ULTIMOVACS - once in a lifetime!

Ultimovax
ULTIMO 11.07.2022 kl 00:18 243636

Hvem er Ultimovacs og hvorfor de vil lykkes.

Ultimovacs er et norsk legemiddelselskap som er i gang med å utvikle en vaksine som skal kunne anvendes i forbindelse med all type kreft og holde den i sjakk. Selskapet mener at de har mulighet til å videreutvikle vaksinen for å virke forebyggende for pasienter som for eksempel har arvelig kreft i sin familie. Selskapet er spunnet ut av forskning på Radiumhospitalet og ble grunnlagt i 2011. Professor Gustav Gaudernack står bak selskapets ledende produkt, den universell kreftvaksine, UV1.

Gustav Gaudernack var en av de først som hadde ideen til å stimulere kroppens eget immunsystem mot de mutasjonene som fører til kreft, slik at det gjenkjente kreftceller og angrep dem. Den nye kreftvaksinen er den andre generasjonen av teknologien som professor Gustav Gaudernack har arbeidet med siden starten av 90-tallet. Som eneste selskap i verden har Ultimovacs blodprøver helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet som utgangspunktet for sin forskning og optimalisering.
Det første forsøket het GV1001, det var aldri meningen at denne vaksinen skulle være den «endelige» vaksinene, men en del av en to trinns rakett. Gjennom to studier av GV1001 klart man å mobilisere immunforsvaret til henholdsvis 55 og 80 prosent av dem som har fått vaksinen vi kaller GV1001. Noen av de dødssyke lungekreft pasientene har fått gjentatte doser av vaksinen gjennom over 15 år og er fortsatt symptomfrie.

Med utgangspunkt i pasienter som disse langtids overlevende, undersøkte Gaudernack og de andre forskerne i laboratoriet nærmere hvor årsaken ligger til at vaksinen er livsforlengende for enkelte, mens andre hadde liten effekt.
De fant ut at svaret ligger i tre proteinbiter, peptider, som de fant i immunresponsen til pasienter med lang overlevelse.

Basert på disse tre peptidene og 30års erfaring utviklet de det vi i dag kaller UV1.

HVORDAN FUNGERER UV1 OG HVA GJØR DEN UNIK?
Ideen med UV1 er å trene opp immunsystemet til bedre å gjenkjenne kreft. For å unngå oppmerksomheten til T-cellene skjuler kreftcellene det som skiller dem fra andre celler.De kan gjenkjennes ved at de bruker telomerase, som virker inne i cellen. Likevel avsløres cellens bruk av telomerase ved at telomeraktiviteten kommer til uttrykk på celleoverflaten gjennom ulike peptider, små biter av enkle proteiner.
I cirka 90 prosent av alle kreftformer benytter kreftcellene telomerase og gjør seg dermed sårbare for UV1.

UV1 består av store doser av de peptidene som kommer til uttrykk på overflaten i kreftcellene. Det lærer T-cellene hva de skal være oppmerksomme, på slik at de kan drepe slike celler. Enkelt og genialt

