Quantafuel announces PoC.....Esbjerg fullfinansiert

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
14.08.2022 kl 13:31
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)

Quantafuel ASA | Quantafuel announces Proof of Concept for its Skive chemical recycling plant
Today, Quantafuel announces Proof of Concept for its Skive chemical recycling plant after more than seven days of continuous operation at a level corresponding to an annual capacity of 16,000 tonnes of plastic waste infeed. “This represents a major milestone for chemical recycling, Quantafuel and our future growth,” says Quantafuel’s CEO Lars Rosenløv.

Recently, we communicated that Quantafuel is ready to move forward with a next generation of larger-scale Plastic-to-Liquid plants. Today’s announcement reinforces this.
https://newsweb.oslobors.no/message/557707


16. mai ABG Sundal Collier KJØP anbefaling kursmål NOK 30

24. mai: Quantafuel and Eurazeo announce joint venture for sorting facility in Denmark https://newsweb.oslobors.no/message/563213

Martin Sichelkow, Eurazeo’s Managing Director of the Infrastructure team, added:

"We are proud to be part of it and hope it is the start of a longer and wider collaboration with Quantafuel.”

ABOUT EURAZEO
Eurazeo is a leading global investment company, with a diversified portfolio of €32 billion in assets under management


VI VENTER PÅ: Oppstart linje 3, Skive, end Q2. KUN DAGER edit: Startet 30. juni
Redigert 19.07.2022 kl 19:29 Du må logge inn for å svare

Det spørsmålet virker å være lika utafor som datoen 23.12 - men det henger sammen om ikke annet ... ;)
Redigert 16.06.2022 kl 23:17 Du må logge inn for å svare

Reisen til kurs 40 kr har begynt. Når fabrikken på Eidsberg starter, det skal være øyneåpner for mange. Om noen dager er det linje 3. Fabrikken i Skive går framover. Det er fakta som ingen kan benekte.
Strategi
17.06.2022 kl 08:55 3106

Rundt nyåret 2021-2022 lest jeg med lys og lykte etter selskaper jeg ville investere i og valget falt på quantafuel.
Hadde da allerede fulgt selskapet en god stund men på de tidligere tidspunkt hadde de ingen produksjon.
De hadde da allerede tatt eierskapet i Geminor 13. jan. 2021, i og med at Quantafuel på det tidspunktet ikke hadde produksjon betød dette ikke ikke så mye for meg den gang men det er viktig nå, dette var en "perle" av et strategisk grep som kommer til å bety mye for selskapet og aksjonærene fremover.
Det samme kan vi si om anlegget i Kristiansund, en ny strategisk "perle" av et strategisk grep som kommer til å bety mye for selskapet og aksjonærene fremover.
Disse grepene kan vi takke Kjetil Bøhn for, han har vært en utrolig viktig mann for Quantafuel.
Mitt valg falt på Quantafuel i slutten Januar 2022 men før problemet med isolasjonsskjoldet i brennkammet så jeg har fått med meg reisa nedover.
Beslutningen på investeringen var å finne et selskap som ikke var sensitiv for markedssvingninger, som hadde gode samarbeids partnere, solid teknologi, et stort marked for fremtiden når det gjelder vekst, solid inntjening i fremtid, egen teknologi og at det skulle være en del av det grønne skiftet.
Selv om reisen hittil har vært preget av mindre oppstarts problemer med påfølgende fall i kurs (som jeg mener ble blåst for mye opp) er Quantafuel nå i helt riktig posisjon for videre oppgang, vekst og ikke minst inntjening på tvers av selskapet.
Om få dager starter linje 3 på Skive og deretter linje 4.
Jeg er mer en sikker på at min investering kommer til å kaste kraftig av seg på kort og ikke minst lang sikt og at kursen kommer til å fly høyt.
Selskapet har unik teknologi, de er verdensledende innenfor sitt segment med egne patenter, de har over 10 år bak seg med forskning og utprøving for å komme dit de er i dag, selskapet er ledende i sine sertifiseringer av sluttprodukt (utrolig viktig).
De er i et marked som blir sterkere og sterke regulert hva angår forsøpling med plast, det er store pålegg mot plastprodusentene om å bruke opptil 30 % resirkulert plast inn i ny plast.
Selskapet har avtaker gjennom BASF som tar all produksjon av olje.

