Rigget for å bli en børsvinner

sokaratest
PHO 20.05.2022 kl 08:05 82584

Preparing for more tangible recovery in 2H with some traction already in 2Q

Following weaker-than-expected figures from Photocure, we have cut our estimates somewhat. However, the investment case is unchanged and we keep our Buy recommendation as well as NOK 140/sh target price awaiting strong post-pandemic recovery in 2H and with first signs of it already in 2Q.

Weaker-than-expected 1Q figures affected by Omicron surge
Photocure’s revenues in 1Q22 came in at NOK 81.6m, which was the same level as last year (ex Asieris milestone in 1Q21) as the recent Covid-19 Omicron variant surge and resulting staffing shortages significantly impacted access to care and procedure volumes in January and February of this year, with March showing a strong recovery.

In the first quarter of 2022, a total of 13 BLC towers were installed in the US driven by rising demand by large urology group practice associations. This was much better than 5 expected by us, having in mind the new Karl Storz equipment is not yet available in the market. New system launch should happen this quarter resulting in accelerating growth in BCL installations in 2H. EBITDA for the first quarter was NOK -13.9m and weaker than our estimate of NOK -1.3m, as lower revenues took their toll, while costs came in largely as expected.

image001.png

Post COVID recovery later this year, while staffing shortages continue
The first quarter was heavily affected by Omicron surge and according to PHO, nearly half of hospitals in the US were postponing surgeries. Normalized access and procedure volumes are expected in 2H22. Access in Europe was also limited in 1Q but should return to 100% during this quarter. Staffing shortages are still acute and both key regions (US and Europe) are affected. Nevertheless, the company indicates that 2Q volumes should improve vs 1Q.

Positive stance and NOK 140/sh TP stays
We have reduced our estimates somewhat following 1Q. However, TP is unchanged at NOK 140/sh and we keep our positive stance. Our Buy recommendation is supported by the expected strong post pandemic recovery in sales in both the US and Europe. While the US growth should be high in the near term, we expect untapped European potential to drive sales in the medium term as well. Long-term triggers remain Hexvix launch in China and the potential approval of the pipeline project Cevira.

Analyst

Tomas Skeivys, CFA
+370 676 35 144
tomas.skeivys@norne.no


If you prefer not to receive our research products/analyses any more, please respond to kundeservice@norne.no by writing "unsubscribe".

The information contained in this message may be confidential and is intended for the addressee only. Any unauthorised use, dissemination of the information, or copying of this message is prohibited. If you are not the addressee, please notify the sender immediately by return e-mail and delete this message. Norne Securities’ disclosures and disclaimer can be found at https://norne.no/compliance/


Redigert 14.01.2023 kl 12:38 Du må logge inn for å svare
peaf
13.08.2022 kl 07:09 4623

Dette skriver PHO om Cevira i presentasjonen Q2, som skall opplyse vad selskapet driver med og dess potensiale fremover.
Cevira: Asieris announces
completion of enrollment in
Cevira Phase III trial (August
2022)
Er det opplysninger som forklarer at de har utlisensiert en produkt med et estimert verdi av 2,5 milliarder vid godkjenning. Er det aksetabelt at totalt ingonere deres største mulighet at tjene mye penger på relativt kort sikt. Den ende kostnaden som påfaller PHO er leveranse av HAL til medisinen. Vilket ikke er den store kostnaden.
Den reelle verdien er antagligen 10 ganger større eller enda mer.
Det er uten tvivel en av de største underkommuniserte medisinske nyheten som har vart og er aktuell i norsk helsehistorie.
Og det beror helt og holdet på et innkompetent styre og ledelse i PHO.
Eller om de spar informasjonen til det er dags at løse inn den enorme mengden opsjoner de har blitt tildelt, så de kan hausse opp kursen just føre inløsning og sitte igjen med en kjempegevinst. De tjener i alle fall ikke penger på det stykke arbeid de utfører.
Så får vi håpe Karl Storz sparker liv i Hex/cys delen og om ikke alt for lenge

Dette blev skrevet i presentasjonen 2011 når Hestdal satt i sjefsstolen. Bare et litet utdrag.
Cervical HPV infection highly prevalent and growing
 80% of all women have HPV infections
 No therapeutic treatment available, surgical options fraught with high morbidity
 Represents 4-5 million women in US alone
Lazz
13.08.2022 kl 08:49 4590

Hei Peaf,

Jeg er enig med deg at Cevira virkelig kan være det neste store. Sammenliknet med Pcib, Nordic Nanovector etc. har Cevira kommet utrolig langt på kort tid, kineserne vet virkelig hva de holder på med!

