HVA TENKER FOLK OM COVID OG VAKSINER!?

Slettet bruker
COVID 03.04.2022 kl 09:46 17294

Sett i ettertid, så ser man hvor mye dette ble helt feil.

Det er ingen som mobber de uvaksinerte, ingen er redde for Covid.

Hvorfor er det blitt slik og tror investorene her inne at vi er helt ferdig eller venter vi på mer vaksiner og flere varianter......
Fluefiskeren
22.07.2023 kl 16:03 5983

Når det gjelder vaksiner og klimaskeptikere er det masse selvutnevnte eksperter med sterke meninger. Det ser vi her også.Tallenes tale kan man ikke rokke ved. I Europa var det klart flest i Øst-Europa som nektet å vaksinere seg. Derfor topper de også dødsstatistikkene.

« Øst-Europa har få vaksinerte – nå fryktes følgene av omikronbølgen
Omikronbølgen fryktes nå i flere østeuropeiske land. I Bulgaria er bare en av tre voksne fullvaksinert, og landet har Europas høyeste dødstall per innbygger. Pensjonister får nå pengepremie om de vaksinerer seg.»

https://www.dagsavisen.no/nyheter/verden/2022/01/07/ost-europa-har-fa-vaksinerte-na-fryktes-folgene-av-omikronbolgen/


Og hvis noen skulle tvile på det jeg sier har dere tallene her: Jeg har sortert de etter antall døde pr. 1 million innbyggere.

Man har sikkert en konspirasjonsteori på dette også, men tallene er krystallklare og offisielle. Av de 10 verste landene er 9 av dem fra Øst-Europa.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Otra
22.07.2023 kl 16:25 6063

Skal ikke motsi deg , men øst / vest propagandaen gjør at jeg også tar dette med edruelighet. Jeg liker mentaliteten i øst. Muligens fordi jeg selv ser og misliker vestlig propaganda. Du er slem eller snill så vennligst vær snill som oss. Hva med stråling fra høyspent, smartmålere. Selv vet jeg av en professor som ble truet og måtte tie om sine hypoteser om kreft og el-biler. Dette hadde han ført gode resultat og statistikker på. Hvorfor er det farlig at en lege mener slikt ? Nordmenns latterliggjøring og snakk om konspirasjon så snart en er noe kritisk får meg til å spy. Norge er alldeles ikke verdens beste land å leve i. De som mener det er i mitt hode totalt fraværende og hjernedød og ferdig infoktrinert.
Redigert 22.07.2023 kl 16:26 Du må logge inn for å svare
Blue Cow Group
22.07.2023 kl 16:26 6069

Begrenser ytringsfriheten med å være uenig med deg og i å ikke tro på konspiteorier... sånngår nu dagan.
Fluefiskeren
22.07.2023 kl 16:30 6062

Var ikke dette en tråd om vaksiner og korona?

Der er selvsagt ikke riktig det du skriver. Media ville kastet seg over dette med kreft og el-biler. Hvem truet han? Det kunne være interessant og visst. Og hva truet de med?
oivindl
22.07.2023 kl 18:20 6013

Ja, det var en av mine første kommentarer.
Selvfølgelig er det slik.
Trengte ikke dokumentasjon på det.
Hugoil
25.07.2023 kl 10:09 5725

Som dere ser på de økonomiske trådene jeg skriver på, med innlegg tilbake til 2019 og tidlig 2020; så myndighetene problemer/utfordringer større enn tidligere og det tenkes/argumenteres basert på indikerende observasjoner om tiltak myndighetene igangsetter for å beholde formell (politikere) makt og uformell (verdens rikeste) makt. - i en tid med store, langvarige øk trender som gikk mot slutten og færre selvvaløriserende prosjekter tilgjengelige.

Tidlig 2019 skrev jeg om muligheter for krig/revolusjon, og om redusert tillit ti ldet offentlgie grunnet langvarig sykelsvingning. De nsom følger godt med over tid ser at dette slo og slår til. År over år, måned over måned og fra i forgårs til i går.

Tiltak, titlak og tiltak. I Frankrike ville myndighetene i 2021/22 at det ikke skulle være lov til å filme/ta bilde av politi/opprørspoliti.
Tiltak er også å så splid og frustrasjon i befolkningen. For hva er det befolkningen forventer/roper på da? Nettopp staten, og det blir lettere å sette inn tiltak og frihetsreduserende nye regler. Det har vært vinder og ideologi for slikt tidligere i Europa - med klassekamp. Til og med avisen Klassekampen er nå for tiden en mainstream-avis som støtter WEF Great Reset.. Se på eiersiden og styresammensetning i avisen - ja generelt for avisene/media. Konsentrajsonen er høy.