Dette kan bare gå en vei i mitt hode.
Redigert 17.06.2022 kl 09:03 Du må logge inn for å svare
1013
17.06.2022 kl 08:57 3102

Godt skrevet, er fuldt lastet med aktier der bare skal ligge et par år.

Siste krampetrekning på 12 tallet hvor svært få om noen andre enn robotene er villige til å selge og 1 dag nærmere triggende melding og oppdatering som er å anse som ekspansjons PoC - her gjelder det å forstå besøkstiden ... ;)
Strategi
17.06.2022 kl 09:26 3142

– «Kjøp dippen» er kanskje dødt i aksjer, men neppe i olje
Iran-sanksjoner fra USA sørget for å løfte oljeprisene torsdag kveld. Fredag korrigerer de litt ned.
Publisert 17. juni 2022 kl. 07.37

– «Kjøp dippen» ikke dødt

Selv om de store sentralbankene (med unntak av Japan) har startet på renteøkningene for å hanskes med den skyhøye inflasjonen, venter analytikere at presset på nedsiden i oljeprisene vil være kortvarig.

– «Kjøp dippen» er kanskje dødt i aksjemarkedet, men burde sannsynligvis fortsatt fungere i energimarkedene

---------
Dette gjelder også for Quantafuel, fordelen er at vi slipper store svingninger, har et marked som bare vil ha mer og mer kontraktfestet pris etter etterspørsel.

https://finansavisen.no/nyheter/olje/2022/06/17/7883776/oljeprisene-trekker-ned-fredag-men-er-opp-fra-stengetid-i-oslo-torsdag

For få dager siden var du riskokeren og din mannevenn Reptilen svært negativ til Quantafuel. Absolutt ingenting er forandret siden da og nå er dere begge superpositive og sikkert kjøpt dere et par hundre aksjer. Nå skal det hausses som bare f. Nei fy faen dere er til å spy av. Verste sort her inne er slike som dere. T.o.m strategi har blitt venner med dere. Stockholms syndromet kalles det. Akkurat nå håper jeg kursen går i dass og at de melder om store forsinkelser med linje 3 og at linje 1 og 2 må stenge i flere måneder. Alt kun pga dere to.

At du ikke fikk så mange aksjer som du trodde på 12 tallet er jo ingen andres enn din egen feil. Trade aldri på ører når nærstående triggermeldinger ligger i loopen og 13 tallet - ja, det er også svært rimelig om linje 3 fases inn i disse tider. Ikke heng deg opp i den dårlige timingen på 12 tallet - prøv heller å få mest mulig på 13 tallet mens du kan ... ;)
Strategi
17.06.2022 kl 09:38 3301

Tror dagen i dag godt kan utløse "short indekk" da kan kursen gå flere kroner.
Det er svært lite "reelle" selgere nå.
Vi må stå litt sammen her, jeg gjorde en god "skjærv" i går og er lastet til ripa.

Så du mener at det ikke er en mulighet for at det ikke blir nye forsinkelser. Jeg fikk akkurat så mange aksjer jeg trodde jeg. Jeg har nok flere aksjer en deg og øgla di tilsammen. Men dere to r jo komplette r-hø.. Dere er direkte kvalmende og prøver å manipulere kursen og at d finnes kyllinger som hører på hva dere sier og selger seg ut tviler jeg ikke på. Derfor unner jeg dere ingenting.
Redigert 17.06.2022 kl 09:57 Du må logge inn for å svare
oivindl
17.06.2022 kl 10:06 3287

Rischioso er nok som mange andre sjarlataner (person som gir seg ut for å kunne noe han ikke forstår seg på) her inne.
Det merkelige er at mange lar seg lure til å tro at det er kunnskapsbasert.
Når du tror at renten settes opp for å unngå resesjon, når du mener logaritmehandel er et meningsfullt begrep, når du tror selskap ikke kan gjenta kjent informasjon utenom formelle kanaler og når et hvert argument kan snus 180 grader på daglig eller ukentlig basis, så er ikke det spesielt imponerende.

