$$$PPPGGGSSS$$$ PartyTime in the house y'all!

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
05.08.2022 kl 12:55
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)

"Lolly-lo" ztyle hele uka
https://youtu.be/WJozYon2fEQ

🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊


...

PAPIRGREPET SOM GJØR 5 GANGEREN

Kjekt å være International Seabed Organization (MODM) foretrukne seismikkleverandør.

Ressurspotensialet på eksempelvis norsk sokkel skal være om lag 700 milliarder kroner ifølge Rystad. Interessen for havbunnsmineraler er stigende globalt, med eksempelvis The Metals Company som ble opprettet i fjor og lett hentet 570 millioner dollar rede penger til å lykkes med å finne og sutte ressusene, såkalte noduler som ligger strødd på havbunnen, opp. Men oppdragsgiverne for seismikk ser i hovedsak ut til å være de enkelte lands regjeringer inntil videre, Polen i dette tilfelle.

Endel investorer ønsker å posisjonere seg inn mot havbunnsmineraler tidlig. I Norge er Green Minerals børsnotert med en mcap på 129.508M, og utgjør således storparten av verdien i morselselskapet GEG (gamle SBX).

OFG vil trolig danne grunnlaget når PGS velger å børsnotere sin Marine Havbunnsmineraler virksomhet. Slik tilsvarende PGS kontrollerte C Store kanskje vil ligge i bunn for børsnotert CCS satsing.

Kjøp PGS. Få andel i det seismiske duopolet som er en forutsetning for fortsatt virksomhet for Verdens mest betalingsdyktige kunder i olje og gass. Få med aksjer når de to nye selskapene innen fremtidsnæringene Marine Havbunnsmineraler og CCS blir opprettet. Er de verdt noe? Tja i GEG (gamle SBX) utgjør GEM i hvertfall storparten. Kan en papirkonstruksjon mer enn doble selskapsverdien? Ja og den er ikke benyttet enda ... Fasit viser at SBX gikk fra 2.5 i november 2020, til 12 i feb 2021 på dette grepet. Altså nesten 5-gangern! Men de langsiktige industribyggerne i PGS tenker trolig annerledes, var formålet kun å midlertidig blåse opp kursen var det mye de kunne gjort. Her legges sten på sten for å bli en utbyttemaskin deluxe
Redigert 05.08.2022 kl 09:00 Du må logge inn for å svare
MrBoring
18.07.2022 kl 09:39 4804

Du kan jo ha rett, men meldingen indikerer ikke det.

"Following the subsequent offering in PGS concluded on 15 July, where the outstanding shares in the Company increased to 655 062 083, MH Capital’s shareholding as a % of outstanding shares dropped to 4,89%. The number of shares held by MH Capital remains unchanged at 32 039 511 shares."

MH Capital har samme antall aksjer men har nå mindre enn 5% da det er flere aksjer i selskapet.

Det stemmer, men her snakker vi om å male rødt, da starter du øverst

Kjøper mye aksjer her i dag, nesen er ikke rød
Redigert 18.07.2022 kl 09:43 Du må logge inn for å svare

Kjøp vedlikeholdsfrie materialer så slipper man å se maling tørke:)! Siste sjanse for å få PGS under kr 6.

HP17, du og alle andre tror vel ikke på 8 kroner i kurs i løpet av denne uken? PGS har gått som ei kule siden januar og nå skal den nedover igjen. Dvs den er jo korrigert en del ned, men lave 5-tallet og muligens høye 4-tallet er meget sannsynlig. Men du får høre med Rischioso vennen din om hva hen mener. Hen begynte å kjøpe langt høyere en dagens kurs, men du kjøper og selger aldri uten å ha spurt hen først. Kr 5 r mer sannsynlig en kr 8 og d i lang tid fremover. Krone 8 var jo bare tull

Om dette er løgn så er d bare å melde til admin

En ting er sikkert, er mange bikkjer som sitter å sikler i dette papiret.
Ser at antall nye aksjonærer har økt betraktelig i PGS de siste ukene. The Trend is your friend:)!

Ja, kan du se en eneste grunn for at et seismikk selskap, som går fra ´konkurs´ overheng, til restrukturert, til å gå inn i 20 års syklus skal falle?
Dette er av så kortvarig art at det er høy risk å vente, emi maset har pågått i 2 måneder allerede, snart er maset over og da har en en aksje langt høyere i kurs.

Fint med profetier ala "...og nå skal den nedover igjen" og "...men lave 5-tallet og muligens høye 4-tallet er meget sannsynlig". Altså da er det klart - den SKAL nedover og det er "MEGET sannsynlig" at den skal ned på 4-tallet igjen....

