ULTIMOVACS - once in a lifetime!

Ultimovax
ULTIMO 11.07.2022 kl 00:18 246336

Hvem er Ultimovacs og hvorfor de vil lykkes.

Ultimovacs er et norsk legemiddelselskap som er i gang med å utvikle en vaksine som skal kunne anvendes i forbindelse med all type kreft og holde den i sjakk. Selskapet mener at de har mulighet til å videreutvikle vaksinen for å virke forebyggende for pasienter som for eksempel har arvelig kreft i sin familie. Selskapet er spunnet ut av forskning på Radiumhospitalet og ble grunnlagt i 2011. Professor Gustav Gaudernack står bak selskapets ledende produkt, den universell kreftvaksine, UV1.

Gustav Gaudernack var en av de først som hadde ideen til å stimulere kroppens eget immunsystem mot de mutasjonene som fører til kreft, slik at det gjenkjente kreftceller og angrep dem. Den nye kreftvaksinen er den andre generasjonen av teknologien som professor Gustav Gaudernack har arbeidet med siden starten av 90-tallet. Som eneste selskap i verden har Ultimovacs blodprøver helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet som utgangspunktet for sin forskning og optimalisering.
Det første forsøket het GV1001, det var aldri meningen at denne vaksinen skulle være den «endelige» vaksinene, men en del av en to trinns rakett. Gjennom to studier av GV1001 klart man å mobilisere immunforsvaret til henholdsvis 55 og 80 prosent av dem som har fått vaksinen vi kaller GV1001. Noen av de dødssyke lungekreft pasientene har fått gjentatte doser av vaksinen gjennom over 15 år og er fortsatt symptomfrie.

Med utgangspunkt i pasienter som disse langtids overlevende, undersøkte Gaudernack og de andre forskerne i laboratoriet nærmere hvor årsaken ligger til at vaksinen er livsforlengende for enkelte, mens andre hadde liten effekt.
De fant ut at svaret ligger i tre proteinbiter, peptider, som de fant i immunresponsen til pasienter med lang overlevelse.

Basert på disse tre peptidene og 30års erfaring utviklet de det vi i dag kaller UV1.

HVORDAN FUNGERER UV1 OG HVA GJØR DEN UNIK?
Ideen med UV1 er å trene opp immunsystemet til bedre å gjenkjenne kreft. For å unngå oppmerksomheten til T-cellene skjuler kreftcellene det som skiller dem fra andre celler.De kan gjenkjennes ved at de bruker telomerase, som virker inne i cellen. Likevel avsløres cellens bruk av telomerase ved at telomeraktiviteten kommer til uttrykk på celleoverflaten gjennom ulike peptider, små biter av enkle proteiner.
I cirka 90 prosent av alle kreftformer benytter kreftcellene telomerase og gjør seg dermed sårbare for UV1.

UV1 består av store doser av de peptidene som kommer til uttrykk på overflaten i kreftcellene. Det lærer T-cellene hva de skal være oppmerksomme, på slik at de kan drepe slike celler. Enkelt og genialt

HVA GJØR AT VI TROR UV1 VIL FUNGERE OG HVOR STÅR VI?
Som nevnt har GV1001 blitt testet på rundt 1000 pasienter, erfaringer fra dette har vært med på å optimalisere sammensetningen brukt i UV1.
I tillegg har UV1 blitt testet i fire ulike fase I kliniske studier i totalt 82 pasienter. Studiene viser at vaksinen er trygg i bruk og har gitt sterke signaler på effekt. I tillegg er det en sterk validering at UV1 testes sammen med BP.Det at både klinikere og Big pharma har vist enorm interesse for å gjennomføre studier med UV1 er også naturligvis svært positivt, se bare på inkludering av pasienter, selv i en verdensomspennende pandemi. CEO, Carlos har presisert at det er ingen problemer å få samarbeidsavtaler det som er utfordringen er å velge riktig indikasjon, kombinasjon og partner – for å oppnå maksimal verdi for aksjonærer og pasienter.
Oppsummert har altså Ultimovacs i dag satt de største medisinselskapene i verden opp mot hverandre med de største og mest verdifulle CPI’ene og er svært godt kapitalisert til å gjennomføre studiene og til eventuelle forhandlinger med big pharma. (500 millioner i banken)
Det finnes ikke andre biotekselskap i verden som gjennomfører 5 store fase 2 studier og utvikler en profylaktisk plattform og samtidig ikke brenner mer enn rundt 35 millioner i kvartalet, (se for eksempel Nano som brenner rundt 110 millioner i kvartalet) og samtidig er priset til vanvittige lave 2 mrd.
Om Ultimo klarer å dokumentere tilsvarende effekt i fase2 som i tidligere forsøk har de skapt medisinsk historie! Aksjonærene sitter da på en universell kreftvaksine, som er billig å utvikle, enkel å distribuere og sette på pasientene, (et stikk i magen og reise hjem etter 30 minutter) og uten bivirkninger.
Ledelsen og innsiderne eier 80% av selskapet om det er omtrent ikke fri flyt, dette vil forsterke oppgangen etter hvert som markedet får opp øynene for Ultimovacs og UV1. Eierstrukturen er en stor fordel og noe som i stor grad sikrer at Ultimovacs ikke blir solgt til Big Pharma for knapper og glansbilder.

