Quantafuel announces PoC.....Esbjerg fullfinansiert

Denne trÄden er stengt for nye innlegg.
14.08.2022 kl 13:31
Automatisk lukket grunnet trÄdens stÞrrelse. (Beklager.)
Bulldog
QFUEL 28.03.2022 kl 07:05 286014

Quantafuel ASA | Quantafuel announces Proof of Concept for its Skive chemical recycling plant
Today, Quantafuel announces Proof of Concept for its Skive chemical recycling plant after more than seven days of continuous operation at a level corresponding to an annual capacity of 16,000 tonnes of plastic waste infeed. “This represents a major milestone for chemical recycling, Quantafuel and our future growth,” says Quantafuel’s CEO Lars Rosenlþv.

Recently, we communicated that Quantafuel is ready to move forward with a next generation of larger-scale Plastic-to-Liquid plants. Today’s announcement reinforces this.
https://newsweb.oslobors.no/message/557707


16. mai ABG Sundal Collier KJØP anbefaling kursmÄl NOK 30

24. mai: Quantafuel and Eurazeo announce joint venture for sorting facility in Denmark https://newsweb.oslobors.no/message/563213

Martin Sichelkow, Eurazeo’s Managing Director of the Infrastructure team, added:

"We are proud to be part of it and hope it is the start of a longer and wider collaboration with Quantafuel.”

ABOUT EURAZEO
Eurazeo is a leading global investment company, with a diversified portfolio of €32 billion in assets under management


VI VENTER PÅ: Oppstart linje 3, Skive, end Q2. KUN DAGER edit: Startet 30. juni
Redigert 19.07.2022 kl 19:29 Du mÄ logge inn for Ä svare
Volume
09.06.2022 kl 22:58 2866

Hva mener du? Dette er to forskjellige ting. Det prosjektet Koss investerer i satser pÄ fiskekasser som kan gjenbrukes flere ganger. Mens BASF produserer engangskasser som etter bruk blir kassert, malt opp i smÄbiter, pyrolysert, raffinert, og blir til ny rÄvare til en ny kasse, sÄ vidt jeg forstÄr.
hatitchi
09.06.2022 kl 23:38 2851

Tror du at kursen kommer til Ä reagere positivt om du spammer ned en trÄd om QFUEL pÄ Hegnar Online med gamle artikler? Ballen er pÄ selskapet og ledelsen sin banehalvdel. Selskapet/vi fikk en gavepakke ved at det var mulig Ä plassere en emisjon pÄ kurs 70 kr. Omtrent ett Är tidligere var selskapet nesten konkurs, og BASF kom inn pÄ 14-tallet. Siden den tid har selskapet gjort fremskritt, men ikke i nÊrheten av Ä forsvare en kurs over 50 kr.

Ta et skritt tilbake, se hvordan andre aktiva har gjort det i samme periode, og slÄ deg til ro med at markedet alltid har rett. Markedet hater usikkerhet, og der er vel ikke Quantafuel den beste.

SÄ klart satser BASF pÄ kjemisk resirkulering av kasser, da de er verdens stÞrste produsent av kjemiske produkter?
Hva blir det neste? Gilde lanserer soyamelk og labkjĂžtt?

Finansmedier har siden utbruddet av krigen i Ukraina omtalt russiske oligarker sine eiendeler i den vestlige verden, deriblant Mikhail Fridman sitt oljeselskap som opererer pÄ norsk sokkel. Selskapet heter Wintershall DEA, og BASF kontrollerer 67 % av aksjene i selskapet. Hva har de Ä tjene pÄ at fiskere/oppdrettere kan bruke samme kassen flere ganger?

Btw: En fiskekasse bestÄr av 98 % luft, ikke rart Eldar SÊtre fattet interesse i Vartdal Plast!
rischioso
10.06.2022 kl 05:27 2786

RE - Hva har de Ä tjene pÄ at fiskere/oppdrettere kan bruke samme kassen flere ganger?

