Terapeutisk effekt

Burobeng
PHO 28.02.2022 kl 07:55 5094

Det har lenge vært indikasjoner på at blålys-diagnostisering av blæra også kan ha en terapeutisk effekt. Denne antagelsen er styrket etter dagens offentliggjøring av resultatet av rotteforsøk. Disse resultatene baner vei for vidre studier. Slik bygges det stein på stein i grunnmuren til Global Standard of Care.

https://newsweb.oslobors.no/message/555100
Jadaok
28.02.2022 kl 08:33 5042

Meget gode nyheter!! Og patent på terapeutisk effekt er langt inn i 2030 tallet en gang.
sokaratest
28.02.2022 kl 08:38 5029

Legger grunnlaget for SOC
peaf
28.02.2022 kl 10:37 4924

Har de virkeligen ikke noe annet at komme med. Det har lenge vart kjent att hexvix har terapeutisk effekt. Med bland annet en dansk studie med 760 pasienter som bekrefte det uten at det fikk effekt på bruken av behandlingen. Og resultaterne av dagens behandling er dokumentert og blir densamme vad du en kaller den. Om det er en ny behandling som skall igjenom en ny klinisk studie fra begynnelsen, så tar det en evighet innen det er på markedet. Vi får verkeligen hoppes de klarer prestere noe annet snart om de skalll beholde troverdigheten i det de påstår. Er fortsatt overgidd på at hexvix ikke gikk igjenom nålsøyet til kinesiske myndigheter uten en kompletterende fase 3 studie, og som vanligt ikke noen førklaring. Bare en påstand at det var positivt at de fikk godkjent at starte fase 3 studie. Det kan vel diskuteres da det tar lang tid og er dyrt.
peaf
01.03.2022 kl 10:26 4757

Har rottesuksessen til Anders Neijber reden godt over. Er den mannen verdt millionlønn for att grave opp gamle resultater og presentere de som nye. Og han påstod at den kinesiske fase 3 studie på Hexvix var positiv. Er det Schneiders superstrategi at ansette han som visepresident, Global Medical Affairs and Clinical Development hos Photocure. Eller er det bortkastade penger som vanligt, var det ikke nok med pandemier og vente på superscope som forklaring på dårlige resultater. Uten at de var nødt at ansette en som skall prøve vri meningsløse eller dårlige nyheter til positive. Han er vel neste man som blir tildelt opsjoner, før absolut ingen ting av verdi.
kreinh
13.06.2022 kl 08:55 4411

Passer bedre å poste dette på denne tråden:

Positive Data from the Danish National Patient Registry presented at the 2022 Nordic Urologisk Forening (NUF) Congress in Helsinki

Lower rates of bladder cancer recurrence and progression
demonstrated in clinics with a high level of blue light cystoscopy (BLC®) use in primary patients

Photocure sponsor of the Residents Day during the NUF congress


Press Release – Oslo, Norway, June 13, 2022: Photocure ASA (OSE: PHO) announces that positive data from a Danish population registry study featuring nearly 10,000 bladder cancer patients was presented at the Nordisk Urologisk Forening (NUF) congress in Helsinki, Finland last week. NUF was being held June 8-11, 2022 as an in-person event for the first time since 2019. Photocure’s presence at and commitment to NUF was reinforced by sponsoring the Residents Day event for this year’s congress. Nordic Residents in Urology is a NUF group, which aims to increase collaboration and networking between young urologists in the Nordic countries in order to improve overall education and research opportunities.


Nordisk Urologisk Forening is an association of the national urological societies in Denmark, Norway, Sweden, Finland and Iceland, supporting close cooperation of Nordic urologists in various fields of education, science and clinical work. The NUF meeting is bi-annual, bringing together Nordic urologists, nurses and healthcare industry to meet and share best practice. Photocure, The Bladder Cancer Company, was present in Helsinki during the whole event.

In the scientific program on Bladder Cancer topics, BLC was prominently featured again this year: a Danish population study assessing recurrence and progression impact of BLC using national registries in Denmark was presented at NUF.

