BCS - Tidenes kupp på OSE, råbillig enda.

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
07.06.2023 kl 14:35
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
Slettet bruker
BCS 18.06.2022 kl 12:35 337394

Lånt noen kloke ord fra E.Hanøy delt på Facebook:

Når jeg diskuterer aksjer med «vanlige folk», så er det en setning som ofte dukker opp.
- Tenk om jeg hadde vært tidlig ute i xxx, DA hadde jeg virkelig hatt bra med penger i dag». (Tesla er gjenganger).

Vel, da har jeg gode nyheter. Vi ER tidlig ute denne gangen. Samtlige aksjonærer har gjort sin investering FØR selskapet har kommet i gang med produksjon av betydning. Dette er som å være inne FØR Tesla hadde begynt å selge biler.

Jeg sier ikke at kursen til BCS vil gå i nærheten av like høyt som Tesla, men vi alle er altså tidlig ute.

For at du skal få oppleve å være en av dem som faktisk var tidlig ute, og til slutt fikk god gevinst, så er det én egenskap som er viktigere enn alt annet.

Tålmodighet.…

De ansatte i BCS gjør sin jobb, og vi må gjøre vår.

Så ikke bli deprimert om kursen faller, ikke bli euforisk om den stiger. BCS har et produkt som de vil få solgt rubbel og bit av, til høy pris. Så ro ned, vent til de to fabrikkene er oppe og går, og så skal du bare se at det blir trivelige tider. 😊
Redigert 18.06.2022 kl 13:16 Du må logge inn for å svare
upsidedown
21.10.2022 kl 16:29 3738

Teknologisk er det ikke noe hokus pokus med BCS. De har en teknologi på fangst som er viden berømt via Mongstad og produserer karbon fra rein CO2 som heller ikke er noe hokus pokus.

Problemet er kalkylene Spetalen trolig var med på å utforme i forbindelse med introduksjonen på børs. Hvis Spetalen i dag mener det var hokus pokus er jeg tilbøyelig til å være enig med ham.

Litt synd at et bra industriprosjekt havner i de gale hendene.
Gork
21.10.2022 kl 16:38 3779

Det har du muligens rett i:
"EDIT: og du tar selv for hardt i når du snakker om piperensing... Da vil ratioen være 5:1, input vs output."
Det jeg tenker på om man øker trykket i den kjemisk/eletriske prosessen, så vil mengden CNF gå ned og mengden carbon gå opp, derigjennom øke forbruket av CO2. Dagens prosess er nok optimalisert på CNF produksjon. Piperense prosessen burde være optimalisert på å fjerne Carbon fra forbindelsen (CO2) Det kan gi økning i mengden.

Relasjonen vil alltid være 1:5 (kommer av den periodiske tabellen), men mengden kan økes.

Skal innrømme at jeg ikke er en ekspert på området, så hensynta det.
Triggly
21.10.2022 kl 17:56 3694

Kan hende at den opprinnelige planen til Spettet og Saga var å sitte long, og om aksjen hadde holdt seg rundt 20-30 kroner fra notering så hadde de nok gjort det.
Men det var stor interesse for BCS, og aksjen begynte å klatre uten at selskapet hadde noe særlig håndfast, godt hjulpet av Sagmos freidige uttalelser.
Saga endret da plan til grusing av kursen, for deretter å vente på ny melding/LOI/nyhetskommentar/twitter-melding og ny aksjeoppgang. Kanskje med en del shorting og robothandel ved siden av.

Så gikk det som det gikk med Sagmo, og etter hans avgang har BCS nærmest hold lokk på alle nyheter og bare meldt det aller nødvendigste.
Kanskje det er her noe av konflikten mellom Spettet og ledelsen i BCS ligger? At Spettet rett og slett blir sett på som fiendtlig?
Jeg synes Spettet oppførte seg både sur og barnslig i det nyeste intervjuet, som om han ikke har fått viljen sin, og nå prøver å svartmale hele selskapet. Spettet er nok godt informert om hvordan BCS sin teknologi fungerer, det har nok Bjørn Simonsen sørget for. At han da sier "det er en hokuspokus-metode de skal lage nanofiber av. Det kan sikkert fungere, jeg vet ikke, jeg sitter ikke i styret." bare skinner gjennom hvor grinete han er.

