BCS - Tidenes kupp på OSE, råbillig enda.


Lånt noen kloke ord fra E.Hanøy delt på Facebook:

Når jeg diskuterer aksjer med «vanlige folk», så er det en setning som ofte dukker opp.
- Tenk om jeg hadde vært tidlig ute i xxx, DA hadde jeg virkelig hatt bra med penger i dag». (Tesla er gjenganger).

Vel, da har jeg gode nyheter. Vi ER tidlig ute denne gangen. Samtlige aksjonærer har gjort sin investering FØR selskapet har kommet i gang med produksjon av betydning. Dette er som å være inne FØR Tesla hadde begynt å selge biler.

Jeg sier ikke at kursen til BCS vil gå i nærheten av like høyt som Tesla, men vi alle er altså tidlig ute.

For at du skal få oppleve å være en av dem som faktisk var tidlig ute, og til slutt fikk god gevinst, så er det én egenskap som er viktigere enn alt annet.

Tålmodighet.…

De ansatte i BCS gjør sin jobb, og vi må gjøre vår.

Så ikke bli deprimert om kursen faller, ikke bli euforisk om den stiger. BCS har et produkt som de vil få solgt rubbel og bit av, til høy pris. Så ro ned, vent til de to fabrikkene er oppe og går, og så skal du bare se at det blir trivelige tider. 😊
Redigert 18.06.2022 kl 13:16 Du må logge inn for å svare
rockpus
17.11.2022 kl 15:22 4207

"Jeg mener man bør gå tilbake og lese Q3 rapporten på nytt. Dere står det at de nå også kan produsere Grafit ut av CO2. Det mener jeg i så tilfelle de er alene om i verden. Prosjekt C er igangsatt for å teste ut muligheten for å fabrikkprodusere Grafit i stor skala. I så måte vil de ikke bare bidra til å dekke et økende behov for Gfrafit, men samtidig vil BCS forbruke store mengder CO2 som utsølipperne da ikke trenger å lagre under havbunnen. Stoda i prosjekt C får vi vite mer om i desember. Men det er vel neppe tvil om at dersom dette lar seg gjøre sitter BCS på et gullegg."

Her er du kanskje inne på noe som markedet så langt ikke helt har oppfattet! Dette vil i alle fall fjerne all tvil om BCS skal kunne kalles et grønt selskap, og bør kvalifisere til statsstøtte.
Er den reelle situasjonen i selskapet stikk motsatt av det markedet bygger sin negative kursreaksjon på? Kanskje BCS nå er mer serøst og lovende enn det noen gang har vært? Her kan vi snart få oppleve tidenes snuoperasjon!

Ja, jeg er av samme oppfatning. Aksjekursen reflekterer tross alt markedsaktørene sin opopfatning av selskapet. Men jeg tror at majoriteten av markedsaktørene her har en fullstendig feil oppfatning av selskapet. Samtidig ser vi at aksjonærer med nære relasjoner til ledelsen går motstrøms og kjøper seg opp mer mens majoriteren av aksjonærene bidrar til å gruse kursen.

Det kan bli artig den dagen selskapet evner å overbevise markedsaktrørene om at situasjonen ikke er så katastrofal som de tror, snarere tvert imot. Og 2 år, hva er det? Snart 2 år siden selskapet kom på børs. Tiden flyr fort i godt selskap. ;-))
Kratos
17.11.2022 kl 17:45 4122

Tror du det kommer en så utvannende emi her på 10 kr som vil gruse aksjen? Ellers ser jeg ikke noen paralleller. FLYR var jo dømt til å mislykkes, mens BCS ikke engang har begynt.
Rule
17.11.2022 kl 18:53 4004

Graphit delen er en ekstra opportunity der er kommet ud af det blå. værdisætning er p.t. 0.
IPO var vel på 17-18 NOK og så har man hentet +7NOK pr aktie siden den gang = 25 NOK. Selskabet er p.t. ikke blevet mindre interessant siden IPO - tvært imod.
Tilliden til BCS er p.t. = 0. Vi prises i grove træk til cash værdien.
Gork
17.11.2022 kl 19:58 3906

Jeg har vel min egen teori. Om noen dager er EGF avholdt, opsjonene til Løkke og Strømsnes, settes til gjennomsnitt de siste 10 dager. Når dette er gjennomført, da blir tidene bedre og positive nyheter vil komme, merk mine ord.

