PNOR er grissebillig får rebound -ævl fri debat -tak :-)


Alt for meget meget ævl om alt muligt andet, derfor ny debat :-)
denne debat drejer sig om PNOR og ikke måske korrupte tidligere medarbejder
PNOR fortsætter at være grissebillig
heldigvis er der flere der kan se at kursen skal betydeligt op.
See the price rebound like a boomerang.to 2-5 nkr
Håber alle forstår at tidligere debat var kørt helt af sporet, nu skal vi se fremad, alle ønsker kursen langt højere,
gerne mod kurs 5,
indtjeningen og fremtidsudsigterne peger mod en lys , stor fremtid

Den går opp ser jeg..... Skal vi over 1.1 på mandag og 1.2 på tirsdag....og 1.5 slutten av uken......

Vi hadde en tilsvarende oppgang i slutten av mai. Gikk til 1,035. Deretter ned igjen som kjent. Dagens oppgang likner på den, men vi får håpe at den denne gang fortsetter.

Det drar seg til mot Aje-melding for n’te gang. En uke igjen. Har ikke særlig tro på det denne gangen heller.

Fra artikkelen din:

« '2022 is set to be an important year for the development of Aje with PetroNor expected to take a significant stake in the asset demonstrating a commitment and confidence of the potential of Aje. With PetroNor on board, the partners can push ahead with development plans to increase production at Aje.»

AJE-avtalen kommer i boks neste torsdag. Har gått 5 mnd siden myndighetsgodkjennelsen nå, så ingen unnskyldninger for at man ikke klarer å signere de nødvendige papirene. Vi har jo i mellomtiden landet en annen økning på feltet, så bare å komme i gang med investeringene her.

Klassisk pump and dump tipper jeg
markie
23.06.2022 kl 19:46 2988

Bra omsetning i dag. Vi fullfører Aje transaksjonen denne mnd. Flere som hopper på toget. Siste q rapport viser at denne bør ligge en bra bit over krona. De kommuniserer produksjonsøkning herfra. Så dette blir bare bedre. Best og henge på..

Også spennende med nye resultater fra infill-programmet i Kongo Brazzaville. Det startet som kjent bedre enn forventningene. Regner med at resultat av de to neste brønnene foreligger nå. Dette får vi nok en oppdatering om i god tid til Q2.
siddis
23.06.2022 kl 21:31 2944

9% ? Hvorfor?
Avtale AJE
Nye partnere
Noen som har oppdaget at alle lisenser til PNOR kan kobles på den nye "silkeveien" ( gassrør fra Nigeria til Marokko )
Dopey
23.06.2022 kl 21:53 2899

Sikkert flere som har regnet seg fram til at Pnor vil levere over 500mill i profitt i år og ved å bruke en p/e på 7 så burde kursen ligget på 3kr. Ikke mange oljeselskap som har 200% oppside på Oslo børs pr idag. 😅

Denne rørgaten fra Nigeria til Marokko det snakkes om her tror jeg vi kan glemme. Vi snakker om 700 mil og det vil ta mange, mange år. I tillegg kommer eventuell forlengelse til Europa. Hadde vært fint siden West African Gas Pipeline går gjennom OML 113 allerede. Det er den som skal forlenges. Planen er ikke å knytte seg til, men isteden føre gassen til Lagos.

Kanskje en gang i fjern fremtid, men at dette skulle virke positivt for kursen på PNOR nå har jeg vanskelig for å tro.

Tror jaggu man må hamstre litt her også. Eneste oljeoperatøren på Oslo børs som ikke har fått en fornuftg mcap. Håper jeg får snappet opp noen 100k aksjer under krona i morgen?

Er jo bare å se hvordan aksjekursen til PEN straffes fordi de har inntekter i Q3/Q4 og "ingenting" før det i år så skjønner man at kursen her ikke økes pga en mulig gassledning mange år frem i tid. Oppgangen skyldes nok enkelt og greit at en del vil inn før en mulig bekreftelse på Aje, ellers så er det bare at man har fått øynene opp for hvor billig aksjen er.

Den skjønte jeg ikke. PEN har vært en drøm i lang tid, men har i likhet med andre oljeselskaper falt tilbake siste tiden. Hvis investorene ikke forstår at det produseres samme mengde olje uansett hvordan den treffer med liftings burde de ikke være i markedet. En manglende lifting i et kvartal betyr bare at det blir desto mer i det neste. Tar gjerne en økning i PNOR-kursen jeg, men da må den øke videre i stedet for å falle tilbake igjen slik den pleier å gjøre. Den har mye å ta inn. La oss håpe den gjør det nå.

Og det var da ikke jeg som brakte denne rørledningen på banen?
Redigert 23.06.2022 kl 22:43 Du må logge inn for å svare
Sydney
23.06.2022 kl 22:45 2837

Hvorfor innen en uke? Er det en frist?.Nigeria frist:) kjøpte på 0,92 på bakgrunn av forum trådene. Har leita etter olje selskap som er underpriset. Ble overasket når jeg så den ikke har gått noe de siste månedene. Det kommer..det samme skjedde med Okea og noreco.

Denne aksjen er jeg glad for at jeg fant før den stikker, skal hamstre i morgen!
Sydney
24.06.2022 kl 00:42 2682

Denne er altfor rimelig. Helt latterlig. Med den inntjeningen de har på 5000 fat..

Kan noen gi en oversikt på fremtiden for selskapet.

Hva innebærer denne aje dealen og hvor kjappt har de produksjon derfra når det blir godkjent?