NØKKELPERSON
En viktig mann for å oppnå best mulig avtaler er Ton Berkien som Ultimovacs utrolig nok klarte å få på kroken for rundt 1.5 år siden. Ton Berkien har i 15 år jobbet med forretningsutvikling og oppkjøp i legemiddelindustrien.
Han har reist verden rundt, møtt forskere, håpefulle gründere og forretningsutviklere, og forhandlet på vegne av giganter som Amgen og Takeda. Kort fortalt er hans jobb å få Ultimovacs på radaren til de store farmasiselskaper over hele verden. En stilling han også hadde i danske Nuevolution, selskapet som i 2019 ble kjøpt opp av Amgen

En viktig driver de siste årene har vært de store internasjonale aktørenes ønsker om å sikre seg patenter på nye legemidler, etter hvert som deres egne bestselgere går ut på patent og derfor ikke lenger gir store inntekter.
Store oppkjøp i denne sektoren er lange prosesser som gjerne starter med at selskapene inngår samarbeidsavtaler.
Det er lett å ty til Algeta som en referanse. Selskapet ble kjøpt opp av Bayer i 2014, men det startet med et samarbeid de begynte med i 2009. Noe av det samme så vi i Nuevolution, vi inngikk en stor samarbeidsavtale i 2016, som igjen trigget et oppkjøp.
Når de store farmasigigantene er på jakt etter mulige samarbeidsavtaler eller kandidater for oppkjøp, er det spesielt to ting de ser etter: Et lovende utviklingsprogram for legemidler, eller en attraktiv teknologiplattform.
I Algeta sitt tilfelle var Bayer først og fremst interessert i selskapets hovedprogram, kreftmedisinen Xofigo.
For Nuevolution var Amgen interessert i teknologiplattformen for screening av molekyler. Denne ville Amgen bruke på flere av deres terapiområder, i hovedsak immunologi og onkologi.

En attraktiv teknologiplattform var også det Santaris Pharma satt med da det ble kjøpt av Roche i 2014.
– Interessen kan bli trigget av enten en teknologiplattform eller et forskningsprogram, eller begge deler.
Studiene som gjennomføres i dag:
Ultimovacs er i gang med to fase 2-studier der de kombinerer kreftvaksinen sin, UV1, med to sjekkpunkthemmere – nivolumab og ipilimumab – i behandling av pasienter med malignt melanom (føflekkreft med spredning) og mesoteliom (kreft i lungesekken, ofte relatert til asbest).
Den første studien, Initium, driver de selv, mens den andre studien, Nipu, er ledet av Åslaug Helland, som er lungekreftoverlege og forskningsleder for kreftklinikken ved Oslo universitetssykehus.

I sistnevnte studie er det farmasiselskapet Bristol-Myers Squibb (BMS), som står bak sjekkpunkthemmerne i studien.
Da nyheten om samarbeidet med dette selskapet ble kjent i desember 2019, skjøt aksjekursen til Ultimovacs i været.
I tillegg til de to fase 2-studiene som allerede er i gang, har Ultimovacs også en samarbeidsavtale med den nordiske gynekologiforeningen og AstraZeneca om en studie på livmorhalskreft.

