ULTIMOVACS - once in a lifetime!

Ultimovax
ULTIMO 11.07.2022 kl 00:18 253989

Hvem er Ultimovacs og hvorfor de vil lykkes.

Ultimovacs er et norsk legemiddelselskap som er i gang med å utvikle en vaksine som skal kunne anvendes i forbindelse med all type kreft og holde den i sjakk. Selskapet mener at de har mulighet til å videreutvikle vaksinen for å virke forebyggende for pasienter som for eksempel har arvelig kreft i sin familie. Selskapet er spunnet ut av forskning på Radiumhospitalet og ble grunnlagt i 2011. Professor Gustav Gaudernack står bak selskapets ledende produkt, den universell kreftvaksine, UV1.

Gustav Gaudernack var en av de først som hadde ideen til å stimulere kroppens eget immunsystem mot de mutasjonene som fører til kreft, slik at det gjenkjente kreftceller og angrep dem. Den nye kreftvaksinen er den andre generasjonen av teknologien som professor Gustav Gaudernack har arbeidet med siden starten av 90-tallet. Som eneste selskap i verden har Ultimovacs blodprøver helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet som utgangspunktet for sin forskning og optimalisering.
Det første forsøket het GV1001, det var aldri meningen at denne vaksinen skulle være den «endelige» vaksinene, men en del av en to trinns rakett. Gjennom to studier av GV1001 klart man å mobilisere immunforsvaret til henholdsvis 55 og 80 prosent av dem som har fått vaksinen vi kaller GV1001. Noen av de dødssyke lungekreft pasientene har fått gjentatte doser av vaksinen gjennom over 15 år og er fortsatt symptomfrie.

Med utgangspunkt i pasienter som disse langtids overlevende, undersøkte Gaudernack og de andre forskerne i laboratoriet nærmere hvor årsaken ligger til at vaksinen er livsforlengende for enkelte, mens andre hadde liten effekt.
De fant ut at svaret ligger i tre proteinbiter, peptider, som de fant i immunresponsen til pasienter med lang overlevelse.

Basert på disse tre peptidene og 30års erfaring utviklet de det vi i dag kaller UV1.

HVORDAN FUNGERER UV1 OG HVA GJØR DEN UNIK?
Ideen med UV1 er å trene opp immunsystemet til bedre å gjenkjenne kreft. For å unngå oppmerksomheten til T-cellene skjuler kreftcellene det som skiller dem fra andre celler.De kan gjenkjennes ved at de bruker telomerase, som virker inne i cellen. Likevel avsløres cellens bruk av telomerase ved at telomeraktiviteten kommer til uttrykk på celleoverflaten gjennom ulike peptider, små biter av enkle proteiner.
I cirka 90 prosent av alle kreftformer benytter kreftcellene telomerase og gjør seg dermed sårbare for UV1.

UV1 består av store doser av de peptidene som kommer til uttrykk på overflaten i kreftcellene. Det lærer T-cellene hva de skal være oppmerksomme, på slik at de kan drepe slike celler. Enkelt og genialt

HVA GJØR AT VI TROR UV1 VIL FUNGERE OG HVOR STÅR VI?
Som nevnt har GV1001 blitt testet på rundt 1000 pasienter, erfaringer fra dette har vært med på å optimalisere sammensetningen brukt i UV1.
I tillegg har UV1 blitt testet i fire ulike fase I kliniske studier i totalt 82 pasienter. Studiene viser at vaksinen er trygg i bruk og har gitt sterke signaler på effekt. I tillegg er det en sterk validering at UV1 testes sammen med BP.Det at både klinikere og Big pharma har vist enorm interesse for å gjennomføre studier med UV1 er også naturligvis svært positivt, se bare på inkludering av pasienter, selv i en verdensomspennende pandemi. CEO, Carlos har presisert at det er ingen problemer å få samarbeidsavtaler det som er utfordringen er å velge riktig indikasjon, kombinasjon og partner – for å oppnå maksimal verdi for aksjonærer og pasienter.
Oppsummert har altså Ultimovacs i dag satt de største medisinselskapene i verden opp mot hverandre med de største og mest verdifulle CPI’ene og er svært godt kapitalisert til å gjennomføre studiene og til eventuelle forhandlinger med big pharma. (500 millioner i banken)
Det finnes ikke andre biotekselskap i verden som gjennomfører 5 store fase 2 studier og utvikler en profylaktisk plattform og samtidig ikke brenner mer enn rundt 35 millioner i kvartalet, (se for eksempel Nano som brenner rundt 110 millioner i kvartalet) og samtidig er priset til vanvittige lave 2 mrd.
Om Ultimo klarer å dokumentere tilsvarende effekt i fase2 som i tidligere forsøk har de skapt medisinsk historie! Aksjonærene sitter da på en universell kreftvaksine, som er billig å utvikle, enkel å distribuere og sette på pasientene, (et stikk i magen og reise hjem etter 30 minutter) og uten bivirkninger.
Ledelsen og innsiderne eier 80% av selskapet om det er omtrent ikke fri flyt, dette vil forsterke oppgangen etter hvert som markedet får opp øynene for Ultimovacs og UV1. Eierstrukturen er en stor fordel og noe som i stor grad sikrer at Ultimovacs ikke blir solgt til Big Pharma for knapper og glansbilder.

