ULTIMOVACS - once in a lifetime!

Ultimovax
ULTIMO 11.07.2022 kl 00:18 254096

Hvem er Ultimovacs og hvorfor de vil lykkes.

Ultimovacs er et norsk legemiddelselskap som er i gang med å utvikle en vaksine som skal kunne anvendes i forbindelse med all type kreft og holde den i sjakk. Selskapet mener at de har mulighet til å videreutvikle vaksinen for å virke forebyggende for pasienter som for eksempel har arvelig kreft i sin familie. Selskapet er spunnet ut av forskning på Radiumhospitalet og ble grunnlagt i 2011. Professor Gustav Gaudernack står bak selskapets ledende produkt, den universell kreftvaksine, UV1.

Gustav Gaudernack var en av de først som hadde ideen til å stimulere kroppens eget immunsystem mot de mutasjonene som fører til kreft, slik at det gjenkjente kreftceller og angrep dem. Den nye kreftvaksinen er den andre generasjonen av teknologien som professor Gustav Gaudernack har arbeidet med siden starten av 90-tallet. Som eneste selskap i verden har Ultimovacs blodprøver helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet som utgangspunktet for sin forskning og optimalisering.
Det første forsøket het GV1001, det var aldri meningen at denne vaksinen skulle være den «endelige» vaksinene, men en del av en to trinns rakett. Gjennom to studier av GV1001 klart man å mobilisere immunforsvaret til henholdsvis 55 og 80 prosent av dem som har fått vaksinen vi kaller GV1001. Noen av de dødssyke lungekreft pasientene har fått gjentatte doser av vaksinen gjennom over 15 år og er fortsatt symptomfrie.

Med utgangspunkt i pasienter som disse langtids overlevende, undersøkte Gaudernack og de andre forskerne i laboratoriet nærmere hvor årsaken ligger til at vaksinen er livsforlengende for enkelte, mens andre hadde liten effekt.
De fant ut at svaret ligger i tre proteinbiter, peptider, som de fant i immunresponsen til pasienter med lang overlevelse.

Basert på disse tre peptidene og 30års erfaring utviklet de det vi i dag kaller UV1.

HVORDAN FUNGERER UV1 OG HVA GJØR DEN UNIK?
Ideen med UV1 er å trene opp immunsystemet til bedre å gjenkjenne kreft. For å unngå oppmerksomheten til T-cellene skjuler kreftcellene det som skiller dem fra andre celler.De kan gjenkjennes ved at de bruker telomerase, som virker inne i cellen. Likevel avsløres cellens bruk av telomerase ved at telomeraktiviteten kommer til uttrykk på celleoverflaten gjennom ulike peptider, små biter av enkle proteiner.
I cirka 90 prosent av alle kreftformer benytter kreftcellene telomerase og gjør seg dermed sårbare for UV1.

UV1 består av store doser av de peptidene som kommer til uttrykk på overflaten i kreftcellene. Det lærer T-cellene hva de skal være oppmerksomme, på slik at de kan drepe slike celler. Enkelt og genialt