Jeg finner slike innlegg som dette både oppvispende og som eksempel på frøsåing for splittelse:
--
Blue Cow Group
I går kl 14:36
408
oivindl skrev
"Påtanden som stod på FHI nettsider var at etter å ha tatt vaksinen var det helt umulig å bli smitte..
Øyvind:
Du skal ha for forsøket, men jeg tviler på at folk som tar konspirasjonsteorier som fakta er særlig mottagelige for annen info enn sin egen.
Mine tanker om covid og vaksiner er at isolasjonen fikk altfor mange ellers oppegående nordmenn til å tro på alt mulig ræl og møl de finner på internett, helt uten evne til kritisk tenking.
Antivaxxing, jødehat, klimafornektelse, alle disse klassiske konspiteoriene fikk virkelig fotfeste i befolkningen, i såpass stor grad at de selv nå 3,5 år etter covid fortsatt ikke evner å se klart, men har hengt seg helt opp i alle disse vrangforestillingene de har blitt fõra med av tvilsomme typer på youtube som tjente seg søkkrike på feilinfo og konspiteorier.
--

Se dette innlegget f.eks. opp mot mitt forrige innlegg. Skal man ta rede på noe stort og dypt - som for de fleste er vanskelig, virker uoverkommelig og for noen fryktsom; så må man jobbe ekstra grundig, disiplinert og over tid. Man må også unngå å forfalle til visping i overflaten - for det blir som på havet; når bølgene kommer inn sør i Nordsjøen så reiser de seg og gjør det vanskelig for sjøfarende der på havet og langs strand. Da er det godt å ha statlige vermeldinger og Redningsselskapet. Og har vi det ikke eller godt nok, så roper vi på det/forbedringer fra staten. Og staten kan se sitt snitt til å slå flere fluer i en smekk, både mtp. norske forhold og internasjonalt samkjørte forhold. (Dere skjønner eksempelet/mulighetsrommet? "never let a crisis g oto waste" som de og WEForum sa da korona-furoren satte inn. )
--

På AKH-tråden debatteres forhold rundt dette:
--
"
Abosoluttismens renessanse: — biblioteker og universiteter ivrige
Stanghelle nevner presset fra både høyre og venstre mot ytringer de ikke liker. Grønne parlamentspolitikere både i Sveits og Italia har foreslått å lovfeste som en kriminell handling å imøtegå FNs klimapanels politiske konklusjoner. Det må gjelde både enkeltpersoner og organisasjoner.
https://www.ilmessaggero.it/video/invista/bonelli_avs_presentero_una_proposta_di_legge_per_introdurre_il_reato_di_negazionismo_climatico-7531350.html

I Norge innføres det nå meningskontroll på bibliotekene med hvilke møter som kan holdes. På det som skal være en offentlig møteplass. Aftenposten omtaler tre av eksemplene. Oslo bystyre vedtok at leietakere på det kommunale biblioteket Deichman må «bidra til opplyst debatt» og ikke true ansattes og brukeres sikkerhet. Noen som ikke liker problemstillingene eller meningene som antas å bli uttrykt på det kommende møtet, kan enten protestere kraftig eller true med vold mot møtet, og så får de medhold i at ytringer de ikke liker blir nekta framført.
https://www.dagsavisen.no/oslo/nyheter/2020/11/19/vedtok-risikovurdering-av-deichman-utleie-etter-sian-debatt/?utm_source=substack&utm_medium=email
"

Jeg selv slettes og utestenges av FA forumadmin, selv når det er info som er direkte relevant for både kostnadssiden og grønnheten ved grønne aksjer, samt for aksjemarkedet generelt. Det rimer med det jeg også arguemnterer konkret for om redusert tillit til det offentlige og degenerert politikk.
Det er så ille at KOG-tråden ble slettet og det finnes nå ikke en aktiv tråd for denne "superaksjen".
--
Redigert 25.07.2023 kl 10:12 Du må logge inn for å svare
Hugoil
28.07.2023 kl 09:59 5494

Fair play eller greit reset?
Uansett så blir det mindre CO2 utslipp.

(
Stiller spørsmål ved NTNU og myndighetene

– Jeg stiller spørsmål om NTNU eller myndighetene bare skal la dette gå. Når jeg har lagt inn alt dette arbeidet og jeg har gått et år ekstra, har jeg i teorien kommet inn. Så jeg ble presset ut fordi folk har utnyttet muligheten til å bytte kjønn.


–Jeg syns det er spesielt hvis et universitet som fronter kvalitet kan tillatte slike smutthull. Så jeg forventer at dette vil bli ryddet opp i, avslutter Idsal.

Monica Rolfsen, dekan ved NTNU, belyser viktigheten ved å ha kjønnspoeng på et ledelsesstudium som Industriell økonomi og teknologiledelse.


TAR SAMFUNNSANSVAR: Monica Rolfsen, dekan og professor ved NTNU i Trondheim. FOTO: NTNU
– Vi er opptatt av å utdanne morgendagens ledere. I dag er det under 20 prosent av næringstoppen i Norge som er kvinner, og vårt samfunnsansvar er å utjevne denne kjønnsbalansen, sier dekanen til Finansavisen.
https://www.finansavisen.no/samfunn/2023/07/25/8024694/ble-oppfordret-til-a-bytte-kjonn-for-a-komme-inn-pa-ntnu-studie
)
StockEmHigher
30.07.2023 kl 08:15 5360

Dr. J. Campbell, "Freedom of speech": https://www.youtube.com/watch?v=_SdxHHRU_UA
StockEmHigher
31.07.2023 kl 16:12 5225

Enkelt å avvise noe som en konspirasjonsteori, men ting begynner å komme til overflaten nå: https://www.youtube.com/watch?v=Hmxek59TVOw
Hugoil
13.08.2023 kl 15:31 5020

"Kanskje har vi allerede glemt pandemi, isolasjon og karantene, men en reprise av corona-tiden er det vel de færreste som ønsker seg."