NØKKELPERSON
En viktig mann for å oppnå best mulig avtaler er Ton Berkien som Ultimovacs utrolig nok klarte å få på kroken for rundt 1.5 år siden. Ton Berkien har i 15 år jobbet med forretningsutvikling og oppkjøp i legemiddelindustrien.
Han har reist verden rundt, møtt forskere, håpefulle gründere og forretningsutviklere, og forhandlet på vegne av giganter som Amgen og Takeda. Kort fortalt er hans jobb å få Ultimovacs på radaren til de store farmasiselskaper over hele verden. En stilling han også hadde i danske Nuevolution, selskapet som i 2019 ble kjøpt opp av Amgen

En viktig driver de siste årene har vært de store internasjonale aktørenes ønsker om å sikre seg patenter på nye legemidler, etter hvert som deres egne bestselgere går ut på patent og derfor ikke lenger gir store inntekter.
Store oppkjøp i denne sektoren er lange prosesser som gjerne starter med at selskapene inngår samarbeidsavtaler.
Det er lett å ty til Algeta som en referanse. Selskapet ble kjøpt opp av Bayer i 2014, men det startet med et samarbeid de begynte med i 2009. Noe av det samme så vi i Nuevolution, vi inngikk en stor samarbeidsavtale i 2016, som igjen trigget et oppkjøp.
Når de store farmasigigantene er på jakt etter mulige samarbeidsavtaler eller kandidater for oppkjøp, er det spesielt to ting de ser etter: Et lovende utviklingsprogram for legemidler, eller en attraktiv teknologiplattform.
I Algeta sitt tilfelle var Bayer først og fremst interessert i selskapets hovedprogram, kreftmedisinen Xofigo.
For Nuevolution var Amgen interessert i teknologiplattformen for screening av molekyler. Denne ville Amgen bruke på flere av deres terapiområder, i hovedsak immunologi og onkologi.

En attraktiv teknologiplattform var også det Santaris Pharma satt med da det ble kjøpt av Roche i 2014.
– Interessen kan bli trigget av enten en teknologiplattform eller et forskningsprogram, eller begge deler.
Studiene som gjennomføres i dag:
Ultimovacs er i gang med to fase 2-studier der de kombinerer kreftvaksinen sin, UV1, med to sjekkpunkthemmere – nivolumab og ipilimumab – i behandling av pasienter med malignt melanom (føflekkreft med spredning) og mesoteliom (kreft i lungesekken, ofte relatert til asbest).
Den første studien, Initium, driver de selv, mens den andre studien, Nipu, er ledet av Åslaug Helland, som er lungekreftoverlege og forskningsleder for kreftklinikken ved Oslo universitetssykehus.

I sistnevnte studie er det farmasiselskapet Bristol-Myers Squibb (BMS), som står bak sjekkpunkthemmerne i studien.
Da nyheten om samarbeidet med dette selskapet ble kjent i desember 2019, skjøt aksjekursen til Ultimovacs i været.
I tillegg til de to fase 2-studiene som allerede er i gang, har Ultimovacs også en samarbeidsavtale med den nordiske gynekologiforeningen og AstraZeneca om en studie på livmorhalskreft.

