FLYR I KR. 5 TIL SOMMEREN…….


Hvorfor kan vi rimelig forvente at vi hurtig skal opp til 3 NOK innen påske? (midten av april).

Fordi nå åpner det opp i hele Europa. Danmark og Sverige er fullåpnet og Støre sa i dag at det kan komme en hurtigere åpning en det som er satt. Norge må komme etter veldig fort, man kan ikke legge disse restriksjonene på folket lenger en nødvendig.

Norwegian merket et kjempe hopp i bestillinger, det samme med andre flyselskaper i Europa. Nå skal det flys som aldri før.

Flyr kan ha så mye som 20 fly i flåten i løpet av 2022.

De store investorene og bjellesauene fikk ikke det ville ha i emisjonen, noe som er veldig bra siden de ødelegger markedet og tenker bare på seg selv. Flyr eies nå av langsiktige aksjonærer.

Flyr har betydelig lite gjeld (i forhold til SAS og Norwegian som har milliarder i gjeld.)

Derfor står FLYR i 3 NOK til påske😎
Redigert 13.04.2022 kl 12:43 Du må logge inn for å svare

Streiken passer vel Flyr bra nå🤑

Nå går det oppover, dette blir bra !!
ronny40
20.06.2022 kl 14:30 5242

Flyr presses opp til 1,20 for å trigge tegningsretter slik at selskapet får mer kapital...bløff
Forvent 1,2 innen 24 juni
TheVirii
20.06.2022 kl 21:55 5058

Presses opp? Det er nok heller sånn at det er mange blokker som ligger der fra folk som ikke ønsker å bli utvannet (de som deltok i emisjonen og som ikke har solgt).

Flyene til Flyr fylles opp til randen mens avisene skriver at det er fare for enda mere streik framover...for alle andre enn Flyr. Tonje Flislid snakker om at de er i en unik posisjon siden de har så lav CASK, og kan ekspandere hvis behov. Samtidig sier hun at det ser svært lyst ut framover.

Det hjelper også på at kundene faktisk liker å fly med Flyr.


Ingen av flyene til Flyr som var på rute ut av Oslo og bare tre som landet på rute inn til Oslo… store forsinkelser, hva skjer? Har vært dårlig den siste tiden hvis man ser tilbake

Flyr har ikke avtale med teknikere i selskapet som er i streik.

Bra avkastning på flyr de siste to dagene !!
Jpeace
22.06.2022 kl 00:03 4551

«Flyselskapet Flyr er ikke berørt av streiken ettersom de ikke har ansatte som er organisert i NFO.»

Interessant å få med seg….

Oljen kraftig ned. Ser vi nye 10% i FLYR?

Ja det var hyggelig med inngang på 0.95.

Absolutt 👏🏽👏🏽👏🏽

Tenker den vil komme seg opp på 1,2 i dag, hva tenker dere?
TheVirii
22.06.2022 kl 19:32 4194

https://www.salg24.no/anita-svanes-flyr/flyr-skor-seg-pa-streiken-billettsalget-oker/501851

"Flyr har registrert en økning på ti prosent i antall reisende, og flere utsolgte flyvninger fra mandag 13. juni til mandag 21. juni. Siden har pilene pekt oppover."
Knfo
22.06.2022 kl 23:12 4177

Flere flyselskaper verden rundt rapporterer om rekordhøye inntekter, og dette vil også slå positivt ut for norske selskaper som Flyr. Kan fort bli sommerens rakett dette her.

Med det vi nå vet at de har fått en god del ekstra reiser grunnet tekniker streiken de ikke ble berørt av og således en flying start på sesongen så kan det nok vise seg å ikke være så dumt å få plukket rundt siste eminivået på 1,2 nå mens man kan ... ;)

https://finansavisen.no/nyheter/luftfart/2022/06/28/7889416/arctic-securities-ser-fremdeles-doblingsmuligheter-i-flyr
Redigert 28.06.2022 kl 13:24 Du må logge inn for å svare

Dette er nok strategien for å heve aksjekursen litt mot neste emisjon, begrenset hva dem kan utrette med 10 fly og store forsinkelser hver dag.. dem har jo dårligere regularitet enn selskapene som har vært i streik