The study abstract entitled “Use of photodynamic diagnosis (PDD) at primary TURB*: Potential influence on recurrence and progression rates in NMIBC in a registry-based study using a country cohort” shows beneficial impact on recurrence and progression in patients treated at clinics who have a higher level of use of BLC in primary patients. The results are based on data from nearly 10,000 patients identified through the Danish National Patient Registry, corresponding to all newly diagnosed NMIBC patients in Denmark in the period 2011-2017.

Linea Blichert-Refsgaard (MD, PhD student) presented this study live on June 9 and in a poster, concluding that “Common use of PDD in the primary TURB at department level seems to be associated with lower 5-year recurrence and progression risks”.

Jørgen Bjerggaard Jensen (MD, DMSc, Professor, Consultant in Urology, Chairman of the Danish Bladder Cancer Group and the Nordic Urothelial Cancer Research Group, Department of Urology Aarhus University Hospital put the importance of these study results into perspective, stating: “These real world data results show the true potential of adding better visual diagnostic methods in endoscopy compared to the old standard with conventional white light”.

The abstract is available here: http://www.nuf2021.fi/abstracts/ and will be published in “Scandinavian Journal of Urology” after the congress.
Computum
13.06.2022 kl 14:01 4308

Er det meldingen som gjør at PHO holder så godt stand idag, mens børsen er ned nesten 3%?
Vanligvis er jo PHO i tet når det gjelder reaksjon på sur børs.
kreinh
13.06.2022 kl 14:07 4295

Innlegget mitt fra TI:

Det er hektisk aktivitet på alle biotek trådene unntatt PHO. Her ble det meldt i dag om overveiende sannsynlighet for terapeutisk effekt ved bruk av BLC og Hexvix/Cysview. Ikke noen grunn til å skrive av seg usikkerhet, frustrasjon og frykt på Photocure tråden.
Når man med nokså stor sikkerhet kan forutse større salg av Hexvix/Cysview fremover og at Cevira går mot godkjenning, kan man slappe av.
peaf
13.06.2022 kl 15:00 4248

Er det Dansker som over 5 års tid skall bevise at BLC er overleget WLC. Det er en studie som er startet på Hestdal sin tid . Vi vet at Hestdal var en føregångere med at bevise alt med studier. Og noe annet duger ikke i den medisinske verden. Så får vi se om det kan gi ett skikkelig gjenombrudd denne gangen. Men det er nok resultater skapt av Hestdal som kan bli den store suksessen fremover. Så tar Schneider seg av opsjonsgevinsterne. Kansje det terapeutiske patentet til Hestdal kan vise vare meget verdifullt. De andre har jo godt ut og gir inget skydd om Hexvix blir populært.
kreinh
13.06.2022 kl 15:16 4226

Det ser ut som få er klar over at diskusjonen om sannsynligheten for at BLC med Hexvix blir fremtidens SOC har i dag økt betraktelig.
peaf
17.06.2022 kl 08:09 3979

Dette skriver PHO i presentasjonen, og snart er Q2 slut. Så vi får hoppes det stemmer.

NEW BLUE LIGHT SYSTEM LAUNCH
National roll out of Karl Storz high-definition Blue Light
Powered by Saphira towers anticipated Q2 2022.

Vi behøver noen positiv melding snart. Og eg tvivler på at Schneider fått til noe større i Q2, men der får vi ingen resultater før 10 august.
Det er ikke rette tiden at sitte i ett selskap som taper så mye penger vart kvartal, bare før att Schneider satser så mye penger når forutsettningerne ikke ligger til rette.
Og holder de nye scopen hva de lover er det komplett vansinne at sitte med det store salgskorpset, om Karl Storz kan selge dem selv. Nå kan han heller ikke skylle på covid lengre, det bør isteden ligge ett oppdemt behov på førsømte pasienter og at oppgradere utstyret hos urologerne.
Den som lever får se.
peaf
21.06.2022 kl 07:35 3786

