ULTIMOVACS - once in a lifetime!

Ultimovax
ULTIMO 11.07.2022 kl 00:18 254233

Hvem er Ultimovacs og hvorfor de vil lykkes.

Ultimovacs er et norsk legemiddelselskap som er i gang med å utvikle en vaksine som skal kunne anvendes i forbindelse med all type kreft og holde den i sjakk. Selskapet mener at de har mulighet til å videreutvikle vaksinen for å virke forebyggende for pasienter som for eksempel har arvelig kreft i sin familie. Selskapet er spunnet ut av forskning på Radiumhospitalet og ble grunnlagt i 2011. Professor Gustav Gaudernack står bak selskapets ledende produkt, den universell kreftvaksine, UV1.

Gustav Gaudernack var en av de først som hadde ideen til å stimulere kroppens eget immunsystem mot de mutasjonene som fører til kreft, slik at det gjenkjente kreftceller og angrep dem. Den nye kreftvaksinen er den andre generasjonen av teknologien som professor Gustav Gaudernack har arbeidet med siden starten av 90-tallet. Som eneste selskap i verden har Ultimovacs blodprøver helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet som utgangspunktet for sin forskning og optimalisering.
Det første forsøket het GV1001, det var aldri meningen at denne vaksinen skulle være den «endelige» vaksinene, men en del av en to trinns rakett. Gjennom to studier av GV1001 klart man å mobilisere immunforsvaret til henholdsvis 55 og 80 prosent av dem som har fått vaksinen vi kaller GV1001. Noen av de dødssyke lungekreft pasientene har fått gjentatte doser av vaksinen gjennom over 15 år og er fortsatt symptomfrie.

Med utgangspunkt i pasienter som disse langtids overlevende, undersøkte Gaudernack og de andre forskerne i laboratoriet nærmere hvor årsaken ligger til at vaksinen er livsforlengende for enkelte, mens andre hadde liten effekt.
De fant ut at svaret ligger i tre proteinbiter, peptider, som de fant i immunresponsen til pasienter med lang overlevelse.

Basert på disse tre peptidene og 30års erfaring utviklet de det vi i dag kaller UV1.

HVORDAN FUNGERER UV1 OG HVA GJØR DEN UNIK?
Ideen med UV1 er å trene opp immunsystemet til bedre å gjenkjenne kreft. For å unngå oppmerksomheten til T-cellene skjuler kreftcellene det som skiller dem fra andre celler.De kan gjenkjennes ved at de bruker telomerase, som virker inne i cellen. Likevel avsløres cellens bruk av telomerase ved at telomeraktiviteten kommer til uttrykk på celleoverflaten gjennom ulike peptider, små biter av enkle proteiner.
I cirka 90 prosent av alle kreftformer benytter kreftcellene telomerase og gjør seg dermed sårbare for UV1.

UV1 består av store doser av de peptidene som kommer til uttrykk på overflaten i kreftcellene. Det lærer T-cellene hva de skal være oppmerksomme, på slik at de kan drepe slike celler. Enkelt og genialt

