ULTIMOVACS - once in a lifetime!

Ultimovax
ULTIMO 11.07.2022 kl 00:18 254207

Hvem er Ultimovacs og hvorfor de vil lykkes.

Ultimovacs er et norsk legemiddelselskap som er i gang med å utvikle en vaksine som skal kunne anvendes i forbindelse med all type kreft og holde den i sjakk. Selskapet mener at de har mulighet til å videreutvikle vaksinen for å virke forebyggende for pasienter som for eksempel har arvelig kreft i sin familie. Selskapet er spunnet ut av forskning på Radiumhospitalet og ble grunnlagt i 2011. Professor Gustav Gaudernack står bak selskapets ledende produkt, den universell kreftvaksine, UV1.

Gustav Gaudernack var en av de først som hadde ideen til å stimulere kroppens eget immunsystem mot de mutasjonene som fører til kreft, slik at det gjenkjente kreftceller og angrep dem. Den nye kreftvaksinen er den andre generasjonen av teknologien som professor Gustav Gaudernack har arbeidet med siden starten av 90-tallet. Som eneste selskap i verden har Ultimovacs blodprøver helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet som utgangspunktet for sin forskning og optimalisering.
Det første forsøket het GV1001, det var aldri meningen at denne vaksinen skulle være den «endelige» vaksinene, men en del av en to trinns rakett. Gjennom to studier av GV1001 klart man å mobilisere immunforsvaret til henholdsvis 55 og 80 prosent av dem som har fått vaksinen vi kaller GV1001. Noen av de dødssyke lungekreft pasientene har fått gjentatte doser av vaksinen gjennom over 15 år og er fortsatt symptomfrie.

Med utgangspunkt i pasienter som disse langtids overlevende, undersøkte Gaudernack og de andre forskerne i laboratoriet nærmere hvor årsaken ligger til at vaksinen er livsforlengende for enkelte, mens andre hadde liten effekt.
De fant ut at svaret ligger i tre proteinbiter, peptider, som de fant i immunresponsen til pasienter med lang overlevelse.

Basert på disse tre peptidene og 30års erfaring utviklet de det vi i dag kaller UV1.

HVORDAN FUNGERER UV1 OG HVA GJØR DEN UNIK?
Ideen med UV1 er å trene opp immunsystemet til bedre å gjenkjenne kreft. For å unngå oppmerksomheten til T-cellene skjuler kreftcellene det som skiller dem fra andre celler.De kan gjenkjennes ved at de bruker telomerase, som virker inne i cellen. Likevel avsløres cellens bruk av telomerase ved at telomeraktiviteten kommer til uttrykk på celleoverflaten gjennom ulike peptider, små biter av enkle proteiner.
I cirka 90 prosent av alle kreftformer benytter kreftcellene telomerase og gjør seg dermed sårbare for UV1.

UV1 består av store doser av de peptidene som kommer til uttrykk på overflaten i kreftcellene. Det lærer T-cellene hva de skal være oppmerksomme, på slik at de kan drepe slike celler. Enkelt og genialt