HVA GJØR AT VI TROR UV1 VIL FUNGERE OG HVOR STÅR VI?
Som nevnt har GV1001 blitt testet på rundt 1000 pasienter, erfaringer fra dette har vært med på å optimalisere sammensetningen brukt i UV1.
I tillegg har UV1 blitt testet i fire ulike fase I kliniske studier i totalt 82 pasienter. Studiene viser at vaksinen er trygg i bruk og har gitt sterke signaler på effekt. I tillegg er det en sterk validering at UV1 testes sammen med BP.Det at både klinikere og Big pharma har vist enorm interesse for å gjennomføre studier med UV1 er også naturligvis svært positivt, se bare på inkludering av pasienter, selv i en verdensomspennende pandemi. CEO, Carlos har presisert at det er ingen problemer å få samarbeidsavtaler det som er utfordringen er å velge riktig indikasjon, kombinasjon og partner – for å oppnå maksimal verdi for aksjonærer og pasienter.
Oppsummert har altså Ultimovacs i dag satt de største medisinselskapene i verden opp mot hverandre med de største og mest verdifulle CPI’ene og er svært godt kapitalisert til å gjennomføre studiene og til eventuelle forhandlinger med big pharma. (500 millioner i banken)
Det finnes ikke andre biotekselskap i verden som gjennomfører 5 store fase 2 studier og utvikler en profylaktisk plattform og samtidig ikke brenner mer enn rundt 35 millioner i kvartalet, (se for eksempel Nano som brenner rundt 110 millioner i kvartalet) og samtidig er priset til vanvittige lave 2 mrd.
Om Ultimo klarer å dokumentere tilsvarende effekt i fase2 som i tidligere forsøk har de skapt medisinsk historie! Aksjonærene sitter da på en universell kreftvaksine, som er billig å utvikle, enkel å distribuere og sette på pasientene, (et stikk i magen og reise hjem etter 30 minutter) og uten bivirkninger.
Ledelsen og innsiderne eier 80% av selskapet om det er omtrent ikke fri flyt, dette vil forsterke oppgangen etter hvert som markedet får opp øynene for Ultimovacs og UV1. Eierstrukturen er en stor fordel og noe som i stor grad sikrer at Ultimovacs ikke blir solgt til Big Pharma for knapper og glansbilder.

NØKKELPERSON
En viktig mann for å oppnå best mulig avtaler er Ton Berkien som Ultimovacs utrolig nok klarte å få på kroken for rundt 1.5 år siden. Ton Berkien har i 15 år jobbet med forretningsutvikling og oppkjøp i legemiddelindustrien.
Han har reist verden rundt, møtt forskere, håpefulle gründere og forretningsutviklere, og forhandlet på vegne av giganter som Amgen og Takeda. Kort fortalt er hans jobb å få Ultimovacs på radaren til de store farmasiselskaper over hele verden. En stilling han også hadde i danske Nuevolution, selskapet som i 2019 ble kjøpt opp av Amgen

En viktig driver de siste årene har vært de store internasjonale aktørenes ønsker om å sikre seg patenter på nye legemidler, etter hvert som deres egne bestselgere går ut på patent og derfor ikke lenger gir store inntekter.
Store oppkjøp i denne sektoren er lange prosesser som gjerne starter med at selskapene inngår samarbeidsavtaler.
Det er lett å ty til Algeta som en referanse. Selskapet ble kjøpt opp av Bayer i 2014, men det startet med et samarbeid de begynte med i 2009. Noe av det samme så vi i Nuevolution, vi inngikk en stor samarbeidsavtale i 2016, som igjen trigget et oppkjøp.
Når de store farmasigigantene er på jakt etter mulige samarbeidsavtaler eller kandidater for oppkjøp, er det spesielt to ting de ser etter: Et lovende utviklingsprogram for legemidler, eller en attraktiv teknologiplattform.
I Algeta sitt tilfelle var Bayer først og fremst interessert i selskapets hovedprogram, kreftmedisinen Xofigo.
For Nuevolution var Amgen interessert i teknologiplattformen for screening av molekyler. Denne ville Amgen bruke på flere av deres terapiområder, i hovedsak immunologi og onkologi.

En attraktiv teknologiplattform var også det Santaris Pharma satt med da det ble kjøpt av Roche i 2014.
– Interessen kan bli trigget av enten en teknologiplattform eller et forskningsprogram, eller begge deler.
Studiene som gjennomføres i dag:
Ultimovacs er i gang med to fase 2-studier der de kombinerer kreftvaksinen sin, UV1, med to sjekkpunkthemmere – nivolumab og ipilimumab – i behandling av pasienter med malignt melanom (føflekkreft med spredning) og mesoteliom (kreft i lungesekken, ofte relatert til asbest).
Den første studien, Initium, driver de selv, mens den andre studien, Nipu, er ledet av Åslaug Helland, som er lungekreftoverlege og forskningsleder for kreftklinikken ved Oslo universitetssykehus.

