Hva betyr dette?

B-Olga
NANOV 21.06.2022 kl 23:50 111361

Videre fremgår det av meldingen at et uavhengig ekspertpanel har rapportert at effektivitetsdata fra en fase 2b-studie med Betalutin er mindre lovende enn data rapportert fra fase 2a Lymrit 37-01-studien.

Hentet fra FA, men hva betyr det?
Hugoil
13.07.2022 kl 13:06 6387

Dette er en interessant diskusjon. Det er uvanlig stort overlapping av samme eiere i de 2 selskapene. Litt ingeniørkunst med å mekke disse selskapene kan virke både fristende og morsomt, kanskje langsiktig gunstig for industriskaping i Norge. Det er også svært interessant å få mer klarhet i NÅR man tror Oncoinvent kommer I SKATTEPOSISJON og dermed kan utnytte det sk.m. f.f underskuddeet til NANO - innen 10 år før deet utløper helt. Som et 5. ALTERNATIV, så drar dette ned sannsynligheten for de 4 andre - la oss si prorata. Andelen/sannsynligheten for positive utfall øker. Må være et mekka for DNB å operere i:
--
InVivo
2889

1
1t
Eller for å sitere CEO; «all options are out there».

Det mest åpenbare av de alle er at RHL og de andre eierne av Nano og Oncoinvent fusjonerer rest-Nano inn i Oncoinvent.

2



Dormancy
45
1t
Det er fint lite synergier i en slik fusjon og investorer vil ha “pure plays” og ikke en pakke som inneholder noe man ikke er interessert i å bruke penger på.

2 svar
1



InVivo
2889

4
1t
Det er fint lite synergier i en slik fusjon

Jo, det er det.

Og caset blir fortsatt like pure. Det nye selskapet kan utelukkende fokusere på Alpha37 og Radspherdin, som begge er alfaemittere. Oncoinvent jobber også med antistoff, så det er en åpenbar teknologisk synergi her

Da får man over cash, fremførbart underskudd, immatrille eiendeler og nøkkelkompetanse.

Får de solgt ut Betalutin og Humalutin vil dette bare være en ren bonus

3



InVivo
2889
44m
investorer vil ha “pure plays”

Det vil jeg heller si er tvert om!

Det verste som finnes er jo en one tricky pony som alt står og faller på

2



Dormancy
45

InVivo
32m
De bruker forskjellige radioaktive isotyper og i hvert fall Radspherin har en helt annen produksjonsprosess. Hvis man skal ta Betalutin eller humalutin videre i dag så må man gjøre kostbare kliniske studier noe Oncoinvent verken har penger til eller et stort apparat for å kjøre.

Det verste som finnes er jo en one tricky pony som alt står og faller på

Det spørs nok også på hva slags diversifisering det er snakk om. En ting er å ha en god teknologiplattform man kan bygge mange produkter på, mens NANOV ligger helt i andre enden der man har en pipeline der alt går på samme target som gir lite reel diversifisering.

Men hvorfor skulle Oncoinvent investorer ha lyst til å bla opp gigantiske summer for å overta et mislykket klinisk program når Oncoinvent utvikler nye produkter selv?

2 svar
1



InVivo
2889

1
29m
Hvis man skal ta Betalutin eller humalutin videre i dag så må man gjøre kostbare kliniske studier noe Oncoinvent verken har penger til eller et stort apparat for å kjøre.

Jeg har aldri sagt at dette skal videreføres i det nye selskapet, kun Alpha37.

De bruker forskjellige radioaktive isotyper og i hvert fall Radspherin har en helt annen produksjonsprosess.

Oncoinvent jobber med produkter utover Radspherdin som involverer antistoff.

Nettopp derfor er jo teknologien og immatrielle eiendeler av interesse

1 svar



InVivo
2889

2
25m
Men hvorfor skulle Oncoinvent investorer ha lyst til å bla opp gigantiske summer for å overta et mislykket klinisk program

Dette er jo bare stråmannsargumentasjon.

Jeg har aldri nevnt gigantiske summer, ei heller den delen av Nano som har feilet.