HVA GJØR AT VI TROR UV1 VIL FUNGERE OG HVOR STÅR VI?
Som nevnt har GV1001 blitt testet på rundt 1000 pasienter, erfaringer fra dette har vært med på å optimalisere sammensetningen brukt i UV1.
I tillegg har UV1 blitt testet i fire ulike fase I kliniske studier i totalt 82 pasienter. Studiene viser at vaksinen er trygg i bruk og har gitt sterke signaler på effekt. I tillegg er det en sterk validering at UV1 testes sammen med BP.Det at både klinikere og Big pharma har vist enorm interesse for å gjennomføre studier med UV1 er også naturligvis svært positivt, se bare på inkludering av pasienter, selv i en verdensomspennende pandemi. CEO, Carlos har presisert at det er ingen problemer å få samarbeidsavtaler det som er utfordringen er å velge riktig indikasjon, kombinasjon og partner – for å oppnå maksimal verdi for aksjonærer og pasienter.
Oppsummert har altså Ultimovacs i dag satt de største medisinselskapene i verden opp mot hverandre med de største og mest verdifulle CPI’ene og er svært godt kapitalisert til å gjennomføre studiene og til eventuelle forhandlinger med big pharma. (500 millioner i banken)
Det finnes ikke andre biotekselskap i verden som gjennomfører 5 store fase 2 studier og utvikler en profylaktisk plattform og samtidig ikke brenner mer enn rundt 35 millioner i kvartalet, (se for eksempel Nano som brenner rundt 110 millioner i kvartalet) og samtidig er priset til vanvittige lave 2 mrd.
Om Ultimo klarer å dokumentere tilsvarende effekt i fase2 som i tidligere forsøk har de skapt medisinsk historie! Aksjonærene sitter da på en universell kreftvaksine, som er billig å utvikle, enkel å distribuere og sette på pasientene, (et stikk i magen og reise hjem etter 30 minutter) og uten bivirkninger.
Ledelsen og innsiderne eier 80% av selskapet om det er omtrent ikke fri flyt, dette vil forsterke oppgangen etter hvert som markedet får opp øynene for Ultimovacs og UV1. Eierstrukturen er en stor fordel og noe som i stor grad sikrer at Ultimovacs ikke blir solgt til Big Pharma for knapper og glansbilder.

NØKKELPERSON
En viktig mann for å oppnå best mulig avtaler er Ton Berkien som Ultimovacs utrolig nok klarte å få på kroken for rundt 1.5 år siden. Ton Berkien har i 15 år jobbet med forretningsutvikling og oppkjøp i legemiddelindustrien.
Han har reist verden rundt, møtt forskere, håpefulle gründere og forretningsutviklere, og forhandlet på vegne av giganter som Amgen og Takeda. Kort fortalt er hans jobb å få Ultimovacs på radaren til de store farmasiselskaper over hele verden. En stilling han også hadde i danske Nuevolution, selskapet som i 2019 ble kjøpt opp av Amgen

En viktig driver de siste årene har vært de store internasjonale aktørenes ønsker om å sikre seg patenter på nye legemidler, etter hvert som deres egne bestselgere går ut på patent og derfor ikke lenger gir store inntekter.
Store oppkjøp i denne sektoren er lange prosesser som gjerne starter med at selskapene inngår samarbeidsavtaler.
Det er lett å ty til Algeta som en referanse. Selskapet ble kjøpt opp av Bayer i 2014, men det startet med et samarbeid de begynte med i 2009. Noe av det samme så vi i Nuevolution, vi inngikk en stor samarbeidsavtale i 2016, som igjen trigget et oppkjøp.
Når de store farmasigigantene er på jakt etter mulige samarbeidsavtaler eller kandidater for oppkjøp, er det spesielt to ting de ser etter: Et lovende utviklingsprogram for legemidler, eller en attraktiv teknologiplattform.
I Algeta sitt tilfelle var Bayer først og fremst interessert i selskapets hovedprogram, kreftmedisinen Xofigo.
For Nuevolution var Amgen interessert i teknologiplattformen for screening av molekyler. Denne ville Amgen bruke på flere av deres terapiområder, i hovedsak immunologi og onkologi.

En attraktiv teknologiplattform var også det Santaris Pharma satt med da det ble kjøpt av Roche i 2014.
– Interessen kan bli trigget av enten en teknologiplattform eller et forskningsprogram, eller begge deler.
Studiene som gjennomføres i dag:
Ultimovacs er i gang med to fase 2-studier der de kombinerer kreftvaksinen sin, UV1, med to sjekkpunkthemmere – nivolumab og ipilimumab – i behandling av pasienter med malignt melanom (føflekkreft med spredning) og mesoteliom (kreft i lungesekken, ofte relatert til asbest).
Den første studien, Initium, driver de selv, mens den andre studien, Nipu, er ledet av Åslaug Helland, som er lungekreftoverlege og forskningsleder for kreftklinikken ved Oslo universitetssykehus.