I sistnevnte studie er det farmasiselskapet Bristol-Myers Squibb (BMS), som står bak sjekkpunkthemmerne i studien.
Da nyheten om samarbeidet med dette selskapet ble kjent i desember 2019, skjøt aksjekursen til Ultimovacs i været.
I tillegg til de to fase 2-studiene som allerede er i gang, har Ultimovacs også en samarbeidsavtale med den nordiske gynekologiforeningen og AstraZeneca om en studie på livmorhalskreft.

Her bidrar AstraZeneca med sin sjekkpunkthemmer, durvalumab, og sin PARP-hemmer, olaparib, mens Ultimovacs bidrar med sin UV1-vaksine.
Selskapet har også et samarbeid med Halle University i Tyskland, hvor kombinasjonen UV1 og pembrolizumab testes på pasienter med hode-halskreft.
Det at Ultimovacs dag er partnere med BMS og AstraZeneca må ikke undervurderes.

Kort oppsummert
- Universal kreftvaksine
- Innsiderne og eierne eier 80% av selskapet
- Selv med verdensomspennende pandemi har de lykkes med rekrutering av pasienter
- Klinikerne elsker UV1
- Ingen birvirkninger av betydning
- 5 fase 2 studier med 600 pasienter og de største og mest verdifulle CPI’ene
- Partner med big pharma
- Egen teknologiplattform (TET)
- Ekstremt dyktige ansatte i den ypperste verdensklasse (Ton Berkieb, Carlos de Sousa, Sara Mangsbo, Gustav Gaudernack mm)
- Bransjens laveste cash burn vs studienes størrelse og omfang
- 500 millioner i egenkapital

Ultimovacs er det første biotekselskapet jeg har investert i siden Algeta, selskapet har alt, og den muligheten som ligger her får man kanskje bare en eller to ganger i livet. Oppsiden er enorm, krig, inflasjon og pandemi gjør at man faktisk kan handle Ultimovacs 40% fra toppen, dette til tross for at de i perioden har som verdens kanskje eneste biotekselskap holdt inkluderingstakten opp, forlenget patenter mm.

Oppsiden er enorm, tenk på et tall – en universell kreftvaksine…Her vil det skje mye de neste halvåret.
Anbefaler alle å selv lese seg opp på selskapet, teknologien, studiene de skal gjennomføre, eierstruktur og kompetansen til ledelsen.
Personlig er jeg tungt inn i Ultimovacs og har blitt spurt om å sette kursmål, men det ønsker jeg ikke å gjøre – rett og slett for man vil bli stemplet som useriøs, for kursmålene blir hinsides.
Redigert 11.07.2022 kl 00:39 Du må logge inn for å svare
elnomi
08.02.2023 kl 16:40 8470

Noen større aktører som ville har kursen litt ned igjen?
Gullit
08.02.2023 kl 17:36 8656

Det er nok tilfelle. Den kommer nok til å ha en fin kurve oppover frem mot avlesing, men alltid noen humper på veien
heilo888
08.02.2023 kl 17:58 8629

Tenker det er kortsiktige tradere som tar en fin gevinst etter en rask kursoppgang.
Slik vil det alltid være ved kraftige og raske kurshopp oppover, og har ingen tro på teorier om at noen bevist prøver å holde igjen oppgangen.
skadi
08.02.2023 kl 19:28 8538

Carlos de Sousa, navnet høres så kjent ut for meg, men jeg husker ikke hvor jeg har den ifra. Har han hatt en rolle i norsk Biotec sektor før? Kanskje Nordic Nanovektor?
rockpus
08.02.2023 kl 21:50 8390

Her kan du selv se hans historikk:

https://no.linkedin.com/in/carlosdesousa1
skadi
08.02.2023 kl 22:14 8400

Takker rockpus. :)
Sydney
08.02.2023 kl 22:41 8371

Du traff godt med inngang du også rockpus? Selv om denne oppgangen er hyggelig så føler jeg ikke så mye. For det avhenger av resultatene fremover. 1/3 av februar unnagjort. Det lukter ett snev av gull
Sydney
09.02.2023 kl 00:35 8266

To fase 2 studier avleses med ukers mellomrom. Deretter tendu studien fase 1 resultater. Så til høste 1-2 avlesninger til.