Det jeg mener er er optimalt for begge parter er å få inn Alpha37, cash, fremførbart underskudd og immatrille verdier i Oncoinvent.

Hva fordelingsnøkkelen bør være kan vi jo gjerne diskutere.




Dormancy
45

1

InVivo
24m
Aha, ja hvis de kun skal kjøpe Alpha37 ut av boet til NANOV så er det kanskje mer aktuelt, men dette produktet er det jo Oranomed som styrer nå? Det er heller ikke åpenbart at CD37 fortsatt er et attraktivt target selv om ikke alt håp er ute.

1
--


mekke mekka
Redigert 13.07.2022 kl 13:11 Du må logge inn for å svare
scooby-doo
13.07.2022 kl 17:41 6238

Fremførbart underskudd går aldri ut på dato. Det var før det var 10 år.
Slettet bruker
13.07.2022 kl 22:27 6095

Roy Hartvig Larsen solgte alle aksjene ham eide privat.

Nå kaster Healthcap kortene.

Dersom disse hadde trodd at det var en reell mulighet for at noen ville betale i nærheten av verdien på det fremførbare underskuddet ville de vel ikke ha kastet ut aksjene sine på så lave kurser?
Hugoil
13.07.2022 kl 22:32 6088

Som du kanskje aner, så er det mange syn på saken.

Det er noen som har redusert delvis, slik som Merlutin. De sitter kanskje og verper til det de ser for seg som den rette anledningen. Andre har økt.

Det er ingen som betaler full verdi for framførbart underskudd. Men at det som betales er lik eller større enn f.f.b u.skudd kan skje, av andre grunner.

Takk scoopy, det øker verdien på det ffbusk.
--


Det var det mest spennende Lyn Gordon sa på RD-dagen, at man er kritisk til å behandle med rtx under korona pga risken for ytterligere bivirkninger:
--
domfus
19
5t
Det er mulig denne kommentaren er skivebom, men kan konsekvensen av Covid-19 være at behandlingen med cd-20 også gir mindre effekt tidligere. Det er ikke sikkert at det kun er cd-37 som gir dårligere effekt.
Dette kan jo også være en ukjent faktor det jobbes med om dagen hos NNV?

https://www.aacr.org/about-the-aacr/newsroom/news-releases/patients-with-lymphoma-treated-with-b-cell-depleting-therapies-may-have-worse-outcomes-from-covid-19-infection/
--

Hvordan effekten påvirkes forsøkes duckduckgoèt her:
--
how covid vaccines affect rituximab

https://duckduckgo.com/?q=how+covid+vaccines+affect+rituximab&atb=v314-1&ia=web


Vil de heller leve med kreften enn med covid?

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov › 34549309
Impact of rituximab on COVID-19 outcomes - PubMed
Sep 22, 2021Impact of rituximab on COVID-19 outcomes Abstract Rituximab is associated with prolonged B-cell depletion and secondary hypogammaglobulinemia and is associated with a dampened humoral response and increased infectious complications




https://www.ncbi.nlm.nih.gov › pmc › articles › PMC8607746
Antibody response to COVID-19 booster vaccine in rituximab-treated ...
Nov 22, 2021To our knowledge, this is the largest study to elucidate the antibody response to a COVID-19 vaccine booster dose in patients on rituximab therapy. These data consolidate the recommendation that it is imperative that patients receiving rituximab therapy should receive a booster dose to aid in the generation of an immune response.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov › pmc › articles › PMC8421079
Impact of rituximab on humoral response to COVID-19 booster vaccine and ...
Sep 7, 2021in addition, rituximab has been known to be associated with reduced humoral response to pneumococcal and influenza vaccines. 6 to our knowledge, this is the first elucidation of the effect of rituximab on sars-cov-2 antibodies in vaccinated patients with aav, demonstrating a precipitous decline in antibodies 1 month after administration of the …

https://www.ncbi.nlm.nih.gov › pmc › articles › PMC8365555
Rituximab‐induced acute lympholysis and pancytopenia after COVID‐19 ...
Aug 16, 2021Rituximab and COVID‐19 vaccine can cause massive hyperacute depletion of B cells and plasma cells, as well as subsequent cytokine release syndrome, coagulopathy, and pancytopenia.

https://journal.chestnet.org › article › S0012-3692(21)01860-2 › fulltext
Patient on Rituximab Contracting Covid-19 Virus After Vaccination
Oct 1, 2021DISCUSSION: A patient being treated with a chimeric CD-20 monoclonal antibody like rituximab could decrease COVID-19 vaccine effectiveness.Rituximab is a CD-20 monoclonal antibody used in treating B-cell malignancies and autoimmune disorders. It targets the CD-20 antigen on the surface of normal and malignant B-cells.


