ULTIMOVACS - once in a lifetime!


Hvem er Ultimovacs og hvorfor de vil lykkes.

Ultimovacs er et norsk legemiddelselskap som er i gang med å utvikle en vaksine som skal kunne anvendes i forbindelse med all type kreft og holde den i sjakk. Selskapet mener at de har mulighet til å videreutvikle vaksinen for å virke forebyggende for pasienter som for eksempel har arvelig kreft i sin familie. Selskapet er spunnet ut av forskning på Radiumhospitalet og ble grunnlagt i 2011. Professor Gustav Gaudernack står bak selskapets ledende produkt, den universell kreftvaksine, UV1.

Gustav Gaudernack var en av de først som hadde ideen til å stimulere kroppens eget immunsystem mot de mutasjonene som fører til kreft, slik at det gjenkjente kreftceller og angrep dem. Den nye kreftvaksinen er den andre generasjonen av teknologien som professor Gustav Gaudernack har arbeidet med siden starten av 90-tallet. Som eneste selskap i verden har Ultimovacs blodprøver helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet som utgangspunktet for sin forskning og optimalisering.
Det første forsøket het GV1001, det var aldri meningen at denne vaksinen skulle være den «endelige» vaksinene, men en del av en to trinns rakett. Gjennom to studier av GV1001 klart man å mobilisere immunforsvaret til henholdsvis 55 og 80 prosent av dem som har fått vaksinen vi kaller GV1001. Noen av de dødssyke lungekreft pasientene har fått gjentatte doser av vaksinen gjennom over 15 år og er fortsatt symptomfrie.

Med utgangspunkt i pasienter som disse langtids overlevende, undersøkte Gaudernack og de andre forskerne i laboratoriet nærmere hvor årsaken ligger til at vaksinen er livsforlengende for enkelte, mens andre hadde liten effekt.
De fant ut at svaret ligger i tre proteinbiter, peptider, som de fant i immunresponsen til pasienter med lang overlevelse.

Basert på disse tre peptidene og 30års erfaring utviklet de det vi i dag kaller UV1.

HVORDAN FUNGERER UV1 OG HVA GJØR DEN UNIK?
Ideen med UV1 er å trene opp immunsystemet til bedre å gjenkjenne kreft. For å unngå oppmerksomheten til T-cellene skjuler kreftcellene det som skiller dem fra andre celler.De kan gjenkjennes ved at de bruker telomerase, som virker inne i cellen. Likevel avsløres cellens bruk av telomerase ved at telomeraktiviteten kommer til uttrykk på celleoverflaten gjennom ulike peptider, små biter av enkle proteiner.
I cirka 90 prosent av alle kreftformer benytter kreftcellene telomerase og gjør seg dermed sårbare for UV1.

UV1 består av store doser av de peptidene som kommer til uttrykk på overflaten i kreftcellene. Det lærer T-cellene hva de skal være oppmerksomme, på slik at de kan drepe slike celler. Enkelt og genialt

HVA GJØR AT VI TROR UV1 VIL FUNGERE OG HVOR STÅR VI?
Som nevnt har GV1001 blitt testet på rundt 1000 pasienter, erfaringer fra dette har vært med på å optimalisere sammensetningen brukt i UV1.
I tillegg har UV1 blitt testet i fire ulike fase I kliniske studier i totalt 82 pasienter. Studiene viser at vaksinen er trygg i bruk og har gitt sterke signaler på effekt. I tillegg er det en sterk validering at UV1 testes sammen med BP.Det at både klinikere og Big pharma har vist enorm interesse for å gjennomføre studier med UV1 er også naturligvis svært positivt, se bare på inkludering av pasienter, selv i en verdensomspennende pandemi. CEO, Carlos har presisert at det er ingen problemer å få samarbeidsavtaler det som er utfordringen er å velge riktig indikasjon, kombinasjon og partner – for å oppnå maksimal verdi for aksjonærer og pasienter.
Oppsummert har altså Ultimovacs i dag satt de største medisinselskapene i verden opp mot hverandre med de største og mest verdifulle CPI’ene og er svært godt kapitalisert til å gjennomføre studiene og til eventuelle forhandlinger med big pharma. (500 millioner i banken)
Det finnes ikke andre biotekselskap i verden som gjennomfører 5 store fase 2 studier og utvikler en profylaktisk plattform og samtidig ikke brenner mer enn rundt 35 millioner i kvartalet, (se for eksempel Nano som brenner rundt 110 millioner i kvartalet) og samtidig er priset til vanvittige lave 2 mrd.
Om Ultimo klarer å dokumentere tilsvarende effekt i fase2 som i tidligere forsøk har de skapt medisinsk historie! Aksjonærene sitter da på en universell kreftvaksine, som er billig å utvikle, enkel å distribuere og sette på pasientene, (et stikk i magen og reise hjem etter 30 minutter) og uten bivirkninger.
Ledelsen og innsiderne eier 80% av selskapet om det er omtrent ikke fri flyt, dette vil forsterke oppgangen etter hvert som markedet får opp øynene for Ultimovacs og UV1. Eierstrukturen er en stor fordel og noe som i stor grad sikrer at Ultimovacs ikke blir solgt til Big Pharma for knapper og glansbilder.