HVA GJØR AT VI TROR UV1 VIL FUNGERE OG HVOR STÅR VI?
Som nevnt har GV1001 blitt testet på rundt 1000 pasienter, erfaringer fra dette har vært med på å optimalisere sammensetningen brukt i UV1.
I tillegg har UV1 blitt testet i fire ulike fase I kliniske studier i totalt 82 pasienter. Studiene viser at vaksinen er trygg i bruk og har gitt sterke signaler på effekt. I tillegg er det en sterk validering at UV1 testes sammen med BP.Det at både klinikere og Big pharma har vist enorm interesse for å gjennomføre studier med UV1 er også naturligvis svært positivt, se bare på inkludering av pasienter, selv i en verdensomspennende pandemi. CEO, Carlos har presisert at det er ingen problemer å få samarbeidsavtaler det som er utfordringen er å velge riktig indikasjon, kombinasjon og partner – for å oppnå maksimal verdi for aksjonærer og pasienter.
Oppsummert har altså Ultimovacs i dag satt de største medisinselskapene i verden opp mot hverandre med de største og mest verdifulle CPI’ene og er svært godt kapitalisert til å gjennomføre studiene og til eventuelle forhandlinger med big pharma. (500 millioner i banken)
Det finnes ikke andre biotekselskap i verden som gjennomfører 5 store fase 2 studier og utvikler en profylaktisk plattform og samtidig ikke brenner mer enn rundt 35 millioner i kvartalet, (se for eksempel Nano som brenner rundt 110 millioner i kvartalet) og samtidig er priset til vanvittige lave 2 mrd.
Om Ultimo klarer å dokumentere tilsvarende effekt i fase2 som i tidligere forsøk har de skapt medisinsk historie! Aksjonærene sitter da på en universell kreftvaksine, som er billig å utvikle, enkel å distribuere og sette på pasientene, (et stikk i magen og reise hjem etter 30 minutter) og uten bivirkninger.
Ledelsen og innsiderne eier 80% av selskapet om det er omtrent ikke fri flyt, dette vil forsterke oppgangen etter hvert som markedet får opp øynene for Ultimovacs og UV1. Eierstrukturen er en stor fordel og noe som i stor grad sikrer at Ultimovacs ikke blir solgt til Big Pharma for knapper og glansbilder.

NØKKELPERSON
En viktig mann for å oppnå best mulig avtaler er Ton Berkien som Ultimovacs utrolig nok klarte å få på kroken for rundt 1.5 år siden. Ton Berkien har i 15 år jobbet med forretningsutvikling og oppkjøp i legemiddelindustrien.
Han har reist verden rundt, møtt forskere, håpefulle gründere og forretningsutviklere, og forhandlet på vegne av giganter som Amgen og Takeda. Kort fortalt er hans jobb å få Ultimovacs på radaren til de store farmasiselskaper over hele verden. En stilling han også hadde i danske Nuevolution, selskapet som i 2019 ble kjøpt opp av Amgen

En viktig driver de siste årene har vært de store internasjonale aktørenes ønsker om å sikre seg patenter på nye legemidler, etter hvert som deres egne bestselgere går ut på patent og derfor ikke lenger gir store inntekter.
Store oppkjøp i denne sektoren er lange prosesser som gjerne starter med at selskapene inngår samarbeidsavtaler.
Det er lett å ty til Algeta som en referanse. Selskapet ble kjøpt opp av Bayer i 2014, men det startet med et samarbeid de begynte med i 2009. Noe av det samme så vi i Nuevolution, vi inngikk en stor samarbeidsavtale i 2016, som igjen trigget et oppkjøp.
Når de store farmasigigantene er på jakt etter mulige samarbeidsavtaler eller kandidater for oppkjøp, er det spesielt to ting de ser etter: Et lovende utviklingsprogram for legemidler, eller en attraktiv teknologiplattform.
I Algeta sitt tilfelle var Bayer først og fremst interessert i selskapets hovedprogram, kreftmedisinen Xofigo.
For Nuevolution var Amgen interessert i teknologiplattformen for screening av molekyler. Denne ville Amgen bruke på flere av deres terapiområder, i hovedsak immunologi og onkologi.

En attraktiv teknologiplattform var også det Santaris Pharma satt med da det ble kjøpt av Roche i 2014.
– Interessen kan bli trigget av enten en teknologiplattform eller et forskningsprogram, eller begge deler.
Studiene som gjennomføres i dag:
Ultimovacs er i gang med to fase 2-studier der de kombinerer kreftvaksinen sin, UV1, med to sjekkpunkthemmere – nivolumab og ipilimumab – i behandling av pasienter med malignt melanom (føflekkreft med spredning) og mesoteliom (kreft i lungesekken, ofte relatert til asbest).
Den første studien, Initium, driver de selv, mens den andre studien, Nipu, er ledet av Åslaug Helland, som er lungekreftoverlege og forskningsleder for kreftklinikken ved Oslo universitetssykehus.

I sistnevnte studie er det farmasiselskapet Bristol-Myers Squibb (BMS), som står bak sjekkpunkthemmerne i studien.
Da nyheten om samarbeidet med dette selskapet ble kjent i desember 2019, skjøt aksjekursen til Ultimovacs i været.
I tillegg til de to fase 2-studiene som allerede er i gang, har Ultimovacs også en samarbeidsavtale med den nordiske gynekologiforeningen og AstraZeneca om en studie på livmorhalskreft.