Bare noen tanker mens middagen godgjør seg
Rule
21.10.2022 kl 18:06 3686

Ja, det virker personligt og Saga Pure's aktionærer bløder sammen med BCS aktionærer. Jeg tror også awilco er med i spillet her. Der er folk o storejere her som ikke vil lade sig styre af fikse og hurtige cowboy gevinster. Kjæmpe godt på længere sigt.
upsidedown
21.10.2022 kl 18:07 3732

Hvorfor lage nye teorier når sannheten ligger et tastetrykk unna..
https://shifter.no/nyheter/han-lante-opp-til-pipa-for-a-fa-startupen-til-a-ga-rundt-na-har-miljogrnderen-fatt-betalt/229829

Her er hva Sagmo sier i intervjuet om Spetalen

«Han mener det har væt en veldig god prosess, der styreleder og tidligfaseinvestor Dag Skansen og Øystein Stray Spetalen personlig vært gode rådgivere.
- Vi viser jo med dette at investorene har tro på selskapet. Så vi trodde jo at det ville mottas av markedet på en god måte. Det er viktig å påpeke at timing er viktig i sånne saker, men det er lov å være gründer og tjene litt penger på det man har vært med å bygge opp.»
Redigert 21.10.2022 kl 18:10 Du må logge inn for å svare
M79
21.10.2022 kl 18:28 3729

Når Spetalen mener BCS er hokuspokus, så mener han den går i 0… han sier rett ut vi skifter metode og satser på teknologi vind, solceller osv.. husk dem har fortsatt over 6 mill aksje i bcs dersom lemper ut alt går kursen til 1-2 kr
Redigert 21.10.2022 kl 18:30 Du må logge inn for å svare
rockpus
21.10.2022 kl 18:30 3783

upsidedown

Hvorfor engasjerer du deg ikke heller i selskaper du kan tenke deg å investere i? Hva søker du å oppnå her?
Du bruker en masse tid på å finne mest mulig tvil og mistenksomhet rundt dette selskapet. Er det hat etter tidligere tap som driver deg? Eller kun skadefryd når det går galt for andre?
Det ser i alle fall ut for at du nyter det når kursen gruses her!
Jeg har vært med på dette forum i svært mange år, men det er ikke mange jeg har opplevd som så usympatisk som deg.
MacT
21.10.2022 kl 18:36 3780

Fordi han trader bcs og elsker å diskutere.
Redigert 21.10.2022 kl 18:44 Du må logge inn for å svare
Triggly
21.10.2022 kl 18:51 3807

Spetalen har allerede advart mot vind i denne artikkelen, og jeg mener å huske at han har vært skeptisk mot sol også
https://www.nettavisen.no/okonomi/oystein-stray-spetalen-advarer-gronne-investorer-de-vil-tape-alle-pengene-sine/s/12-95-3424177786
Egentlig har han virket skeptisk mot hele den grønne sektoren, og heller snakket varmt om olje og gass. Kanskje derfor han og SAGA satset på BCS som sin første investering, at her var det noe mer håndfast.

Nå virker det som at Spetalen er bitter, og velger å kaste hele BCS under bussen.
Triggly
21.10.2022 kl 19:05 3848

Artikkelen du viser til er fra desember i fjor, og den styrker egentlig bare min teori.
I fjor beskrev Sagmo Spetalen som en god rådgiver til prosjektet.
I dag omtaler Spetalen BCS som hokuspokus som kanskje fungerer, kanskje ikke.

Her har ting skjedd i kulissene
Londonmannen
21.10.2022 kl 19:34 3841

M79
Hvilke logikk er det i et slikt utsagn? Du forutsetter at det ikke vil være kjøpere til de 6 mill aksjene.
Ikke glem at en seriøs aktør som SINTEF har kontrollert produktene til BCS. Ergo vi vet at teknologien fungerer. Følgelig vet vi at BCS kan produsere ECO CNF som er helt grønn, i motsetning til den teknologien mange andre benytter.

Vi vet også at BCS kan produsere CNF med 1/10 av den energimengde som andre benytter, samtvat fabrikkene er tenkt etablert i områder der energiprisen er en brøkdel av det andre må betale for energien.

Da burde det være innlysende at BCS oppnår særdeles gode marginer og at produktene er ettertraktet hos f.eks. batteriprodusenter som ønsker en grønn profil på sitt ferdige produkt.

