DOF Subsea Obligasjonseiere se her!!!!! Kritisk viktig info!!!

hypotetic
10.07.2022 kl 23:54 294

Hvis noen har familie eller bekjente som kan ha kjøpt DOF Subsea Obligasjoner de siste 2 måneder så videreformidl denne beskjeden!
Vi har fått skriftlig beskjed fra flere som har blitt kontaktet av meglerhus med tilbud om å kjøpe DOF aksjer for ca 60 øre ved å kjøpe DOF Subsea obligasjoner uten pantesikring. Forslaget om konvertering ble solgt inn som vedtatt. Vi har skriftlig dokumentasjon på innsalget. Ved innsalget ble det ikke fra megler/selger informert at sannsynligheten for å få obligasjonene konvertert til aksjer er særdeles liten. Det ble heller ikke påpekt noen som helst fare for høy gjennomføringsrisiko. Vi mener dette er et klart brudd på MIFID reglene og at dere som har blitt misledet til å kjøpe disse obligasjonene på slike sviktende forutsetninger har en meget god mulighet for å få hevet handelen. Vi ønsker å bistå dere med dette. Sammen er vi enda sterkere. Kontakt rayolsen80@gmail.com som samler sammen informasjon fra alle som har blitt utsatt for dette.
Dof Minoritetsgruppe som har som formål å stemme ned uhensiktsmessige refinansieringsforslag har børsmeldt over 33,33 av stemmene og dermed negativ kontroll der det ikke er mulig for andre å få 2/3 flertall for obligasjonseiere for konvertering. Forslaget må først få 2/3 flertall fra obligasjonseierne og deretter 2/3 flertall fra aksjonærene. Forslaget fra obligasjonseierne er så vidt forfordelende at det er usannsynlig at det blir flertall for dette.
Disse usikrede Dof Subsea Obligasjonene har siste måneder nesten 3 doblet seg fra 25% av pålydende til ca 75% av pålydende. Grunnlaget for den ekstremt raske mangedoblingen av obligasjonskursen tror vi har oppstått som følge av innsalg på sviktende grunnlag. Disse obligasjonene uten pantesikring i datterselskapet DOF Subsea har full nedside og svært lite oppside når de prises til 75% med tilnærmet ingen mulighet for fremtidig konvertering til oppside i DOF aksjer. DOF aksjen og Dof Subsea obligasjonene gikk prismessig i stikk motsatt retning etter innsalget om konverteringsrett på sviktende grunnlag ble igangsatt.

Redigert 11.07.2022 kl 14:43 Du må logge inn for å svare