Her bidrar AstraZeneca med sin sjekkpunkthemmer, durvalumab, og sin PARP-hemmer, olaparib, mens Ultimovacs bidrar med sin UV1-vaksine.
Selskapet har også et samarbeid med Halle University i Tyskland, hvor kombinasjonen UV1 og pembrolizumab testes på pasienter med hode-halskreft.
Det at Ultimovacs dag er partnere med BMS og AstraZeneca må ikke undervurderes.

Kort oppsummert
- Universal kreftvaksine
- Innsiderne og eierne eier 80% av selskapet
- Selv med verdensomspennende pandemi har de lykkes med rekrutering av pasienter
- Klinikerne elsker UV1
- Ingen birvirkninger av betydning
- 5 fase 2 studier med 600 pasienter og de største og mest verdifulle CPI’ene
- Partner med big pharma
- Egen teknologiplattform (TET)
- Ekstremt dyktige ansatte i den ypperste verdensklasse (Ton Berkieb, Carlos de Sousa, Sara Mangsbo, Gustav Gaudernack mm)
- Bransjens laveste cash burn vs studienes størrelse og omfang
- 500 millioner i egenkapital

Ultimovacs er det første biotekselskapet jeg har investert i siden Algeta, selskapet har alt, og den muligheten som ligger her får man kanskje bare en eller to ganger i livet. Oppsiden er enorm, krig, inflasjon og pandemi gjør at man faktisk kan handle Ultimovacs 40% fra toppen, dette til tross for at de i perioden har som verdens kanskje eneste biotekselskap holdt inkluderingstakten opp, forlenget patenter mm.

Oppsiden er enorm, tenk på et tall – en universell kreftvaksine…Her vil det skje mye de neste halvåret.
Anbefaler alle å selv lese seg opp på selskapet, teknologien, studiene de skal gjennomføre, eierstruktur og kompetansen til ledelsen.
Personlig er jeg tungt inn i Ultimovacs og har blitt spurt om å sette kursmål, men det ønsker jeg ikke å gjøre – rett og slett for man vil bli stemplet som useriøs, for kursmålene blir hinsides.
Redigert 11.07.2022 kl 00:39 Du må logge inn for å svare
h3nk1
09.05.2023 kl 22:22 7051

Når man leser sånne innlegg: er dere i det hele tatt innforstått med hva dere kjøper og hvorfor? Dere må ikke finne på å investere i biotek om det dreier seg om tabloid tull og kurs fra dag til dag.
heilo888
10.05.2023 kl 08:29 6854

Oslo, May 10, 2023: Ultimovacs ASA ("Ultimovacs") (OSE ULTI), a clinical-stage
biotechnology leader in novel immunotherapeutic cancer vaccines, announces its
first quarter 2023 results today.

First Quarter 2023 Highlights

* Ultimovacs is well prepared for the data readout from the first two
randomized UV1 Phase II studies in malignant melanoma (INITIUM) and
metastatic pleural mesothelioma (NIPU).
* Data from the INITIUM study were previously expected during the first half
of 2023, based on historical timelines for the disease progression and
standard of care treatment. In April, Ultimovacs announced that it is taking
longer than anticipated for the 156 patients in the INITIUM trial to
experience disease progression. This is positive for the patients and
guidance for readout was extended to the second half of 2023 from first
half.
* Enrollment of 118 patients in the NIPU trial was completed in January 2023.
Topline data continues to be expected during the first half of 2023.
* Enrollment in the randomized Phase II study in head and neck cancer (FOCUS)
is on track and has reached 80%, with 61 out of 75 the patients recruited.
* Ultimovacs received from the European Patent Office a Notice of Intention to
Grant a patent on UV1 in combination with checkpoint inhibitors, a
counterpart to the U.S. patent granted last year.
* Ultimovacs continues to expect that the current cash resources will support
operations until mid-2024, based on current programs. The extension of
timeline for INITIUM topline readout has limited financial impact for
Ultimovacs.