Til ditt innspill om at ledelsen i Photocure er udugelig må du huske på at Cevira er utlisensiert. Photocure eier ikke rettighetene til produktet lenger og det er strenge regler om hva de kan uttale seg om. Personlig tror jeg Schneider gjerne skulle kommet med estimater om potensielle royalties etc, men det tror jeg ikke han kan. Schneider jobber ikke med Cevira, kun Hex/cysview. Alt med Cevira er utenfor Photocure sin makt. Photocure kan kun melde nyheter ang Cevira når Asieris gjør det, og det har de gjort.

Alt i alt skulle vi nok ønsket oss mer informasjon om Cevira, men det er tydelig det går på skinner og vi får være fornøyd med potensielle store fremtidige utbetalinger.
peaf
13.08.2022 kl 09:54 4552

Nu eier PHO fortsatt patentet og om ikke Asieris betaler godkjennings milepæler innen tidsfrist. Så återgår produktet helt og hållet tilbake til PHO,s eie. Men naturligtvis kan ikke PHO melde Asieris sine fremskritt i studien, men kontrakten inneholder med sikkerhet klausuler vad Asieris skall informere om etterhånd. Det ligger jo inne milepæler for første pasient og full inrullering bland annet. Men den estimerte verdien av kontrakten kan de opplyse om når som helst, og bør så gjøre. Og at Asieris har enerett på at bedømme potensialen til Cevira, blir for dumt når PHO fortsatt eier en del av produktet.

Det er og førblir POH,s sin førdømte plikt at informere om avtaler de har og den estimerte verdien av dem. Så vil ikke Asieris melde en tidsplan, så får PHO spørre dem og informere om svaret. Før en plan har dem, even om den blir korrigert etterhånd.
kreinh
13.08.2022 kl 10:46 4524

Som sagt:

kreinh
02.08.2022 kl 10:47
2314
Det er Asieris som kjører Cevira toget. Photocure er bare passasjeren som sover under turen og venter å bli vekket når toget er framme. 🥱
risksøker
13.08.2022 kl 11:05 4516

blir ikke lenge til DNB og andre legger inn en sansynlighet for Cevira godkjenning og dermed verdi på legemiddelet. DNB har null zero som verdi i dag og dermed en reprising av PHO.
Redigert 13.08.2022 kl 11:07 Du må logge inn for å svare
peaf
13.08.2022 kl 11:59 4478

Ja sånn er det sikkert, at PHO har en vurdett 2,5 mrd avtale. Som de ikke behøver nevne eller forklare i sine presentasjoner. Og ikke har de krav på informasjon fra kjøperen som ikke betalt for produktet enda. Er det sanningen så er ledelsen og styret til og med verre en eg forestelt meg. Men man vet aldri. men noen mener seg vite alt.
Redigert 13.08.2022 kl 12:01 Du må logge inn for å svare
kreinh
15.08.2022 kl 09:34 4273

Aksjebevegelser blant topp 20 fra 05.08.2022 til 15.08.2022

Handler over 10.000
SEB sine 4 klient kontoer +137.000 aksjer
The Bank of New York BEL -120.000 aksjer
RBC INVESTOR SERVICES BANK S.A IRL +50.000 aksjer
NORDNET BANK AB SWE +10.000

Topp 20 øker fra 49.19% til 49.49% av alle aksjer.

https://photocure.com/investors-hub/investors-shareholder-information
peaf
15.08.2022 kl 15:02 4223

I dag er selskapets verdi på 2,7 mrd om man skall se på kursen. Det er detsamme som Cevira avtalen er estimert til. Er da hex/cys delen verdt nesten null, eller er det Cevira som ikke er verdt noe idag. Den er jo ikke omtalt av selskapet i presentasjoner eller i analyser. Men av den førre ledelsen var den en mulig blockbuster kandidat (1 mrd usd ) i USA og Europa. Hvordan kan den ha så sprikande potensiale av to ulike ledelser i samme selskap. Den førre har jo vart med og skapt alle produkter som bltt godkjent før PHO og tjent en del gode penger på noen av dem Blant annet det de utlisensierte til Ipsen.