I sistnevnte studie er det farmasiselskapet Bristol-Myers Squibb (BMS), som står bak sjekkpunkthemmerne i studien.
Da nyheten om samarbeidet med dette selskapet ble kjent i desember 2019, skjøt aksjekursen til Ultimovacs i været.
I tillegg til de to fase 2-studiene som allerede er i gang, har Ultimovacs også en samarbeidsavtale med den nordiske gynekologiforeningen og AstraZeneca om en studie på livmorhalskreft.

Her bidrar AstraZeneca med sin sjekkpunkthemmer, durvalumab, og sin PARP-hemmer, olaparib, mens Ultimovacs bidrar med sin UV1-vaksine.
Selskapet har også et samarbeid med Halle University i Tyskland, hvor kombinasjonen UV1 og pembrolizumab testes på pasienter med hode-halskreft.
Det at Ultimovacs dag er partnere med BMS og AstraZeneca må ikke undervurderes.

Kort oppsummert
- Universal kreftvaksine
- Innsiderne og eierne eier 80% av selskapet
- Selv med verdensomspennende pandemi har de lykkes med rekrutering av pasienter
- Klinikerne elsker UV1
- Ingen birvirkninger av betydning
- 5 fase 2 studier med 600 pasienter og de største og mest verdifulle CPI’ene
- Partner med big pharma
- Egen teknologiplattform (TET)
- Ekstremt dyktige ansatte i den ypperste verdensklasse (Ton Berkieb, Carlos de Sousa, Sara Mangsbo, Gustav Gaudernack mm)
- Bransjens laveste cash burn vs studienes størrelse og omfang
- 500 millioner i egenkapital

Ultimovacs er det første biotekselskapet jeg har investert i siden Algeta, selskapet har alt, og den muligheten som ligger her får man kanskje bare en eller to ganger i livet. Oppsiden er enorm, krig, inflasjon og pandemi gjør at man faktisk kan handle Ultimovacs 40% fra toppen, dette til tross for at de i perioden har som verdens kanskje eneste biotekselskap holdt inkluderingstakten opp, forlenget patenter mm.

Oppsiden er enorm, tenk på et tall – en universell kreftvaksine…Her vil det skje mye de neste halvåret.
Anbefaler alle å selv lese seg opp på selskapet, teknologien, studiene de skal gjennomføre, eierstruktur og kompetansen til ledelsen.
Personlig er jeg tungt inn i Ultimovacs og har blitt spurt om å sette kursmål, men det ønsker jeg ikke å gjøre – rett og slett for man vil bli stemplet som useriøs, for kursmålene blir hinsides.
Redigert 11.07.2022 kl 00:39 Du må logge inn for å svare
Anunnaki
09.03.2023 kl 11:55 6223

Det har ikke så meget å si hva kursen er i dag eller til påske.
Det eneste som er synd med at kursen er såpass lav på nåværende tidspunkt er at de investorene som plasserte seg her tidlig har fått null betalt for risikoen de har tatt. Disse har måttet betale omtrent tilsvarende eller sågar mer for å oppnå den samme eksponeringen i selskapet som alle andre nå kan få uten å måtte ta den samme risikoen.

Gode investeringer handler om å maksimere forventet avkastning sammenlignet med risikoen man påtar seg.
Ultimovacs er i en helt unik posisjon der nå. Jeg tror ikke man vil finne en like god mulighet ila sin tid her.
Sannsynligheten for veldig gode resultater øker i takt med ukene som går uten at vi hører noe, og prisen har ikke fulgt etter over hodet. Markedet har ikke oppdaget Ulti, eller er ikke villig til å prise det riktig enda.
De aktørene som har Ulti under lupen ser ut til å ville vente på data før de posisjonerer seg for å unngå risk.

