Referat av privat møte med CEO: Den grønne fremtiden.

Slettet bruker
RECSI 05.07.2022 kl 16:07 48114

Jeg har også hatt anledning til å snakke direkte med James May og deler hva vi diskuterte, samt svarene jeg fikk. Jeg hører på referat mens jeg skriver. Alt er James sine ord, selv om jeg formulerer meg litt rart og bytter på språket. Dette er fordi jeg skriver live og rekker ikke å korrigere innlegget. Mine personlige meninger vil finnes under ( parantes ). Resten er vår dialog. Ta dette med et klype salt ettersom dette er oversatt fra engelsk. Stor takk til IR, Nils Kjerstad.

Jeg starter dialog med å ramse opp mail dialogen og nevner at jeg ikke likte at det var usikkerhet på Q1, rundt gjenåpning og kapital og gir ordet til James.

"Først og fremst; det er ingen spørsmål OM anlegget i Moses Lake skal gjenåpnes. Anlegget SKAL gjenåpnes. Tidslinjene som er gitt er hva vi forholder oss til akkurat nå, (fordi REC er ikke ferdig med forhandlingene). Jeg kan ikke putte REC i et ulempe ved å oppdatere markedet under forhandlingene som pågår". Mine aktiviteter akkurat nå er spesifikt rettet mot å skape prosjekt-tidslinjer, sluttføre prosjekter og å sikre at REC leverer i forhold til tidslinjen jeg snakket om på Q1 (gjenåpning 2023, full drift 2024). Jeg spør han om Hanwha tilbudet og om den kom dagen før Q1 og lærer da at det er feil. Hanwha tilbudet kom ikke dagen før Q1, som mange tror. Det har ligget på bordet, men dette styrker forhandlingskortene til REC med andre aktører enda mer. REC trenger ikke å komme med en børsmelding rundt MOU med Hanwha, fordi de jobber med Hanwha akkurat nå. James vil oppdatere markedet når den endelige kontrakten er signert (med kundene) med en børsmelding. Så vi kan forvente konkret oppdatering når alt er sluttført. (Merk - James sin aktivitet nå går på å skape prosjekt-tidslinjer og sluttføre prosjekter. Med andre ord; sluttfasen før meldingen kommer.)

Videre fortsetter James at REC lenge har vært i en posisjon hvor markeds kondisjonene ikke var tilstede for at de kan gjenåpne. Dette har endret seg enormt og forsterket kortene til selskapet ved at markeds kondisjonene nå er på plass for at REC skal gjenåpne. Jeg spurte James direkte enda en gang rundt annonseringen på Q1 rundt innhenting av kapital og det han sa da var;

Jeg vet hva kostnadene for å gjenåpne ML blir. Det jeg ikke vet ennå, er hvordan vi skal hente disse pengene (lån, emisjon eller forskuddsbetaling). Når vi tok en emisjon i oktober 2020, så var det for å åpne fire FBR, hente penger gjennom å drifte disse fire og deretter åpne tre FBR til. Nå er situasjonen helt annerledes. Vi skal åpne ALLE 12 FBR med en gang (dette er årsaken til utsagnet på Q1). Videre fortsetter han;

Først og fremst har markedet vært "squidish" (som James la det frem) og de krever forskuddsbetaling av alle aktører, spesielt Kina (har det kommet tilbud fra kinesiske aktører?). Når det kommer til Hanwha, så vil forskuddsbetalingen være såpass stor (dvs. høye priser på avtalen og varighet, så glem de usle målene til analytikere på 14 USD og 20 USD) at de ikke vet om det er realistisk å kreve så store summer av Hanwha. James jobber også med å se hvordan de skal få mer kapital og ser på muligheter som vil være gunstig for ALLE aksjonærer. Her kommer de store nyhetene:

Innen august vil markedet forhåpentligvis få vite mye mer. Jeg spurte James om dette betyr at Hanwha ikke vil forskuddsbetale og da svarte han;