Det skal ikke mye til for å løfte kursen opp og tilbake på 2 tallet - i tiden fremover så kommer det triggende resultater som vil bidra til akkurat det og med et av bransjens laveste gjeldsgrad så ligger det meste til rette for at denne blir en vinner .. ;)
hill
28.06.2022 kl 16:03 3687

Enig med deg og risch.
Flyselskapene verden over tjener fett med penger, etter at folk har vært "innesperrer" i 2 år og nå, endelig skal få fly igjen.
Er synd for de selskapene som for tiden slite med lokale streiker og som nå kunne ha tatt igjen noe av det tapte fra koronatiden.

Flyr er blant de heldige og tjener enda endel mer, grunnet andre som sliter med streik og derfor må gi fra seg pasasjerer.

Med tanke på den lave gjelden FLYR har, sammenlignet med konkurentene, bør dagens lave aksjekurs være en god kjøpsanledning,
om en tenker at flyving også er viktig i tiden som kommer. FLYR vil da stille med flere fly.
Knfo
28.06.2022 kl 17:07 3686

Tror ikke du skal bekymre deg for en emisjon, og om den kommer er det for å utvide kapasiteten/kjøpe flere fly. Akkurat nå har FLYR en meget god kontantstrøm, og det er stort sett stappfulle fly frem til 15. august.

FLYR blir fort sommerens nyttårsrakett på Oslo Børs👌😊
Redigert 28.06.2022 kl 17:09 Du må logge inn for å svare

Snakker om lettlurte småaksjonærer.
Hvordan kan man snu tallene til + med 10 fly og 35-50 Flighter pr dag, Finn frem kalkulatoren så finner dere fort ut hva billettprisen må ligge på med dagens fuelpris og bemanningen man i tillegg må ha på kontoret bare for å drifte et flyselskap , tror mange blir skuffet i august når tallene kommer og da skjønner man at det må ny drifts kapital inn for å drifte gjennom høst/vinter… men dere skal være stolte av at dere sponser den norske befolkningen med billige billetter 😃👍🏻.. bare synd at regulariteten er kraftig synkende
Jpeace
29.06.2022 kl 00:28 3447

Det blir interessant å se regnskapet etter sommeren. Jeg erfarte selv her om dagen å få NAS-flygningen min kansellert, jeg hadde ikke tid til å vente og bestilte derfor ny billett med Flyr. Jeg kan bekrefte at det var langt fra billig. Å det jeg fikk høre på flyturen var at alle på min rekke var i samme situasjon. Så akkurat nå, under forholdene som er akkurat nå syns jeg aksjen er spennende. Skulle SAS gå ut i streik så blir det enda mer spennende..
Høsten derimot...

Ja, 900 SaS piloter ut i streik muligens fra lørdag så vil det bli en bra bonus, men selv uten det og bonusen de allerede har fått under flytekniker streiken og fra den og rett inn i høysesongen med langt over millionen med forhåndsbestillinger så blir det bare fryd og glede og sitte godt posisjonert under presentasjonene fremover.
Knfo
29.06.2022 kl 08:31 3313

FLYR er mer eller mindre fullbooket frem til 15. august, og mange har siste uken booket om til nettopp FLYR. Fulle fly og meget gode priser gir rekordhøye inntekter, så ingen tvil om at FLYR blir en av sommerens vinnere på Oslo Børs.

Ja, det stemmer at mange har bestilt såkalte full flex-billetter hos Flyr og Norwegian på grunn av usikkerheten i SAS. Dette er i stor grad folk som har SAS-billetter fra før, og som på denne måten sikrer seg å komme på ferie om SAS innstiller/pilotene streiker. Disse full flex-billettene kan avbestille inntil avgang, og det kommer nok til å skje med veldig mange om SAS holder seg på vingene. På grunn av unormalt mange bestillinger av full flex-billetter, har både Flyr og Norwegian sluttet å selge dette på bestemte avganger. De skjønner at de blir sittende igjen med Svarte Per om SAS-flyene går som normalt... Så ikke ta den gleden på forskudd.