Mens dagens ledelse har klart at forvandle det lille som vart lønnsomt til tapsproskjekter idag. Og begge kan jo ikke ha rett av sin bedømmning av Cevira sin potensiale.
Vi vet jo at Hestdal sine medisinske kunnskaper langt overstiger Schneider sine. når det gjeller både studier og behov før produktet. Og når man ser Nanos utvikkling under styreleder Egberth som og er styreleder i PHO. Som i sin tur har ansatt dagens ledelse. Så kan eg ikke førstå annet en at dagens styre og ledelse er ikke kompetente til at innformere eller ha kontroll på avtalen som de bør.
Så får vi innerligt håpe at den førre ledelsen var den kompetente at bedømme Cevira sin potensiale. Og alt taler før at så er fallet.
peaf
16.08.2022 kl 05:06 4106

Den her kommentaren fant eg i DN og mye mer treffande på PHO,s ledelse skall man lete lenge etter.
Lederne bruker gjerne for mye penger på selvdyrking og vekst, altså på investeringer med lav lønnsomhet, og da bør aksjonærer og banker yte motstand. Det gjør de ved å kreve utbytter og nedbetaling av gjeld.

Nå har jo ikke PHO noe gjeld at snakke om, men hemter sine penger direkte fra aksjonærerne. Og betale utbytte med emisjonspenger er vel ikke det smarteste man kan gjøre. Men det merkelige er at det er i stort sett bare meg som yter mostand til ledelsens olønnsome investeringer på forumet. Mens mange godtar alle bortforklaringer og skjermer ledelsens innkompetens. De blir ikke bedre av sånt, og resultaten bekrefter det.
De hadde jo en mindre økning i enhetssalget i Q2 om det bare var det oppdemte behovet av behandling viser seg. Det ef bare en marginell økning som ikke gir vekst fremover om de ikke får solgt flere scope uten en massiv kostnad. De tapte trots alt 18 mil i Q2 og.
peaf
17.08.2022 kl 15:10 3932

Jeg venter spent på at det uduglige styret eller ledelsen skall bruke egne penger på aksjer i selskapet og vise de trur på snarlige inntekter. De nye scopen som de mener er forhånds solgt i store mengder er ikke noen insideinformasjon. Og Cevira er vel knappest noen informasjon over hode taget, ikke ens når guidingen låg på 1 mrd og EBITDA var på 400 mil gadd de kjøpe aksjer. Så man undrer vore det ikke bedre at få inn noen som er like sparsom med selskapets penger. Jeg mener trur man at resultaten skall drive kursen så bør man signalisere det gjenom en investering på noe som de selv styr.
Der kommer jo ikke Cevira inn, for der har de ingen formening om det blir godkjent eller når. Så insideinformasjon der eksisterer ikke og ikke styr de noe heller det vet vi.
Men vi har jo Ipsendelen der Schnedier lovte 30 % til 60 % lønnsom vekst i året. Visserligen har inget skjedd de snart to første åren, men det betyr at det ligger ett enormt oppdemt behov der. Og det bør vare nok for ledelse og styre at investere friskt i selskapet, da de kjøpte det i den vetskapen.
Computum
17.08.2022 kl 15:39 3914

Dan Schneider holds 99,484 shares in the Company. Det betyr at han er eksponert med 10 mill. kroner i selskapet.
peaf
17.08.2022 kl 16:14 3877

Ja selskapet er verdensledende i at tildele opsjoner om man ser til lønnsomheten. Og effekten er formidabel i økte tap før selskapet. Men ledelsen kan ikke tape noe på det de fått gratis.
kreinh
19.08.2022 kl 12:44 3725

Aksjebevegelser blant topp 20 fra 15.08.2022 til 19.08.2022

Handler over 10.000
SEB sine 5 klient kontoer +49.000 aksjer
The Bank of New York BEL +57.000 aksjer
RBC INVESTOR SERVICES BANK S.A IRL +50.000 aksjer

Topp 20 øker fra 49.49% til 49.91% av alle aksjer.

https://photocure.com/investors-hub/investors-shareholder-information
Redigert 19.08.2022 kl 12:45 Du må logge inn for å svare
peaf
19.08.2022 kl 13:44 3720

Ja det er vel ingen tvivel om at det er utlandet som håller denne aksjen oppe. Og nesten ingen norske er det kvar i Topp 20, vilket betyr at de norske har trøtne på Schneiders bortforklaringer. Nå er det vel ikke noen som vet når Cevira forventes godkjennt, men vi vet at siste pasient bør vare ferdigbehandlet i månedsskiftet jan/feb. Og behandlingstiden for en prioritert medisin er maks 90 dager, men verken PHO eller Asieris skrur opp forventningerne. Og de nye scopen motsvarer de forventningerne eller skall PHO fortsette at bruke ca 2 mil per scope på at prøve selge dem.