Her bidrar AstraZeneca med sin sjekkpunkthemmer, durvalumab, og sin PARP-hemmer, olaparib, mens Ultimovacs bidrar med sin UV1-vaksine.
Selskapet har også et samarbeid med Halle University i Tyskland, hvor kombinasjonen UV1 og pembrolizumab testes på pasienter med hode-halskreft.
Det at Ultimovacs dag er partnere med BMS og AstraZeneca må ikke undervurderes.

Kort oppsummert
- Universal kreftvaksine
- Innsiderne og eierne eier 80% av selskapet
- Selv med verdensomspennende pandemi har de lykkes med rekrutering av pasienter
- Klinikerne elsker UV1
- Ingen birvirkninger av betydning
- 5 fase 2 studier med 600 pasienter og de største og mest verdifulle CPI’ene
- Partner med big pharma
- Egen teknologiplattform (TET)
- Ekstremt dyktige ansatte i den ypperste verdensklasse (Ton Berkieb, Carlos de Sousa, Sara Mangsbo, Gustav Gaudernack mm)
- Bransjens laveste cash burn vs studienes størrelse og omfang
- 500 millioner i egenkapital

Ultimovacs er det første biotekselskapet jeg har investert i siden Algeta, selskapet har alt, og den muligheten som ligger her får man kanskje bare en eller to ganger i livet. Oppsiden er enorm, krig, inflasjon og pandemi gjør at man faktisk kan handle Ultimovacs 40% fra toppen, dette til tross for at de i perioden har som verdens kanskje eneste biotekselskap holdt inkluderingstakten opp, forlenget patenter mm.

Oppsiden er enorm, tenk på et tall – en universell kreftvaksine…Her vil det skje mye de neste halvåret.
Anbefaler alle å selv lese seg opp på selskapet, teknologien, studiene de skal gjennomføre, eierstruktur og kompetansen til ledelsen.
Personlig er jeg tungt inn i Ultimovacs og har blitt spurt om å sette kursmål, men det ønsker jeg ikke å gjøre – rett og slett for man vil bli stemplet som useriøs, for kursmålene blir hinsides.
Redigert 11.07.2022 kl 00:39 Du må logge inn for å svare
draugen
02.04.2023 kl 13:01 10926

Ref: "Resultatet av de pågående studiene (de to første) er ventet hvilken dag som helst, men i alle tilfeller før juni d.å."

Hvorfor "i alle tilfeller før juni" ? Kan for min del gå lengre enn det.
Capaz
02.04.2023 kl 20:35 10789

Det er helt riktig at det gjerne kan gå lengre tid enn juni. Selskapet har guidet resultater i H1-23 (som tilsvarer før «juli»), men det er kun deres beste estimat og de blir nødt til å vente på resultatene som alle oss andre, selv om det skulle skli ut i H2-23.

Det er likevel svært sannsynlig at NIPU-studien leser av i H1-23 pga de dårlige prognosene disse pasientene dessverre har. INITIUM kan derimot la vente på seg ettersom melanom-pasientene har bedre prognoser for å kunne leve lengre med kreften. Det vil derfor teoretisk kunne ta veldig lang tid å nå 70 events om UV1 har den effekten vi håper. Det er jo også et mulig scenario at etisk komité avbryter studien om det går «veldig» lang tid, for å få fortgang på behandlingen og utviklingen av UV1. Men det er nok selvsagt ikke det mest sannsynlige scenarioet. Og ingenting er sikkert før vi har de endelige resultatene.
Redigert 02.04.2023 kl 20:40 Du må logge inn for å svare
SirJohnny
11.04.2023 kl 10:33 10437

Overskriften på denne tråden «once in a lifetime» er vel mer gjeldende nå enn noen gang. Tror ikke det er mange ganger man kan oppleve lignende risk/reward. Man får altså et urasjonelt markede pga økende renter og kun bom og svak ledelse i bioteksektoren på Oslo børs siste 5 årene - dette i kombinasjon med Ultimovacs som vel eneste biotekselskap har informert om rekrutteringstakten har gjort at man med stor grad av sannsynlighet kan beregne om avlesning i et gitt tidsrom trolig vil være positiv eller negativ. Samlet gir dette mulighet til å handle Ultimo på dagens nivåer hvor man har 80% sannsynlighet for positiv avlesning.
Sydney
11.04.2023 kl 13:37 10279

Sinnsykt. Nå er vi søren meg i midten av april. Dette hadde jeg håpet på men trodde ikke mye på i høst. Det må være ha slått inn gode resultater. Kan ultimovacs sjokkere helse verden?
Rule
11.04.2023 kl 14:23 10272

Ja, helt sinnsykt ifht risk-reward. Hvis de sjokkere hele verden så bliver det en sinnsyk rejse...
Drømme scenariet er vel at de kan gå 100x på lang sigt og 20x på mellem og 3-5x? på kort sigt.
Gunnars
11.04.2023 kl 14:55 10231

Drømme scenariet er absolutt innafor.
Ved positiv avlesning og progresjon er dette en verdenssensasjon.

