QEC - alle rekylers mor?

SirJohnny
QEC 02.03.2022 kl 09:58 90986

Siste mnd:

DNO + 2%
Equinor + 26%
IOX + 55%

Og QEC ned - 28%.

Vi snakket om en differanse på rundt 50% mot andre olje og gasselskaper. QEC er generelt følsom mot olje og gassprisen, men er denne gang blitt glemt av markedet. Potensialet for erstatning og pilot fremstår som en gratis opsjon.

Jeg eier selv aksjer og oppfordrer folk til å tenke selv. Tror vi raskt vil se kurser på 2,50kr +
kimj
08.03.2022 kl 16:59 5458

Men Questerre er et oljeselskap selv om aksjekursen ikke gjør det du vil. Det henger selvfølgelig ikke sammen. Aksjekursen går dit markedet til enhver tid tar det ;-)
Peter Sellers
08.03.2022 kl 16:59 5462

@kimj igjen er du med noe som du pt ikke har dekning for. Du burde søke jobb hos MB som rådgiver for dette kan du til fingerspissen og har slutt resultatet før tom ledelsen og styret har det. Iflg deg og advokat graden din her blir det pilot og milliard inntekter. Fantastisk!
Fjellbris
08.03.2022 kl 17:01 5458

Skrev til SP tidligere i dag at det ikke kom til å gå lang tid før vi var på 2 tallet, men tviler på at han, PU/Profit Hunter kom seg inn? Håper dog det og om ikke er 2 tallet også fortsatt gi bort pris for QEC med alt vi nå vet/venter på (gidder ikke gjenta meg selv!) Og…..:
https://e24.no/olje-og-energi/i/1O3lAK/vil-kutte-avhengigheten-av-russisk-gass-dette-er-eus-energiplan?referer=https%3A%2F%2Fwww.vg.no
hau
08.03.2022 kl 17:12 5457

Tusen takk kimj at du gidder å svare disse hodene og sette disse idioter på plass!
Fatter ikke agendaen til disse som vil qec nord å ned 24/7 i mange år? Eneste grunnen må være at de jobber for noen som ønsker å kjøpe Qec? Toget går snart og håper alle har tatt plass!


sigj2
08.03.2022 kl 17:24 5440

Vi snakker nok russiske prosenter 🤣

2.1 Nkr i canada nå på labert volum men det er jo gøy da 🤣🤑🤣🤑🚀
Redigert 08.03.2022 kl 17:44 Du må logge inn for å svare
Stock Walker
08.03.2022 kl 17:47 5368

Først og fremst vil jeg arrestere deg på din påstand om at loven er klar. I likhet med de fleste andre lover er loven ikke klar. Hvorfor tror du ellers man på betale i dyre dommer for en advokat. I Questerres tilfelle står det svart på hvitt i en artikkel at selskapet til tross for avtalen med First Nations, må sjekke lovligheten med myndighetene som har nedlagt forbud mot utvinning og utvikling også på urinnvånernes territorium. Selv tar jeg dette til etterretning og er svært skeptisk til myndighetenes svar. Dine juridiske innsigelser må stå for din egen regning og er som Peter Sellers også påpeker svært bombastiske og tvilsomme.
Ingen behøver å tvile på at en eventuell rettstvist vil bli kostbar og langvarig med et høyst usikkert utfall. Fordi urinnvånernes rettigheter til energiressurser på eget territorium tolkes og håndheves av myndighetene til samfunnets interesse. Caset blir heller ikke enklere av at det har oppstått uenighet blant First Nations 469 medllemmer, og at en mindre gruppe vil mobilisere en kampanje mot Questerres planer.
Slettet bruker
08.03.2022 kl 17:53 5336

Mye sure oppstøt her på QEC trådene om dagen.
Minner om at det finnes andre aksjer å bruke energien sin på som gjør det skarpt om dagen, om man ikke tror på QEC
Peter Sellers
08.03.2022 kl 18:07 5250

@JR-Ewing hvorfor ikke prøve IOX som går som en kule, den har knocka 9kr før i et sinnssykt rally tidligere. Merkelig den greia med IOX, iflg siste Q rapport tjener de ikke penger, har få brønner og sliter med lisenser og tillatelse i Colombia så forstå den som kan men rally okke som.
Fjellbris
08.03.2022 kl 18:09 5273

300 dollar fatet
Den russiske visestatsministeren Alexander Novak advarer om at oljeprisen kan få en helt ellevill prisstigning om Europa og USA innfører et forbud mot russisk olje.

