HVA TENKER FOLK OM COVID OG VAKSINER!?

Slettet bruker
COVID 03.04.2022 kl 09:46 17842

Sett i ettertid, så ser man hvor mye dette ble helt feil.

Det er ingen som mobber de uvaksinerte, ingen er redde for Covid.

Hvorfor er det blitt slik og tror investorene her inne at vi er helt ferdig eller venter vi på mer vaksiner og flere varianter......
gepard1
03.04.2022 kl 09:58 8142

Alternativ media melder om vaksine rapporter fra de som er aerlige og har sluppet disse(Canada og Storbritania), at selv om alle er vaksinert settes det rekorder i antall covid smittede, og hvis man legger til de som doer av vaksinen til de som doer av Covid selv om de er vaksinert, har ikke vaksinene gjoert noen som helst nytte.

Tvert i mot, viser resultatet fra Cananda og Storbrittania at vaksinene skader mer en de gjoer nytte. Hvor den i tillegg oeker sjangsen med mellom 300 og 1000% for de vaksinerte i og utvikle andre farlige sykdommer som kreft, MS og Diabetes, samt at den reduserer effekten til immunsystemet kraftig, noe som gjoer at du blir mer utsatt for alvorlige lidelser fra andre sykdommer. Naar kortene en dag legges paa bordet, kan dette fort bli tidenes stoerste medisinske skandale.

I Soer Korea f.eks. hvor naermere 100% av befolkningen er vaksinert, settes det daglig nye rekorder i covidsmitte og doedsfall. Som i vesten, tvinger man folk til aa vaksinere seg med vaksiner som ikke virker paa de nye mutasjonene;-)) Og med spikeproteiner som paa sikt vil oedelegge folks immunsystem. Kommer ikke til aa vaksinere meg foer de finner opp en trygg vaksine.
Redigert 03.04.2022 kl 09:59 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.04.2022 kl 10:13 8097

Legger ut linken til planet lockdown en meget sterk dokumentar! https://planetlockdownfilm.com/documentary/
Nakstad har jo allerede vært ute i media og varslet en ny runde med booster vaksine det jobbes sikkert hardt i kulissene for ett permanent coronapass?https://www.tv2.no/a/14678028/
Redigert 03.04.2022 kl 10:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.04.2022 kl 12:22 8004

Men hva skjer med dette etter Ukraina? Vil de kjøre på og prøve flytte penger fra nyrike til de gamle pengene? Ikke lett å se for seg hvor man skal putte pengene...
Slettet bruker
03.04.2022 kl 12:52 7956

Ingen vaksine her i gården, jeg venter på Softox.

Universitetet i København samarbeider med Snarøya-mannen
Geir Almås (57), gründer i SoftOx Solutions AS.
Medisinen Bjarnsholt snakker om kan inhaleres. Dette skal
kunne bli fremtidens behandling av alle typer
luftveisinfeksjoner, inkludert koronalignende infeksjoner og
infeksjoner som skyldes biologisk krigføring.
– Tester så langt er veldig lovende. De viser at medisinen, som
kan inhaleres, dreper både bakterier og virus. Konsekvensen
er at medisinen vil gjøre det unødvendig å bruke antibiotika
mot luftveisinfeksjoner. Overbruken av antibiotika er en av de
største truslene mot menneskeheten i dag, påpeker den
danske professoren.

– Vil den nye medisinen kunne bli effektiv mot nye varianter av
koronavirus og lignende virus?
– Ja, definitivt, slår professor Bjarnsholt fast.

Karita Bekkemellem, administrerende direktør i
Legemiddelindustrien (LMI), mener selskapets medisin vil
kunne få stor betydning.

– Inhalasjon av legemidler vil utvilsomt ha mange fordeler og
være banebrytende i behandling av infeksjonssykdommer,
sier LMIs toppsjef.
Kilde: Budstikka.
Slettet bruker
03.04.2022 kl 14:06 7867

Jeg tenker det samme som jeg har tenkt hele tiden, at dette er historiens hittil største overgrep mot menneskeheten og jeg mener at de som er ansvarlige og medskyldige i at dette har fått lov til å foregå og fortsatt pågår MÅ straffeforfølges (både nasjonalt og internasjonalt) og at sannheten må bli gjort kjent. https://truthcomestolight.com/dr-reiner-fuellmich-international-criminal-proceeding-resembling-a-grand-jury-investigation-as-a-procedural-foundation-for-future-indictments-to-begin-early-february-2022/?msclkid=58c0fd30b34611ec8ad08b78e3c7decf
Slettet bruker
03.04.2022 kl 14:23 7833

