OPPSIDE 700 %, RISIKO NULL

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
03.01.2024 kl 19:49
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
kodenavn
NODL 09.02.2022 kl 09:34 388790


NODL, oppside 700-800 prosent.
Så kom meldingen om at Hemen, John Fredriksens personlige investeringsselskap, har kjøpt 9300 aksjer, og tippet over grensen på 40 % av aksjene i Northern Drilling, ticker NODL.
Dette lille kjøpet betyr at Hemen har tilbudsplikt på resten av aksjene i NODL Det ble samtidg meldt at det vil komme et bud på kr. 17.-

Kursen går selvfølgelig rett til 17.-, der den stoppes av en ivrig selger. Det er ingen premie for å gjette hvem det er.

The offer price in the forthcoming offer will be NOK 17 per NODL share, which exceeds the highest price Hemen has paid for shares in NODL during the last six months.

Fint tenker du. Tilbud på 17.-, og kursen er 17.-, case closed, her er det ikke penger å hente.
Men er det slik ?

Jeg mener potensialet er skyhøyt her.

CASET, kortversjon:
Northern Drilling, riggselskap. Tidlligere eide rigger er skilt ut i eget selskap, og er ute av regnskapet. Selskapet har pr idag ingen eiendeler. Litt gjeld og litt cash går i ca null.
Så cirka et tomt selskap uten gjeld eller eiendeler.

MEN, selskapet har et krav på Koreas store verft, Daewoo, DSME (verdens 3. største verft) på
230 MUSD, pluss renter, kostnader mm., dvs. 124-150 NOK pr. aksje.


Kravet:
Sea Drill hadde bestilt 2 nye boreskip, West Aquila og West Libra, av Daewoo. Som kjent gikk det ikke så bra for Seadrill, og NODL kjøpte skipene av Daewoo for 592 millioner dollar, og betalte inn 180 millioner dollar ved signering av kontraktene.
Skipene skulle egentlig leveres til Northern Drilling i henholdsvis januar og mars 2021, men leveringen ble utsatt en rekke ganger før begge ble kansellert i henholdsvis august og oktober i fjor pga kontraktsbrudd ved at verftet ikke klarte å levere i tide.
NODL bestilte også boreskipet Cobalt av DAEWOO. Her ble det innbetalt 50 mill dollar.
Denne kontrakten er også kansellert.

Det betyr at Northern Drilling har et krav mot Daewoo på minst 230 millioner dollar, eller over2 milliarder kroner. Det tilsvarer 124 kroner pr. aksje. I tillegg kommer renter og eventuelt andre kostnader.

Løsning:
Hemen forhandler med DAEWOO om kravet, Hvis de blir enige, blir de sikkert enige etter at tilbudsplikten har gått ut, altså tidligst i mai, for Hemen håper selvfølgelig at noen skal si ja takk til 17.-.
Hvis de ikke blir enige, går saken iht kontrakten til voldgiftsdomstolen i London. Da kan det ta tid,
12 til 24 måneder.

Sannsynlighet for å vinne frem med kravet:
De som kjenner saken best, er Hemen, dvs John Fredriksen og hans advokater.
Hemen kjøpte 9300 aksjer for å komme i budplikt.
Jeg tenker at storeulv (JF) ikke ville prøve å kjøpe selskapet hvis han ikke trodde han skulle vinne frem mot Daewoo. JFs advokater er de beste i gamet, og jeg tror de visste veldig godt hva de gjorde da de kansellerte kontraktene. Det høres også rimelig ut at det er en klausul som sier at kjøper skal ha igjen pengene hvis selger ikke klarer å levere.

Risiko ved å kjøpe NODL. Oppside og nedside.

Nedside:
Hemen må fremsette det pliktige tilbudet innen 4 uker. Det må stå i minimum 4 uker, max 6 uker,
Så en gang mellom 9. mars og 20. april, er du GARANTERT å få igjen 17 NOK.
Så i 4-10 uker fra nå, har du NULL risiko, bortsett fra rentetapet på investeringen.
Hvordan kursen vil gå etter mars/april, er umulig å spå.