Og at Olympus og Wolf har noen nye scope som de kan selge i Europa er i alle fall ikke signalisert truverdigt noen stans. Cevira blir en garantert suksess men når. Og de nye scopen kan bli en suksess. Men hva skall Schneider bidra med, det er og forblir en gåte
peaf
20.08.2022 kl 07:01 3643

Ytterlige en uke med nedgang trots vi nærmer oss de store inntekterne med stormskritt. Og det er våren fordømte plikt at evaluere styre og ledelse. I 2021 var omsettningen 354 mil og kostnaden for at produsere hex/cys var på 24,051 mil kr og endå gikk de 30,9 mil totalt i tap. Det betyr at de brukt 367 mil totalt for at selge utover produktet som kosta dem 24 mil. Pluss de her 43 scopen de solgte åt Karl Storz uten noen kompensasjon. Tallen bekrefter en enorm ineffektivitet når det gjeller at skape vekst. Man behøver ikke vare økonom for at se her finns en forbedringspotensiale på minst en halvering av kostnaden.

Hvorfor spinner de ikke videre på den terapeutiske effekten som den store Danske studien beviste. Om en BLC behandling med hexvix, gir samme resultat som en WLC i kombinasjon med BCG. Så tar de over halve verdensmarkedet på nulltid, der har de og patentskydd takk vare Hestdal som og starte den Danske studien. Løsningen er ikke at ansette folk som ikke er lønnsome, men at finne argumenter som ikke myndigheter kan se bort ifra. Da selger BLC av seg selv gjenom scopeprodusenterne. Da både pasienter og myndigheter tjener på det både økonomiskt og ikke minst tidsmessigt.

Det er ikke noe feil på selskapet eller deres produkter, bare en ekstremt ineffektiv ledelse og styre. Som ikke førstår hvordan man utvikkler produktets reelle potensiale i NMIBC behandling. Det fanns en orsak til hvorfor Hestdal bruke tid og penger på terapeutisk effekt. Det hadde vart 10 ganger bedre om de brukt pengerne på at bevise terapeutisk effekt i steden for at kjøpe Ipsen, som ikke har gitt noen avkastning hittils.

Det gamle styret og nye styret var Hestdal sitt problem, anners hadde nok Cevira vart på markedt nå i PHO,s eie. Men det gamle styret ville ha en partner som tok kostnaden av en fase 3 studie, så de kunde satse på USA og Cysview. Vilket ikke har vart lønnsomt, bare ekstremt dyrt med over 500 mil i tap. Og ikke blev det bedre med Schneider.

Så konklusjonen er enkel en ny CEO typ Hestdal som forstår var skoen klemmer, og ett styre som førstår vad som behøvs av resultater før at konkurere i markedet.
Jeg er ikke bekymred for selskapet, da jeg vet at Cevirainntekterne kommer Om Schneider eller styret er der eller ikke. Men det er ikke takk vare dem.
kreinh
20.08.2022 kl 10:02 3597

Hvis det er så innlysende som du skriver kan man undre seg over at ikke de ser dette selv som leder selskapet. Både styret og ledelsen.
peaf
20.08.2022 kl 10:44 3596

Naturligtvis ser de at de taper penger vart år, men grepen til at forandre tapen til vinst ser de ikke. Allle vet at du trenger ikke to selgere til at selge en bil, og du trenger ikke 33 selgere til at selge 5 scope på 3 mnd. Og dette er Schneider sin første jobb som CEO, og antagligen den siste med de referanser han kan vise til som PHO Sjef.
Han var heller ikke ønskverd av de som kjøpte selskapet han arbeide i før. Og Egberth som radforsk Einarsson headhunta duger bare til at hemte penger og lage opsjoner, samme rolle som han hatt i Nano. Og det har koste aksjonærerne enormt mye penger, men han er fortsatt kvar der og. Før meg er det obegripeligt når man ser til vad han har prestert.
kreinh
20.08.2022 kl 12:00 3578

Hadde ventet en mer aggressiv Briarwood med sine 13,6% av aksjene. Siden Asieris tar Cevira gjennom phase III med de forholdsvis store milestone utbetalingene, skjønner vi at det er stor sannsynlighet for godkjenning for kommersiell salg av produktet. Da snakker vi milliarder for en rimelig kreftbehandling som pasientene vil ha råd til å ta. Asieris kjører også phase III på Hexvix i Kina som vil føre til godkjenning og salg i et stort marked. På disse 2 produktene er det ikke snakk om de blir godkjent, men når.
Hadde de "populære" selskapene innen biotek på OB hatt slike utsikter ville aksjekursene gått til himmels. Ekstremt risikofylte selskaper er tingen for biotek flokken å være investert i og ikke i trauste Photocure som uten tvil vil stige i verdi i tiden som kommer.
Burobeng
20.08.2022 kl 14:43 3529

