Skifte ut styret er en mulighet

semu
OLT 09.05.2022 kl 09:01 276

Det er jo styret som har ansvaret for selskapets drift. De må jo se om det er noe som det bør endres på.
Slik det ser ut utenfra så fungerer ikke styret slik det er ment å fungere. Ser ut til å være en bonus for å være ansatt eller tilsluttet OLT. Når de kommer inn i styret så har de sovnet.
Snakket med noen i helga og det var klar tale. Ingen "gode" investorer vil gå inn i OLT for det første man må gjøre er å skifte ut styret. Det fungerer ikke som et styret skal gjøre i et slikt selskap. De gode folkene slutter og begynner i et annet selskap eller de innordner seg i et system der det ikke skal skje noe.
Det som mangler fullstendig er selvinnsikten til den enkelte. Tidligere sjef i DNB sa en gang at det må skje noe hvert år hvis ikke vil det skje en snuoperasjon hvert 7 år. I dag ville han vel ha sagt hvert 4 år.
Olav Thon var flink i mange år. Men han må forstå at tiden hans er over for drift av eiendom. Noen må si det til han klart og tydelig. Har man bare ja mennesker ikring seg blir det som Putin, han vil ikke forstå noe som ikke er hans mening nå.
Gå av som styrets leder Olav Thon og slipp yngre krefter til og de som er profesjonelle på akkurat eiendom. Det er en årsak til at avstanden mellom substandsverdi og børskurs er stor og ser ut til å bli større ettersom tiden går. Teknisk analyse viser at aksjen bør selges nå.

Dette er uhendig med en stor eier som er nesten hundre år gammel og som skal lede dette selskapet.

Selv har jeg fulgt med OLT i 30 år. Var også med da selskapet gikk på børs i 1983. Ser også at andre selskaper har en mye større verdi og er startet på et langt senere tidspunkt.

Håper at oppfordringen blir lyttet til. En stor eier klan ødelegge mye verdier over tid.