Vi kan forvente forskuddsbetaling som vil være "sizeable". Så han bekrefter at selv om de ikke kan forvente like mye på forskudd som de hadde gjort hvis de delte kapasiteten til flere aktører (kostnadene blir rett og slett for store basert på prisene de forhandler på nå) så kan vi forvente en betydelig sum av Hanwha. Videre spør jeg hvor de er i prosessen med å signere kontrakt med Hanwha og får med god humør dette svaret;

Jeg kan ikke fortelle nøyaktig hvor vi er under diskusjonene før endelig kontrakt er signert, men vi er enige med hverandre og jobber med de siste detaljene for å sluttføre prosjektet. Noen av disse prosessene er enkle og rett frem, mens andre er litt mer kompliserte og tar litt tid. Jeg vil oppdatere markedet når endelig kontrakt er signert.

Videre spør jeg: Fra min forståelse og av uttalelsene til både Group 14 og Sila Nanotechnologies, så er de i dialog med REC. Vi vet også at Chuck Sutton prøver å få mer tomt plass til REC Silicon og at REC inngikk MOU med G14 i oktober 2020. Er det noen spesifikk grunn til dette? Fordi mange spekulerer at dette er for å møte etterspørselen til alle tre selskaper.

Da får jeg et smil ut av James, før han svarer:

Vi jobber med å gjøre tomt areal til industri areal, slik at vi har en buffer for videre ekspansjon om det oppstår og dette hadde vi gjort uavhengig av dialog med Hanwha, Group 14 eller Sila Nanotechnologies. Avtalen med G14 var ikke bindende. REC er i spesifikk dialog med Group 14 og skal de ha kapasitet, må de betale markedsvilkår. Sila Nanotechnologies konsulerte ikke med REC før de åpnet fabrikk ved REC, men James legger det frem slik;

Når det kommer til Sila Nanotechnologies så er værste situasjon at vi er en av få aktører som kan levere til dem og beste tilfelle at vi er den eneste aktøren som kan levere til dem. Det vi må forstå er at når REC var i dialog med Group 14 og Sila Nanotechnologies for noen måneder tilbake, så hadde ikke REC en "great deal of negotiating power" som de har nå. De har allerede et tilbud på 16.000 MT polysil. av Hanwha og det betyr at jeg har veldig lite verdifull silan til overs. (tar denne biten på engelsk, så ingen misforstår kontekts) "When I enter into an agreement with Hanwha, this will limit our options going forward, so these guys have got to come to the table and hit hard. These guys are going to the press and saying that REC needs to come to us, no no no no. I have silane. They have a very good need for silane. They need to come and talk to me. The negotiating stance has changed substantially". Der bryter jeg inn og sier;

"I agree completely. Hanwha is a gamechanger for REC. They have to come to the table and pay up, because REC has all the cards as Sila can`t go to China to get their silane". James svarer kort yup, før han sier "go ahead" - og da stiller jeg det store spørsmålet:

Tidligere har REC uttalt at SEMA er avgjørende for å bygge en domestic supply-chain i US, men det virker som om dere allerede er på vei til å inngå avtaler, selv uten SEMA. Er REC fremdeles avhengig av SEMA? James svarer;

"Nei, det er vi ikke. Det er en verdens satsning på å skape en supply chain utenfor Kina. Hvis man ser på selskaper som bygger fabrikker i Thailand, Vietnam, Malaysia. Dette er kinesiske selskaper og de har innsett at de må ut fra Kina for å kunne levere til det vestlige markedet. Hvis SEMA går gjennom, så er det flott, veldig flott, fordi da kan US bygge egen verdikjede, men våre planer er ikke påvirket av SEMA lengre".

Videre begynner vi å snakke litt politikk, Manchin og fremskritt, hvor Manchin har fått til litt av sine ønsker og hvor absurd og jo-jo amerikansk politikk er. Han hadde også nettopp hørt det av sin "politiske representant". Han har hørt mye om amerikansk politikk fra nordmenn, australere og nå koreanerne, men sier noen at de forstår amerikansk politikk, så er det sikkert at de egentlig ikke forstår det. Han tror det når han ser det. Vi ler og jeg beveger meg videre til neste spørsmål.