Er det greit i 2018 der de bare hadde tilgang til flexiscope halve året, solgte Hestdal og Bellete 54 scope i USA med 23 ansatte selgere. I 2020 solgte Schneider 45 scope med 33 selgere, og i 2021 solgte de 43 scope med samme antall selgere. Er det vanskelig at se behovet av selgere har minket kraftigt under pandemin, og ta grep med at anpasse antallet selgere til markedet åpner opp igjen. Men styret og Schneider har gjort det motsatte og startet en aggressiv satsning i Europa og under pandemin.
Og resultatet lyser imot oss 60 mil minus før skatt siste to kvartal. Jeg kan ikke med beste vilje i verden se noe positivt som blitt gjort av styre og ledelse hittils de siste 3 år. Vi ser jo og at så godt som hele top 20 er utskiftet siste 1,5 år, der utlenningerne tatt over. Og vad skjer, jo de samme bortførklarninger år efter år. Og kursen raser var gang de presenterer resultaten. Så gjeller det at bygge opp forventninger igjen. Men blir ikke de nye scopen en suksess, så er det bare Cevira som kan redde oss.
Og det behøver vi ikke dagens styre eller ledelse til verken de ene eller det andre. Det er inget de styr over.
kreinh
21.06.2022 kl 09:14 3712

Det har kommet ut info om større sannsynlighet for terapeutisk effekt på bruk av BLC og Hexvix enn tidligere (les artikkel). Asieris får godkjenning av Cevira i en ikke alt for lang tidsperspektiv. Utrulling av de nye scopene denne måneden og dermed større forbruk av Cysview/Hexvix. Så det er mye positivt på gang.

Selskapet er ikke belånt, så renteoppgang skader ikke. Ikke behov for emisjon, pengene i kassa bør dekke frem til lønnsom drift og milepæl utbetalinger og royalties kan ventes fra Asieris. SOC blinker i det fjerne for BLC med Cysview/Hexvix. Fremtiden er lys for selskapet.
Computum
21.06.2022 kl 12:35 3605

"Jeg kan ikke med beste vilje i verden se noe positivt som blitt gjort av styre og ledelse hittils de siste 3 år".

"Beste vilje"?
Den var god. Du har ikke vist noe annet enn uvilje siden du begynte å skrive om PHO.
peaf
21.06.2022 kl 15:11 3549

Ja man ser jo at de Norske i top 20 har lemnet skuten, og ledelsen og styret bare skaffer seg aksjer når de kan melke dem av aksje eierne. Og de er dobbelt så god på at bruke penger mot at tjene dem. I Ipsen er hexvix bare halve priset på vad cysview er i USA. Det betyr at de må selge dobbelt så mange scope eller bruke dem dobbelt så ofte, da taper de like mye per selgere som de i USA. Skall de gå med vinst inom et år må de 4 dobble salget. Nå har de hatt Ipsen i ett og halvt år, men vad skjer de taper bare mer penger der og.

Men Cevira finns det ingen som skriver mer positivt om en jeg, men jeg vet jo at vi har Hestdal at takke før det. Helt klart så finns muligheterne for hex/cys og, Men dagens styre og ledelse er ikke de rette at forvalte dem.
peaf
22.06.2022 kl 13:06 3407

Ja vi ser jo at våren styreleder Egberth utretter underverker i Nano. Fra 120 kr til 3 kr og endå sitter han kvar i stolen. Er han på vei at lede PHO samme vei, med Schneider opsjonskongen som bruker sansløst med penger for at skape omsettning, men når den ikke er lønnsom har den inget verdi. Tyverr rader bevisen på styret og ledelsens oduglighet opp seg som perler på ett snor. Jeg bare venter på en reaksjon fra Briarwood, den må komme snart om de skall leve opp til sin investerings filosofi.
kreinh
23.06.2022 kl 21:24 3272

Urologic Oncology: Seminars and Original Investigations
Available online 22 June 2022
In Press, Corrected ProofWhat are Corrected Proof articles?
Clinical-Bladder cancer
Safety of repeat blue light cystoscopy with hexaminolevulinate (HAL) in the management of bladder cancer: Results from a phase III, comparative, multi-center study

Highlights

Repeat instillation of
hexaminolevulinate (HAL) is safe.

Systemic adverse reactions from HAL are rare.HAL is safe following recent intravesical Bacillus Calmette-Guérin.

Abstract

Purpose

The therapeutic benefit of intravesical instillation of hexaminolevulinate (HAL) at the time of transurethral resection of bladder tumor (TURBT) has been demonstrated in multiple studies. The purpose of this study was to prospectively assess the safety of repeated administration of HAL from a phase III pre-trial planned analysis.