De færreste....., de bør være overkommelig?
Men..., tenk om hvor lønnsomt det kan bli for noen nye investeringer hvis det blir en mulighet for en passende pencilin-defekt-epidemi til å få stor mediedekning og lock-down ved passende anledning. Si fra hvilke selskaper jeg da bør investere i, så skal ikke jeg si noe på det.

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/kirurg-advarer-mot-en-global-helsetrussel-farligere-enn-coronapandemien/ar-AA1fbm3x?ocid=msedgntp&cvid=e9748b73538c43caab71687210247f0f&ei=59


Hugoil
19.08.2023 kl 13:40 4737

Så dere partilederdebatten fra Arendalsuka torsdags kveld? redusert tillit redusert tillit redusert tillit ............

https://www.westernjournal.com/fda-forced-walk-back-smug-anti-ivermectin-post-makes-huge-admission-drug/

A team of doctors recently sued the FDA for preventing them from treating their patients with Ivermectin, which was approved as a medication for humans in 1986. “FDA explicitly recognizes that doctors do have the authority to prescribe ivermectin to treat COVID,” Ashley Cheung Honold, a Department of Justice lawyer representing the FDA, said on Tuesday during the oral arguments in the case. As you may remember, people were trying to buy this medication on the black market because no pharmacy would keep it in stock. The FDA effectively prevented the public from using a medication that may have been effective in treating the coronavirus.

Why? There is no money to be made on Ivermectin as it is a cheap generic drug. Fauci would not have been getting his extra royalties from Big Pharma if there were no vaccines. They could not have imposed vaccine mandates or prolonged the fear-mongering if the public knew that there was an effective treatment available. The Emergency Use Act ushered in the experimental mRNA vaccine. The act cannot be approved if there are other available medications. Once again, the FDA acted illegally to protect those in power and keep the status quo.

Ivermectin is so effective as treating various diseases that the founders won the Nobel Prize in 2015. “Diseases caused by parasites have plagued humankind for millennia and constitute a major global health problem,” the Nobel Assembly at Karolinska Institute stated. “In particular, parasitic diseases affect the world’s poorest populations and represent a huge barrier to improving human health and well-being.”

“You are not a horse. You are not a cow. Seriously, y’all. Stop it,” the FDA wrote on X (formerly Twitter) in August 2021 amid its smear propaganda campaign. People DIED because they wanted us to believe there were no available treatments for the vaccine.

https://youtu.be/hiqUY5E1GVo


Dette gikk visst veldig fort og effektivt for seg på partilederdebatten, uten at noe nble forstyrret. Du vet, det er som om noen sniker i køen når de står bakerst - hele tiden. Hva var hans sak? "Gjør opprør for barna"? Hvem, hva, hvorfor? De fordømte barna, for-dømte altså.
https://twitter.com/i/status/1692272075128402226
Redigert 19.08.2023 kl 13:59 Du må logge inn for å svare
StockEmHigher
21.08.2023 kl 17:20 4580

Dr. Campbell angående Ivermectin: https://www.youtube.com/watch?v=fR4jEvuoF6I

Fikk resept på Scatol (ivermectin) og Fabiflu (favipiravir) av Dr. Dvergsdal, en lege som ikke fulgte narrativet. Både jeg og kona brukte dette under pandemien, effektiv behandling.

https://behandler.no/folkehelse/dr-peter-dvergsdal-far-brobyggerprisen-fritt-helsvalg-2022/
Bullmarked
21.08.2023 kl 17:23 4583

Så nylig at sjefen for Moderna fikk utbetalt 400 millioner dollar under ett år pga. "vaksinering". Det er 11-12 millioner NOK hver eneste dag. Man kan virkelig lure.
Gull i pungen
21.08.2023 kl 19:23 4528

Biden-administrasjonen planlegger å oppfordre amerikanere til å ta en ny vaksinedose mot covid i høst for å dempe en ny smittebølge, opplyser Det hvite hus.

https://www.dagensmedisin.no/koronavaksine-koronavirus-usa/usa-vil-anbefale-pafyll-med-koronavaksine/580369
True
22.08.2023 kl 00:37 4458

Er ikke på Twitter lenger, men hengte hu fjolla der ut på Twitter her om dagen. Sånn blir det bare når venstre gæringene skal styre landet. Litt kjønnspoeng her, litt identitetspolitikk her, litt kjønnskvotering her, men ikke her og der da (ikke attraktivt nok) bla bla.

Samme jallaet som vanlig og er årsaken til hvorfor gutter forblir tapere når det gjelder høyere utdannelse, og hvorfor så mye i verden går til helvete. Glem kompetanse, la oss heller fokusere på hvordan du ser ut og hva du har mellom beina sier venstre siden... Menn har forresten ikke lov til å være menn lenger heller (toxic masculinity) og skal oppdras til å bli jenter. og vice versa.

