Pho i Kina

sokaratest
PHO 11.03.2022 kl 08:57 2232

Photocure Partner Asieris announces CDE Approval for Hexvix Clinical Real-World Evidence Study in China
sokaratest
11.03.2022 kl 13:20 2140

Photucure har en partner i Kina som snart får godkjenning til å selgeHexvix og Cevira i et enormt marked . Med 40%margin på Hexvix og 30% royalty på Cevira vil det kunne bety flere hundre millioner kroner i overskudd hvert år…
kreinh
11.03.2022 kl 21:35 2028

Sakset fra TI. Innlegg av tooeasy891:

"Dan sier Approval end of 2023, early 2024.
Men, virker som kineserne er på ballen og prøver å få fortgang ref dagens melding:

“Real-world evidence plays an increasingly important role in clinical trials, and this project is expected to accelerate the clinical development and regulatory application of Hexvix®, allowing patients to receive appropriate treatment as soon as possible”, said Dr. Yong Xue, Chief Medical Officer of Asieris."

Da kan vi kanskje håpe på “approval” 1H 2023.
Redigert 11.03.2022 kl 21:36 Du må logge inn for å svare
peaf
12.03.2022 kl 10:18 1897

Vi kan vel ta det Dan seier med en klype salt. Det tog Schneider og PHO 9 mnd innen de førstod att studien blev forandret til global fra lokal. Vilket da har stor betydelse for utbetalningen av den globale godkjenningen på 36 mil usd. Men nu er jo de 34 pasienter som skulle behandles i USA blitt flyttet til Europa av en eller annen grund, som da betyr at godkjenningen i USA kan ta lengre tid. Og om det har noen betydelse for den globale utbetalningen vet eg ikke.
Men det vi vet er at 1/11 -21 var det innrullert 188 pasienter i Kina, vilket betyr ca 16 stk i mnd. Og med samme tempo så har de innrullert alle pasienter efter 7 mnd til, altså rundt måneds skiftet mai - juni. Og skall da vare ferdig med Kinadelen i december som det er sagt at hele studien skall vare i clinical trail. Og i de europeiske landen er det så få att de bør klare det der og. Og eftersom det er en prioritert medisin så behandles og dokumenteres resultaten i vart land når de føreligger. Og det er 48 tim efter var gang en pasient er behandlet eller undersøkt. Det betyr att middlertidlige godkjenneninger kan komme ganske omgående om resultaten motsvarer Fase 2 resultaten. De 300 stk i Kina var anpasset for en egen studie i Kina med en lokal godkjennelse, så den kommer nok der først.
Vi får sikkert mer og bedre innformasjon når Asieris kommer med første kvartalsresultat. Og sikkert en bedre guding om potensialet til Cevira. Og hittils er vel alle tegn på at Cevira kommer att bli godkjent.

Men innformasjonen fra PHO og Schneider er under all kritik, det er ganske utroligt att Cevira og dess potensiale ikke blir nevnt i presentasjonerne. Der selskapet skall vise eventuelle kommende inntekter og muligheter for selskapet. Det hadde vart en helt annet forventning til PHO og dess muligheter om det vart beskrevet på en korrekt måte.

Og vi får regne med att det skjer en del forendringer i GF. Vi ser vel vilke som står på valg når vi får inkallingen.
sokaratest
12.03.2022 kl 10:28 1878

Pressemeldingen omhandler kun Hexvix i Kina… og har derfor liten relevans til en evt godkjenning sv Cevira
sokaratest
13.03.2022 kl 17:10 1677

Asiris har tydelige globale ambisjoner - en perfekt match med PHO?
Redigert 13.03.2022 kl 18:02 Du må logge inn for å svare
peaf
14.03.2022 kl 09:27 1494

Ikke vet eg var du får dine tall fra, det finns vel ikke noen oppgifter om vad PHO får i royality fra Asieris og Hexvix i Kina. Og når det gjeller Cervira er royality 10 % opp til 500 mil usd, 15 % fra 500 til en milliard usd. Og 20 % på alt over det, vilket betyr at de ser muligheten for att salget blir over 1 mrd usd vart år. Vilket vi kan takke Inger Ferner Heglund for som lenge vart ansatt i PHO under Hestdal. Og stått som konsulent i ledelsen, men er nu fjernet fra ledeisen. Og alle som har bidratt med noe skikkelig konstruktivt i selskapet er nå fjernet.