Det er noe vi er enige om, merkelig at ikke flere ser dette, nå som man kan se taktskiftet. De har i mine øyne tatt livet av mye mennesker, og gjort fremtiden meget usikker blant vaksinerte. Noe vi får se etter hvert som tiden går. Blir vel store short muligheter, og lite av profitt å hente i kjøp. Vanskelig både i det korte og det lange bildet.
GullogGråstei
04.04.2022 kl 03:09 7680

Covid-vaksiner har vært nyttige i den forstand at de har gitt folk mye mildere sykdomsforløp selv om de ikke har hindret smitte.

Det kan komme nye runder med covid-varianter som har så store endringer i Spike-proteinet at de eksisterende vaksinene vil gi dårlig hindring mot spredning. Hvis en slik variant dessuten gir et veldig kraftig sykdomsforløp kan det sikkert gi nye perioder med nedstegning i årene som kommer (med de markedskonsekvensene som det vil ha) og kanskje også gi sterkt kommersielt grunnlag for nye vaksiner mot covid (slik som Nykode Therapeutics sitt covid-vaksinesamarbeid med Adaptive Biotechnologies).
Slettet bruker
04.04.2022 kl 06:24 7671

Og dette kan du linke til? Fint om det ikke er fra noen jallaside full av skrivefeil o.l
Odi.1
04.04.2022 kl 07:46 7631

Helt ok å være litt på vakt for smitte med å ta hensyn osv.
Men når enkelte land sine Politi bruker Køller på 70-80 år gamle mennesker og barn med befolkningen for øvrig pga dem ikke er vaksinert eller sågar kun mangler en bleie i tryne , er det noe SYKT alvorlig feil med samfunnene. c/o Canada og Australia som værstingene.

Så må det ikke være POLITIKERE som skal være legevitenskapen opp i dette her. Flere steder det er politikere som leker "Guder" og bruker dette her politisk.
Alt dette må granskes og det må få alvorlige konsekvenser for disse politikerens, i form av enorme bøter og fengsel.

Helse er en individuelt sak mellom legen din ,og deg som person , og er totalt taushetsbelagt .
Slettet bruker
04.04.2022 kl 11:10 7527

Visse stater har hastet seg litt her, det er klart
Slettet bruker
05.04.2022 kl 17:39 7398

Dr Rober Malone vil snart legge ut en liste med 4000 navn på organisasjoner og enkeltpersoner tilknyttet World Economic Forum. Den blir lagt ut med blokkkjede teknologien. https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/dr-robert-malone-v-wef/
Hugoil
14.10.2022 kl 12:35 6988

Bedrag følger bedrag,
tillit til det offentlige vil avta dessto sterkere til fordel for tillit til det private.

They knew the truth, but Pfizer claimed that the vaccine would prevent transmission. They never tested this claim but stated it as a fact. The vaccine was “safe and effective.” Rob Roos released the above statement shortly after Small revealed the sinister truth. “Millions of people worldwide felt forced to get vaccinated because of the myth that ‘you do it for others.’” Roos said. “That turned out to be a cheap lie.”
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/pfizer-never-tested-the-vaccine-against-transmission/
Jan Raa
19.06.2023 kl 16:37 6724

Halvor Næss, professor og overlege ved Haukeland Universitetssykehus, har oppsummert Covid-19 slik: 1) Covid har lav dødelighet, 2) Nedstenging virket ikke etter formålet, 3) Munnbind virker ikke, 4) Høyere dødelighet blant vaksinerte enn uvaksinerte etter deltabølgen, 5) Aldri vist at vaksinene hindret smitte, 6) Sannsynlig at vaksinene øker antallet av virusvarianter, 7) Største overgrepet mot sivilbefolkningen siden andre verdenskrig.
Omfanget av denne verdensomspennende skandalen, er enormt. Men foreløpig fortiet av myndighetene og de dominerende media. Hvorfor får vi ikke vite at det ikke lenger lar seg bortforklare at mRNA-vaksinen er årsaken til den store overdødeligheten i alle aldersgrupper (etter 2021/2022 og frem til i dag) i land med en gjennomvaksinert befolkning?
Jan Raa
19.06.2023 kl 16:38 6724