* Den blir ikke resirkulert til ny fiskekasse. En fiskekasse av ekspandert polystyren (EPS ogsÄ kalt Isopor) bestÄr av 98% luft og noen drÄper olje (2%). Fiskekassa resirkuleres 100% hvor rÄstoffet blant annet blir brukt i produksjonen av isolerende byggemateriale - sirkulÊrÞkonomi pÄ sitt beste.
Redigert 10.06.2022 kl 05:31 Du mÄ logge inn for Ä svare
Strategi
10.06.2022 kl 07:37 2708

Re; spammer ned en trÄd om QFUEL pÄ Hegnar Online med gamle artikler.
Mitt inntrykk er at mange ikke ser de underliggende verdiene selskapet, de er essensielt viktige.
At du og andre "innsidere" som fÞlger aksjen tett er godt informert er jo fint, men "spammen" som du kaller det var vel mer ment som informasjon til andre og nye som fÞlger med pÄ Quantafuel trÄdene.
Man mÄ jo faktisk ikke lese innlegg hvis man sitter pÄ "all " info, bare hopp over.
solfylt
10.06.2022 kl 07:53 2690

Takk for svar, Volume. Er det ok at jeg tar med innlegget ditt dit? Kom gjerne innom WPU trÄden https://finansavisen.no/forum/thread/150715/view
Strategi
10.06.2022 kl 10:27 2565

Da er vel "gap" tettet vil jeg tro.

Kanskje short kan begynne Ä dekke inn ogsÄ.
Redigert 10.06.2022 kl 10:30 Du mÄ logge inn for Ä svare
Olin
10.06.2022 kl 10:55 2532

Plastproduksjonen tredobles til 2060
Bare en femtedel av plasten vil vĂŠre resirkulert, advarer OECD.

Økningen i plastbruk vil vÊre stÞrre enn for de fleste andre rÄmaterialer, viser en fersk rapport fra OECD.

Rapporten «Global Plastics Outlook: Policy Scenarios to 2060» anslÄr at den globale plastproduksjonen vil passere 1,2 milliarder tonn om 38 Är. StÞrst Þkning er det ventet i utviklingsland i Afrika og Asia. Rapporten legges frem under et arrangement 21. juni.

FN-avtalen blir viktig
– Dersom vi Ăžnsker en verden fri for plastforurensning, i trĂ„d med ambisjonene til FNs miljĂžforsamling, kreves det en mye strengere og koordinert global plan, sier OECDs generalsekretĂŠr Mathias Cormann. Klima- og miljĂžminister Espen Barth Eide ledet i mars FNs femte miljĂžforsamling, der det ble enighet om Ă„ inngĂ„ en global avtale om plast. Avtalen skal vedtas innen den neste miljĂžforsamlingen.

– Jeg vil si at mye av jobben er gjort, for de forhandlingene som nĂ„ kommer er innrammet i mandatet; at det skal vĂŠre juridisk bindende og at det skal ha et veldig bredt scope, det skal gĂ„ fra source to sea, altsĂ„ fra plasten produseres til den ender opp som avfall – eller helst ikke skal ende opp som avfall, sa Barth Eide til Cnytt etter forsamlingen i Nairobi i mars.

OECD uttrykker bekymring for at den Þkende plastbruken ikke synes Ä bli ivaretatt av Þkt materialgjenvinning. Den ferske rapporten anslÄr at halvparten av all plast som produseres i 2060 vil havne pÄ deponier. I 2019 ble ni prosent av plast materialgjenvunnet. Det er ventet Ä stige til 17 prosent i 2060, noe som betyr at under en femtedel av plasten materialgjenvinnes.

Lavkvalitet
HovedÄrsaken er at det meste av plasten som produseres er lavkvalitetsplast som emballasje, lavkvalitetsprodukter og tekstiler. To tredeler av alt plastavfall vil komme fra denne type produkter, mener OECD.

Gjennom strengere regulering er det mulig Ă„ redusere en femtedel av plastavfallet og halvere lekkasjene av plast til natur.
Slettet bruker
10.06.2022 kl 10:58 2521

Med den kursutviklingen som har skjedd de siste Ärene, sÊrlig i Är, kan ikke man si at det gÄr bra med Quantafuel. Det mÄ vÊre noe her. AksjonÊrene har bare blitt servert lÞgner gang pÄ gang, vÄger jeg Ä si
Volume
10.06.2022 kl 11:00 2526

Bare hyggelig. Jeg tror ikke jeg skal innom WPU trÄden enda da jeg ikke har aksjer i det selskapet. Meningen med innlegget pÄ denne trÄden var mer en fremhevelse av hvor Qfuel stÄr i et bilde med mange nye aktÞrer som vil lage pyrolyseolje av plastavfall. ForelÞpig er det mange ord og smÄtt med resultater som presenteres fra de andre aktÞrene. Bare i Danmark er det nÄ tre aktÞrer som vil inn pÄ dette omrÄdet. Men i dag er det kun Qfuel som er i kommersiell drift.

