ULTIMOVACS - once in a lifetime!

Ultimovax
ULTIMO 11.07.2022 kl 00:18 243731

Hvem er Ultimovacs og hvorfor de vil lykkes.

Ultimovacs er et norsk legemiddelselskap som er i gang med å utvikle en vaksine som skal kunne anvendes i forbindelse med all type kreft og holde den i sjakk. Selskapet mener at de har mulighet til å videreutvikle vaksinen for å virke forebyggende for pasienter som for eksempel har arvelig kreft i sin familie. Selskapet er spunnet ut av forskning på Radiumhospitalet og ble grunnlagt i 2011. Professor Gustav Gaudernack står bak selskapets ledende produkt, den universell kreftvaksine, UV1.

Gustav Gaudernack var en av de først som hadde ideen til å stimulere kroppens eget immunsystem mot de mutasjonene som fører til kreft, slik at det gjenkjente kreftceller og angrep dem. Den nye kreftvaksinen er den andre generasjonen av teknologien som professor Gustav Gaudernack har arbeidet med siden starten av 90-tallet. Som eneste selskap i verden har Ultimovacs blodprøver helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet som utgangspunktet for sin forskning og optimalisering.
Det første forsøket het GV1001, det var aldri meningen at denne vaksinen skulle være den «endelige» vaksinene, men en del av en to trinns rakett. Gjennom to studier av GV1001 klart man å mobilisere immunforsvaret til henholdsvis 55 og 80 prosent av dem som har fått vaksinen vi kaller GV1001. Noen av de dødssyke lungekreft pasientene har fått gjentatte doser av vaksinen gjennom over 15 år og er fortsatt symptomfrie.

Med utgangspunkt i pasienter som disse langtids overlevende, undersøkte Gaudernack og de andre forskerne i laboratoriet nærmere hvor årsaken ligger til at vaksinen er livsforlengende for enkelte, mens andre hadde liten effekt.
De fant ut at svaret ligger i tre proteinbiter, peptider, som de fant i immunresponsen til pasienter med lang overlevelse.

Basert på disse tre peptidene og 30års erfaring utviklet de det vi i dag kaller UV1.

HVORDAN FUNGERER UV1 OG HVA GJØR DEN UNIK?
Ideen med UV1 er å trene opp immunsystemet til bedre å gjenkjenne kreft. For å unngå oppmerksomheten til T-cellene skjuler kreftcellene det som skiller dem fra andre celler.De kan gjenkjennes ved at de bruker telomerase, som virker inne i cellen. Likevel avsløres cellens bruk av telomerase ved at telomeraktiviteten kommer til uttrykk på celleoverflaten gjennom ulike peptider, små biter av enkle proteiner.
I cirka 90 prosent av alle kreftformer benytter kreftcellene telomerase og gjør seg dermed sårbare for UV1.

UV1 består av store doser av de peptidene som kommer til uttrykk på overflaten i kreftcellene. Det lærer T-cellene hva de skal være oppmerksomme, på slik at de kan drepe slike celler. Enkelt og genialt