Halvor Næss, professor og overlege ved Haukeland Universitetssykehus, har oppsummert Covid-19 slik: 1) Covid har lav dødelighet, 2) Nedstenging virket ikke etter formålet, 3) Munnbind virker ikke, 4) Høyere dødelighet blant vaksinerte enn uvaksinerte etter deltabølgen, 5) Aldri vist at vaksinene hindret smitte, 6) Sannsynlig at vaksinene øker antallet av virusvarianter, 7) Største overgrepet mot sivilbefolkningen siden andre verdenskrig.
Omfanget av denne verdensomspennende skandalen, er enormt. Men foreløpig fortiet av myndighetene og de dominerende media. Hvorfor får vi ikke vite at det ikke lenger lar seg bortforklare at mRNA-vaksinen er årsaken til den store overdødeligheten i alle aldersgrupper (etter 2021/2022 og frem til i dag) i land med en gjennomvaksinert befolkning?
Hugoil
30.06.2023 kl 12:32 6525

"The document above was issued by Washington, D.C., on September 26, 1918, in response to the Spanish flu. The document states that the virus circulates annually in the US but is “more contagious during an epidemic, and pneumonia is a more frequent complication.” It explicitly states: “do not get hysterical over the epidemic.” That is the opposite of what they did during COVID against all medical norms. The government in 1918 admitted the virus only lasted a short time outside the body and suggested that people avoid those sick or having sick persons directly sneeze or cough on them (seems very fair). Wash your hands, stay home if you are sick, sleep, and eat well. Fresh air helps. “Fight the disease rationally and do not become unduly alarmed.” We were told during the experimental COVID tyranny to lock down, do not go outside, and cash was now lethal. These were all manipulations to prepare us for authoritarian rule and the elimination of paper money."

Forøvrig en veldig interessant sammenstilling av historisk informasjon folk ikke er i nærheten av å finne annet sted enn her (hvorfor er det slik, mon tro)?:
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/migration-war-deadly-disease-cycle/
Hugoil
11.07.2023 kl 09:38 6336

Men lønnsomt var det, både for vaksineleverandørene, tester, hansker og munnbind - for ikke å glemme puffen mot digital ID og vaksinepass/befolkningskontroll og ikke minst formell (politikere) og uformell (verdens rikeste) makts kontroll. Hvordan skal vi trade dette?

"
Obduksjonsgjennomgang blåser myndighetenes fortelling av banen.
«De [CDA & FDA] kommer til å måtte kjempe med dette,» uttrykte Dr. Peter McCullough etter at en systematisk gjennomgang av covid-vaksineobduksjoner tilskrev 74 % av dødsfallene til vaksinen.“

En systematisk gjennomgang av autopsifunn i dødsfall etter covid-19-vaksineringa


Legene Peter McCullough og kollegene gjennomgikk 325 obduksjonssaker, og de fant «totalt 240 dødsfall (73,9%) ble uavhengig bedømt som direkte, på grunn av eller betydelig bidratt til av covid-19-vaksinasjon.»

De fleste dødsfallene skjedde innen en uke fra siste vaksineadministrasjon, og det mest impliserte organsystemet i COVID-19 vaksineassosiert død var det kardiovaskulære systemet (53 %).

«Regjeringens fortelling er fortsatt at folk ikke dør etter covid-19-vaksinasjon,» sa Dr. McCullough. «Og nå har vi den største serien av obduksjoner, og obduksjonene er virkelig uomtvistelige. Pasientene døde av vaksinen. Så det blåser regjeringens fortelling av banen.»“
"

https://www.theepochtimes.com/what-post-vaccination-autopsies-show-dr-peter-mccullough-on-new-analysis-removed-by-lancet-atlnow_5382545.html?src_src=prtnrhard&src_cmp=vigilantf
Redigert 11.07.2023 kl 09:43 Du må logge inn for å svare
StockEmHigher
11.07.2023 kl 14:11 6278

Det er nok flere og flere som nå ønsker at de hadde tatt et annet valg når det kommer til denne vaksinen.
Redigert 11.07.2023 kl 18:43 Du må logge inn for å svare
Hugoil
11.07.2023 kl 22:49 6207