- Det er helt klart at om oljen fra Russland bli avvist, så kan det få helt katastrofale følger for det globale markedet, sier visestatsminister Novak til statlig russiske TV på mandag, ifølge Reuters.


- Prisstigningen vil bli noe vi aldri har sett maken til tidligere. Det kan bli på 300 dollar fatet, om ikke mer, sier Novak.

HE Alexander Novak, Minister of Energy of the Russian Federation Opec Facebook.jpeg
HE Alexander Novak, Minister of Energy of the Russian Federation Opec Facebook.jpeg Foto: Facebook: Opec
Ifølge visestatsministeren er Russland forberedt om man nå forbyr russisk energiforsyninger som olje og gass.

- Bør advare sine innbyggere
Rundt 40 prosent av gassen og 25 prosent av oljen EU-landene er avhengige av, kommer i dag fra Russland.

- Europeiske politikere burde nå være ærlige og advare sine innbyggere og forbrukere om hva de kan vente seg, sier Novak.

- Hvis dere vil blokkere energiforsyninger fra Russland, så vær så god. Vi er klare. Vi vet også hvor vi kan omdirigere volumene, sier visestatsministeren.

På slutten av fjoråret var Russland verdens fjerde største eksportør av råolje og petroleumsprodukter etter Canada, Mexico og Saudi-Arabia.
hau
08.03.2022 kl 18:41 5162

🤣Håper du ikke er så dom å anbefale IOX når QEC blir tidenes kule på OSE😁
sigj2
08.03.2022 kl 18:47 5134

Sprøtt å billig natgas er over dammen,er jo to forskjellige verdener europa å US 🙈
Castornova
08.03.2022 kl 18:47 5156

Han er russisk. Han lyver. Det er en trussel han kommer med fordi han vet Europa og usa snuser på å stenge ute Russland, noe usa nå har gjort.
Castornova
08.03.2022 kl 18:55 5099

Deg virker forøvrig som om folk glemmer hva som skjer med bedrifter og privatøkonomi når oljeprisen går videre opp. Den har en smertegrense før økonomien til bedrifter og forbrukere kollapser. Ha 2008 friskt i minne. Vil anta det er mange noobs som kommer til å sitte med skjegget i postkassa når dette rittet er over.
Slettet bruker
08.03.2022 kl 18:59 5091

«Canada wants to sell more natural gas in Germany»
Men uten Quebec. Gassrørledningen skal gå gjennom Quebec fra Alberta.

Canada ønsker å selge mer naturgass til Tyskland
[Hjemmeside] [Samfunn] [Miljø]
Byggingen av Goldboro LNG-anlegget for flytende naturgass i Nova Scotia ville kreve bygging av en gassrørledning som ville krysse flere kommuner i det sørlige Quebec.
Foto: Alexander ShieldsByggingen av Goldboro LNG-anlegget for flytende naturgass i Nova Scotia ville kreve bygging av en gassrørledning som ville krysse flere kommuner i det sørlige Quebec.
Alexander Shields
18. januar 2022
Miljø
Canada og Tyskland arrangerer et møte viet utviklingen av gassindustrien og flytende naturgass-prosjekter, har Le Devoir fått vite . Goldboro LNG-eksportprosjektet, som vil kreve bygging av en gassrørledning i Quebec, vil bli presentert. Et tysk selskap som har inngått et samarbeid med GNL Québec vil også delta på arrangementet.

Le Devoir har innhentet en foreløpig liste over deltakere i denne " workshopen " viet til naturgass og flytende naturgass (LNG), samt et detaljert program for denne begivenheten planlagt til 26. januar. Ingen representant for det kanadiske miljødepartementet er inkludert i denne informasjonen.

Ved å lese dokumentene ser vi heller at Natural Resources Canada må representere den kanadiske regjeringen. En direktør fra departementets petroleumsutviklingssektor vil tale, samt en analytiker med spesialisering i naturgass og en assisterende direktør fra sektoren for flytende naturgass.

Sistnevnte vil delta i "regjering til regjering"-sesjonen, sammen med to andre høytstående embetsmenn fra Natural Resources Canada, inkludert en "seniordirektør" for avdelingen for rørledninger, gass og flytende naturgass. Representanter fra Alberta og Newfoundland og Labrador vil også være der. Innenfor rammen av denne delen av møtet vil det være spørsmål om midlene for å "støtte de kommersielle og investeringsmålene", men også om "posisjoneringen av Canadas LNG for Europa".