Vi har nå sett over tid at Briarwood øker sin eierandel sakte men sikkert uten å jage kursen til himmels. Dersom deres mål er å fortsette med dette, er de ikke tjent med noe som driver kursen til vers. Deres disiplinerte long-short-strategi fungerer utmerket, de har klart å lirke aksjer ut av hendene på mange norske småaksjonærer for noe jeg tror vil vise seg å være en svært billig penge.
Redigert 21.08.2022 kl 12:07 Du må logge inn for å svare
peaf
21.08.2022 kl 16:22 3388

Ja det er noe merkelig at lage en EGF for at få inn en i valgkommiten. Der det ende de kan utrette er at korrigere i styret som er valgbart. Men inget hende så de kunde like gjerne ventet på den ordinare GF. Men at Briarwood fortsatt har truen, beviser de vel med at de økt med nær 300.000 aksjer sen 30 juni. Men om strategien er at beholde en dårlig ledelse og styre for at få billige aksjer er kansje langsøkt. Men ser man til resultatet for Briarwoods aksjekøp i senere tid så er det i alle fall det som skjedd i realiteten. Vi er ikke langt i fra siste emisjonskurs på 76 kr for over to år siden.
Men den rette verdien på aksjen får vi under alle omstendigheter ikke før etter Ceviras godkjenning. Og det er vel ikke noen tvivel om at det er en skandaløst dårlig ledelse som ikke fokuserer på en avtale som er estimert til 2,5 mrd vid godkjenning og nært førestående.
peaf
22.08.2022 kl 12:56 3245

Dette skriver PHO i siste presentasjon som forklaring.
Access expected to remain open in H2 2022 as Covid more manageable;
Staffing shortages remain a challenge
Men kostnader øker fast han mangler bemanning, er hele gjengen hjemme på sykeløn. Og det lille han selger av scope og hex/cys, må de vel vare overbemmanet til så det skriker av det. Det de mangler er kunder. Men ikke på bortforklaringer og selgere det beviser kostnaderne.
De taper og penger på Chile og Australia og Canada, om det beror på mangel av bemanning fremgår ikke. Eller pasienter om det er det han egjentligen mener.
Vi får håpe Karl Storz har nok folk til at selge sine nye scope. Mens Schneider leter etter nye manner.
Burobeng
22.08.2022 kl 13:18 3248

Jeg oppfattet utfordringen med "staffing shortage" som at bemanningen på sykehusene var mangelfull, og at selgernes tilgang derfor var vanskeligere.
kreinh
22.08.2022 kl 13:47 3246

Stemmer det Burobeng. Photocure har valgt å beholde selger korpset for å holde pipen varm. 😉
peaf
22.08.2022 kl 13:59 3248

Ja da har de ett problem som ikke PHO kan løse om sykehusen ikke har nok personell til behandlingen. Kan det ha komt overraskende på PHO,s overbemanning, kunde det vart en ide at vente med det aggressive salget til de fann noen at selge til.
peaf
22.08.2022 kl 17:13 3210

Vi ser Novo Nordic stiger 80 mrd på en dag på en positiv fase 2 studie. Cevira hadde og en meget positivt fase 2 studie i en av verdens største virus sykdommer. Og er snart ferdig med fase 3 studien, og kursen synker fast alt tyder på godkjenning. De har og en BP som tar seg av salg og markedsføring uti verden. Man kan undre hvorfor stiger ikke PHO et par tre milliarder på en ferdig innrullert fase 3 studie. Det kan bare bero på manglende informasjon og potensiale. Det skall egjentligen koste at få kjøpe seg in i noe som er så nære en suksess. Men vi får trøste oss med at når Cevira blir godkjent og royality begynner komme så er det helt andre prosenter som gjeller en Novo Nordic sine i dag
peaf
23.08.2022 kl 13:59 3106

Det er verkeligen manglande interesse for aksjen om dagen. Om det beror på manglande urolger som Schneider sier, eller manglande Saphirascope som han og sier.
Eller manglande informasjon, det sier han ikke. Men vi mangler den det vet vi. Og vi mangler avkastning på investeringer. Kan den samlande mangelen vare orsaken, og den manglande Effektiveteten til Styre og ledelse som får bægaren at rinne over.