At strategi og andre omfavner Rischioso så snart han har de "rette" meningene, er også med på å legitimere den oppførselen.
Bløffmakere bør konfronteres uansett.

Riskokeren driver bare med klipp og lim og er en trader. Flere ganger kjøpt høyt og solgt lavt. Det å være så ekkel og manipulerende for egen vinning er kvalmende. Ene dagen positiv og neste negativ og slik snur det uke inn og uke ut. Prøvd å melde til Admin om dette, men Admin er mer opptatt av stygge ordbruk en forsøk på kursmanipulering. Jævlig irriterende å sitte i samme aksjer som slike ahol.
Strategi
17.06.2022 kl 10:29 3309

Bare så det er sagt så omfavner jeg ingen, spesielt ikke Rischioso når han legger ut usannheter og konspirasjon.
Han skriver etter sine posisjoner.
Ingen har vel gitt han mer kritikk for usannheter enn nettopp meg.
Når det er sagt så er det få her inne som kan mer om Quantafuel enn Rischioso, og Olin, så når han er i form og legger ut et solid underbygd innlegg som i går er det vel ikke noe å gå imot.
Det var ingen ting i det innlegget som ikke kan underbygges.
Når det er sagt så virker det som han støtter seg på kjøps og salgssignaler og kommende nyheter, nå er det klart kjøpssignal og kursen kan fly høyt nå i siste fase av juni.
Selv forholder jeg meg til faktabasert kjent informasjon ispedd ofte hva jeg tror mye på bakgrunn av helheten i selskapet inkludert Geminor , Kristiansund og snart Esbjerg - Sunderland osv.
Viktig å se helheten her og da ser man også potensialet, det er ikke så mange som nevner dette.
Strategi
17.06.2022 kl 10:38 3341

Vær også klar over at kursen nå kan gå rett til 16 +++ før melding, som vi ser er det lite selgere og jeg tror short vil dekkes på opptur.
oivindl
17.06.2022 kl 11:14 3341

"Når det er sagt så er det få her inne som kan mer om Quantafuel enn Rischioso, og Olin, så når han er i form og legger ut et solid underbygd innlegg som i går er det vel ikke noe å gå imot."

Kunnskapsnivået, om vi og skal legge inn forståelse i det begrepet, kan diskuteres.
Jeg synes det absolutt er grunn til å stille kritiske spørsmål til Rischioso også om han tilfeldigvis mener det samme som deg.

(Når det er sagt så er det få her inne som kan mer om Quantafuel enn Rischioso, og Olin, så når han er i form og legger ut et solid underbygd innlegg som i går er det vel ikke noe å gå imot.)
Nei vær så snill da Strategi. At Olin har peiling er det ingen tvil om. Riskokeren kan absolutt ingenting om markedet Quantafuel er i . Bare en masse klipp og lim og absolutt ingenting tatt ut av hennes eget hode. Riskokeren bringer absolutt ingenting til bordet som kan få deg eller meg eller andre til å bli klokere på bransjen. Selv har jeg ikke peiling på teknologien eller markedet og har absolutt ingenting å komme med her. Jeg følger magefølelsen og tror på selve konseptet og at Quantafuel vil være den mest lønnsomme av de alle på sikt. Riskokeren er sikkert en ok trader, men å si han har peiling er å dra det altfor langt. Alt hun kommer med er allerede skrevet før og bare klipp og lim for å virke smart. Ikke så sikker at hun er en god trader heller. Vi har jo flere ganger sett hun har lagt ut at hun har kjøpt og er svært positiv så har kursen rast. Nok om det, jeg ønske samtlige her inne masse lykke til i markedet bortsett fra riskokeren og øgla hans.
hatitchi
17.06.2022 kl 12:40 3246

Strategi heier også frem Arctic når de publiserer bullishe analyser for å selv tjene penger som aksjonær. Målet helliger middelet.
Strategi
17.06.2022 kl 12:48 3228

Du skriver "hun" om "riskokeren" er det en koreansk dame med skjeve øyne som frekventerer her ?
He he.