Her bidrar AstraZeneca med sin sjekkpunkthemmer, durvalumab, og sin PARP-hemmer, olaparib, mens Ultimovacs bidrar med sin UV1-vaksine.
Selskapet har også et samarbeid med Halle University i Tyskland, hvor kombinasjonen UV1 og pembrolizumab testes på pasienter med hode-halskreft.
Det at Ultimovacs dag er partnere med BMS og AstraZeneca må ikke undervurderes.

Kort oppsummert
- Universal kreftvaksine
- Innsiderne og eierne eier 80% av selskapet
- Selv med verdensomspennende pandemi har de lykkes med rekrutering av pasienter
- Klinikerne elsker UV1
- Ingen birvirkninger av betydning
- 5 fase 2 studier med 600 pasienter og de største og mest verdifulle CPI’ene
- Partner med big pharma
- Egen teknologiplattform (TET)
- Ekstremt dyktige ansatte i den ypperste verdensklasse (Ton Berkieb, Carlos de Sousa, Sara Mangsbo, Gustav Gaudernack mm)
- Bransjens laveste cash burn vs studienes størrelse og omfang
- 500 millioner i egenkapital

Ultimovacs er det første biotekselskapet jeg har investert i siden Algeta, selskapet har alt, og den muligheten som ligger her får man kanskje bare en eller to ganger i livet. Oppsiden er enorm, krig, inflasjon og pandemi gjør at man faktisk kan handle Ultimovacs 40% fra toppen, dette til tross for at de i perioden har som verdens kanskje eneste biotekselskap holdt inkluderingstakten opp, forlenget patenter mm.

Oppsiden er enorm, tenk på et tall – en universell kreftvaksine…Her vil det skje mye de neste halvåret.
Anbefaler alle å selv lese seg opp på selskapet, teknologien, studiene de skal gjennomføre, eierstruktur og kompetansen til ledelsen.
Personlig er jeg tungt inn i Ultimovacs og har blitt spurt om å sette kursmål, men det ønsker jeg ikke å gjøre – rett og slett for man vil bli stemplet som useriøs, for kursmålene blir hinsides.
Redigert 11.07.2022 kl 00:39 Du må logge inn for å svare
Ultimovax
09.12.2022 kl 00:24 8581

Sannsynligheten for positiv avlesning har økt betraktelig og det er bedre risk/reward å kjøpe på 110kr i dag enn 90kr for en mnd siden.

Snart kommer det en kraftig Ultimovacs reprising, fremdeles priset langt under ATH (160kr) til tross for mye positivt, dobbel fast-track, klinikere som elsker UV1 og pasienter rekruttert i en enorm hastighet, ikke en gang en verdens omspennende pandemien kunne senke inkluderingstakten og generelt enormt mye bedre risk/reward så kan man handle Ultimovacs til 110kr, 55kr under ATH.
SirJohnny
09.12.2022 kl 10:48 8387

Tenk når det kommer volum på 50 millioner per dag her og med så få frie aksjer!
SirJohnny
15.12.2022 kl 22:13 8228

Får vi reprise fra forrige uke? ultimo kraftig opp mandag for å gå ned og samle krefter og kraftig opp igjen på fredagen? Jeg tror vi får en fin fin fredag og at vi lukket året 2022 på rundt 200kr!

Ultimovax
16.12.2022 kl 09:27 8107

Dette blir nok en fin fredag etter hvert, som tidligere fredager starter det litt trått, så øker volumet etter lunsj sammen med at det kvernes og spises aksjer. Tror vi ender opp 4-5% i dag og det samme på mandag. Men det mest interessante er kursen om 1år - det er den som kan gjøre deg rik.
Slettet bruker
16.12.2022 kl 09:55 8153

Patentet for UV2 er publisert, og gjelder til 2042 !
Utrolig viktig sak da man med dette tar sikte på å utvikle verdens første effektive forebyggende kreftvaksine!