Carlos de Sousa, CEO of Ultimovacs, says:

"In the first quarter of 2023, Ultimovacs made overall good progress with our
ambitious Phase II clinical program to assess the universal cancer vaccine UV1
in a broad range of indications. Patients participating in the INITIUM study in
malignant melanoma are taking longer than anticipated to experience disease
progression when comparing with historical data. Although we have not yet
received the trial data, we are optimistic and encouraged by this positive
development for the patients. We now expect to announce the topline results from
INITIUM in the second half of 2023. The NIPU trial in metastatic pleural
mesothelioma completed enrollment in January this year, and we continue to
expect results in this first half of 2023. Enrollment in the FOCUS study in head
and neck cancer is on track, and we expect results in first half of next year.
With three sets of data from randomized, comparative Phase II trials expected
within a year, we are looking forward to an exciting time ahead as these data
will provide important direction on the best path forward towards regulatory
approval."

Update on UV1 Phase II Clinical Development Program

* INITIUM (malignant melanoma): Enrollment was completed in July 2022 with a
total of 156 patients. Readout expected H2 2023.
* NIPU (metastatic pleural mesothelioma): Enrollment was completed in January
2023 with a total of 118 patients. Readout expected H1 2023.
* FOCUS (head and neck cancer): 61 out of 75 patients have been enrolled to
date, up from 50 as of the previous quarterly report. Readout expected H1
2024.
* DOVACC (ovarian cancer): 24 out of 184 patients have been enrolled to date,
up from 17 as of the previous quarterly report. Readout expected H2 2024.
* LUNGVAC (non-small cell lung cancer): 7 out of 138 patients have been
enrolled to date, up from 2 as of the previous quarterly report. 3 patients
treated with pembrolizumab prior to the change in reimbursement, will be
maintained as a separate sub-group in the trial. Readout expected H2 2025.

First Quarter 2023 Financial Results

* Total operating expenses amounted to MNOK 50.8 in Q1 2023, and total loss
was MNOK 34.1 for the period.
* Net negative cash flow from operations was MNOK 36.6 in Q1 2023, and net
decrease in cash and cash equivalents, not including currency effects, was
MNOK 34.0. Cash and cash equivalents amounted to MNOK 405.5 as per 31 March
2023.

The quarterly report and presentation will be published at 08:00 CET on 10 May
2023 and will be publicly available at the Ultimovacs webpage. The presentation
by the company's management team can be followed as a live webcast
(https://channel.royalcast.com/hegnarmedia/#!/hegnarmedia/20230510_8) at 14:00
CET today, 10 May 2023. The presentation will be held in English and questions
can be submitted throughout the event. The presentation is scheduled to conclude
at 14:55 CET.

For further information, please see www.ultimovacs.com or contact:

Carlos de Sousa, CEO
Email: carlos.desousa@ultimovacs.com
Phone: +47 908 92507

Hans Vassgård Eid, CFO
Email: hans.eid@ultimovacs.com
Phone: +47 482 48632

Anne Worsøe, Head of Investor Relations
Email: anne.worsoe@ultimovacs.com
Phone: +47 906 86815

About Ultimovacs
Ultimovacs is a clinical-stage biotechnology leader in novel immunotherapeutic
cancer vaccines with broad applicability. Ultimovacs' lead cancer vaccine
candidate UV1 is directed against human telomerase (hTERT) an antigen which is
present in 85-90% of cancers in all stages of tumor growth. A broad clinical
program, with Phase II trials in five cancer indications enrolling more than
670 patients, aims to demonstrate UV1's impact in combination with other
immunotherapies in multiple cancer types expressing telomerase and where
patients have unmet medical needs. UV1 is universal, off-the-shelf and easy to
use, and is a patented technology owned by Ultimovacs.

In addition, Ultimovacs' adjuvant platform, based on the proprietary Tetanus-
Epitope-Targeting (TET) technology, combines tumor-specific peptides and
adjuvant in the same molecule and is in Phase I clinical development.

This information is subject of the disclosure requirements pursuant to Section
5-12 in the Norwegian Securities Trading Act.

This stock exchange announcement was published by Joachim Midttun, Finance
Manager at Ultimovacs ASA, on May 10, 2023 at 08:00 CET.
h3nk1
10.05.2023 kl 09:42 6739

En skal merke seg følgende:

«More than 50% of the 670 cancer patients in the five randomized Phase II clinical trials enrolled to date»

Og dét har selskapet fått til gjennom en global pandemi som slo beina under *nesten* alle kliniske studier og selskaper. Åpenbart at klinikerne er interesserte og liker det de ser.