NØKKELPERSON
En viktig mann for å oppnå best mulig avtaler er Ton Berkien som Ultimovacs utrolig nok klarte å få på kroken for rundt 1.5 år siden. Ton Berkien har i 15 år jobbet med forretningsutvikling og oppkjøp i legemiddelindustrien.
Han har reist verden rundt, møtt forskere, håpefulle gründere og forretningsutviklere, og forhandlet på vegne av giganter som Amgen og Takeda. Kort fortalt er hans jobb å få Ultimovacs på radaren til de store farmasiselskaper over hele verden. En stilling han også hadde i danske Nuevolution, selskapet som i 2019 ble kjøpt opp av Amgen

En viktig driver de siste årene har vært de store internasjonale aktørenes ønsker om å sikre seg patenter på nye legemidler, etter hvert som deres egne bestselgere går ut på patent og derfor ikke lenger gir store inntekter.
Store oppkjøp i denne sektoren er lange prosesser som gjerne starter med at selskapene inngår samarbeidsavtaler.
Det er lett å ty til Algeta som en referanse. Selskapet ble kjøpt opp av Bayer i 2014, men det startet med et samarbeid de begynte med i 2009. Noe av det samme så vi i Nuevolution, vi inngikk en stor samarbeidsavtale i 2016, som igjen trigget et oppkjøp.
Når de store farmasigigantene er på jakt etter mulige samarbeidsavtaler eller kandidater for oppkjøp, er det spesielt to ting de ser etter: Et lovende utviklingsprogram for legemidler, eller en attraktiv teknologiplattform.
I Algeta sitt tilfelle var Bayer først og fremst interessert i selskapets hovedprogram, kreftmedisinen Xofigo.
For Nuevolution var Amgen interessert i teknologiplattformen for screening av molekyler. Denne ville Amgen bruke på flere av deres terapiområder, i hovedsak immunologi og onkologi.

En attraktiv teknologiplattform var også det Santaris Pharma satt med da det ble kjøpt av Roche i 2014.
– Interessen kan bli trigget av enten en teknologiplattform eller et forskningsprogram, eller begge deler.
Studiene som gjennomføres i dag:
Ultimovacs er i gang med to fase 2-studier der de kombinerer kreftvaksinen sin, UV1, med to sjekkpunkthemmere – nivolumab og ipilimumab – i behandling av pasienter med malignt melanom (føflekkreft med spredning) og mesoteliom (kreft i lungesekken, ofte relatert til asbest).
Den første studien, Initium, driver de selv, mens den andre studien, Nipu, er ledet av Åslaug Helland, som er lungekreftoverlege og forskningsleder for kreftklinikken ved Oslo universitetssykehus.

I sistnevnte studie er det farmasiselskapet Bristol-Myers Squibb (BMS), som står bak sjekkpunkthemmerne i studien.
Da nyheten om samarbeidet med dette selskapet ble kjent i desember 2019, skjøt aksjekursen til Ultimovacs i været.
I tillegg til de to fase 2-studiene som allerede er i gang, har Ultimovacs også en samarbeidsavtale med den nordiske gynekologiforeningen og AstraZeneca om en studie på livmorhalskreft.