WO2022258794 - A CONJUGATE
“the polypeptide or the combination is for use in the treatment or prophylaxis of cancer”

WO2022258794-APBDY-20221215-1214.pdf
Redigert 16.12.2022 kl 10:02 Du må logge inn for å svare
Alset
16.12.2022 kl 10:07 8150

Supert, men tradere har dratt nisselua nedover øynene.
Mhp TENDU trial, er vel de første 9 pasientene fulgt opp i 6 måneder snart, og i mai er alle 12 pasienter klare mhp immunrespons osv. Mener at det var nevnt at det var observert immunrespons på de 3 første pasientene, som jo er meget oppløftende. De hadde jo bare 10% av dosen som er tenkt benyttet.
Slettet bruker
16.12.2022 kl 10:51 8088

Nei, markedet på Oslo Børs forstår åpenbart ikke betydningen av dette patentet!

Patenet må ses i sammenheng med TENDU trial og TET-plattformen som nevnt over, og kan komme til å revolusjonere dagens
kreftbehandling i det man i mange tilfeller kan unngå kreft ved vaksinering.

VIP001
16.12.2022 kl 12:22 7995

Det ble sagt på podcasten om Ultimovacs at de først skulle i utgangspunktet forske på bivirkninger av UV1, men opplevde i tillegg til ingen bivirkninger at flere pasienter ble helt kreftfrie. Og det virket som resultatene med kreftfrie pasienter kom som en positiv overraskelse. Derfor er de selvsagt ekstremt spente på resultatene av fase 2 forsøkene.

Podcasten kan en høre her: https://open.spotify.com/episode/4ZVFGD6Aj9baXmO38rumHf?si=RuPoOBTnQ8q6IoufWKVNnQ
SirJohnny
27.12.2022 kl 09:11 7561

Da har det gått noen dager til og sannsynligheten for UV1 får en positiv avlesning har økt ytterligere. Risk/reward er der med betydelig bedre i dag enn hva den var når kursen var 128kr for noen uker siden. Mine damer og herrer, vi nærmer oss 1H 2023 - hold på aksjene, får vi litt volum blir rykket kraftigere enn man tror og veien til 200kr i første omgang er kort!
SirJohnny
03.01.2023 kl 12:18 7287

Tidligere har volumet tatt seg opp etter lunsj og ditto kursstigning, så får vi se om det vil utvikle seg slik i dag. Tiden begynner å bli knapp for de som vil være med på Ultimovacs og UV1.
Ultimovax
23.01.2023 kl 07:50 6981

Tenk at nå har vi kommet til slutten av Januar, olje og fiske investorene på OSE ser ikke muligheten som ligger fremfor dem I Ultimo. Tenk hadde man hatt en oljebrønn som skulle bores med COS på rundt 80% og som ved funn kunne potensielt gi 10X + i kursutvikling - for det er der vi er i Ultimovacs nå, midt i smørøyet i starten av «kreftvaksinene» sitt tiår! Når det er sagt er her få frie aksjer og så snart noen ønsker å plukke litt stiger kursen raskt til 150-200kr, noe som også naturligvis er ekstremt lavt på nåværende tidspunkt.

Hold på aksjene folkens, dette kan bli gøy!
NeitilHijab
23.01.2023 kl 08:27 6949

https://newsweb.oslobors.no/message/580520 5

Ultimovacs Announces Completed Patient Recruitment in NIPU Phase II Clinical Trial of UV1 in Mesothelioma

Full recruitment of 118 patients with mesothelioma in Scandinavia, Spain and
Australia
The study provides randomized data on impact of UV1 in combination with
checkpoint inhibitors ipilimumab and nivolumab
Topline progression-free survival data expected H1 2023

Oslo, 23 January 2023: Ultimovacs ASA (“Ultimovacs”) (OSE ULTI), a clinical-
stage biotechnology leader in novel immunotherapeutic cancer vaccines, announces
the completed recruitment of 118 patients with pleural mesothelioma in the NIPU
trial.