"Although I love REC Silicon, and I am a proud investor, it has been exhausting to be a shareholder at times, because of the lack of communication with the market which in turn has affected the shareprice. I believe you after this meeting that you will keep the market updated. Has REC considered the pros & cons of being listed listed on another stock exchange, such as the US, Germany or South Korea?". James svarer:

"It has come up from time to time. It depends on the capital we need. Right now given the capital requirments the company has, Oslo Børs is a good home for the company. If we get into any transaction where that we need a great deal of capital, a US listing may be better, because you can command that more capital. We haven`t looked at being listed at any exchange in any other countries, such as Korea. I assume that you are asking about South Korea because of Hanwha`s ownership? Hanwha is just 1/3 of the shareholders, we still have 66% of the other shareholders which we are just as concerned about. Any move we make will be in the interest of all shareholders".

Siste vi diskuterer er at situasjonen har fullstendig endret seg fra noen år siden. Dette skaper et stort marked for REC i fremtiden. Er prioritet akkurat nå kun på Moses Lake, eller blir det diskutert om utvidelser i ledelsen? James svarer; I have to take one thing at a time and give it our full capacity. My job right now is to get the facility open. The problem right now is that we are not operating, so my overriding objective is to get the facility open. Then communication with the market and shareholder price will all take care of itself. Der stiller jeg et oppfølgingsspørsmål:

"Can we as shareholders expect that you will keep us updated on the quarterly reports as long as you are the CEO?". "Yes, going forward you can expect this, no matter who is the CEO. I understand your perspective that we haven`t kept shareholders updated very well, if you go out and look at the marketplace, given that we are a single industry company, our disclosures are really relatively comprehensive. And at times are problematic with customers. I will assure you that we are not driven by if we wan`t to keep information secret or not, we look at it in terms of public company requirments and we evaluate it on that basis, all the time".

Mine meninger rundt dette møtet og min dialog med Nils Kjerstad finner du ved å scrolle ned noen kommentarer på side 1.

P.S: Merket ved å sjekke gjennom referat nå en viktig faktor:

MOU med G14 gjelder ikke lengre. Skal de ha silan, så skal de forholde seg til markedsvilkår og betale på forskudd. Sier litt om hva slags kort REC stiller med.
Redigert 04.08.2022 kl 10:47 Du må logge inn for å svare
Sa2ri
07.07.2022 kl 07:19 6817

Uklart hva du mener med "verdien av samtalen med CEO". Det er bra at selskapet nå har dialog med aksjonærer, store og små, slik at de som lurer på noe kan få direkte svar. Det er nytt og vitner om en litt annerledes tilnærming enn det vi har sett tidligere. Jeg anbefaler deg (og andre) å lese det jeg la ut etter mitt Teams møte med ledelsen, så kan hver og en danne seg sin egen mening om "likheten/verdien". Du finner dette innlegget her: https://finansavisen.no/forum/post/4587235/

Når det er sagt, så bekrefter CEO nok en gang det som allerede er kommunisert, og jeg blir overrasket dersom det ikke kommer noe håndfast vedrørende avtalen med HS/HC i løpet av relativt kort tid.
The golden 1
07.07.2022 kl 08:02 6716

Godt jobbet, Uchi! Lukter en stor kontrakt fortløpende! 😊
Slettet bruker
07.07.2022 kl 08:12 6650

Jeg synes at May er konsistent i det han sier, i begge samtalene han nå har hatt med Sa2ri og Uchi. Jeg finner det også nesten oppsiktsvekkende at man fåri stand slike samtaler. Mulig skyldes noe at May vet han dret litt på draget ved Q1 presentasjonen og benytter slike samteler til å rydde litt opp og presisere hva RECs plan og situasjon er.
Jeg hengte meg litt opp i en setning som Uchi skrev som kan tolkes som noe inkonsistent, men mulig jeg ikke helt forstår den helt:
"Hvis SEMA går gjennom, så er det flott, veldig flott, fordi da kan US bygge egen verdikjede, men våre planer er ikke påvirket av SEMA lengre".
Kanskje andre/Uchi selv kan presisere.
Alt i alt, meget flott dette av Uchi og REC, og er enig i at dette vanskelig kan forstås på annen måte enn at alt går etter planen, REC er i en strategisk veldig gunstig posisjon, og at vi får sannsynlig konkrete meldinger om ikke altfor lenge.
Sa2ri
07.07.2022 kl 08:21 6575