Oppside:
De siste ukene har det vært omsatt 20-40.000 aksjer pr dag.
Igår og i dag ble det omsatt hhv. 207.000 og 284.000 aksjer.
Hemen har 6.453.826 aksjer. De har JF neppe lyst til å selge. Og de holder lenge om mange vil kjøpe.
Jeg tror egentlig ikke mange av de andre aksjonærene har lyst til å selge heller. I hvert fall ikke
topp 20, som har 29,4 % (i tillegg til Jfs 40 %)
Så 69,4 % av aksjene sitter ganske godt fast tror jeg.
Da er det 4.9 mill aksjer som kan sitte løst. Det er ikke mye.
Hvis mange som leser dette mener det samme som meg, at her er nedsiden et stykke fremover NULL, samtidig som best case litt frem i tid med god sannsynlighet er 130.-ish, vil aksjen gå uten at noen kan holde den igjen
Så hvor mye vil den gå ?
Det kommer an på hvordan kjøperne vurderer sannsynligheten for 130.-
Hvis de som jeg tror den er stor, burde kursen kunne gå til mellom 60.- og 100.- ganske fort.
Hvis de tror den er mindre, går den til 30, 40 eller 50.
Det som er sikkert, er at 17.- er helt feil kurs. For da har du null risiko, og betaler null for muligheten at kursen kan gå til 130.-

Hva hvis kursen går ?
Da har JF 2 muligheter.
A) La budet gå sin gang, og ta de aksjene han får fra bevisstløse tanter til 17.-. Så må han finne seg i å bare få 40 % av oppgjøret, og vi andre aksjonærer får resten.
B) Han kan øke budet, og se om det gir ham flere aksjer. Om han gjør dette, og eventuelt hvor mye, er håpløst å gjette på.
Men Hemen kan bare tvangsutløse andre aksjonærer hvis han får over 90 % av aksjene.
Og det er hele min agenda med å skrive dette. Det er ikke bare ren nestekjærlighet :)
Jeg vil at dere skal se at oppsiden er kjempestor, mens nedsiden er null
Hvis dere er enige meg i vurderingene her, vil kursen gå langt, og jeg vil ikke bli tvangsinnløst for knapper og glansbilder, dvs 17.-.

Og hva er min horisont ?
Det beste ville være om Hemen ble enige med DSME i løpet av forsommeren.
Fra 17.- til 130.- på noen få måneder hadde vært fint, og det kan skje.
Jeg tror sannsynligheten for å få 130.- er stor, og jeg selger ikke billig.
Men saken kan gå til voldgiftsdom i London. Da tar det lenger tid.
Tid er penger sies det, og i tilfelle saken går til London og det tar et år eller mer, er jeg klar for å selge under 130.- . Mellom 90 og 100 kanskje ?
Kommer vi ikke dit, venter jeg på London.Lykke til, håper du gjør en kule på denne. Risikoen er i hvert fall null inntil videre.
Du har ikke en gang markedsrisiko i ukene som kommer. Går markedet åt skogen, får du fremdeles dine 17.- Hemen har cash.
BoostSeeker
28.11.2023 kl 13:42 5718

RE - Men; Jeg ser at det fokuseres mye på nåværende selskapsverdi (ca 1,6 mrd) vs potensiell erstatning ved vunnet sak (ca 3 mrd).
Er dette den eneste "triggeren" for den eksplosive kursveksten?
Jeg går ut fra at "Storeulv", John Fredriksen har videre planer for selskapet enn kun å vinne denne erstatningssaken?