La ØSS sutre som en trassig tenåring og spre sin eder og galle over BCS. Produktene og produksjonsmetoden trumfer ØSS, og det vet han innerst inne.
Londonmannen
21.10.2022 kl 19:47 3831

Ikke uenig i at det er ønskelig å kunne utnytte CO2 kilder i nærheten, men det er ikke avgjørende for produksjonen til BCS. CO2 er ikke akkurat en mangelvare i dagens industrialiserte verden. Og det koster bedriftene mer og mer å slippe den ut i atmosfæren. Det vil derfor bli mer og mer lønnsomt å få levere CO2 enten til CCS til f.eks. BCS.
M79
21.10.2022 kl 21:02 3689

Vi får se hvordan kursen blir til nyttår, prøvde advare akkurat denne på FB BCS aksjonær siden, men ble blokkert raskt… men men, kommer tilbake til kurs når saga tømmer seg helt, en liten ting til når saga solgte nettopp over 1 mill aksje hvor var alle aktørene som vil kjøpe ?? Husker riktig citibank kjøpte 30-40 tusen og nordnet kunde kjøpte 65-70 tusen aksje! Hvor var alle de ??
Hadde jeg hørt på deg så hadde jeg tapt 500-600k Londonmannen, glad jeg solgte tidlig i år.. lykke til med dine investering god helg🍺
Gork
21.10.2022 kl 21:24 3638

Spetalen er en stjerne i norsk finansverden, et finansgeni har flere sagt. Jeg kjenner ham ikke.

Men om det er riktig det som skrives på flere forum at nedsalget skyldes at han ikke fikk gjennom sin vilje og
derfor har gjennomført dette brutale nedsalget over børs er riktig. Så bruker han, sin finansielle makt for å påføre motparten smerte, en liten Putin i det norske finansmiljøet? Eller en berettiget reaksjon?

Hva berettigelsen skulle være er vanskelig å se? Men vi får avvente.

Tipper Lysbakken og hans kollegaer på venstresiden i norsk politikk, hopper i glede i stolen og klapper i hendene.
"Se hva de rike gjør for å vise egen makt". Vil neppe bli annonsert offisielt, men internt går kverna og vi små vil
lide, instramninger vil nok komme, de rike skal taes, dessverre går vi på det samme alteret.

Spetalen: Snakk om å drite, hvor man spiser.

Jeg uttaler meg normalt ikke om kursen, men de som kjøper på disse nivåene (ca 15 kr), ikke har 100% avkastning innen 6 måneder, så har jeg misforstått dette caset totalt. Da vil nicket mitt vil ligge til salgs på Finn.no for 1 kr.

Om ikke vi får en reaksjon fra ledelsen i SP, så har grådighetskulturen vunnet, forsåvidt ikke overraskende, men det
vil bli husket.

Når man skriver negativt, så må man også se på den andre siden. Spetalen sitt nedsalg i Rana Gruber har i etterkant vist seg å være riktig. Hans nedsalg i NEL var ikke. Han har tjent milliarder på finansaktiviteter i Norge og er en av Norges største private skattebetalere.

Vi får se, men tipper han er ute av BCS ganske snart, så får vi se hvordan hans uttalelse i finansavisen i dag, holder vannet om 6 måneder.
MacT
21.10.2022 kl 21:42 3594

Skjønner ikke helt hva du mener peftaus, men topp 50 har tatt imot ca 500k aksjer mandag og tirsdag.
Londonmannen
21.10.2022 kl 21:59 3592

Jeg var vel neppe den eneste som lot meg forføre av JBS og hadde håp til at ting kunne skje litt raskere enn det som ble realiteten. Slik sett så var nok mine uttalelser høste/vinteren 21/22 noe vel optimistiske.

Men da JBS gikk av og jeg måtte innse at ting ville ta lengre tid enn jeg hadde trodd/håpet, da reduserte jeg min eksponering i BCS og var på et tidspunkt helt ute. Og den manøveren viste seg å være korrekt. Følgelig har jeg ingen problemer med å erkjenne at mitt syn på den tiden var for optimistisk og dem som uttrykte sin skepsis, fikk rett. Jeg er tross alt ikke noe annet enn et menneske.

Men i motsetning til mange andre så reagerer ikke jeg med å skrive negativt og nedsettende om et selskap jeg forlater. Hvorfor bruke energi på et selskap man ikke er investert i? Det har jeg aldri skjønt. Samtidig har jeg alltid vært av den oppfatning av at det vi skriver på FA forum ikke vil påvirke kursutviklingen verken den ene eller andre veien. Og jeg forventer at aktører i aksjemarkedet benytter andre kilder enn FA forum sim grunnlag for sine investeringer.