Materials and methods

All patients evaluated in the study received at least 1 dose of HAL at the time of office cystoscopy, and a subset of these patients (n = 103, 33.2%) received a second dose a few weeks later at the time of TURBT. Adverse events (AEs) were recorded, and the safety of repeat use of HAL was determined by comparing the proportion of patients with AEs considered causally related to HAL in the surveillance examination compared to the OR examination. Association between categorical variables was tested using Fisher's Exact Test, and a P < 0.05 was considered statistically significant.

Results

HAL-related AEs were experienced by 6 patients (2.2%) during surveillance cystoscopy and 3 patients (3.4%) following TURBT (P = 0.76); 181 patients (59.5%) had prior exposure to HAL before enrolling in the study with no difference in the number of AEs when comparing prior exposure to HAL to no prior exposure (P = 0.76). Of the patients who previously received intravesical therapy, 8 (2.9%) had at least 1 AE during surveillance compared to 3 (9.7%) who had no prior intravesical therapy (P = 0.09).

Conclusions

Repeat use of HAL is safe even when administered within a few weeks of receiving a dose of intravesical therapy.

Merlin
24.06.2022 kl 12:44 3153

Roche launches human papillomavirus (HPV) self-sampling solution, expanding cervical cancer screening options

En slik screening kan bety voldsom etterspørsel etter Cevira, siden screeningen vil avsløre skjulte tilfeller. Dermed er Cevira mer aktuelt enn noensinne.

https://www.roche.com/investors/updates/inv-update-2022-06-16
kreinh
24.06.2022 kl 13:24 3126

Takk for linken Merlin. Dette ser lyst ut for Cevira.
peaf
24.06.2022 kl 14:33 3091

Ja Hsil eller høygradige celleforandringer på livmoderhalsen er jo en sexuell overførbar sykdom som garantert de fleste vil bli kvitt fortast muligt. Og når Cevira blir godkjent som første medisinske behandling på området, kommer det at bli en enorm efterspørsel. Da det endeligen finns noe som kan kurere dem på kort tid, vilket og gir dem en stor trygghet i steden for at de bare gikk under observasjon før at se utvikklingen. Som kan vare i flere år innen de vet om de blir frisk eller må opereres. Så er det noe som kommer selge seg selv så er det Cevira. Det skall mye til for at en lege skall nekte dem en medisin som kan korte ned tiden betydligt før den skremmende tiden mens de venter på klar besked om de blir friskmeldt eller får kreft.
Og om ett par månader bør de ha 3 mnd resultaten på samlige i Kinadelen på studien, og en mulig middlertidlig godkjennelse.
peaf
01.07.2022 kl 12:57 2802

Ja så har første halvår passert uten noen større nyheter, inga saphira scope i sikte. Og Schneider er vel opptatt med sin aggressive satsning i Ipsen området, som nu har vart i 9 mnd. Og helt uten meldinger om noen fremgang hittils, men koster gjør den enligt rapprterne. Og Egberth er vel opptatt av hvordan han skall klare bortførklare studieresltatet i Nano, det er merkelig at han fortsatt har jobben kvar.
Og fra Cevira studien kommer heller ingen informasjon mer en at den går sin gang, og at det er en av Asieris to kjerneprodukter. Vilket naturligtvis er betryggande når de har så mye resultater at bygge påstanden på. Men at det skall vare så liten oppmerksamhet om produktet og dess potensiale er merkelig. Er jo klar over at Asieris har mye av ansvaret for informasjonen, men potensialet burde PHO gå ut med i sin presentasjon.
Asieris har jo nok penger nå så de behøver ikke hausse selskapet nå, og snart kommer resultaten og godkjenningen. som da overskygger alt annet. Er fortsatt nyskjerrig på hva Sinopharm kommer at gjøre, om de nøyer seg med at selge Cevira mot provisjon. Eller kjøper opp hele selskapet.
Vi er i alle fall i en helt annen situasjon en de fleste farmaselskap i Norge. En produkt i salg som omsetter minst 350 mil og enkelt kan gjøres lønnsom med kutt i kostnader.
Og kjempeproduktet Cevira som alle synlige signaler tyder på at det snart blir godkjent. Helt uten kostnader bare eventuelle inntekter i milepæler og royality.
Det er nesten helt fraverende i analyser og i omtaler fra utlandet, og det er helt og holdet PHO,s ansvar at det er sån!!!!!
peaf
03.07.2022 kl 08:36 2643

