https://www.oncopeptides.com/en/media/press-releases

Slettet bruker
15.07.2022 kl 06:36 1165

God eller dårlig nyhet?
adralamach
15.07.2022 kl 07:08 1137

Dette må da være kjempegode nyheter og tilsier at interessen er stor!
FDA oppdatering nærmer seg...

"Oncopeptides har beslutat om nyemission av lite drygt 15 miljoner nya aktier i en riktad emission till internationella och svenska institutionella investerare. Priset för de nya aktierna är 28:92 kronor styck vilket motsvarar stängningskursen för Oncopeptides aktie på Nasdaq Stockholm på torsdagen. Bolaget tillförs cirka 436 miljoner kronor"

Slettet bruker
15.07.2022 kl 09:54 1040

Er jo en vekstemisjon, trenger penger for å styrke organisasjon mot pepaxtosalg EU, og US. Dette er riktig type emi.
Jeg sitter i denne fordi jeg regner med FDA godkjenning og i løpet av kort tid endelig EMA godkjenning.
Som vi vet var jo ema styret enstemmig ang godkjenning pepaxto, men er denne 60 dagers regel da på endelig dokument.
Blir ekstremt spennende dette, mest spennende papiret jeg sitter i pr.nå
Redigert 15.07.2022 kl 09:55 Du må logge inn for å svare
heilo888
15.07.2022 kl 10:14 1013

Meget sterkt! Her gjør an en rask emisjon over natten på ca.markedskurs.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Oncopeptides har beslutat om nyemission av lite drygt 15 miljoner nya aktier i en riktad emission till internationella och svenska institutionella investerare. Priset för de nya aktierna är 28:92 kronor styck vilket motsvarar stängningskursen för Oncopeptides aktie på Nasdaq Stockholm på torsdagen. Bolaget tillförs cirka 436 miljoner kronor.
Det framgår av ett pressmeddelande sent på torsdagskvällen.

Ett antal internationella och svenska investerare deltog i den riktade byemissionen inklusive nya investerare som Redmile Group, Healthcap VIII och Adrigo Asset Management, samt befintliga aktieägare som Healthcap VI, Industrifonden och Swedbank Robur Fonder, med en efterfrågan på nya aktier som var större än den genomförda riktade nyemissionen.

Oncopeptides avser att använda nettolikviden från den riktade nyemissionen för att stärka bolagets finansiella ställning och fortsätta genomföra sin kommersialiseringsstrategi. Detta inbegriper bland annat initiering av kommersialisering i Europa genom marknadsintroduktion av Pepaxti (melfalan flufenamid) för behandling av patienter med trippelklassrefraktärt multipelt myelom på specialiserade hematologikliniker i Tyskland under fjärde kvartalet 2022 och kort därefter introducera produkten i Österrike. Den fortsatta kommersialiseringen i Europa kan ske i samarbete med en eller flera partners.

Vidare ska nettolikviden stödja den pågående EMA-ansökan om marknadsgodkännande av Pepaxti i tidigare linjers behandling, preklinisk utveckling av nya läkemedelskandidater baserade på bolagets patentskyddade plattformar samt expansion till nya hematologiska indikationer.

Bolaget ska också använda nettolikviden från emissionen till att skapa förutsättningar för marknadsföring av Pepaxto i USA för behandling av patienter med multipelt myelom inför en eventuell överenskommelse med FDA. Marknadsföringen kan ske i samarbete med en eller flera kommersiella partners.

Carnegie och DNB agerar Joint Bookrunners i samband med den riktade nyemissionen.
heilo888
15.07.2022 kl 11:27 939

Sakset fra TI:

Truls2:"Men svært mye bør etter hvert ligge til rette for at ONCO blir en skikkelig “hit” i tiden fremover.
Jeg sitter nå langsiktig i denne og tror at 20 milliarder i Mcap. er fullt mulig dersom de lykkes med godkjenninger og partneravtaler.
Forstår det slik at de tenker partnere med unntak for Tyskland og Østerike som de inntil videre tenker å ta selv."

Fartin: "Ja jeg er enig. For å si det sånn. På FDA melding positivt burde den gå opp mot 100 kr. Det er omkring 8 milliarder kroner mcap. Dvs nesten 9,5 med dagens ekstra aksjer. Så partner avtale. Da tenker jeg vi er på 15 milliarder og 150 ca i kurs. Så spørs det helt på salg eller oppkjøp etter det. Hadde vært fantastisk å fått 300 kr akjen I salg.

Men her skal alt klaffe. Men i dagens melding om emisjon nevnes partner. CEO har nevnt at det har vært samtaler og at disse knyttes opp mot FDA avgjørelse. Så at det ligger noe i gjære er jeg ganske sikker på som settes i verk på positiv FDA melding.

Fytti så spennende. Jeg har 4000 aksjer. Ikke så masse men old et blir en million er det ganske heftig."