HVA GJØR AT VI TROR UV1 VIL FUNGERE OG HVOR STÅR VI?
Som nevnt har GV1001 blitt testet på rundt 1000 pasienter, erfaringer fra dette har vært med på å optimalisere sammensetningen brukt i UV1.
I tillegg har UV1 blitt testet i fire ulike fase I kliniske studier i totalt 82 pasienter. Studiene viser at vaksinen er trygg i bruk og har gitt sterke signaler på effekt. I tillegg er det en sterk validering at UV1 testes sammen med BP.Det at både klinikere og Big pharma har vist enorm interesse for å gjennomføre studier med UV1 er også naturligvis svært positivt, se bare på inkludering av pasienter, selv i en verdensomspennende pandemi. CEO, Carlos har presisert at det er ingen problemer å få samarbeidsavtaler det som er utfordringen er å velge riktig indikasjon, kombinasjon og partner – for å oppnå maksimal verdi for aksjonærer og pasienter.
Oppsummert har altså Ultimovacs i dag satt de største medisinselskapene i verden opp mot hverandre med de største og mest verdifulle CPI’ene og er svært godt kapitalisert til å gjennomføre studiene og til eventuelle forhandlinger med big pharma. (500 millioner i banken)
Det finnes ikke andre biotekselskap i verden som gjennomfører 5 store fase 2 studier og utvikler en profylaktisk plattform og samtidig ikke brenner mer enn rundt 35 millioner i kvartalet, (se for eksempel Nano som brenner rundt 110 millioner i kvartalet) og samtidig er priset til vanvittige lave 2 mrd.
Om Ultimo klarer å dokumentere tilsvarende effekt i fase2 som i tidligere forsøk har de skapt medisinsk historie! Aksjonærene sitter da på en universell kreftvaksine, som er billig å utvikle, enkel å distribuere og sette på pasientene, (et stikk i magen og reise hjem etter 30 minutter) og uten bivirkninger.
Ledelsen og innsiderne eier 80% av selskapet om det er omtrent ikke fri flyt, dette vil forsterke oppgangen etter hvert som markedet får opp øynene for Ultimovacs og UV1. Eierstrukturen er en stor fordel og noe som i stor grad sikrer at Ultimovacs ikke blir solgt til Big Pharma for knapper og glansbilder.

NØKKELPERSON
En viktig mann for å oppnå best mulig avtaler er Ton Berkien som Ultimovacs utrolig nok klarte å få på kroken for rundt 1.5 år siden. Ton Berkien har i 15 år jobbet med forretningsutvikling og oppkjøp i legemiddelindustrien.
Han har reist verden rundt, møtt forskere, håpefulle gründere og forretningsutviklere, og forhandlet på vegne av giganter som Amgen og Takeda. Kort fortalt er hans jobb å få Ultimovacs på radaren til de store farmasiselskaper over hele verden. En stilling han også hadde i danske Nuevolution, selskapet som i 2019 ble kjøpt opp av Amgen

En viktig driver de siste årene har vært de store internasjonale aktørenes ønsker om å sikre seg patenter på nye legemidler, etter hvert som deres egne bestselgere går ut på patent og derfor ikke lenger gir store inntekter.
Store oppkjøp i denne sektoren er lange prosesser som gjerne starter med at selskapene inngår samarbeidsavtaler.
Det er lett å ty til Algeta som en referanse. Selskapet ble kjøpt opp av Bayer i 2014, men det startet med et samarbeid de begynte med i 2009. Noe av det samme så vi i Nuevolution, vi inngikk en stor samarbeidsavtale i 2016, som igjen trigget et oppkjøp.
Når de store farmasigigantene er på jakt etter mulige samarbeidsavtaler eller kandidater for oppkjøp, er det spesielt to ting de ser etter: Et lovende utviklingsprogram for legemidler, eller en attraktiv teknologiplattform.
I Algeta sitt tilfelle var Bayer først og fremst interessert i selskapets hovedprogram, kreftmedisinen Xofigo.
For Nuevolution var Amgen interessert i teknologiplattformen for screening av molekyler. Denne ville Amgen bruke på flere av deres terapiområder, i hovedsak immunologi og onkologi.

En attraktiv teknologiplattform var også det Santaris Pharma satt med da det ble kjøpt av Roche i 2014.
– Interessen kan bli trigget av enten en teknologiplattform eller et forskningsprogram, eller begge deler.
Studiene som gjennomføres i dag:
Ultimovacs er i gang med to fase 2-studier der de kombinerer kreftvaksinen sin, UV1, med to sjekkpunkthemmere – nivolumab og ipilimumab – i behandling av pasienter med malignt melanom (føflekkreft med spredning) og mesoteliom (kreft i lungesekken, ofte relatert til asbest).
Den første studien, Initium, driver de selv, mens den andre studien, Nipu, er ledet av Åslaug Helland, som er lungekreftoverlege og forskningsleder for kreftklinikken ved Oslo universitetssykehus.