Aksjen er totalt tradet ihjel. Vi er snart nede på kontantbeholdningen.
nopetter
17.11.2022 kl 20:04 3880

en stor investor har gått ut i media på FA og sagt at det pågår en naked short i flyr aksjen noe som et fullstendig ulovlig ifølge børsloven, senere kom det fra at et utenlandsk hedgefond hadde veddet mot aksjen men ikke i den størrelsesorden. dvs at euronext ikke har kontroll på diverse ulovligheter som foregår på børsen. på lik linje som da OSEBX ble eid av DNM,PAS og KLP da foregikk det mye rart på børsen. på lik linje som det jeg har påpekt i 1 år at denne aksjen blir most av en algoritme
Redigert 17.11.2022 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
MacT
18.11.2022 kl 06:35 3654

SIGURD EINAR THORVILDSEN styreleder i awilco øker med 19.661.

Silvercoin øker med 30k. Eier nå totalt 165k med 3 forskjellige kontoer.

Ja, investorer med innsikt i BCS og som evner å se potensialet til BCS og som har tiltro til at teknologien funker, de kjøper seg opp, til tross for at usikkerhet og frykt henger som en seig masse over hele selskapet og bidrar til å holde kursen nede. Rett nok foregår der også noe skattemotivert salg, men jeg tror ikke det er hovedårsaken til at kursen ligger der den ligger.

Men dersom man evner å se gjennom frykttåken og ta inn over seg det som nå skjer i selskapet, samt anerkjenne at strategivalget har full støtte hos ny CEO, styreformann så vel som styret, så er jeg ikke i tvil om at man kan gjøre en kule ved å kjøpe BCS på 10-tallet. Ikke glem at selskapet kom på børs til en kurs av kr 18,- og det har skjedd svært mye i selskapet siden den gang, både på teknologisiden, organisasjonen, samtr infrastruktur og avtaleporteføljen. På de fleste områder har det vært fremgang siden 2021. Derfor er det merkelig at man i dag kan handle BCS med en såpass stor rabatt.
Kratos
18.11.2022 kl 12:40 3301

Det siste du sier er jeg 100% enig i. Jeg har fulgt med på handelen i aksjen daglig og handlet også nesten daglig. Har akkumulert mer enn jeg først tenkte når jeg gikk inn, men slik er det når man ser penger på gata. Algoen er satt på salg, og spreaden er stor. Dersom man f.eks kjøper posten på 10.30, kjøres den raskt ned til 10.20, og prøver noen å dumpe gjennom 10, så kjøpes den opp til 10.20. Sånn går nu dagan.

Rent teknisk er det veldig spennende nå, vi har dabbet på 10 kr flere ganger, uten å bryte gjennom. Desverre er formasjonen som tegner seg lavere topper og flat bunn, noe som normalt betyr videre ned. Det som taler i mot dette bildet er at volumet er så lavt at det er vanskelig å konkludere, og moment indikatorer som RSI og MACD er så utbombede at dersom dette snur nå, så blir det veldig trangt inn døren. Jeg ser ikke vekk i fra at vi kan stige 20-30% de kommende ukene kun basert på dette, men det forutsetter altså at vi ikke bikker under 10 kr og blir der. Foreløpig ser det OK ut, må bare stenge over dette nivået i dag. Fingers crossed.
Rule
18.11.2022 kl 15:42 3174

Nyhederne i december ( Projekt C + BIR test ) kommer til at overstyre og sætte ny teknisk retning.
nopetter
18.11.2022 kl 16:04 3133

vel nå er iallfall fredly ute av listen til BCS

denne dumping metoden har foregått i evigheter, men de MÅ ha aksjer på konto for å klare å bøtte kursen. det er slik de tjener penger mye mye mer enn å driver vanlig trading. det de gjør er å dumpe aksjene de eier til seg selv på lavere nivå enn de ble ervervet. problemet med denne metoden er at disse aksjene også blir plukket opp av andre ergo må de ha påfyll etter en tid. jeg er sikker på at denne algoritmen sitter med flere millioner aksjer
OZZY
18.11.2022 kl 16:33 3083

er det lov å selge til seg selv på lavere kurs ?
rockpus
18.11.2022 kl 16:46 3051

Da holdt 10eren i dag også!

