Bear 2022

BIGBOYdude
DOF 22.06.2022 kl 19:22 1011

Hausserne slikker sine sår. Dof skulle stige til 30-40,- Tross for at alle signaler fra ledelsen i flere år har vært restrukturering. Det at selskapet ikke har klart å betjene sine lån siden 2019 ( heller ikke betalt renter) har ingen relvans, fordi selskapet går som ei kule. Gjentagende børmeldinger fra ledelsen har kun skapt irritasjon for hauserne, så derfor rapporterte de selskapet til finanstilsynet. Fordi de mente de ikke hadde lov til å si at selskapet er i en restrukturering. Det passet ikke inn i hausse historien deres. Fordi DOF er verdt 30 milliarder minst. Og de hadde gode analyser som de selv regnet på med kalkulatoren sin. Disse analysene viste at DOF skulle gå 100 gangeren. Alle andre som ble med i diskusjonsforumet og selvfølgelig kom med nøktern og god informasjon er selvfølgelig apekatter og klovner. Fordi det passet ikke inn hos hausserne. Så lagde de minoritetsgruppen. Her kunme hausserne være en egen gruppe som kunne hausse sammen. Men til og med ikke det klarte de uten total krig internt i gruppen. Og det ble ett åpent spill om maktkamp, spittelse og annen galskap. En person ble innstilt til å bli med i styre… men det ville jo alle andre hausserne også. Så da ble det utkastelser av gruppen. Trusler framsatt av flere mot samme likesinnede osv osv. Nå idag er minoritetsgruppen slittet totalt og har ingen relevans. De har heller ikke nødvendig oppslutning til negativ kontroll.

Likevel skal Minoritetsgruppen få skrotet restruktureringen. Og regne på sitt eget forslag. Det viser at selskapet går som ei kule, og ingen gjeld skal restuktueres. Dof er verdt 30 milliarder, sikkert mer også viser kalkulatoren til hausserne.
Dagens nyheter er tuftet på feil tall sier de. Markedet har snudd og dof er verdt 100 milliarder viser kalkulatoren. Snart snur det i DOF, den skal gå til himmels, det er den nye vedtatte planen til hausserne. Ikke stol på noe kritiske kommentarer fra dette forumet, fra avisene eller fra analytikerne!! Og stol ihvertfall ikke på hva selskapet SELV sier i kvartalrapportene og alle andre relvante forum. FOR DE LYGER! Stol på HAUSERNE!! Vi lover med våre egne analyser og med våre egne kalkulatorer at DOF går som ei kule, markedet har aldri vært bedre, og DOF ER VERDT 1000 milliarder!! Og husk; DE SOM SIER NOE ANNET…..jepp de er Apekatter, Klovner, for betalt av å holde kursen nede! Idioter! Kan ikke regne, «har sin egen agenda» løynere!!

Seriøst:
KUTT UT OG VILLRED FOLK DA! Rene trump kampanjen dere holder på med, fake news and rigged… joa.
I dag kom refinansieringen i praksis, Dette var varslet og ventet! Alle offisielle kanaler har sagt det samme. Nå skjer det… endelig.
Vi får håpe DOF blir ett sterkt og solid selskap etter restruktueringen. Vi trenger gode og sterke supply/subsea selskap i Norge. Kanskje blir dette ett selskap å være stolt av i tiden framover.
Slettet bruker
22.06.2022 kl 20:22 916

Minoritetsgruppen flagget 7.1.22 at de hadde 34% av aksjene og dermed negativ kontroll. Kan ikke se at de har meldt at de ikke lenger har slik kontroll.

Det er grunn til å tro at både nedsalg og splittelse har redusert eierandelen og dermed foreligger det i tilfellet et brudd på meldeplikten.
BIGBOYdude
22.06.2022 kl 20:54 821

Jeg har informasjon fra tidligere personer i minoritetsgruppen at gruppen selv vet ikke lenger hva de har i andel lenger. Dette grunnet svært høyt volum i aksjen siste månedene, og at dette er manuelt arbeid som de ikke klarer lenger. Vet også at minst ett 20 talls personer har solgt relativt store poster når askjem gikk over 2,50 og oppover de to tre dagene aksjen gikk bananas. Så de har definitivt ikke negativ kontroll, og ja det burde vært børsmeldt.
Redigert 22.06.2022 kl 21:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.06.2022 kl 22:08 665

Jeg antar det er meglere og storfolket som har hausset opp aksjen slik at "de viktige" folkene har kommet seg ut med gode penger og nå skal de brukes i restrukturering. Kjenner slikt "arbeid" igjen i flere selskaper og dets kjeltringstreker. Seadrill hadde samme mønster og flere andre. JF solgte seg godt ut og brukte det heller i restrukturering der han fikk mer makt. Synd at OSE er en åpenlys mafiaplass, så en skal være forsiktig med hva en foretar seg, spesielt om finansene ikke er helt ok.