Blir det klaff i initium kan det bli et hett år for selskapet. For en spenning. Fytti så svært dette kan bli.
Alset
09.02.2023 kl 08:46 8209

Spanande så det holder ja, pulsen økte litt da jeg så at det lå en børsmelding ute idag, men bare proforma Q4 info
To studier på gang ja, hvis begge leser av positivt, er det vel her man kan si at 1+1 blir 3, selv om jeg anser den første avlesningen som den viktigste.
Rassen
09.02.2023 kl 09:53 8182

Noen som vet hvorfor aksjen kollapser? Ned mer enn 10% fra topp i går til nå.
heilo888
09.02.2023 kl 09:55 8197

Kortsiktig gevinstsikring.
rockpus
09.02.2023 kl 10:14 8144

Ja, jeg er fornøyd så langt. Men egentlig har jo alle truffet godt på de kurser vi hittil har sett, om dette går veien! Det har i en slik sammenheng ikke så mye å si om du har gitt 100 eller 150 for aksjen. ;-)
elnomi
10.02.2023 kl 10:18 7766

Kursen faller for hver dag nå og hver dag som får uten melding er jo positivt. Er ikke det litt besynderlig?
Ingen «rykter» her eller annet som kan forklare nedgangen de siste dagene eller er caset like sterkt?
h3nk1
10.02.2023 kl 11:28 7700

Zoom litt ut, så der du hvor aksjen er på vei. At det byttes litt aksjer mellom ulike tidsperspektiver på vei opp er slik det skal og må være. Det er ingen "rykter" eller annet som har med nedgangen å gjøre. Float er liten, og da skal det lite til for bevegelser den ene eller andre retning på tynt volum.

Ledelsen er i USA for tiden, og ser alt annet enn tynget ut: https://twitter.com/ultimovacs/status/1623701772110909442

heilo888
10.02.2023 kl 11:37 7697

Teknisk er den stigende trenden fortsatt intakt med høyere topper og bunner.
Et stykke ned dit men et fall all under siste bunn på kr 103 vil være teknisk negativt.

Ellers pleier aksjen å ha god støtte, og holde seg over SMA50 som nå befinner seg på kr 115.
Redigert 10.02.2023 kl 12:00 Du må logge inn for å svare
Rule
10.02.2023 kl 12:27 7617

ja, den vender vist idag og så er det videre op imod ATH. Vi er nu 1 uge mere inde i området hvor vi kan have positive resultater... :-)
elnomi
12.02.2023 kl 18:38 7265

Nye dager forløpt uten børsmelding. For hver dag som går deriskes caset. De kommende dager og uker blir spennende. Blir det jackpot eller er det en ny norsk biotek skuffelse?
Snart vet en her, men for hver stille dag tikker det mot en suksess.
SirJohnny
12.02.2023 kl 21:13 7171

Helt korrekt, hadde noen sagt til meg i november at
Vi hommer til medio februar uten melding, hadde jeg måttet knipe meg i armen. Vi er nå bare dager unna tidligere CEO, Arnesen «julaften».

Sydney
12.02.2023 kl 22:23 7100

Han sa noe slik som " om vi ikke hører noe innen jul så er det gode nyheter" men tok han med cleaning av data og utsettelser med to måneder da.. jeg regner med han tok med cleaning.. ikke utsettelse. Jeg føler meg trygg om vi kommer til 1 mars. Da er det to måneder fra cm 067 estimatene som er det som gav lengst mpfs av historiske studier. Jeg tror vi er på 150 kr 1 mars. Men vi får se. Spennende tider for oss nå. Lykke til med uken som kommer.
SirJohnny
12.02.2023 kl 23:12 7039