Vi som kjenner historien vet at dette vil vare. Først flytekniker streik, så pilot streik som nå er ongoing og det neste som kommer er cabinpersonale streik hvor denne høysesongen er så godt som ødelagt allerede for SaS - og hvem har så profitert, profiterer i dag og vil fortsette å profittere på akkurat det - jo bl.a Flyr. Med disse realiteter i minnet så gir man ikke bort aksjene med god rabatt her nede, men kjøper, holder og tar de med opp for når resultatene først ligger på bordet - ja, da har toget gått ... ;)

Ser Flyr har 19 flighter ut av Oslo i dag, og samtlige er forsinket utenom en..
Dem har 10 fly, så hvorfor setter dem ikke opp flere avganger, Norwegian flyr samme rutenettet med 5 -6 fly.
Har dem for lite crew eller er det at crew skal få nok hvile for at service og smilet skal være på topp.
For hver flight dem hadde i forrige kvartal tapte dem 300.000,- og det er 1600,- i tap pr tilgjengelig sete.
Med fulle fly kan man forbedre underskuddet i sommer, men for å gå noe spesielt i pluss må flåten økes til 25-30 fly.
Det som alle vil skjønne når neste kvartalsresultat kommer et at dem er smertelig nær neste emisjon, og går kursen opp før det vil dem nok flagge den før resultatet.. for en ting som er sikkert at penger vil dem trenge mye av gjenom høsten og vinteren.
Når det gjelder uro i bedriftene vil den nok komme i Flyr også ettersom det blir ingen lønnshopp og inflasjonen slår inn for fullt.

Redigert 29.06.2022 kl 20:08 Du må logge inn for å svare

Teorien din faller på sin egen urimelighet - det er matematisk umulig å skulle kunne tjene penger med å øke til 25-30 fly om man ikke klarer å tjene penger på langt færre fly. En organisasjon har en kost og kosten skal dekkes av flyene. Du mener at FLYR ikke kan tjene penger med 10 fly - du mener at de ikke kan regne, at de bare sitter og håper på at de vil gå i pluss...?...

Du virker å ha tapt for mye penger her og av den grunn prater bare tull - skjerp deg ... ;)

Ned over 8% - helt fantastisk, man skulle jo tro at det var Flyr og ikke SaS som har vært utsatt for flytekniker streik og nå risk for pilotstreik, men slik er det ikke - det er Flyr som tjener på slike situasjoner, men allikevel gir man bort aksjene sine her nede - forstå det den som kan, men for all del - takk for ekstra godt rabatterte aksjer ... ;)

Føler at jeg har bedre kjennskap til flybransjen enn mange her når man ser hva som blir skrevet.
Les deg opp i EASA og se hva som må til for å drive et flyselskap med alle posisjonene du må ha, og antallet på mange av disse er det samme om du har 10 fly eller 50.. så med 50 kan du dele all den kost på 50 fly og ikke 10.
Når du møter opp på handling/catering/cleaning/maintenance +++ så får man en mye bedre totalpris på pakken fordelt på 50 fly kontra 10.. Her er det snakk om volum. dette gjelder over hele linja også opp mot Boeing på dele avtaler (der er det store summer og den største effekten kommer når man passerer 100 fly), så dette møter dem over hele linjen i regnskapet. Flyr har heller ikke beggynt å regnskapsføre store vedlikeholdskostnadder som kommer etter x antall flytimer (tyngre vedlikehold),
Det er så enkelt at hvis du bestiller 20.000 sokker fra kina får du en pris på 12,- /par hvis jeg sitter i England som trenger større volum og bestiller 2 millioner fra samme leverandør får jeg dem for 5 kr.
Flyr startet opp med tanke på at Norwegian skulle konke og ikke komme styrket ut av korona.
Det kan jo hende Flyr greier seg fremover og finner sin plass, men veien blir nok veldig tøff med tanke på pris presset som kommer over sommeren når volumet går ned.
Når det gjelder hva ledelsen forteller kan man ikke høre på, dem prater opp selskapet og jobben sin for å sikkre kapital innhenting fremover, ville vært dumt å gjort noe annet.
Så har jeg ikke tapt på Flyr enda, vært med 2-3 ganger på høyt volum og solgt på slutten av dagen.
Jeg skal ikke sitte inne den dagen dem vasler neste emisjon.
Men har brent meg litt på andre aksjer som har vært hauset opp i forumet her om at kursen skullle til himmels :))
hill
01.07.2022 kl 00:23 2745