Ingen som er på vei ut ønsker at kursen skal gå ned i prosessen. Derfor går nedsalg over tid og man handler opp med små poster, mens man selger ut litt større.

Det er faktisk ganske oppsiktsvekkende at BCS har holdt seg så bra tatt i betraktning at største eier og etterhvert vennene har solgt seg ut.

Har ikke fulgt med hvor disse aksjene har havnet, men regner med at en god del nå er spredt ut på såkalt ikke-profesjonelle investorer. Svaret kommer trolig de neste seks måneder når de kortsiktige synes de har ventet en «evighet» og får nerver.

Fulgte aldri med, men kjøpte Sagmo mer enn de 3500 aksjene han annonserte på Twitter?
Rule
18.11.2022 kl 16:57 3013

kan du ikke forklare hvordan man kan tjene penge på det til os andre dødelige...?

Metode-1:
a) køb: 100 NOK
b) sælg+køb på 80 NOK
resultat = bogført tab på 20 NOK = skattebesparelse eller hvor ligger fordelen ?

Metode-2:
a) køb: 100 NOK
b) sælg+køb på 80 NOK (kunstig lav kurs --> stigning )
c) køb på 81 NOK ( --> kurs stigning sekvens startes )
d) sælg på 85 NOK ( udnyt stigning )
resultat = 4 NOK gevinst pr aktie

noget ala metode-2....? Og step b) er ikke lovligt...?
rockpus
18.11.2022 kl 18:17 2903

"Det er faktisk ganske oppsiktsvekkende at BCS har holdt seg så bra tatt i betraktning at største eier og etterhvert vennene har solgt seg ut."

Det er rett og slett vemmelig å se hvordan du nyter situasjonen. Er det mer tifredstillende å se andre tape enn å tjene penger selv?

Denne aksjen har vært en av de aller verste på OB dette året. Fra en topp over 80, ned til 10. Fra Saga begynte det siste salget, har kursen rast fra 36 ned til 10. Og så tror du at noen lar seg bløffe av at du synes det er oppsiktsvekkende at kursen har holdt seg så bra??
Det er sjelden jeg lar meg provosere på dette forum, men din fremtoning blir litt for utspekulert.

Aksjen er jo nå priset til at den skulle nærme seg konkurs.

Det har vel alltid vært slik at man ønsket å kutte hodet av budbringeren av de dårlige nyhetene. Og slik har det vært siden mitt første innlegg på en BCS-tråd.

At det ofte er 10 mot 1 med konstant meldinger til Admin har ikke forandret på mye av det som har vært mitt hovedbudskap fra dag EN.

STAY AWAY - og det mener jeg fortsatt alle med sunn fornuft bør gjøre inntil ting som er meldt materialiserer seg og man kan få noen tall på bordet…

Artig logikk. Man handler opp med små poster og selger ut litt større. OK. hvem er det da som kjøper de litt større postene som selges ut? Eller hvem er det som selge de små postene man bruker for å kjøre kursen opp. Dersom du skal selge større poster så må det da gfjerne være noen som kjøper dem, dersom du da ikke skal tillate deg å gruse kursen.

Kursen ble i utgangspunktet gruset av ØSS og SP da de valgte å selge seg ut. Disse salgene trigget nok andre mindre invetorer til å selge seg ned/ut og kursen ble trykket enda et stykke ned. Den siste nedturen fikk kursen da ledelsen offentliggjorde en utsettelse av oppstart av fabrikkproduksjon i Høyanger. Siden har kursen lagt på 10-11 kroner. Nå er vi i tillegg begynt å nærme oss desember og nyttår. Hva skjer da? Jo, per 31 des gjeres det opp status over hva du har tjent og hva du har tapt på børsen gjennom 2022. Jeg vil tro vi er mange som ligger inne med tap i BCS og som sådan ønsker å realisere disse før 31 desember. Dette har jeg selv gjort. For i desember kommer det også oppdatering på Project C. Og med CEO og styreformann inne med en pen bunke aksjer hver, så er det all grunn til å tro at Project C neppe skuffer markedsaktørene. I så tilfelle kan kursen få seg en skikkelig rekyl oppover. Hvor mye? Your guess as godd as mine.