Her bidrar AstraZeneca med sin sjekkpunkthemmer, durvalumab, og sin PARP-hemmer, olaparib, mens Ultimovacs bidrar med sin UV1-vaksine.
Selskapet har også et samarbeid med Halle University i Tyskland, hvor kombinasjonen UV1 og pembrolizumab testes på pasienter med hode-halskreft.
Det at Ultimovacs dag er partnere med BMS og AstraZeneca må ikke undervurderes.

Kort oppsummert
- Universal kreftvaksine
- Innsiderne og eierne eier 80% av selskapet
- Selv med verdensomspennende pandemi har de lykkes med rekrutering av pasienter
- Klinikerne elsker UV1
- Ingen birvirkninger av betydning
- 5 fase 2 studier med 600 pasienter og de største og mest verdifulle CPI’ene
- Partner med big pharma
- Egen teknologiplattform (TET)
- Ekstremt dyktige ansatte i den ypperste verdensklasse (Ton Berkieb, Carlos de Sousa, Sara Mangsbo, Gustav Gaudernack mm)
- Bransjens laveste cash burn vs studienes størrelse og omfang
- 500 millioner i egenkapital

Ultimovacs er det første biotekselskapet jeg har investert i siden Algeta, selskapet har alt, og den muligheten som ligger her får man kanskje bare en eller to ganger i livet. Oppsiden er enorm, krig, inflasjon og pandemi gjør at man faktisk kan handle Ultimovacs 40% fra toppen, dette til tross for at de i perioden har som verdens kanskje eneste biotekselskap holdt inkluderingstakten opp, forlenget patenter mm.

Oppsiden er enorm, tenk på et tall – en universell kreftvaksine…Her vil det skje mye de neste halvåret.
Anbefaler alle å selv lese seg opp på selskapet, teknologien, studiene de skal gjennomføre, eierstruktur og kompetansen til ledelsen.
Personlig er jeg tungt inn i Ultimovacs og har blitt spurt om å sette kursmål, men det ønsker jeg ikke å gjøre – rett og slett for man vil bli stemplet som useriøs, for kursmålene blir hinsides.
Redigert 11.07.2022 kl 00:39 Du må logge inn for å svare

Once in a lifetime - få uker igjen, det begynner å stramme seg til. Hold på aksjene - dette blir bra.

Ligger spærre på 144 nå.
Når den blir borte bærer det vidre oppover

Tiden for kunngjøring ble dramatisk forkortet i dag.
Tidligere er det blitt sagt innen mars/april.
Nå meldes det innen mars, pluteslig er det bare 6 uker og tiden er inne for å gå inn for fult.
Det forklarer oppgangen etter jul

Bikker nok 150kr i dag
Rule
16.01.2024 kl 21:13 5707

Ja, det var en god nyhed. Og det forkorter shorternes tid til at dække ind. De næste 6 uger kan blive Gøy...
Anunnaki
17.01.2024 kl 10:52 5350

Short er nok satt og bygget opp nettopp med formål å ta unna risiko for noen med mange aksjer og/eller opsjoner.
Denne vil ikke bli dekket inn i forkant av initium-res kommer da hensikten nettopp er å sitte undervektet/nøytral gjennom avlesningen, så jeg tror man bør legge fra seg den ideen om at shorten i ULTI er djevelens arbeid, og at den snart vil gi et gamestop moment i Ultikursen.

Som Peter Warren og andre DN-skribenter etc har harselert med ex alpinstjerner for sin kritikk av shorting, og at kompetansen helt klart er større i alpinbakken.
Det er vanskelig å forstå, og shorting har nok sine bruksområder som kan være et godt verktøy for å sikre et åpent og fungerende marked.
Som f.eks. om en storeier og folk i ledelsen med hundretusener av opsjoner ønsker å redusere sin risiko og sikre inn gevinst gjennom "The moment" for selskapet, uten å lempe ut aksjer... Da er det mulig å bestille en short og betale lånerenter for aksjene og honorar til hedgefondet for denne jobben.

På samme måte som at det er irrelevant om det skulle komme en emisjon i etterkant av initium, så er denne shorten ikke noe å rive av seg håret og ligge våken om natta for. Janus og andre jobber antagelig for en kunde, og det hjelper ikke å gå i strupen på de med presentasjoner etc for å snu de. Folketrygdfondet kan man jo ta debatten med om man mener denne praksisen burde forbys og at det kun skal være tillatt å vedde på kursoppgang på norske handelsplasser.