Noe er det som gir det negative utslaget på aksjen, ikke ens selskapets måte at beskrive vekst hjelper. Kan der bero på manglande resultater.
Vad kan vi forvente av Q3 mangler Schneider fortsatt alt, eller har både urologer og scope kommit til rette. Noe må skje eller også må vi få inn noen som får saker og ting at skje.
peaf
24.08.2022 kl 12:12 2996

Ja vad seier man, i desse dager er garantert 3 mnd resultaten i Kina klare og levert til myndigheterne i Kina for gjenomgang, De er de klart viktigaste som beskriver hvor fort de kan kurrere en HSIL infeksjon, og om de motsvarer resultaten i fase 2 studien. Er det en fantastisk redusert sykeforløp som spar pasienterne for mye plager og ovisshet. Nå er det jo en milepæle for Kina ( 18 mil usd ) og en global (36 mil usd ) så i utgangspunktet var den delt. Og deltakerantallet i Kina er tilstrekkligt for en lokal godkjenning. Om de får en middlertidlig godkjennelse eller even kalled betinget, beror naturligtvis på hvor klare fordelerne er gjemført med nakkdelerne.

Det er jo minimal informasjon om vad Asieris har planert og søker på, men de har poengtert at det mangler en medisin som behandler HSIL. Og det bruker vare en orsak til middlertidlig godkjennelse i hele verden. Nå har vel Asieris fullt opp med at tilfredstille det enorme kinesiske markedet til at begynne med. Så de kan vente med til full godkjennelse i resten av verden.

Men man undrer jo lite hvordan en kjempe medisinsk nyhet kan føregå nesten helt uten omtale av selskapet og analysehus, den er det ende jeg kjenner til som går totalt under radaren til investorer. Det beror førstås på selskapen, Asieris har med all sikkerhet kommt med ett prospekt vid børsnotering. Der de fikk in anseligt med penger. Etter det har det vart sparsomt med infomasjon om potensiale eller klare tidsangivelser når noe forventes skje. Men når det gjeller milepæle betalninger ligger ansvaret på PHO at oppdatere oss, og even potensiale til resten av verden utenfor Kina bør PHO kunne vurdere like bra som Asieris.

Men absolut inget skjer og vi vet hvem som har ansvaret for det. Asieris seier at de anslår det er 3,5 mil i kina som er aktuell for Cevirabehandling. Og PHO seier ingenting som vanligt. Og kommer det en middlertidilig godkjenning snart i Kina, så er det en skandale av dimmisjoner måten PHO har utført sine oppgaver på.
peaf
25.08.2022 kl 13:01 2889

Vi investerer mer aggressivt seier Schneider etter Q3 resultatet 2021.
https://finansavisen.no/nyheter/helse/2021/11/17/7773486/break-even-for-photocure
Og etter det har de tapt ca 70 mil. Men hvem er så dum at han investerer aggressivt når han venter på nye scope som tar ett år at få fra han seier det Og ikke finner han urologer at selge til dem han har. Det er at be om at tape penger, kan det vare orsaken til at de omsatt ca 1000 aksjer hittils i dag. Man kan nesten tru at Schneider personligen har tatt fatt i aksjesalget og når man ser resultaten.
peaf
26.08.2022 kl 10:04 2783

Vad er dette for noe.
https://asieris.com/the-first-domestic-case-in-boao-ushering-in-a-new-option-for-diagnosing-bladder-cancer/
Ett engangscystoscope som Asieris har de eksklusive registrerings- og kommersialiseringsrettighetene til UroVius engangscystoskopisystem i fastlands-Kina, Taiwan, Hong Kong og Macau. Det kan neppe tale for noen fordeler til BLC flexiscope som borde vare overleget i oppfølgning. De klarer at selge dem i USA og uten tap, mens Schneider sliter med covid og bemanning som kan investere i scope.
Man kan jo undre hvorfor de kan kjøpe engangsscope men ikke BLC scope, er Schneiders bortforklaringer bare konstruert av han og sakner rellevans i verkligheten.
Det er jo heller ikke noe som lyfter hexvix salget i Kina. Så man kan undre på vad Asieris driver med, om de går at produsere med blålys kan de bli en tilgang. Men per idag er de en konkurrent, som viser at Schneider har ikke all verdens tid til at skape lønnsomhet.

