Kjøp Archer i dag!

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
27.02.2023 kl 08:30
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
MH77
ARCHER 15.03.2022 kl 09:43 356594

Archer har nå brutt den negative trenden, og ser ut til å danne en dobbeltbunnformasjon. Forrige gang Archer ble handlet like lavt (4. mars) fikk vi en kraftig rekyl opp som brøt den negative trenden. Dette tyder på at det er stor vilje til å kjøpe i overkant av 3 kroner.

Aksjer som løfter seg fra en dobbeltbunnformasjon stiger ofte kraftig og lenge. Jeg tror vi er der nå, og nedsiden er begrenset mens oppsiden er svært stor.

Innlegget er slettet
Støtter jeg deg fullt ut. Har også lagt merke til at denne personen kan herje på som han vil, snakker vi mot han som går mot mønsteret hans, er man ikke mye verdt, da tilkaller han admin, så får vi en advarsel, eller blir utestengt. Hadde en person som holdt på i Nattopharma også i årevis når kursen lå på 6 - 7,- fra 2012 til selskapet ble solgt i 2021 for kr. 35. per aksje og var en slik gjøk i Kitron en periode også når kursen lå under kr. 2,- per aksje, som flyttet seg litt oppover etter hvert, ved å skremme med emisjon. Ser ut som admin verner slike personer dessverre av en eller annen grunn, men har mine tanker rundt dette.
Redigert 09.02.2023 kl 21:23 Du må logge inn for å svare
hofa
09.02.2023 kl 21:52 3625

Støtte herfra også, men så lad være med at lade jer provokere, det er kun det han er ude på med alt hans pis. Det har ikke hold i virkeligheden.
Slettet bruker
09.02.2023 kl 21:56 3610

Agendaen er nok å få med færrest mulig på oppturen. Er jo trist at ledelsen I Archer går ut og sier 20-25% økning i inntekter og det var før det siste oppkjøpet de foretok. Dette er opplysninger som ikke burde fremkommet før det er regnskapsmessig bevist. Da vil kursen være mye høyere også. De store gutta kjenner de store og det er gutteklubben grei som holder på så intet nytt under solen. Bare trist de klarer skremme folk over i mer tragiske aksjer. Er du rik har du lov til å være drittsekk, men det er slik det er i det virkelige liv også desverre. Aksjesladder er virkelig noe å boltre seg med, LOL.

RE - Hvorfor skal kursen opp akkurat nå?

* Vel, det siste 10 året har det blitt underinvestert i oljesektoren hvor de fleste innen bransjen har slitt med dårlige resultater hvor denne trenden nå har snudd med langt høyere oljepris, langt bedre rater og langt mer å gjøre hvor summen av dette har sendt aksjekursene høyt for de fleste innen bransjen mens det fortsatt er noen få som helt eller delvis ennå ikke har fått dette løftet hvor Archer er en av disse så ja - med det siste og nylige oppkjøpet av BH i minnet toppet med et sterkt Q4 om knappe 12 børsdager så vil en reprising også her med største sannsynlighet tvinge seg frem - mao, dette er hvorfor ... ;)

Det er så sant, ingen skal fortelle meg at kursen skal være lavere i dag, enn den var for 2 år siden.

Helt utrolig at kursen er lavere enn den var for 2 år siden. Tro det eller ei, men 31 jan 2021 var archer kursen kr. 4,395 og 31 jan 2023 var kursen 3,52. siste salg i dag 3,725 Det er faktisk mye som skurrer på denne børsen, og noen slasker som ferdes her inne. Det som er listet opp under her er i alle fall fakta. Er børsen kun ment for å berike "økonomiske svindlere og utro tjenere i meglerhusene" på bekostning av små sparere, er min personlige mening at børsen må legges ned.