En gruppe på 5 forskere fra Tyskland har nå gitt enda mer liv til teorien om at en del av batchene var placebo-vaksine (saltvann). Gruppen, som består av blant annet professor i kjemi Dr. Gerald Dyker fra Ruhr Universitet i Bochum og professor i analytisk kjemi Dr. Jörg Matysik fra Universitet i Leipzig gikk nå i juni 2023 ut og påpekte enorme forskjeller på “statistikk-profilen” til de respektive batcher. Faktisk fant også de tre forskjellige profiler, altså tre forskjellige vaksiner i ytterste konsekvens. De baserte vurderingene sine på en studie gjort i Danmark, som ga følgende graf:


Den blå grafen viser meget høy frekvens på bivirkninger mens den grønne viser moderat frekvens. Om den gule grafen sa de følgende:

Finally, we have the ‘yellow batches’ clustered around the yellow line, which, as can be seen above, barely gets off the x-axis. On Dyker’s calculation, the yellow batches represent around 30% of the total. Dyker notes that they include batches comprising some 200,000 administered doses which are associated with literally zero suspected adverse events.

As Dyker puts it, “malicious” observers might note that “this is how placebos would look”.
Hugoil
16.07.2023 kl 13:24 6007

Tenker og tenker, fru Blom. Mer grundig om ovenstående kommer her:
--

Lancet-studie: 74% av dødsfallene skyldes vaksinene – fjernet i løpet av 24 timer
8. juli 20230

En Lancet-studie av 325 obduksjoner etter Covid-vaksinasjon fant at 74 % av dødsfallene var forårsaket av vaksinen – men studien ble fjernet innen 24 timer.

Studien, en preprint som ventet på fagfellevurdering, er skrevet av ledende kardiolog Dr. Peter McCullough, Yale-epidemiolog Dr. Harvey Risch og deres kolleger ved Wellness Company og ble publisert online onsdag på pre-print-sida til det prestisjetunge medisinske tidsskriftet.

Mindre enn 24 timer senere ble studien imidlertid fjernet og det dukket opp et notat som sa: «Dette forhåndstrykket er fjernet av Preprints with the Lancet fordi studiens konklusjoner ikke støttes av studiemetodikken.» Selv om studien ikke hadde gjennomgått noen del av fagfellevurderingsprosessen, antyder notatet at det var i strid med «screeningskriterier».

Det originale studieabstraktet finnes i Internet Archive. Utdrag:

Bakgrunn: Den raske utviklingen og utbredte utbredelsen av covid-19-vaksiner, kombinert med et høyt antall bivirkningsrapporter, har ført til bekymring for mulige skademekanismer, inkludert systemisk lipid-nanopartikkel (LNP) og mRNA-distribusjon, piggproteinassosiert vevsskade , trombogenisitet, immunsystemdysfunksjon og kreftfremkallende egenskaper. Målet med denne systematiske gjennomgangen er å undersøke mulige årsakssammenhenger mellom administrering av covid-19-vaksine og død ved hjelp av obduksjoner og obduksjonsanalyser.

Metoder: Vi søkte etter alle publiserte obduksjons- og obduksjonsrapporter relatert til covid-19-vaksinasjon frem til 18. mai 2023. Vi identifiserte opprinnelig 678 studier og, etter screening for våre inklusjonskriterier, inkluderte 44 papirer som inneholdt 325 obduksjonstilfeller og en obduksjonssak. Tre leger gjennomgikk alle dødsfall uavhengig av hverandre og fastslo om covid-19-vaksinasjon var den direkte årsaken eller bidro betydelig til døden.

Funn: Det mest impliserte organsystemet i COVID-19 vaksine-assosiert død var det kardiovaskulære systemet (53 %), etterfulgt av det hematologiske systemet (17 %), luftveiene (8 %) og flere organsystemer (7 %). Tre eller flere organsystemer ble påvirket i 21 tilfeller. Gjennomsnittlig tid fra vaksinasjon til død var 14,3 dager. De fleste dødsfallene skjedde innen en uke fra siste vaksineadministrasjon. Totalt 240 dødsfall (73,9 %) ble uavhengig bedømt som direkte på grunn av eller betydelig bidratt til av covid-19-vaksinasjon.

Tolkning: Konsistensen som er sett blant tilfeller i denne gjennomgangen med kjente covid-19-vaksinebivirkninger, deres mekanismer og relatert overdreven død, kombinert med obduksjonsbekreftelse og legeledet dødsdom, antyder at det er stor sannsynlighet for en årsakssammenheng mellom covid- 19 vaksiner og død i de fleste tilfeller. Ytterligere umiddelbar undersøkelse er nødvendig for å avklare funnene våre.