Det som gjelder nå er It's all inn the data! Emisjonsprat og shortkonspirasjoner er bare støy.
Og ut fra historiske data i sammenlignbare studier peker dette temmelig klart i favør av at UV1 har en god effekt.
Og glem ikke at UV1 er en off the shelf universal vaccine - easy to administer, easy to use. Applicable to everyone through intradermal injections.
Redigert 17.01.2024 kl 10:58 Du må logge inn for å svare

Ja, farma aksjer er ikke lett å investere i. Har tidligere vært inne i flere aksjer i dette segmentet, med varierende hell. Det er jo vanskelig for en utenforstående og vurdere hvordan forskningen utvikler seg.
En hovedgrunn til att jeg har gått inn i er att Einarson har satset 500 000 av egne midler.
Han han er vel den som kjenner selskapet best. Han har som en regel for seg selv å ikke sitte med aksjer i portefølge selskapene til radforsk.
Han er leder av radforsk stiftelsen
Men har nå gjort ett unntak og satset en betydelig sum .
Han har tydelig troa på att resultatet som kommer i mars er positivt.
Han er ikke inne i finans mafiaen eller har andre bindinger til meglerhus mm, som ofte har sin egen agenda på bekostning av småaksjonærer
Dette var det som gjorde att jeg trukket på kjøpsknappen
Redigert 17.01.2024 kl 11:39 Du må logge inn for å svare

Ja, slik sett er vi ganske like. Har hatt varierende hell i Biotec, og var egentlig ferdig med det segmentet. Men sitter nå både i Ulti og PHO. Og har som vanlig stor tro på begge to. Men har jeg rett? Det vil kun de nærmeste månedene vise.
Rule
11.02.2024 kl 22:20 4598

Vi taler om uger for Ultimovacs. Vi må nok sige at denne Once-in-a-lifetime chance er forsvundet om 3-5 uger. Ja nogen tror endda at news om antal events i kontrol og eksperiment arm kunne komme i februar. Brace for impact or buckle-up for take-off ... rampen opad har formet sig det sidste stykke tid ... skal nok komme mere rally imod Marts ...
Redigert 11.02.2024 kl 22:21 Du må logge inn for å svare
elnomi
11.02.2024 kl 22:37 4565

Dette kam bli årets vinneraksje på ose. Bør inn i porteføljen for 24.

Ville tro att de kommer med data raskt etter at de er klare, for å hindre att det kommer lekkasje ut i markedet . kommer vel tidlig i mars
elnomi
11.02.2024 kl 23:01 4566

Mellom 04.mars og 12.mars er mitt tips!
Den meldingen blir utrolig spennende å lese. Satser på at dette blir en reprise på Algeta.

Ja, la oss håpe på en reprise på Algeta, men nå med afterburner! Algeta solgte jeg meg utgav alt for tidlig. Det skal ikke skje i caset Ultimovacs.
Gunnars
12.02.2024 kl 10:00 4373

Anus sliter nå med å holde den nede. Skulle bare mangle med gode odds mot god avlesning støttet av våre gode gravere og tallknusere.
Once in a lifetime, og som de dyktige skriver

" UV1 er en off the shelf universal vaccine - easy to administer, easy to use. Applicable to everyone through intradermal injections."

Så får man prøve å tolke kroppsspråket på Q4 på onsdag. 😀
Gunnars
12.02.2024 kl 10:23 4334

Vi er bortskjemt på dyktige folk som har god peiling på kroppsspråk. Enig i at man kan lese mye utav det. Hadde kanskje forventet at det kom ut noen små lekkasjer etter helgen, men foreløpig ser det ut til at det er potte tett.
Vi får leve i spenning, kanskje får vi en ny Algeta, det hadde gjort seg.