Men i mellomtiden kan vi godt oppleve at kursen sigeer enda litt ned, men jeg tror vi er rimeliog nær bunn på dette nivået. Og med et positivt Project C tror jeg veien opp igjen til 15-taller er kort. Ikke glem at teknologien fungerer, markedet er der og det er plenty med kunder til anodegrafitt og CNT. BCS vil i tillegg kunne levere helgrønne løsninger.

Venter du til det som er meldt materialiserer seg og det er kommet tall på bordet; altså at fabrikkproduksjon er i gang og inntektene er begynt å komme, da trror jeg du bør investere i de beste sprintskoene du kan få tak i, for da skal du virkelig få løpe etter kursen.
rockpus
18.11.2022 kl 19:07 2789

Det er jo helt opplagt at du bevisst overdriver. Det er nok ikke mange som tror at du virkelig mener at aksjen har holdt seg oppsiktsvekkende bra. Aksjen har jo kollapset!
Man kan jo med rette undres over hva som motiverer og driver deg. Er du liksom bekymret for oss som er inne??

Dette skjer med roboter som er programmert og husene har heller ingen transaksjonsutgifter per handel.

Jeg har sluttet å spekulere i hvor bunnen i BCS kommer da jeg ikke har noen tekniske signal å støtte meg på. Ser at noen mener den vil lande rundt cashbeholdningen. Jeg vet ikke.

Tror fremover det største problemet blir volumet, så om noen små ønsker å lette seg kan det gi store kursutslag. Men det ligger i sakens natur at BCS er nærmere bunnen enn den har vært før.

R/R har også endret seg i takt med nedgraderingene og det er ikke nødvendigvis en fordel akkurat nå.

Men jeg er, som du vet, en av dem som tror at BCS har en fremtid når bitene faller på plass. I motsetning til Spetalen tror jeg ikke at det er noe hokuspokus de driver med😎

Dette vet du ikke skjer i det virkelige livet. Det er nå 50 prosent oppgang til 15 og jeg skal nok få aksjene jeg vil ha under denne prisen. I ventetiden kan man jo ha pengene i andre selskaper der horisonten er noe kortere enn i BCS.
FaderGem
18.11.2022 kl 21:07 2610

"I ventetiden" kan mye rart skje. Mange har brent seg og gjort dumme valg, og mange vil gjøre det igjen.
Skal bli spennende å se hvor lur man føler seg til syvende og sist i den så kalte "ventetiden", der selv ikke du har et spesielt nært forhold til innsikten. Eller?
MyGame
18.11.2022 kl 21:53 2558

Nå som du endelig ble forelagt bekreftelse på BCS sin patent i en annen tråd - kan du glede deg over at BCS er på "BlackWeek Offer". Du kan begynne "scale" deg inn og oppover. Skulle det gå nedover, scaler du deg inn og ned. Begge veier er like gyldige. BCS er rundt penga på bok + en liten premium. Det er slutt på praten og inn med maten. De som griner etter å få til lavere pris nå - sitter på småpenger.
Redigert 18.11.2022 kl 21:56 Du må logge inn for å svare
MyGame
18.11.2022 kl 22:09 2523

Upsidedown. Nå igjen. Fa...n altså. Er du blitt "robot" ekspert nå? Volumet har jeg diskutert i annen tråd, og du har helt feil. Bunnen er null. Men at du mener ift penga på bok sant? Forventer at du kjøper lyttepost på mandag (25-100.000 kr) og er med på Morroa. Tenk på stakkaren som kjøpte for 500-1mNOK eller mer på 70kr og over - og her snakker du om 10 kr - går det bra med deg eller😂
Redigert 18.11.2022 kl 22:11 Du må logge inn for å svare
coccoman
18.11.2022 kl 22:24 2486

Hallo! Les hva dere skriver, bare pjatt og spekulasjoner! Nå er det et års pause fra bcs som gjelder. Da tar vi en ny evaluering om teknologien med digel versjon 2 og mengde nanokarbon kontra verdiløs grafitt er verd å satse på, les: og om det er noe poeng å bli med på emisjonsen til kr 5 for å finasiere Høyanger og halve Mosjøen (der må jo lista ligge!) konta konkurende pettersmart-teknologier.

