ENSU-Første i VERDEN

rosgun
ENSU 28.05.2022 kl 09:56 15512

http://tetracyclined7k.com/ensurge-micropower-files-for-multiple-patents-for-its-solid/

Ensurge Micropower (OSE: ENSU, and OTCIQ: ENMPY) today announced that it has filed several provisional patent applications for solid lithium battery technology. Unique technology enables a rechargeable micro-battery product at 1-100 milliamp-hours (mAh) with energy density, customizable foam factor, charging speed, and mass productivity, powering a new generation of connected devices.

THIS IS THE FIRST TECHNIQUE OF THIS KIND

....og for morro skyld er markedet for mikrobatterier største i verden innenfor "batterier" og eksistert siden tidenes morgen. At batteriprodusenter og fabrikker som rigges for el-bil produksjon er i startoppfasen mangedobles i verdi over natten som kun har tomta og ideen er utrolig, mens ENSU har fabrikk og utstyr nedbetalt og som har en teknologi folk sikler etter som vil mangedoble både bruken og mulighetene utover dagens produkter i mikropower segmentet er ikke annet enn utrolig sykt.... ENSU`s børsverdi på under 500 millioner er ikke annet enn en UTOPI. At Barber i tillegg har sagt at de vil gå med en EBITA på 1 mrd norske kroner når fabrikken fylles med normale skift, og allerede snakker om utvidelse av fabrikken, ja da spør jeg meg: " Er potensielle aksjonærer "tjukke i hodet" som ikke kjøper med armer og bein på dette nivået????

Det er gudskjelov 4 norske aksjonærer som har hatt trua og som bare har kjøpt mer og mer gjennom emisjoner..... disse er proffe og vet hva de driver med og er langsiktige. Mao dette er en kvalitet som absolutt i seg selv bør være kursdrivende i seg selv. Her blir det ingen flere emisjoner, noe som bekreftes av melding nylig om innsidekjøp til kr 2,5 til en ny person i styret....... det gjør de ikke på dette nivået om det skulle planlegges en emisjon. Driftsresultatet i forrige kvartal var også utopisk i ENSU`s historie..... dette er alvor denne gangen og inntektene skyter fart som en rakett... Hva mer kan man ønske seg i en aksje nå egentlig....

Q4 vil det eksplodere...dvs 1.10....til 31.12.

Har en mistanke om at raketten vil fyre av før dette.

https://www.dnv.com/to2030/technology/are-solid-state-batteries-the-holy-grail-for-2030.html
Redigert 30.05.2022 kl 07:40 Du må logge inn for å svare
tynnidioten
28.05.2022 kl 09:59 8869

Gammelt nytt.
rosgun
28.05.2022 kl 10:09 8848

tynnidioten skrev Gammelt nytt.
Mer gammelt nytt:

https://youtu.be/FlGVMztwTfE

https://youtu.be/jnKYn7PRqHw

https://youtu.be/1ZiCrgI65VM

Bakgrunn for solid state batteries vs eldre teknologi:

https://youtu.be/fdSqibMhBwg

Bakgrunn for Ensus unike roll to roll teknologi :

https://youtu.be/5bLVeG94iUU

22 GRUNNER fra kurs 0,6 til kr 10!!

H V OR F O R ER DET BILLIG INNGANG ?


1)

Tidligere guiding stemmer med virkeligheten=tillit til ledelsen

https://www.nordnet.no/blogg/investorpresentasjon-og-qa-med-thin-film-electronics/

Hør fra :11: 28

2)

Egenkapital er nå på plass til de får inntekter ila 2022

3)

2 nyansatte,
1 ny fabrikksjef og 1 seniordirektør med direkte erfaring fra batteriproduksjon og kunderelasjoner i
Mikrobatteri segmentet

https://finance.yahoo.com/news/thinfilm-announces-solid-state-battery-070000663.html

4)

Kunder og samarbeidspartnere på plass

5)

Positivt volum indikerer videre oppgang- investech

6)

Mcap er 950 millioner - stor oppside med utsikter på milliardutbytte med fullskalaproduksjon vil gi en kurs på
10 kr om man sammenligner med tilsvarende firmaer.(mcap 16 mrd)

7)

Mikrobatterier er det største markedet innen batterier

8)

Solid state batterier har unike fordeler , Ensu har som de første i verden utviklet disse for ekstrem effektiv og rimelig masseproduksjon i roll to roll

9)

Fremførbart underskudd som gir skattefritt overskudd de nærmeste årene.

