Patientsky - 2022 kule ?


Først og fremst: IKKE kjøp aksjer på bakgrunn av dette innlegget - gjør dine egne undersøkelser og risikovurdering.


Patientsky har jeg fulgt en liten stund. Det har vært en del optimisme rundt den tidligere. Aksjen har tidligere hatt et kursmål på 20kr.


Til tross for dette har den falt enda mer. Fra topp i januar 2021 på kr 16,60 har den falt 85%. Handles nå på ca 2,5 kr.

Det er gjort en del innsidekjøp siste tiden. Disse er gjort på mellom 3-4 kr. Aksjen er oversolgt, som kan være et positivt signal.

Q4 rapport fra 22 februar nevner en del positivt og mulig kommende triggere.

Pågående diskusjoner med over 50 mulige samarbeidspartnere utenlands. De forventer kontraktsigneringer fremover.

Ift til innsidekjøpene gjort siste tiden, kan jo en slutning å trekke være at disse er ganske nærme.

Blir disse annonsert har jeg vanskelig for å tro at ikke kursen endrer retning.


Merk dog at aksjen er pdd i en nedadgående trend, og det er knyttet risiko til denne.
I julen ble den spådd som mulig julekule, jeg klarer ikke å se hva som er endret seg fra juletider, foruten at aksjen har gått ytterliggere ned og handles billigere.


Den handles nå på all time low - og jeg syntes derfor, denne virker spennende, spesielt med tanke på at selskapet selv går ut og promotere kontraktsigneringer. Jeg mener at denne potensielt kan være en doblingskandidat.

Liker denne selv, men dessverre nylig solgt meg litt ned for å vekte om litt.
Etter det så har den jo bare falt videre ned så det var jo greit, men liker selskapet så vurderer øke hvis det kommer noe antydning til at ting skal snu.

Hold dere unna denne!
Selskapet har elendig ledelse og et elendig produkt. Alt av kompetanse og alle kompetente ledere og grundere har for lengst flyktet. Alle innsidekjøpene du sikter til er kun de opprinnelige gründerne som har forlatt skuta og dermed må selge aksjene sine iht til avtaler.
Nylig har også to av de største kundene til Patientsky sagt opp sine avtaler. Selskapet har har en vanvittig churn og taper kunder hver eneste dag.

Og dette drar du bare rett ut av ræva?

Siv Jensen er i styret, dette kan hun.
Frodon
09.03.2022 kl 14:33 6859

De er jo ikke innsidere hvis de har forlatt skuta 😉 Dvs da hadde ikke handlene blitt meldt. Ikke selger de heller, de kjøper. Hvor er det du finner din informasjon? 😅

Si meg hva er det Siv Jensen kan?
Siv Jensen sitter i styret i Patientsky AS og ikke i Patientsky Group AS. Hun har ingen innflytelse der hun sitter. Dette er ikke noe jeg drar ut av ræva heller. Hvordan jeg har denne innsikten ønsker jeg ikke å legge ut her, men du kan enkelt bekrefte deg jeg sier ved å ta kontakt med kunder.
Produktsjefen og teknisk sjef har nylig sluttet og har solgt sine eierandeler til Jesper Melin og halvbroen sin (Anton Bondesen).

Så du kommer med inside informasjon her på hegnar, du kan vi stole på. Om du ikke vet hva Siv Jensen har gjort og har av nettverk kan du lige godt logge av her.
Redigert 09.03.2022 kl 17:13 Du må logge inn for å svare

Han er nok en av disse som kjøpte på kr 16-17 og har tapt alt han eier. Sitter ikke på hegnar forum og prater slik skit uten at det ligger dramatiske hendelser bak

Jeg har svært god innsikt i EPJ og eHelse. Kjenner også Patientsky godt.
Laust Axelsen og Jepser Pedersen er to av flere opprinnelige grundere som har sluttet. Laust sluttet før jul og Pedersen nå nylig.