<<< Intressant tanke - en tanke jeg tror flere har ruget på og fortsatt gjør, men siden vi ennå ikke kjenner til hvilke planer Storeulv har utover det som selskapet innledningsvis var startet opp for så blir det bare spekulasjoner, men at han har planer kan vi nok være sikre på og at de vil bli delt etter hvert som prosessen går fremover. I mellomtiden forholder markedet seg til kravene og priser selskapet etter det hvor det fortsatt er kun en mindre del som er priset inn noe som vil øke fremover ettersom tiden går og de nærstående triggerne nærmer seg.

Når det kommer til uttalelsen "den ville kursveksten" så er ikke det riktig. Selv om vi har sett begynnelsen på en reprising den siste tiden så er det viktig å få med seg at kursen fortsatt er ned rundt 90% i år så ingen eksplosiv kursvekst i så måte - ikke ennå, men den kan komme.

Når det kommer til det siste du var inne på så er dette en NODL tråd så diskusjoner om andre case foretar vi på de respektive tråder - altså der de hører hjemme 😊
Redigert 28.11.2023 kl 13:56 Du må logge inn for å svare
JG68
28.11.2023 kl 14:05 5609

jeg spiller lett russisk rulett for 12 øret aksjen. så heter jeg jo selv John da så lader mitt eget magasin ;)
BoostSeeker
28.11.2023 kl 14:10 5560

Interessant vinkling unikum. At det er foreligger fremførbart underskudd kan vi nok utgå fra, men jeg har heller ikke summert det - noe vi forøvrg burde ha gjort for det kan nok fort utgjøre ei krone eller 3 på kursen. Tar du den jobben 😊
Dåsemannen
28.11.2023 kl 15:43 5307

Takk for svar, Boost.
Du var årsaken til at jeg ikke tok gevinst i går, men valgte å bli sittende. Det viste seg å bli et lykkelig valg så langt. Ikke den voldsomt store innsatsen, men likevel hyggelig. Så, tusen takk for gode innlegg og troverdig argumentasjon.

Vedrørende:
"Når det kommer til det siste du var inne på så er dette en NODL tråd så diskusjoner om andre case foretar vi på de respektive tråder - altså der de hører hjemme 😊"

Ok. Setter meg i skammekroken og lover for fremtiden å aldri mer komme med snikreklame for andre selskap, hehe.

Videre høres det ut som du mener at oppgangen foreløpig kun er i startgropa. Ja, hvis man er "sikker" på å vinne frem med erstatningssakene, så burde vel aksjekursen ganske raskt justeres opp til minst et nivå som reflekterer aksjekursen. Og det nivået treffes vel ved aksjekurs på ca 10 kroner.

Hva tenker du vil drive kursen videre opp derfra, Boost? Er det her Storeulvs potensielt videre planer kommer inn i bildet?

Spennende tider, definitivt...
X-43 scramjet
28.11.2023 kl 16:03 5240

2.42 kr igår, idag opp 80-90% til 4.60 kr. Ble endel gevinst sikring på meg, beholder et lite skrapelodd igjen
X-43 scramjet
28.11.2023 kl 16:05 5220

For et casino NODL er nå
Slettet bruker
28.11.2023 kl 16:22 5132

Du ser deg som vanlig helt blind på teknisk analyse. 27kr impliserer en MCAP på over 9,5 MILLIARDER. Kravet er ikke i nærheten av det engang! Så skal man prise inn sannsynlighet for at saken nok engang går i NODL’s disfavør. Husk at de allerede har tapt!
Myra2
28.11.2023 kl 16:45 5050

Vi får satse på ettablering over 5 i morgen
Omnislash
28.11.2023 kl 17:05 4995

Jeg ser at mange benytter seg av MCAP for å vurdere rimelig kurs. Husk at kursen reflekterer mer enn bare etablert/kjent MCAP og kjent potensiell MCAP. Av den dataen vi har idag, så ligger selskapet an til maksimalt 2,5 mrd., hvis de KJENTE triggerne inntreffer med maksimal styrke.