Det er ink vask, for markedet hører ikke noe før det er gjort, legger man på 2 mnd for forsinkelse, som kanskje er noe i overkant er man på rundt 20 februar.
Sydney
13.02.2023 kl 00:28 7035

Ja og i praksis er det en uke til. En uke spiller ikke mye rolle her. Fytti for en tid vi får inn i. Universal medisin som settes med sprøyte uten screening!! Tenk litt på det. Pasientene trenger ikke bli vurdert for å få medisinen. De kan gå rett på. Så lite bivriking og så lite om og men. Enkelt å administrere enkelt å produsere. Fytti for ett gjennombrudd dette kan bli om initium dunker inn. Det skal nevnes at føflekk hadde best immu respons av fase 1 studiene. Så her er det best mulgiheter. Det er ikke sikkert alt går like bra i alle de 5 fase 2 studiene.
Rule
13.02.2023 kl 00:54 7056

Ja, det er psyko. Q4 er på torsdag. Mon ikke vi kan forvente os en del spørgsmål og nogle kommentarer om at det unægteligt ser overordentlig lovende ud - forudsat at der ikke er kommet fakta på bordet. Det vilde er jo reddit's analyser der viser at fakta er med overvejende sandsynlighed positive data for lidt tid siden....glup !
elnomi
15.02.2023 kl 12:33 6648

En etter en sklir dagene forbi uten børsmelding og spenningen stiger.
Redigert 15.02.2023 kl 12:34 Du må logge inn for å svare
heilo888
16.02.2023 kl 08:23 6413

Ultimovacs ASA Reports Fourth Quarter 2022 Financial Results and Provides General Business Update

Oslo, February 16, 2023: Ultimovacs ASA ("Ultimovacs") (OSE ULTI), a clinical-stage biotechnology leader in novel immunotherapeutic cancer vaccines, announces its fourth quarter 2022 results today.




Fourth Quarter 2022 Highlights

Ultimovacs is on track to Phase II clinical trial readouts; topline results continue to be expected during the first half of 2023 from the first two randomized Phase II clinical trials, INITIUM in malignant melanoma and NIPU in metastatic pleural mesothelioma.
The INITIUM and NIPU trials are evaluating the potential universal cancer vaccine and lead product candidate, UV1, in combination with checkpoint inhibitors.
INITIUM and NIPU have an event-driven design. Both trials have completed patient enrollment. The primary endpoint is progression-free survival (PFS).
Enrollment of patients in the Phase I TENDU study for prostate cancer patients is complete. The study is evaluating the first product candidate from Ultimovacs’ adjuvant technology platform, TET. Readout is expected during H2 2023.
Ultimovacs expects the time the current cash resources will support operations to be extended until mid-2024, based on current programs.

Carlos de Sousa, CEO of Ultimovacs, says:

“Based on successful preparations during the last months, the Ultimovacs team is now well prepared for the important topline readouts from the first two UV1 Phase II trials in mesothelioma and malignant melanoma. We expect to receive data during the first half of 2023 from both these trials. The topline results from the Phase II clinical trials represent a potentially transformational milestone for Ultimovacs and cancer patients with unmet medical need.

We appreciate the progress during the quarter in our ambitious UV1 Phase II clinical program across five cancer indications. The NIPU study in mesothelioma, sponsored by Oslo University Hospital and supported by Ultimovacs and Bristol Myers Squibb, completed the enrollment of 118 patients in Europe and Australia. For the LUNGVAC trial in non-small cell lung cancer, the protocol was written taking into consideration the possibility of a change in reimbursement of the PD-L1 checkpoint inhibitor. Following the decision from the authorities to change the reimbursement regime, the study adapted immediately and continued enrolling and treating lung cancer patients.

Furthermore, Ultimovacs also completed the enrollment of 12 patients with prostate cancer in the first Phase I study based on the TET vaccine adjuvant technology platform. The results, expected later this year, will direct the future TET clinical development activities.