"........men våre planer er ikke påvirket av SEMA lengre"

Dette har de jo egentlig vært klar på helt siden meldingen om at ML skal gjenåpnes kom (på 1Q22-presentasjonen). SEMA er en bonus dersom den blir vedtatt, men den er ikke nødvendig for å fyre opp igjen ML etter at HS/HC har garantert for at de tar hele produksjonen. Avtalen som bekrefter dette er det vi venter på, som igjen vil sette fyr på aksjen, så får vi se om HS/HC tar alt eller om det blir noe silan igjen til noen batteriprodusenter.
Slettet bruker
07.07.2022 kl 08:26 6527

Jeg likte godt at RECsi sin forhandlingsposisjon er så sterk. Etterspørselen er større en tilbudet, og når utenlandsetablerte kinesiske selskaper og diverse batteriselskaper må konkurrere mot en konkret konkuransedyktig tilbud om offtake fra Hanwha - kan vi bare spekulere i hvor dette ender::)
Slettet bruker
07.07.2022 kl 08:34 6487

Jeg syns det er et interessant poeng som igjen gjøres av CEO, men denne gangen med ny info forsåvidt. May sier han vet hva det vil koste å kjøre igang hele fabrikken, naturlig nok forsåvidt, men her sier han det rett ut.

Likevel åpner han for andre løsninger enn emisjon, lån og forhåndsbetalinger ser ut til å være aktuelt. Så da tenker jeg uansett hva den kosten blir, så vil det være håndterbart. Uten store utvanninger eller noe høye lån.

Om emisjonen i 2020 var for 4 FBR, så burde emisjonen nå sist dekke 3-4 FBR til. Da nærmer vi jo oss 7-8. litt forskuddsbetaling og penger på driften fra 50% drift hjelper også.

Uansett veldig spennende! Om det blir nyheter i August eller ikke gjenstår å se, men det ser ut til at høsten 2022 blir hva mange av oss trodde skulle skje på slutten av fjoråret.
Redigert 07.07.2022 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
Nsxnsx
07.07.2022 kl 09:31 6197

Du imponerer Uchi.....bare å ta av seg hatten.

Er det opp til meg så bli gjerne "vår" representant i styret :)
puzzle
07.07.2022 kl 09:33 6174

Herlig lesing på morgen dette her, uchi king 👌✋️
drapper12
07.07.2022 kl 09:34 6157

positiv til mer på q2 men merk "forhåpentligvis" så ikke arrester han om det tar en uke to mer eller måned?!. uansett noe stort kommer til å skje innen kort tid. hold på hatten!! takk til uchi kjertad og may og sa2ri!

så g14 avtalen gjelder ikke????
Slettet bruker
07.07.2022 kl 09:37 6175

Sinnsykt bra jobba, men jeg må få lov å spørre, hvem er du uchi? Er vel på tide å presentere deg selv, nå som du informerer oss her på forumet med dialoger med ledelsen. Uansett veldig godt å få dette bekreftet, selv om jeg er forsiktig med å stole på nicknames.
Nsxnsx
07.07.2022 kl 09:38 6196

Kunne vel vært en liten sak på FA at CEO May tok seg tid til å snakke med en "småaksjonær" (jaja så liten er han vel ikke, men poenget er det samme).

Overskrift: Nye takter fra Recsi.
Slettet bruker
07.07.2022 kl 09:40 6157

Trygve liker ikke rec, skal spise skoen min om det hadde skjedd. Kaaaanskje det kunne kommet en under betalingsartikkel . Dn og e24 er mer objektiv
Redigert 07.07.2022 kl 09:41 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.07.2022 kl 09:45 6201