10)

Eier egen fabrikk og produksjonsutstyr imotsetning til mange andre oppstartsfabrikket med store utgifter, feks Tesla og Freyr.....
Dette sparer de for millioner/mrd av penger og er helt unikt.

11) 3 kunder er meldt, de jobber fortsatt med 14 til. Bed full produksjon vil de levere 1 mrd Ebita ( overskudd før faste kostnader er fratrukket )

12)

Markedet for batterier er i sterk utvikling og i vekst de nærmeste årene

13)

Ledelse- Kevin Barber er mannen som stadig holder det han lover og er eksepsjonelt flink til å bygge svært lønnsomme foretak

14)

Ingen av de større eierne selger volum, noe som bekrefter at dette bare er starten og at aksjekursen vil fly svært mye høyere enn dagens konkursprising.

15)

Ensu aksjen har potensiale til mangedobling ila 2022-23... mange kjendiser er inne og flere vil nå inn. Dette gir aksjen bred nyhetsdekning i det grønne skifte- mye fokus på batteriproduksjon i media.

16)

Høye marginer :

«Significant cash generation potential based on premium pricing and > 80% contribution margins leveraging existing fixed assets»

17)

Annonserer allerde nå nye kundegrupper som forsvars produkter i «loopen» for å erstatte gamle teknologier.

«Selskapet kan nå kunngjøre at Ensus markedsføringsinitiativer har resultert i signerte teknologivurderingsavtaler med potensielle kunder og partnere. Etter hvert som selskapet fortsetter mot kommersialisering og oppskalering av SSLB-teknologien, ved å utnytte det eksisterende roll-to-roll-anlegget, har det prioritert de engasjementene som har størst potensial for å utnytte energitettheten, formfaktoren og syklingfordelene til kjerneproduktet plattform. Parallelt engasjerer selskapets go-to-market-team globale markedsledere i tilleggskategorier, som wearables og forsvar, der Ensu SSLB-fordeler løser begrensningene med eldre batteriteknologier.»

18)

Unike fordeler vs eksisterende teknologi:

«Ved å levere dobbel volumetrisk energitetthet til eldre litium-ion-mynt- og knappeceller, kan Ensu SSLB-produkter oppta 50% mindre plass og muliggjøre tynnere, mer komfortable hearables og andre bærbare enheter. I tillegg betyr den forventede vurderingen på 1000 lade- / utladningssykluser - sammenlignet med 300-400 sykluser oppnådd med vanlige litiumion-enheter - at Thinfilm-aktiverte produkter kan muliggjøre lading over natten av høreapparater, ørepropper, og andre ting som brukes daglig i løpet av flere års levetid, for å både tilfredsstille krevende forbrukere og minimere reparasjonskostnader for garanti på grunn av for tidlig batterisvikt»

19)

Unike fordeler på sikkerhet mot legemiddelindustrien:

«For å imøtekomme sikkerhetsforventningene til forbrukere, produsenter og regulatorer - spesielt for bærbare og medisinsk elektronikk på kroppen - eliminerer Ensu SSLB-teknologi praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer forbundet med vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme , brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud. og regulatorer - spesielt for bærbar og medisinsk elektronikk på kroppen - Ensu SSLB-teknologi eliminerer praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer knyttet til vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme, brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud. og regulatorer - spesielt for bærbar og medisinsk elektronikk på kroppen - Ensu SSLB-teknologi eliminerer praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer knyttet til vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme, brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud.»