We continue to experience an increased interest in cancer vaccines in general, and we believe that a universal cancer vaccine like UV1 has the potential to make a meaningful difference in the treatment of patients with cancer. The topline readouts from the five Phase II studies will determine the times ahead for UV1. As we are approaching exciting times before we receive the first Phase II data, I am grateful to the Ultimovacs team who are relentlessly patient driven, to all our collaborators sharing our ambitions, and to our shareholders for making our progress possible.”


Fourth Quarter 2022 Summary and Recent Business, Clinical and Research Progress

On 5 October 2022, Ultimovacs announced positive three-year results of 71% overall survival rate in Cohort 1 of the Phase I UV1-103 trial in metastatic malignant melanoma (also reported in the Q3 2022 report)
On 18 October 2022, Ultimovacs ASA announced multiple biomarker analyses data from the Phase I UV1-103 malignant melanoma trial. These analyses support the promising efficacy signals, including enhanced efficacy in ‘hard-to-treat patients’ (also reported in the Q3 2022 report)
On 25 October, Ultimovacs announced that the first patient had been randomized in the Phase II LUNGVAC Trial to evaluate UV1 in combination with pembrolizumab. (also reported in the Q3 2022 report)
On 14 December 2022, Ultimovacs announced that the last patient was enrolled in the Phase I TENDU trial in prostate cancer patients, the first in-human study based on the Company’s novel TET platform. Readout is expected during H2 2023 after a minimum follow up of six months of all patients.
On 20 December, Ultimovacs announced that as of January 1st, 2023, UV1 would be combined with the PD-1 checkpoint inhibitor cemiplimab, instead of pembrolizumab, in the LUNGVAC trial, following the decision of change of reimbursement of PD-1 checkpoint inhibitors from the Norwegian health authorities.
On 23 January 2023, Ultimovacs announced that patient enrollment was completed in the NIPU Phase II clinical trial in metastatic pleural mesothelioma (post period event)


Update on Enrollment and Expected Timeline for Topline Readouts of the UV1 Phase II Clinical Program:

INITIUM (malignant melanoma): Enrollment was completed in June 2022 with a total of 156 patients. Readout expected H1 2023.
NIPU (metastatic pleural mesothelioma): Enrollment was completed in January 2023 with a total of 118 patients. Readout expected H1 2023.
FOCUS (head and neck cancer): 50 out of 75 patients have been enrolled to date, up from 41 as of the previous quarterly report. Readout expected H1 2024.
DOVACC (ovarian cancer): 17 out of 184 patients have been enrolled to date, up from 7 as of the previous quarterly report. Readout expected H2 2024.
LUNGVAC (non-small cell lung cancer): 2 out of 138 patients have been enrolled since January 1st, 2023, when the study started treatment with cemiplimab. 3 patients have been treated with pembrolizumab, prior to the change in reimbursement. Readout expected H2 2025.

Scientific Publications and Presentations

On 18 October 2022, clinical endpoint and biomarker data from patients in the Phase I UV1-103 trial were presented at the 19th International Conference of the Society for Melanoma Research (SMR). The biomarker data support strong clinical responses from UV1 in combination with pembrolizumab, also in patients considered less likely to respond to monotherapy checkpoint inhibition. (Also reported in the Q3 2022 report)
On 27-30 October 2022, the lead investigator of the Phase II DOVACC trial, Mansoor Mirza from Copenhagen University Hospital, presented a trial-in-progress poster giving an overview of the DOVACC trial at the European Society of Gynaecological Oncology (ESGO) 2022 Congress in Berlin, Germany. (Also reported in the Q3 2022 report)
On 26 January 2023, Current Opinion in Oncology published the article ‘Therapeutic cancer vaccination against telomerase: clinical developments in melanoma’ by Espen Ellingsen, Jens Bjørheim and Gustav Gaudernack. (Post period event)