Dette kanadisk-tyske møtet er også en del av "energipartnerskapet" som ble signert i 2021 mellom de to landene. Da Trudeau-regjeringen kunngjorde denne avtalen, bekreftet at LNG-prosjekter er en del av utviklingen av "ren energi" i sammenheng med kampen mot klimakrisen.

Den europeiske union har nettopp foreslått å klassifisere naturgass som en energi som er nødvendig for å "dekarbonisere" økonomien . Dette kan åpne for økt LNG-eksport fra Canada til Europa. Gasselskapene som er aktive på kanadisk jord har til hensikt å øke produksjonen i løpet av de neste årene, takket være utnyttelse ved hydraulisk frakturering .

"Verkstedet vil gi foredragsholdere fra begge land muligheten til å diskutere naturgass i sammenheng med den globale energiomstillingen. Målet er å fremme en bedre forståelse av virkningen av energipolitikk og forpliktelser i hvert land, av tiltak for å dekarbonisere verdikjedene for naturgass og av mulighetene for å øke energisamarbeidet mellom de to landene», spesifiserer Natural Resources. Canada, på e-post .

For Greenpeace-talsmann Patrick Bonin er denne typen toppmøter «uakseptable» i sammenheng med klimakrisen. «Disse landene bør mobilisere all sin innsats for å frigjøre seg fra hydrokarboner. Nok en gang er Trudeau-regjeringens tilnærming full av inkonsekvenser som undergraver dens troverdighet og truer etterlevelsen av dens klimaforpliktelser.

Gassrørledning i Quebec?

I tillegg til representanter for regjeringene i Canada og Tyskland, vil flere selskaper være til stede. The Canadian Natural Gas Association og Association of Explorers and Producers of Canada vil presentere under temaet "Natural Gas in the Energy Transition".

To selskaper fra olje- og gassektoren vil snakke under et segment med særlig fokus på «miljøpåvirkningene av produksjon og transport av LNG» og på utvinning av «ukonvensjonell» gass, derfor utnyttet ved frakturering.

Spesifikke LNG-eksportprosjekter til Europa vil også bli presentert, inkludert Goldboro LNG, fra Pieridae Energy . Dette naturgassvæskeanlegget i Alberta, som skulle bygges i Nova Scotia, ville kreve bygging av en ny gassrørledning som ville krysse territoriet til flere kommuner i Quebec.

Etter all sannsynlighet vil naturgassen strømme i en rørledning som ligger på samme rute som Trans Quebec og Maritimes gassrørledningssystem , som eies av TC Energy. Den ville derfor passere gjennom en gassrørledning som ville krysse øst for øya Montreal, den gang en del av Montérégie og Estrie, før den krysset den amerikanske grensen. Den passerer spesielt i sektorene Sainte-Julie, Granby, Bromont, Magog og Coaticook. Statsminister François Legault har allerede sagt at han er åpen for dette prosjektet .


LNG Quebec

I tillegg vises navnet på administrerende direktør for Hanseatic Energy Hub, Manfred Schubert, i den foreløpige listen over deltakere i " Workshop ". I fjor ble han sitert i pressemeldingen som kunngjorde et "strategisk partnerskap" mellom LNG Quebec og Hanseatic Energy Hub, som øns

Redigert 08.03.2022 kl 19:05 Du må logge inn for å svare
Asroma87
08.03.2022 kl 19:14 5029

Nyt fra:

- Quebec / retssagt eller kompensation eller pilot
- Blue Hydrogen Update / clean Energy og Carbon capture
- produktionsøgning i Alberta (Montney)
- red Leaf Update
- Jordan Update

Forventer nyheder på alt dette inden for de kommende måneder…
Slettet bruker
08.03.2022 kl 19:24 4978

Canada og Alberta har så mye olje og gass at de ikke trenger å ødelegge naturen i Québec for å få olje og gass derfra. De klarer å levere masse med det de har til Europa !
Slettet bruker
08.03.2022 kl 19:33 4966

Nååååå, op med humøret tynde 😂 QEC er oppe med 15% i Canada, så her er det mere end flot 👏👏
Redigert 08.03.2022 kl 19:54 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.03.2022 kl 19:42 4908

Nå, så du er sendt i byen af miljøaktivister, XL 😂👍 så giver din agenda herinde meget bedre mening, når du hænger fast her i trådene i årevis 😉
hau
08.03.2022 kl 19:45 4898