Selv om MCAP er en god veileder for å melde kurs og potensiell kurs, så er det viktig å huske hva kurs egentlig betyr. Kurs betyr retning, og reflekterer både kjent MCAP, kjent potensiell MCAP OG potensiell ukjent MCAP. Vi vet alle at en voksende MCAP skaper synergier man ikke (de færreste) på forhånd klarer å forutse. Bla. derfor en aksjeKURS ofte stiger høyere enn rimelig mcap-anslag skulle tilsi, når selskapet er i vekst/vinden. Vi må derfor regne med at kursen på noen tidspunkter/i noen perioder kommer til å gå høyere enn det MCAP på 2,5 mrd skulle tilsi.

At den vil reflektere 9,5 mrd skal nok ganske mye mer til enn en påregnet MCAP på 2,5, så en slik profeti er jeg riktignok enig i at vi bare kan avfeie ved bruk av kjent MCAP og kjent potensiell MCAP, slik du gjør ;)
Redigert 28.11.2023 kl 17:08 Du må logge inn for å svare
Marius33
28.11.2023 kl 17:24 4924

Er det ikke nok riktig at alle rep emi aksjene skal handles under et nytt navn med separert ISIN når prospektus er godkjent som de er synlige påVPS komto og skal ikke ha noe med selv NODL aksje pris å gjøre??
unikum
28.11.2023 kl 17:57 4833

Dette tror jeg du er veldig mye bedre på enn meg å leita fram tall fra regnskap eller om vi ikke måtte ha en revisor eller noe lignende her inne som har tid til overs...
Med såpass fersk Nodl investor så kjenner jeg lite til historikken i selskapet. Fikk bra timing på mine kjøp slik at jeg får rep aksjer.
kjofor
28.11.2023 kl 18:47 4712

Lurer på det samme selv. Ser at de står oppført med eget nr, på min vps konto.
Håper noen med kunnskap om dette kan opplyse oss uvitende
BoostSeeker
28.11.2023 kl 18:51 4761

Viktig å forholde oss till de faktiske tall. Det samlede kravet er på næmere 3milliarder inklusiv flere ås renters rente.

Når det kommer til MCap så er det forenklet sett aksjekurs multiplisert med antall aksjer - mao, den verdien markedet til en hver tid er villige till å gi - alså aksjekurs multiplisert med det totale antall aksjer gir markedsverdien.

Når det kommer til den tekniske biten hvor det blir snakket om ingen teknisk motstand før 30nok så er det for å poengtere at det ikke finnes noen teknisk motstand her nede - ikke at den skal gå til 30nok på basis av den nåværende status, men at kursen vandrer lettere fordi den ikke møter noen motstand her nede.
Marius33
28.11.2023 kl 19:24 4687

Can a Company Have More Than One ISIN?
The short answer is yes, however a company would have more than one ISIN if they have multiple share classes or notes or bonds. A company issues securities in the form of debt or equity, and often companies issue multiple securities of either/or. Thus, if a company has only one share class and has an ISIN, then it would only have 'one' ISIN, while a company that has has, as an example, five classes, they could have up to five ISINs.
Gullhaugen
28.11.2023 kl 19:33 4666

Det stemte med TA 100 % i dag.:) men høydeskrekken tok meg så jeg gikk over til Philly for nye 400 prosent :)
Slettet bruker
28.11.2023 kl 19:51 4600

Dette må være den mest rotete forklaringen jeg har lest noen gang og din filosofi representerer essensen i et luftslott. Selv de med svært liten økonomi-utdannelse forstår at det du skriver her bare er tull og rasjonalisering av din egen investering. Kursen kommer IKKE til å representere en MCAP på over 2,5MRD før EVENTUELL seier etter anke. Altså, per nå er jo den største tvisten TAPT. Her må dere være jævlig forsiktige! Folk kommer til å brenne seg voldtsomt, og raskt. Hvem sitter igjen som taperne? Jo - småsparerne (oftest)!
sebra_rull
28.11.2023 kl 20:25 4493

Når emiaksjene blir tilgjengelige i begynnelsen av desember er det 351.381.011 aksjer i NODL. Av disse er 18.433.188 repemiaksjer som delvis vil være utsatt for salgspress fra aksjonærer (ikke storeulv) som klør i fingra etter å ta gevinst. I dag ble det omsatt 19,2 mill aksjer, altså et større volum enn repemiaksjene - til en snittkurs på ca 4,25. Dagens volum er med 100% sikkerhet ikke kjøpt av gullgravere, småsparere og kortsiktige tradere alene.