Dess lengre tid dette tar jo mer positivt.
Men selvsagt risk her som i alt pharma.

Les dere opp her og på Tekinvestor.
Rule
11.04.2023 kl 15:45 10196

Der er 5 phase-2 studier igang og TET platformen og en solid cash beholdning. Så hvad er den ultimative nedside lige nu..? en halvering af kursen ved dårligt udfald af initium..?

Fra denne dateret for 3 måneder siden:
https://www.reddit.com/r/stockstobuytoday/comments/10c1ane/universal_cancer_vaccine_with_very_promising/
If the INITIUM study can be more accurately compared to the Checkmate-511 study, the results may even meet the requirements for accelerated approval within a few weeks.

og vi havde en der bragte meget gode argumenter for hvorfor INITIUM burde følge CM-511 forløbet med langt større sandsynlighed end CM-067. Mener et er at CM-511 er langt større studie så det bør være mere repræsentativt.

ja så står vi inde i en periode hvor vi med stor sandsynlighed kan have opnået significant effect. Glup.
Kommer der flotte resultater her så skal man ikke lige få højdeskræk kurs mæssigt. Glup.
Andersiverden
11.04.2023 kl 15:46 10205

Dette begynner å ligne haussingen av NANO. Tok helt av inntil boblen sprakk. Is i magen.
h3nk1
11.04.2023 kl 16:13 10174

Absolutt ingenting ved dette caset «ligner på NANO». Ikke finansier, ikke rekruttering, ikke ledelse, ikke asset, ikke verdien av eventuelt gode data. Ikke er aksjen eller kursen i nærheten av hauset heller.

Man er *langt* inn i perioden med økende sannsynlighetsovervekt for oppnådde endepunkt for INITIUM og NIPU. Og kursen er langt unna ATH. Antydning til effisiens i markedet ville priset aksjen langt høyere per i dag.
Redigert 11.04.2023 kl 16:15 Du må logge inn for å svare
bj111
11.04.2023 kl 16:27 10250

Praten som er her om garantert suksess er en tro kopi av Nanov praten før det smalt. Får håpe det ikke blir en kopi av Nanov for det er jo kun et forum med haussere og det ligner på mange fiaskoer som har vert og det ligner og på de veldig få suksesser som har vert. Hva det blir vil data vise når de kommer og det er og blir en høy risiko her.
h3nk1
11.04.2023 kl 16:39 10293

Ingenting ved *caset* ligner NANO, skrev jeg. Og det er et faktum. Om enkelte brukere ikke er flinke nok til å skrive «husk datarisiko» opp, ned og sidelengs i alle innlegg, så er det en annen sak. Selv her inne er det jo kontinuerlige oppfordringer til nøkternhet.

Man må tro at de som leser har åndsliv nok til å ikke eie biotekaksjer dersom de ikke er innforstått med at datarisiko er og forblir reell. Dog er den i dette tilfelle synkende, og det er altså slik at risk-reward har blitt radikalt asymmetrisk. Uansett hvor brent du eller andre er på biotekilden og følgelig har et behov for å skrive her inne uten å være det grann pålest, så står dette caset fjellstøtt. Om få dager/uker foreligger det en randomisert fasit på verdens første universelle kreftvaksine.