Jeg er på ingen måte bitter, jeg forsøker bare å advare dere om at dette selskapet har store problemer.
Redigert 09.03.2022 kl 15:56 Du må logge inn for å svare

Jeg har god innsikt i EPJ og ehelse også, har familie og nære som bruker psky hver dag, er også medlem i brukergruppen. Varslingene i det siste er at alt fungerer kjempegodt, var litt læringsutfordringer i starten når dei gikk i skyen. Pedersen ville tilbake til "garasjen" Han gir psky gode tilbakemelding når han sluttet ifjor:
I want to thank all my brilliant co-workers, teams (both current and previous), co-founders, partners & customers. It's been an absolute pleasure and incredible journey - from a crazy idea to 3x acquisitions, becoming the market leader, creating the most downloaded healthcare mobile app in Norway, and lastly, an IPO. What a ride! I still firmly believe that PatientSky's platform is solving healthcare's most significant challenges; (1) freeing up time (2) lowering innovation hurdles (3) diminishing barriers between patient and information, and (4) activating the most underestimated, unused and highly motivated stakeholder in healthcare... the patient.

But... my passion and talents are in the earlier stages of a company. I will go back to the garage, find my old hoodie, dust off my programming skills, and do a completely new start-up - starting today. Wish me luck & stay posted.. also, my third child is due tomorrow, so I am very excited to become the modern entrepreneur father on paternity leave.

"Vi" har lisens gjennom Hove/Psky, koster kun kr 249,-. pr mnd med integrasjon med helsenorge, fungerer helt supert. Om du virkelig bruke systemet skjønner du godt hva jeg snakker om. https://help.patientsky.com/integrasjoner/helsenorge?fbclid=IwAR3HKS7kpM__sQGlsRBhp81bfPAv68GdKGO-QM4p4dH3oyK-DTNJldEBiXY
Vi er også godt fornøyde med henvisning 2.0, god stabilitet, synes også systemet er mye raskere en før, så synes psky har jobbet godt nye løsninger. Dessuten er det ikke en eneste annen leverandør som leverer hele tjenestelinjen til inntektene er på vår konto.
Redigert 09.03.2022 kl 17:10 Du må logge inn for å svare
Frodon
09.03.2022 kl 17:12 6711

Det er jo ganske ironisk at en person later som han har innsikt vi andre ikke har, når han ikke skjønner børs meldinger engang 😉 Legg merke til at han ikke svarte på innlegget mitt til han….skjønner godt at han ikke svarte 😅
Offpist
09.03.2022 kl 17:25 6693

Jeg kan bekrefte alt der Suverenrob skriver. De har nettopp mistet sine 2 største kunder i muskel- og skjelettvertikalen av markedet. Dette er da Nemus og Klinikk for Alle.

I tillegg så er lederskapet i Pasientsky under enhver kritikk, og de har mistet masse kunder og ansatte. Dette har de gjort så lenge jeg har kjent til de. 2018 ca.

Han vet nok ikke hvordan en ny kontrakt eller oppsigelse fungerer, det vet vi. Vi har utallige valg i menyen til Psky. Infodoc brukerne har noen fordeler men vi tar det igjen på noe annet i vår hove/psky intgr. vI sparer utrolig mye tid og penger nå

Han måtte registerer nytt nick etter denne diskusjonen, dette her blir for dumt.
Redigert 09.03.2022 kl 17:48 Du må logge inn for å svare
Frodon
09.03.2022 kl 17:38 6666

Siden du er ny på forumet, ønsker du hjelp til å lese og skjønne børs meldinger? Du bekrefter jo noe som er feil 😉

Morsom setning, han skriver «innsidekjøp» og «selge» om samme handler 😅

Suverenrob
I dag kl 14:11

«Alle innsidekjøpene du sikter til er kun de opprinnelige gründerne som har forlatt skuta og dermed må selge aksjene sine iht til avtaler»
Redigert 09.03.2022 kl 17:41 Du må logge inn for å svare
Offpist
09.03.2022 kl 17:45 6639