19 jan. 2021 Archer awarded integrated wireline contract for Equinor with a total contract value of approximately NOK 2.5 billion
17 april 2021 Archer Wireline secures five-year frame agreement with ConocoPhillips Skandinavia AS 3,5 billion
10 MAY 2021 Archer acquires DeepWell for NOK 177 million
1 Febr. 2022 Archer Limited: Archer awarded a two-year contract extension for drilling services in Argentina with an estimated new backlog of USD 235 million
16 Febr. 2022 Archer secures NOK 5.0 billion in estimated backlog for 12 of Equinor's platforms in the North Sea
6 may 2022 Archer Limited: Well Services secures extension of frame agreement with Equinor in the North Sea 60mill USD 2 year
8 aug 2022 Archer Limited: Archer investing in renewable energy (Iceland)
31 aug 2022 Archer awarded a new 6-year service contract with an estimated contract value of NOK 2 billion
22 sep 2022 Archer secures long term Platform Drilling contract in the UK with estimated value of $50 million over the firm contract period
25 nov 2022 Archer Limited: Earnings growth and strong cash flow generation
10 jan 2023 Archer Limited: Archer acquires P&A specialist Romar-Abrado and increases guidance for 2023
10 Jan 2023 Som følge av oppkjøpet og nåværende markedsforhold øker Archer guidingen for ebitda i 2023 til 20-25 prosent over 2022-nivået.
17 jan 2023 Archer Limited: Archer signs term sheet to potentially acquire Baker Hughes' coil tubing and pumping business in the United Kingdom
08.jan 2023 ARCH: ENDELIG AVTALE OM KJØP AV BAKER HUGHES CT&P-VIRKSOMHET I UK
Redigert 09.02.2023 kl 22:52 Du må logge inn for å svare

Ja, av en eller annen merkelig grunn så er Archer en av få som har gått under radaren i disse oljeboom tider - lange og solide kontrakter, løpende oppkjøp av kjernevirksomheter, økt backlogg og sterkt økte rater så skal det ikke være rocket science å skjønne at de vil levere sterke resultater fremover - mao, en reprising med positivt fortegn vil komme og vi vil nok se konturene av det allerede ved tallslipp om 12 børsdager den 28.02 - kanskje før ... ;)
Slettet bruker
10.02.2023 kl 04:29 3301

Var det samme i SHLF og før oppgangen. Var både emisjon og totalhavari der enda backlogg Var likt Archer. Der fikk vedkommende holde på med uanstendig oppførsel og mobbing av flere forumsdeltakere. Ja det er bevisst for å få småsparerne til å miste hodet. Derfor kjøpte jeg også mer nå. Siden det er konstant drittslenging. Skal handle så lenge jeg har penger nå under 4. Kommer den over slutter jeg. Hele børsen er en svindelbule og selv har jeg sett verdier bli stjålet i ett annet selskap. Da var jeg på fleremøter i selskapet og solgte meg helt ut da jeg såg konstellasjonen. Der forsvant verdier og områder som jeg og et par til påpekte. Jeg fikk hakeslepp da jeg skjønte hvor enkelt det er å stjele/svindle fra selskap uten å bli tatt. Men når verdiene er for store som i Archer er det klart guttaboys ønsker dette for seg selv. Til slutt kan det ikke holdes tilbake, men desverre jobbes det nok med skambud. Har sett dette også i flere gode selskaper, da skal de selvsagt vekk fra børs.
Redigert 10.02.2023 kl 04:31 Du må logge inn for å svare

Oppfordrer alle her inne å diskutere Archer som selskap.
Ikke hvorvidt andre er tullinger eller ikke.
Det finnes også en sperrefunksjon, der du kan blokke de du eventuelt ikke vil lese innlegg fra.
Bruker denne selv fra tid til annen.
Uansett vil nok verdien vises før eller siden i aksjen. Pass på at du er inne da!🤘
Anywhere
10.02.2023 kl 07:51 3281

Har hatt ørene i noen passiarer nylig og det er en plausibel fokus som ser ut til å ha ridd Archer en tid. En fokus som nå grunnleggende sentiment og syklus kan se ut til å måtte endre.

Det har ryktes at noe gjeld tilhørende Archer har byttet hender siste godt og vel år. Dette er med gjeldsandelen til Archer en balanserydding hos opprinnelige eiere og mer spekulativ fokus hos nye. Høy gjeld i Archer slik inntjening har vært er det som gjør aksjen til en "out-of-the-money"-opsjon, tross god omsetning.