Er det andre brønner enn aje og Congo som kan gi ytterligere produksjon de neste månedene?

Long stop-datoen er neste torsdag. Da er det over 5 mnd siden myndighetsgodkjennelsen kom på plass. Så om det ikke er i boks da så er det en av partene som bevist bruker lang tid på dette. Avtalen er tross alt gammel og er reforhandlet en gang allerede, så tar ikke 5 mnd å lage ny kontrakt med norske PNOR som motpart istedenfor det gamle australske selskapet.

Ser ikke bort ifra 10% stigning i dag å, også en sakte stigning fram mot avklaring på torsdag. Også en eksplosjon når avtalen er i boks, nå har det vært lav omsetning og ikke særlig vanskelig å holde aksjen under krona. Kommer til å bli en fantastisk sommer når aksjen slippes fri
siddis
24.06.2022 kl 09:40 2311

Min feil å nevne "silkeveien" (rør Nigeria/Marokko). 700 mil er mye rør, det eneste vi kan trøste oss med er at dette viser områdene PNOR har lisenser/produksjon på er indrefilet.
Kjekt å se aksjekurs endelig putrer oppover, trenger ikke være rakettforsker for å forstå en P/E på ca 1 er unikt.
Blygen
24.06.2022 kl 09:52 2282

Opp mot 3-4 kr er ikke utenkelig...mitt beste kursmål opererer opp mot 10 nok...:)

Her står det 7000 km. Forskjellen skyldes nok at de ene refererer seg til hele pipeline, mens 3000 km refererer seg til det gjenstående opp til Marokko.

https://punchng.com/nigeria-morocco-plan-worlds-longest-offshore-gas-pipeline/

For å lage forvirringen komplett står det her 5560 km. Den stoler jeg mest på

https://www.moroccoworldnews.com/2019/08/280034/nigeria-morocco-gas-pipeline-ecowas


Du er nok inne på det. Sel har jeg 3kr som mål, men mulig jeg sitter lengre. Plukker noen 100k i dag nå.
Dopey
24.06.2022 kl 13:19 1967

Vi får operere med middelverdien av disse tre, som tilfeldigvis faller nærmest det siste estimatet. 😅 Er brukbare avstander som oppgis, men blir Europa desperat nok, så kan noen finne på å gi dette grønt lys. Uansett utfall så får man ikke problemer med å få solgt gassen og om Søvold sine planer går i oppfyllelse kunne Pnor ende opp med å drifte gasskraftverk i Lagos. 👌

Det er jo freddan, så kanskje på sin plass at det gikk 1,5M aksjer på fem minutter? Skal vi opprettholde disse volumene hver dag blir det rally fremover. Ikke så mange som selger under 2 kr her :)

Ny sterk dag så langt. Hvis det står seg blir det høyeste sluttkurs siden 9. mars.

Vi får ta med oss det positive som er. Jeg tror at korrupsjonssaken vil falme mer og mer bort hvis det ikke kommer noe nytt.

To dager på rad med solid oppgang og høy omsetning (joda alt er relativt).

Kursen er nå akkurat lik med det den var dagen før meldingen om arrestasjonen av Søvold og Ludvigsen kom. Bare at da var oljeprisen på 70-tallet.
hofa
24.06.2022 kl 15:32 1770

Der er da ellers sælgere nok. Jeg forstår ikke sælgerne her under emikurs, vi er enige kursen burde være 2.
hofa
24.06.2022 kl 15:36 1754

Hvad snakker du om FF, VI har ikke nogen korruptionssag, det troede jeg vi var blevet enige om. Go weekend.

Nå må du slutte. Jeg sier ikke VÅR korrupsjonssak. Jeg skrev korrupsjonssaken og alle vet hva den er og at den ikke er rettet mot selskapet. Du har blitt så var for dette at du glefser til istedenfor å lese skikkelig. For at det er en korrupsjonssak er vi vel enige om. Og den rammet tydelig selskapet uansett.

Hvis du ikke er enig i det står du svært nær vår venn strutsen. Vennligst les hva jeg skriver neste gang før du går til angrep.
Redigert 24.06.2022 kl 15:45 Du må logge inn for å svare

Og PNOR hadde lavere produksjon enn hva tilfellet er idag. Så fortsatt mye oppside igjen her :)
Sydney
24.06.2022 kl 16:10 1876

Ja hvordan er egentlig ståa der... Det virker jo merkelig at de skulle drive med korrupsjon på.privaten og ikke i forbindelse med selskapet. Men hvem vet. Afrika er jo nesten umulig å komme seg fram uten korrupsjon i en eller annen form dessverre.

Vi vet vel ikke noe mer enn vi har gjort i lang tid. Synes det har lite for seg å gruble mer på dette. Vi får vite det dersom det skjer en utvikling som er verdt å melde.

Som jeg har sagt mange ganger så minsker sjansen for at noe blir rettet direkte mot selskapet for hver dag som går. Slik ser i hvert fall jeg på det. Og det kan virke som at markedet er enig med meg. I hvert fall for øyeblikket.
hofa
24.06.2022 kl 16:48 1866

Hvorfor grubler du så over det. Luk nu bare den sag ned, som ikke er der og aldrig har været der.
polion
24.06.2022 kl 16:51 1896

Ja, hva vet vi om korrupsjonssaken? En ting vet vi i alle fall, det er at hvis Økokrim Norge viser seg i Kongo, så blir de kjeppjaga tilbake til flyplassen (hvis de da er så heldige å nå frem dit med alle lemmer i behold).