Her er det større gjedder i sivet, som garantert innehar mer innsikt enn div skribenter på div forum. Gjeddene finner det attraktivt å kjøpe på 4 kr i dag når aksjen kunne kjøpes på 2 kr i går og 1 kr forrige uke. Hvorfor? Dette bør hver og en ha i bakhodet når det blir fristende å selge på neste dip, evt når emiaksjene blir tilgjengelelig for salg. Lykke til!
Marius33
28.11.2023 kl 20:39 4456

Ja, men ut ifra børsmelding de emi og rep emi aksjene er ikke tilgjengelig for salg ennå. Hvordan de kan vises på Nordnet side om de er ikke tilgjengelige til handling?? Om MCAP er på 1.6 milliarder da det er riktig at folk tro på aksjepris som er idag og den skal ikke ned pga emi eller rep emi aksjene aktiveres..
BoostSeeker
28.11.2023 kl 20:40 4634

Det var hyggelig å høre - alltid moro når det tjenes penger og det er også defor vi er på børs og av samme grunn er riktig informasjon et must hvor forumet og andre fora kan bidra og hjelpe den enkelte til å foreta et bedre valg.

Med dagens sluttkurs på 4,67nok så blir det nok mer riktig å si at reprisingen har kommet seg ut av startgropa, men også at det fortsatt er langt igjen. Om vi gjør et overordnet overslag så ser det slik ut:

Totalt krav inklusiv flere års renters rente + skade = rundt 3 milliarder nok
Gjeld = 0nok
Cash = 40mnok
Samlet fremførbart underskudd lest ut av årsrapportene for årene fom 2017 tom 2022 = 48musd eller 510mnok
Estimert minimums kurs ved full refusjon - (3,55milliarder nok/373,4m aksjer) = 9,5nok/aksje*

* Da det fremførbare underskuddet ennå ikke er kjent for året 2023 så tok jeg det ikke med i beregningen ovenfor, men om vi tar snittet av årene 2017-2022 så vil det utgjøre rundt 50øre noe som vil heve den estimerte minimumskursen til 10nok/aksje - temmelig nøyaktig det kursmålet du var inne på i innlegget 😊

Mao, den potensielle oppsiden er fortsatt betydelig og mer enn 100% fra dagens sluttkurs basert på kun dagens krav om refusjon og ikke basert på forventninger utover dette da videre planer ikke vil bli gjort kjent før behandlingen av krava er ferdig. Så ja, helt klart et spennende case med fortsatt stor oppside og triggende videre planer som ligger litt lengre fremme i trigger loopen med referanse til siste årsrapport s5:

Prospects for the Future
The Company continues to have a positive outlook for the offshore deepwater market in 2023 and beyond. Following the
termination of the newbuilding program, the near term primary focus of the Company will continue to be pursuing a
favorable outcome of the current disputes with DMSE. Once the disputes are resolved, the Company will revisit its strategic
objectives.
Redigert 28.11.2023 kl 21:08 Du må logge inn for å svare
sebra_rull
28.11.2023 kl 21:10 4346