NIPU is a randomized, multi-center phase II trial initiated and sponsored by
Oslo University Hospital with support from Bristol-Myers Squibb and Ultimovacs.
UV1 is being evaluated in combination with the checkpoint inhibitors ipilimumab
and nivolumab as second-line treatment for patients with malignant pleural
mesothelioma. The ipilimumab and nivolumab combination is standard-of-care
treatment for patients with malignant pleural mesothelioma in Europe and the
U.S.

“We are pleased to see the NIPU trial fully enrolled. We are dedicated to
advancing the care of patients suffering from mesothelioma, for which current
treatment options are limited,” said Åslaug Helland, Principal Investigator in
the NIPU trial and Professor at Oslo University Hospital.

Happening most frequently to people with occupational asbestos exposure risks,
malignant pleural mesothelioma is a cancer of the lining of the lungs and the
internal thoracic wall. Time from exposure to asbestos to diagnosis of disease
usually takes several decades. The life expectancy for most mesothelioma
patients is approximately 12 months after diagnosis, indicating a
high unmet medical need. The treatment combination evaluated in the NIPU trial
represents an innovative approach for treatment of patients with malignant
pleural mesothelioma.

Consistent with NIPU’s event-driven design, topline progression-free survival
results will be disclosed after progression of cancer or death has been observed
in a total of 69 patients. Data readout from the trial is expected during the
first half of 2023. The topline results will be disclosed through a press
release followed by a more in-depth presentation of the results in an article
and at a medical conference.

Ultimovacs’ universal cancer vaccine, UV1, is being investigated in combination
with checkpoint inhibitors in five comparative phase II clinical trials. NIPU is
the second of these studies to complete recruitment of patients, following the
INITIUM study in metastatic malignant melanoma. Topline readout from both these
studies during is expected during the first half of 2023.

“We are entering a very exciting period for Ultimovacs as we are approaching
topline readouts from the first two of the company’s five randomized phase II
clinical studies investigating UV1,” said Carlos de Sousa, Chief Executive
Officer at Ultimovacs. “If positive, these results have the potential to be
transformative for the treatment of cancer patients with a severe unmet need,
and for Ultimovacs on our mission to support these patients.”

==ENDS==

About NIPU
NIPU (Nivolumab and Ipilimumab Plus/minus UV1 vaccination) is a randomized,
multi-center phase II trial in which Ultimovacs’ universal cancer vaccine, UV1,
will be evaluated in combination with Bristol-Myers Squibb’s checkpoint
inhibitors, nivolumab and ipilimumab, as second-line treatment in malignant
pleural mesothelioma. The trial sponsor is Oslo University Hospital, supported
in the preparation and execution of the trial by Ultimovacs and Bristol-Myers
Squibb. The 118 patients are randomized 1:1 into two treatment arms. All
participants receive treatment with nivolumab (240 mg every 2 weeks) and
ipilimumab (1 mg/kg every 6 weeks) until disease progression, unacceptable
toxicity or for a maximum of 2 years. Patients randomized to the experimental
arm receive 8 intradermal injections of UV1 vaccine during the first three
months of treatment. The objective of the study is to achieve a clinically
meaningful progression-free survival (PFS) benefit in patients with malignant
pleural mesothelioma (MPM) after progression on first-line standard platinum
doublet chemotherapy.

About Mesothelioma

Malignant pleural mesothelioma is a rare and aggressive type of cancer that
occurs in the thin layer of tissue that surrounds the lungs and inside of the
chest. Mesothelioma accounted for 30 870 new cancer cases and 26 278 cancer
deaths worldwide in 2020, according to International Agency for Research on
Cancer (Globocan 2020). Pleural mesothelioma is a disease with a high unmet
medical need, especially in industrialized countries. The median overall
survival is approximately 1 year. Occupational asbestos exposure is the No. 1
cause of the disease, and several occupations like firefighters, military
veterans, construction, and industry workers, pose a high risk. This cancer
usually takes several decades to develop after a person’s first exposure to
asbestos. Most people receive a diagnosis after age 70 because of the long
latency period. Even though the use of asbestos to a large extent is banned in
many countries today, new incidences of mesothelioma will continue to be a
medical and public health challenge because of the long latency period typical
of the illnesses. For patients with inoperable disease, few treatment options
are available after first line chemotherapy. The combination of ipilimumab and
nivolumab has recently shown increased survival compared to standard
chemotherapy, but most patients do not respond, and improvements are called for.
Telomerase is expressed in mesothelioma cells and is therefore an attractive
target for therapeutic vaccination.
Rassen
23.01.2023 kl 14:29 6477