Det høres ut som gjeld er overtatt med spekulasjon på en start av god syklus for oljerelatert og at Archer skal ha utfordringer med refi hos standard institusjoner. Det har også vært med rette å mistenke. Men energiavhengighet og endrede fokus på investeringsikkerhet innen ESG synes å endre tilnærmingen hos finansieringsinstitusjoner.

Spekulasjonen har gått på at man holder kurs lav i Archer i påvente av refi der man også som eier av en del gjeld kan gå inn i en konvertibel-fokus med lav konverteringsskurs. Dog får da Archer mulighet for å kvitte seg med en signifikant nok gjeldsandel og kan leve greit videre med refi på det øvrige. Dagen aksjonærer vil selvsagt utvannes en god del på dette.

Nå er det underliggende i Archer stadig sterkere og selskapet ser både ut til å få rigget en kontantstrøm som er så sterk at dagens gjeld håndteres greit også på D og A i EBITDA. Det kan bety at det ser ut som selskapet får til en refi omtrent som videreført fra dagens status, som igjen betyr at den sterkt økende kontantstrømmen fordeles på samme aksjeantall som i dag og at gjeld bygges ganske raskt ned fremover. Det er også slik at det er økende implisitte verdier i balansen som kan radikalt ta ned gjeld samtidig som det er bygget opp økende resultatbidrag fra den organiske veksten og M&A.

Dette kan se ut til å bli en nesestyver på spekulative gjeldseiere som forsøker å styre i retning av en del utvanning, og derav kan det fort være at man har kort tid på seg til å karre seg inn i en aksje som med rette vil kunne ha en eksplosiv utvikling. Bare transport ut av "out-of-money"- landet vil tilsi en kurs rundt 10-12 kroner. Deretter er det resultater og fremtid som gir prisingsfokus.

Stay tuned!
Komiske
10.02.2023 kl 08:24 3256

Der tapte Archer anbudet for levering av brønntjenester til Wintershall. Kontrakten gikk til Baker Hughes. Enkelte kan spekulere i om dette var avtalt spill mellom Baker og Archer som følge av at Archer mest sannsynlig fikk kjøpt P&A delen av Baker på billigsalg etter sistnevnte var pålagt å selge?


Da er det godt å vite at Archers gjøren og laden ikke var avhengig av denne jobben. Ser på hjemmesiden at de søker endel folk .
Legg gjerne ved link neste gang.
Slettet bruker
10.02.2023 kl 09:06 3113

Nytt kryss på 1,5m på 3,7. noen som trenger flere aksjer for å pleie kursen
Montana1
10.02.2023 kl 09:08 3122

Første post i dag, antall 1 571 144 til NOK 3,7051. Denne typen handel, hvor gjøres den? Helt klart at det ikke ligger 1,5m aksjer på det åpne markedet til salgs til den prisen.

Synes det er oppsiktsvekkende og veldig ulikt det som skjer i andre aksjer jeg har fulgt.
Det jeg vet er at slike handler har skjedd i Pgs også da den lå nede for telling.
Man ser det på snittpris av alle handler.
Om det er det samme kan jeg selvfølgelig ikke vite.
Anywhere
10.02.2023 kl 09:40 3054

Komiske, du har tydeligvis også en del følere ute, har du noen indikasjoner i retning gjelds-spekulasjon/konvertibler etc som jeg har en liten passiar på ovenfor?

Om de tapte et lite anbud for brønntjenester for Wintershall er visst viktig å få frem. Mindre viktig å få frem at de har hanket inn nye kontrakter for over 20 milliarder i tillegg til å kjøpe opp konkurrenter på billig salg, med topp moderne utstyr på kjøpet, dette er visst større problemer å håndtere for enkelte her inne.
Komiske
10.02.2023 kl 09:56 3002