Kan det være så ille som at om man der demokrat så selger man NANO pga korona, mens republikanere sitter?

-

https://www.onclive.com/view/survival-is-significantly-poorer-for-young-black-patients-with-aml-compared-with-white-counterparts
blant annet:
Individualized Care Drives Treatment Focus in AML, DLBCL, and CLL
July 11, 2022
Ashling Wahner
Redigert 13.07.2022 kl 23:11 Du må logge inn for å svare
Hugoil
14.07.2022 kl 09:19 6029

Har den siste optimist blitt pessimist? Jeg sitter her og lurer.
--

At hallik-HC solgte 1,2mill aksjer tror jeg er mer teknisk (ikke TA altså), men taktisk teknisk og kanskje ikke mest for å stå friere til å selge videre når man allerede har flagget. Det kan være noe entreprenørielt. Liksom, hva med å sette en bunn? Man kan nok på ingen måte se for seg at hjørnesteinsinvestoren selger seg ut i en fase hvor man ser på reddende, oppbyggende løsninger. Ikke en gang en svensk en kan ta en svensk en i en sånn situasjon.

1,59 før uka er over.
--
Dagen startet med en avgitt BULL PIERCING LINE i kvarterschartet (som jeg har lært av Znabelen at jeg ikke skal melde, men denne ble avgitt så klarer ikke la være) og fortsatte med en formert BULL HAMMER i timeschartet.
Redigert 14.07.2022 kl 10:18 Du må logge inn for å svare
Kratos
14.07.2022 kl 11:03 5921

Det er en fadese at aksjonærene godtar Behandlingen de har fått av ledelsen, her har de lovet gull og grønne skoger, Radforsk har i utallige podcaster sagt det blir medisin, og nå har hele greia raknet ila. 2 måneder. Hva skjedde? Ledelsen vet ikke, og Q&A hopper de glatt over mens de tar ut millionlønn. Jeg ville satt styret til veggs, fryst alle midler til noen kunne svart på noen essensielle spørsmål. Her må aksjonærene stå samlet. Men aksjonærene i Nano er vel vant med vaselin fremfor å svinge med pisken?
Redigert 14.07.2022 kl 11:05 Du må logge inn for å svare
007 James Bond
14.07.2022 kl 11:11 5984

Mon tro hvilke tullinger det er som driver og kjøper i dag? Kratos/Ravn; Du/dere må finne ut hvem det er, og få stoppet galskapen!!!
Hugoil
14.07.2022 kl 11:12 6051

Det samme sier denne innsiktsfulle investoren som har tapt 50 tusen kroner:
--
Optimus2k19
6
INSIDER
13t
Har lest endel gjennom denne lange posten her, og ser at jeg er en av de som har kommet “heldig” ut, 50% tap av 100k var smertelig. I etterkant er jeg usikker på hva slags lærdom man kan ta.
Men at dette selskapet får stå slik det gjør i dag, ukene etter webcast og sutring til aksjonærer om at de ansatte lider…
Se på timingen og innhold av deres børsmeldinger, det er altså helt tankeløst og latterlig. Vet ikke om styret etc må godkjenne børsmeldinger som kommer fra selskapet, men de kan neppe være veldig optimistiske selv fremover med slike håndteringer.

Kursen viser jo at folk er ferdige og vil ut, hadde det vært håp hadde NANO i det minste ligget på ca cashbeholdning og noe + for assets. Men her er man godt i minus i betraktninger.