Hvorfor er kursen ned i dag? Latterlig 😂
SirJohnny
24.01.2023 kl 10:58 6068

Nesten som man må klype seg i armen. Man kan nå kjøpe aksjer betydelig under emisjonskursen hvor de største eierne var med, nettopp for å være med over avlesningen og siden den gangen er risikoen betydelig lavere og blir også lavere for hver dag. Vi står foran en transformativ avlesning vi aldri har sett i norsk biotek. Hold på aksjene!
Ultimovax
25.01.2023 kl 08:46 5776

Nok en dag har gått og sannsynligheten for postitivt avlesning økes og risk/reward bedres. 110kr i dag er «billigere enn 58kr» for 6 mnd siden om man ser det i forhold til risk/reward - noe som er ganske utrolig, på dette tidspunktet hadde jeg trodde kursen skulle ligge på 200kr+ men plutselig tar nok markedet tak i aksje. En ting man skal huske og som er relativt under kommunisert og det er at UV1 ikke gir bivirkninger, er enkelt å sette og er billig , altså, hvor mye må UV1 forbedre resultatet til CPI for at det er aktuelt å inngå avtalte for big pharma? Trolig ikke mye.
gade
25.01.2023 kl 14:18 5539

Mens vi venter på avlesningsresultater ............Ultimovacs Tendu Trial er en klinisk fase 1 studie som tester Tet-platformen for cancervaksine hos prostata pasienter. Den kalles TET ( Tetanus-Epitope-Targeting)og tillater inklusjon av et bredt spekter av peptider og antigener,noe som gir mulighet for angrep på forskjellige cancer indikasjoner.Platformen gir en tilnærming for å øke T-celle responsen mot spesifikke cancer peptider. Man kombinerer cancer-spesifikke antigener og vaksine adjuvans i samme konjugerte molekyl. 12 pas. er nå i forsøk og og mottar behandlingen før evt. kirurgi,stråling og antihormonterapi. Det blir spennende å se om man kan forhindre relapse. I så fall kan vi kanskje se en profylaktisk prostata-cancer vaksine senere. Det blir tankespinn vedr. et enormt potensiale !!!
pyrrhos
25.01.2023 kl 15:20 5529


Combination with CPIs
Selskaps presentasjonen er oppdatert. Her er beskrivelse av mulighetene for UV1 og markedet de retter seg inn på.
Her kan vi lese bl. a.:
UV1 can be combined with the (standard-of-care) CPI in a broad range of cancer types
Use of UV1 as an add-on therapy is currently evaluated in 5 different cancer indications
Large opportunity to expand to other cancer types

Størrelse på markedet er beregnet til 650 mrd NOK i 2026!
Sydney
25.01.2023 kl 23:15 5277

Akkurat det der er sprøtt. Under emi kurs. Og det etter at vi har ventet så langt ut på oppløpet og vi er inne i gull tiden for statistisk svært gode resultater...
SirJohnny
26.01.2023 kl 10:46 5153

Godt poeng, selskapet har sagt lite om TET, da Carlos nok vil ha alle panter på plass først. Oppsiden er naturligvis helt enorm og noe analytikere priser til null i analyser. Kjøpet Immuneed og Sara Mangsbo i kombinasjon med 30 års forskning av Gaudenack er utrolig spennende og teknologien smelter fint sammen.

Gleder meg virkelig til info om TET og patentene bør være like om hjørnet. Mener Carlos uttalte for 18-19 mnd siden at det ville ta rundt 18 mnd og lande patentene som er nødvendig.