Hele studien ser ikke ut til å ha blitt lagret i Internet Archive, men kan leses her. https://dailysceptic.org/wp-content/uploads/2023/07/SSRN-id4496137.pdf

Dr. Clare Craig, en patolog og medformann for HART-pandemirådgivningsgruppen , sier at etter hennes syn er tilnærmingen i studien god.

Studien er også omtalt av The Daily Sceptic.
Redigert 16.07.2023 kl 13:25 Du må logge inn for å svare
Otra
16.07.2023 kl 13:43 5990

Mot min vilje måtte jeg ta vaksiner. Ble 2 doser og det er 1 for mye etter min mening Men jeg tok en vaksine som var utprøvd på forhånd i andre land, ellers ville jeg aldri tatt den. En i familien holdt på å dø av vaksinen, men reddet seg med nød og neppe og det var ren flaks. Hjernedøde leger selvsagt som var årsak der også, personen kranglet og ville avstå vaksinen, men ble ikke hørt. Så følte seg presset til det. Mitt inntrykk er at jo flere vaksiner du har jo flere ganger har du hatt Covid.
Redigert 16.07.2023 kl 13:46 Du må logge inn for å svare
ibyx
16.07.2023 kl 14:21 5957

Tja. Men *hvilke* av de mange ulike vaksiner det er snakk om og forsøk på å skjelne mellom dem bryr "vi" oss ikke så mye om når "vi" er *litt* mer interessert i det "spektakulære" enn det "ordinære"... :-)
Det kan være mange grunner til at enkeltstudier ikke holder mål. Metodiske feil er av de vanligste. For svak eller sterkt redusert respondentgruppe likså.
Forøvrig er enkeltstudier med mest mulig "snacksy" antagelser en favoritt i "clickbaitmedier"! :-)
Hvor mange ganger har ikke "kreftgåten" blitt løst i "Dagbladet" på slike? :-)
Redigert 16.07.2023 kl 14:23 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
16.07.2023 kl 15:16 5908

Ingen i Norge ble truet til å ta vaksinen. Det var høyst frivillig. Ble du truet med en pustol mot tinningen? Eller hva skulle skje deg hvis du nektet?

Resten av innlegget ditt er også bare tull og tøys. Vaksinen har beskyttet mot long-covid.

https://www.fhi.no/publ/2023/vaksinasjon-mot-covid-19-reduserer-risikoen-for-senfolger-etter-covid-19/
StockEmHigher
16.07.2023 kl 15:50 5886

Vil vel ikke si at en ble truet til å ta vaksinen, men retorikken både av politikere, arbeidsgivere, familie og venner, er det vel det nærmeste en kommer frivillig tvang. Og hva med vaksinepasset? Du kan ikke reise hvis du ikke har tatt vaksinen. Å bruke FHI som kilde blir vel litt som bukken og havresekken. Men men, jeg skal leve godt med å ikke å ha tatt disse sprøytene, å kalle det en vaksine, blir feil i mine øyne. En vaksine skal vel gjøre deg immun, noe det strengt tatt ikke gjorde i dette tilfellet da vaksinerte med 1, 2, 3, 4 doser fortsatt fikk korona. Men verden lar seg bedra.
Fluefiskeren
16.07.2023 kl 16:22 5869

De som fikk korona etter å ha tatt vaksinen fikk den mye lettere. Selv merket jeg litt i to dager.

Men folk reagerer forskjellig. Det som er 100 % sikkert er at den hadde enormt mye å si for antall dødsfall og longcovid.

Og hvorfor skulle FHI forandre på sannheten? De hadde da ingen fortjeneste på salg av vaksiner.
Redigert 16.07.2023 kl 16:24 Du må logge inn for å svare
Winter is Here
16.07.2023 kl 16:24 5899

Jeg mener staten har misbrukt sin makt og tilliten til staten er nå svekket hos flere.

1. Hva var poenget med vaksinene og hva har man oppnådd, hvorfor er det så stille nå ?
2. Hvor ble det av media nå da ?
3. Ble korona kurert ?
4. Vaksinene var mindre effektive enn først antatt, og det ser ut som at man må lage tilpasset vaksine for hver variant så man har effektiv vaksine og kor mange sprøyter skal man ta da så man er dekket for alle varianter.
5. Hvor ofte skulle man ta de vaksinene, var det meningen at man skulle ta det hver 6mnd/9mnd ut livet ?