"DOVACC – Eggstokkreft: Topplinjedata om det primære endepunktet er forventet i H2 2024. Ultimovacs vil gjennomgå veiledningen og forventer å gi en oppdatering med Q4 2023-rapporten". Dette er hva jeg finner fra selskapets hjemmesider. Så får vi se da.
Lodge
12.02.2024 kl 14:33 3994

Vi får nesten satse på at det ikke kommer noe positivt på Q4 (jeg håper selvsagt det kommer noe positivt), for da blir vel kursen som vanlig ved positive nyheter dunket nedover. Bare se i dag på en «vanlig» dag: 11:07:24, kurs kr. 136.60,-, 1000 aksjer ut, kurs kr. 135,60,-. 11:28:11, kurs kr. 136,40,-, 1000 aksjer ut, kurs kr. 135,80. 11:39:59, kurs kr. 136,40.-, 1000 aksjer ut, kurs kr. 135,40,-. Sånn er det veldig ofte som alle vet, tilfeldig? En gang må det jo løsne skikkelig!
Rule
12.02.2024 kl 19:56 3754

Ja, det bliver svært interessant. Forventede data for kontrol armen vrides og vendes og drejes på TI - men uanset hvordan de analyseres så er det så urimelig stor sandsynlighed for at UV1 har signifikant effekt at man ikke forstår det...og at man ikke forstår dagens kurs.
Tota
12.02.2024 kl 20:38 3670

To ting ekspertene på TI ikke forstår. Jeg tror de mente at hvis studiemålet ikke var nådd i mai ifjor da ville det være en p-verdi <0.01 eller var det 0.001. Nå må studien "tvangsavleses" - da skal kanskje p-verdien være i et område man ikke finner i biologiske studier?. Det er ihvertfall spennende. Minner meg litt om forventningen til Nano sin fase 2 studie som ikke kunne gå feil -
rockpus
12.02.2024 kl 22:00 3546

Ingen grunn til store forventninger på Q4. Det er avlesning av INITIUM i mars som teller. Og det må også selskapets ledelse vente på.
Rassen
12.02.2024 kl 22:04 3679

Helt korrekt. Q4 betyr ingen ting.

Q4 er historie og betyr ikke noe, men det handler også litt om fremtiden. Det kommer ofte frem i Q/A seksjonen. Det er ofte det mest spennende i presentasjonene slik jeg ser det.
Rule
13.02.2024 kl 01:23 3563

helt enig - selvtilliden af CEO og forklaringer der gives - ingen kan forklare hvorfor der ikke er kommet flere events med sygdom progression i Initium - CEO sin søn har tømt konti og sparebøsse og lastet aktier til ribben ...
Rule
13.02.2024 kl 11:48 3382

Utroligt - så tog Nykode fokus alt imens ulti står få uger foran dette århundredes muligt største sentasjon inden for kræft behandling. Alt imens kursen er udvombet. En fodbold spiller contra real toplinjen resultater og Q reporting imorgen…
Hvad følger du..? Kendis contra real nærtstående value inflection point…?
Gunnars
13.02.2024 kl 14:22 3242

Staedy as she goes, ser vi har fin jevn stigning og at de litt større postene går med stadig høyere kurser.
De fleste ser ut til å holde godt, vanskeligere og vanskeligere å riste ut nølere, skulle bare mangle, oddsene er gode folkens, og fradraget er meget godt ved tap, men er sikker på at dette går veien. Hold!
Gunnars
13.02.2024 kl 14:27 3255

Dæven....mulig lekkasje, spennende. :)

Tanker rundt kursen ved fremleggelsen, positiv/negativ? Spennende!

ser ut som volumet øker
Gunnars
13.02.2024 kl 15:31 3193

Som jeg har beskrevet tidligere

U kan vi vel si er verdensledende. Ingen har greid langtidsoverlevere i en av verdens verste kreftformer.
Får de gode resultater etter datavaskingen i Intium som starter dm, er selskapet i spill. Da har de store sett på tallene en stund, og vil nok komme på banen.

Det er store tall på inntjenings potensiale for en kreft vaksine som dekker 85% av dagens tilfeller.

Størrelse på markedet er beregnet til 650 mrd NOK i 2026, beregnet av dyktige på tek.

Dette blir bare antagelser fra en lekmann, men et forsiktig anslag for verdien på u vil være i størrelsesorden 1200-1600 pluss/minus 100.

Regner med at u er solgt innen utgang 2024.