Når det er sagt så må vi sammen bidra til å presse kursen opp, dette er ingen enmanns jobb.

Noterer meg at de som selv sier de kan minst om caset er de som også kan fortelle hvem som vet mest - ehhh, ja det forteller jo sitt ...

Morsomt er det også når andre skal bestemme hvem man skal være enige med - ehhh, jo det er vel deres måte å bidra på ...

Men ser vi forbi dette støyende sirkuset og fokuserer på det som faktisk betyr noe - altså hva som kan komme hvilken dag som helst så virker en inngang på dette nivået å være en gavepakke for en bekreftelse på stabil prod, økte volumer og innfasing av linje 3 så er det kick starten for ekspansjonsplanene og ikke minst fjerning av usikkerheten i markedet som har ligget som en klam hånd over caset i lange tider hvor en reprising vil tvinge seg frem. I løpet av en av de neste 9 børsdager har vi fasit ... ;)
Olin
17.06.2022 kl 13:12 3299

Hei alle!

God nyhet for oss referert nedenfor! Dette betyr i så fall at det blir svært kostbart med fossilt innhold i avfallet som igjen betyr at plasten skal ut! Masse plast, både hardplast og mykplast, som i dag forbrennes. Dette i tillegg til krav om resirkulering baner vei for QFUEL.

Brikkene faller på plass. Avfallsmarkedet er ekstremt competativt og derfor skjer ting så raskt. Det er også grunnen til at QFUEL maler på videre og fikser utfordringer underveis. De som skal ha ferdig opplegg før de setter i gang, vil aldri komme lenger enn til startblokken.

Enighet om for å gjøre avfallsforbrenning kvotepliktig
22. juni skal Europaparlamentet igjen stemme over forslaget som vil innlemme avfallsforbrenning i kvotesystemet. Denne gang er det flertall.
JENS EGIL HEFTØY

Tirsdag kveld ble delegatene fra Kristendemokratene (EPP), Sosialdemokratene (S&D) og liberalerne (RE) enige om et kompromiss i diskusjonen om å endre kvotehandelssystemet i EU. De tre blokkene er de største i Europaparlamentet.

Stemt ned forrige uke
Enigheten kommer etter at parlamentet forrige uke, overraskende, stemte mot forslaget fra ENVI-komiteen, som blant annet foreslo å innføre kvoteplikt for avfallsforbrenning fra 2026. Vedtaket skapte sterke reaksjoner og førte til at de ulike blokkene beskyldte hverandre for å ha sviktet.

Ifølge Bloomberg innebærer det nye kompromisset at reduksjonen i såkalte gratiskvoter skjer raskere enn i det opprinnelige forslaget fra komiteen. Fra 2027 vil gratiskvotene bli kuttet med sju prosent, etterfulgt av en gradvis økning til ni året etter, 15 prosent i 2029, 19 prosent i 2030 og 25 prosent i 2031 og 2032. Det forrige forslaget fra ENVI-komiteen foreslo en utfasing av gratiskvoter i perioden 2028 til 2034.


Kan minst om caset, men mest om slike typer som deg. Du er jo tvers igjennom transparent. Nå er jeg liksom deg riskokeren. Du skal inn i Quatafuel så billig som mulig og da skriver du: Quantafuel har altfor mange ganger bommet på guiding og den ene utsettelsen etter den andre. Jeg tror ikke de vil klare å levere denne gangen heller og tror ikke linje 3 settes i drift før sommeren. Kursen vil da seff rase nedover.
Så har vi en riskoker som er inne i aksjen slik hun er nå. Jeg skriver hun-han-hen om hverandre for det byttes jo meninger hele tiden:-) Da skriver riskokeren. altså hva som kan komme hvilken dag som helst så virker en inngang på dette nivået å være en gavepakke for en bekreftelse på stabil prod, økte volumer og innfasing av linje 3 så er det kick starten for ekspansjonsplanene og ikke minst fjerning av usikkerheten i markedet som har ligget som en klam hånd over caset i lange tider hvor en reprising vil tvinge seg frem.