Jeg tror de fleste i verden ga rett og slett opp alt som har med korona å gjøre. Nå skal samfunnet lære å leve med det, men hvor er evalueringen av jobben som man har gjort og om det var riktig å stenge samfunnet på den måten som de har gjort også med tanke på alle de problemer det har medført.

Folk flest skulle aldri oppfordres til å ta vaksinene, kun de som er i risikogruppen skulle ta den. Man har ikke studert langtidseffekter hos mennesker spesielt med tanke på at de nye vaksinene var første kommersielle vaksiner av sitt slag.

Norsk media, staten og andre institusjoner bør skamme seg. Jeg nekter ikke at covid er farlig for risikogruppen, med spørsmålene som jeg nevner her nådde aldri frem og det er med vilje.
Redigert 16.07.2023 kl 16:35 Du må logge inn for å svare
fabian2
16.07.2023 kl 17:13 5864

Ingen vaksiner er fullstendig uten at det dukker opp enkelte personer med bivirkninger. Da får mange folk vann på mølla.Sånn har det bestandig vært…..men at millioner av mennesker lever i dag takket være at de ble vaksinert, passer ikke inn i systemet med å kritisere……Alternativet er å la naturen gå sin gang , og bare la folk få dø. Ingen vaksinemotstandere i Norge blir tvangsvaksinert. Det er nok helst vaksinemotstandere som snakker om storkapitalen som selvsagt tjener penger. ….men de kaster seg ikke over kirurgi , der også noen tjener penger.
Redigert 16.07.2023 kl 17:21 Du må logge inn for å svare
Winter is Here
16.07.2023 kl 17:34 5870

Jeg tror at korona er farlig for noen, ja, og vil ikke at folk skal dø. Det er litt sånn at staten og media skapte et bilde av et samfunn hvor man ikke får lov å gjøre noen uten gyldig vaksinepass dermed ble flere indirekte tvunget til å ta vaksinene for å kunne fungere i samfunnet. Man kan også se på hvordan Sverge har håndtert situasjonen,. De endte per idag med ca 23 777 døde, mens Norge ligger 5 213 døde. Det er flere faktorer som spiller inn her, blant annet at Sverge har flere innbyggere.
Redigert 16.07.2023 kl 17:35 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
16.07.2023 kl 17:55 5849

Fersk statistikk for døde av 1 millioner innbyggere. Offisielle tall.

Sverige: 2405
Finland: 1809
Danmark: 1501
Norge: 1016

Altså klart best i Skandinavia. Vi må ha gjort en bra jobb her hjemme selv om diverse nettroll hevder det motsatte.
Winter is Here
16.07.2023 kl 18:04 5843

Data hentet fra verdens helseorganisasjon sin side, bare for referanse. Det er lov i å være uenig i det jeg skriver.

1.https://covid19.who.int/region/euro/country/se

2. https://covid19.who.int/region/euro/country/no
fabian2
16.07.2023 kl 18:04 5844

Ja , apropos nettroll…der har kanskje internett gjort en god jobb…hvordan da ? Personer som få ville høre på tidligere , kan nå sitte i kjelleren og kritisere alt og alle ( jeg kaller de spøkefullt for « tastaturhamrere» ) og så….muligens…spare psykiatrien for utgifter……..aldri så galt at det ikke er godt for noe
Fluefiskeren
16.07.2023 kl 18:24 5801

Mine tall er fra Worldometer. Sortert etter antall døde pr. millioner innbyggere. En dag gamle tall.

https://www.worldometers.info/coronavirus/
Redigert 16.07.2023 kl 18:27 Du må logge inn for å svare
Hugoil
16.07.2023 kl 22:27 5679

Til fluefiskerens statistikk: Med de siste 100 av i alt 200 mrd. forbrukte klingende, betalbare kroner på koronatiltak - er den siste halvparten (100) verdt 500 færre døde (hvor hovedvekten er gamle,syke) samt en mindre del av befolkningen med ekte egenopparbeidet resistans for senere nytte?
Redigert 16.07.2023 kl 22:49 Du må logge inn for å svare
Otra
16.07.2023 kl 22:59 5635