20)

Fra generell til spesifikke tilpasninger mot kunder vil gjøre kunder avhengig av Ensus løsninger og generere gjenkjøp fra samme kunder tilpasset spesifikke produkt i form og størrelse:

« Basert på bredden og kvaliteten på innspill fra kundene som ble mottatt i oppdragene, vil selskapet nå skifte fokus fra å bygge generelle teknologivurderingseksempler til å utvikle spesifikke produkter basert på teknologiplattformen som ble kunngjort i dag. Med kjernetekniske og markedsmessige byggesteiner vil prosessoptimalisering fortsette gjennom produktplattformutvikling, med vekt på konsistens av syklusens levetid, økt energitetthet og forbedret produserbarhet som er nødvendig for produksjonen. Videre har selskapets operasjonsteam begynt å utføre planer for å ta opp sine rull-til-rull-verktøy, overføre prosessteknologi fra selskapets arkbaserte produksjonslinje og kvalifisere innledende rullebaserte SSLB-produkter som forberedelse for volumlevering av batterier til kunder. og partnere senere i år og inn i 2023.»

21) Jallakongen sitter «long»

22) Tilrettelagt for vekst og økt produksjon på sikt:

«20,000 sq ft with expansion potential»—————-
Kilde:

https://finance.yahoo.com/news/thinfilm-announces-solid-state-battery-070000663.html

Kilde:

https://open.spotify.com/episode/3EHMtEAEgE2ZIsF1lXiQp0?si=PsEyZHBUSfed0XKwjKikEw

Lytt fra 1:12:30

Kilde:

https://www.thinfilmsystems.com/wp-content/uploads/2020/02/Thinfilm_2020_February_Strategy_Presentation.pdf

Kilde:


https://www.gizmochina.com/2021/01/26/huawei-health-care-wearables-growth-new-areas/
X-43 scramjet
28.05.2022 kl 10:18 8830

De har sendt avgårde patent søknader for mikro batteriene. Det er det nyeste jeg har fått med meg. Det kan jo komme et gjennombrudd senere i år. Venter på melding om en mulig storkunde som er interessert i produktet til Micropower. Oppstart av masseproduksjon av disse mikro batteriene, det er litt fremgang men ting tar tid
rosgun
28.05.2022 kl 10:39 8796

Gjennombrudd???
Alt har gått akkurat som Barber sa for 2 år siden-det er faktisk helt utrolig hvor bra ting stemmer her i forhold til tidsskjema at det er nesten skremmende bra.
ila av Q4 er produksjonen i full gang !!!!

Kunder betaler upfront for utvikling og samarbeid... ingen løse tråder her nå....

JEG VIL SAMTIDIG GRATULERE GREATLIFE FOR EN FJELLSTØ TRO PÅ AKSJEN GJENNOM 20 ÅR, OG REGNER FORTSATT HAN SITTER PÅ EN GOD EIERANDEL OG VIL ENDELIG FÅ EN MEGA AVKATSNING.

HELT ÆRLIG: VELFORTJENT:)
Redigert 28.05.2022 kl 10:53 Du må logge inn for å svare
Kvike11
29.05.2022 kl 12:28 8437

Tak for at samle vigtige informationer om ENSU.
Alle kan se kursen er alt for lav.
Derfor er stigning i kurs, sagte begyndt at bevæge sig, tror roligt vi kan sige kursen er over 10 om et år., måske højere.
Strong buy , oplagt en af de bedste aktier i løbet af året.
X-43 scramjet
29.05.2022 kl 13:27 8384

Denne kan gå veldig bra når de sikrer flere kunder som vil ha en bit av denne teknologien. Er spent på svar ang. patent søknader som er sendt. En dobling bør være i sikte snart. Jeg laster opp mer denne sommeren, må endelig skje noe snart
True
29.05.2022 kl 15:18 8262

Blah, blah, blah - heard it all before. Jeg skal begynne å rope HURRA når jeg først ser RESULTATER.