Gleder meg til å bli finansiell fri sier jeg bare :-)
Hugoil
24.08.2023 kl 12:59 4319

Får håpe vi rekker å reise på hytta i høstferien. Kanskje best å bli der?
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/coming-this-fall-boosters-and-mask-mandates/

Se forøvrig DØDSE-tråden om hvordan Omikron-viruset ble holdt hemmelig i 17 dager for så å bli offentliggjort og innplassert på en av aksjemarkedenes inneklemte fridager - for eskalering av prisbevegelser, samt overdrevet i farlighet ift. det legen som fant og fulgte opp virusets påvirkning på pasientene mente.
Redigert 24.08.2023 kl 13:28 Du må logge inn for å svare
Hugoil
28.08.2023 kl 22:25 4207

Dette kan mørne ut dobble topper og HSer i indeksene. https://www.armstrongeconomics.com/world-news/banking-crisis/covid-ii-the-next-fake-plague-to-control-civil-unrest/
Redigert 28.08.2023 kl 22:26 Du må logge inn for å svare
Hugoil
11.09.2023 kl 13:29 4053

Why is Bill Gates Buying Anheuser-Buch Shares?
Blog/Corruption
Posted Sep 11, 2023

Bud Light, America’s former #1 selling beer, has fallen after the company went woke. So why then would billionaire Bill Gates purchase 1.7 million shares worth around $95 million in parent company Anheuser-Busch? Through the Bill & Melinda Gates Foundation Trust, the fake philanthropist is purchasing numerous shares of alcoholic beverages. He also bought a 3.76% stake in Heineken Holding NV or 10.8 million shares worth $939.87 million at the time.

What was considered essential during the pandemic? Alcohol. Liquor stores were permitted to remain open throughout the entire pandemic to quiet the masses. The National Institutes of Health (NIH) reported that a quarter of people began drinking more than usual during the dark days of the pandemic, and alcohol sales jumped 3%. We know from countless other studies that mental health issues skyrocketed at this time, and the NIH stated that many began drinking more as a coping mechanism. The same phenomenon happened in New Orleans after Hurricane Katrina in 2005 when alcohol sales went through the roof, and years earlier, the alcohol industry profited off the back off the 9/11 terrorist attacks.

Don’t get me wrong, I enjoy a glass of scotch from time to time. However, one must wonder why every health organization and government deemed alcohol, a known carcinogen, an essential during the pandemic. The CIA once studied how to “promote the intoxicating effects of alcohol” during the MKUltra studies. Of course, the disturbed researchers also laced the alcohol with other drugs, but they found alcohol could “enhance the ability of individuals to withstand privation, torture and coercion.”

Panic sells alcohol. People were less likely to take to the streets when they were home, numb to their existence. If there were another lockdown due to the climate or a virus, alcohol would still be deemed an essential service that all must be able to access. Bill Gates is preparing to profit off of our suffering in every way possible.

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/why-is-bill-gates-buying-anheuser-buch-shares/
Hugoil
20.09.2023 kl 12:24 3913

Hvordan går det med dere? Jeg følte meg ikke helt bra i går kveld. Skal vi ta rimelig medisin eller skal vi ta dyr medisin finansiert over skatte- og renteseddelen via overstatlige sammenkomster og dulgne innkjøp (med bortgivning til fattige land oghvor mye destruert?) fra selskaper med ny patenter eid av verdens rikeste? pengetrykkende/-ødslende og iflasjonsskapende greit resett fordi formell og uformell makt er i problemer.

Forkjølelse er på mote, takket være våre nye landsmenn og mindre å tjene på globaliseringen.
Nakkekoteletten er eplekjekk.
Peter Dvergsdal er en helt ulovlig kuet av den norske staten.


"They laughed in the faces of those who wanted to take Ivermectin to treat COVID-19. They deemed it as simply a medication for horses with no real value. The Food and Drug Administration (FDA) immediately jumped into action to prevent pharmacies from selling the drug. They threatened doctors not to prescribe the medicine and ran an effective smear campaign against Ivermectin.

A team of doctors recently sued the FDA for preventing them from treating their patients with Ivermectin, which was approved as a medication for humans in 1986. “FDA explicitly recognizes that doctors do have the authority to prescribe ivermectin to treat COVID,” Ashley Cheung Honold, a Department of Justice lawyer representing the FDA, said on Tuesday during the oral arguments in the case. As you may remember, people were trying to buy this medication on the black market because no pharmacy would keep it in stock. The FDA effectively prevented the public from using a medication that may have been effective in treating the coronavirus.


Why? There is no money to be made on Ivermectin as it is a cheap generic drug. Fauci would not have been getting his extra royalties from Big Pharma if there were no vaccines. They could not have imposed vaccine mandates or prolonged the fear-mongering if the public knew that there was an effective treatment available. The Emergency Use Act ushered in the experimental mRNA vaccine. The act cannot be approved if there are other available medications. Once again, the FDA acted illegally to protect those in power and keep the status quo.

Ivermectin is so effective as treating various diseases that the founders won the Nobel Prize in 2015.

“You are not a horse. You are not a cow. Seriously, y’all. Stop it,” the FDA wrote on X (formerly Twitter) in August 2021 amid its smear propaganda campaign. People DIED because they wanted us to believe there were no available treatments for the vaccine. The lockdowns, masking, vaccine mandates, business failures, supply chain issues, and every other aspect of COVID that destroyed life as we knew it could have been prevented if the “science” permitted us to use a generic drug that has proven to be effective.
"

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/fda-admits-it-had-no-authority-to-ban-ivermectin/


....trekk litt på skuldrene, så skal du se du blir bra igjen - fra slike innlegg.