Har lagt hodet på blokka med denne utregningen, og den er kun basert på magefølelse, så får vi se. :)
Rule
13.02.2024 kl 17:13 3168

Jeg mener at der var en fra ledelsen der fik udtalt at hvis det går vejen i Initium så bliver det "Donald Duck" tal... :-)
Q-report kunne godt sætte lidt mere damp på kedlerne. CEO er tydelig uenig med markedet når han sender sønneke i byen for at hamstre aktier og køber lidt flere selv, selvom han er over-øst med optioner. Signalet fra den side er ikke til at tage fejl af.....
Lykke til imorgen....
rockpus
13.02.2024 kl 17:44 3088

Hva er det du tror CEO kan si om INITIUM i morgen? Hvorfor skape forventninger til noe som ikke er mulig å si noe om før det publiseres?
Hugoil
13.02.2024 kl 19:53 2951

Ser sånn ut når de handler med seg selv.
"Lodge
I går kl 14:33
1826
Vi får nesten satse på at det ikke kommer noe positivt på Q4 (jeg håper selvsagt det kommer noe positivt), for da blir vel kursen som vanlig ved positive nyheter dunket nedover. Bare se i dag på en «vanlig» dag: 11:07:24, kurs kr. 136.60,-, 1000 aksjer ut, kurs kr. 135,60,-. 11:28:11, kurs kr. 136,40,-, 1000 aksjer ut, kurs kr. 135,80. 11:39:59, kurs kr. 136,40.-, 1000 aksjer ut, kurs kr. 135,40,-. Sånn er det veldig ofte som alle vet, tilfeldig? En gang må det jo løsne skikkelig!"

Tota:
Jeg forstod ikke. Sikker på at du vet hva du mente?


Annunaki, en av de som kom fra himmelen:
Virker som du har god oversikt, takk for innsikt. Mener du virkelig at det kan være ledelse som shorter, hvordan sånn rent kybernetisk? Opsjonene trenger de vel ikke shorte (men kanskje de kan tilby/skrive dem til shorterene?).
Kan det være at Folkefiendefondet selv shorter - ved å låne ut sine aksjer til et mandat satt bort over flere år til Janus? Og så kjøper de i emisjoner til kybernetisk selvfølgelig da fordelaktige kurser??

"
Anunnaki
17.01.2024 kl 10:52
3737
Short er nok satt og bygget opp nettopp med formål å ta unna risiko for noen med mange aksjer og/eller opsjoner.
Denne vil ikke bli dekket inn i forkant av initium-res kommer da hensikten nettopp er å sitte undervektet/nøytral gjennom avlesningen, så jeg tror man bør legge fra seg den ideen om at shorten i ULTI er djevelens arbeid, og at den snart vil gi et gamestop moment i Ultikursen.

Som Peter Warren og andre DN-skribenter etc har harselert med ex alpinstjerner for sin kritikk av shorting, og at kompetansen helt klart er større i alpinbakken.
Det er vanskelig å forstå, og shorting har nok sine bruksområder som kan være et godt verktøy for å sikre et åpent og fungerende marked.
Som f.eks. om en storeier og folk i ledelsen med hundretusener av opsjoner ønsker å redusere sin risiko og sikre inn gevinst gjennom "The moment" for selskapet, uten å lempe ut aksjer... Da er det mulig å bestille en short og betale lånerenter for aksjene og honorar til hedgefondet for denne jobben.

På samme måte som at det er irrelevant om det skulle komme en emisjon i etterkant av initium, så er denne shorten ikke noe å rive av seg håret og ligge våken om natta for. Janus og andre jobber antagelig for en kunde, og det hjelper ikke å gå i strupen på de med presentasjoner etc for å snu de. Folketrygdfondet kan man jo ta debatten med om man mener denne praksisen burde forbys og at det kun skal være tillatt å vedde på kursoppgang på norske handelsplasser.

Det som gjelder nå er It's all inn the data! Emisjonsprat og shortkonspirasjoner er bare støy.
Og ut fra historiske data i sammenlignbare studier peker dette temmelig klart i favør av at UV1 har en god effekt.
Og glem ikke at UV1 er en off the shelf universal vaccine - easy to administer, easy to use. Applicable to everyone through intradermal injections.
Redigert 17.01.2024 kl 10:58
"

Herre Yemeni!
Hvor pragmatisk er det mulig at jahvlene kan bli, at de kalrer å bite seg selv i halen elelr annet??