Talk is cheap. Lever nå eller lever aldri.
Gullhaugen
29.05.2022 kl 15:36 8288

YESS kommer til å gå som en kule snart. 12-15 før nyttår 2022
FunHouseComp
29.05.2022 kl 16:51 8207

Hva med alle de andre som har blitt dratt ned i dritten? Det har vært en kontinuerlig nedtur, og selskapet har kun interesse for tradere som hever å være langsiktige. For egen del er det et selskap jeg holder meg langt unna. ABSOLUTT ET SELSKAP MAN BØR VÆRE FORSIKTIG MED!!!
Redigert 29.05.2022 kl 16:58 Du må logge inn for å svare
scorn
29.05.2022 kl 16:59 8185

Du har solgt deg ut lenge før den eventuelt når 12-15 🙂
FunHouseComp
29.05.2022 kl 17:12 8178

De jobber hardt med å skape illusjoner og hause opp nå. Slik har de holdt på i mange år. Ned 99 prosent siden de hete ThinFilm og drev med noe helt annet. Disse gutta sitter en formiddag og gjør sitt ytterste for skape god stemning før de selger seg ut.
hill
29.05.2022 kl 17:44 8130

Og du Funny, jobber hardt den motsatte veien!

Ifølge ledelsen er det ikke lenge igjen før det hele er klart.
Syns det er i tidligste laget å gå ut med dommedags-profetier nå, like før prøvene skal sendes ut.
Blir kundene fornøyde, vil dette bli mega-bull for de av oss som måtte være inne her!
FunHouseComp
29.05.2022 kl 17:53 8150

Husker du ikke rosgun sin egen q- rapport før han solgte seg ut for 4 år siden. Eventyr herfra og langt inn i et sted det er varmt.
hill
29.05.2022 kl 18:08 8181

Forsøker å forholde meg til det som selskapene rapporterer og ikke så mye til det som traderne eventuellt måtte gjøre.
Så får vi se hva resultatet blir til slutt, uten å måtte gå til angrep på de forskjellige meddebatantene.
Redigert 29.05.2022 kl 18:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.05.2022 kl 18:10 8188

Har tro på at vi skal opp i kurs. Men tror veldig mange har tapt på ENSU gjennom årenes løp, så her må det mer til en patenter og 14 mulige kunder for at det skal ta løs. Må få se at det blir faktisk salg og levering til kunde.

Jeg har sittet med et lite lodd i ENSU i over ett år, og titter innom av og til, men har i grunnen lagt disse aksjene i long-skuffen. Selger ikke med tap:-)

Hadde vært artig hvis ENSU fikk det til👍
Småplukker
29.05.2022 kl 18:19 8170

Gikk inn for tidlig og sitter med 62%tap på min beholdning. Men fremdeles klokketro på at Ensu skal klare det nå. At en stor konkurrent skulle komme inn fra sidelinjen med lignende produkt - og snappe premien foran nesa på oss like før målstreken, var min største risikofaktor. Men hvis det nå blir slik at kjøperne skreddersyr batteriene inn i sine produkter, forsvinner mye av denne bekymringen.
True
29.05.2022 kl 18:20 8175

Jepp, hvorvidt man kan stole på ENSU eller ikke vil bli avgjort i år enkelt og greit. De må vise til konkrete resultater opp mot storproduksjonen i Q4. Dersom ikke det skjer, og de kommer med utsettelses-meldinger (unskyldninger) and what not, etterfulgt av flere emisjoner, sier det sitt. De kan ikke gå inn i 2023 med det same old story. Det er nå eller aldri.
rosgun
29.05.2022 kl 22:24 7979

Dette er nok en av kundene vil jeg anta eller vil bli:

Barber og en annen nyansatt har jobbet her tidligere:

https://www.synaptics.com/products
https://investor.synaptics.com/news-releases/news-release-details/synaptics-reports-second-quarter-fiscal-2022-results

Q2'22 Økonomiske resultater og nylige forretningshøydepunkter

Omsetning på 420,5 millioner dollar
IoT-inntektene økte med 60 % på årsbasis
Rekord GAAP bruttomargin på 53,5 prosent
Rekord ikke-GAAP bruttomargin på 59,5 prosent
GAAP utvannet resultat per aksje på $1,71
Rekord ikke-GAAP utvannet resultat per aksje på $3,26
GAAP driftsmargin på 18,5 prosent
Rekord ikke-GAAP-driftsmargin på 37,1 prosent

Redigert 29.05.2022 kl 22:27 Du må logge inn for å svare
Gullhaugen
30.05.2022 kl 09:02 7692