Jeg tror det smarteste man kan gjøre er å fortsette å investere i ulti ved framtidige lønninger, og at man kan vurdere å øke med belåning etter framleggelse av sterke data. Det vil mest sannsynlig ta litt tid før markedet priser ulti riktig også etter gode data da det alltid vil være mange som tenker å ta gevinst før 200-300% avkastning.
Denne taktikken fungerer nok heller dårlig i biotek hvor færre enn 1 av 7 lykkes, og casene er binære. Det betyr du som investor må holde på korta til du har mer enn 700% på vinnerloddet for å dekke opp de 6 andre som gikk til 0.

Så klart er det fortsatt høy risiko også i ulti. Selskapet er verdt nærmere 0 enn 4 milliarder om vaksinen ikke ser ut til å fungere.
Rassen
09.03.2023 kl 15:13 6168

Så mye som TekInvestor sekten Har hauset denne aksjen opp i skyene, så må jeg bare le av de dersom dette ikke går veien. Det er synd for da taper jeg penger, men det er prisen å betale for komikken du kan lese i TekInvestor.
BullOil2021
09.03.2023 kl 15:43 6150

Dagens beste kommentar :-)

Jeg er også "offer" for haussingen på TekInvestor og taper i så fall også en god slump. Da er vi to...!

Men vi er også i godt selskap med drøss med tunge investorer (ref. topp 20-listen på eiersiden)
Redigert 09.03.2023 kl 15:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.03.2023 kl 16:30 6094

Du er en artig skrue Rassen, og ikke alt du skriver er helt korrekt.
Noe som kan kalles for hausing har vel forekommet på TI, men i langt mindre grad enn her på forumet. Og datarisiko er til stadighet blitt poengtert på TI til tross for at alle tidligere studieresultater er meget gode.

Og ryker resultatene til Ulti så ryker i tillegg til oss også superrike som, Bjørn Rune Gjeldstein, Stein Erik Hagen, Sundt-familien, Celina Midelefart, Kjetil Fjærdingen, samt Radforsk og Folketrygdefondet på en skikkelig smell.
Rassen
09.03.2023 kl 17:57 6033

Du har nok helt sikkert rett i at jeg skriver noe som er feil av og til. Første gang jeg kjøpte ultimo kostet aksjen 150 eller noe sånn. Altså jeg kjøpte på topp. Så har jeg over lengre tid snittet meg ned. Jeg kan ikke en dritt om Biotek, og egentlig ikke om noen andre aksjer heller. jeg hadde solgt og 135 med god margin dersom jeg ikke hadde vært innom tekInvestor. Jeg er ikke bitter på at jeg ikke stolte og legger heller ikke skylden på noen andre enn meg selv. Jeg vil heller selge på 1000,- Noe som flere eksperter på TekInvestor har antydet at kursen kan komme til. Jeg stoler ikke på disse, men blir selvsagt nysgjerrig på å se hvor høyt jeg kan gå mens jeg er inne i aksen.
Rassen
09.03.2023 kl 17:58 6088

Jeg er ikke så kravstor så jeg blir til og med fornøyd dersom kursen bare kommer til 500 eller 700.
Slettet bruker
09.03.2023 kl 23:37 6011

Om, hvis i fall flere studier i ulike kreftindikasjoner gir overbevisende gode resultater, og UV1 viser seg å skulle bli verdens første universell kreftvaksine så tror jeg kursmålet på kr 1000 er svært beskjedent.
Rassen
10.03.2023 kl 09:04 5819

Og kursen raser videre nedover……
Rassen
12.03.2023 kl 19:23 5444

Hvor langt ned kommer vi neste uke? 92,-? Er så utrolig glad for at vi ikke har fått melding. Julaften og 17. mai på en gang!!! 🎉🎉🎉🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻
elnomi
12.03.2023 kl 19:28 5463

Kursutviklingen er svak for tiden. Usikker på hva det skyldes. Tviler på om kursen skal under kr 100.
Rassen
13.03.2023 kl 10:33 5230

Kollaps.
Slettet bruker
13.03.2023 kl 15:12 5028

Ja, har bare steget 75% når alle andre biotekselskaper har falt brutalt det siste halve året!