Ha en vakker jul med tenkehetta godt nedom øra!
Hau, hau
Redigert 18.11.2022 kl 22:43 Du må logge inn for å svare
MyGame
18.11.2022 kl 22:31 2480

De små postene du referer til er algo som har minus og pluss konto og hvor samme algo kan ha lien differanse på en annen konto/megler. Sagmo kjøpte mulig flere aksjer via andre kontoer og som ikke synes i listene grunnet kontotyper. Jeg fikk med meg han skulle kjøpe, og ble overrasket over kun 3500 aksjer. Det er jo bare latterlig. Antatt han ikke fikk full filling den dagen og derav det. Uansett - gutten sitter jo faktisk på flere aksjer en den samlede stol her på forumet gjør til sammen. Så tenker det går helt fint jeg. Mannen er ingeniør 42 år og nyrik. Kjøpt seg fin bil, hus og hytte + noen Rolexer. Pensjon har han også.
FaderGem
18.11.2022 kl 23:04 2411

Usikkerheten går begge veier ser jeg, det kan man jo ta med et smil hvis man ønsker det. :-)
Hvem sitter med det bredeste smilet?
Kan være leit å være usikker på seg selv, sine valg og sin tro, men det bunner i at man ikke sitter på nok selvmotsigende stimulans for sin usikkerhet, det er rett og slett et valg du har pådratt deg selv. Hverken mer eller mindre.
Med det sagt, tar jeg nok en gang livet med ro. Det gjør tydligvis Awilco, mor og far Blydt Svendsen og. Hvorfor det? Uvitende fjols, må enkelte tenke.
Javel, de om det.
rockpus
18.11.2022 kl 23:06 2405

Greit å få bekreftet at du egentlig er på kjøperen. Da forstår man jo litt bedre din motivasjon bak dine forsøk på å skape oppgitthet..
MyGame
19.11.2022 kl 00:09 2287

Rettelse Rule... IPO var ich 11.75 kr. Nå er den under IPO. Dette er jul i november!
Redigert 19.11.2022 kl 00:09 Du må logge inn for å svare

Vel, vel med denne typen aksjer skal man aldri si aldri. Hvor lang tid brukte aksjen fra 18 til 60 etter børsnotering? Hvilke teknologi hadde de da? Hadde de noen partner? Lå det an til fabrikkproduksjon med store volum?

Selskapet er i dag kommet mye lengre teknologiutviklingen sin, da har et større produktspekter å spille på og enda større kan det bli. De har en MOU med en internasjonal japansk aktør og de har emner profesjonell ledelse i tillegg til en langt større organisasjon.

Jeg tror at med full klaff i prosjekt C, noe positivt om finansiering, og en forkortelse av tidslinjen frem mot fabrikkproduksjon så blir ikke 15 tallet vanskelig å nå. Og ikke bare 15 tallet.

Jeg sier ikke at det skjer i desember, men når det skjer vil selgerne fordufte og kjøperne vil strømme til. Slikt gjør underverk med kursutviklingen. Den som lever får se. Jeg har kun en mindrecandel sv min investerte kapital i BCS. Spennende tider!
FaderGem
19.11.2022 kl 00:41 2224

Jeg er av den oppfatning at jeg belager helheten av min kapital i BCS, med knusende ro.
Det kan bli Jackpot, Jackpot Delux, frem mot 2030 hvis toget får de rette skinnene å glide på.
Hvis ikke, har jeg i det minste prøvd med innsatsen som innsats.
Har mer trua på BCS enn en ukentlig Extra-kupong. Jeg følger Awilco, ingen andre kan overtale meg til det å tvile på det motsatte.
Da skal man prøve hardt; det kan fort bli for gjennomsiktig og veldig kleint.
MyGame
19.11.2022 kl 00:51 2204