Dagens aksjer omsettes vel vitende om at selskapet nå består av 351 mill aksjer og mcap er da 1,6 mrd. Det er ikke sånn at aksjekursen gruses automatisk når emiaksjene blir tilgjengelig for salg. Om disse hadde blitt tilgjengelig i dag ville de blitt omsatt som dagens aksjer og aksjekursen i dag ville vært avhengig av hva kjøper var villig til å betale og selger villig til å selge for. Når emiaksjene blir tilgjengelig for salg er det garantert mange som vil være fristet til å legge disse ut for salg til feks 3 kr og være fornøyd. I dagens handel ville de blitt slukt, siden folk har vært villig til å kjøpe for 5 kr.
Slettet bruker
28.11.2023 kl 21:10 4353

Men ærlig talt folkens. Dere snakker som om tvisten er vunnet.. Selskapet har jo TAPT! Ja, de har anket, men å prise et tap til 1,6MRD når oppsiden er rundt 3MRD er helt hull i hodet.
JG68
28.11.2023 kl 21:11 4352

hei. er ikke noen erfaren aksjespekulant så jeg spør
1. hva skal til for Fnanstilsynet enten godkjenner emisjonen eller ikke.?
2. er ikke EMI akjene de samme som handles på børs nå når det gjelder pris ( vil de få samme pris når det kommer i omløp som "dagens kurs")?
Slettet bruker
28.11.2023 kl 21:21 4309

1. Emisjonen trenger ikke noe godkjennelse fra tilsynet. Emisjonen er allerede gjennomført. Og edit: allerede registrert
2. Emisjonsaksjene hadde pris på 0,125kr. Disse kan selges i markedet for 4-5kr. Har aldri sett noe så latterlig i mine 20 år på børs. IKKE bli lurt til å handle uten å gjøre GRUNDIG undersøkelse av hva du kjøper her.
Redigert 28.11.2023 kl 21:24 Du må logge inn for å svare
BoostSeeker
28.11.2023 kl 21:24 4310

Vel, ikke helt uening, men det blir jo litt feil å fokusere på alle emiaksjene når Fredriksen selv tok nærmere 85% av alle emiaksjer og han vil ikke selge en eneste aksje. Og majoriteten av de resterende 15% er på hender til gamle aksjonærer som sitter med et skyhyt snitt og som ikke ble med i emisjonen for å selge med tap, men for å bli sittende og eventuelt kjøpe mer for å snitte ytterligere ned. Mao, det er få aksjer som er tildelt nye akjonærer som vil kunne ha et insentiv til å selge, men de er få og vil raskt bli slukt i markedet så ingen grunn til bekymring for at det vil bli en betydelig dumping. Videre så kjenner vi til at det fortsatt er langt opp til 10 kroningen som representerer den potensielle minimums oppsiden ved full refusjon og at det ligger nærstående triggere i loopen som vil kunne trigge kursen videre så tilsier det at kjøpsineressen vil som i dag overstige salgsinteressen fremover.
JG68
28.11.2023 kl 21:31 4293

Takk for svar. Handlet har jeg men ikke mer en jeg kan tape :) men fikk med meg en del EMI akjer som jeg bare skal stå videre, er for liten invistering til og bare hoppe av,
BoostSeeker
28.11.2023 kl 21:31 4387

Det må jo være leit å være så feilinformert som du virker å være eller er det rett og slett misunnelsen som driver deg for du kan vel lese?

Listing of the Private Placement Shares will require a listing prospectus. The Private Placement Shares will be registered under a separate ISIN pending approval relevant prospectus authorities and publication by the Company of such prospectus, and the Offer Shares will not be listed or tradeable on Oslo Børs until the prospectus has been approved by the NFSA and been published by the Company.

https://newsweb.oslobors.no/message/603346

OVERSATT:

Notering av de private plasseringsaksjene vil kreve et noteringsprospekt. De rettede emisjonsaksjene vil bli registrert under en egen ISIN i påvente av godkjenning av relevante prospektmyndigheter og publisering av selskapet av slikt prospekt, og tilbudsaksjene vil ikke bli notert eller omsettelige på Oslo Børs før prospektet er godkjent av finanstilsynet og offentliggjort. av selskapet.