Men det er klart at fallhøyden er stor her oppe i tilfelle primærendepunktet ikke nås.
Men så er også-oppside-risikoen høy i tilfelle resultat lik eller bedre primærendepunktet HR=0,73.

For ikke å snakke om resultater bedre enn HR=0,60 og verdenssensasjon!
rockpus
13.03.2023 kl 15:39 4996

Ser du finner deg bedre til rette her hos Hegnar enn du tydeligvis gjorde på TI? ;-)
Rassen
13.03.2023 kl 15:49 4998

Det stemmer. Blir kvalm av TekInvestor sekten 🤮🤮 Makan til jålebukker 🤦🏻
Redigert 13.03.2023 kl 15:52 Du må logge inn for å svare
rockpus
13.03.2023 kl 15:58 5046

Er det fordi de på TI har så mye mer kunnskap, at du blir kvalm?
Slettet bruker
13.03.2023 kl 15:59 5097

He, he, stå på Rassen!
Ulti er en tålmodighetsprøve, og ikke for de med svake nerver nå som dommen faller snart!
Rassen
13.03.2023 kl 16:35 5129

Nei, men all den hausinga. Og alt blir gjentatt til det kjedsommelige
uRassen
14.03.2023 kl 08:21 4862

Interessant hvordan du har et så stort behov for å rakke ned aksjen og TI. Skulle nesten tro det var personlig 😂
Kan du ikke bare gjøre deg selv og alle andre en tjeneste - selg aksjene du har, og la eventuelle personlige og økonomiske tap ligge.
Ultimovax
14.03.2023 kl 09:07 4838

En stund siden jeg har skrevet her inne nå. Sannsynligheten for positiv avlesning er betydelig høyere nå enn når jeg skrev denne innlegget og for hver dag som går - til bedre er det, dette er noe jeg trodde markedet ville skjønne og aksjen dermed ville stige i takt med antall dager som gikk uten melding. Vi er nå langt forbi «Arnesens Julaften» og jeg føler meg tryggere og tryggere på at Ultimo vil melde en meget god avlesning, alt i alt skaper dette først og fremst muligheter - personlig har jeg økt i ultimo både på 130kr + og på rundt 110kr. Det viktigste med at tiden går er uansett at pasientene har fått betydelig lengre og bedre liv enn de trolig ville hatt uten UV1, ute UV1 ville 70 pasienter fått tilbakeslag i september - tilfeldig at vi har kommet til midten av mars? Neppe.
Slettet bruker
14.03.2023 kl 10:00 4763

Synes man bør slutte å hause dette tullet med "Arnesens julaften", som var en løs antakelse fra daværende CEO langt tilbake i tid.
Dessuten om man legger inn de 2 månedene med forsinkelse og 1,5 måned med datavask er man ikke kommet til "Arnesens julaften" før i midten av april.

Det som imidlertid er kommet opp som nytt den senere tid er at primærendepunktet for Initium nå er HR=0,73 og ikke HR=0,60 som vi før trodde.
Så kan man gå inn på "ketilaaj" sine sannsynlighetskurver på TI for å estimere tid og sannsynlige resultater.

Håper ikke på data i Initium før i mai, men skal innrømme at spenningen stiger nå som vi er i midten av mars og egentlig kan forvente data hva dag som helst.
SirJohnny
14.03.2023 kl 10:40 4714

Du kan trekke fra datavasken din på den antakelsen. HR 0,73 har man kunne beregnet hele tiden.
Slettet bruker
14.03.2023 kl 10:45 4714

Nei, jeg tolker dette som at datavaken må medregnes; men som sagt, dette fra Arnesen for lenge siden bør ikke tillegges betydning.
Slettet bruker
15.03.2023 kl 12:37 4328

Rassen; Teknisk analyse sier Dobbeltopp og kr 94.
Redigert 15.03.2023 kl 12:51 Du må logge inn for å svare
Rassen
17.03.2023 kl 09:29 4043

Blir det ny rekord i lav oms i dag?
Rule
20.03.2023 kl 08:30 3802

Enig. Jeg tror det er så simpelt at makro gav nogle ordentlige huk i de sidste par uger. Der begynder vist at indfinde sig lidt "ro" igen. Credit Suisse er der vist en løsning på også. Risiko mæssigt er vi kravlet langt ned af stigen ifht et rent flop. Var ultimo et rent flop så havde vi set resultaterne, som du påpeger. Ret vildt fordi forsigtige kurser bør hænge sammen med risiko for et 100% flop og det må være meget usandsynligt.


