prof. Gordon


Kan noen hjelpe meg å forstå hva prof. Gordon på R&D call tilbake i November mener når han sier at coviden “limits B-cell imnune response”

Hør på R&D webcasten fra 36:45

Hugoil
18.08.2022 kl 20:46 3419

Litt skuffende, da BP dermed trolig ikke er på banen. Carnage jobber da med mindre potensiale saker, evt. type mezzanin/bridge finansiering.

Og så Carnage, som spente bein på Nano tidlig i sommer.
--
Oslo (Norway), 18 August 2022 - PCI Biotech (OSE: PCIB), a cancer-focused
biopharma company developing innovative therapeutics that address significant
unmet medical needs, today announced that the previously reported efforts to
finance a planned Ph II trial in head and neck cancer have not under the current
market conditions resulted in a feasible way forward.

As PCI Biotech will not conduct a company-sponsored Ph II trial with the
fimaVacc technology a reduction of the clinical team will be enacted during the
second half of 2022. Further details about the development plans for the non-
clinical assets will be given at the upcoming Q2 reporting, scheduled 31(st
)August 2022. The cash position per Q2 2022 is around NOK 76 million and the
financial runway is estimated to be towards the end of 2023.

Contact information:
Ronny Skuggedal, Interim CEO
rs@pcibiotech.no (mailto:rs@pcibiotech.no)
Mobile: +47 9400 5757

About PCI Biotech
--

Jeg tenker med gru på all info som kan ha blitt lekket fra CRO vi ikke vet hvem er. Info som styre og ledelsen sier de ikke har hatt, men som kanskje shortreene også i de siste dager har hatt. Dette er jo et system som ikke ser elelr virker holdbart.

Egbert: Hvorfor gjentar du extremely disappointing?
--


Volum
95
INSIDER
2t
Har North bare investert i blinde da eller vet de noe ?

>Kick-back fra Carnage finansierer kjøpet av Nano-aksjene? Det vi forstår er at ting er ganske nøye planlagt fra tiden forut Carnage-analysen. Trolig basert på lekket info om ståa i Nano og børsmeldingen 2 dager etter Carnage-analysen.

SKAL VI AKSEPTERE DETTE?????!!!!!!

Og HCs styremedlem stikker av kort tid forut, Og Skulkerud sier styret ikke vet noe om resultatene. Det er det bare CRO som vet. Hvem er CRO, hvem er deres eiere????

--
Enig med Save, men 2 bioballer i lufta ble nok fort 1 for mye::
Jeg kommer nok aldri til å skjønne hvorfor han ikke ble sittende i styre og advisory board i Nano for å ivareta alle de verdiene.
--

Det er inntrykket av RNA-linken før jul og ettermiddagens innlegg over:
"
InVivo
2895

2
1t
Tror man bare må innse at gullalderen i internasjonal biotek er over - great reset.

Tidevannet har snudd, og de selskapene som ikke har sikret finansieringen for sin egen pipeline eller kan vise til veldig gode data står naken tilbake nå når vannet trekker seg tilbake.

«Gratis» kapital har ført til en overetablering av biotekselskaper, men med økende renter og risk off så er det dessverre kjørt for de bioteks som ikke har klart å materialisere på bullmarkedet vi har bak oss.
"

Redigert 18.08.2022 kl 23:06 Du må logge inn for å svare

Snakker vi f.eks. om tilbud fra en take-over gruppe til alle aksjonærene basert på vektet snitt siste 3 mnd + 30%, ca 4 kr +30% = 5,2 kr
hara-a
19.08.2022 kl 08:07 2858

Her kan det ha kommet ett initativ inn fra siden (North) som kan synes som en god fall-back plan for Nano. Så hvorfor ikke? Det er jo særdeles dumt å ikke utforske alle mulighetene.
HP17
19.08.2022 kl 08:33 2767

Carnage jobber da med mindre potensiale saker, evt. type mezzanin/bridge finansiering.
Skuffende melding, har ledelsen mer eller mindre "gitt opp"?
Noen som vet hvor mye penger som renner ut hver eneste måned fra dette skakkjørte selskapet i lønninger til ledergruppa?
På lønninger til ledergruppa har i hvert fall NANO levert helt i toppen de siste årene og det for å "rasere aksjonærverdiene" - fantastisk.

NANO er vel den største skuffelsen på OB i 22. Tror ikke de klarer det. Ser det settes kursmål nå på kr.1,50. Personlig synes jeg også det er for høyt.
SomSa
19.08.2022 kl 09:53 2509

Med dette "Nordic Nanovector to explore strategic options" som kom før 2Q presentasjonen kan vi spekulere at Betalutin er finito. Enten skal de fortsette med andre produkter på prekliniske/oppdagelse faser eller virksomheten legges ned.