DA må vi i tilfelle sette Finnestilsynet på dem!
Redigert 13.02.2024 kl 20:15 Du må logge inn for å svare
Rassen
13.02.2024 kl 21:01 2985

Sykt hausing på TekInvestor!! Der snakker de om 25x osv…. Ingen av dem som kan vite hva aksjen er verdt dersom det blir positivt i mars…. Men ALLE kommer med egne spådommer 😂😂
rockpus
13.02.2024 kl 21:48 2928

Ikke noe galt å leke litt med tall, om man er investert i en aksje som dette. Synes de ulike begrunnelser er gode jeg!

var inne på Tekinvest nå, mye flott info der.
ULT ha mange bein å stå på/mange, studier fase 2.
Anbefaler å lese seg opp der

Fourth Quarter 2023 Highlights
Near-term readout of UV1 Phase II study INITIUM in unresectable or metastatic malignant
melanoma
• On January 16, 2024, Ultimovacs announced that the last patient enrolled in the INITIUM
trial has now been followed for 18 months, thereby enabling the readout of the primary
endpoint. The Company expects to announce topline results from the randomized Phase
II clinical trial in March this year. With a positive topline result from the trial, the ambition
is to present the study results at an upcoming international conference and in a highimpact medical journal.
• On October 31, 2023, Ultimovacs announced that a suggested INITIUM study protocol
amendment allowing data cut-off 18 months after inclusion of last patient if 70 endpoints
have not occurred was accepted by relevant regulatory authorities. The amendment
followed the observation that very few endpoints occurred during 2023. By mid-January
3
Fourth Quarter 2023
2024, the last enrolled patient had completed follow-up time of 18 monthstriggering data
cut-off. The protocol amendment maintains the integrity of the study statistics without
materially affecting the scientific value of the clinical trial. The topline results from the
study are expected in March 2024.
• On November 2, 2023, the Company announced the completed enrollment of 21 patients
in the INITIUM supplementary single-arm study in malignant melanoma. The objective of
the study is to investigate how immune responses against telomerase transfers into antitumor activity and clinical benefit for the patients.
Clinically meaningful survival data reported at the ESMO Congress in UV1 Phase II study
NIPU in malignant mesothelioma
• NIPU trial principal investigator, Professor Åslaug Helland, MD, PhD, reported the results
from the study in second-line treatment of patients with malignant mesothelioma as an
oral presentation at the ESMO Congress 2023 in Madrid in October. The data presented
showed that UV1, as add-on to the checkpoint inhibitors ipilimumab and nivolumab,
demonstrated a clinically meaningful overall survival benefit after a relevant observation
period, with no added toxicities compared to ipilimumab and nivolumab alone. The study
also reported that 31% of the patients treated with UV1 experienced an objective
response, as compared to 16% in the control group. An analysis of the Hazard Ratio in
Overall Survival showed that UV1 cancer vaccination combined with ipilimumab and
nivolumab reduced the risk of death by 27%.
• On October 9, 2023, Ultimovacs announced that the U.S. Food and Drug Administration
(FDA) has granted Orphan Drug Designation (ODD) to the Company’s therapeutic cancer
vaccine UV1 for the treatment of patients with mesothelioma.
• On February 5, 2024, Ultimovacs announced that the U.S. Food and Drug Administration
(FDA) has granted Fast Track designation to the Company’s therapeutic cancer vaccine
UV1 in combination with ipilimumab and nivolumab for the treatment of patients with
unresectable malignant pleural mesothelioma to improve overall survival.
Demonstrated sustained long-term survival in Phase I study UV1-103 in malignant melanoma
• On October 12, 2023, Ultimovacs reported sustained long-term overall survival in patients
treated with UV1 cancer vaccine in the UV1-103 Phase I study in malignant melanoma. No
confirmed patient deaths occurred in Cohort 1 between the 3-year and 4-year follow-up
period.
Exploratory Phase I TENDU study of TET technology met primary endpoint
• On December, 18, 2023, Ultimovacs announced that the dose-escalation, first-in-human
Phase I trial showed good safety and tolerability across all dose cohorts, and met the