Dette var en dybdgående analyse - og jeg er sikker på at Tveitereid kom frem til samme konklusjon i sin analyse når han (igjen) kjøpte 1 mill aksjer i PGS...Husker veldig godt hvordan kursen utviklet seg etter han sist kjøpte 1 mill aksjer i PGS...:)
Redigert 18.07.2022 kl 10:42 Du må logge inn for å svare

Og får 2 uker siden, når kursen lå rundt kr 8, var Investech positiv...
oppturen
18.07.2022 kl 10:36 4115

Hvorfor skal kursen stoppe på 4, når galskapen rår så er det vel bare å selge ned ti 50 øringen ? All inn i krypto ?
🤡

Longsitinbulk - opprinnelig skrev du i ditt innlegg at MH Capital skal selge seg ut av PGS. Regner med at du har endret innlegget fordi du IKKE har noe grunnlag for å hevde det - ihvertfall ikke basert på børsmelding som kom i dag. MH Capital fikk ikke deltatt i rep emi (deltok i den rettede emisjonen) og det er grunnen til at deres prosentvise eierandel blir redusert - men har fortsatt like mange antall aksjer. De har således ikke solgt en eneste aksje!

Jeg synes det er en uting at folk på HO i beste fall er upresise/ubevisst forvrenger faktum - i verste fall bevisst gir feilaktig informasjon. Det gjelder både dere såkalte haussere og baissere.
Redigert 18.07.2022 kl 11:27 Du må logge inn for å svare

Tenker nok at Tveitereid ikke har solgt en eneste aksje her, men derimot lånt ut til shorten, det samme gjelder Sweaas og Halvorsen, disse guttene kjøper ikke aksjer for å sitte i 2 uker.
Les litt historikk på alle.
Hvalross
18.07.2022 kl 10:44 4039

Tildeling: S+ wowswers, cuduos til de snille og hyggelige menneskene i PGS og våpendragerne i Carnegie, og ja vi ser frem til deres og DNBs nye kursmål etter X-hendelsen og q2
(Vralter meg tilbake til havet, prekast)
Redigert 18.07.2022 kl 10:53 Du må logge inn for å svare

Det kan godt være at de har lånt ut aksjene til short - det som er helt sikkert er at Tveitereid på sist alsjonærliste har 1 mill aksjer i PGS og mener derfor at det er penger å tjene på å være investert i PGS (og ikke tror den SKAL nedover eller at det er MEGET sannsynlig). Vi får se hvem som til slutt får rett.

Har du endelig kommet deg ut, FaeniHelvete, etter at kursen har falt 30 %? Du uttrykte før helga at du skulle selge i dag, ref ditt innlegg 15. juli kl 17.03;

"Jeg hopper ut mandags morgen før gevinsten virkelig smuldrer opp, så kjøper jeg meg opp etter Q2 guidingen."


Hvalross
18.07.2022 kl 10:51 3999

Kørka kavaler her. Propper igjen pustehullet. Om det er til glede eller savn, her blir ikke så mye som et "squik" før det er på sin plass å si "FO FO MOE". (Itj læng) 🌊

Trolig er det tilbakelevert en mill aksjer.
Er det så rart, aksjen er jo ned 2,5 kroner på 14 dager, de har jo eventyr avkastning de som shorter.
Hvorfor et papir som går fra ´ overhengenede´ konkurs risiko til tidenes marked og penge maskin stuper, det er en gåte, hvis en tenker litt ut over 1 uke da.

Ja, det var de, men det var på mellomlang sikt. Alt er jo i grønt i dag, OSE, oljepris og oljeprisindeks. Men PGS kursen har "problemer." Lurer på om vi får en skrekk tirsdag lik forrige tirsdag.

Akkurat det samme kunne vært sagt om å shorte PGS;

https://finansavisen.no/nyheter/finans/2022/07/18/7901197/det-kan-bli-veldig-dyrt-a-shorte?internal_source=sistenytt

"Til alle dere som shorter dere ute. Det er ikke noe poeng å shorte vekstaksjer når man står overfor gjennombrudd. (..) Hvis man shorter på grunn av at regnskapstallene ser dårlig ut så anbefaler jeg dere å lese Finansavisen for noen måneder siden der man lette etter 4.500 revisorer, som liker å se bakover i tallene. Men da kan man ikke være aksjeanalytiker i Nel. Man må se fremover, sier han."
WETrader
18.07.2022 kl 11:25 3731