Fourth Quarter 2022 Financial Results

Reflecting a high activity level in the broad R&D program, total operating expenses amounted to MNOK 72.3 in Q4 2022, and MNOK 183.6 in FY 2022. Total loss was MNOK 70.5 for the period and MNOK 167.8 in FY 2022.
Net negative cash flow from operations was MNOK 50.0 in Q4 2022, and net decrease in cash and cash equivalents, not including currency effects, was MNOK 42.1 during Q4 2022. Cash and cash equivalents amounted to MNOK 425.3 as per 31 December 2022.
The quarterly report and presentation will be published at 08:00 CET on 16 February 2023 and will be publicly available at the Ultimovacs webpage. The presentation by the company's management team can be followed as a live webcast at 14:00 CET today, 16 February 2023. The presentation will be held in English and questions can be submitted throughout the event. The presentation is scheduled to conclude at 14:55 CET.

For further information, please see www.ultimovacs.com or contact:






Carlos de Sousa, CEO

Email: carlos.desousa@ultimovacs.com

Phone: +47 908 92507



Anne Worsøe, Head of IR & Communication

Email: anne.worsoe@ultimovacs.com

Phone: +47 906 86815



Mary-Ann Chang, LifeSci Advisors

Email: mchang@lifesciadvisors.com

Phone: +44 7483 284 853



About Ultimovacs

Ultimovacs is a clinical-stage biotechnology leader developing novel immunotherapeutic cancer vaccines to treat a broad range of cancer types. Ultimovacs’ lead universal cancer vaccine candidate, UV1, targets human telomerase (hTERT), present in 85-90% of cancers in all stages of tumor growth. By directing the immune system to hTERT antigens, UV1 drives CD4 helper T cells to the tumor to activate an immune system cascade and increase anti-tumor responses. With a broad Phase II program in five cancer indications enrolling more than 650 patients in Europe, the US and Australia, Ultimovacs aims to clinically demonstrate UV1’s impact in multiple cancer types, in combination with other immunotherapies, for patients with unmet needs. Ultimovacs’ second technology approach, the proprietary Tetanus-Epitope-Targeting (TET) platform, combines tumor-specific peptides and a tetanus-based adjuvant in the same molecule.

This information is considered to be inside information pursuant to the EU Market Abuse Regulation and is subject to the disclosure requirements pursuant to Section 5-12 in the Norwegian Securities Trading Act.

This stock exchange announcement was published by Joachim Midttun, Finance Manager at Ultimovacs ASA, on February 16, 2023 at 08:00CET.

Rule
16.02.2023 kl 10:43 6256

Ser godt ud. Det er bare flot fremdrift. Kan lide:
We expect to receive data during the first half of 2023 from both these trials. The topline results from the Phase II clinical trials represent a potentially transformational milestone for Ultimovacs and cancer patients with unmet medical need.
elnomi
16.02.2023 kl 13:41 6125

Les dette nøye og gjør opp egne refleksjoner om selskapets potensial og dagens prising.

represent a potentially transformational milestone for Ultimovacs and cancer patients with unmet medical need.»
BullOil2021
17.02.2023 kl 09:51 5925

I dag kom denne eksterne analysen av ULTI. Target på edruelige 131 kr. med et spenn mellom 41kr lav og 215kr høy.
https://www.redeye.se/research/879217/ultimovacs-q4-2022-closing-in-on-top-line-data
h3nk1
17.02.2023 kl 10:00 5921

RedEye har en analyse som er svak (ikke fordi kursmålet er lavt i seg selv), men fordi de har satt den opp på en grunnleggende selvmotsigende måte. De regner svært høy sannsynlighet for positive data, samtidig som de opererer med uforståelig/useriøst lave verdianslag for avtale(r). Det har kanskje med å gjøre at de etablerte dekning når kursen stod i 60 kroner.