Redigert 20.09.2023 kl 12:25 Du må logge inn for å svare
Hugoil
26.09.2023 kl 15:08 3818

Relevans til korona-furoren?:
--

https://www.nrk.no/trondelag/fritt-ord-direktor-mener-norske-arbeidsplasser-har-et-problem-med-ytringskulturen-1.16561119
"
– I ytringsfrihetsdebatter blir det gjerne de mest spektakulære som får oppmerksomhet. Det er koranbrenning og hat og trakassering på nett. Men det som angår aller flest mennesker, er nettopp det som handler om ytringskultur i arbeidslivet. Det er det folk føler på hver dag når de er på jobb.
"

Som skrevet på trådene, den degenererte staten har spredt sin degenerasjon inn i aviser og aksjeforumer. Det har blitt greit sett å ta seg til rette:
"
– Min mening over flere år har vært at partene i arbeidslivet ikke har tatt dette alvorlig. Det er ikke regler og lovverk som ikke er på plass. Det er selve kulturen, så nå må de ta noen initiativer for å sette søkelys på dette.
"


ForumADM, slett dette innlegget - ja hvorfor ikke hele tråden? Tillit er kapitalen, jfr. FA sin Erna-artikkel i dag. Paradoksene er størst i de savakeste/minst prinsippfaste/mest korrupte. :
"
– At vi er tause ute i det offentlige rom er et tap for samfunnet og samfunnsutviklingen. Det er ikke tvil om at næringslivet sitter på viktige perspektiver som kan bidra til en opplyst samfunnsdebatt.
"

"
– Nå er det sånn at mulighetene i lovverket absolutt er der. Dilemmaet er vel at vi ofte legger for store bånd på oss selv. Og et generelt inntrykk er kanskje at vi har for stort fokus på begrensningene i ytringsfriheten, mer enn verdien av å uttale oss.

Hun stiller spørsmål ved hva grunnene til det er.

– Det kan handle om instrukser, bedriftskultur, en frykt for at omdømmet til en bedrift blir skadet – og kanskje også en spenning på hva som kan tjene næringslivet på kort og lang sikt.
"

...se KOG-tråden og den slettede KOG-tråden, ja de andre slettede tråder og innlegg også.


Det hele drar seg til fra årskiftet.
Se etter økt direkte folkestyre og mindre ta- seg- til-rette fra personer gitt posisjoner.

Lykke til!
Hugoil
23.11.2023 kl 09:08 3487

95% effektiv.
Rekk opp hånda de som tenker at de største juksene er ikke juks.
"Ny forskningsskandale kan være under oppseiling

Like før en ny medisin skal testes på 1400 hjerneslagpasienter, beskyldes forskeren bak for alvorlig juks."

https://www.morgenbladet.no/aktuelt/forskning/2023/11/22/ny-forskningsskandale-kan-vaere-under-oppseiling/?utm_campaign=Ny+forskningsskandale&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=Les+saken&utm_content=Ny+forskningsskandale+XbWTHAtRLS5Tcu6rgTkduw
Hugoil
06.12.2023 kl 11:05 3171

Nei, sett sånt?:
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/heart-failure-among-pilots-up-1000-in-2022/
Men lønnsomt var det, for noen.
Koronoa-furoren var nok betalt opp til det dobbelte av det nødvendige.
Redigert 06.12.2023 kl 11:06 Du må logge inn for å svare
Hugoil
31.12.2023 kl 12:26 2822

Redusert tillit til det offentlige:
https://www.finansavisen.no/samfunn/2023/12/15/8072333/ntnu-rektor-gar-av-med-umiddelbar-virkning
Inflasjonen er bare forbigående.
De største inngripende tiltak siden andre verdenskrig.
Skjønnhetsfeil.
Osv.

Klokken er fem på 12. Se bare hvordan Dagsrevyen sublimerer sin dekning og formidling av at klokken er 5 på 12 og menneskeheten selv gjør at vi står 5 min fra å gå over vippepunktet og aldri kunne komme tilbake igjen - mao. "fossile energikilder er årsaken til klimakrisen" (noe NRK refererte den største klimarapporten fra FN juli 2021 på til å "ikke kunne påvise", bare velge seg det som grunn da de ikke fant annen tilstrekkelig grunn):
Se Videoer fra NRK, videoen "Slik var dramaet bak klimaavtalen" med ungjournalisten Malene Knezevic (forøvrig har jeg spilt tennis med faren hennes:) https://www.nrk.no/

Establishment/mainstream media = dramaqueen, fordi de tjener penger på det.
Jahvlig bra.https://steigan.no/2023/12/studie-covid-vaksinene-infiltrerer-det-menneskelige-arvestoffet/?utm_source=substack&utm_medium=emailnordpolen
733

1
14t
Personlig ville jeg ikke investert i MRNA-vaksiner

…men sirkulært RNA derimot har jeg stor tro på. Små doser med langvarig virkning. Kan man levere uten LNP i tillegg, gjerne direkte i tumor, så snakker vi. Kan f eks bli levert med et modifisert adenovirus fra sjimpanse som klistrer seg til kreftcellene. Bare som et eksempel… :wink:

#snikreklame

2 svar
2RubenAyala
23
14t
fra snikreklamen…cRNA is as good as mRNA if not better, pretty much everywhere as the technology stands today…the danger of our platform is that it will become too good and stimulate immune respons too strongly for a too prolonged period of time, and we may run into an issue of intolerance…
Hugoil
01.01.2024 kl 17:12 2698

Leger? Neppe mange, men sykepleiere kanskje:
"Sykehuspersonell ble møtt med trusler når de forsøkte å rapportere uønskede hendelser eller protestere mot protokoller som isolerte pasienter og nekter familier tilgang og innspill til behandlingene deres.