HVA GJØR AT VI TROR UV1 VIL FUNGERE OG HVOR STÅR VI?
Som nevnt har GV1001 blitt testet på rundt 1000 pasienter, erfaringer fra dette har vært med på å optimalisere sammensetningen brukt i UV1.
I tillegg har UV1 blitt testet i fire ulike fase I kliniske studier i totalt 82 pasienter. Studiene viser at vaksinen er trygg i bruk og har gitt sterke signaler på effekt. I tillegg er det en sterk validering at UV1 testes sammen med BP.Det at både klinikere og Big pharma har vist enorm interesse for å gjennomføre studier med UV1 er også naturligvis svært positivt, se bare på inkludering av pasienter, selv i en verdensomspennende pandemi. CEO, Carlos har presisert at det er ingen problemer å få samarbeidsavtaler det som er utfordringen er å velge riktig indikasjon, kombinasjon og partner – for å oppnå maksimal verdi for aksjonærer og pasienter.
Oppsummert har altså Ultimovacs i dag satt de største medisinselskapene i verden opp mot hverandre med de største og mest verdifulle CPI’ene og er svært godt kapitalisert til å gjennomføre studiene og til eventuelle forhandlinger med big pharma. (500 millioner i banken)
Det finnes ikke andre biotekselskap i verden som gjennomfører 5 store fase 2 studier og utvikler en profylaktisk plattform og samtidig ikke brenner mer enn rundt 35 millioner i kvartalet, (se for eksempel Nano som brenner rundt 110 millioner i kvartalet) og samtidig er priset til vanvittige lave 2 mrd.
Om Ultimo klarer å dokumentere tilsvarende effekt i fase2 som i tidligere forsøk har de skapt medisinsk historie! Aksjonærene sitter da på en universell kreftvaksine, som er billig å utvikle, enkel å distribuere og sette på pasientene, (et stikk i magen og reise hjem etter 30 minutter) og uten bivirkninger.
Ledelsen og innsiderne eier 80% av selskapet om det er omtrent ikke fri flyt, dette vil forsterke oppgangen etter hvert som markedet får opp øynene for Ultimovacs og UV1. Eierstrukturen er en stor fordel og noe som i stor grad sikrer at Ultimovacs ikke blir solgt til Big Pharma for knapper og glansbilder.

NØKKELPERSON
En viktig mann for å oppnå best mulig avtaler er Ton Berkien som Ultimovacs utrolig nok klarte å få på kroken for rundt 1.5 år siden. Ton Berkien har i 15 år jobbet med forretningsutvikling og oppkjøp i legemiddelindustrien.
Han har reist verden rundt, møtt forskere, håpefulle gründere og forretningsutviklere, og forhandlet på vegne av giganter som Amgen og Takeda. Kort fortalt er hans jobb å få Ultimovacs på radaren til de store farmasiselskaper over hele verden. En stilling han også hadde i danske Nuevolution, selskapet som i 2019 ble kjøpt opp av Amgen

En viktig driver de siste årene har vært de store internasjonale aktørenes ønsker om å sikre seg patenter på nye legemidler, etter hvert som deres egne bestselgere går ut på patent og derfor ikke lenger gir store inntekter.
Store oppkjøp i denne sektoren er lange prosesser som gjerne starter med at selskapene inngår samarbeidsavtaler.
Det er lett å ty til Algeta som en referanse. Selskapet ble kjøpt opp av Bayer i 2014, men det startet med et samarbeid de begynte med i 2009. Noe av det samme så vi i Nuevolution, vi inngikk en stor samarbeidsavtale i 2016, som igjen trigget et oppkjøp.
Når de store farmasigigantene er på jakt etter mulige samarbeidsavtaler eller kandidater for oppkjøp, er det spesielt to ting de ser etter: Et lovende utviklingsprogram for legemidler, eller en attraktiv teknologiplattform.
I Algeta sitt tilfelle var Bayer først og fremst interessert i selskapets hovedprogram, kreftmedisinen Xofigo.
For Nuevolution var Amgen interessert i teknologiplattformen for screening av molekyler. Denne ville Amgen bruke på flere av deres terapiområder, i hovedsak immunologi og onkologi.

En attraktiv teknologiplattform var også det Santaris Pharma satt med da det ble kjøpt av Roche i 2014.
– Interessen kan bli trigget av enten en teknologiplattform eller et forskningsprogram, eller begge deler.
Studiene som gjennomføres i dag:
Ultimovacs er i gang med to fase 2-studier der de kombinerer kreftvaksinen sin, UV1, med to sjekkpunkthemmere – nivolumab og ipilimumab – i behandling av pasienter med malignt melanom (føflekkreft med spredning) og mesoteliom (kreft i lungesekken, ofte relatert til asbest).
Den første studien, Initium, driver de selv, mens den andre studien, Nipu, er ledet av Åslaug Helland, som er lungekreftoverlege og forskningsleder for kreftklinikken ved Oslo universitetssykehus.

