Nordic Nanovector Paradigme: Gi Rituximab også ETTER Betalutin!

Merlin
NANOV 17.05.2022 kl 21:42 2992

I praksis er jo allerede Paradigme i seg selv en kombinasjon av Betalutin og Rituximab, selv om Rituximab kun benyttes til predosering. Likevel kan det være en positiv ettervirkning av Rituximab når Betalutin innsettes og gjenåpner CD20. Likeledes viser kombinasjonen allerede lave bivirkninger og ekstremt gode resultater i Archer-1. Det virker jo merkelig å IKKE gi pasientene Rituximab i ettertid i Paradigmestudiet, når vi vet at Betalutin gjenåpner CD20! Det er jo informasjon som ikke var fullt ut kjent da layout for Paradigme ble laget, men er det nå ved Archer-1resultatene. Dermed burde Paradigmestudiet i form av gitt Rituximab i ettertid, være konkurranseløst gunstig for pasientene og dessuten øke rekrutteringsinteressen vesentlig.
Falketind
17.05.2022 kl 23:13 2863

Besnærende betraktninger dette her. For å si det enkelt fra en lekmann som meg, så er det mye markedet ikke evner å ta til seg av faktabasert forskningsresultater som selskapet har fremskaffet de siste årene. Det er investert milliarder og selskapet nærmer seg straks målsnoren i dette maratonløpet. Med Algeta-erfaringen i ryggen og en CEO som taler klart språk og med særdeles kompetente personer i ledelsen gjør at det meste går på skinner. Betalutin mv. blir butikk og betydelig aksjonærverdier for oss langsiktige aksjonærer (min påstand). Som Erik Skullerud sa så har han også aksjer i selskapet, dermed egeninteresse av full fokus på innrullerte pasienter i henhold til guidingen. Tenker at det ikke er mye som skal til før fokuset blir endret fra tallet på innrullerte hoder/emisjonsspøkelset til hvilket faktisk "sprengstoff" det ligger i Betalutins markedstilgang herunder kombinasjonsmuligheter. Betalutin redder/forlenger livskvaliteten til alvorlige kreftsyke pasienter. Dette kan ikke markedet lukke øynene for etter hvert, da skal alle inn... 🤔💰📈
Redigert 17.05.2022 kl 23:33 Du må logge inn for å svare
Studenten86
18.05.2022 kl 18:37 2532

Hvordan fase 3 skal utføres med kombinasjonen inkludert om FDA gir grønt lys for det, de har ikke fått andre indisier, foreslår at det er dette som blir primært hele fase 3 studiet. Også når Betalutin en dag når markedet, er det nok ikke usannsynelig at leger som forskriver Betalutin, også vil forskrive regime for kombinasjonsstudiet selv om det ikke har godkjenning enda. Siden det er kjente gode data, og Rituximab er anerkjent på forhånd og flere studier viser fordelen av gunstigheten med å kombinere.
Såkalt off-label use inntil ARCHER-1 også kan godtas, vet ikke hvor skremt leger blir av det, eller hvor stor andel som har øret nært nok til marka til å få med seg denne muligheten. Men utelukker ikke at det kan bli meget spennende. Hvorvidt off-label-use og at det gis økonomisk støtte til pasientene for det går bra sammen er kanskje en x-faktor?
Merlin
18.05.2022 kl 22:30 2277

Det må jo være rart for NanoV å vite at Betalutinbehandlingen i Paradigme i praksis i tillegg til egen direkte virkning også åpner muligheten til å få Rituximab til igjen å virke, uten at det er en del av behandlingen i Paradigme, og uten at denne muligheten overhodet er benyttet i Paradigme!

Jeg vet ikke hvordan NanoV forholder seg til dette overfor FDA. Betalutin + Rituximab gir svært gode felles synergier. Jeg håper FDA tar en full gjennomskjæring her snarest og omgående gir Betalutin en betinget godkjennelse for en slik kombo, uten at Paradigme behøver å kjøre de siste pasientene. Analyse bør kunne fullføres etter betinget godkjennelse.

Helt sikkert ikke etter boka dette, men det virker som det som burde vært den beste praktiske løsningen i forhold til pasientene, og som setter pasientene i førersetet.

I tillegg vil det selvfølgelig booste verdien av NanoV.

Forslaget illustrerer i hvert fall hvilket medisinsk krutt NanoV sitter på. Og jeg vil tro at denne løsningen på en eller annen måte må inn i strategien til NanoV, gjerne også for å få fortgang i godkjenningen. Vi vet jo i tilfellet Algeta, at FDA der tok en godkjennings-shortcut, selv om det var i fase tre og Betalutin kun er i slutten av fase 2.
Redigert 18.05.2022 kl 22:35 Du må logge inn for å svare
SaraSt
24.06.2022 kl 21:53 1030

Spennende perspektiver og betraktninger dette her Merlin & Co, (Studenten og Falketind her), ikke særlig lenge tilbake i tid.
Vanskelig for å se at det ikke er flere spennende spor å «følge» videre her.
Man kan tillate seg å lure litt i hvertfall over hvilke krefter som kan være i spill her…

Dette med henvisning til innlegget til 007 James Bond på en annen tråd i kveld.
Nuh over til fritid og hygge.
God helg!
Redigert 24.06.2022 kl 21:58 Du må logge inn for å svare