Så når drittsekken har evt fått sin oppgang og er ute igjen så skriver hen negativt om aksjen og sår tvil. Så kjøper hun seg inn igjen, hausser som bare f og selger eg ut med gevinst om hun er heldig og så er det baissing igjen og sånn går nu dagan. Det er direkte kvalmende og verste sort menneske. Kynisk som bare f og driter i alt og alle bortsett fra seg selv. Ikke at jeg tror Riskokeren betyr noe særlig på kursen sel om det sikkert sitter noen kyllinger som hører på denne figuren. Det r i så fall supertrist. Men tenk om de melder om utsettelse eller noe annet negativt. Da er kursen raskt under kr 10. Da sier sikkert riskokeren at hun seff solgte på topp rett før meldingen kom. æsj
Bulldog
17.06.2022 kl 14:10 3251

Heldig er den som har et Esbjerg anlegg under bygging og er deleier/samarbeidsparner med Geminor.
https://www.packaginginsights.com/news/plastics-recyclers-europe-warns-waste-collection-failures-could-threaten-eu-circular-economy.html

Quantafuel har evnen til å se en helhet i det de driver med.

24.05.2022
Quantafuel ASA | Quantafuel and Eurazeo announce joint venture for sorting facility in Denmark
https://newsweb.oslobors.no/message/563213
Redigert 17.06.2022 kl 14:21 Du må logge inn for å svare
Strategi
17.06.2022 kl 14:19 3253

Helt riktig Derfor er Geminor et genialt trekk som tydeligvis ikke har gått helt opp for aksjonærene, Geminor er representert og har samarbeide i mange europeiske land.
Forundrer meg ikke om selskapet blir kjøpt opp.

Riskokeren kan ikke du innen et minutt fortelle oss alle med ditt eget hode hvorfor dette er gode nyheter? Vi gleder oss alle i spenning. Ikke Google, klipp og lim nå.

Håper at dere se potensialet i denne aksjen. Personlig tror jeg at denne skal gå 10 ganger i løpet av 3 år. Vent til fabrikken i Storbritannia blir bygd, da er det 10 ganger en beskjedne anslag.

Det er veldig klokk å sikre seg hele kjede. Kampen om plast det skal nok skje med alle incentiver sol skal innføres. Plast er gul. Derfor er det genialt med eierskap til sorteringsanlegg som Geminor
Olin
17.06.2022 kl 16:06 3264

I samme slengen tar jeg med denne artikkelen som kom ut nå i dag. Det betyr at de tvinger markedet til å sortere ut plast.
Geminor har i dag avtale med flere store avfallsaktører i Skottland. De har moderne sorteringsanlegg som ved hjelp av en ny linje og NIR lesere kan ta ut plasten.

God helg :)

Forbyr nye forbrenningsanlegg
Skottland har seks avfallsforbrenningsanlegg. Det blir ikke flere.
JENS EGIL HEFTØY

De siste månedene har et utvalg, ledet av tidligere CIWM-sjef Colin Church evaluert den skotske avfallsforbrenningskapasiteten. Etter at utvalget nylig la frem 12 forslag, har den skotske regjeringen nå konkludert med at de vil fase ut forbrenningsanleggene.

Fase ut
Et lovforslag vil bli lagt frem senere i år.

– Vi må sikre at vi kan håndtere uungåelig og ikke-resirkulerbart avfall på kort sikt. Ved å iverksette tiltak for å begrense og gradvis nedskalere Skottlands forbrenningskapasitet kan vi sørge for at vi både håndterer vårt avfall i dag og sikrer en fremtidig infrastruktur for avfall som følger våre klimamål, sier den skotske ministeren for sirkulærøkonomi Lorna Slater.

Slater sier at, med veldig få unntak, vil det ikke bli gitt tillatelse til å bygge nye forbrenningsanlegg i Skottland. Lokale myndigheter vil bli pålagt å varsle regjeringen dersom det kommer søknader om å bygge anlegg.

I dag finnes det seks anlegg for avfallsforbrenning med energiutnyttelse i Skottland. Viridor driver anlegg i Glasgow og Dunbar, mens de øvrige drives av FCC, Levenseat, MVV og Shetland kommune.
oivindl
17.06.2022 kl 16:17 3297

"Morsomt er det også når andre skal bestemme hvem man skal være enige med - ehhh, jo det er vel deres måte å bidra på ..."

