nilis
09.06.2022 kl 08:39 807

Endeleg publisitet, fleire og fleire får nok augene opp for denne juvelen🙂
Wian
08.06.2022 kl 14:25 1035

Verdien på eiendelene, les kraftverkene og prosjektene, øker. Cloudberry har historikk på å selge kraftverk også. Jeg ser ikke bort fra at vi kan få salg av vannkraftverk, til en god pris, dersom selskapet bestemmer seg for å trimme de produserende enhetene sine. Det framstår som åpenbart at det er større potensiale å satse på vind framover med tanke på mengde-produksjon og Cloudberry har flere veldig små vannkraftverk. Mitt tips er at Cloudberry går mer og mer over mot å bli ett vindselskap når man vet om prosjektene i Sverige og at vannkraft kan bli en betydelig mindre del av porteføljen deres. Vind er mer stabilt enn vann når det gjelder å produsere strøm på vinteren da prisene som oftest er høyest.

I webcasten i går gikk ledelsen langt i å si at omsetningen kom til å være veldig mye høyere i Q2. CEO var tydelig på at produksjonen fra hydro alltid er lav i q1 pga. is og frossne magasiner. Videre at vi allerede får en positiv effekt av vindturbiner i Odal som har løpende blitt satt i produksjon. Ved utgangen av Q1 var 15 turbiner i full prod. Han medga at fyllingsgraden er lavere enn normalt, men at det høye prisnivået (spot priser) mer enn kopenserte for lav vannstand.

Dette går vegen!
nilis
08.06.2022 kl 09:16 1208

Pareto høyner kursmål fra 23 til 25
Oslo (Infront TDN Direkt): Pareto Securities oppjusterer sitt kursmål på Cloudberry Clean Energy til 25 kroner fra tidligere 23 kroner. Kjøpsanbefalingen fastholdes.
Det fremgår av en oppdatering onsdag.

Økningen i kursmålet reflekterer forventingen om høyere kraftpriser på mellomlang sikt, som øker meglerhusets verdsettelsesestimat på selskapets produserende eiendeler og anleggene som er under bygging.

TDN Direkt finans@tdn.no Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70
Wian
07.06.2022 kl 08:21 1536

Gode nyheter om Cloudberry, som forventet ut i fra faktutaene fra strømselskapet mitt de siste månedene.. og veien videre utover i 2022 og 2023 ser ikke noe dårligere ut:

«I første kvartal 2022 har vi videreutviklet våre eiendeler under bygging, vår ordrebok og pipeline. Vi har klart å sikre både nye vindressurser i Sverige og vannprosjekter i Norge. Totalt sett er vi glade for å se at vi klarte å utvide porteføljen av prosjekter og på samtidig flytte prosjekter fra utvikling og inn i produksjon og levere ny fornybar kraft i markedet. Med den pågående energiomstillingen og økt fokus på forsyningssikkerhet og uavhengighet av russisk olje og gass i EU vi er positive til fornybarmarkedet i Europa og i Norden fremover»

PS Stockpicker: Bytt ut ticker til "Cloud", ikke "Cloud-" :) Blir mer ryddig.
Redigert 07.06.2022 kl 08:23 Du må logge inn for å svare