Det er i en helt annen liga av hva samtlige andre i norsk (og nordisk) sektor kan vise til. Betydningen bør ikke gå dem som følger med hus forbi - selv om OSE ikke forstår én promille av hva som er på trappene her.
Redigert 10.05.2023 kl 09:43 Du må logge inn for å svare
heilo888
10.05.2023 kl 11:00 6637

Og media forstår enda mindre! Her er Ulti i Bibransjen og de skriver noe annet i overskriften enn i teksten under🤣!
Dessuten ingenting om utviklingsprogrammet med studiene!
Bare helt utrolig hvilken finanspresse man har i Norge!

"Ultimovacs tapte 37 millioner i første kvartal
Ultimovacs fikk et resultat før skatt på minus 34 millioner kroner i første kvartal 2023, mot minus 37 millioner kroner i samme periode året før.

Det fremgår av bilteknologiselskapets kvartalsrapport onsdag.

Samlet kontant- og kontantekvivalentbeholdning var på 405,5 millioner kroner ved utgangen av første kvartal, sammenlignet med 523,7 millioner kroner ved utgangen av samme kvartal året før.

Ultimovacs forventer fortsatt at de nåværende kontantressursene vil støtte driften frem til midten av 2024, basert på gjeldende programmer, heter det i rapporten
Redigert 10.05.2023 kl 11:00 Du må logge inn for å svare
Anunnaki
10.05.2023 kl 11:40 6600

Utfordrende med AI oppi alt dette da.

Hører AI enkelt har funnet fram til bedre mRNA vaksiner enn dagens.
Dersom Ultimo knekker koden med en kreftvaksine som funker, vil AI enkelt kunne forbedre denne slik at BP med en avansert AI med på laget kan bruke disse resultatene og patentdata for å komme fram til egne og like gode eller overlegne vaksiner?

Er det dette som taler for at prisen på medisin og herunder medisinsk forskning er på vei langt nedover, da datakraft kan overta med overlegen presisjon?
Redigert 10.05.2023 kl 11:41 Du må logge inn for å svare
h3nk1
10.05.2023 kl 11:50 6633

"Dersom Ultimo knekker koden med en kreftvaksine som funker, vil AI enkelt kunne forbedre denne slik at BP med en avansert AI med på laget kan bruke disse resultatene og patentdata for å komme fram til egne og like gode eller overlegne vaksiner?"

Nei. For det første er UV1 patentert. For det andre er target for vaksinen telomerase (hTERT) som er grunnleggende for nesten all kreft. For det tredje vil det ta mange år med (feilede) forsøk og studier for å i det hele tatt nærme seg randomiserte data som Ultimovacs mottar nå.

Markedet for sjekkpunkthemmere og immunterapi er videre ventet å vokse brutalt videre - AI påvirker ikke betalingsvilje- eller evne for livsviktig behandling.

Hva gjelder mRNA og personlig tilpassede vaksiner er det ikke usannsynlig at man vil se "antigen-escape" i så stor grad at det kan slå beina under betydelige andeler av tilnærmingen. Dette får heller ikke AI gjort noe med. Noe som underbygger at telomerase som target er ekstremt verdifullt, dersom det blir validert.
Redigert 10.05.2023 kl 12:14 Du må logge inn for å svare
Rassen
11.05.2023 kl 10:06 6179

Ned 4% første timen. Er det ikke rart når potensialet her er 🚀🚀?? Hvorfor selger folk aksjene sine til 125,-/126,-? Vennligst forklar :)
h3nk1
11.05.2023 kl 10:23 6164

Ja, nå raser det, Rassen. Om du ser på volumet ser du at det er knøttlite. Hva forteller det deg? At det er små aksjonærer som selger av ukjente årsaker. Kanskje de ikke vet hva de eier? Kanskje de prøver å trade taxipenger? Legg til litt sur market-making / algohandel på toppen. Zoom ut litt, så ser du hvor aksjen er på vei.
Redigert 11.05.2023 kl 10:25 Du må logge inn for å svare
Andersiverden
11.05.2023 kl 10:30 6169

Bare minihandler som i ukesvis har jammet kursen. Fryktelig irriterende.
Rassen
11.05.2023 kl 10:41 6167