Takk for velkomst. Her kommer vi til å ha det gøy.
Ja, jeg laget en profil for å hoppe på denne diskusjonen.
Er forøvrig lite interessert i andre aksjer enn de som omhandler e-helse.
Offpist
09.03.2022 kl 18:18 6580

Tito skrev Innlegget er slettet
Hehe, den er fin! 😁
Men jeg skal gi deg det, du er inne på det. Har jobbet i mange år i et av selskapene PS kjøpte opp. Og jeg så fra innsiden hvordan de klarte å rive ned alt som var bra.
Har også jobbet i direkte konkurrent av PS, så jeg kjenner de nevnte markedene godt vil jeg si. Og jeg skal være så ærlig å si at jeg er litt bitter. 😉
Informasjonen jeg får er ofte av tidligere kollegaer og venner, som jobber i denne bransjen.
Uansett tragisk for de som er tungt investert på topp.

Frodon
09.03.2022 kl 18:26 6554

Men lese børs meldinger har du ikke lært enda?
Tito
09.03.2022 kl 18:33 6544

Ja det var ett av de bitreste innleggene jeg har sett på lang tid.
Nå har jo kursen falt fra 16 kr så det mulig det henger sammen med det som du skriver, men vil tro det jobbes for å få kursen opp igjen.
Offpist
09.03.2022 kl 18:50 6519

Litt usikker på hva du sikter til her? Men belær meg gjerne. Var det ordvalget til suverenrob? Eller er det noe fakta som ikke stemmer?
Frodon
09.03.2022 kl 19:25 6477

Bare å lese oppover, har skrevet det allerede 😉
Offpist
09.03.2022 kl 19:55 6440

Litt bittert. Ikke helt syre i mine øyne, men det får være opp til den som leser.

Hadde i lang tid tro på psky, og at de skulle klare å snu skuta. Men etter ekstremt mange endringer i ledelsen, så er det rimelig klart at problemet ligger en helt annen plass.
Der jeg kommer fra - som er en liten plass, og hvor mange jobber og har jobbet i det oppkjøpte selskapet, snakker man med hverandre og det er sånn det har seg at jeg vet det jeg vet.

Det kunne blitt bra. Det gikk ikke, fordi de ikke hørte på de som kan markedet og som kom med råd og tips hele veien.
Til og med når man var på samme lag, ble man bare latterliggjort. De visste best, og hvis man ikke innordnet seg måtte man gå. Jeg valgte å gå, som så mange andre.

Så støtter Suverenrob med at man skal være forsiktig her.
Redigert 09.03.2022 kl 19:57 Du må logge inn for å svare
Tito
09.03.2022 kl 20:10 6414

Hva mener du er positivt i selskapet og som kan bevege oss i riktig retning?
Med dagens lave kurs skal det ikke mye til for at kursen dobler seg
Ser du ingen triggere?
Offpist
09.03.2022 kl 20:25 6387

Det er masse kunnskap i psky. Synd ikke et snev av det er i ledelsen.

Så hvis - mot all formodning selvfølgelig, alt av toppledelse byttes ut; kan det kanskje snu. Inntil da, så er de stuck i en evig ond spiral hvor all styring skjer ovenfra og ned.

Ser ellers ingen triggere nei. Dessverre.
Offpist
09.03.2022 kl 20:45 6354

Der var det noen kjente fjes ja. Tviler ikke at noen av de
kan brukes til mye, men i den bransjen de er så er det mye nisjekunnskap. Dette kommer ikke frem når alt av kommandoer kommer ovenfra og ned.