Siden Archer er et børsnotert selskap på OSE så skal all handel registreres. Før kunne man se hva handel var, om det var termin, eller en "vanlig" handel utenfor børs. Etter man fjernet handelinfo om meglerhus så forsvant disse kodene også. Det er mulig å kontakte desken til Euronext og spørre hva handelen var.
For meg så virker det ut som en vanlig handel hvor noen har meglet posten fra en selger til en kjøper. Ser man på topp 20, så er dette en post som kan ha blitt solgt fra Doktor Finsnes, Alfie, Hans Eiendom, Helmer eller Amfiben. Om dette er Hans Eidenom, hvor Sveaas er involvert, så kan dette forklare salgspresset.
Uansett, dersom dette var en vanlig kryssing av aksjer mellom en reel selger og kjøper så vil jeg påstå at det er positivt. Dette da det har vært salgspress, og en kryssing skjer som regel på siste rest.
Komiske
10.02.2023 kl 10:03 2981

Ikke annet enn hva jeg skrevet tidligere, og som sammenfaller med det du sier. Min info kommer fra Pareto, og jeg anser det som troverdig.

Verdt å merke seg er at gjelden som angivelig har byttet hender kun er knyttet til cash, og ikke konvertering. Det vil si at de som sitter på gjeldsobligasjonene kun har rett på å få tilbakebetalt hovedstolen, og det kan fint finansiereres med f.eks et bridgelån. Dersom vi nå ser at selskapet i genererer mye cash og postive tall etter skatt, så tror jeg en refinansiering lar seg gjøre.
Komiske
10.02.2023 kl 10:07 2966

Merkelig at du mener at en slik rammekontrakt er liten når Archer taper kontrakten, men når de vinner en tilsvarende kontrakt så er beløpet så stort at du ikke forstår at aksjen står stille.
Til informasjon så har kontrakten en verdi på ca 2 milliarder.
Anywhere
10.02.2023 kl 10:09 2950

Takker, da tror jeg vi har nokså sammenfallende oppfatninger her, og så får man treffe sine investeringsbeslutninger.
Lite tvil om at interessen i papiret øker i alle fall, og sammenfallende med gradvis kursøkning. Det er sjelden negativt, for å si det sånn, og posisjoneringer foran det halvåret som står foran er nok meget ønskelig for noen nå!

Det medfører at jeg da ikke har fått relastet noe trade på lavt 3,6-tall:) Men har for så vidt mer enn god Archer-fylde i portisen..
Redigert 10.02.2023 kl 10:11 Du må logge inn for å svare
Komiske
10.02.2023 kl 10:10 2959

Skal jeg spå, så vil det snart komme en Store ordre opp på 4, Så flyttes denne opp stegvis. Kjøper vil benytte seg av en viss garanti som er stilt:)
Montana1
10.02.2023 kl 10:16 2928

Ja, for 1,5m aksjer så er vi fort inne på topp 10 lista bare på den enkelt transaksjonen, ca.1% eierandel i selskapet. Er det noen nedre grense for meldeplikt dersom det er betydelige endringer i topp shareholders? Mtp potensialet vi muligens står foran i denne aksjen så begynner det å bli interessant å vite hva denne typen handel er av strategisk tiltak, og hvem som eventuelt gjør det.
Helsko
10.02.2023 kl 10:21 2907

Og der bikket vi 4!!
Anywhere
10.02.2023 kl 10:42 2812

Ikke voldsom omsetning enda, men aksjen har bikket 4 kroner. Skal vi anta at det tas ut opp til 4,08-isch der aksje-sikringen går, og aksjen går i auksjon?
Montana1
10.02.2023 kl 10:44 2822

Komiske skrev 5%
Riktig, Paratus og Hemen nivå
Slettet bruker
10.02.2023 kl 10:44 2840

Bra innlegg - og, dette stemmer i fforhold til konvert.

Multiplene har vært ekstremt depressive i oilservice. Archer fortjener en HØYERE multippel enn annen oilservice fordi volatiliteten i kontantstrømmen er lav og avtalene med kundene er lange. Nå som bransjen selv (kundene aka Equinor) strekker ut perioden hvor de skal satse på olje og gass forbi 2030 og viere, så ser jeg ingen utfordring med EV/EBITDA på 6,5x på Archer.