I sistnevnte studie er det farmasiselskapet Bristol-Myers Squibb (BMS), som står bak sjekkpunkthemmerne i studien.
Da nyheten om samarbeidet med dette selskapet ble kjent i desember 2019, skjøt aksjekursen til Ultimovacs i været.
I tillegg til de to fase 2-studiene som allerede er i gang, har Ultimovacs også en samarbeidsavtale med den nordiske gynekologiforeningen og AstraZeneca om en studie på livmorhalskreft.

Her bidrar AstraZeneca med sin sjekkpunkthemmer, durvalumab, og sin PARP-hemmer, olaparib, mens Ultimovacs bidrar med sin UV1-vaksine.
Selskapet har også et samarbeid med Halle University i Tyskland, hvor kombinasjonen UV1 og pembrolizumab testes på pasienter med hode-halskreft.
Det at Ultimovacs dag er partnere med BMS og AstraZeneca må ikke undervurderes.

Kort oppsummert
- Universal kreftvaksine
- Innsiderne og eierne eier 80% av selskapet
- Selv med verdensomspennende pandemi har de lykkes med rekrutering av pasienter
- Klinikerne elsker UV1
- Ingen birvirkninger av betydning
- 5 fase 2 studier med 600 pasienter og de største og mest verdifulle CPI’ene
- Partner med big pharma
- Egen teknologiplattform (TET)
- Ekstremt dyktige ansatte i den ypperste verdensklasse (Ton Berkieb, Carlos de Sousa, Sara Mangsbo, Gustav Gaudernack mm)
- Bransjens laveste cash burn vs studienes størrelse og omfang
- 500 millioner i egenkapital

Ultimovacs er det første biotekselskapet jeg har investert i siden Algeta, selskapet har alt, og den muligheten som ligger her får man kanskje bare en eller to ganger i livet. Oppsiden er enorm, krig, inflasjon og pandemi gjør at man faktisk kan handle Ultimovacs 40% fra toppen, dette til tross for at de i perioden har som verdens kanskje eneste biotekselskap holdt inkluderingstakten opp, forlenget patenter mm.

Oppsiden er enorm, tenk på et tall – en universell kreftvaksine…Her vil det skje mye de neste halvåret.
Anbefaler alle å selv lese seg opp på selskapet, teknologien, studiene de skal gjennomføre, eierstruktur og kompetansen til ledelsen.
Personlig er jeg tungt inn i Ultimovacs og har blitt spurt om å sette kursmål, men det ønsker jeg ikke å gjøre – rett og slett for man vil bli stemplet som useriøs, for kursmålene blir hinsides.
Redigert 11.07.2022 kl 00:39 Du må logge inn for å svare
Ransen
07.03.2024 kl 21:08 2911

Tror nok at dagens store fall er en overreaksjon. Har aldri sett lignende. Foruten Hagen så er det bare småaksjonærene som har tømt seg. Hvis Gjelsten og Sundtfamilien fortsatt sitter i morgen, så kjøper jeg med begge hender. Fallet i dag er ikke realistisk for selskapet på dette tidspunktet så jeg blir ikke overrasket om kursen tar et godt steg oppover i morgen, bare med nye aksjonærer
helloween
07.03.2024 kl 21:02 2976

Vi ser på alle stener som kan snus for å forlenge det inn i 2025, slik at vi er helt sikre på at vi kan få resultatene før vi eventuelt går videre og da må hente kapital. Men det gjør vi ikke nå, sier Einarsson.