Ken McCarthy beskriver lignende erfaringer og forhold i sin bok «What the Nurses Saw«.

Tomme sykehus, streng isolasjon og medias løgner
I følge Macrae var sykehusene i de første månedene av pandemien nesten tomme da elektive prosedyrer ble stoppet – et forhold som stod i sterk kontrast til medias påstander om overbelastning og sprengt kapasitet."
https://steigan.no/2024/01/sparket-intensivsykepleier-uttaler-seg-om-covid-protokoller-og-vaksineskader/?utm_source=substack&utm_medium=email
Hugoil
28.01.2024 kl 14:45 2226

Xtremt viktig for å unngå compliance med den kanadiske statsminister Trudeaus "look to China":
--
"Regjeringa med endringer av straffeloven og sivilbeskyttelsesloven som peker i retning unntakstilstand. Og typisk for begge forslagene er at det er byråkratiet og ikke Stortinget eller regjeringa som skal fatte beslutningene."
https://steigan.no/2024/01/snikinnforing-av-nye-unntakslover/?utm_source=substack&utm_medium=email"Selskapets fremstilling av at deres vaksine hadde 95 prosent effekt mot infeksjon var svært misvisende. Deres beregning stammer fra den «relative risikoreduksjonen» for vaksinerte fra Pfizers første to-måneders kliniske studieresultater. FDA-publikasjoner indikerer at “relativ risikoreduksjon” er en misvisende statistikk som urimelig påvirker forbrukerne."
https://steigan.no/2024/01/statsadvokaten-i-texas-har-saksokt-pfizer-for-feilaktig-fremstilling-av-koronavaksinene/?utm_source=substack&utm_medium=email

Jahvlene tar seg sine friheter - som ikke skal gjelde for andre, under dekke av nødvaksine for å opprettholde avkastning på kapital og makten. På bekostning av folket - unntatt i hovedsak pensjonister med 3,5 diagnoser. Mao. degenerert politikk.


https://steigan.no/2024/01/forskning-utviklingsforstyrrelser-hos-gutter-fodt-av-mrna-vaksinerte-modre/?utm_source=substack&utm_medium=email
Hugoil
17.02.2024 kl 13:22 1902

Dette stinker Aftenposten og Stavanger Aftenblad
Av Kjetil Tveit -17. februar 20240

Mange verker nå etter svar på hvorfor myndighetene ikke publiserer tallene på vaksinestatus i den store og vedvarende overdødeligheten.

Av Kjetil Tveit.
Etter at Aftenpostens faste spaltister, Kaveh Rashidi og Ingeborg Senneset, ble avslørt i å markedsføre mRNA-vaksinen for indikasjoner den ikke var godkjent for av det europeiske legemiddelverket, EMA, nemlig til bruk mot smittespredning – hvilket er strengt ulovlig markedsføring – ser det ut til at Tor Arne Andreassen seiler opp som den nye gaslighting-prinsen til Schibsted innen vaksinespørsmål.

19. januar presenterte Andreassen en artikkel som spurte om overdødeligheten vi har fått kan skyldes mRNA-vaksinen, og konkluderte med at det ikke var holdepunkter for å hevde det.

Dødsårsaksregisteret mangler tall
Den 23 januar omtalte Dagbladet en studie gjennomført av Dødsårsaksregisteret hvor forskerne åpenbart ser med bekymring på mRNA-vaksinens tidsmessige assosiasjon med overdødeligheten, men mangler de samme tallene som undertegnede og andre har etterspurt i lang tid.

«Det framgår av den ferske studien at det er «tidsmessig samsvar mellom økende vaksinedekning og økende overdødelighet».

Studien kan likevel ikke gi svar på om coronavaksinene kan være årsaken til at flere enn ventet har dødd av hjertesykdommer og andre årsaker.

For å finne ut dette må man sammenlikne dødelighet mellom vaksinerte og uvaksinerte. I dødsårsaksregistret har vi ikke slik informasjon. Vi vet jo ikke om de døde var vaksinerte eller ikke, sier Raknes».

Problemet var at Dødsårsaksregisteret som hører til under FHI ikke fikk tilgang til data på vaksinestatus fra SYSVAK, som også hører til under FHI. Dette har jeg omtalt her:


Wikipedia: SYSVAK er et norsk elektronisk vaksinasjonsregister etablert i 1995, og et av de sentrale helseregistrene. Registeret er hjemlet i helseregisterloven og tilhørende registerforskrift. Formålet med SYSVAK er å holde oversikten over vaksinasjonsstatus for den enkelte og over vaksinasjonsdekningen i landet.

Andreassen adresserer ikke det åpenbare
20. januar skrev jeg en kommentar på Twitter om Andreassens tilsynelatende forsøk på å framstå som gravende, med denne overskriften.

«Aftenposten er nesten litt søte når de i går forsøkte å framstå som gravende i forhold til den store og vedvarende overdødeligheten vi fikk etter mRNA-eksperimentet».

I likhet med forskerne i FHIs dødsårsaksregister etterlyste jeg tallene på vaksinestatus. Dette er tall vi har, men som noen åpenbart ikke vil at vi skal vite. Videre skrev jeg:

«Hvis uvaksinerte dør i samme omfang, som vaksinerte (selvsagt justert for alders- og risikogrupper)… ja da er mRNA-injeksjonene frikjent.