Men jeg har aldri tvilt på teknologien til BCS og at BCS har gode muligheter til å lykkes. Når nå det nærmer seg Q3 og det har vært mye turbulens rundt selskapet og usikkerheten til markedsaktørene aldri har vært større, da er det mulig å gjøre særdeles gode kupp, forutsett man tror BCS vil lykkes innen et par år, og de gjør det. Men jeg kan ikke utstede noen garanti for hva som vil skje i BCS i fremtiden.

Likevel synes jeg at det faktum at folk tett på ledelsen fortsetter å øke sin beholdning gir gode indikasjoner på at dette går veien. Og jeg er ikke i tvil om at dersom de lykkes, da vil oppsiden være enorm. Men fortsatt er der et hvis, noe som også gjenspeiles i aksjekursen. Jeg er slett ikke all in.

Dagens råd. Dersom du ikke har tro på at BCS vil lykkes bør du selge deg ut sammen med spettet og finne deg et annet selskap du har tro på. Og kjøp nå ikke BCS aksjer fordi andre gjør det. Sett deg inn i selskapet, risikoen og kjøp ikke for mer enn du kan tape. ;-))
Rule
21.10.2022 kl 22:56 3503

Siden nyhed om MoU er der handlet ca. 9 millioner aktier. Idag knap 1 million. Skulle nedsalget fortsætte noget tid endnu vil opsamlingen blive gjort hurtigere og hurtigere og SP vil rask være afmonteret for aktier. Jeg har dog ikke meget tro på dette, men jeg havde heller ikke tro på kursfald ved 40-60 NOK. Fornuftig værdisætning med en rimelig sandsynlighed for at BCS lykkes kan for mig fint forsvare 60+ kurser. En af mine fremlagte beregninger viser kurs potentiale på 380 NOK ved blot 1 fabrik. Med nuværende kurs levnes BCS 4% chance for at lykkes ( 15 / 380 * 100 ). Med de opnåede resultater og et MoU i hånden har jeg troen på at deres chance er langt langt større. Snarere 50/50.
upsidedown
22.10.2022 kl 01:04 3499

Reagerte på det som sto at Spetalen ikke hadde kunnskaper om BCS.

Han var inne i detaljene før Saga ble brakt inn. Han var også sannsynligvis strategen bak introduksjonen til børs. Derfor jeg skrev for flere måneder siden at det ikke var tilfeldig at en LOI fra et hemmelig japansk selskap kom dager etter introduksjonen.

Blir litt for mange tilfeldigheter for meg der 2+2 ikke gir 4, men Spetalen vet hvordan man balanserer på slakk line.

Til de som er bekymret fordi jeg bruker tid på BCS, kan jeg bare si at jeg var innom AKSO-trådene jevnlig nær 2 år og advarte folk mot å kjøpe.

Hvorfor?

Fordi jeg hadde funnet ut at Folketrygdfondet hadde lånt ut minst 10 millioner til short. Da fasiten kom var det 13 millioner på det meste.

Jeg liker ikke at småsparere skal tape i forhold til de store spillerne og når jeg ser signalene vil jeg alltid bruke min stemme til å advare folk.
Redigert 22.10.2022 kl 13:26 Du må logge inn for å svare
upsidedown
22.10.2022 kl 01:33 3520

Jeg foretrekker at BCS går for kortreist CO2 når kilden er rett rundt døra. Så la oss håpe at de får en kontrakt med Hydro. Blitt populært å heise røde flagg. Ved en slik avtale kan man krysse ut ett av dem.

Ser at du er kommet i klubben til Rockpus og oppfordrer folk som ikke er enig med deg om å finne et annet selskap å skrive om. Det er ingen hemmelighet hvor jeg har kjøpt og hvor jeg har solgt. Det er bare å sjekke historikk på nicket. Det siste jeg har kjøpt er MOWI noe jeg også har skrevet på HO….
Redigert 22.10.2022 kl 04:17 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
22.10.2022 kl 09:40 3302

Vel, det er slik jeg gjør det. Gidder ikke bruke en masse tid og energi på selskaper jeg ikke er investert i. Mine skriblerier har null effekt på kursutviklingen uansett. Det er helt andre og sterkere krefter som styrer den.
elnomi
22.10.2022 kl 09:52 3281

« Jeg liker ikke at småsparere skal tape i forhold til de store spillerne og når jeg ser signalene vil jeg alltid bruke min stemme til å advare folk.»