Selskapet holder på med flere studier, der det er ventet resultater i løpet av året
helloween
07.03.2024 kl 20:47 3109

250 mil på konto og brenner 44 pr Q så kapital er ett ikke tema nå. Går langt ut i 2025 før de går tom og legger om de skrur igjen kranen
bj111
07.03.2024 kl 20:47 3111

Radforsk er i seg selv et stort rødt flagg og en av flere grunner til at jeg ikke var inne i Ultimo. Har null tillit til Radforsk sin haussing.
Ransen
07.03.2024 kl 20:40 3169

Radforsk-sjef og styreleder Jónas Einarsson i Ultimovacs

Altfor tidlig å konkludere

– Så investeringscaset er ikke dødt?

– Nei, etter min mening er det altfor tidlig å konkludere med at UV1 ikke fungerer, selv om den ene studien for denne indikasjonen ikke lyktes.

– Kommer dere til å støtte Ultimovacs videre?

– Ja, Radforsk vil det.

– Vil kapitalbehovet endre seg?

– Nei, det vil det ikke. Vi gjennomfører alle nødvendige tiltak for å sikre at vi har tilstrekkelige midler til å fullføre avlesningen av NIPU- og FOCUS-studiene, sier Einarsson.
AB20
07.03.2024 kl 20:09 3384

Nå melder jo selskapet at de har penger ut 2024, og at det ikke er noen emisjon på gang enda. Dersom det nå skulle komme noe positive signaler ifbm de øvrige studiene eller ifbm dagens børsmelding så kan det jo bli fine prosenter om en rekyl skulle kommer. Positivt for en gangs skyld at de store aksjonærene ikke har innside-info og solgte dagen før, så tette skott i Ulti om ikke annet!
Syden
07.03.2024 kl 19:52 3499

Ja det var synd det ikke gikk riktig vei her.
Men sånn er Bioteknologi .
Litt overrasket at to stor solgt i dag.
Men dette har nok litt med å ta tap nå før en evt Emisjon som nok fort kan komme her.
Ser ut som Bjørn Rune /Sundt holde ut forsatt.
Viktig at ikke alle av dem store selger seg ut,da er løpet kjørt.
Redigert 07.03.2024 kl 19:58 Du må logge inn for å svare
mingus7777
07.03.2024 kl 19:42 3578

Først og fremst var det trist at vi ikke fikk en bedre medisin for de av oss som har eller kommer til å få kreft.
Skal sies at det var kjedelig med tidenes tap for min del. Glad på vegne av de som klarte å karre til seg noen gode trades i dag! Ønsker Ultimovacs alt vel, men jeg er ferdig med biotech.
Lafreri
07.03.2024 kl 19:35 3641

Aldri eid en aksje i selskapet. Men er snart en kjøper. På 6 tallet kjøper jeg.
skadi
07.03.2024 kl 19:24 3722

Bra analysert Stoffer.
Er nok fare for at Ultimovacs blir liggende i BGBIO leie etter en emisjon som må til på sikt. Kanskje noe høyere, opp mot ei krone, men neppe noe særlig mer. Er bare tragisk utvikling innen de fleste norske biotek aksjer. Trist som faen.....
Stoffern
07.03.2024 kl 18:31 3887

Ja, da er nest største aksjonær Stein Erik Hagens Canica ute av aksjen (flagget under 5% i dag, men har garantert solgt resten også) og tredje største aksjonær, Wilhelmsen-familiens Watrium, er ute. Med den omsetningen som var i dag, tipper jeg aksjonærlisten ser veldig annerledes ut når den offentliggjøres om to dager. Mange tapte mye penger i dag, dessverre. Nå har det ikke vært mange gode nyheter innen biotech siden Algeta ble solgt til Bayer for 16,7 milliarder kroner for 10 år siden. Men det er jo 'the name of the game' i den sektoren. Man må ha mange lodd og håpe på at en eller to slår til. Det er nettopp det Big Pharma gjør - de kjøper gjerne 20-30 eller flere lodd.