Hvis vi finner signifikant flere døde blant de vaksinerte, er årsaken mRNA-vaksinen.

Hvordan er det mulig å skrive en så lang artikkel uten å stille dette enkle spørsmålet til ekspertene som er intervjuet?

Hva sier disse tallene, som vi vet finnes?

Hvorfor holdes disse hemmelig?».

Twitten fikk 22.000 visninger, og Andreassen har åpenbart lest den, siden han den 14. februar «faktasjekket» en av mine setninger i artiklene i Aftenposten og i Aftenbladet.

«Hvis vi finner signifikant flere døde blant de vaksinerte, er årsaken mRNA-vaksinen».

Setningen er ikke vanskelig å forstå, men ville naturligvis gitt enda mer mening hvis Andreassen hadde tatt med setningene før og etter.

Når faktasjekk blir morbid humor
Det er mildt sagt sjokkerende hvordan en trent journalist «faktasjekker» min påstand. Han skriver:

«Det er ikke grunnlag for å si at vaksinerte har høyere risiko for død enn de uvaksinerte.

Ettersom ca. 90 prosent av den voksne befolkningen er vaksinert en eller flere ganger, vil naturlig nok også en økende andel av de som dør, være vaksinert.

«Det er ikke grunnlag…», skriver han?!

Det var nettopp et grunnlag jeg etterlyste!

I likhet med forskerne i Dødsårsaksregisteret etterspurte jeg dette grunnlaget, som er vaksinestatus i overdødeligheten.

Jeg var kritisk til at Andreassen ikke etterspurte det åpenbare i sin forrige artikkel, i sitt forsøk på å framstå som gravejournalist.

Så svarer han med enda en artikkel der han fortsatt ikke spør hvorfor helsemyndighetene hemmeligholder disse tallene, men presenterer goddag mann, økseskaft!

Journalistisk lavmål
Rosinen i pølsen for de som liker sjangeren «medisinsk satire» er likevel det som kommer etterpå.

Journalisten doserer til publikum at siden flere er vaksinert enn uvaksinert vil følgelig flere vaksinerte dø enn uvaksinerte.

Selvsagt!

Det er jo derfor vi lærer regning i skolen.

Tenkte Andreassen at når disse tallene endelig kommer, vil forskerne i Dødsårsaksregisteret, eller andre, regne feil… og glemme at flere er vaksinert enn uvaksinert?

Jeg kan godt forklare. Hvis man regner antall døde per 1000 vaksinert, og sammenligner med antall døde per 1000 uvaksinert (justerer for alders og risikogrupper)…. så er problemet til Andreassen løst.

For å være helt ærlig Tor Arne Andreassen… så tror jeg ikke du er så dum.

Men da lurer jeg på noe annet. Hva i huleste er det du holder på med? For dette er definitivt ikke journalistikk.

Vi har et alvorlig folkehelseproblem med en overdødelighet vi ikke har sett i fredstid og som ikke tar slutt. Det er viktig å finne årsaken til dette.

Det er også viktig med vanlig demokratisk transparens fra myndighetene og at den fjerde statsmakt tør å stille de vanskelige spørsmålene.

Det vi trenger aller, aller minst er din morbide sjanger med åndsvak, medisinsk lurendreieri.

Hvorfor stiller du ikke heller spørsmålet alle lurer på?

Hvorfor spør du ikke alle disse ekspertene du intervjuer om hvorfor de hemmeligholder tallene på vaksinestatus i overdødeligheten?

Du legger tydeligvis til grunn at publikum i Rogaland er like naive, da du samme dag refererte deg selv i en nesten lik artikkel i Stavanger Aftenblad.
Thesistulling
17.02.2024 kl 13:31 1887

Hadde håpet på at dette skulle desimere jordens befolkning, men nei da.....
Satser på neste pandemi
😎
Winter is Here
17.02.2024 kl 14:51 1847

Staten vil at folk skal glemme vaksineringen og covid. Evaluering skal begrenses. Staten innså plutselig at må bare lære å leve med covid etter flere år med kunstig panikk.

Det skal sies at Covid er farlig for folk som er i risikogruppen.

Hvorfor måtte folk utenfor risikogruppen anbefalt å ta eksperementel vaksine og hvorfor stoppet man plutselig å anbefale den ? Har Covid forsvunnet ?

Hva lærte vi ? Jo, det er bare svenskene som er istand til å tenke selvstendig.

Redigert 17.02.2024 kl 15:25 Du må logge inn for å svare
keisam
17.02.2024 kl 15:07 1832

Vært interessant å fått koblet sammen sysvak og dødsårsak registeret. Jeg har en oppfatning om at gjennomsnittlig levealder er synkende de siste årene, hvor den har vært stigende de siste 30-40 årene. Kan grovt regne hvor gjennomsnittlig levealder økte med 1 år hvert 4-5 år siden 80-tallet. En årsak som kan være med å hindre fall i gjennomsnittlig levealder er færre fødtsler, og dermed færre barnedød som kan gi utslag på levealder. Det blir født ca 10 tusen færre nå en tiårene før og etter tusenårsskiftet.