17% og der er noen timer igjen for å prøve å holde kursen igjen🤣
Hvorfor er det viktig å holde kursen nede?
Hvor lenge kan de de holde ut?
Fjellbris
08.03.2022 kl 19:46 4889

Ja opp over 15% i Canada nå.
sigj2
08.03.2022 kl 19:47 4883

Vært det hele kveld jo
Fjellbris
08.03.2022 kl 20:05 4760

Sigj2 - hva er det du er så sur for da? Solgt deg ut for tidlig og/eller i dag? Bare å komme seg inn igjen så lavt som mulig på 2 tallet igjen i morgen😀

Ps Nå opp 13% i Canada - går litt opp/ned også der og ikke opp 15% i hele kveld, men trenden nå er opp!
Redigert 08.03.2022 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
njn-
08.03.2022 kl 20:16 4694

Utica vant i retten p.g.a regjeringens begrunnelse for avslag ikke var noen grunn (i lovens forstand). De ble bedt om å komme med en saklig begrunnelse.

Det har ikke Regjeringen gjort, da de ikke har noen lovlig begrunnelse.
kimj
08.03.2022 kl 21:18 4454

Nei. Får ikke vært noen rettstvist når de allerede har vunnet saken i retten. Advokat, hva prater du om? Questerre har levert søknad om å borre brønn til pilotprosjektet sitt. Senere også sendt en søknad om å utvide dette med hydrogenproduksjon ved pyrolyse, ZegPower sin modulære fabrikk. Alt dette med CleanTech. En søknad de snart får positivt svar på. Siden forbudet i Quebec ikke er gyldig.
kimj
08.03.2022 kl 21:22 4428

De har helt klar agenda. Kursen skal holdes nede for enhver pris. Det vil aldri gå :-)
kimj
08.03.2022 kl 21:24 4414

Nydelig oppsummert, i et nøtteskall. Du er flinkere på det enn meg. Gleder meg til ukene som kommer nå :-D
AksjeKong1
08.03.2022 kl 21:25 4404

Sitter iallefall stille med mine aksjer, tror vi får bra betalt etterhvert i denne bare man har is i magen 🥂😊
njn-
08.03.2022 kl 21:33 4348

Før du begynner å stille spørsmålstegn ved kimj framleggelse av fakta, må du ha et vanntett svar. Du slenger ut påstander som ikke er begrunnet.
Du hat helt tydelig ikke lest dommen for Utica Resource. Til din opplysning gjelder den også for Questerre's Rettssak. ( Har lagt ut dette før)

Alt hva han har skrevet, er å lese HER på forumet med litt leting til offisielle dokumenter og lover.

njn-
08.03.2022 kl 21:50 4261

Du glemte å ta med at Legault var/er positiv til denne rørledningen.

Det er heller ikke langt til Becancour og Questerre sine brønner. Så muligheten for å kunne koble seg på er et alternativ.
njn-
08.03.2022 kl 21:54 4230

Ps.
QEC:CNToronto
Questerre Energy Corp
COMPANY INFO
0.31CAD
+0.05+16.98%
Volum 315.407
sigj2
08.03.2022 kl 22:00 4225

Kun sur for at alle andre freser avgårde mens kvekken er parkert selv om den har steget litt fra ett tallet
Slettet bruker
08.03.2022 kl 22:01 4223

Er tungt inne i IOX Peter Sellers, brukte desember og januar til å pynte på et dårlig snitt.

Er også inne her i QEC og tror på casen. Kjipt med krig i ukraina, men dette kan også være en katalysator som fører QEC nærmere målstreken.

Budskapet mitt var vel egentlig at folk som kun spyr ut av seg sure oppstøt og negativitet på denne tråden kan finne seg andre aksjer å bruke energien sin på
sigj2
08.03.2022 kl 22:01 4213

0.32 står det nå her 🤣🙃
Slettet bruker
08.03.2022 kl 22:07 4177

https://www.barchart.com/stocks/quotes/QEC.TO/opinion

Mykje kjøp her no :-))
mofi1
08.03.2022 kl 22:23 4087

Jeg sendte dette svaret ditt litt modifisert til Jason for å høre om han er enig eller hva han kan si om det:-)
Slettet bruker
08.03.2022 kl 22:24 4084

Bliver spændende åbning i morgen, især når flere kloge hoveder herinde var sikre på for et par uger siden, at kursen skulle ned mellem 0,50 og 1,00 NOK 😂……jeg holder fast i kurs 3 NOK inden længe 😎
Andpaal71
08.03.2022 kl 22:40 3990

Tror det blir en veldig fin dag i morgen!!