Patientsky - 2022 kule ?


Først og fremst: IKKE kjøp aksjer på bakgrunn av dette innlegget - gjør dine egne undersøkelser og risikovurdering.


Patientsky har jeg fulgt en liten stund. Det har vært en del optimisme rundt den tidligere. Aksjen har tidligere hatt et kursmål på 20kr.


Til tross for dette har den falt enda mer. Fra topp i januar 2021 på kr 16,60 har den falt 85%. Handles nå på ca 2,5 kr.

Det er gjort en del innsidekjøp siste tiden. Disse er gjort på mellom 3-4 kr. Aksjen er oversolgt, som kan være et positivt signal.

Q4 rapport fra 22 februar nevner en del positivt og mulig kommende triggere.

Pågående diskusjoner med over 50 mulige samarbeidspartnere utenlands. De forventer kontraktsigneringer fremover.

Ift til innsidekjøpene gjort siste tiden, kan jo en slutning å trekke være at disse er ganske nærme.

Blir disse annonsert har jeg vanskelig for å tro at ikke kursen endrer retning.


Merk dog at aksjen er pdd i en nedadgående trend, og det er knyttet risiko til denne.
I julen ble den spådd som mulig julekule, jeg klarer ikke å se hva som er endret seg fra juletider, foruten at aksjen har gått ytterliggere ned og handles billigere.


Den handles nå på all time low - og jeg syntes derfor, denne virker spennende, spesielt med tanke på at selskapet selv går ut og promotere kontraktsigneringer. Jeg mener at denne potensielt kan være en doblingskandidat.
DrSky
04.06.2022 kl 13:16 1518

Blir overhodet ikke overasket hvis det kommer et bud på selskapet her iløpet av sommeren. SaaS selskaper blir slukt av oppkjøpsfond om dagen, psky kan fort være neste selskap som blir kjøpt.
HP17
04.06.2022 kl 13:24 1514

For dårlig produkt og for dårlig teknologi er nok grunnen til at dette selskapet ikke lykkes og det er så laber interesse.
DrSky
04.06.2022 kl 13:40 1500

Du har virkelig satt deg inn i selskapet. SaaS delen av selskapet er ledende innen sitt område, og er isolert sett lønnsom. Nå prises hele psky godt under hva som er verdien av SaaS virksomheten, grunnet dårlig traction for tech generelt sett i markedene. Her kan oppkjøpsfond få mye for en billig penge, ta selskapet av børs utvikle videre og notere det igjen ved en senere anledning sannsynligvis til betydelig høyere pris. Den siste mnd er det kun småaksjonærer som har solgt og større aktører som har akkumulert. Har ikke kkurat vært kjempestor interesse på børs denne våren for de SaaS selskapene som har blitt kjøpt opp heller, så det er en dårlig indikator på evt oppkjøp.
Redigert 04.06.2022 kl 15:34 Du må logge inn for å svare

Det er fullstendig pissprat. Saas-produktet er elendig og den eneste grunnen til at selskapet er ledende er kundene som står i de to journalsystemene som er kjøpt opp. Dette er så allment kjent nå at det er merkelig at det ikke har spredd seg utover bransjen.
Dette surret om PaaS er også bare en avsporing fra den andre fadesen. PaaS-produktet er enda mer verdiløst enn journalsystemet (SaasS).

Jeg regner med at selskapet blir solgt lenge før konkurs, men da må man prise ut alt annet en SystemX og Infodoc. I tillegg må hele styret og hele ledelsen skiftes helt ut og de ansatte må få innflytelse.
DrSky
06.06.2022 kl 22:06 1344

Dette er jo kun ren og skjær bitterhet. Tror du virkelig Blystad hadde handlet 4,5mill aksjer her hvis det er så håpløst som du gir inntrykk av? Neppe..

Hvorfor antar du at jeg er bitter?
Hvorfor Blystad kjøpte de aksjene er jeg selv meget nysgjerrig på. Produktet står stadig uten betydelig kundemasse, selskapet innrømmer nå at de mister kunder og PaaS rapporteres ut fra teknologiavdelingen til PSKY som ubrukelig.

Jeg har ingen oppside ved å snakke ned aksjen og jeg heller ikke så naiv at jeg tror at en aksjekurs kan påvirkes her på forumet.
Redigert 07.06.2022 kl 14:27 Du må logge inn for å svare

Her er noen punkt som flere bør få med seg, gjeldene slurerob så er han en av de oppsagte i psky og er sparket på hodet ut av selskapet. Alle ser at bitterheten sitter langt inne.

Psky er Norges ledende selskap inne denne sektoren. Vi som kan Psky vet hva som vil skje her.

Dessuten er jo eieren helt suveren, ingen andre:)


1. Melin-Ganc er lege og en grundig kar som gjennomfører 100% med gjennomtenkte løsninger bygd på solide analyser (f.eks. Melin Collectors)
2. Teknologien / logikken i løsningene er klart verdt pengene når en ser på transparensen holdt opp mot potensialet i globalisering av PSKY
3. Nye markeder vil absorbere teknologien, dette i kontrast til i dag hvor mange land er milevis bak teknologien vi benytter / utvikler i lille Norge, se bare over Nordsjøen til UK med sjekkhefter, brevgiro, og ingen BankID / digitale plattformer
Redigert 09.06.2022 kl 14:05 Du må logge inn for å svare

Da sier vi det 👍

Er det flere som ser litt på denne nå ? Ser at bare hvis de selger SAAS delen så er jo det fort 5-6 kr pr aksje, og nå begynner denne og bli ganske lavt priset og et oppkjøp kan komme :)

Yes, I'm following this one, the P/E starts be ridiculously low now.. pretty much 250M Market cap for a total turnover of roughly 180M (if we consider a quarterly income of 45M) so a P/E of 1,38... Potential upside is big but now the question is: is the company gonna survive...?
I personally have a GAV of 6,50kr...^^ I'm considering buying more to lower my GAV down to 3,9-4kr but is it really gonna help... don't know what to do do honestly