I sistnevnte studie er det farmasiselskapet Bristol-Myers Squibb (BMS), som står bak sjekkpunkthemmerne i studien.
Da nyheten om samarbeidet med dette selskapet ble kjent i desember 2019, skjøt aksjekursen til Ultimovacs i været.
I tillegg til de to fase 2-studiene som allerede er i gang, har Ultimovacs også en samarbeidsavtale med den nordiske gynekologiforeningen og AstraZeneca om en studie på livmorhalskreft.

Her bidrar AstraZeneca med sin sjekkpunkthemmer, durvalumab, og sin PARP-hemmer, olaparib, mens Ultimovacs bidrar med sin UV1-vaksine.
Selskapet har også et samarbeid med Halle University i Tyskland, hvor kombinasjonen UV1 og pembrolizumab testes på pasienter med hode-halskreft.
Det at Ultimovacs dag er partnere med BMS og AstraZeneca må ikke undervurderes.

Kort oppsummert
- Universal kreftvaksine
- Innsiderne og eierne eier 80% av selskapet
- Selv med verdensomspennende pandemi har de lykkes med rekrutering av pasienter
- Klinikerne elsker UV1
- Ingen birvirkninger av betydning
- 5 fase 2 studier med 600 pasienter og de største og mest verdifulle CPI’ene
- Partner med big pharma
- Egen teknologiplattform (TET)
- Ekstremt dyktige ansatte i den ypperste verdensklasse (Ton Berkieb, Carlos de Sousa, Sara Mangsbo, Gustav Gaudernack mm)
- Bransjens laveste cash burn vs studienes størrelse og omfang
- 500 millioner i egenkapital

Ultimovacs er det første biotekselskapet jeg har investert i siden Algeta, selskapet har alt, og den muligheten som ligger her får man kanskje bare en eller to ganger i livet. Oppsiden er enorm, krig, inflasjon og pandemi gjør at man faktisk kan handle Ultimovacs 40% fra toppen, dette til tross for at de i perioden har som verdens kanskje eneste biotekselskap holdt inkluderingstakten opp, forlenget patenter mm.

Oppsiden er enorm, tenk på et tall – en universell kreftvaksine…Her vil det skje mye de neste halvåret.
Anbefaler alle å selv lese seg opp på selskapet, teknologien, studiene de skal gjennomføre, eierstruktur og kompetansen til ledelsen.
Personlig er jeg tungt inn i Ultimovacs og har blitt spurt om å sette kursmål, men det ønsker jeg ikke å gjøre – rett og slett for man vil bli stemplet som useriøs, for kursmålene blir hinsides.
Redigert 11.07.2022 kl 00:39 Du må logge inn for å svare
Rule
13.04.2023 kl 19:47 10336

Det tåler ikke direkte sammenligning:
https://nyheder.tv2.dk/business/2023-04-13-novo-nordisk-runder-2500-milliarder-kroner-i-vaerdi
Når det kommer til markedsværdi, er der ikke andre danske virksomheder, som når Novo Nordisk til sokkeholderne.
Torsdag har den danske gigant således rundet 2500 milliarder kroner i værdi. Det skriver finansmediet Marketwire.

men pharma er bare HUGE money....
Danske Genmap som ramte en Cancer blockbuster er 175 milliarder dkk i market cap. .
Sydney
13.04.2023 kl 22:32 10315

De har virkelig klart det. Genmab bør være innenfor rekkevidde om vi lykkes. Men selskapet blir vel solgt lenge før de når de nivåene der.
SirJohnny
13.04.2023 kl 23:26 10275

Men et spenn på 50-100mrd er helt realistisk ved positiv avlesning, lisensiering/oppkjøp.
Sydney
14.04.2023 kl 10:28 10046