Aksjen kunne handles 18 eller 19 april 2021. IPO 11.75. Den åpnet vel ca. 16 kr og sluttet opp 45% den dagen fra IPO. 30 april nådde den vel 63 kr opp rundt 265%.
De hadde ingen kunder og ingen partnere, men de hadde patent. Den ble meddelt 17 august 2020. Det lå ikke til rette for store volum som nå i ettertid er belyst. Det er har vært mye på gang og er mye på gang. Jeg leser igjennom linjene. Tror vi tenker svært likt. BCS har gått opp ned sidelengs. Her har aksjonærer hatt det gøy med trades. Noen er (forever) long og noen går short. Jeg tror også resonemnett ditt er rikelig kort innen rekkevidde. Det skal så lite til. Trappa og dørene er allerede trange. De som solgte i dag under 10kr gikk på tap. ATL. Mulig den skal lengere ned, men den skal også langt opp, laaaangt opp. Støtter deg der - jul i november for de som har kjøpt nå.
Redigert 19.11.2022 kl 00:54 Du må logge inn for å svare
MyGame
19.11.2022 kl 02:25 2145

@Ingolv_Kvamme

Med all respekt for din tråd - inviterer jeg deg til min tråd. https://www.finansavisen.no/forum/thread/155643/view
Redigert 19.11.2022 kl 02:32 Du må logge inn for å svare

Vel det er et gode at vi vurderer situasjon ulikt. Jeg skal være ærlig med deg og fortelle at for meg ble Høyanger en skuffelse, fordi jeg regnet med som 100 prosent sikkert at de ville starte opp i Mosjøen der de tilsynelatende hadde alt på plass. Også en LOI-avtale om fangst av CO2.

Dette har de ikke i Høyanger og nå må de kjøpe CO2 fra annet hold på lik linje med alle konkurrentene og dermed er det sådd tvil om kapasiteten de har på sin teknologi til fangst som i utgangspunktet er «kinderegget» i BCS forretningsplan etter mitt syn.

Da jeg skrev at grønnvasket CO2 ville bli en kommersiell handelsvare med rikelig tilgang for alle produsentene i takt med økt rensing på en BCS-tråd prøvde «apeberget» å vitse det bort i juni. I dag vet vi at BCS også skal kjøpe CO2 til sin planlagte fabrikk i Høyanger. Det er ikke et vinnerlodd i mitt hode. Det er et tilbakesteg i forhold til det de signaliserte ved introduksjonen på børs.

Og sånn går dagene. Kanskje må vi vente til utgangen av 2025 før BCS er i stand til å bevise at de har en teknologi som både renser lufta for CO2 og produserer nyttige karbonfibre i andre enden. Hvis de ender opp med å bli en av mange som kun skal produsere karbonfibre i verden er mesteparten av oppsiden borte i mitt hode.
Redigert 19.11.2022 kl 09:58 Du må logge inn for å svare
Kratos
21.11.2022 kl 10:40 1369

Ble bunnen satt nå? Fra -3% til +3% og mulig brudd av en fallende trendlinje fra 09 november.
Gork
21.11.2022 kl 17:17 1208

Med dagens sluttkurs vil Løkke/strømnes i morgen bli tildelt opsjoner på 300/400`K aksjer, opsjonskurs ca 11,26. Dette blir bunnen innen kort tid. Tilfeldig eller
i scene sat inngang. Rimelig sikker på at kursen vender nordover de neste ukene.

Det BCS aksjen har vært utsatt for, er utrolig. Omsetning 700-900K aksjer de siste 30 dager i snitt. Sp lettet seg for i overkant 3 mill aksjer, nesten ikke noe bevegelser innen topp 50 av betydning. Resten er trading, trade i et selskap med 42 mill aksjer, med slike volumer. Galskap er ordet eller viljet handling.

Vi får se.
Redigert 21.11.2022 kl 17:18 Du må logge inn for å svare

Brytes den fallende trendkanalen i dag? Virker å være mindre algoritmer og short i ordreboka i dag.