Jeg kjenner 3 stykker som ikke er vaksinert. To av dem i risikosonen. De turde ikke av frykt for forverret immuntilstand den tredje er vanlig frisk. Ingen av de 3 har hatt Corona som de vet av. Og mange jeg kjenner med 3 og 4 doser har hatt Corona 3 og 4 ganger. Det finner jeg ganske merkverdig. Tror mange ikke tenker og bare lar slik informasjon passere. De stoler på staten uansett. Selv har jeg to doser og Corona 1 gang. Statistikk tilpasses ofte den som bestiller dette. Ja utrolig merkelig at det døde helt ut både i nyhetsbildet og hos politikere. Ingen som bruker "beskyttelse" som munnbind etc. lengre.
Redigert 16.07.2023 kl 23:03 Du må logge inn for å svare
Codiak73
17.07.2023 kl 03:14 5533

Jeg har tatt 3 doser.3 for mye..Jeg ville absolutt ikke tatt de på nytt med dagens kunnskap.
StockEmHigher
17.07.2023 kl 07:55 5424

Det er det samme jeg har observert det siste året også. Har familie, venner og arbeidskollegaer, vaksinerte og uvaksinerte, der flere av de som har tatt 3 - 4 doser har begynt å få helseproblemer, blodpropp, høyt blodtrykk, hjerteproblemer, autoimmune sykdommer osv. Har og merket at mine arbeidskollegaer (vaksinerte) har vært mye mer syk den siste vinteren, der de er lengre borte fra jobb enn de har vært før. Vi får se hvordan denne vinteren kommer til å se ut.
Winter is Here
17.07.2023 kl 08:51 5358

Langtidseffekter av vaksinene må studeres som for alle andre medisiner før og etter de blir tilgjengelig. Det tar flere år for andre medisiner for å komme ut på markedet, og etter de kommer ut på markedet skal bivirkninger monitereres kontinuerlig. Koronavaksine ble laget og sluppet ut basert på data fra veldig kort tidsperiode da man fikk beskjed at man ikke hadde tid til å vente. Flere av vaksinene er første av sitt slag (som kommersielle medisiner). En annen ting man må huske at medisiner ikke blir godkjent i hele verden samtidig (koronavaksine ble godkjent neste samtidig), det tar tid og tiden blir brukt til blant annet til å samle mer data fra land hvor de er godkjent.

Med de nye vaksinene kan det ser ut som at man må lage/tilpasse diagnostikksnetoder og prosedyrer for å oppdage noen av bivirkningene. Per idag kan man få beskjed at ingenting er der når i realiteten det er diagnostikksnetoder og prosedyrer som ikke strekker til.
Redigert 17.07.2023 kl 09:00 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
17.07.2023 kl 09:15 5309

Det er ikke merkelig i det hele tatt. Hvis de har vært i risikosonen har de nok vært veldig forsiktige for ikke å pådra seg smitte.
tenketanken
17.07.2023 kl 11:48 5227

Jeg tror at problemet er at mange mennesker hadde sitt første møte med
Helsesystemet ved at de fikk tilbud om en Covid sprøyte nå de elles var friske.
De gredde ikke å forholde seg til føre var regelen, og viktigheten av kollektiv
forsvar mot en grusom sykdom med enormt potensiale for å ta liv.
Den «egoistiske» andelen som aldri har vert syke, men fikk tilbudet, utviklet en
måte å forholde seg til sykdom på som er på steinalderstadiet. (jeg, vet bedre)
Fra en samling av slike friske «forståsegpåere» så ble det samværa fatalt, da
friske folk ble smittet og fler tildeles unge mennesker døde i mitt nærområde

Jeg har over mange år hatt tildeles sterke sykdomsplager i luftveiene med
sterke sideeffekter til hode. Hentet flere ganger i koma og innlagt på sykehus.
Jeg hadde i mange år 5-9 ganger lungebetennelse med påvist sykdom i lungene
Og har tatt et høyt antall mengde antibiotika, som jeg alltid hadde tilgjengelig.

Jeg fikk tilbud om vaksine mot lungebetennelse og nektet i 2 år før jeg takket
Ja, samtidig som jeg tok Covid vaksinene. På samme dag/tid en hånd Covid
og en hånd mot Lungebetennelse. Senere 2 sprøyte til mot Covid.
Tro meg jeg har aldri siden vert syk ,aldri siden tatt antibiotika ,jeg trener
hver dag regelmessig på puls 130 tidvis opp i 150 og er ingen ungfole lenger.
Når «hvermannsen» plutselig blir lege ,da bør noen rope et varsku!
Problemet med inaktivitet ved øket alder. Det er vårt største helseproblem!