Så nu sitter vi igjen med Covid bremsen Schneider og hans geliker som ikke aner hvordan man selger scope. Og hvem skall selge scope i Kina er det Asieris eller Sinopharm, for scopeprodusenterne har ikke klart selge scope de siste 8 - 10 åren. Det er vel noen som holder med scope i studien, har de en avtale med Asieris. Nei det skall bli godt når Briarwood og co tar over, da blir alt som er olønnsomt røyd unnet. Og bare garantert lønnsom vekst blir satset på, det er snart bare en måned til GF. Og da blir det store forandringer, det som er blitt gjort med nåvarende styre er totalt fiasko. 33 MIL I TAP PÅ ETT KVARTAL NÅR DE HAR LOVT POSITIVE RESULTATER SEIER SITT.
peaf
15.03.2022 kl 10:59 1297

Bare en liten en hvorfor eg tror Cevira kan bli godkjent fortare en noen aner.
Dette skriver de om den Kinesiske godkjenningsprosessen for nye medisiner.
Det er flere akselererte medikamentgodkjenningsveier som er definert, for eksempel gjennombrudd, betinget godkjenning, prioritert gjennomgang og spesiell godkjenning . Disse banene letter i stor grad fremskyndet medisingodkjenning, spesielt for medisiner med udekkede medisinske behov.

Og Cevira om noen kommer inn under medisiner med udekkede medisinske behov.
Det kan godt vare att 3 mnd resultater på de siste pasienterne kan vare godt nok for en betinget godkjenning. Og sikkerheten med HAL som virkestoff er jo godt utprøvd i Hex/cys, så det bør ikke vare ett problem.
kreinh
15.03.2022 kl 11:30 1262

Hva om de stenger ned hele Kina enn bare noen byer slik de har gjort til nå. For en ide å ha nulltoleranse i ei maurtue. Denne kampen er de dømt til å mislykkes i. Å stoppe dette høyst smittsomme viruset er som å slokke skogbrann med grankvister...
peaf
16.03.2022 kl 11:50 1103

Ja nå har Schneider suttit i 3,5 år i sjefsstolen, og de penger han tjent har i stort sett kommt fra opsjonsemier og emisjoner. Anners hadde vel PHO vart bankrott med Schneiders økonomiske disposisjoner, De fikk visserligen 64 mil for Ceviraavtalen i 2019, og det var takk vare Hestdal som ordne den.. Så de 3,5 åren er ikke mye at komme med på CVen, og han har aldri vart CEO før. Og blir det nok ikke igjen, når han ryker efter det nye styret tar grep efter GF.
Vi får se om de nye scopen lanseres snart, og kan vise til litt større interesse fra urologerne. Anners blir det sirupssalg og fortsatt røde tall i regneskapet.
Nå har norske innvestorer 7 % av Top 20s - 47 %. De fleste norske og meg har helt tapt tilliten til at Schneider skall prestere noe som helst. Det gjeller nok Briarwood og anners hadde de aldri gjort seg besværet med en EGF om de var fornøyd med tingens tilstand.

Så efter GF og nytt styre så er eg overtyged om att alle piler peker opp, når aksjonærverdier kommer i første hand. Og med ett godkjent Cevira behøver vi aldri se oss tilbake igjen.
Computum
16.03.2022 kl 15:37 1005

Hvem bryr seg om peaf's "spådommer"?

peaf
26.08.2021 kl 06:2593

________________________________________
Innlegget er skjult
Nu vet vi jo att kursen forteller ikke sanningen om hvor lønnsomt ett selskap er. Men årsresultaten forteller sanningen om vad som har presteres av ledelsen. Og skryte opp noen som bare taper penger, er uvanligt naivt og korttenkt. Men var sin lust. Jeg forventer att de større investorerne har gått lei av dårlige innvesteringer og de evige tapen. Og gjør noe med det, vi kan nok regne med att det skjer noe snart. Så kan de som skryter over Schneider mimre over de tre år med tap som han har bidrat med.
Det er med all sikkerhet slut på den tiden han kan drive kursen uten att ha reelle resultater att vise til.
Jeg tror Egberth er borte innen september er ferdig. Og Schneider straks efter.

peaf
16.03.2022 kl 16:26 960

Ja Schneider lever på lånt tid, men han har ikke forvaltet den til sin fordel. Han taper fortsatt penger, og eg seier bedre sent en aldri. Så får vi se vad som skjer på og efter GF. Tyverr var ikke Briarwood riktigt så effektive som eg håpte på, men PHO blir aldri bedre med dette styret. Og Egberth har vel ikke haft noen større suksess l NANO heller. Men det beror på øyet som ser.