Ja det er nok det som irriterer meg også.
SirJohnny
15.05.2023 kl 08:36 5664

Falnes kom innom Ultimovacs i helgens aksjesladder episode og fremhevet at selskapet har risiko, men en potensielt enorm oppside, han snakket også litt om forskjellen på persontilpasset og universell tilnærming.
Slettet bruker
15.05.2023 kl 09:43 5556

our valuation of Ultimovacs remains

unchanged at NOK8.0bn or NOK234/share; however,

it is likely to be materially affected by the NIPU and INITIUM results.
Rule
15.05.2023 kl 12:04 5462

Just præcist. To studier der kører på overtid. Virkemåden af UV1 er ens ifht telemorase peptiderne jf tråd starter:

UV1 består av store doser av de peptidene som kommer til uttrykk på overflaten i kreftcellene. Det lærer T-cellene hva de skal være oppmerksomme, på slik at de kan drepe slike celler. Enkelt og genialt

..man der kan sikkert være forskel på hvor mye peptiderne kommer til udtryk og hvilke, så efficacy må vel også forventes at kunne være forskellig på de forskellige kræft former. Det grundlæggende er ens og vi kører på overtid...
SirJohnny
19.05.2023 kl 08:57 5022

Her er det mye som har skjedd siden børsen stengte, Ny CPI, ny potensiell partner, neoadjuvant / tidligfase i lunge - dette er informasjon som trolig har glippet ut av studieleder før Ultimovacs var klar til å børsmelde.. og en av lederne i studien er også en av hovedpersonene bak NIPU, så kan man spørre seg, hadde samme personene kjørt ny studie med UV1 om det ikke viste effekt i NIPU? Her har man faktisk en kjempe mulighet da dette ikke er meldt fra selskapet enda. Det er har også gått to dager til og sannsynligheten for positiv avlesning er nå enda støtte og risk/reward økes drastisk fra dag til dag og nå er det rundt 80% sannsynlighet at NIPU leser av positivt - man har aldri sett en bedre risk/reward blant biotek på OSE, man kan takke et historisk sturt sentement for nettopp det.
Rule
21.05.2023 kl 22:18 4710

Spændende om vi også kommer igennem morgendagen uden en melding om NIPU. Dagene tikker bare på.... :-)
Sydney
22.05.2023 kl 08:56 4630

Utrolig nok en helg uten melding. Nå er vi straks i juni... Hva skjer med nipu? Lukter sensasjon i begge studier eller hva ?
Sydney
22.05.2023 kl 13:42 4439

For oppnådd endepunkter er det over 90% i intium og 80% i nipu pr idag. Tolk det som man vil men risikoen må vel være verdt en investering.
Mdg1
22.05.2023 kl 13:50 4668

Det ender vel her også som med Trvx, Nano og Bgbio. Bare å vente et par år. Er vel aldri noen sinne et biotec selskap på oslo børs som har lykkes?
Slettet bruker
22.05.2023 kl 13:54 4652

Er helt utrolig at kursen handles på disse nivåene nå. Dersom man ønsker å tjene russiske prosenter på få uker er Ultimovacs det beste kjøpet på Oslo børs! Her har man altså rundt 80% sjanse for at kursen går til himmels og caset er derisket til de grader og 20% sjanse for at kursen faller 20-30% med påfølgende risk-on. Jeg sliter med å finne selskaper med bedre risk/reward og har derfor vektet meg ytterligere opp. Jeg liker jo ikke binære caser, men når R/R er på dette nivået klarer jeg ikke å holde fingrene fra kjøpsknappen!
heilo888
22.05.2023 kl 19:35 4446

Lykkes ikke Ulti nå, så tror jeg det blir utrolig stille innen norsk biotek. Men rasjonale og statistikken er med oss i Ulti nå, så tror på suksess.
aksjeintr
22.05.2023 kl 19:39 4447

Mdg1.