Jeg føler med dere som lider store tap, og jeg håper inderlig noen tar seg bryet med å stille disse menneskene til veggs for å få ut fakta i hvordan disse prosessene har vært. Webcasten sin Q&A del var jo en spøk fra start til slutt, snakker om å sile ut spørsmål og ikke be om konkretiserte svar fra ledelsen.

Krysser fingre for en god melding, for pasienter, syke og dere som nå bare sitter ut for å se hvor langt ned det kan gå. Ledelsen og de ansatte kan byttes lett ut, det er dere som har drevet firma frem med investeringer!
--

Men det holder ikke bare å skrive, man må gjøre noe også.
Sara, kom igjen - jeg og du, veit du.
Redigert 14.07.2022 kl 11:20 Du må logge inn for å svare
007 James Bond
14.07.2022 kl 11:14 6183

Det kan se ut som at flere roboter har tatt seg en pause i dag. Hva betyr det?
Kratos
14.07.2022 kl 11:34 6160

Det betyr at til og med de skjønner løpet er kjørt 😂
Hugoil
14.07.2022 kl 11:46 6125

Oppkjøp på gang, kommer bud etter stengetid - 2,1? Entreprenøren HC selger i blackpool?:

https://imgur.com/dTm5ade

Om HC er ute, så kan jo Egbert sitte i en tynn fluktstol.
Kanskje det ikke blir nødvendig å finne ny styreformann.

Men selger vi på 2,1? Jeg ville si 3,8 kunne være noe. Særlig om vi kunn få vite den tilbakerholdte infoen om rekruttfordelingen 2020-2022, a,b,c.

Redigert 14.07.2022 kl 11:52 Du må logge inn for å svare
Optimus2k16
14.07.2022 kl 11:53 6080

Veldig rart at ingen andre tradingsider har denne omsetningen på oversikten over handler.
Lukter ugler i mosen av innlegget og farlige kursmål ut fra intet.
Hugoil
14.07.2022 kl 12:00 6120

Ja, DNB er ganske suspekt. Eller så er det ex-DNB megleren i tannlegefrakk som har borret inn en stor fylling i handelsloggen med photoshop (;).
--

James: hugoilose@gmail.com , hvorfor ikke?

--

Pass på langt framskreden 3dagers kjøpssignal OHS halsinje 1,59 og kursmål 1,75.
Det er greit å se disse halvkriminelle fjomsene litt i korta av og til, og at det ikke bare er de som skal sitte og se på sine kunders aggregerte belåning og hvilke kursnivåer de trigges på.
--

En dag med markedsnedgang er en god dag å starte oppkjøp på.
Siste dagers svake marked har blitt benyttet. Var det ikke noen som skrev noe om en kunstig 14% nedgang (på lav omsetning) for NANO på en dag da OSEBX for det meste lå + 1%?
Redigert 14.07.2022 kl 12:23 Du må logge inn for å svare
007 James Bond
14.07.2022 kl 12:01 6121

Siste bolken i Healthcap sin portefølje? Da kan vi anse dem som ute av dansen. Noen av "ekspertene" her inne må se og få stoppet disse galningene som kjøper så mange aksjer. Kanskje skal de ha mange flere?
007 James Bond
14.07.2022 kl 12:14 6151

Kjøperne avventer litt for å se hvor mange som vil kaste penger ut av vinduet, før neste kjøpsbølge kommer?
Znabel
14.07.2022 kl 12:31 6102

Etter pumpen kommer.... ?
Bullinvestor
14.07.2022 kl 12:37 6198

Mange av de som ropte at det blir Medisin` er vel ute av aksjen nå. Endel av pipen i Nanov har nok verdi her og et bud kan jo absolutt komme.
007 James Bond
14.07.2022 kl 12:44 6448

.....sure kommentarer fra taperne som ikke turte kjøpe på bunn, og misset en kjempesprett :-)
007 James Bond
14.07.2022 kl 12:50 6452

Ikke glem nå da, at "noen" ser ut til å ha plukket nærmere 7 mill aksjer fra Healthcap. Hva skal de med disse aksjene? Selge dem 10 øre dyrere i morgen? Kjøpe langt mer, fordi de "tror" at dette går bra?