Anunnaki
20.03.2023 kl 15:47 3571

Generalforsamling er 1 måned til.
Carlos og Jens m.fl. ser nok helst at det drøyer med data fra CRO til etter denne.

Fint for ledelse og styre som får tildelt 100 tusenvis av billige opsjoner denne dagen. Etter de er i boks kan kursen få lov å eksplodere.
Rule
20.03.2023 kl 20:37 3485

er der nogen der ved om der kommer en melding når studiet er slut og data vask starter....?
Capaz
20.03.2023 kl 22:48 3381

Det kommer først melding når top line-data er klare (altså etter «vask»).
Rule
21.03.2023 kl 00:12 3352

Ja, sådan har jeg også forstået det. Og antagelsen er alt imellem 2 - 8 uger til data vask. Hvis vi antager 6 uger ( 1.5 måneder).
Vi har så en skribent der havde god forklaring på hvorfor CM511 var det mest sammenlignelige studie - bla har det flere patienter ( er større ) som jeg husker og må anses for at være tættere på sandheden / mere repræsentativt. Artiklen med analyse:
https://www.reddit.com/r/stockstobuytoday/comments/10c1ane/universal_cancer_vaccine_with_very_promising/

siger så at der er følgende mest sandsynlige nøgle datoer hvis jeg adderer de 6 uger:

medio Sept = no benefit
ultimo 2022 = primary endpoint
20 Marts = significant effect ( Acellerated approval ? )

Vi har altså igår nået tidspunktet hvor significant effekt kan være opnået med de givne antagelser. Det er fandme V I L D T ! ! !

Imagine a world where cancer treatment is revolutionized by a single breakthrough discovery - a universal cancer vaccine with incredibly promising results. This revolutionary new vaccine has the potential to improve outcomes in all immunotherapies and offer long-lasting effects without the need for screening. Not only that, but it also boasts a good safety profile, is ready to use off the shelf, and easy to administer.
Redigert 21.03.2023 kl 00:14 Du må logge inn for å svare
Rule
21.03.2023 kl 00:32 3346

Og tager vi NIPU studiet med Bristol Meyers og bruger vi 6 ugers antagelsen har vi pr dags dato følgende:

prob. for no effect = 10-12 %
prob for significant effect = 25-30%

altså 2-3x så stor chance for significant effect i forhold til ingen effect. ! ! !
Og man kan se af kurverne at det forhold bare løber lodret opad i disse dage...! ! !

Is Bristol Myers a big pharma?
Headquartered in New York City, BMS is one of the world's largest pharmaceutical companies and consistently ranks on the Fortune 500 list of the largest U.S. corporations. For fiscal 2022, it had a total revenue of $46.2 billion.

https://www.reddit.com/r/stockstobuytoday/comments/10vcz6k/universal_cancer_vaccine_with_very_promising/
Redigert 21.03.2023 kl 00:33 Du må logge inn for å svare
Anunnaki
21.03.2023 kl 08:41 3227

CEO sier i podcast nr 241 av Radium ca fra 28 minutter og 40 sekunder at cleaning of the data normally takes from 2 to 3 months.
Jeg tror det er sunnest å basere seg på noe et sted i midten - kanskje 10 uker, men dette blir opp til hver enkelt. Selskapet må ha en formening om dette som de baserer sin guiding på.