INITIUM og NIPU er vel de mest spennende avlesningene innen biotek som helhet i 2023. For pasienter over hele verden og norsk sektor sin del får man håpe resultatene blir gode (slik statistikken / tid av veien tilsier).
Redigert 11.04.2023 kl 16:59 Du må logge inn for å svare
Rule
11.04.2023 kl 17:45 10201

Ingen prater om garanteret success. Der prates om højere sandsynlighed for success contra for fiasko. Ja, biotek er høj risiko og høj reward. At kalde skriveri om den høje reward for haussing er nærmest umuligt. Alle er enige om at biotech er høj risk - høj reward. Det svarer til at "max bashing" - "max haussing" er indbygget som baseline pr case definition. Så taler vi/du om haussing "on top" af "max haussing" her..?
I modsætning til Nano så har Ulti mye at byde på - alt sammen vel beskrevet. Multiple studier hvor rekruttering kører, samarbejder, god finansiering, lang forskning bag, tunge nøgle personer osv. osv.
SirJohnny
12.04.2023 kl 00:06 9752

Antar vi ser kurser på 130kr og volum på + 10 millioner i morgen. Spennende å se om markedet nå skal våkne.
Rule
12.04.2023 kl 02:38 9701

Ja, risk - reward synes jeg personligt p.t. er totalt mind-blowing god her. Lad mig illustrere min holdning med tre tanke eksperimenter på hvad 100 NOK burde blive til i gennemsnit ved mulig downside på x2 og upside på x5:

50-50:
downside x2 --> 50 NOK med 50% sandsynlighed ( sandsynlighed bidrag 25 NOK )
upside x5 --> 500 NOK med 50% sandsynlighed ( sandsynlighed bidrag 250 NOK )
risk-reward faktor = x2,75 ( sum 275 NOK / 100 NOK )
tilsvarende kurs = 122 NOK * 2,75 = 335 NOK

80-20:
downside x2 --> 50 NOK med 80% sandsynlighed ( bidrag 40 NOK )
upside x5 --> 500 NOK med 20% sandsynlighed ( bidrag 100 NOK )
risk-reward faktor = x1,4 ( sum 140 NOK / 100 NOK )
tilsvarende kurs = 122 NOK * 1,4 = 170 NOK

20-80:
downside x2 = 50 NOK med 20% sandsynlighed ( 10 NOK )
upside x5 = 500 NOK med 80% sandsynlighed ( 400 NOK )
vægtet middelværdi = x4,1 ( sum 410 NOK / 100 NOK )
tilsvarende kurs = 122 NOK * 4,1 = 500 NOK

ultimativt er downside meget dybere ( 100% ), men der er god cash, der er nærmest 0 chance for ingen effekt af initium, der er TET platform, så vi er også nød til at tilskrive de faktiske forhold og studiets design og tidsforløb noget credit.

Så hvis markedet vil tilskrive 20-80 og en downside på max x2 ned og et upside potentiale på x5 op, ja så skal vi altså op i ca. 500 NOK.

Nedenstående analyse peger på at sandsynlighed for success contra fiasko snarere er ca. 80% imod ca. 2% for fiasko ved ca. 3 måneder data rensning så en faktor 40 i ratio og ikke en faktor 5 i ratio som jeg bruger og så er target price snarere 600 NOK (x5). Konsekvensen ved en "blød" mellemlanding - hvilket der er ca. 18% sandsynlighed for - er vel så alt imellem x2 ned og x5 op. Se:
https://www.reddit.com/r/stockstobuytoday/comments/10c1ane/universal_cancer_vaccine_with_very_promising/

Som påpeget af skribenter og jeg selv så er der generel biotech risiko og mange fejlslagne forsøg på at udvikle cancer medicin i historikken. Så tager man historiske briller på er der vel overordnet kun 1/100 eller 1/1000 start-ups der lykkes med en blokbuster. Suk.

Enkelte skribenter har netop gættet på at vi skal en x3 - x5 op i løbet af perioden hen imod at resultater frigives, hvis der går passende lang tid inden det sker - den berømte Jule aften. Mange diskussioner har så gået på om data rensning så er 6 uger, 8 uger eller 12 uger. Umiddelbart har vi krydset de mere pessimistiske grænser her og måske det kursen nu virkelig begynder at rykke på og så skal vi holde godt fast...