Tenk for en cocktail vi har i Ultimovacs

- 5 fase 2 studier som kan endre hvordan kreft behandles
- TET-plattform med muligheter for utvikling av forebyggende vaksine
- avlesning av to studier de neste ukene og månene som kan ti doble kursen
- fullfinansiert

I tillegg så er man med å investere i noe som kan bety veldig mye for veldig mange, både av dagens og fremtidens pasienter - noe som føles givende.
SirJohnny
26.01.2023 kl 10:55 5136

Det er to studier som kan sammenlignes med INITIUM for man bruker CPI uten UV1. CM-511 og CM 067, i CM-511 ville man nådd 70 endepunkter i august 2022, i CM 067 ville man nådd 70 endepunkter i oktober 2022.

Man legger til UV1 og vi er nå kommet til 26 januar, er det tilfeldig? Her er det noe markedet overhodet ikke forstår!
Ultimovax
26.01.2023 kl 11:06 5234

Skal tro om UV1 har noe med saken å gjøre ? Forøvrig er CM-511 mest relevant å sammenlignende med siden rekrutteringen ble gjort under pandemien.

Når himmelens navn skal markedet våken?
SirJohnny
26.01.2023 kl 13:57 5128

Denne oppdaterte presentasjon fra Ultimovacs er svært god og noe alle bør lese igjennom: https://ultimovacs.com/content/2023/01/20230125-Ultimovacs-Company-Presentation.pdf
Alset
26.01.2023 kl 14:59 5039

Ifølge Polygon sin tabell er vel 70 events dvs 35 35 den 300822, med 41 29 nå den 310123 for CM 067, mens tilsvarende for CM 511 er 010822 og 151122.
Slettet bruker
26.01.2023 kl 16:15 4967

Nå er vel 41-29 man bør ha før resultatet er antatt å være meget bra.
Så om man er konservativ å bruker CM 067, og plusser på alt fra 2 uker til 2 måneder fra avlesning til publisering kan man forvente en publisering med meget godt resultat fra midten av februar til 1 april avhengig av tiden man bruker til renvasking av resultatene.

Men alt dette er høyst spekulativt da man kan få publisert meget gode eller ikke fult så gode resultatene både i morgen eller ut i mai.
Redigert 26.01.2023 kl 17:53 Du må logge inn for å svare
Sydney
26.01.2023 kl 23:50 4770

Var det ikke rundt 6 januar statestikken på tekonvestor hadde regnet seg frem til på cm 067? 2 måneder på den for 6 mars ca. Mens på cm 511 var datoen rundt starten av desember for 41-29. Og da kan melding komme ca 1 februar med gode resultater. Vi har definitivt kommet inn i territoriet der avlesning kan skje på gode resultater og det er overhode ikke priset inn. Det spekuleres i at aksjen kan gå til 1000 kr på gode resultater. Selv mener jeg Oslo børs er for treg til å prissette biotek til verdien det burde og tviler på at den går så mye høyere enn 300 kr. Men det blir jo ekstremt spennende å se. 1 måned til nå uten melding så kan man virkelig begynne å anta at de har klart målene sine. Fytti så spennende.
Slettet bruker
28.01.2023 kl 12:45 4384

Ja tror så absolutt man er på vei inn i et territorium hvor man kan forvente meget positive resultater fra Initium-studie.

Når det kommer til kursutvikling i etterkant av publiserte resultater er dette selvsagt avhengig av hvor gode er resultater som blir publisert, og
om man kan forvente AA og midlertidig godkjenning av den eksperientelle kombinasjonen i melanoma.
Redigert 28.01.2023 kl 12:46 Du må logge inn for å svare
Sydney
28.01.2023 kl 13:30 4351

Er resultatene så gode at det er verdt å satse på er melanom markedet enormt. Men det kommer 4 andre studier senere også som man kan anta har effekt om denne går inn. Ja man kan anta at den går 300 kr på hver indikasjon og det er konservativt. Så er man fort oppe i 2000 kr aksjen. Men alt avhenger av initium i første rekke så får det bare komme i ettertid. Men ved suksess er det fristende å sitte langsiktig å se alle studiene komme i mål samt partner avtaler som kan komme i lys av dette.
SirJohnny
30.01.2023 kl 09:15 3895