Ja la oss si de har proof of concept I initium og nipu. Enorme summer bare der. Så går de for en partner avtale. Så kommer bryst kreft og lunge etter dette samt nakke og hode. Ikke sikkert det fungere i alle. Men la oss si malnom bryst og lunge kreft. Ja da er 100 milliarder rimelig.
SirJohnny
15.04.2023 kl 23:20 9737

Ultimovacs og Sara Mangsbo på fremsiden av svenske Aftonbladet i dag. Hold på hatten og aksjene folkens!
Biobiobio
16.04.2023 kl 07:01 9655

Sveriges største avis , har altså dedikert forsiden på lørdagsutgaven til Sara Mangsbo , Chief Innovation officer i Ulti.
Hvor hun bl.a snakker om Ulti sine fase 2 studier, og at 2 av de venter snart avlesning. Skaff dere tilgang.

Litt komisk at sveriges største avis lager sak om dette. Og ikke norske aviser. Siden Ulti er norsk.
Redigert 16.04.2023 kl 07:04 Du må logge inn for å svare
Gunnars
16.04.2023 kl 10:52 9466

Sikkert tipset av peaf :)
Andersiverden
16.04.2023 kl 11:42 9412

All PR er bedre enn ingen PR. Nå kan nok litt av det hele være at Sara Mangsbo er svensk. Svenskene hyller sine egne, mens her på nisseberget snakker vi ned eller holder kjeft.
Gunnars
16.04.2023 kl 13:45 9351

Greit tilsvar til Moderna.
Det er ikke bare dere som har ting på gang.
Men, som sagt tidligere ; dette er så stort at det er plass til alle
SirJohnny
17.04.2023 kl 08:27 8882

Flott helg for Ultimovacs med mye bra PR i tillegg til at det har gått to dager til uten avlesning. Ny spennende uke i vente!
Gunnars
17.04.2023 kl 09:03 8908

Hold på aksjene.
Intet tilsalgs etter 150 :)
Slettet bruker
17.04.2023 kl 09:34 8820

På tide å ta gevinst ?

Bare tuller, la det løpe om det er «once in a lifetime»
Redigert 17.04.2023 kl 09:45 Du må logge inn for å svare
fastinvest
17.04.2023 kl 09:40 8802

Det er veldig gøy å tenke på at det selskapet i verden som har kommet lengst innen universal vaksine mot kreft er Ultimo.
Å ta gevinst nå er kun lurt om resultatene som kommer er dårlige. Er de gode vil aksjen mangedoble seg så her får man ta ett valg.
Jeg sitter og er long. Selv etter mangedobling vil jeg sitte. Vi snakker kurs over 1000kr med forbehold om at selskapet leverer slik vi håper og tror
Sydney
18.04.2023 kl 00:25 8485

1000 kr tilsvarer rundt 35 milliarder eller noe der omkring. Jeg har troa på det med en partner avtale. Deretter salg av hele sjappa på 100 milliarder eller mer. Da er vi på rundt 3000 pr aksje.
SirJohnny
18.04.2023 kl 09:14 8372

Da har det nok et døgn uten melding og økt sannsynlighet for positiv avlesning. Gitt positiv avlesning er 50-100mrd for verdens første universelle kreftvaksine naturligvis ikke bars oppnåelig, men også billig.
fastinvest
18.04.2023 kl 10:13 8283

Ja om avlesning er veldig bra kan vi se verdier på 100 milliarder. Selskapet er jo priset som en pølsebod i dag så det sier seg selv at aksjen vil gå mange ganger ved ett positivt resultat. Vært gøy om det ble budkrig for å få bruke UV1, uansett så må BP bla opp store summer men bio markedet flyter over med penger for tiden så dette kan bli ekstremt gøy
Gunnars
24.04.2023 kl 09:33 7725

Det var vel rart om man ikke kunnet lese av en enda liten lekkasje fra denne avlesningen man venter på.

Kan det være så potte tett?
Andersiverden
24.04.2023 kl 13:44 7547

Ligger et kjøp 12:52:10 på 20.000 kurs 131,80. Hmmmm
Rule
24.04.2023 kl 15:26 7516

Uha, en pre-read af selve resultatet kan være rigtig mye værd, så der tænker jeg at der holdes tæt.