Dette skriver PHO om potenisialet til Cevira i presentasjonen 2015. Vi sakner vel noe liknande i dag, men Hestdal var betydligt mer kunskapsrik om medisiners betydning.
https://cms.photocure.com/uploads/pho_1q_2015_pres_final_f0d2e04035.pdf

CEVIRA SIGNIFICANT SALES POTENTIAL 11•
Large patient population based on biopsy confirmed histology of HSIL•~1M cases HSIL annually in US & West EU1,2 detected through routine cervical screening programs; 50% of these are caused by HPV strain 16 or 183•
~30% risk of progress to cervical cancer4•
Upside exists in Latin America, Asia and East EU, where burden of HPV is higher•

LCM Opportunity for clearance of oncogenic HPV in patients with normal cytology/LSIL •
It is estimated that ~35M are HPV infected in US & EU, with a prevalence of HPV strains 16 or 18 of 32% (~11M) •
10-15M cases oncogenic HPV annually in US & West EU6detected through routine cervical screening programs•Persistent infection occurs in 10-20% of the cases7•

Blockbuster sales potential based on premium pricing opportunity •
At premium price levels, cost impact model demonstrates cost savings / benefit to the US health care system as compared to current treatment practice5•
Additional significant savings when avoidance of costs associated with preterm births factored in.

Det er inga forendringer i dagens lege, uten det er en meget sannsynlig bedømmelse av potensialet til Cevira.
Alla presis alla vil fungere maksimalt i sexuallivet. Og det er en skam at PHO ikke nevner noe om muligheterne i dag. Nå når verdens mest folkrike land Kina med et kjempeselskap skall ta seg av markedsføring og salg ut i verden. Så kan man snakke om blockbuster ganger 3 eller mer.
Vi har virkligen noe at glede oss til.
kreinh
03.07.2022 kl 09:55 2592

Det er vel 3 år siden avtalen med Asieris ble inngått. Både Cevira og Hexvix/Cysview er i fase 3 i Kina. Når kan vi vente godkjenning til kommersiell salg av produktene? H/C når som helst, Cevira i 1H 2023? Har du noen kommentarer til dette peaf?
peaf
03.07.2022 kl 10:31 2564

Hexvix studien vet vi veldigt lite om, hvor mange pasienter det gjeller eller om det gjeller scopen og. Og hvor lang behandlingstid myndigheterne bruker, men ja når som helst.
Men Cevira bør vare ferdig rekrutert i Kina, og kan bli middlertidlig godkjent med 3 mnd resultater. Men anners er december det som står i clinical trail, og det har ikke kommt noen korrigering hittils.

Men om noen undrer så er PHO,s royality på 525 mil usd om omsettningen blir på 3 mrd usd for Asieris. Og med en P/E på 10 som er minst, betyr det en kurs på ca 2000 kr. Og vi vet at Asieris har satset mye på at bygge opp produksjonskappasitet, så får vi håpe det holder til at begynne med. Men spennende blir det vilket som.
kreinh
03.07.2022 kl 11:00 2534

Slik jeg leser Asieris er godkjenning av Cevira bare en formalitet. Da er det på tide at markedet tar dette innover seg og starter en reprising av Photocure.
Redigert 03.07.2022 kl 11:01 Du må logge inn for å svare
peaf
03.07.2022 kl 11:33 2511

Ja leser du siste presentasjon fra PHO så eksisterer ikke Cevira ens en gang. Så det er noen som ikke gjør jobben sin.
Men de tester Richard Wolf scope i Frankrike, det er alltid noe. Kansje derfor Karl Storz drøjer med sin scope lansering.
Winter is Here
03.07.2022 kl 11:35 2506

Jeg tror at markedet vil gjerne evaluere fremgangen til bedriften ut fra de neste Q-rapportene.
Markedet vil gjerne vite om det eksisterende potensialet kan innfris, eventuelt til hvor stor grad.
Per i dag mye av fremtidig vekst er tatt ut og hvis veksten blir liten fremover, kan det være vanskelig å forsvare dagens prising.
Redigert 03.07.2022 kl 11:40 Du må logge inn for å svare
JosefK
03.07.2022 kl 15:24 2375


Det samme kunne du klippet og limt inn i hva det skulle være.