Les "Hvis SEMA går igjennom, så vil ingot og wafer-produksjon kunne bli produsert lokalt i statene, og kanskje så nærme som i Moses Lake, men det finnes kunder (som Hanwha) med ingot og wafer-produksjon andre steder i verden som ønsker å kjøpe fra Rec i tiden fremover, derfor er ikke SEMA nødvendig for at Rec kan åpne Moses Lake og tjene penger på salg"
Slettet bruker
07.07.2022 kl 09:56 6091

Vi har en egen shorttråd Omac, så vennligst hold deg til den :-)
Slettet bruker
07.07.2022 kl 09:57 6089

Meget godt jobbet Ulchi. Takk for at du deler dette med oss.
fattigstakkar
07.07.2022 kl 10:05 6031

Veldig bra Uchi. Jeg ble beroliget allerede etter møtet jeg var med på hos Pareto hvor jeg fikk oppklart mye av det som var usikkert etter siste kvartalpresentasjon. Veldig positivt at selskapet nå er flinkere til å kommunisere og tar seg tid også til småaksjonærer. Honnør til deg for å dele det med alle. Det er slik forumet fungerer på sitt beste. Stå på!
Slettet bruker
07.07.2022 kl 10:07 6135

Ja, det er nok den riktige lesningen, Takk for det Zensor.
Middelmann
07.07.2022 kl 10:10 6182

Har sagt det tidligere. Vi burde hatt et navn på en som kan representere våre aksjer - og jeg støtter Nsxnsx at det kan være Uchi
Nsxnsx
07.07.2022 kl 10:18 6192

Og fremdeles mulig å kjøpe aksjer på 15,- tallet......denne festen bare fortsetter og fortsetter.....:)
SO88
07.07.2022 kl 10:30 6154

Tusen takk Uchi! NÅ er jeg fullstendig beroliget og bryr meg ikke det grann om opp og ned lengre. Deilig og bli betrygget på den måten av CEO :) God ferie!
Slettet bruker
07.07.2022 kl 10:58 6052

Meget bra jobbet Uchi, imponerende.

Usikkerhet er noe av det verste når man gjør investeringer så dette er betryggende lesing. Styrker troen på at dette kommer til å bli stort. Håper short ikke får dekket seg inn før det smeller oppover i august/september. Short er en uting og har ingenting med investeringer og verdiskapning å gjøre, så håper short får svi kraftig.
Slettet bruker
07.07.2022 kl 11:35 5913

Enda en gang, tusen takk til alle sammen og enda en gang, tusen takk til Nils og James. Jeg fortsatte dialog med Nils og takket han etter møtet i går, og vil nok sende han en link til denne tråden, så oppfør dere på de andre trådene (gjelder kun noen få), er dere snille :)

Når jeg får et slikt respons og innser hvordan disse møtene beroliger oss langsiktige, som mest sannsynlig er ferdig kjøpt for lengst, så bringer det glede til hjertet og gjør opp for timene dette koster meg. Tenkte å besvare på noen spørsmål her og husk;

Dere må gi meg litt tid sånn at jeg får redigert på innlegget og gjort det så nøyaktig som mulig. Budskapet er korrekt, men prøv å ikke lese for dypt innenfor hver linje. Jeg ligger covid-syk i sengen og må rett og slett få noen dager på meg. Beklager. Jeg ville heller oppdatere litt for fort, enn at dere måtte vente i flere dager. Tar det på min kappe.

SPM: Melding innen august?

James ønsker forhåpentligvis å være i mål innen august, noe som betyr i mitt syn at de er rundt sluttfasene, men det er ikke satt på stein at x dato i august kommer meldingen. James skal få all tid han trenger fra meg, fordi nå vet jeg at vi deler samme perspektiv;

REC stiller kjempesterkt. De har allerede et godt tilbud av Hanwha på 16.000 MT, noe som betyr at det er VELDIG lite til overs. G14 kan ikke gå til pressen og si "We want to buy from REC, but we don`t know if they can deliver. We need a lot of silane" og tro at dette har noe effekt på forhandlinger. James er BEINHARD (virkelig, dere skulle ha sett han i møtet. Hatten av. Jeg smilte og lo under HELE møtet). Skal du ha silan, så skal du komme til meg og du skal betale markedsvilkår. Dere trenger meg, ikke motsatt. Ser vi en slik CEO på Q-rapporter som jeg møtte i går, så kan jeg garantere at det vil styrke tilliten mellom oss aksjonærer og REC. Videre sier James med egne ord at forhandlingskortene til REC er helt annerledes enn de var for noen måneder tilbake, når de var i dialog med Group 14 og Sila Nanotechnologies, pga. tilbudet fra Hanwha. MOU med G14 gjelder ikke lengre. Skal de ha, så skal de betale. Ferdig snakket.