Det må være super svært at holde tæt om data rensning er startet. Mange må vide det og måske kan man også let finde det / se det i interne systemer også og på nogle indirekte indikatorer...så længe der ikke er rygter om at rensning er startet tænker jeg at vi stadig løber med data rensning (eller det meste af data rensning) foran os. Alt imellem 4 - 12 uger er vist muligt tidsramme, men mon ikke vi skal hen i den tungere ende. 8-12 uger.
h3nk1
24.04.2023 kl 15:50 7492

Mer enn 8 uker er veldig lite sannsynlig. Dette er ikke store landmark-studier (hvor all datavask gjøres etter deadline), men eventdrevne studier hvor databasen oppdateres etter hvert som events inntreffer. Folk med førstehåndsinnsikt gjetter på 4-6 uker for INITIUM/NIPU.
Redigert 24.04.2023 kl 15:50 Du må logge inn for å svare
aksjeintr
24.04.2023 kl 17:45 7355

Det som er litt «frustrerende» med Ulti er at en hver dag venter på melding fra selskapet som en samtidig håper det drøyer i det lengste at skal komme.

Ikke ofte det er en problemstilling….

Men nå er det snart mai, og i desember ble det nevnt som en mnd da det ville være « bankers» med meget gode resultater. Hva når vi kommer til juni, eller juli? Hvor lenge tør BP/markedet vente? Eller er Ulti totalt fraværende på radaren?

Anunnaki
24.04.2023 kl 18:02 7326

Bare å prise seg lykkelig for hver dag som går mens kursen surrer rundt emisjonsnivå fra 2021. Da har man muligheten til å kjøpe flere aksjer med stadig økende rabatt i takt med at ukene går. Svært kjedelig for de som har vært med siden 2021 og tatt maks risk uten mulighet til å ta særlig med gevinst av bordet selv i mai 2023, men gull for alle som håpet å kunne kjøpe seg inn billig og jevnt over flere måneder i vinter og vår.
Dumt å håpe at datene skal komme i morgen, da resultatene sannsynligvis blir bedre desto lenger tid det går uten at de kommer.

160 tusen nye opsjoner ble delt ut til ledelsen i forrige uke til kurs snaut 130 kr/aksjen. Dette er svært betryggende for veien videre. Ledelsesteamet har nå flust opp med incentiver for å unngå utvannende emisjoner til store rabatter, men må jobbe for å maksimere aksjekursen den kommende tida.
CEO har alene snart en halv million aksjer+opsjoner. Kan bli noen hundre millioner kroner i gevinst om de treffer goal med et par av de første 5 straffeskuddene.
Sydney
24.04.2023 kl 19:58 7190

Man kan ikke være utolmodig i dette caset. Man bør takk gud for hver dag som går uten melding.
Rule
25.04.2023 kl 11:12 6891


Yes, yes and yes - data cleaning er lige præcist ikke begyndt endnu. BOOM ! ! !

* It is taking longer than estimated for the patients in the INITIUM study to experience disease progression, which is positive for patients
* Results will be disclosed after cancer progression has been verified in 70 patients, which has not yet occurred
* Guidance for readout is consequently adjusted from the first half to the second half of 2023
“We are encouraged that disease progression in the INITIUM trial is slower than anticipated when compared with historical data. This is positive for patients, though we do not know if UV1-related efficacy is responsible for this extended time to expected readout since both Ultimovacs and the investigators remain blinded. We look forward to learning to what degree UV1 may have contributed to the clinical outcome for patients,” said Carlos de Sousa, Chief Executive Officer of Ultimovacs.
https://www.nordnet.dk/markedet/nyheder/1007748605
Rassen
25.04.2023 kl 11:32 6949

Rævva utvikling i kursen i dag må jeg si!! 🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️
Slettet bruker
25.04.2023 kl 11:57 7009