Dette betyr videre at vi bør få endret guiding for presentasjon av data fra disse studiene ved Q1-presentasjon den 10. mai dersom read out ikke har skjedd til da. CMO og CEO skal få beskjed om når read out inntreffer fra CRO for begge studiene.
Guiding skal være basert på et best guess / base case, og når CEO forventer det vil ta 2-3 måneder fra read out, bør de endre guiding ved Q1 dersom mangel på event (read out) tilsier det.
Redigert 21.03.2023 kl 08:51 Du må logge inn for å svare
Rule
21.03.2023 kl 11:09 3122

Ikke helt sikker på jeg forstår. Guiding er pt H1-23. Hvis de laver ny guiding i Maj-23 hvad kan de basere den på..? Resultatet kan vel komme dagen efter..?

Du skriver:
CMO og CEO skal få beskjed om når read out inntreffer fra CRO for begge studiene.

betyder det at vi med sikkerhed ved at CMO+CEO får besked in advance - med hvor mange uger ? før readout...?
Anunnaki
21.03.2023 kl 11:42 3186

Ja, det er korrekt. At CEO og CMO får beskjed in advance, i det end point er nådd og CRO begynner at cleane data.
CEO uttalte i nevnte podcast at cleaning av data for slike studier tar normalt 2 - 3 måneder.

Dvs at dersom Ultimovacs forventer at melding med data fra enten INITIUM eller NIPU ikke vil komme før i H2 2023, så vil de oppdatere guiding. Helt normalt å endre guiding når man får nye opplysninger som må tas hensyn til.
Q1 presentasjonen vil være den naturlige eventen å revidere guidingen på, ut fra hva CEO og Ultimovacs har som base case for cleaning (2-3 months, but we try to push for faster).

Beklager at dette kan være svært at forstå.
Redigert 21.03.2023 kl 11:44 Du må logge inn for å svare
h3nk1
21.03.2023 kl 11:48 3201

Denne datavasken har fått (veldig) mye oppmerksomhet. Gitt at studiedesignet er eventdrevet (lar CRO «vaske» data etter hvert som events inntreffer) og har relativt sett lav N vs. store landmark studier (hvor all vask av data må påbegynnes etter et gitt tidspunkt), så er det rimelig å anta at det tar noe mindre tid enn «inntil et par måneder» som er slik ledelsen har- og må ordlegge seg.

Snakker man med folk med innsikt i- eller som har roller i sektoren anslår de fleste et sted mellom 4 og 6 uker. Ikke at det spiller spiller noen rolle i det store bildet om det tar 4 eller 8 uker.
Redigert 21.03.2023 kl 11:49 Du må logge inn for å svare
wave
21.03.2023 kl 12:11 3196

Mye står og faller på Ultimovacs nå. Så godt som alt av børsnotert biotek har gått rett i dass. Norsk biotek har vært den desidert dårligste sektoren å ha sparepenger de siste 4-5 årene. Lykkes Ulti vil i alle fall noe av tilliten til Radforsk og Oslo Cancer Cluster stå ved lag. Lykkes selskapet ikke, blir det vrient å finne nye, risikoperverse investorer til nye prosjekter.
Spennende er det i alle fall.
Anunnaki
21.03.2023 kl 13:03 3198

Jeg liker å forholde meg til det ledelsen sier, da dette er hva selskapet baserer sin guiding på.
Skulle de endre guiding til H2 2023 for en eller begge studiene ved Q1 den 10. mai så vil det være en gledelig nyhet i så fall.

Helt greit at andre med en dypere innsikt har sagt dette tar 4-6 uker og ikke 2 måneder. De er ikke ansvarlige for denne påstanden uansett, men om de får rett så er det jo bare enda mer positivt.
It's all in the data anyway, og ventetiden går nå mot slutten.
Redigert 21.03.2023 kl 13:05 Du må logge inn for å svare
uRassen
21.03.2023 kl 13:14 3272

Hvordan og hvorfor skulle de endre guiding uten å ha fått vite resultatet?
De kan nok ikke endre guiding før vi faktisk er over i H2..