Slik jeg har oppfattet og har vurdert fremtidig dødstall kan vi ikke se bort fra at antall døde vil stige jevnt og trutt fremover og kanskje toppe ut litt før 2030 med ca 70 tusen døde. Antall døde for 2023 har jeg ingen tall på men forventer at vi nærmer oss 50 tusen og kanskje 2024 er året hvor antall døde overstiger antall fødte. Mulig kan Sophie Elise generere en stor babyboom som utsetter eller hindrer at antall døde vil overstige antall fødte.
ctrlaltdel
17.02.2024 kl 15:20 1815

Sitat fra ssb: Forventa levealder for menn var 80,9 år i 2022. Det er et fall på 0,7 år sammenligna med 2021, som er den største nedgangen fra ett år til det neste etter andre verdenskrig.
https://www.ssb.no/befolkning/fodte-og-dode/statistikk/dode/artikler/forventa-levealder-falt-i-2022.
Blir spennende å se 2023 tallene.
Redigert 17.02.2024 kl 15:21 Du må logge inn for å svare
Sjoa
17.02.2024 kl 15:26 1802

Mange ble tvunget til å ta vaksiner, det heter at det er frivillig, men når du mister jobben om du ikke tar den er det da frivillig ?
I dette idiotlandet er vi selvsagt snille og tvinger ikke folk til noe som er farlig. Putin dreper sine konkurrenter, men vi dreper i hopetall uvikitge personer og da er det så mye bedre og ikke minst lovlig. Det var gjort i beste hensikt. Ok, men hvorfor ble da så mange tvunget ? Hadde jeg visst i dag det jeg vet ville jeg trolig ikke tatt en eneste dose. Vet av mange som ikke tok vaksine og ingen av de døde. Merkelig eller ?
StockEmHigher
18.02.2024 kl 06:37 1669

Ser bare mer og mer at mitt valg om å IKKE ta denne "giften" var det riktige. Tenker på de som falt for dette iscenesatte hysteriet, og som frivillig gikk og tok denne eksperimentelle suppa opp til flere ganger. Og ikke minst fortsetter å ta den. Hvor kjepphøye mange av dem var, nesten som at de var "Übermenschen" bare for de underkastet seg styresmaktene. Og ikke minst hvordan de følte de hadde den fulle og hele rett til å håne og latterliggjøre de som ikke ville være med på denne galskapen. Lurer på hvor mange de greide å "tvinge" til å ta denne sprøyta? Tenker på hvor mange familier som ble splittet på på grunn av dette. Bare fordi vi skulle redde Olga på 96. Men vi hører ingenting nå noen år etterpå der flere unge får hjerteproblemer, og antallet SADS som stiger dag for dag. Da er det ikke så nøye lenger. Flere av disse kommer til å falle fra sin kjepphøye hest snarlig, om de ikke allerede har gjort det. Sannheten kommer sakte meg sikkert frem, men for noen som er totalt fastlåst i sin mentalitet aldri forstå hva de har vært med på.
Thesistulling
18.02.2024 kl 11:28 1570

Skal vi få bukt med befolkningsproblemet så er da dette hjertelig velkomment.
Mindre folk, Mindre forurensning.

Ta en for laget, hold deg i form, og sats på at det går bra.
Det er stort sett de som ikke tar vare på kroppen sin som dauer rundt dette, og slike er vel ikke de mest nyttige borgerne i et samfunn?
På tide at folk tar ansvar, altfor mange flodhester i samfunnet nå.
Damer som såvidt får plass i en SUV, og posene fulle av Cola.
Motbydelig.

Forøvrig: Du burde jo HÅPE at dette er et prosjekt beregnet på befolkningsreduksjon hvis du har barn.
🤣
Redigert 18.02.2024 kl 11:29 Du må logge inn for å svare
Hugoil
05.03.2024 kl 21:01 1097

Lukashenko has faced countless controversies during his 30-year reign. The August 2020 Belarusian election sparked massive civil unrest as many of his opponents believed the election was rigged in his favor. Russia aided Belarus during the 2020 political upheaval that saw tens of thousands of protestors arrested. Belarus had fallen out of the West’s good graces long ago, but its COVID response prompted further distain from the Build Back Better, World Economic Forum allied nations. Lukashenko’s government was one of the last to impost restrictions and those restrictions were far more lenient than the guidelines presented by world health agencies.

Most importantly, Belarus did not implement mandatory vaccinations for COVID. Lukashenka was accused of human rights abuses as his nation held the lowest vaccination rate in all of Europe with fewer than 21.2% of the population receiving the mRNA vaccine. The vaccine was available, but people were not threatened or coerced into taking it. Taking it a step further, his administration did not trust the vaccines produced in the West and only offered varieties provided by Russia and China. Lukashenka called the pandemic response a “mass psychosis,” refused to lockdown his people, and suggested holistic methods opposed to the vaccine.


....se linkene i linken for dokumentasjon om dette:

I can discuss the Belarus-Russia alliance in further detail if there is interest. To address the original request,

President Lukashenko did, in fact,

receive a bribe from the International Monetary Fund (IMF) and World Bank in 2020 to persuade him to impose COVID restrictions. As mentioned in my original post, the president revealed this bribe through the Belarusian Telegraph Agency, BelTA. In exchange for a $940 million bribe, the World Bank and IMF demanded that the president of Belarus:

impose “extreme lockdown on his people”
force them to wear face masks
impose very strict curfews
impose a police state
crash the economy
These are the president’s own claims. The world health agencies lost legitimacy when Belarusians had a LOWER death rate from COVID-19 than the rest of Europe.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/russia/request-from-belarus/
Redigert 05.03.2024 kl 21:02 Du må logge inn for å svare