* Det å feilinformere er ikke å bidra og noe ingen er tjent med så vet du ikke så spør heller enn å komme med bombastisk feilnformasjon!
Redigert 28.11.2023 kl 21:37 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.11.2023 kl 21:38 4341

Dette gjør det jo bare enda verre og nedsiden større. Man kan snart selge aksjer for 4-5kr som man fikk kjøpt på 0,125kr. Prospektet blir godkjent. Dette er bare en formalitet. Beklager forøvrig at jeg var litt upresis. Aksjene er registrert, men ikke omsettelige enda. Jeg startet mitt første innlegg med å gratulere dere med gevinst, så absolutt ikke misunnelig. Men prøv nå å ikke lure folk inn i dette luftslottet da.
sebra_rull
28.11.2023 kl 21:45 4295

Vi er i hovedsak e enige. Har forsøkt å skrive at det er 18 mill emiaksjer som tidligere har blitt spådd dumpet til 12,5 øre - i dag ble det omsatt 19 mill aksjer til et snitt på ca 4,25.

Står kursen i 3 kr når emiaksjene slippes vil noen (begrenset til en andel av de 18 mill repemiaksjene) være fornøyd med 2 kr. Står kursen i 6 kr salg til 5 kr osv. Men dippen vil i så fall være forbigående fordi disse kommer til å bli slukt dersom store aktører mener selskapet er verdt mer enn 1,6 mrd.

Virker også som at noen tror aksjekursen skal splittes når emiaksjene kommer. Dette skjer ikke, da emisjonen allerede er priset inn.

Spørsmålet no er jo om mcap på 1,6 mrd virkelig er realistisk. De som har kjøpt gjør det, og basert på volumet er det folk med betydelig tyngde som mener det er en fair pris.
sebra_rull
28.11.2023 kl 21:47 4347

2:
Da fulgte du ikke godt nok med da AKSO fisjonerte ut AOW og ACC og deretter AKH for det overgår dette caset x 100 hva gjelder uvitende aksjonærer :))

Her er det i alle fall en reell potensiell oppside som prises inn.
BoostSeeker
28.11.2023 kl 21:49 4340

Skal vi være ærlige så har du allerede fraranet mange muligheten for du har advart og feilinformert tidligere hvor de som har hørt på deg har gått glipp av mangr hundre % allerede. Så dine meninger har frem til nå vært en katastrofe. Ikke har du tjent noe selv på dette tullet og de som har hørt på deg har gått glipp av en stor gevinst allerede og allikevel er du så frekk at du fortsetter å feilinformere. Det er slike som deg som ødelegger det forumet er ment for - det å dele riktig informasjon som skal hjelpe deg selv og andre til å gjøre et bedre valg. Kanskje begynne der så vil du selv få muigheten til å tjene penger - skremsel og feilinformasjon blir det ingen gevinst av.
Marius33
28.11.2023 kl 22:02 4291

Sikkert kommer dip med de rep emi aksjene, men det er bare 18 millioner, ikke alle skal selge siden noen eier aksjene ( under 150 000) for pris opp til 31 kr som kostet 1.5 million Om de får 600 000 nye aksjer + 149 999 "gamle" da har de 750 tusen x 5 kr.
BoostSeeker
28.11.2023 kl 22:04 4287

Ja, det er helt klart andre enn bare småtradere som har handlet i dag. Noen vet også alltid mer enn andre og dagens volum var betydelig. At det vil selges og kjøpes om hverandre med eller uten emiaksjier gjør jo ingen forskjell. Det viktige er at markedet mener at det finnes en god oppside noe markedet beviselig har ment over flere dager og uansett hvordan man regner på det så kommer man frem til akkurat det. Og topper vi det med Fredriksens historie som aldri før har tapt en sak 100%, ei heller har han snudd ryggen till flere milliarder og når han i tillegg og til stadighet putter nye titalls millioner i caset så har han trua - ei tru som aldri tidligere har slått feil. Legger vi så til den ferske AWILCO dommen hvor de tapte i første runde som her men vant i den andre runden så skaper det økte forventninger til nettopp ankesaken.