HP17
10.06.2022 kl 11:06 2518

Jeg legger inn kjÞpsordre pÄ kr 11.50.
Fortsetter kursutviklingen slik den gjĂžr er jeg kanskje aksjonĂŠr igjen i lĂžpet av en uke eller to?
Olin
10.06.2022 kl 11:06 2515

Produsentene lover EU 10 millioner tonn resirkulert plast
Europeiske plastprodusenter og forbrukere forplikter seg til Ă„ Ăžke markedet for resirkulert plast.
JENS EGIL HEFTØY

Circular Plastic Alliance, som representerer over 300 plastprodusenter, industriaktĂžrer og forhandlere, ble etablert i 2018 og arbeider for Ă„ redusere bruken av uĂžnsket plast, samt Ăžke andelen av resirkulert plast.

LES OGSÅ: Shell satser pĂ„ kjemisk plastgjenvinning

NĂ„ har gitt EU-kommisjonen en lovnad om at de vil Ăžke bruken av resirkulert plast til 10 millioner tonn innen 2025.

Forplliktelser
– Gjennom Circular Plastics Alliance viser verdikjeden for plast et stort samarbeid mot overgangen til sirkulĂŠr plast. Mobilisering av alle aktĂžrer, bĂ„de offentlige og private, langs verdikjeden og pĂ„ tvers av viktige plastbrukende sektorer, forbedrer samtidig Europas styrke gjennom Ă„ maksimere bruken av plastavfall som en verdifull ressurs. Jeg Ăžnsker dette initiativet velkommen og stoler pĂ„ alliansens fortsatte engasjement, sier EU-kommisĂŠr for det interne markedet Thierry Breton i en pressemelding.

LES OGSÅ: Miljþdirektoratet fant ingen miljþgifter i resirkulerte plastprodukter

Circular Plastics Alliance har blinket ut 26 spesifikke produkter innen emballasje, byggning, landbruk og forbruksprodukter. Til sammen stÄr de utvalgte produktene for over 60 prosent av det totale plastavfallet. Over 80 prosent av veksten i bruk av resirkulert plast skal skje innen emballasje.

Alliansen har lansert et forslag til et overvÄkningssystem for bruk av resirkulert plast i EU-land.

Siden alliansen ble etablert i 2018 er produksjonen av resirkulerte plastprodukter Þkt med 30 prosent i EU. For Ä oppnÄ mÄlet om 10 millioner tonn i 2025, mÄ produksjonen Þkes med ytterligere 3,4 millioner tonn. Det innebÊrer blant annet at utsorteringskapasiteten mÄ Þkes med minst 4,2 millioner tonn.

Store investeringer
Circular Plastics Alliance har, ifĂžlge dokumentet de har oversendt EU-kommisjonen, beregnet investeringskostnadene til mellom 7,6 og 9,1 milliarder euro.

Tidlig neste Är vil alliansen lansere en rapport om konkrete tiltak og lÞsninger som mÄ til for Ä Þke bruken av resirkulert plast i nye produkter, slik at mÄlsettingen om 10 millioner tonn nÄs i 2025.

Olin
10.06.2022 kl 11:14 2500

QFUEL nevnt her:

Varsler nĂŠr tredobling av kjemisk plastgjenvinning
Europeiske plastprodusenter vil bruke over 72 milliarder kroner pÄ kjemisk materialgjenvinning i 2030.

Plast stÄr for den klart stÞrste andelen av CO2-utslippene ved avfallsforbrenning. Derfor er det hÞyt press pÄ Ä Þke materialgjenvinningen og gjenbruk av plastmaterialer. Den europeiske bransjeorganisasjonen PlasticsEurope varsler en kraftig Þkning i investeringene i kjemisk gjenvinning de kommende Ärene.

I 2025 er det ventet at investeringene vil ligge pÄ 2,6 milliarder euro, omkring 26 milliarder kroner. Allerede i 2030 vil tallet vÊret 7,2 milliarder euro, skriver Waste Management World.

Store investeringer
– Kjemisk materialgjenvinning er en game changer og en viktig brikke i sirkulĂŠr Ăžkonomi, ikke bare i Europa. Denne Ăžkte investeringen bekrefter bransjens vilje til Ă„ ta tak i problemet med plastavfall. Men dette er bare starten og det er fortsatt behov for betydelige investeringer for Ă„ utnytte det fulle potensialet i denne teknologien, sa administrerende direktĂžr Markus Steilemann i PlasticsEurope under en konferanse om kjemisk materialgjenvinning i Brussel nylig.