SER VI 4 I DAG?
Gullhaugen
30.05.2022 kl 09:27 7631

Teknisk så et den på hoppkanten ...med retning 4. Til 4.6
SER AT ALGOEN SETTET OPP SPERRER. Her finnes det nok masse naken short.....boom snart må de løpe etter.
Redigert 30.05.2022 kl 09:29 Du må logge inn for å svare
X-43 scramjet
30.05.2022 kl 13:35 7482

Ja, venter på at Micropower får det til. Har og blitt dratt ned takket være stort fall i tech sektoren. Ser ut som det snur fremover. Kan bli en fin overraskelse denne senere i år
Gullhaugen
30.05.2022 kl 14:11 7420

Jepp nå skal denne rett tilbake til siste emi på 6. Så kommer kundeavtalene/ produksjonen som neste melding. Da er det 10 - 12. Blir nok årets aksje i Q3/Q4

Nå skal vi første hente igjen 100 % fra siste emi som var på 100 millioner i friske penger i februar

Her ligger det an til en 400 prosenter innen 6 mnd.
Redigert 30.05.2022 kl 14:19 Du må logge inn for å svare
rosgun
30.05.2022 kl 14:49 7378

ENSU er et nytt selskap med en fordelaktig historie, bl.a fremføre bare underskudd i milliardklassen. I tillegg eier de fabrikk og masseproduksjonsutstyrutstyr som gir lave prod kostnader med Solid state batterier.. Dette vil bli en fantastisk utbytteaksje på relativt kort sikt hvis man sammenligner andre "nye" batteriprodusenter. Overskuddene vil glede alle aksjonærer og dertil utbytte som vil bli utbetalt....

Jeg vil anta at det skal utbetales utbytte allerede for 2023/2024 i 2025/2026.

Men kursen er jo et kapittel for seg........ verdien står nå "godt under 1 mrd", noe den stod i faktisk før emisjonene og 0 kundeavtaler.

Barber har gått ut og sagt at EBITA(overskudd av driften) vil være på 1 mrd…. At verdien på aksjen er under 1 mrd er UTROLIG, særlig når det er selskaper som tjener 1 mrd idag verdsettes til mer enn 1 mrd!!!!!

Kursen burde vel helt fortjent nærme seg kr 12 for rettferdiggjøre noe av det de hittil har oppnådd.... i motsetning til start ups uavhengig av bransje som bare har en god ide:)

Produskjon i Q4 her...
Redigert 30.05.2022 kl 16:28 Du må logge inn for å svare
Gullhaugen
30.05.2022 kl 16:11 7280

Denne kommer bare til å tikke oppover frem mot neste melding. Da går atombomben av. Hvem kan disse store OEM produsentene være innen de ulike områdene som er kommunisert av Kevin Barber? Vi åpner nok på 3.50 i morgen.
Redigert 30.05.2022 kl 16:12 Du må logge inn for å svare
True
30.05.2022 kl 16:24 7248

Får håpe det ja. Det er på høy tid at denne aksjen tar av.
Småplukker
30.05.2022 kl 16:28 7246

Ja, den skal et godt stykke oppover før jeg er i null, så får krysse fingrene for det, hehe. (7.60 kroner) - Skal vi håpe at den kommer dit i september..?
rosgun
30.05.2022 kl 16:36 7233

Her er Norges 500 største selskaper:

https://kapital.no/reportasjer/2021/06/17/7691018/norges-500-storste-bedrifter-er-en-viktig-temperaturmaler

Salmar gikk med 0,5 mrd i overskudd.
Mens verdien av selskapet pr 29.5.2022 er på 80 mrd.

Skulle ENSU hatt en rettferdig prising så skulle den MINST hatt en prising på 80 mrd!!!

Hvis EBITA blir på 1 mrd vil de måtte trekke fra faste kostnader som lønn osv, så la oss si at dette utgjør 500 millioner (dette er alt fir nye, men i verste la oss anta.. da sitter vi igjen med 500 millioner i overskudd som Salmar gjorde ifjor…….

Ta så med 0 skatt på overskudd i noen år fremover, så vil verdi «glatt»forsvare 80 mrd (!(selvsagt verdt mye mer)….

Kurs skulle da ha vært (3-6-12-24-48-96) (1-2-4-8-16-32-64-80).