Det er edelt gjort. Takk
MacT
22.10.2022 kl 10:33 3312

Det var jo edelt gjort av upside 👇 å hausse flyr på 7kr også.
upsidedown
22.10.2022 kl 11:46 3226

Håper du er litt mer etterrettelig i alt det andre du skriver.

Kan du legge ut en link der jeg har hausset Flyr, eller for den saks skyld flyselskap generelt?
Bullfight
22.10.2022 kl 11:56 3249

Det må nok komme store skattesalg på de som kom inn på 54
verdensmester
22.10.2022 kl 12:06 3263

Men da får man håpe de kjøper tilbake, så de ikke går glipp av oppturen igjen
Bullfight
22.10.2022 kl 12:11 3279

Ja det gjør nok de fleste, så da er det timingen med inngang som ikke er en lett øvelse.
verdensmester
22.10.2022 kl 12:19 3268

Ja en farlig øvelse, spesielt i slike selskaper som BCS, kommer kontrakten den dagen man e rute er det kjørt
upsidedown
22.10.2022 kl 12:22 3284

Det er en risiko. Awilco er trolig forbannet på Spetalen og føler seg lurt med rette hvis mistanken min om at han var linken inn i BCS stemmer.

Men de kan også være så seriøs at de vil gi BCS muligheten til å bevise at de kan gi investorene anstendig profitt på sikt. De har tradisjoner i sykliske næringer og er vant til store svingninger.

Lenge til jul, så vi får se hva som skjer.
Redigert 22.10.2022 kl 13:12 Du må logge inn for å svare
Lim Gordon
22.10.2022 kl 13:55 3182

Det er ingen som betviler BCS’s evne til å produsere karbonfiber, men deres evne og vilje til å kommunisere med markedet og aksjonærer er svært kritikkverdig. Nå hadde det jo vært på sin plass med noen beroligende ord, men kommer de? Nei! Da kan det jo være at de ikke finnes? Personlig er jeg redd det er noen som angriper patentet deres, den delen virker for meg noe ullen.
upsidedown
22.10.2022 kl 14:47 3124

De har søkt om patent på en del som inngår i produksjonslinja slik jeg forstår det. Men jeg finner ingen informasjon om at det foreligger en godkjennelse fra EU. Og jeg forstår ikke at man bare søker om patent på den delen(e) innenfor EU.

De er ganske ærlig på at det finnes flere store konkurrenter som både kan være kommet lenger og har mer ressurser enn dem, hvis man tar seg tid til å lese alt de har latt tilflyte markedet.

Det finnes ikke noe saklig grunnlag for å betvile at de er i stand til å produsere karbon fra CO2, etter mitt syn. Det markedet vil ha er beviser for at de kan produsere mye billigere enn andre…og der står saken i dag.
Redigert 22.10.2022 kl 15:46 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
22.10.2022 kl 16:34 3036

To elementer som gjør at de kan produsere ekstremt billig; for der første bruker de 1/10 av energien andre bruker, for det andre vil deres fabrikkproduksjon bli lokalisert til deler av Norge der energiprisenner latterlig lav.

Men et tredje element som også gjør CNF/CNT fra BCS unikt; restavfallet fra BCS sin produksjon er kun O2. Følgelig er det et helgrønt produkt BCS tilbyr kundene.
OZZY
22.10.2022 kl 16:39 3062

Et element til er at de ikke søker patent på deler av produksjonen. Det blir en firmahemmelighet.
Jippi
22.10.2022 kl 17:00 3040

Helt riktig
Londonmannen
22.10.2022 kl 17:23 3010

AWILCO hadde som forutsetning for å gå inn med kapital i BCS at selskapet kunne vise at de hadde teknologi som gjorde storskala produksjon mulig. DFen 20 desmeber 2021 meddelte sewlskapet følgende:

"(Bergen, 20 December 2021): Bergen Carbon Solutions AS (BCS, OSE:BCS)today
announced a major technological breakthrough with the successful production
start of the "Diegel 2.0" production unit. The unit, which has eight times the
annual production capacity of its predecessor, has now been in stable production
in the Company's test-center at Flesland for about a week and lab tests also
confirms excellent product quality of the carbon nanofibers (CNF) produced. "