LES OGSÅ: Vanskelig Ă„ nĂ„ gjenvinningskrav uten pyrolyse

Kjemisk gjenvinning, sÄkalt Pyrolyse, er en prosess der plasten smeltes ned og omgjÞres til oljeprodukter. Dette kan senere benyttes til drivstoff eller i produksjon av ny plast.

ForelĂžpig gjennomfĂžres kjemisk gjenvinning i liten skala i Europa, blant annet hos Quantafuels fabrikk i Danmark. En rapport som Norwaste ga ut fĂžr jul konkluderte med at pyrolyse vil vĂŠre helt avgjĂžrende for Ă„ lykkes med Ă„ innfri EU-kravene til materialgjenvinning av plast.

3,4 millioner tonn
MiljĂždirektoratet godkjente i fjor sommer pyrolyse som materialgjenvinning.

LES OGSÅ: GrĂžnt Punkt Norge inngĂ„r avtale med Quantafuel

Estimater fra PlasticEurope viser at sÄ mye som 60 prosent av den globale plastproduksjonen i 2050 vil komme fra gjenbruk og gjenvunnet plast. Organisasjonens medlemmer vil i 2025 produsere 1,2 millioner tonn plast ved hjelp av pyrolyse. I 2030 er det beregnet at mengden vil vÊre 3,4 millioner tonn.
Redigert 10.06.2022 kl 11:20 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
10.06.2022 kl 11:29 2475

Hva tror dere her bunnen i Ă„r? Personlig tror jeg det er 7 kr som skal inntreffe i lĂžpet av sommeren
Slettet bruker
10.06.2022 kl 11:47 2463

Jeg skal starte en trÄd om akkurat det. Det er egentlig for skarpt Ä si det lÞgner:-) men grenseland til det kan man si. Bare nevn en ting fra en bÞrsmelding : « 4 linjer var identiske». Med det ville selskapet skape inntrykk at nÄr skulle hele fabrikken opp og gÄ snart. Men sannhet er lang fra
Det mest berÞmte utsagn selskapet kom med var det» soon POC, very soon, in the end of the year. Det var vanskelig Ä si at de lÞgn. Det erkjenner jeg men « pynter brudden fÞr emisjon» kanskje er innafor
SÄ sorry Quantafuel for at jeg skrev at dere lygver. Jeg skal starte trÄden der jeg skal samle de merkelige utsagnene og hendelse dere har servert marked de siste to Är, og selvfÞlgelig pÄ den trÄden skal ikke stÄ at dere lygver
Slettet bruker
10.06.2022 kl 12:04 2452

Forresten vil jeg minne dere at selskapet lovte at linje 3 skal gÄ i lÞpet av Q2. NÄr er det 20 dager igjen fÞr Q3 kommer. Dere bÞr vÊre veldig nervÞse nÄ fordi selskapet har tradisjon Ä komme etter med modifikasjon. Kanskje denne gang skal de si at : « nei det var Q2 i Äret nÄr Skive skal vÊre ferdig, og det ikke er i Är». Dere er klare over at det skal bli saftig kursras det:-)
Redigert 10.06.2022 kl 12:05 Du mÄ logge inn for Ä svare
Strategi
10.06.2022 kl 12:11 2439

Helt utrolig at sÄ fÄ her inne ser fremgangen/ utviklingen til Quantafuel.
Dere ser heller ikke "helheten" som selskapet bygger opp rundt verdikjeden nĂŠrmest fra A-Å som er svĂŠrt viktig ogsĂ„ logistikkmessig.
Jeg har ikke funnet andre selskaper som har sÄ fokus pÄ dette og det er her under bygging et fundament som er unikt.
Quantafuel er nÄ i sin sterkeste posisjon hittil i selskapets historie, men det virker som ingen VIL "skjÞnne" dette.
Markedet for gjenvinning av plast vokser hver dag ogsÄ pÄ grunn av alle restriksjonene som kommer i tillegg til at plastbruken Þkes, pr.dato og i mange Är fremover er det ikke noe bÊrekraftig alternativ til plast.
Isteden for Ä se helheten og hvor selskapet nÄ er pÄ vei brukes mye krefter her inne pÄ "mistillit" og sÄkalte brutte lovnader.