Kurs 400 kr ville utgjøre samme verdi som Salmar🐥…

Ok så del dette på 4 for at folk ikke skal få hjerteattakk, dvs kr 100…, verdi 32 mrd… eller enda fjernere . Vi deler på 4 igjen, da er vi på kr 25 i kurs og en verdi på kr 8 mrd…

Og nå er vi på 600 milllioner og kurs kr 3!!!!!!

Er selskaps verdi på kun 2 mrd er vi fortsatt på

Med en kurs på kr 12 er verdien kun på 4 mrd..

Håper folk ser galskapen her og at ENSU må gå til minst kr 400 når folk våkner…(sjekk f eks driftsresultatet i siste rapport og omsetning!!)…..

Noen må ha ting med teskje, værsågod desserten er servert🐟🏆⏳🔋🔋🔋🔋🔋
Redigert 30.05.2022 kl 16:59 Du må logge inn for å svare
True
30.05.2022 kl 16:48 7206

Så lenge ENSU holder riktig kurs på skipet fremover nå, så går dette kun en vei og det er opp. Virker lovende så langt. Q3 og Q4 kan virkelig bli stort og jeg er en smule irritert over å ha ikke fått snittet ned på 2-tallet.Langt ifra for sent dog, da jeg fortsatt ligger 50% under snittet.
X-43 scramjet
30.05.2022 kl 17:14 7171

Alt under 4 kr er fortsatt billig. Dette kan bli en revolusjon når det først begynner. Salgs ordrer og navn på mulige kunder og andre unike samarbeid med andre teknologi produsenter kan sette fyr på ENSU. Vi har ventet i flere år på disse mikro batteriene, kan 2022 endelig gå i boks for gamle Thin Film?
The Observer
30.05.2022 kl 19:06 7062

Forventningene til denne aksjen har økt betydelig etter siste oppdatering fra selskapet. Fra Thin tiden har mange vært kritiske og tvilende til Ensu, men meldingene om fremskritt og emisjon har langsomt bedret seg til mer positivisme i markedet. Jeg har mer og mer begynt å stole på meldingene om teknisk fremgang i produksjonsbestrebelsene og mottagelsen ute hos potensielle kunder. Faktisk har antall mulige kunder økt og økt, samtidig har tidlig meldte potensielle kunder ønsket å få nye testbatterier.

Fra mørke til demring, fra uendelig fordømmelse som Thin, og nå til mer realistisk basert håp om at Ensu skal kunne lykkes i et mange milliarders marked. Dette er virkelig blitt aksjen for ¨spenne noen risikokroner på.
True
30.05.2022 kl 19:41 7054

Helt enig. Det er dette vi har ventet på i alle år.
FunHouseComp
31.05.2022 kl 00:04 6866

Thin film og Ensu har en historie herfra og langt inn i et sted det er varmt. Tradere som Gullhaugen og Rosgun gjør sitt beste for å lage god stemning nå. Det er realitetene. Utover uken skal vi få høre hvor enestående de er, før de begge plutselig blir borte. Nå kjøres det på. Pump and dump.
Redigert 31.05.2022 kl 00:08 Du må logge inn for å svare
Kvike11
31.05.2022 kl 00:13 6870

Endelig er vi ved at få den fortjente løft i kursen, tror vi skal dobbles inden juli
PoLfareren
31.05.2022 kl 07:36 6752

Må si det stemmer mye det du skriver her. Ser mye samme navnene i andre selskaper, før de blir borte.. Er ikke inni aksjen, men følger med. Lykke til alle!
Gullit
31.05.2022 kl 08:30 6683

Denne skal over 25 når produksjonene er igang..
Gullhaugen
31.05.2022 kl 08:43 6676

YESS GET IN NOW
FunHouseComp
31.05.2022 kl 14:47 6482

Nå er de borte hele gjengen. Rosgunn, Gullhaugen, Super Profit med flere. Det er slik dette forumet fungerer. De hauser vilt på selskaper med liten omsetning og kommer med elleville kursmål før de forsvinner ut bakdøren, og blir borte.
The Observer
31.05.2022 kl 16:28 6380

ja, det hjalp