Gjør et googlesøk på "dagens medisin pasientsky" så kan du se hva de står for. Det "bekrefter" vel ikke det jeg påstår, men gir deg et godt inntrykk.
Vi snakker trusler og tvang, og en kultur som er totalt skrudd.
Redigert 09.03.2022 kl 20:47 Du må logge inn for å svare

Du virker som en oppgående mann/kvinne. Synes likevel disse gamle nyhetene du legger ut har lite med aksjediskusjon og kurs for et børsnotert selskap å gjøre.. Hvordan dette går vet du veldig godt, tenker det er derfor du skriver som du gjør. Enkelte kolleger av meg har også sterke meninger om Melin men bruker systemet fortsatt. Nettopp fordi det ikke finnes noen som kan levere det Melin kan levere. Da blir det lett for konkurrenter/oppsagte ansatte å sitte på et forum og skrive nedlatende og komme men gamle nyheter. Her er Siv Jensen og en flott samling av ansatte den 8 mars.
https://www.linkedin.com/posts/patientsky_internationalwomensday-womenintech-hiring-activity-6906955994744668160-6OVZ
Redigert 10.03.2022 kl 08:42 Du må logge inn for å svare

På hvilken måte er et selskaps evne til å ta vare på kunder og ansatte IKKE relevant i en diskusjon om aksjer?
Det virker som at det du oppfatter som relevant er kun det innholdet selskapet selv velger å presentere deg. Jeg syntes det er litt merkelig at kun en liten brøkdel er nysgjerrig på det som ikke er utelukkende positivt. Når dere forsøker å latterliggjøre alle som har noe negativt å si så blir jo debatten bare mer unyansert? Gjør den ikke? Er dere redde for at alt ikke er så bra som dere skulle ønske? Eller har dere et insentiv i å skjule hva som faktisk skjer på innsiden? Jeg forstår det ikke.

Hadde jeg eid eller vurdert å kjøpe aksjer i Patientsky hadde jeg ønsket at noen fortalte meg at selskapet mister flere kunder enn hva det vinner.
Redigert 10.03.2022 kl 10:13 Du må logge inn for å svare

Latterliggjør ingen, men rykter og påstander uten dekning på et forum skal vi alle høre på siden det kommer fra svampebob eller suverenrob(2 alias)
Det finnes ulike meninger, her en bekjent av meg.
https://www.patientsky.no/referanser#
Redigert 10.03.2022 kl 12:08 Du må logge inn for å svare
Tito
10.03.2022 kl 11:50 6023

Det er vel for Psky som med alle andre selskaper (børsnoterte eller ikke) at ikke alle liker ledelse eller konsept, men dette betyr ikke at selskapet ikke kan ha suksess.
Selskapet har en langsiktig plan for hvordan de skal gjøre dette og da kan du ikke vingle frem og tilbake ut fra meningene til ansatte som sikkert ikke ser helheten
Jeg tror dette blir bra, men det var vel ingen som regnet med at kursutviklingen skulle bli som den har blitt.
Tror også vi lir litt på bakgrunn av at fokuset er på helt andre typer aksjer.

Selv så kom jeg inn på lave nivåer og kan foreløpig leve med det tapet jeg har
Frodon
10.03.2022 kl 12:27 5977

Hvis du enda hadde klart å lese børs meldinger, ville du kanskje fått mer troverdighet av meg
Frodon
10.03.2022 kl 12:32 5965

Litt rart at Arne Blystad kjøper masse aksjer her via Songa Asset Management, hvis alt står så dårlig til? Kanskje selskapet blir langt bedre, nå som de er kvitt noen ansatte ;)