Disclaimer:
Jeg har selv aktier i ultimovacs og dette er ikke noget investeringsråd eller opfordring om at købe eller sælge.
Redigert 12.04.2023 kl 03:15 Du må logge inn for å svare
Rule
12.04.2023 kl 03:20 9785

yes, det bliver spændende om markedet nå skal våkne - vi har nået et punkt der er alt for spændende. Kurser under ATH er svære at forstå..
bj111
12.04.2023 kl 16:10 9418

Håper du får rett og jeg påpeker kun at innlegg som ligner dine og mange andre dyktige skribenter her har de som har vert med i mange år sett veldig mange ganger før. Har mye i biotek og gjort gode penger på biotek samtidig som jeg og har gått på noen smeller. Slik er biotek og det er enten du liker det eller ei noen fellesnevnere og det er at det skal leses av data. Selv om alt tyder på at de blir gode er det langt fra noen sikkerhet for det så fjellstøtt er ikke annet enn en påstand som jeg selvsagt håper du får rett i. Er ikke data gode nok så var det ikke så fjellstøtt allikevel og det vil være synd. Du vet godt dersom du har vert med i biotec mer enn kun Ultimo at dersom dette ikke lykkes så får du en skyllebøtte fra de mange som føler seg lurt av dine med flere sine innlegg her inne. Tro det eller ei, det er stadig mange meget naive lykkejegere som kjøper aksjer uten å lese seg opp på hva de kjøper. De forholder seg til forum innlegg ser det ut til.

Det sagt så er det nettopp den skyhøye risikoen som alltid er i slike case som og gir den ekstreme gevinst dersom det går rett vei. Går det feil er naturlig nok tapet ekstremt. Du har klokketro på dette og det er flott for deg. Det er datarisiko alt handler om her og den er relativt konstant frem til data foreligger. Se på kursen, den er avventende nå og har vert det ganske lenge. Vil overraske meg om man ser noe rally her før avlesning foreligger.
h3nk1
12.04.2023 kl 17:00 9543

Å spå kurs får andre prøve på. Jeg har klokkertro her dersom det defineres som datadrevet, begrunnet optimisme. Har hatt et øye på sektoren i flere år, og dette er det *første* investerbare caset iht. mine kriterier (finansiert, leverer på guiding/rekruttering, transparent ledelse, robust eierskap mv.). Det er risk-reward som driver mine investeringer, ikke sektor som sådan. At markedet ikke responderer på det som har blitt (dels tung) sannsynlighetsovervekt for POC verdens første universelle kreftvaksine tror jeg man neppe - hvis noen gang - kommer til å se maken til. En situasjon som har oppstått som følge av et historisk grufullt sentiment i sektoren, en serie negative makroøkonomiske hendelser, ubrukelige peers og veldig tynn likviditet.
Redigert 12.04.2023 kl 17:08 Du må logge inn for å svare
Sydney
12.04.2023 kl 18:54 9494

Tapet er ikke ekstremt..tapet er max 63%.. jeg anslår at jeg taper 50% om det går i dass pga skatt og restverdi på boet. Det er god risk reward det og er det ett år man skal ta sjanser i aksjemarkedet er det med slik skatt som nå. Psykopatene I regjeringen hatet investorer.
Rule
12.04.2023 kl 20:32 9435

jamen præcist - det er det som gør casen extra spicy. Svært at se tabet vil blive 100%. Gevinsten kan blive extrem. Fin dag idag efter stor opgang igår. Spændende med imorgen efter reducerede inflation tal fra US.
Rule
12.04.2023 kl 20:51 9408

Alle charts står i grøn - 1 uge, 1 måned, i år, 1 år... ikke meget afventende kurs over det.
Et lille minus idag, men bedring i makro skal nok få bugt med det imorgen. Opgangen kører og har været igang længe...
Sydney
13.04.2023 kl 00:10 9279

Jeg sliter med å se at de kan ha vært fiasko. Hadde det vært null effekt hadde vi fått beskjed i høst. Så begynner tiden å tikke. Men vi trenger ikke litt effekt. Vi trenger god effekt og da er tiden kommet for at god effekt er svært sannsynlig. Om de treffer i både initium og nipu ja hva da... Hvordan skal man beregne noe som helst kursmessig? For da bør man faktisk forvente at det fungerer i alle indikasjoner med telemorase som target. Og da har man i praksis en ny keytruda i hendene. Bare 1 indikasjon som føflekk er enorm. Det er vel nesten 70 milliarder kroner bare i denne indikasjonen. Men som mange ganger ellers vil ikke suksess i initium prises inn på den måten så jeg tror det blir kjøpsmuligheter hele veien fram til oppkjøp om initium eller nipu lykkes. På gode resultater blir det svært spennende å se hva den åpner på kl 0900. Den burde åpne på 1000 kr minimum. Men jeg er redd det blir 300 kr. Spennende blir det. En sjanse til å bli rik med ett relativt lite lodd. Jeg økte nettop så får vi se. Jeg tror det drøyer helt til slutten av 1h23 og kanskje inn i 2h23.