Slettet bruker
10.06.2022 kl 12:17 2431

Marked har alltid rett dessverre. Og ĂŠrlighet skal vare lengst, min venn
Redigert 10.06.2022 kl 12:17 Du mÄ logge inn for Ä svare
HP17
10.06.2022 kl 12:19 2420

Kr 7 tror jeg ikke inntreffer i lÞpet av sommeren, i sÄ fall mÄ det bero pÄ meldingstÞrke og mangel pÄ investortillitt til QFUEL.
Selv tror jeg bunnen inntreffer mellom kr 10-11.50. Det blir krevende bÞrstider fremover og QFUEL blir nok neppe en vinneraksje pÄ kort sikt slik det nÄ ser ut.
1013
10.06.2022 kl 12:23 2410

i princippet er jeg enig med dig, tror bare at problemet er at der ikke er tillid til ledelsen, vi er snart igennem Q2 og linje 3 kÞrer ikke endnu sÄ bliver marked nervÞst og sÄ er der nogle der sÊlger. vi skal have information fra ledelsen der holder.
Volume
10.06.2022 kl 12:37 2393

Hva med litt lengre sikt? Aksjemarkedet, som Qfuel er en del av, spÄs ned av noen. Kan godt hende det, men det kommer alltid tilbake.
Nanoq
10.06.2022 kl 12:42 2407

7 kr utgjÞr ikke engang verdien av kontantbeholdningen pÄ ca. 500 mill. + 40% av Geminor + fabrikken i Kristiansund...

SĂ„ 7 kr ligner en syk feberfantasi.

dagens kurs pÄ 13-14 kr avspeiler noenlunde "sum of parts" hvor intet fremtidig potensial er innregnet, og hvor heller ikke inntekter det fÞrste Äret fra Skive og Kristiansund er innregnet.
Strategi
10.06.2022 kl 13:42 2346

Tviler pÄ at noen som helst har tjent penger pÄ dagens trading, sannsynligheten for at kursen slutter godt over 14 mÄ anses som stor etter min mening.
rischioso
10.06.2022 kl 13:56 2338

Utfordringen ligger i at nedsiden ved en skuffende utsettelsesmelding relatert til innfasingen av linje 3 er stÞrre enn oppsiden ved en bekreftelse pÄ innfasingen nettopp fordi selskapet ikke gir lÞpende oppdateringer pÄ stabilitet/oppetid og volum. Mao, de fjerner kurskatalysatoren ogsÄ her som de gjorde med PoC. Selskapet viser gang pÄ gang at de har 0 - NULL markedsforstÄelse og de som blir straffet er vi som aksjonÊrer.

Jeg har gamblet sÄpass mange ganger pÄ at de leverer som lovet og har i de fleste tilfeller blitt skuffet og dermed tapt og av samme grunn vil jeg heller avvente denne gangen med Ä akkumulere og spesielt siden de ennÄ ikke har kommet med en produksjonsoppdatering som bekrefter at produksjonen gÄr som forventet sÄ betyr jo ogsÄ innfasing av en ny linje langt mindre enn om en slik bekreftelse forelÄ for det utgjÞr jo ingen forskjell om det er 2 eller 3 linjer som ikke produserer som forventet - en legitim usikkerhet selskapet selv legger opp til at markedet kan spinne videre pÄ ...
Redigert 10.06.2022 kl 14:04 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
10.06.2022 kl 15:09 2271

Med din spÄdom blir du snart fattig av aksjemarked, vennen. Ser nÄ sÄnn ut at folk selger seg ned i dag. Ser ut som Rischen har bedre peiling. Jeg vil heller at kursen raser seg neg fort enn at det gÄr langsomt ned i en lang periode. Det bare gjÞr vondt for folk. Samtidig hÄper jeg at selskap skal fort i banen og servere sine aksjonÊr tingens tilstand som det er. Allikevel har de eksplisitt innrÞmt at det gÄr heller ikke optimalt med de to linjene de har nÄ. Masse justering de mÄ foreta. Tross alt vil de ikke snakke om det. Men aksjekurs taler for det. VÄkn opp, folkens
YNWA250505
10.06.2022 kl 15:13 2297

Selskapet bryr seg katta om aksjekursen da de ikke kan gjÞre noe som helst med den. De bryr seg kun om Ä levere pÄ det de har sagt og 0m kursen er pÄ 13 eller 25 kan ikke selskapet pÄvirke. NÄ tror vi jo vi som sitter godt lastet i Quantafuel at de vil levere bedre og bedre fremover. GjÞr de det sÄ vil nok ogsÄ kursen stige fremover. Selv kjÞpte jeg akkurat 5k nye til 13,30 sÄ da fikk jeg snittet ned litt til.
Slettet bruker
10.06.2022 kl 15:24 2286

