Norse klar til å ta av .. Blir dette gull?


Tror Norse er godt posisjonert for å ta en god andel av flyreiser til feriedestinasjoner. Ingen av de Norske flyselskapene kommer til å klare å konkurrere på pris og markedet er i ferd med å åpne seg etter pandemien. Nordmenn er nå ivrige etter å komme seg til varmrre strøk. Naturlig kursmål nå er vel en dobling av dagens kurs innen utgangen av året.

her blir det undeholdning i dag.

Om det er innafor så må noen sette seg ned å se litt på rammeverket her. De aksjonærer som har garantert får 21mnok i honorar... dette forstår jeg heller ikke. Honorar for å tilby noen en aksje til langt under det andre betaler? Når det er sagt så tror jeg dette er meget bra for selskapet...
Sequia
25.11.2022 kl 09:04 1280

Sjelden sett retail blitt tatt hardere bakfra enn dette. 40 % rabatt og 7% fee i garantifee bl.a til største aksjonær? Market på sistnevnte fee er 1-2 %, en sjelden gang ser man 3-4 %. 7 % er grisete.

Men det får nok ingen konsekvenser.

Sprøtt, da kan garantistene selge til 2,50 og under og allikevel tjent penger på dealen.

Edit: i realiteten er da kosten hos garantistene ca 2,15 pr aksje i emisjonen.
Redigert 25.11.2022 kl 09:17 Du må logge inn for å svare

Her er det mange som sitter på opplysninger om emisjonskursen før åpning neste dag, men ikke aksjonærene som allerede er inne og ikke er gitt mulighet til å selge seg ut. I finansmarkedet er det meste lov. En oppskrift på hvordan tape penger.

Jeg har kjøpt litt de siste ukene, og har tro på konseptet. Men i dag føler jeg meg ikke mindre enn lurt av Bjørn Tore Larsen og Co. Ofte er selskapets beste også aksjonærene beste, men her går gevinsten til de som er i varmen... hjelper ikke at der muligens kommer en reperasjonsemisjon.
Six5
25.11.2022 kl 10:51 1084

Derfor er Norse Atlantic-emisjonen bra for småaksjonærene
Mange småaksjonærer er nok skuffet over det kraftige kursfallet i Norse Atlantic-aksjen etter torsdagens storemisjon. Det er det egentlig liten grunn til...
Endelig kjøpte etter emisjonen. Dette kan gå bra
Slettet bruker
25.11.2022 kl 10:59 1059

Gårsdagens eiere av aksjen får mulighet i rep emisjon på 2,50. Men hvor mange aksjer får man kjøpt pr hva man har.
Mulig dette blir avgjort på EGF 9 des
desirata
25.11.2022 kl 11:18 1020

Neste emisjon i Norse om 1år til kroner 1,0. Slik kan defortsette å selge turer for allmuen til NewYork for kr. 2990.Når skal folk lære av nedenfor ?

Hugs hva Richard Branson sa, han har gått konkurs med Virgin airlines flere ganger.

"Den sikreste måten å bli millionær på, er å begynne som milliardær og deretter starte et flyselskap."

Herregud, hvor dum går det an å bli: Norwegian air, SAS, Flyr, Norse, gjerne flere, lista blir større.
Da snakker jeg om Norge, yterlegere et dusin til i Europa

Vell, som i mange emisjoner med rep emisjon så skjer det gjerne at rep emisjon blir avlyst pga at kursen da ligger under emisjonskursen på det tidspunktet da rep emi eventuelt skal gjennomføres. Ikke sikkert det skjer her, men skjer ganske ofte.