EBITDA run-rate i slutten av 2023 er trolig minimum MUSD 135 og på tur oppover. Si at vi i slutten av året har et 2024-estimat på USD 150mill EBITA og 6x EV/EBITDA ...Da er EV 900 mill USD. NIBD er ca. 430 mill. Da er MCAP 400-500 mill USD eller ca 10x dagens kurs.

Joda, tror at dette er et sterkt og godt case om ingen kjøper opp selskapet på 6 først. Da griner jeg.
Komiske
10.02.2023 kl 10:51 2804

Viktig nivå blir 4,2
Denne gangen så blir det ikke trading, for mye som kan skje på oppsiden at jeg risikeredr å rive av det lille håret jeg har igjen:)
Slettet bruker
10.02.2023 kl 10:56 2760

Kan absolutt lønne seg å sitte rolig i båten fremover nå. På høy tid noen av disse såkalte analytikerne begynner å børste støv av kalkulator og kuleramme.
nafa
10.02.2023 kl 11:01 2730

« Joda, tror at dette er et sterkt og godt case om ingen kjøper opp selskapet på 6 først. Da griner jeg.»

Er det ikke bare å la være å selge da så slipper du jo å grine, GT2RS 😀 ?
Anywhere
10.02.2023 kl 11:08 2686

Frågan er hva som skjer med Paratus-posten?
For alt vi vet kan den være meglet allered til det mest sannsynlige - overtakelse fra Hemen. Fortsatt vil da Hemen ikke ende i budplikt på selskapet.
Konvertibelen som Paratus besitter vil dog medføre at Hemen passerer 1/3 eierskap og utløsning av budplikt. Hemen vil trolig ikke ønske seg hele Archer, men aktivt besørge de kommende års snuoperasjon og aktivt styre en betydelig verdijustering oppover av selskapet. De høster selvsagt rikeslig av dette. Om de erverver Paratus-aksjer på 4 kroner og også kjøper konvertibelen, så vil de kunne lande et pliktig bud på 4 kroner samtidig som kursen galopperer på informasjonen. Hemen vet da selvsagt at det ikke vil bli aksept på budpris 4 kroner eller like over, og man bygger selskapet når formalitetsperioden er over.

En transaksjon til Hemen tipper jeg ville utløst et hodeløst rally i aksjen og dratt den mellom 50 og 100% første dag slik info landes offisielt i markedet.
Komiske
10.02.2023 kl 11:11 2699

Bra innlegg, men merk at MCAP = dagens kurs x utestående aksjer. Forstår at jeg at du mener sum of the parts er 400-500, eller en kurs på NOK 25-35?
Komiske
10.02.2023 kl 11:26 2632

Sorry Anywhere. Mener du er på villspor. Paratus posten bør ikke være det som vil være fokuset. Det viktigste nå er 2 ting: Refinansiering og at selskapet leverer positive tall. Dette alene vil være med å synliggjøre aksjonærverdier, ikke hvem som eier aksjeposten. Sier ikke at det er av null betydning, men mer en triviel kurositet.

488k omsatt på 5,8kr. Sikring gått .
Vi er på vei!!!!!
Slettet bruker
10.02.2023 kl 11:38 2565

Se der ja, bare å sitte stille i sjarken
Komiske
10.02.2023 kl 11:58 2451

Det er nå det er trist at det kun er 100m aksjer i omløp, hvor jeg anser at 50m er på låste hender.
Jeg forventer den samme utviklingen jeg var med på i PGS, desverre tok jeg ut på 7,5 og ikke 10, det skjer ikke i Archer.
Anywhere
10.02.2023 kl 12:13 2382

Nøkternt er jeg enig med deg, Komiske, det er refi og resultater fremover som er livgivende for aksjen, selvsagt.
Men det er også slik at Fredriksens standing innen miljøet, og Hemens finansielle muskler, er betydelig. Tar Hemen større plass, så er det for å gjøre Archer større, og det er bullish for oss all gitt noenlunde aksjonærvennlig politikk. Man kan si at både refi og resultater på en måte er mer trygget i et slikt scenario.

Når de siste hullene er utbedret, skal denne sjarken ta oss med på et eventyrlig fiske…👌