Det er bare om de kan bevise en terapeutisk effekt motsvarande BCG som BLC kan bli en sikkelig suksess. Man kan aldri utgå i fra at man får ha ett marked for seg selv i evigheter.
Redigert 26.08.2022 kl 10:38 Du må logge inn for å svare
peaf
27.08.2022 kl 06:12 2676

Asieris kom og med noe de kaller halvårsrapport. Det er vel ikke som dem vi er vant med.
https://asieris.com/asieris-pharmaceuticals-announces-2021-annual-report-steady-progress-in-core-product-pipeline-and-progressive-implementation-of-the-integrated-diagnosis-and-treatment-commercialization-strategy-2/
Men man får vel en klar beskrivels på vad de holder på med. Og antallet ansatte øker stadigt 38%, så de regner med vekst. Og økonomin er skikkelig robust, med finansielle eiendeler RMB 2,892 milliarder. Som er ca 4,2 mrd kr.
Men noen tidsangivelser for godkjenningsprosesser eller når de forventer saker skall skje gir de ikke, bare at de akselerer det de holder på med. Og inget om potensiale eller noen guiding, så vi får leve i spenning når det plutsligt dykker opp en kjempepositiv melding oventet fra selskapet. Det kan skje når som helst.
peaf
28.08.2022 kl 07:29 2533

Er dette noe at skryte av, eller straffer seg det i Q3.
En prisøkning i Tyskland for Hexvix resulterte i at tyske sykehus kjøpte opp hexvix i forkant av prisendringen. Høyere bestillingi Tyskland og en bedring i sykehustilgang kjørte enhetssalget og inntektsveksten i Europa, delvis motvirket av negativ valuta.

Det betyr at de brukte ikke mer Hexvix i Europa, bare at de hamstre lit for fremtiden. Som i sin tur viser at Schneiders aggressive satsning i seg selv ikke gir resultater, bare koster en masse penger. Det slår vel og negativt ut i Q3 og frem til lagret er brukt opp. Om de ikke kan få opp selve bruket.
Det er nok Cevira som må stå for lønnsomheten i dette selskapet, som det ser ut. Om ikke Karl Storz kan snu trenden, men jeg blir litt bekymred over de nye scopen om de har noen problemer. De mangla noen komponenter blev det sagt, men har de en permanent løsning på det nå.
peaf
01.09.2022 kl 10:08 2312

Ja nå er det bare en måned til PHO har eiet Ipsendelen i 2 år, og bare tapt penger en så lenge. Jeg sa det da og seier det igjen, det var feil tidpunkt at kjøpe det på.
Hvorfor vente de ikke på hvordan USA markedet utvikkle seg innen de tok seg vann over hodet igjen. Vekst med økte tap er ikke noe man kan leve på. Egberth har vist sin kompetanse til at skaffe gode ledere til Nano, som snart leder til konkurs. Og sparke Hestdal for at få in Schneider som kjøper og investerer i olønnsome virksomheter er ikke et genitrekk.
Som tur var hann Hestdal få Asieris på kroken med Cevira, innen Egberth sparke han. Men håpet att få en godkjent terapuetisk behandling med Hexvix forsvann med Hestdal, fast han klarte fikse et patent med terapuetisk virknad innen dess. Det er en generaltabbe av dimmisjoner begodt av det oduglige styret. Det nytter ikke at noen sitter der med ett stort smile og forklarer at covid innverker negativt i flere år. Og det mangler personell som vil kjøpe scope og eller venter på nye forbedrede scope i ett år.

Pasientrekruttering var fullført i slutten av juli 2022 i den globale delen av Cevirastudien, det betyr at hele studien er ferdig i slutten av januari. Den kiniske delen var ferdig i mai om de høll samme tempo som første året. Da er det bare godkjenningsprossen som återstår, som ingen redogjør før hvordan den skall føregå. Man undrer hvorfor ikke PHO fokuserer på noe som er nesten 100 % sikert kommer snart med garanterte utbetalninger på ca 600 mil pluss royality. I steden for at konsentrere seg om at finne bortforklaringer på sin egen oduglighet.