Ja, blir ikke gevinst Sikkring i dag heller, skuffende hvor lang tid det tar😉 men tipper pasienten er glade🥳 men kurs stigning kommer når den kommer, bare å nye en lang sommer, og ikke «sell in mai» i år😂
Anunnaki
25.04.2023 kl 12:31 7001

Kursutvikling som forventet i dag.
Viktig å notere seg i dette at de selvutnevnte ekspertene og profetene på tekinvestor har bommet, mens at undertegnede har fått rett i sine antagelser ved å stole på selskapet og deres kommunikasjon og herunder guiding.

Selskapet og CRO har med dagens melding bekreftet at cleaning av data forventes å ta langt mer enn 4-6 uker som TI-ekspert Roc, hånk og poly med flere har vedtatt som fasit.
Videre endrer de guiding allerede 2 uker før Q1 presentasjon, så det betyr denne beskjeden må ha kommet fra CRO. Det er ikke noe CEO/CMO har tenkt seg fram til.

Og så klart justerer et ansvarlig selskap guidingen sin så snart de får opplysninger som sier at de må gjøre dette. Selv om fornybar og flere profeter på TI mente dette ikke ville skje og avfeide noe slikt.
Jeg er glad vi har med et ansvarlig selskap og en stødig ledelse å gjøre, som informerer og oppdaterer markedet rundt aktiviteter og guiding slik en investor forventer!

Bare å lene seg tilbake og vente på data fra NIPU nå.
Ser dessverre ikke ut som det stemmer at det ikke finnes free float med aksjer heller. Over 15 mill omsatt på under halv børsdag i dag.
Ved bob-bob resultater i NIPU vil nok kursen få en dip, og da kan de med tørt krutt plukke nedfallsfrukt.

Dagens gladmelding burde føre kursen opp minst 10%? Ser ut som markedet fortsatt ikke er effisient når det kommer til biotek.
Redigert 25.04.2023 kl 12:33 Du må logge inn for å svare
Cpt MC
25.04.2023 kl 12:54 6978

Jeg er uenig i at de bekrefter at cleaning tar mer enn 4-6 uker i denne meldingen. Selskapet har selv sagt at cleaning tar opptil 8 uker, så la oss forholde oss til det. De sier i dagens melding at 70 eventer IKKE er nådd per dags dato, og det er nærliggende å tro at de ikke engang er i nærheten av 70 eventer. De har nok god kontakt med CRO, og antall eventer nådd er ikke konfidensielt, så selskapet vet godt hva det tallet er i dag. Uansett er jo dette fantastisk for de pasientene som er med i studien, så får nå markedet bare være så lite effisient det bare vil :-)
h3nk1
25.04.2023 kl 13:19 7029

Tulling. Ingenting i dagens melding sier noe som helst om hvor lang tid datavask tar (eller ikke tar).

Edit:

Som innlegget ovenfor helt riktig slår fast: dagens melding forteller oss at ledelsen har fått beskjed om antall events, og at dette er langt nok unna 70 til at de må endre guiding til h2 2023. Man må videre forstå at det da er snakk om MER enn 1 event unna for at de endrer guiding. Dette er altså så bull at det er umulig å overdrive aka. den største derisken man kan få av UV1.
Redigert 25.04.2023 kl 13:26 Du må logge inn for å svare
Ring2
25.04.2023 kl 13:52 7059

"Selskapet og CRO har med dagens melding bekreftet at cleaning av data forventes å ta langt mer enn 4-6 uker"
Veldig merkelig konklusjon du har her.
Anunnaki
25.04.2023 kl 14:04 7159

Man må være temmelig korka i toppen for å anta at CRO går rundt og spekulerer i når eventene vil inntreffe.
Det kan komme 3 eventer i morgen og 7 på fredag for alt man vet. CRO går IKKE rundt og spekulerer i slikt, det vil være totalt useriøst og waste of time.
Det CRO derimot vet er hvor lang tid de trenger til å behandle dataene og gjøre sin jobb, og ergo er det dette de baserer sin beskjed til Ultimovacs på.