Følg med i neste episode!
peaf
14.07.2022 kl 13:32 6374

Ned 76 % på en måned og opp 2 % på en uke og en hysterisk glede sprer seg hos noen. Men Nano er FDA,s beste og ende venn, alle andre har et mer affærsmessigt forhollande til regulatoriske myndigheter. Så de får sikkert lov at bruke at Betalutin til noe, problemet er vel om noen vil betale før det.
Slettet bruker
14.07.2022 kl 13:49 6339

Selvillusion er der nok af. Healthcap - en langsigtet investor - har solgt, fordi de ikke tror, at kursen nogensinde skal op igen. Aktierne er formodentlig solgt til en eller flere, der tager et væddemål på, at kursen skal fra 1,5 NOK til 2,0 NOK. Ikke noget at fejre for folk, der har en væsentlig højere snitkurs. Deres penge er tabt. Swingtradere vil der altid være, især i døde skod-aktier som NANOV.
Redigert 14.07.2022 kl 13:49 Du må logge inn for å svare
007 James Bond
14.07.2022 kl 13:57 6320

Hva om det er Nanov som lever, og skittslengerne som er "døde"?
Znabel
14.07.2022 kl 14:09 6299

Å time en dead cat bounce er nærmest umulig. Vi kan snakkes om et par uker og se hvordan bunnen ser ut da.
007 James Bond
14.07.2022 kl 14:37 6268

Hvorfor ikke like godt vente til 30. august?
Hugoil
14.07.2022 kl 15:50 6190

Får en utveksam BULL ENGULFING i dagchartet i dag.
Slettet bruker
14.07.2022 kl 15:52 6181

Er det samme som at spørge: Hvorfor ikke like godt vente til 1 NOK pr. aktie?

Fordi folk ikke kan lide at tabe deres penge og aldrig få dem igen.
007 James Bond
14.07.2022 kl 16:01 6442

Må være både fint og spennende å være synsk. Eller sjarlatan?
Doktorinho
14.07.2022 kl 16:12 6487

Kan virke som størrelse på de som kjøper i dag...
SaraSt
14.07.2022 kl 16:14 6498

Alle har jo sin egen agenda, og mon tro om du, som ikke har eiet aksjer i selskapet, virker historieløs og til dels uforståelig stygg overfor folk som har tapt penger, eller sitter igjen med lave papirverdier, faktisk jobber for en enda lavere inngang..
007 James Bond
14.07.2022 kl 16:38 6977

Nanov spratt godt, og de sure kommentarene lot ikke vente på seg 😄
Liso
14.07.2022 kl 17:28 7690

Og snipp,snapp,snute var jeg ute. Alt gikk til å fylle opp min HEX beholdning
Billyjojimbob
14.07.2022 kl 17:49 7687

Ute? Sluttspillet har knapt startet👍
bj111
14.07.2022 kl 17:53 7781

De som solgte i går må finne et annet sted de kan hente 15%.
At dette papiret pr i dag er å sammenligne med brukt toalettpapir er så sin sak. Det er uansett slik at det er stor forskjell på å selge til 1,3 eller 1,8. Den dagen man legger vekk bruk av prosent på endringer kan man like greit slutte med aksjer. Hva man kjøpte aksjen for er alltid underordnet når man skal selge.

Slettet bruker
14.07.2022 kl 18:00 7970

Jeg køber gerne dine aktier off-book for 1 øre stykket. Derudover har jeg aldrig og skal jeg aldrig eje aktier i den her katastrofe-virksomhed.

Sjovt hvordan haussere altid prøver at modgå kritik ved at påstå, at folk bare vil have lavere indgang. Komisk faktisk.

Hårdt med dit papirtab, det må være trælst for dig. Men ingen grund til at lokke nye småsparer med ind i pølseboden.
Admoff
14.07.2022 kl 18:52 8122

Hva betyr dette? Lød det fra trådstarter. For vi som nå har et kraftig urealiserte tap er det bare å vente til midten av desember. Hvis nålen fortsatt står på 0 er det bare å avvikle, for så å prøve seg på nye eventyr i 2023.