Her passer det nok en gang å svare med et sitat fra deg:
"Problemet ditt er at du ikke klarer å forholde deg til det som blir skrevet... Du må lytte til hva andre sier for så og svare på nettopp det - ikke legge ord i munnen på andre som at det er det de mener"
-Rischioso

Ingen her bestemmer hvem andre skal være enige med, men vi kan selvfølgelig ha en mening om det, og selvsagt påpeke det vi mener er forkastelig.
Ikke alle lar seg styre av personlig vinning.
Og selvsagt er det et viktig bidrag å avsløre bløffmakere.
Redigert 17.06.2022 kl 16:18 Du må logge inn for å svare

Hvordan er det på perrongen - du har vel etter så mange ganger fått en egen krakk med navnet ditt på - side om side med kverulanten - klarer du ikke å lese så er det ikke min jobb å lese for deg - den jobben får du gi til sidemann og makkeren din - kverulanten ... ;)
Redigert 17.06.2022 kl 17:20 Du må logge inn for å svare

Er plasten gul? Kommer den i andre farger også. Plutselig har riskokeren og reptilen blitt aksjonærer og nå hausses det over en lav sko. Kvalmende oppførsel
Nanoq
17.06.2022 kl 18:30 3293

Det er dessverre blitt fryktelig mye BullShit-skriverier og personlige angrep i dette forum ...

men helt enig: Viktig å avsløre bløffmakere og totalt utroverdige deltakere her, f.eks. personer som denne reptil-ass:

Reptilast
12.06.2022 kl 09:20
En dag mindre på vei til bunnen:-)Det er en smertefull reise for aksjonærene i Quantafuell. Personlig tror jeg at den går sakte og sikkert mot 6 kr i løpet av sommeren

Reptilast
I dag kl 08:46
Reisen til kurs 40 kr har begynt. Når fabrikken på Eidsberg starter, det skal være øyneåpner for mange. Om noen dager er det linje 3. Fabrikken i Skive går framover. Det er fakta som ingen kan benekte.

Reptilast
I dag kl 15:08
Håper at dere se potensialet i denne aksjen. Personlig tror jeg at denne skal gå 10 ganger i løpet av 3 år. Vent til fabrikken i Storbritannia blir bygd, da er det 10 ganger en beskjedne anslag.
Redigert 17.06.2022 kl 18:40 Du må logge inn for å svare

Riskokeren som hausser som en dick når hun er inne og baisser som et rhøl når hen er ute. Kvalmeste mennesker som finnes. Har meldt kokeren til Admin flere ganger. T o.m meldt inn meg selv til Admin for usaklig innlegg. Hvorfor du snakker om perongen vet ikke jeg. Ble du unnfanget der kanskje? Ser du ikke klarte å svare på spørsmålet mitt. Jrg klarer å lese jeg forstod bare ikke d som stod der. Så da prøvde jeg å få hjelp av deg. Jeg visste selvsagt at du ikke har kunnskap om dette og du beviste det for alle her inne. Du er kun en kunskapsløs trader. Obs jeg sitter som sagt med flere aksjer her og perrongen kan du ha for deg selv.

Kvalmeste folka. Bare å melde til Admin. Dessverre får slike ahol frem det verste i meg. Men reptilen og riskokeren er avskum

Vi er her for å tjene penger, alle sammen. ikke glem det. Trenden har snudd og nå er Quantafuel på vei til toppen denne gangen. Kurs 40 kr neste
Redigert 17.06.2022 kl 19:48 Du må logge inn for å svare

Dere som tror at aksjepris skal være en rett linje må dere tro om. Kursmål alltid justeres underveis. Det er dynamikk i markedet. Jeg sier det en gang til: det er mye som tyder på at aksjen skal opp, mange gange fram nå til høsten.
Volume
17.06.2022 kl 21:23 3217

Sterk søknad om å møte seg selv i døra i dette innlegget. Bra underholdning.