Poenget er at veksten kommer. Alt er tilrettelagt for det. Spørsmålet er tid. Og her kommer det en haug faktorer inn, en del av dem eksterne. Derfor mener jeg du bør hedge med å kjøpe like mange AZT som hedge mot nye runder lockdowns, etc, som PHO er mer utsatt for.

Når det er sagt: PHO ligger an til å ta et hjørne av blærekreft markedet i store deler av verden. Om det er interessant så ser man ikke på denne aksjen i det korte bildet.

peaf
03.07.2022 kl 17:14 2302

Nå var det Cevira og Asieris kreinh skrev om, de har aldri hatt noen problem at finne pasienter til studien. Eller hatt overbelastede sykehus pga pandemin. Blir Cevira godkjent så venter totalt over 600 mil i kr milepæler. Det er ikke priset inn eller royality. Og blande inn noen andre selskap som bare har en tredjedels omsettning av hex/cys er bare tåpelig. Cevira er outstanding i en av de største sykdommerne i verden, og har ikke per idag konkurrenter. Og finne en medisin som virker på virus er nesten hoppløst, men PHO klarte det.
Vaksine er noe annet da det hindrer sykdommen at bryte ut, men den er bare effektiv føre sexuell lavålder. Men spekulasjoner skyter ingen hare, først når godkjenningen kommer så kommer nok produktet til sin rett kursmessigt.
peaf
05.07.2022 kl 14:53 2083

Nå er det på tiden det skjer noe, men opplegget virker lovende. Saphira scope er fremtiden.

https://photocure.com/news/photocure-collaborations-at-eau-support-the-latest-advancements-in-bladder-cancer-technology-4304045
peaf
06.07.2022 kl 08:05 1968

Ja nå har vel styreleder Egberth vist sin kompetanse i Nano. Og vi vet at han og Schneider ikke har skapt noen som helst form for lønnsomhet i PHO hittils. Og ipsen kjøpet blir et kjempefiasko når det blir klart hvor mye de 20 % av kommende cevira inntekter innebær i ektrakostnader for Ipsen. Per idag har ikke Ipsen gitt annet en økte kostnader. Snart får de milepælepenger fra Cevira og kunde kjøpt Ipsen kontant, og det blitt en engangskostnad. Men nå kommer det bli 20 % av alle inntekter fra Cevira i all fremtid som går til finansieringen av Ipsen. Og de nye aksjonærerne i Emisjonen, det er en helt meningsløs skapende av en olønnsom omsettningsvekst Som blir ofantligt dyr i lengden.

Muligen de nye scopen kan bli en suksess og gi økt lønnsomhet, men de burde sett ann utviklingen i USA først innen de investerer i andre markeder. Det er under alle omstendigheter ikkr styret og ledelsen sin fortjenst om de nye scopen blir en suksess.
Er ikke helt sikker når COY sa dette men det virker som det var på Urology (EAU) kongress, Amsterdam nå. Og da skall scopen lanseres denne måned, men det bør komme en melding fra Karl Storz først. Men konklusjonen er klar skift ut styre og ledelse snarest mulig, med deres fraværende resultater og minimale oppmerksomhet på deres potensiellt største mulighet nemligen Cevira.

Geoff Coy, visepresident og daglig leder i Nord-Amerika . " Med konfidensfasetestingen nå fullført, forventer vi at utrullingen av dette høyoppløsningssystemet vil begynne denne måneden for å heve teknologistandarden for blålyscystoskopi i USA, forbedre opplevelsen til kundene våre og utvide bruken av blått lys gjennom hele Nord Amerika.
kreinh
11.08.2022 kl 19:46 1465

Antitumor Effect and Induced Immune Response Following Exposure of Hexaminolevulinate and Blue Light in Combination with Checkpoint Inhibitor in an Orthotopic Model of Rat Bladder Cancer

https://www.mdpi.com/2227-9059/10/3/548

https://photocure.com/news/photocure-announces-the-publication-of-pre-clinical-study-results-supporting-the-anti-tumor-effect-of-hexaminolevulinate-with-blue-light-in-bladder-cancer-model-4196739