primary endpoint of the study. Data included observations of immune activation with
vaccine specific T cell responses. In addi�on to the trial results, advancements in preclinical
research, technology development and product manufacturing provide a valuable
4
Fourth Quarter 2023
founda�on for the future development of the TET technology and TET-based vaccine
candidates.
Clinical trials update
UV1 Phase II program
Ultimovacs-sponsored trials
• INITIUM (malignant melanoma): Evaluating ipilimumab and nivolumab +/- UV1. The
enrollment of 156 patients was completed in July 2022. Topline results are expected
in March 2024.
• INITIUM Supplementary Study: Evaluating UV1 + ipilimumab and nivolumab.
Enrollment of the single arm supplementary study, which will not be included in the
INITIUM topline results, was completed in October 2023, with a total of 21 patients.
Investigator-initiated trials
• NIPU (metastatic pleural mesothelioma): Evaluating ipilimumab and nivolumab +/-
UV1. The enrollment of 118 patients was completed in January 2023. The study results
were presented at the ESMO Congress in October 2023.
• FOCUS (head and neck cancer): Evaluating pembrolizumab +/- UV1. The enrollment of
75 patients was completed in August 2023. The readout is expected in the second half
of 2024.
• DOVACC (ovarian cancer): Evaluating olaparib and durvalumab +/- UV1 vs. olaparib
alone. 75 out of 184 patients have been enrolled to date, up from 46 as of the previous
quarterly report. The multinational trial in ten European countries took longer to
initiate than anticipated during the pandemic. The readout is expected in H1 2025
(previously guided to H2 2024).
• LUNGVAC (non-small cell lung cancer): Evaluating cemiplimab +/- UV1. 23 out of 138
patients have been enrolled to date, up from 13 as of the previous quarterly report. In
addition, 3 patients have received treatment with pembrolizumab +/- UV1. The
sponsor is currently investigating various possibilities to accelerate the trial
enrollment. The readout is expected in H1 2026 (previously guided to H2 2025).
TENDU Phase I trial (prostate cancer) based on the TET technology:
• The enrollment of 12 patients was completed in December 2022. The results from the
study were announced in December 2023.
Financial update
• Ultimovacs expects that the current cash resources will support operations through 2024
based on current programs and plans.
• Total operating expenses amounted to MNOK 59.6 in Q4 2023 and MNOK 215.7 FY 2023.
Total loss was MNOK 55.9 for the period and MNOK 189.2 in FY2023.
• Net negative cash flow from operations was MNOK 42.4 in Q4 2023, and net decrease in
cash and cash equivalents, not including currency effects, was MNOK 38.9 during Q4 2023.
Cash and cash equivalents amounted to MNOK 266.6 as of December 31, 2023.
5
Fourth Quarter 2023
• On 9 November 2023, 9,600 options granted under Ultimovacs’ option program were
exercised at an average strike price of NOK 31.25 per share. Subsequently, the Company’s
share capital was increased by NOK 960 by issuing 9,600 new shares, giving a total of
34,406,061 shares issued as of 31 December 2023, each share of par value NOK 0.10.
Key financials
NOK (000) Unaudited Q4-23 Q4-22 FY23 FY22
Total revenues - - - -
Total operating expenses 59 626 72 255 215 736 183 631
Operating profit (loss) (59 626) (72 255) (215 736) (183 631)
Profit (loss) for the period (55 931) (70 513) (189 239) (167 792)
Diluted and undiluted earnings / (loss) per share (NOK) (1.6) (2.1) (5.5) (4.9)
Net increase / (decrease) in cash and cash equivalents (38 919) (42 137) (177 640) (155 426)
Cash and cash equivalents at end of period 266 559 425 309 266 559 425 309
NOK/EUR - 11.2405
C
elnomi
14.02.2024 kl 08:45 2461

Fra et annet forum. Legg merket til at de presiserer at cash holder ut 2024.Dvs. alle rykter om emisjon tidlig i år er bare grunnløst vissvass, og pengene holder langt forbi Initium avlesning (i motsetning til hva enkelte prøvde å slenge ut påståtte rykter om).
Rassen
14.02.2024 kl 08:55 2416

Birgitte på TekInvestor : Bør ikke åpne under 150,- i dag 😂😂😂😂 dummeste jeg har lest så langt i dag.
Redigert 14.02.2024 kl 08:56 Du må logge inn for å svare