Det er inget annet selskap i Norge som er så nære en kjempesuksess med ett produkt som sakner konkurrenter i verden.
peaf
01.09.2022 kl 11:47 2292

Enda en stjerne Anders Neijber, som blitt over hos de store selskapen (Pfizer, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Allergan, Ferring og Novartis.) helses velkommen av Schneider som heller ingen annen ville ha. Vad er det han egjentligen skall gjøre, lete etter urologerne som Schneider ikke finner. Eller skall han ta seg av partnerne i Hex/cys som vi reden taper penger på.
peaf
01.09.2022 kl 11:59 2281

Denne er en litt bedre melding.
Asieris Inkludert i SSE STAR Biology and Medicine Index
https://asieris.com/asieris-included-in-the-sse-star-biology-and-medicine-index/

Å bli inkludert i indeksen er derfor et bevis på den enestående vitenskapelige og teknologiske styrken til Asieris (688176.SH) som helhet.
peaf
02.09.2022 kl 06:43 2161

Første halvår 2021 var omsettningen i Europa 111.864 mil og 2022 var den 111,583 ned 0,3 mil. Men kostnaden var 62.670 mil 2021 og den økte til 78.828 mil, altså opp 16.158 mil. Det er resultatet av Schneiders idiotiske satsninger. I USA 201 var omsettningen første halvår 58.310 mil, i 2022 var den 69.201 mil opp 10,9 mil. Men kostnaden var i 2021 73.591 mil og i 2022 var den 95.546 mil. Så kostnaden økte med 22 mil det dobble mot inntektsøkningen på 11 mil.
Hvem er så dum at han pøser på med økte kostnader på tilsammen 38 mil når du samtidigt påstår at covid påvirker resultatet negativt. Når andre selskaper reduserer kostnader i vanskeilge tider, så gjør Schneider motsatsen. Og det har vel knappest vart noen suksess.
Og for de som har en bitteliten økonomisk sans, så må varje tapt krone tjenes inn først. Innen du kan påstå at du gått med vinst. Og der er PHO himmellangt i fra at komme med inntekterne fra Hex/cys.
Egberth og Schneider er eksperter på kostnadsvekst fast de dølger den mest muligt i kvartalsrapporten, men den overgår all annen vekst.
peaf
02.09.2022 kl 13:51 2067

Vi var på 83 kr føre siste emisjon som blev på 76 kr, nå er vi på 88 kr og 20 % utvannet og null avkastning på investerte penger. Bare ett voksende tap har de levert Skall man rose Styre og Schneider for det og påstå de har gjort seg fortjent av alle opsjoner.
Nå kommer snart Cevira inntekterne som de og klart utvannne med snart 26 %. Og noen undrer hvorfor eg til stadigt kritiserer styre og Schneider. Men med resultaten i hånd kan man ikke gjøre annet. Sparken er ende løsningen på så uduglige ledere og styre.
kreinh
02.09.2022 kl 19:56 2016

Webinar invitation for Healthcare Professionals:
https://twitter.com/PhotocureASA/status/1565687336524038144
peaf
03.09.2022 kl 11:17 1937

Vi får vel tru at Asieris fremskritt beror på Cevira, det er ikke noe tvivel om at det var grunnen til den vellykkade børsnoteringen i Kina. Og der med andledningen til deres Inkludering i SSE STAR Biology and Medicine Index. De har jo bare en produkt APL-1202 godkjent per idag, som er godkjend i Kina. Og den er i en fase 1 studie i USA nå. Så det tar vel minst 3 - 4 år innen den blir godkjent. Men de har byggt opp en avdelning i USA for forrettninger derover. Det bør jo vare på grunn av Cevira som de har verdsomspennende markedsrettigheter till.
Det skall vare ganske enkelt at få en betinget godkjenning i USA, om det er godkjent i Europa og det ikke finnes noen alternativ terapuetisk behandling. Så at de vil ha alt klart så snart godkjenning kommer, og med SInopharm som partner som har salgsavdelninger i hele verden er de vel forberett. Og de får som regel forlenget patent opp til 15 år fra markedsføringstillatelsen. Så det gjeller at ha maksimalt salg fra begynnelsen mens de har enerett, vart år teller når det er store produkter.
Så om man ser til vad de etablerer av avdelninger og samarbeidspartner kan man ikke vare annet en utrolig optimistiskt når det gjeller Cevira og dess lansering i hele verden.
bravi
03.09.2022 kl 11:50 1913

Er litt skeptisk til Kinesiske selskaper i dagens klima, det er ikke gitt at Sinopharm/ Asieris får tillatelse til å distribuere Cevira i US eller resten av verden selv om de får en medisinsk godkjenning. Ting har begynt å forandre seg, f.eks vestlige banker vil ikke lengre finansiere prosjekter i Kina osv. Hadde vært greit om Cevira hadde blitt distribuert av et vestlig selskap til verden forøvrig utenom Kina.