Registrerer at du er svært aktiv på FLYR-trådene, samtidig som du avslører at du er en trader.
Da er det forståelig at du hele tiden holder en negativ tone, med tanke på å ønske kursen ned, for eventuellt å dekke inn shorten, eller å få en enda billigere inngang.
Ellers er det tydelig at du tidligere, kan ha hatt dårlige erfaringer med daglige ledere, siden du ikke tror på lederne i dette selskapet heller.

Er tydelig at du også har kjennskap til flybransjen og til gjeldende regelverk.
Er noe sant i det du skriver angående krav (ESA) til de posisjoner som må dekkes og antall fly dette kan deles på.
Angående vanlig vedlikehold/rengjøring, er det nok, i stor utstrekning, stk. pris som er gjeldene.
Flyr har en ganske ny flåte, så det vil ta en del tid før de langsiktige vedlikeholdkostnadene vil dukker opp i regskapet.

Er ellers direkte tull det du skriver om FLYR sin oppstart. Koronaen kom like ubeleilig på FLYR, som på alle de andre flyselskapene og med tilsvarende konsekvenser som traff hele bransjen, noe selskapene fortsatt sliter med.
Nå kommer en tid, hvor "alle" skal ut og reise igjen og kanskje enda mer enn før pandemien.
Er det som er er det spennende idag og i tiden fremover.

Det er nå en del tid siden Bråtenfamilien var inne i flybransjen, men dagens leder fikk denne inn med morsmelken.
Tror du skal tenke litt på hvorfor dagens styreleder valgte å satse familiearven nettopp på denne bransjen,
når det er så mange andre bransjer å investere i.
Lurte selv litt på dette, helt til jeg leste investorsiden deres:

https://flyr.com/investor
Redigert 01.07.2022 kl 00:32 Du må logge inn for å svare

Norwegian tilbyr ikke lengre refunderbare fullflex billetter så lenge SAS er i streikeposisjon. Brent barn skyr som kjent ilden. Klokt av Norwegian.

RIP SAS. Flyr 🚀🚀

Ja, blir spennende og se hva som skjer innen midnatt - om det ender opp med pilot streik i SaS så kan vi i alle fall være helt sikre på at cabinfaktoren og inntjening blir den høyeste i FLYR's historie - hadde man bare kunne hatt passasjerer også på vingene ... ;)
Highflow
01.07.2022 kl 16:50 2552

Kjøpte en del her idag da alle flyene er fulle nå så de burde tjene kr nå👍

ja, slettes ikke dumt .. ;)

Konflikten i SaS og en høyst mulg pilot streik vil uansett resultat føre til triggende pågang andre plasser da mange ikke vil risikere en ødelagt ferie med å kjøpe billett hos SaS noe som vil vedvare fremover for om pilotstreiken vil ta en ende så står forhandlinger med cabin personale for tur så for SaS så vil høysesongen bli et mareritt i motsetning til Flyr mfl hvor det vil en stor bonus fest - mao, den enes brod blir den andres død så her gjelder det å være inne før talla kommer på bordet ... ;)
Redigert 03.07.2022 kl 02:33 Du må logge inn for å svare

Ja, da gikk det som jeg trodde og pilotstreiken i SaS ble et faktum som det gjorde for 3 år siden.

https://flysmart24.no/2022/07/04/pilotstreik-i-sas-kaos-for-titusener-som-er-uten-flytilbud-na/

Da bør man kjenn sin besøkelsestid her hvor det vil bli en eksplosiv pågang med fulle fly gjennom årets viktigste høysesong hvor det nylige kursmålet på 2 nok ikke er langt unna - en no brainer ... ;)

Nå er det kun oppgang for flyr tipper 1,5kr innen uka !

Kjøpte Flyr nå nettopp etter melding om SAS streiken og mange kansellerte fly. Tror på oppgang her fremover