Om man ønsker å lese en ekstern analyse som holder høyere kvalitet, så er Edison best (ikke oppdatert etter Q4-rapporten): https://www.edisongroup.com/research/phase-ii-milestone-as-licensing-potential-nears/31892/ - særlig oppstartsdekningen gir en god innføring i caset: https://www.edisongroup.com/research/cancer-vaccine-with-virtually-universal-potential/29071/

Ellers følger Geir Hiller Holom selskapet for DNB og har kursmål 200 i dag med range 60 - 300. ABG Sundal ligger omtrent likt.
Redigert 17.02.2023 kl 10:03 Du må logge inn for å svare
Ultimovax
21.02.2023 kl 11:51 5524

Ikke så ofte jeg skriver her, men da er vi altså i intervallet som vår tidligere og konservative CEO omtalte som julaften for pasientene og aksjonærene. Det er overveldende sannsynlig at selskapet når primærendepunktet i INITIUM. Selv om risk/reward er helt ekstremt mye bedre nå - enn når emisjonen ble satt på 125kr og selskapet var i ATH på 168kr, det gir uante muligheter for de som forstår hva som er i ferd med å utspiller seg fremfor øynene våre. Dette ser ut til å bli knall bra!
elnomi
24.02.2023 kl 11:54 5310

En skulle nesten tro at markedet mente at for hver dag som går uten nyheter så minsker sannsynligheten for gode resulater slik som kursen utvikler seg og ikke tvert om.
Rassen
24.02.2023 kl 14:00 5136

Enig! Ned 20,- på kort tid.
heilo888
24.02.2023 kl 14:40 5130

Se på chartet. Kursen har gått opp og ned siden oktober men mest opp med en stigning på 92%.
Men teknisk bør den snu opp her på Sma50, ellers kan det blir mer kortsiktig fall.
Slettet bruker
24.02.2023 kl 14:45 5120

Har ikke peiling men har kjøpt 250 lodder idag. Tvi tvi
Sydney
25.02.2023 kl 10:34 4726

Man kan jo begynne å lure. DnB gikk jo ut i analysen og sa at selskapet opprettholder guiding på resultater i 1h23. Akkurat som det var en lettelse. Virker som det er mange som ikke skjønner at en forsinkelse er bra.
Sydney
25.02.2023 kl 10:40 4827

Man kan jo begynne å lure. DnB gikk jo ut i analysen og sa at selskapet opprettholder guiding på resultater i 1h23. Akkurat som det var en lettelse. Virker som det er mange som ikke skjønner at en forsinkelse er bra. Er det mulig.. til og med elsiabeth i radforsk podcasten stilte det spørsmålet: er det bra er dårlig om resultatene kom i høst eller nå..
Slettet bruker
25.02.2023 kl 11:14 4840

Er det deadline på når de må komme med en oppdatering på fremgangen?
Redigert 25.02.2023 kl 11:20 Du må logge inn for å svare
Capaz
25.02.2023 kl 21:55 4486

Nei, resultatene blir offentliggjort når 70 events er nådd i INITIUM og 69 i NIPU. Begge er guidet til H1-23 fordi det er det selskapet har estimert at bør være et sannsynlig tidsrom for oppnådd resultat. Så er det sånn at disse studiene er såkalt event-drevne studier og man sammenligner to armer for se om UV1 har effekt. Det betyr at dersom det tar lenger tid før man får resultatene enn det selskapet selv har estimert, så er det mest sannsynlig fordi man får et bedre resultat enn estimert. Det er ikke noen garanti for godt resultat, selv om det drøyer, men det er heller positivt enn negativt, for å si det sånn.

Så er NIPU et studie hvor mPFS er kortere og det betyr at der får man mest sannsynlig svar i H1 uansett, fordi de fleste pasientene dessverre progredierer veldig raskt. Det betyr at dersom UV1 har veldig god effekt i INITIUM, så kommer resultatene fra NIPU først.

Uansett hva som kommer først, så blir det veldig spennende å følge Ultimovacs fremover, og jeg har stor tro på at selskapet skal fortsette å levere i årene fremover!

Capaz
25.02.2023 kl 23:09 4368

En MEGET interessant artikkel om hvilke muligheter som finnes for Ultimovacs:

https://www.biostock.se/2023/02/ultimovacs-pa-vag-mot-fas-ii-avlasning/