Norge bør vurdere kjøp av regnskogsarealer.


https://www.dn.no/energi/olje/energi/klima/dr-kongo-vil-auksjonere-bort-regnskog-til-oljeselskaper/2-1-1266177

Dette har vi tatt opp før. Istedet for å gi støtte, bør vi kjøpe regnskogarealer. Og forvalte disse best mulig.
Og få noe inntekt ut av denne forvaltningen. Herunder muligheter for noe eiendomsutvikling. Bortleie av
areal er også en mulighet.
OZZY
26.07.2022 kl 00:00 571

kunne kjøpe arealer, og begynne å dyrke soyabønner, kaffe og bananer. I tillegg er landet verdens største eksportør av kylling og storfekjøtt. Andre viktige jordbruksprodukter er sukkerrør, tobakk, kakaobønner, hvete, mais og ris. Brasil er også den viktigste industristaten i Sør-Amerika.
Mulla3
26.07.2022 kl 07:37 462

TS. du er en Tulling.
Redigert 26.07.2022 kl 07:38 Du må logge inn for å svare

Norge som driver massiv flatehogst? Se utviklingen siste 5år. All gammelskog hugges og opp vokser det bare kratt. I stede for å sende enda mer penger ut av landet bør vi ta vare på råstoffet vårt som skogen er og hugge mindre, men foredle det til produkter vi kan selge. Nå sendes det meste på tog til Sverige og Estland…Skikkelig u-land politikk å selge råvaren billig.. Vi bør også finne alternativer der vi er dårlige før vi investerer i andres reir
OZZY
26.07.2022 kl 08:41 374

VesEuropa har gjennom generasjoner tatt ned omtrent all skog i Vesteuropa. Hvordan kan vi forlange at andre land ikke gjør det samme. Skogene i hele europa binner mye mer karbon en skogen i Amazonas. Der står all skog på sand og sand binner ikke karbon. Brasil og andre land kommer til å ta ned skogen sin. Det som er igjen av regnskog i Amazonas/sørAmerike er bare en liten del av hva det var der for bare 100-årsjubileum siden. Det er ikkenoe vits i å gi de milliarder hvert år. i tilfelle kommer de til å ta skogen ned saktere men ned kommer den uansett. det tror nå jeg.

i Norge driver vi flathugst og store områder står tomme for vegetasjon i flere år inntil det planter skog igjen. fabrikk skog uten liv. vi har det i mesteparten av Norge.
Redigert 26.07.2022 kl 08:43 Du må logge inn for å svare