Algeta. Solgt for 30(?) milliarder.
Rule
22.05.2023 kl 20:02 4470

Endnu mere bemærkelsesværdig så bør studierne være korreleret fordi UV1 har samme virkemåde på ulike kræftformer.
Man begynder jo helt at håbe på at Ulti også kommer til at melde at NIPU readout også driver ind i H2....
heilo888
22.05.2023 kl 20:13 4438

Nei tror ikke på H2, kommer nok før det. Men det bør være klart at NIPU med gode resultater og Initium utsatt betyr kjøp!
Anunnaki
22.05.2023 kl 20:33 4550

Siden emisjonen i 2021 har aksjekursen falt littegrann, til tross for enorm derisking.
Samtidig har dollarkursen steget med 30% i samme tidsrom. Dollaren går snart gjennom 11 kr, mens Ulti surrer under emisjonskurs.
Snodig utvikling.

Bemerkelsesverdig sjelden mulighet til å kjøpe seg billige lodd med stor vinnersannsynlighet her. Husk at avtaler vil bli gjort i $ så denne kronesvekkelsen vil Ulti-aksjonærene tjene godt på.
Rassen
23.05.2023 kl 15:28 4424

Under 120,- igjen ja…. En ting er sikkert! Den hausinga som skjer på TekInvestor har i hvert null å si på kursen!! Hadde kursen hørt dem tale hadde vi alle vært millionærer 😂😂 Men vi får bare vente og vente. Jo lenger vi venter jo rikere blir vi 😂
Falketind
23.05.2023 kl 15:38 4496

Vi får håpe det og at det ikke blir en kopi av "BergenBio og Nanovector"🤔
Rassen
23.05.2023 kl 15:48 4493

🤞🏼🤞🏾🤞🏼🤞🏾
bj111
23.05.2023 kl 16:59 4508

Risikoen for det er dessverre relativt mye større enn hva dette forum gir inntrykk av. Mange vil nok være veldig uenige i det samtidig som de proklamerer at det finnes en ekstrem potensiell oppside. Vel oppsiden er der fordi risikoen er skyhøy. Hadde det vært meget stor sannsynlighet for suksess ville prisen allerede vert i skyene.
Slettet bruker
23.05.2023 kl 17:10 4522

Leser hver dag på Ultimovacs på TekInvestor, og ikke sett noe haussing der. Men veldig mye god statestikk og simulering basert på kjente studier og rekruttering. Det er faktisk irriterende mye "husk data risk" og lignende forbehold.
h3nk1
23.05.2023 kl 19:17 4434

Hva er din definisjon av «skyhøy» risiko? Det fascinerende og attraktive med dette caset er nettopp at risikoen har blitt gradvis mye lavere. Det er en udiskutabel konsekvens av studienes design. Dette reflekteres ikke på noen måte i kursen.

I dag er man kraftig på overtid vs. historiske kontroller. Er det garantert suksess? Nei. Er det 80+ prosent? Ja, i alle fall for INITIUM. Mange vil mene at det samme er tilfelle for NIPU. Som nå trolig kommer først.

Allikevel er ikke kursen i «skyene». Kanskje ikke så rart når flere titusen norske aksjonærer er nær nullet i PCIB, BGB, NANO, TRVX, SOFT mfl. i samme periode som Ultimovacs rekrutterte store randomiserte studier uten opphold i en global pandemi.
Redigert 23.05.2023 kl 21:33 Du må logge inn for å svare
Rule
23.05.2023 kl 20:30 4334

Markedets standard reaktion er intet nyt er dårligt nyt. For ultimovacs er det stik modset. At kursen kan synke imens sandsynligheden for success stiger dag for dag hænger ganske enkelt ikke sammen. Det er fakta. Med de fakta er der også et bevis for at casen blot styrker sig over tid, som det udvikler sig nu. Men ja, der er risk for et mindre signifikant resultat og et kursfald. Faldet er bare begrænset ifht upside - men ingen kan lide den risiko og det er et binært klik ned. På samme måde som en nyhed der kan komme anytime giver et klik op...
Rule
25.05.2023 kl 10:47 3858

To dage mere uden melding hvor kursen siver stik imod fakta - dag for dag forbedres casen :-)
heilo888
25.05.2023 kl 10:57 3938

Carlos sier nå nylig at Nipu kommer i juni.
Så får smøre seg med enda litt mer tålmodighet!
Redigert 25.05.2023 kl 10:58 Du må logge inn for å svare
Andersiverden
25.05.2023 kl 12:03 3952

Hvor sier han det?
Andersiverden
25.05.2023 kl 12:16 3924

Takk for det. Han er i hvertfall optimist. Det skal han ha.