Og hva skal man tro om Ultimovacs fremover? Det ligger jo en viss verdi i det fremførbare underskuddet de har på MNOK 861. Med dagens selskapsskatt på 22% kan det ha en verdi på MNOK 170, eller ca. 5 kroner per aksje. Men ingen betaler en krone for å få en krone, så verdien er nok lavere enn det. Per i dag antar jeg at de har omtrent MNOK 210 i netto kontantbeholdning, tilsvarende rundt 6 kroner per aksje. De bruker omtrent MNOK 55 per kvartal, men dette beløpet vil sannsynligvis avta fremover. Uansett vil kontantbeholdningen være tom ved begynnelsen av 2025. De prosjektene de jobber videre med må gjennom fase 1 og 2, og det vil ta lang tid før de eventuelt vil generere noen form for kontantstrøm, så en kapitalinnsprøytning i en eller annen form blir nødvendig. Og det blir ikke til dagens aksjekurser. De kan velge å legge ned selskapet og selge skallet, men det er også en kostnad. Hvis avviklingskostnadene beløper seg til det samme som et kvartals lønns- og personalkostnader på MNOK 25, kunne man fått en minimumsverdi på rundt 10 kroner per aksje, uten å ta hensyn til eventuelle verdier på de pågående prosjektene. Men det er nok ikke det som skjer. Selskapet blir nok drevet videre, og kapitalinnsprøytninger vil måtte skje på lavere kurser enn i dag. Det er nok derfor de største aktørene selger i dag.
M79
07.03.2024 kl 16:52 4222

Han sitter nok i ro som alle andre, den kommer tilbake på sikt, is i magen eller ræven.. tålmodighet tålmodighet som gjelder her…
Hugoil
07.03.2024 kl 16:50 4240

CFO DNB er de som har tjent mest på ULTI.
bj111
07.03.2024 kl 15:23 4531

Veldig synd for hele bransjen at dette ikke gikk hjem for begynte å få littebitt troa. Det var et av få selskaper DNB anbefalte støtt og stadig og da satt det røde Clavis flagget der.
Nå får støvet legge seg og så får man se om dette kanskje kan bli interessant å sette penger i.
De har jo noen andre studier gående men som alle slike studier er det alltid over 90% sannsynlighet for at resultatet de får ikke er godt nok til å gå videre. Men med mcap på under 500K så kan det alltids bli interessant for da kan det være fornuftig priset.
mancity
07.03.2024 kl 15:02 4709

Utfordring ligger i likviditet og behovet for emisjon for å fullføre studier.
Ser storeiere solgte seg ut på 7-8 kr i dag, mulig et signal om hva som kommer?
Star
07.03.2024 kl 14:51 4783

bare skallet er verd en del her.
SomSa
07.03.2024 kl 13:18 5077


Jeg skjønner heller ikke hva har skjedd. De sa at flere pasienter døde ikke og pga dette kunne de ikke avlese data men fra FDA fikk de lov til å avlese før flere døde/ble sykere. Det viser seg at det er nesten samme resultater for de som ble behandler/ikke behandlet med UV1. I går var det like før jeg kjøpe på 107 siden det var over 90% sannsynlighet for gode data. Heldigvis gjorde jeg ikke, av og til er man heldig. Heldig i dag og uheldig en annen dag :-)

Redigert 07.03.2024 kl 13:19 Du må logge inn for å svare
SaraSt
07.03.2024 kl 12:03 5317

Handler ikke dette i all hovedsak om at det trengs lenger tid for å vise nådd endepunkt os mot dagens behandlingstyper?
Mener å ha lest dette noe tid tilbake?
Redigert 07.03.2024 kl 12:21 Du må logge inn for å svare
Andersiverden
07.03.2024 kl 11:40 5457