Dette er fordelen med å ha en gigant som Hanwha bak ryggen sin. REC vil gå videre, uavhengig av SEMA, fordi de har Hanwha bak seg, som er et internasjonalt selskap. Hvis politikerne får i gjennom SEMA derimot, så tolker James det som veldig positivt, fordi da vil det komme flere potensielle kunder - og slik jeg tolker det, ytterligere vekst.

Det at de sier rett ut at de gjør tomt areal om til industri areal (Chuck Sutton) uavhengig av dialogen de har med aktører for å skape en buffer for videre ekspansjon sier egentlig veldig mye. James kan ikke bekrefte at de tenker på utvidelser, når ML ikke har signert avtalene ennå, men leser man mellom linjene så kan man se det store bildet som vil utvikle seg over de neste årene. Han sier tydelig selv at han må jobbe med en ting om gangen og akkurat nå går hans fulle fokus på å sluttføre prosjekter i forhold til tidslinjen som er blitt gitt på Q1 (Gjenåpning 2023, full drift 2024). Kommunikasjon med markedet og aksjekurs vil komme av seg selv når han har sikret gjenåpningen med kontrakter.

Skal prøve å besvare andre spørsmål ved anledning. Ha en ellers flott dag videre.
Redigert 07.07.2022 kl 11:43 Du må logge inn for å svare
Stabukk
07.07.2022 kl 11:55 5885

Takk for svar, som var i den gata eg håpa på, sjølv om «verdien» var eit lite presist ordvalg!

Tolkar også May sine svar som at leiinga i Rec er på hogget og at konkrete, og positive, meldingar ikkje er langt unna.
Slettet bruker
07.07.2022 kl 12:36 5827

Takk for solid innsats, Uchi. Ikke vær så opptatt av at alt skal være helt perfekt mtp redigeringen, osv. Dette er knallsterkt. At vi må vente litt er uproblematisk.

Forøvrig. Var vel noen her inne som påpekte at ML nå kun hadde kapasitet 16.000 MT, ned fra 20.000 MT. Forskjellen her er vel at ML vil ha SILAN-kapasitet på 16.000 MT etter oppgraderingene, mens de oppga 20.000 MT POLY-kapasitet på reaktorene tideligere.

Jeg er ingen ekspert selv, men dette er slik jeg har forstått det forklaringen på forskjellene i kapasitet.

Redigert 07.07.2022 kl 12:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.07.2022 kl 13:58 5606

Den lave kursen gleder meg i dag, for jeg fikk nytt påfyll under 16(!)

NEL prises til 20 milliarder (ned fra 50) og RECsi prises til 6,5… Hvor er kalkulatoren?
thief
07.07.2022 kl 14:08 5893

I forhold til nel burde rec prises vesentlig høyere. Nel genererer ikke annet enn store tap,mens rec vil sitte igjen med store overskudd. Det får vi nok bekreftet snart,når kontrakt med hanwha er i boks 🙂Markedet for rec blir solid fremover.
smb invest
07.07.2022 kl 20:51 5393

Her er siste om SEMA for de som er interessert.
https://www.washingtonpost.com/climate-environment/2022/07/07/climate-reconciliation-bill-manchin/

Tusen takk fra meg også til trådstarter Uchi som har gjort en ekstraordinær innsats med å formidle et privat møte med CEO til oss aksjonærer. Jeg har vel vært innom dette forumet fra tid til annen i minst 20 år og dette er noe av det bedre jeg har lest på HO.
Beroligende var det jo også. Virker faktisk som CEO (som folk flest) ønsker å være ajour til sommerferien å få landa Hanwa avtalen så han kan ta ferie med lav stressfaktor og god samvittighet..
Trollstuket
07.07.2022 kl 21:18 5346