IKKE at det bare er 65 eventer til nå.
Da er man bra ute på bærtur om man tolker dagens melding som at CRO går rundt og spekulerer i når eventene skal inntreffe og at de forventer dette ikke vil skje før et stykke ut i juni, slik at de ikke rekker juli med 4 ukers vask.... LOL

"man må videre forstå at det er mer enn 1 event unna pdd..." haha
Hvor mange eventer unna må de være for at de allerede nå i april skal kunne slå fast at disse ikke vil inntreffe før juni, slik at guiding er dømt til å ryke med 4 ukers vasken??
Redigert 25.04.2023 kl 14:17 Du må logge inn for å svare
Gunnars
25.04.2023 kl 14:07 7202

Caset Ultimovacs er med dette kraftig derisket, og de som ønsket avlesning i H2 har fått det slik de ville.
Det er bare å lene seg tilbake og nyte ukene som kommer.
Jeg leser også som andre mellom linjene at de er langt unna 70 eventer pr. dd.
Hva det gjør med de forskjellige grafene får vi nok svar på fremover.
Etternølere bør komme seg inn.
Krakra1
25.04.2023 kl 14:23 7176

Mener du at når Ulti i utgangspunktet guidet til H1, så var dette ren gjetting og spekulasjoner?
h3nk1
25.04.2023 kl 14:33 7203

Selskapet har guidet H1 som mest sannsynlig avlesningstidspunkt gitt at UV1 har god effekt / oppnår primærendepunkt. Hadde UV1 ikke hatt effekt og kontrollarmen oppført seg i nærheten av historiske kontroller, så ville avlesning skjedd i fjor sommer.

Nå har altså det man kun har kunnet drømme om inntruffet: effekten av UV1 er så kraftig at de **utsetter** guidingen for avlesning til H2.

Edit:

Annunaki er på bærtur, men det er helt i orden.
Redigert 25.04.2023 kl 14:45 Du må logge inn for å svare
peaf
25.04.2023 kl 14:42 7234

Det er vel 78 pasienter i var gruppe og om siste pasient vart inrullert i juni som det står i meldingen. Det betyr at 6 stk i var gruppe har ikke vart behandlet i 12 månader nå. Det er hæpnadsvekkende at de 72 i kontrollgruppen ikke har fått progresjon, da historiske data seier at halvparten hadde progresjonsfri overlevelse med ett snitt på 11,5 månader. Og om man da utgår fra at bare halvparten i kontrollgruppen er progresjonsfri nå og, så overgår de historiske data betydligt anners skulle bare den gruppen ha 70 tilbakefall i dag. Og da utgår man fra at UVI gruppen har i det nærmeste null progresjon, på de 34 månader sen studien startet. Og resultaten blir enda mer fantastiske med noen månader til innen de når 70 med progresjon.
Så her er det bare at sleppe jubeln løs de knuser alle resultater til og med historiske data.
h3nk1
25.04.2023 kl 14:44 7319

LOL: ikke si at du har sett lyset?

Median rekruttert tid for pasientene i INITIUM er per i dag 19.52 måneder. Vi snakker om nær en *dobling* vs. de to store historiske kontrollene Checkmate-67 (11,5 mnd mpfs) og Checkmate-511 (10 mnd mpfs). Det er for tidlig å *garantere* fantastisk data, men det er heller ikke langt unna. Det er så nærme man kan komme i dette gamet.
Redigert 25.04.2023 kl 14:49 Du må logge inn for å svare
bj111
25.04.2023 kl 15:54 7151

Gratulerer dette ser jo bra ut. Naturlig nok fortsatt en datarisiko her men nå kan iallefall si at den ble noe redusert.
Rassen
25.04.2023 kl 16:35 7076

Er det noen som er fornøyd med S banken sin aksjeside/tjeneste? Sykt ræva at den er nede så ofte!