Ellers får alle ha en riktig god sommer!
bj111
14.07.2022 kl 23:32 7909

Er du en slags frelser fra Danmark som skal advare folk mot å investere her?
Kanskje skulle du nå konsentrere deg om SAS? Mange der som har behov for dine advarsler og det selskapet har ikke kollapset helt så der kan du kanskje redde noen.
SaraSt
15.07.2022 kl 00:58 7826

Jeg, og sikkert flere med meg vil sette stor pris på en begrunnelse fra din side, som har rot i virkeligheten, rot i den korte historien bak Paradigmestudien.
Hva med en dypere analyse av hva det er som har skjedd i spranget mellom 2a og 2b?
Hva tenker du er veien videre i forhold til dette området her?
bj111
15.07.2022 kl 09:19 7633

Det lar seg ikke gjøre for data er ikke frigitt og så spørs det hva de jobber med.
Muligheten for at de undersøker hva årsak til svakere virkning kan være er tilstede.

Biotec kastet i 2009 sitt produkt i søpla men fant ut årsak og plukket det opp igjen.
Mener det var noe lignende med Bionor som allikevel til slutt endte som et skall selskap.

Så hva som skjer her er faktisk umulig å si. Man kan være bastant på det ene eller andre men til syvende og sist er svaret kun at vi må vente å se. Om man selger, kjøper eller sitter får være opp til den enkelte. Ville ikke tatt noen avgjørelse basert på dette eller andre forum da det stort sett skrives av egen interesse. Noen har jo litt rare interesser ved å dukke opp som troll i skogen når en aksje går dårlig. Det er 100% støy og intet annet.
Hugoil
15.07.2022 kl 09:53 7651

Ang. dette fra TI:
--
TheObserver
4099

2
34m
Ja, HC har flagget under 5 %, da kan de selge seg helt ut uten å melde mer. De er heller ikke innsidere lengre.

Forøvrig får vi håpe at ledelsen og styret følger med et øye på hvordan Oncopeptides manøvrerer seg gjennom en tøff beskjed.

Der har de virkelig brettet opp ermene, analysert data for å se hva som skjedde og ikke minst hva som ikke skjedde og kommunisert til markedet.

Skal NANO levere på alt pratet om mulig partnerskap for Betalutin må de snu og analysere hver eneste pasient så godt at man kan gi en rasjonell forklaring på hva som skjedde og hva de forventer vil skje med fremtidige pasienter som får druget. Hvem responderer og hvilke kombinasjoner er det rasjonelt å se til.

Å bruke masse tid og fokus på familiene til ansatte som skal slippes ut i tidenes hotteste arbeidsmarked er fullstendig meningsløst. Å legge seg bakpå nå og slippe alt i hendene til FDA vil ikke ta de noen vei. De må være proaktive og pleie alle kanaler de har etablert for å gi en verdig vei videre for Betalutin, pasientene og aksjonærene.
"

...så er Per Samuelson i innsideposisjon i 6mnd. etter at han sluttet som styremedlem. Nå har han vel ikke sluttet som hallik i HC - og HC har styreformannen i NANO. Så HC er fortsatt i solid innsideposisjon. Spørsmålet er om de vet mer enn markedet om Paradigme?

Kanskje var det 4APFondet som kjøpte deres aksjer?? (nei det blir vel for drøyt, selv om det forutgående også er for drøyt)

en dobbel svensk en

--

HCs salg på 1,25mill aksjer skjedde over mange handler - dog kan de treffe en oppkjøper i stor grad.
Gårsdagens pott på 2,5mill aksjer traff en kjøper.
Samlet kan 1 kjøper ha fått mye, og med tillegg av det kjøperen hadde fra før og i dag - så kan kjøperen begynne å nærme seg flaggegrense. Det vil vise seg på topp50 rundt onsdag neste uke. Så en flaggemelding for opp over 5% vil ikke være helt uventet.
Redigert 15.07.2022 kl 11:04 Du må logge inn for å svare
Znabel
15.07.2022 kl 10:30 7688

Svaret er "dumpen".

Lykke til videre og god sommer!