Selskapet guider på suksess og ikke fiasko. Dvs at de forventet melding på suksess i 1h23 og nå nærmer vi oss slutten av halvåret. Ja hva da? Fiasko ??
uRassen
13.04.2023 kl 08:57 9068

Du må slutte å anta kurs, for her er du heeeelt på bærtur (både nå og alle tilfeller tidligere) 😂
BullOil2021
13.04.2023 kl 10:08 9097

Prisen per dose for denne Moderna-vaksinen er vel en helt annen en den man ser for seg for Ulti-vaksinen? Er det ikke plass til begge?
peaf
13.04.2023 kl 10:35 9051

Ja nå er vel prisen for ipilimumab og nivolumab standardbehandling betydligt stivere en Keytruda standard. Vad prisen blir med en kreftvaksine på toppen aner eg ikke, men jeg trur ikke mRNA tilverkningen blir avgjørende.
Gunnars
13.04.2023 kl 10:35 9064

Ikke helt på bærtur :)

Limer fra dyktige skribenter.

Her er det store penger og etter min mening plass til alle :)

Den store døråpneren var Algeta, som i 2014 ble solgt til tyske Bayer for 17,6 milliarder kroner

Ultimovacs verdi 4 milliarder.

Vaccibody har en markedsverdi på rundt 20 milliarder.

Pfizer styrker kreftsatsingen og sikrer fremtidige inntekter ved å sluke Seagen for 43 milliarder dollar.

Genmab (ca. 250mrdNOK)
Andersiverden
13.04.2023 kl 11:24 8997

Fra 122,80 i dag tidlig til 127,00 as we speak. Ser vi 130 ila uka?
Redigert 13.04.2023 kl 11:26 Du må logge inn for å svare
SirJohnny
13.04.2023 kl 11:29 9001

Selskapet har fått en solid forlengelse på patentene sine, noe som har en enorm verdi når man skal forhandle med BP, dette er ikke børsmeldt og er vel neppe mange som har fått med seg - kursen burde steget mot 150kr+, men det kommer vel etter hvert.
Krakra1
13.04.2023 kl 11:34 9005

Kom en børsmelding nå
SirJohnny
13.04.2023 kl 11:48 9012

Herlig melding som kan ha en hinsides verdi, alt er klar for forhandling med BP, patentene er sikret i lang tid - dette blir dyrt!
Andersiverden
13.04.2023 kl 12:15 8946

Ser du hemningsløst fortsetter hausingen slik du gjorde med NANO hvis jeg ikke husker feil. Litt edruelighet kanskje?
Andersiverden
13.04.2023 kl 12:26 8901

RT 128,20 nå...kr 1,80 til vi ser 130 tallet.
SirJohnny
13.04.2023 kl 13:06 8821

At patentet forlenges er svært viktig og noe som har stor stor verdi i forhandlinger om lisenser og pris - om man ikke forstår det, tror jeg man må holde på med noe annet enn biotek.
gade
13.04.2023 kl 13:07 8827

KJære peaf !

Et lite spørsmål til deg som jeg håper du vil svare på : Etter all din negative omtale over lang tid av Ultimovacs, eier du aksjer i selskapet ? eller er det andre årsaker til din pessimisme ?
Gunnars
13.04.2023 kl 13:13 8815

Kjekt å se at brikkene faller på plass.
Brura pyntes :)
Rule
13.04.2023 kl 14:58 8677

Det er en kanon melding:
...Supplementary Patent Certificates around UV1-combination therapies have the potential to further extend protection beyond 2037.
https://www.nordnet.dk/markedet/nyheder/1007700612
Andersiverden
13.04.2023 kl 15:59 8623

Da venter vi i spenning på "The Company has similar patent applications pending in other territories worldwide, including Japan, Canada and Australia"
Sydney
13.04.2023 kl 16:48 8569

Det er ekstremt viktig i tiden som kommer. Dette er mange års ekstra beskyttelse... Om det blir medisin som vi tror betyr det titalls milliarder. .