Derved var AWILCO fornøyd og kom inn som selskapets nest største eier. Awilco ville ikke gått inn i BCS dersom dette ikke hadde blitt oppfylt av BCS. Jeg tror nok AWILCO ser betydelig oppside i denne og er som du sier vant med stor svingninger. Svingninger som ofte bidra til å kaste ut småaksjonærer som blir overnervøse når svingningen blir for brutale. Og det har de absolutt vært den siste tiden i BCS.
Lim Gordon
22.10.2022 kl 17:33 2997

Når to av de største aksjonærene selger seg ut kanskje et halvt år før fabrikkproduksjonen starter, venter jeg noen beroligende ord fra styret. Hvis ikke, tror jeg vi blir vitne til en vaklende kurs fremover.
PrivatInvestor
22.10.2022 kl 18:32 2940

Kan vel ikke forvente at ledelsen eller styre skal ut å kommentere hver gang det er store bevegelser i aksjen.
Jippi
22.10.2022 kl 21:46 2784

Nei. Det er for dumt. Styret og ledelsen holder kortene tett - veldig spennende!
Gullhaugen
22.10.2022 kl 22:13 2761

HVA om disse boksene som skal suge ut co2 og lage carbon nanofiber er og blir en lekebutikk fra en hovedoppgave?? Blir der noen gang butikk av dette? Ingen vil ha CEO jobben så studie kompisen fortsetter som ceo. Det er mangen i miljøet som stiller seg dette spørsmålet. Kan denne hovedoppgaven noen sinne bli butikk eller er det game over ??
FaderGem
22.10.2022 kl 22:17 2777

Helt riktig! Ikke et eneste negativt ord fra BCS. Ikke et eneste ord, betyr ikke automatisk negativitet. Det var ikke lenge siden vi fikk børsmelding om MOU og på grunn av konfidensielle og kommersielle årsaker vil mer detaljer komme senere.

At Saga nå velger å jekke seg ned kan ha flere årsaker.
Som flere har vært inne på, så foregår det muligens en intern krig mellom den plutselige avgående CEO og ØSS. JBS gjorde et knepp mot ØSS i går på Twitter, noe som styrker denne påstanden. Enn så lenge en konspirasjonsteori, men nærliggende å tro denne vil vise seg å stemme.
ØSS og Saga har ikke tilgang til innsideinformasjonen di hadde før, naturlig nok. Da de ikke får den servert på sølvfat lengre, viser de muskler og saboterer kursen. Et barnslig og surt trekk? Mye tyder på det ifølge ØSS selv i Finansavisen for litt siden.
Hvorfor skulle BCS sprudle avgårde med informasjon for å hjelpe ØSS å selge dyrere, da det muligens foregår en intern "krig"?
La Saga Pure tømme seg under 15 kr. Når de forhåpentligvis er helt ute, kommer godmeldingene på rekke og rad.
Tiden vil alltid gi svar, selvfølgelig de rette svarene.

Nå svømmer folk rundt i panikk, med ingen annen grunn enn at BCS velger å tie helt og holdent, ærlig og redelig til alt er avklart.
CNF, CNT, grafitt og graphen er fremtiden.
Du tar kraftig feil hvis du skulle mene noe annet.
Redigert 22.10.2022 kl 23:18 Du må logge inn for å svare
Rule
23.10.2022 kl 02:40 2626

Ingen tvivl om det. Et marked i enorm vækst. Nye applikationer vil dukke frem også som funktion af at prisen på CNF og CNT formentlig vil falde over tid eller via tilskud. Det spændende er at den samlede miljø påvirkning er gunstig ved at man kan spare på andre materialer der kræver mye energi for at blive fremstillet - som fx cement.
BCS kommer med en fremstillings metode der er x10 renere end den traditionelle. Jeg tror at et draw-back er at de aldrig kan fremstille i nær så ren og fin en kvalitet som med traditionel metode. Men tests har vist at kvaliteten er acceptabel og høj nok - i hvert fald til batteri applikation, som er vigtigst lige nu :-)
Helt enig - la Saga Pure tømme sig på latterlig lav kurs, Saga Pure (og ØSS) er kun interesseret i kortsigtet gevinst hvor de har sær status. Når særstatus forsvinder så forsvinder Saga Pure. Fremgår også klart af deres profil. Personligt synes jeg at det er en skammelig måde at drive forretning på.
Vi fik stor vending i US fredag. Nogle snakker om at der kan begynde at ske noget sektor rotation tilbage imod vækst. Vi har mye i vente alene pga makro situationen.