Så vidt jeg forstår så var dette bare på en fase II studie. De andre 4 venter vi på. Men jeg skjønner panikken hos truseskvetterne. Just for he record.
Men på en annen side..tapet er 5siffra. Detter en en ny NANO her i gården. Selger meg ut av faenskapet.
Redigert 07.03.2024 kl 12:02 Du må logge inn for å svare
Mr Jinx
07.03.2024 kl 11:06 5615

"Once in a lifetime"
Rassen
07.03.2024 kl 08:48 5921

Janus vs resten av verden 1-0. De kan hente j**** mye penger i dag!!!
Rassen
07.03.2024 kl 08:45 5962

Lurer på hva Gjelsten gjør i dag….? Tipper de ikke selger en eneste aksje
heilo888
28.02.2024 kl 08:47 7009

Dette er så gjennomdiskutert på flere fora i månedsvis så la oss slippe mer debatt omkring shorten!

Shorten er til syvende å sist totalt uvesentlig om noen måneder fram i tid!
Pierre
28.02.2024 kl 08:03 7153

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor de som kjøper aksjer i et foretak velger å låne ut de aksjene for en billig penge til et annen aktør som aggresivt, med alle tilgjengelige triks i svartboka, prøver å senke aksjekursen til foretaket. Kjøper man ikke aksjer i et foretak fordi man har tro på at foretaket skal gi kjøperen en heving i aksjekursen og dermed gevinst. For bare noen år siden var de som shortet aksjer relativt passive og uten alt for mange verktøy til å påvirke kursen. Da var shorting greitt. Er tiden nå kommet til et punkt hvor shorting er blitt så ødeleggende for aksjekursene at aksjeeiere bør stoppe denne praksisen. Kjør debatt.
elnomi
28.02.2024 kl 08:00 7168

Etter årevis med forsking får vi om få dager endelig svaret på om Ultimovacs leverer PE Met og hvis PE met børsmeldes er det en verdenssensasjon. Mye modellering og analyse gjort av meget kompetente skribenter på tekinvestor.no (Utlimovacs - fundamental tråd og Ultimovace - småprat) indikerer at sannsynligheten er stor (men en må alltid ta forbehold om datarisk).

Om Ultimovacs leverer PE Met, kan vi se en likende oppgang og artikkel i norsk presse. Kun noen få børsdager igjen til resultatene børsmeldes. Blandet på Wall Street – farmasiaksje steg 120 prosent
https://www.dn.no/bors/wall-street/finans/bors/blandet-pa-wall-street-farmasiaksje-steg-120-prosent/2-1-1604477
Redigert 28.02.2024 kl 08:01 Du må logge inn for å svare
Rule
28.02.2024 kl 01:42 7361

The innovative force behind Ultimovacs’ cancer vaccine ( Gustav Gaudernac )
....
What makes UV1 such a promising candidate is its target: telomerase – an enzyme that is expressed in roughly 90 per cent of all types of cancer. The cancer cells cannot mutate away from telomerase since it is the essential enzyme for the tumour’s immortality and unlimited power to grow. This makes UV1 a universal cancer vaccine able to attack almost any type of cancer.
....
I expect to see UV1 used in an increasing number of cancer indications, in combination with the currently used CPIs and with novel CPIs and other drugs that may amplify the generation of UV1 specific T-cells during vaccination and facilitate the function of UV1 specific T-cells within the tumour microenvironment.
....
I expect that UV1 will be used in earlier phases of tumour development such as the neo-adjuvant setting. I also believe that we will later move into the prophylactic setting, starting with patients having a high risk of developing cancer, either by exposure to carcinogens such as asbestos or by genetic disposition, such as variants/mutations in the h-TERT gene or other inherited cancer disposing genes.
...
https://www.biostock.se/en/2022/12/den-innovativa-kraften-bakom-ultimovacs-cancervaccin/
Redigert 28.02.2024 kl 01:44 Du må logge inn for å svare
mingus7777
27.02.2024 kl 22:42 7517