MH Capital fikk ikke rep aksjer...da de deltok i den rettede emisjonen...
Claudia2
18.07.2022 kl 11:30 3691

Det var en nobrainer å selge over 8( trade)og en like stor nobrainer å kjøpe nå. Sjekk oilservice indeksen er tilbake til tidlig januar i USA= overdrivelse på nedsiden. Sikkert mange som har solgt eksisterende aksjer for å sikre gevinst på de 3,70 aksjene de mottar. Long skriver mye smart så fatter ikke hvorfor han får så mye tyn :-)
Hardly
18.07.2022 kl 11:36 3643

Skrev Long:
Hvorfor et papir som går fra ´ overhengenede´ konkurs risiko til tidenes marked og penge maskin stuper, det er en gåte, hvis en tenker litt ut over 1 uke da.

Her kan jeg dra en parallell til MPCC. Selskapet var så og si konkurs. Så eksploderte container markedet. I begynnelsen lugget det veldig. Kursen gikk opp/ned uten noen klar retning for så å gå opp 1000% på ett år.
Kontur
18.07.2022 kl 11:37 3691

Det som skjer nå er jo helt naturlig. Her er det bare å tegne seg, kvittere ut aksjene og vente på oppturen som kommer allerede før Q2 tallene presenteres.
Ikke la dere skremme. De som snakker aksjen ned her inne er ikke engler, de er kun ute etter billige PGS aksjer.
Hold på aksjene og bli med på oppturen
Hvalross
18.07.2022 kl 11:44 3684

Longsitinbulk

03.07.2022 kl 09:273715

Tenk da Hvalrossen, når vi sommeren 2021 tradet Pgs på akkurat samme nivåene som nå, det er helt crazy.
Så mange positive triggere har falt på plass siden den gang, den gang tradet vi, nå holder vi.

Fosile markeder har eksplodert, vi har hanket inn jobb på jobb, selskapet er ´reddet´ fra konkurs, store proffe investorer har kjøpt for å sitte lenge, hele aksjonær basen er byttet ut, i grove trekk.
Det er mange år siden Pgs hadde aksjonær base, siste som slukket lyset var Ferd som gav opp og stakk.
Alt ligger tilrette for en lang og ´brå´ ? Oppgangs periode, je jeg sier brå, for når emisjons støyen er fortært og den er historie, da vil selskapet reprises på no time, gjærne en typisk dobling, og så følger den noe lengre slakke stignings takten deretter.

Snakkes på 50 sommer 2023

Hei, Normalone.

Nei, jeg endte opp med å bli i PGS aksjen, det var en så forlokkende sales pitch, som de sier her i statene, om Asbjørnsen og Moe drita full på eventyr. Jeg mener, hvordan kan man ikke tro på en såpass god analyse av hva vi har i vente etter en nedgang på 30% på en uke.

ronny40
18.07.2022 kl 12:01 3560

Ser ut til en av shorterne har løst inn - John Kiefel
Killyourego
18.07.2022 kl 12:35 3429

Nå er ikke jeg jævla god teknisk men har vi etablert en motstand på 6.10/6.11?

Ja håper jeg slipper å vedlikeholde, kjøpte litt mer i dag, så nå er min vedlikeholdsfrie kapital samlet på PGS veggen 😀 Ser langt fremover nå og holder for øyne og ører om det blir en del kortvarig støy, som er sedvane i pgs, har jeg erfart 😀 Men tiden er min venn i denne👍🏻🦅
Redigert 18.07.2022 kl 12:40 Du må logge inn for å svare

Hvalross skrev Det var godt sagt du
Takk. Har du fått noen svar fra Finansavisen ang veddemålet? Du kan jo spare oss litt tid, så bestiller du bare den flasken med en gang og addresserer den til meg, burde vel være relativt åpenbart at aksjen ikke går 100% på 5,5 mnd.

Hvalross
18.07.2022 kl 13:11 3187

¿Care 2 double?


...


Snakker selvsagt om innsatsen ....
Redigert 18.07.2022 kl 13:13 Du må logge inn for å svare

Ja, akkurat det kom jo som en bombe - NOT. Du var jo ikke aksjonær i forrige uke som du med liten overbevisning prøvde å få noen til å tro , men har kjøpt i dag for du så at din egen tenk på et tall analyse ikke gikk inn så om du nå har kjøpt og blir sittende med en horisont litt lenger enn nesetippen så blir ikke flaskene du taper på veddemåla vedrørende en 2 sifret aksjekurs i løpet av 2022 en extra kostnad ... ;)
Redigert 18.07.2022 kl 13:26 Du må logge inn for å svare