https://www.finansavisen.no/shipping/2023/11/23/8062921/awilco-drilling-tilkjent-43-millioner-dollar#:~:text=Awilco%20Drilling%20tilkjent%2043%20millioner%20dollar%20I%20april,FELS%20i%20Singapore.%20Torsdag%20fikk%20riggselskapet%20derimot%20medhold.
unikum
28.11.2023 kl 22:34 4121

Takk for god utredning igjen BoostSeeker. Viste Jeg satte riktig mann på jobben... Tenkte det måtte være ett fremførbart underskudd i selskapet, det er viktig Slike selskaper er jo Fredriksen gla i. Hans videre plan for selskapet etter han har kjøpt oss ut, skal bli intersant.
Kan si så mye at når jeg mottar mine ca 125 000 rep emi aksjer vil jeg selge max halvparten om kursen ligger rundt 4 kr eller så sitter jeg å venter til utfallet.
Redigert 28.11.2023 kl 22:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.11.2023 kl 22:35 4133

Nå synes jeg du behandler meg SVÆRT urettferdig og uærlig. Sist jeg advarte var Bergen Bio den 20. oktober. Siden den tid har aksjen falt rundt 30%. Før det var det HYON. Den er tilnærmet uendret siden den tid. Har også advart mot ENSU, og der er det bare å se på historikken, så skjønner du tegningen. Hvilke hundre % tenker du på egentlig? Hvorfor vrir du diskusjonen over mot meg som forum-deltaker og ikke selskapet (som er det vi faktisk diskuterer)?
BoostSeeker
28.11.2023 kl 23:01 4016

Takk for det. Ja, jeg vil ikke selge en eneste aksje før de kortsiktige mulige triggerne er kommet på bordet for det er fortsatt en betydelig oppside igjen. Kommer heller tll å kjøpe mer på duppene - så grådig kan jeg være 😊. Det er heller aldri feil å ta gevinst så om du sikrer halve potten så kan du jo heller gamble med den andre halvparten. Du skal heller ikke se bort i fra kursen kan stå i både 5, 6 eller 7 før emiaksjene kommer for de nærstående mulige triggerne kommer nærmere for hver dag som går og ikke minst så vil nok de gamle aksjonærene med skyhøyt snitt fortsette å snitte seg ned fremover mens kursen ennå er her nede.
Redigert 28.11.2023 kl 23:05 Du må logge inn for å svare
unikum
28.11.2023 kl 23:12 3969

He he kommer så absolutt ikke til å gi bort noe gratis. Ikke mye penger inn for alle de aksjene, var rett å slett grise heldig. Men dessverre solgt de andre aksjene så alt for tidlig men der sikret jeg kun investeringen med grei fortjeneste men langt unna disse nivåene vi ser nå. Feiler ikke en gang til når man ser den enorme interessen som er og ikke minst muligheten for å vinne fram med utestående fordringer for selskapet.
Marius33
29.11.2023 kl 07:17 3545

Jeg har lest nøye børsmeldingen og finner ikke noe annet enn at KUN de 18 rep emi aksjer som er registrert på separert ISIN. de emi aksjene som Fredriksen har fått er allerede registrert og sikkert kan handles. Det som jeg tror skal skje er at de som investert i rep emi skal ha 0 siden Fredriksen skal dumpe alt for 5 kr, selskapet skal annonsere at sakene tapt og de går konkurs. Grunn at jeg tenker sånn er det: mangler info om at emi aksjene er registrert på separert ISIN også og at de kan ikke handles..
unikum
29.11.2023 kl 08:45 3273

Håper ihvertfall du har sovet godt i natt selv om du ikke tjener penger i Nodl, misunnelsen er stor hører vi.