Det vet ikke, men vi kan jo tippe.
Tipper de første dagene av mars. Om ikke den første:)
Rule
27.02.2024 kl 21:35 7641

FTF har under 1% af aktierne tilbage og der er små 4% short. De 2 shorts har vel pøset over 200k på her i februar. Det er da en fallit erklæring....
Siden start September er kursen næsten fordoblet og der er kjørt knap 1 MILLION aktier på i short SAMTIDIGT - av, av av ! ! !
Rule
27.02.2024 kl 21:24 7681

just præcist - de kan ikke kjæmpe imot masserne og de må spy mere og mere på. Mye positivt sentiment bag linierne.
150stk i gennemsnit for de 3500+ nordnet ejere er > 1/2 mill aktier. Jo mere de kører kursen ned jo flere kan folk samle op....
Dividend
27.02.2024 kl 20:14 7822

Du fikk vel svaret på spørsmålet ditt kl 15:30. Begge to synlige aktørene fortsetter å shorte hardt. 80K bare i går av knappe 150k omsetning. Vil faktisk si aksjen klarer seg bra mpt det. På et tidspunkt går de tom for ammo. Det finnes nok av kjøperinteresse her til å få kursen langt opp. Men klart, så lenge noen er villige til å shorte så tett opp til denne eventen vil det spre noe usikkerhet og ikke minst bidra med mange aksjer i markedet som ellers ikke vil ha vært å flyt.
Redigert 27.02.2024 kl 20:16 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
27.02.2024 kl 18:17 7991

Det er riktig, men det kan komme når som helst i mars. Da gjelder det jo å være inne fra dag 1.
Rubin
27.02.2024 kl 17:44 8087

Aksjen er i hvertfall oversolgt:
RSI: 46
Ingen klare indikasjoner ifølge RSI.
Stochastic: 16
Dette kan indikere at aksje er oversolgt. Dette er teoretisk sett et positivt tegn.
MACD:
MACD signal ligger over MACD, dette kan indikere et negativt momentum i aksje
ADX: 30
Dette kan indikere at aksje har en sterk positiv trend.
SMA 20 og 50:
Siste 20 dagers glidende gjennomsnitt (140,32) ligger over siste 50 dagers glidende gjennomsnitt (134,5). Dette er teoretisk sett et positivt tegn.
SMA 100 og 200:
Siste 100 dagers glidende gjennomsnitt (122,415) ligger over siste 200 dagers glidende gjennomsnitt (102,77). Dette er teoretisk sett et positivt tegn.
Rubin
27.02.2024 kl 17:38 8113

Ser vel ut som at de fleste forventer dårlige nyheter eller lider av «brent barn skyr ilden syndromet», og etter alle fiaskoene innen Farma siden Algetas storhetstid på OSE kan man vel kanskje ikke forvente så mye mer, eller? Sist ut med dårlige nyheter var vel BergenBio for noen uker siden.
I går økte begge shortersvina sin short i Ultimovacs, så enten har de ikke troen på suksess, er idioter, har inside info, eller er med i et emisjons eller oppkjøpsspill, etc…
Men med tanke på de positive meldinger vi har fått det siste året, samt alle insidekjøp helt frem til nyåret, har i alle fall jeg fortsatt troen på at vi får en relativt god melding snart. Problemet på Mafiabørsen er at mirakler aldri skjer grunnet alle lekkasjer og urent spill. Så derfor er det ganske utenkelig at vi på kort sikt får oppgang over 100% i beste fall, dessverre… Håper jo selvsagt at jeg tar feil…
Redigert 27.02.2024 kl 17:40 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
27.02.2024 kl 17:09 8186

Virker ikke å være noen forventninger til det som skal skje i mars i det hele tatt. Eller venter man til fredag?
Rassen
27.02.2024 kl 16:32 8292

heilo888 skrev Innlegget er slettet
Ja for det har mye å si!! Teknisk meg i ****** 😂😂 betyr ingen ting.