Flott dette Uchi.
Dette blir meget bra.
tekse
07.07.2022 kl 22:55 5066

Utrolig bra innlegg Uchi ! Synes stort sett alle dine innlegg er interessante og lærerike.
har vært invistert i Rec snart i 2 år og kommer til å sitte på aksjene lenge.
Jeg følger dine innlegg med interesse og synes du gjør en utrolig bra jobb med å holde oss småaksjonærer oppdaterte. Stå på !
manman01
07.07.2022 kl 23:02 5031

Fantastisk arbejde endnu en gang, Uchi. Tusind tak for at dele med os!!🍀
Onmyway
08.07.2022 kl 00:43 4808

Tusen hjertelig takk! Jeg trenger ikke kursmål - og heller ikke kurstipping, men å lese om møter med ledelsen og at du viderebringer informasjonen derfra gjorde veldig godt. Takk!
Rule
08.07.2022 kl 01:13 4781

yes, det er konge. Sådan Uchi. Tusind tak.
Set i lyset af Uchi's afklarende møde og set på kurs udviklingen så forventer markedet vist heller ikke en melding lige imorgen. Med held i løbet af August, så vi må væbne os med mere tålmodighed. Kommer der en kontrakt ja da må det blive bræk punktet (en bund) for fremtidens kurs udvikling i REC. Da bliver trenden grøn med grønt på. Utroligt at den smule rest usikkerhed der er kan gøre at kursen kan hejres med. Men mange siger hellere gå glip af de første 30-50% for at komme med på de næste masser af %'er som har meget større sikkerhed.
InnerTier
08.07.2022 kl 01:22 4896

Imponerende betraktninger, innsats og klargjøring.

REC Silicon m.fl. involverte har utfordringer på løpende bånd, som krever sjeldne samhandlings egenskaper over alle kulturer og grenser - krevende fokus.

Drøyer det ut året vil avmatting klassisk kunne finne sted, og kursen svekkes i takt med evt alt for tidkrevende utvikling til KR 10 pluss/ minus KR 1.
Nsxnsx
08.07.2022 kl 06:39 4695

Lurt å IKKE.... skrive når man har drukket 🤣

Kjøp deg heller inn igjen før det er for sent 😉👍
Slettet bruker
08.07.2022 kl 07:24 4569

Igjen, meget bra Uchi.
Ser at QCells North America legger ut på Linkedin, og nevner REC som poly provider spesifikt (tror ikke det er lenge til avtalen blir annonsert):

https://www.linkedin.com/feed/update/urn%3Ali%3Aactivity%3A6950965150925426688?lipi=urn%3Ali%3Apage%3Ad_flagship3_notifications%3BuqQcWiNIR2%2BNKskg0OvFnA%3D%3D
InnerTier
08.07.2022 kl 09:08 4282

Er ikke drikkfeldig, men nyt gjerne en pint øl eller en god vin. Aldri brennevin.

For tidlig å gå tungt inn igjen.
Trading duger,

God helg!

Edit:
Shorten øker - igjen:
REC SILICON (NO0010112675)
ACC. SHORT #
12 929 843

ACC. SHORT %
3,15%

LATEST POSITION (DD.MM.YYYY)
06.07.2022

Active positions
POSITION HOLDER SHORT POSITION SHORT PERCENT POSITION DATE (DD.MM.YYYY)
VOLEON CAPITAL MANAGEMENT LP 9 877 308 2,34% 06.07.2022
CUBIST SYSTEMATIC STRATEGIES, LLC 3 052 535 0,81% 04.07.2022
SUM 12 929 843 3,15%
Redigert 08.07.2022 kl 13:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.07.2022 kl 09:19 4190

Er faktisk alkohol i både øl og vin.....:-)
Nsxnsx
08.07.2022 kl 09:27 4152

He he he...joda alle har sine strategier....men 10,- med tanke på hva som ligger foran oss....da er man i hvert fall påvirket av et eller annet :) :)

God helg.
Redigert 08.07.2022 kl 09:28 Du må logge inn for å svare