Da har det gått nok en uke og statistisk er det nå snart 80% sannsynlig med signifikant gode resultater fra INITIUM, tenk hadde et oljeselskap hatt en COS på en brønn som kunne gi 10X på kursen. Markedet følger ikke biotek og spesielt ikke Ultimovacs, dette skaper muligheter, store muligheter. Men snart vil det nok løsne og kursen vil bykse oppover.
SirJohnny
30.01.2023 kl 12:47 3755

Utrolig at interessen er så lav og at aksjen fremdeles handles under emisjonskurs på 125kr og ATH på 168kr - ingen følger med og utrolig at flere enda ikke ser denne muligheten. Får vi litt volum og kommer opp mot emisjonskurs tro? Er vel først viss aksjen virkelig stikker at markedet får interesse
fastinvest
30.01.2023 kl 13:02 3718

Ultimo er den aksjen på børsen som kan gå flest % i år. Tror ikke folk forstår at vi snakker universal kreft vaksine og alt av resultater har vært gode til nå. Om INTIUM som kan komme hvilken dag som helst viser seg å være positiv vil aksjen gå +100% på dagen og potensialet for x10 i løpet av kort tid. Vi snakker verdensensasjon som vil komme på nyhetene verden over
Sydney
30.01.2023 kl 13:39 3650

Til ath før resultater og så 100% så er vi på 340. Det er realistisk. Men så kommer tet plattformen med resultater så nipu deretter parter avtale. Så 3 andre store studier.... Ja tidenes mulighet om det klaffer
Sydney
30.01.2023 kl 13:52 3667

Og de funket på keytruda og det funket med ipilumab. Så at det ikke skal funke sammen med ipi +Nivo vil være rart. Minner om økningen i median progression free survival. 10 måneder med keytruda alene. 18,9 med uv1 i tilegg.
SomSa
30.01.2023 kl 13:55 3695


Som vanligvis er noen fjern fra realitet. DNB analytiker var hos Hegnar TV før nytt år. Han anbefalte ULTI og samtidig sa hvis kommende resultatet blir bra og aksjen stiger vil ULTI hente penger. Dette kalles emisjon og redusert aksjekurs................


Hvis data er bra men ikke god nok vil aksjekursen kollapse.............
Redigert 30.01.2023 kl 14:02 Du må logge inn for å svare
gade
30.01.2023 kl 15:14 3789

Hei SomSa! I følge ledelsen er kontantbeholdning pr . 1. januar ca 470 mill. I din uttalelse fra en Dnb-analytiker ligger det vel en selvmotsigelse.Hvordan kan man anbefale en aksje med gode resultater og deretter påstå et aksjeras via en ny emisjon? I min verden er dette mangel på logikk!!!
fastinvest
30.01.2023 kl 15:22 3760

Tror folk må lese seg opp når det kommer til emisjon.
Det er ikke slik at all emisjon er negativt. F.eks, Ultimovacs henter inn 300 mill for å gjøre seg klart for lansering av produktet som vil gi milliarder i kassa. Kursen raser?
Uansett, de har penger nok og tidligere emisjoner blir så og si det samme som sluttkurs samme dag. Om det kommer en partneravtale vil de trolig ikke hente inn penger men om de selv ønsker gå på markedet vil det være naturlig å hente inn penger men om noen tror på aksjeras eller negativitet på grunn av emisjon så må dere først forstå hvordan ting fungerer
SirJohnny
30.01.2023 kl 15:52 3787

For å si det slik, når Ultimovacs primærendepunktet i INITIUM er penger det aller minste problemet. Det er da Carlos og Ton Berkien skal skinne og lande tidens avtale for norsk biotek.
SirJohnny
30.01.2023 kl 15:53 3828

Om INTIUM når primærendepunktet og HR under 0,6 kan du multiplisere den kursen med 3-4, i hvert fall.
VIP001
30.01.2023 kl 16:40 3714

Ulti har god kontantbeholdning frem til neste sommer, og i tilfelle emisjon så er det fordi resultatet er vellykket og da vil det sannsynligvis bli en rettet emisjon. Og da er investorene garantert villig til å bli med på festen. Det samme skjedde i Oncopeptides. De gjennomførte en rettet emisjon etter EU godkjenning på daværende kurs uten å gi tilbudspris. Og etterpå steg kursen kraftig.