"Primary insider notification of share purchase
Oslo, Norway, January 14, 2021

Songa Asset Management, represented in the Board of Directors by primary insider
Sven Gustav Bakken, has today acquired 500.000 shares in PatientSky Group AS at
an average price of NOK 3,8949 per share. Following the transaction Songa Asset
Management and related parties to the Songa Group hold 13.900.000 shares in the
Company, corresponding to 6,99% of the outstanding shares"

https://www.dagensmedisin.no/artikler/2022/02/23/vil-forsikre-seg-om-at-bukken-ikke-passer-havresekken/
Kommuner i innenfor helse midtnorge har stilt spørsmålet hva kostnader som vil komme med bruk av den nye statlige ordningen. Dette blir dyrt for fastleger og brukere. Staten har sløset bort over 22 milliarder og helsenæringen skal betale dette tilbake. Ikke rart kommunene protesterer
Offpist
10.03.2022 kl 12:59 5924

Du har rett. De kan fortsatt ha suksess, men forklaringen på de dårlige resultatene ligger hos ledelsen i psky og jeg (med flere) klarer ikke å se at dette kommer til å endre seg med det første.
Den langsiktige planen deres da jeg jobbet der var verdensherredømme, så får dere avgjøre selv hvor langt de er på vei.

Landskapet var helt annerledes da, og det er tilkommet flere konkurrenter som spiser av kundemassen til psky.
Kan nevne webmed, pridok, clinicbuddy, aspit physica (kjøpt opp av Nordhealth), easypractice m.fl. som jeg sikkert har utelatt. Dette er leverandører som ikke har de nevnte problemene i toppen.

Når det er sagt - det går sikkert bra.

Vi er kunder i Psky og bruker dette systemet. Du fremstår som om du ikke skjønner kompleksiteten og hvem som samarbeider her. Logg inn med det ander nicket og vis at du forstår:)

Redigert 10.03.2022 kl 14:46 Du må logge inn for å svare

Her kan du lese deg opp, levert i kronologisk rekkefølge:
2013: Stortingsmeldingen Én innbygger – én journal setter mål om at pasientopplysninger skal følge pasienten, at helsepersonell skal ha tilgang til nødvendige data og at innbyggerne skal ha gode digitale helsetjenester. Helsedirektoratet får i oppdrag å utrede ulike løsningsalternativer.

2015: Helsedirektoratet overleverer utredningen til Helse- og omsorgsdepartementet (HOD). I utredningen anbefales en felles nasjonal standardløsning for helse- og omsorgstjenesten.

2016: Helse Midt-Norge får i oppdrag å prøve ut felles helseplattform. Direktoratet for e-helse opprettes for å koordinere digitaliseringen av helsesektoren.

2017: Direktoratet for e-helse utarbeider på vegne av HOD et veikart for å nå målene i Én innbygger – én journal. Veikartet legger opp til en stor, sentral standardløsning.

2018: HOD ber Direktoratet for e-helse om å gjennomføre en konseptvalgutredning (KVU). I KVU-en anbefales en sentral standardløsning.

2019: HOD ber Direktoratet for e-helse om å starte et forprosjekt for videre utredning av det valgte alternativet. Prosjektet får navnet Akson.

2020: Både Legeforeningen og Oslo kommune erklærer at de ikke ønsker å være med videre i satsingen.

Høsten 2020 legger prosjektet frem et helt nytt løsningsalternativ, basert på plattform- og økosystemtilnærming fremfor en stor standardløsning.

2021 Akson deles i to: Felles kommunal journal skal sikre at helsepersonell i kommunene – som legevakt, fastleger, hjemmetjenesten og helsestasjon – kan jobbe i samme journalløsning. Program digital samhandling skal tilrettelegge for at den felles journalløsningen kan snakke med andre digitale løsninger i helsesektoren.

Juni 2021 legger Riksrevisjonen frem sterkt kritikk av styringen av prosjektet og konsulentbruken i Direktoratet for e-helse

etter det:https://www.dagensmedisin.no/artikler/2021/12/16/setter-helseanalyseplattformen-pa-pause/
Pauser Helseanalyseplattformen: – En svært vanskelig beslutning
Direktoratet for e-helse har besluttet å sette utviklingen av Helseanalyseplattformen på pause.