« de bryr seg kun om Ä levere pÄ det de har sagt» er du morsom eller vet du hva du snakker om? Selskapet bryr seg Ä hente penger til seg selv og de brydde seg om Ä ikke mÄtte betale penger til Midas nÄr de skapte de sÄkalt POC. Under KB brydde seg om Ä selge aksjer pÄ hÞyt pris for sÄ Ä berike seg selv
rischioso
10.06.2022 kl 15:28 2278

Det er mye de kan gjÞre for de var veldig pÄ med regelmessige meldinger til markedet frem til de hadde gjennomfÞrt den siste emisjonen - sÄ ble det mer eller mindre stille - mao, de virker Ä vite hva de mÄ gjÞre nÄr de skal ha noe og av samme grunn virker det enda mer skremmende for markedet nÄr de enkelt kunne ha oppdatert markedet fortlÞpende med produksjonsdata og en bekreftelse pÄ at forberedelse pÄ innfasingen av linje 3 ligger innenfor tidskjemaet - pÄ den mÄten hadde de fjernet usikkerheten kursen kunne i dag ha ligget langt nÊrmere 20 (+/-) enn som i dag nÊrmere 10 (+/-) - det utgjÞr en betydelig forskjell for oss aksjonÊrer, men ubetydelig for selskapet i disse tider nÄr de akkurat har sikret seg 400m i emisjonen - det er det som er irriterende og da spÞr naturligvis markedet seg selv - hvorfor? Er det fordi de ikke har noe positivt Ä melde? SÄ trigges usikkerheten og kurspresset hvor resultatet er dagens lave kursnivÄ ...

SÄ fÄr vi bare hÄpe pÄ at det ikke kommer en forsinkelsesmelding, men jeg tÞr ikke putte penger i tippe potten pÄ at den ikke kommer - ikke denne gangen ...
Redigert 10.06.2022 kl 15:38 Du mÄ logge inn for Ä svare
Strategi
10.06.2022 kl 15:34 2306

Viktig Ä huske pÄ og tenke litt over at Quantafuel handler ikke bare om Skive og linjene der, det er masse annet av verdier i selskapet, nÄr det er sagt er linje 3 i rute
og kommer i gang denne mÄneden slik jeg har forstÄtt det.
De er i rute!
Strategi
10.06.2022 kl 15:41 2294

Ikke uenig i det du skriver, vi aksjonĂŠrer Ăžnsker stĂžrre trygghet.
Selskapet mener det ikke er ryddig Ă„ oppdatere i hytt og pine.
Har hatt kontakt med IR pÄ mail og det er signalet slik jeg tydet det er at de er i rute med linje 3 dvs. oppstart i Juni.
YNWA250505
10.06.2022 kl 15:49 2328

Jeg er morsom og vet hva jeg snakker om. Du derimot er kun stĂžy og er bare en liten reptil som ingen vil ha her inne.
YNWA250505
10.06.2022 kl 15:52 2323

En Êrlig sak at du ikke tÞrr. Men nÄr meldingen kommer om oppstart 3 linje sÄ trenger du ikke Ä komme her og fortelle at du seff kjÞpte fÞr meldingen kommer. Selv er jeg en skikkelig gambler og har kjÞpt mer i dag pÄ 13,30 og det tror jeg er lavt nok
Slettet bruker
10.06.2022 kl 15:54 2340

Det er godt Ä vite at ingen vil ha meg:-) du moroklumpen, jeg har anledning til Ä skrive mange innlegger daglig, akkurat pÄ det forum slik at sannheten skal komme fram. Eller riktigere sagt, for at folk ikke blir villedet og blir rÞvet pengene sine
Strategi
10.06.2022 kl 16:05 2326

Martin MĂžlsĂŠter knuste bĂžrsen – satser pĂ„ mangedoblingskandidat
– Prisingen er ekstremt lav, og jeg tror aksjen kan mangedoble seg fremover, sier forvalter Martin MĂžlsĂŠter om fondets stĂžrste veddemĂ„l.
VeddemÄlet til Martin gjelder ikke pÄ Quantafuel.
----------
Jeg ogsÄ satser pÄ mangedoblingskandidat ; Quantafuel.
Det er nÄ tiden er inne.
Redigert 10.06.2022 kl 16:06 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
10.06.2022 kl 16:06 2416

Gambler? Er du pÄ det nivÄ? Her er forum for « investorer»
Slettet bruker
10.06.2022 kl 16:07 2430

Det stemmer. Han opprettet nick nylig, ikke very soon eller by year end😀