Det er ca. 116 mil aksjer, hvis Nano legges ned får aksjonærer noen ører per aksje at diverse utgifter trekkes fra kontantbeholdningen
Redigert 19.08.2022 kl 09:57 Du må logge inn for å svare
saga68
19.08.2022 kl 09:55 2502

Mattelæreren
Synd du ikke kan noe om sannsy nlighetsberegning. I tillegg har alle som analyserte til 1,50 og mindre - de har feielet når kursen hele tiden har ligget over
bj111
19.08.2022 kl 10:14 2427

Høres nesten ut som et varsel om oppbud med opprettelse av bobestyrer den meldingen.

Det er kanskje det beste for bio/farma at selskapet forsvinner for er jo en av de største katastrofer innen denne sektoren så langt. At den stiger i dag ga en fin utgang.
SaraSt
19.08.2022 kl 10:18 2409

Noen muligheter til å kreve stopp i lønnsutbetalinger og bonuser i en slik sits? Det er vel Carnegie som gjør jobben fremover?

Kan man også lese mld som en mulighet med tanke på at de eventuelt må hente penger til nye «steg» og at Carnegie skal tilrettelegge, samt en juridisk rådgiver for å inngå en eller flere avtaler, eller leser vi bare negative utfall?

Personlig synes jeg det lukter litt muligheter her, uten at jeg kan peke på noe mer konkret.
Andre?
Redigert 19.08.2022 kl 10:29 Du må logge inn for å svare
SomSa
19.08.2022 kl 10:36 2350


Ikke mange seriøse investorer vil delta i en ny emisjon når mange føler seg lurt av ledelsen og styret i årevis. Det ser sånn ut at PCIB har ikke klart å hente mer penger og aksjen faller kraftig. Jeg ønsker også TRVX lykke til med å hente penger når det meste har endt i fiasko mens de har fortalt eventyr i årevis.

Vi får se om det kanskje blir en pen opptur på tampen i dag.
Hugoil
19.08.2022 kl 12:46 2180

Skal vi få oversikt så må vi se stort på det. Lettere er det i ettertid.

Costa hadde for det viktigste praktiske formål ikke relevant erfaring - å få et produkt til markedet. Et produkt man har ansvar for, ANSVAR. Costa ville bygge stort og bredt, derfor 20mb dosen - bla. for å gjøre 114-emien for å få inn penger til pipen.

Bravo hadde relevant erfaring. Og dermed det naturlige med ansavar (et bevisst og følt ansvar uttrykt som fokusert drive) for å bringe produkt til markedet - hvilket krever ekstremfokus som det viktigste, ikke stort og bredt. Det har framkommet på TI fra det som virker som sikker kilde at Bravo syntes det gikk for tregt, mao. trolig ikke snevert nok fokus. Han sluttet plutselig dagen før pres. av Q4 feb2020. Mao. må han ha hatt en sinnsstemning som gjorde det håpløst å stå og forsvare noe på en Q-pres. Kan man kalle det for "personlige grunner". Det lå jo i han som person, men det var trolig faglig/saklig BEGRUNNELSE.

Uredd først (via RL) og etterhvert focuss hadde rett siden 2017 med sitt fokus på å holde seg til 15mb. Det lå vel i RLs lab-erfaring og dermed gefuelen. Det kan godt være RL angrer som en hund på at han ikke stolte mer på sin gefuel og var tydeligere/sto fast på det ift. Nanos. Det kan være vanskelig å holde fokus når man blir kokettert hit og dit av de ulike i gamet. Det blir omtrent det dobbelte når man har to bioballer i lufta (igjen poenget med FOKUS for å kunne klare å ta ansvar i slik tidlig fase).

Men det mest fokuserte poenget jeg vil ha ut nå angår guiding, selskapets guiding (som har vært horribel siden des2016) når det kommer til unge håpefulle, idealistiske Braun - som i sitt hode og hjerte ikke kunne ta de pragmatiske dansestegene styret la opp for han. Han sluttet dermed av det som er guidet som "personlige grunner". Det lå jo i han som person, men det var trolig like mye forankret i fag/sak som for Bravo. Men Braun manglet erfaringen og sluggerishen til Bravo for å holde ut og tålte trolig ikke en skjærende etikk-alarm i hode og hjerte som gjorde at han sluttet etter 3mnd. Spørsmålet er om det er en fullstendig feil og MISLEDENDE GUIDING å kalle dette for "personlige grunner". Mest trolig er det det, og erstatningsansvarlig.
Om styret forledet Braun, så har de forledet aksjonærene også. Eller, styret vet jo ingenting, skriver Skullerud - en gjentagelse av tidligere CEOer. Da er det vel CRO som har forledet?? Hvor dum må man bli før man tror på det som blir sagt?

Det er så mange tegn og mye gørr i Nano-historien at det bør bli en oppvask.
Det går som en rød tråd/seriekorrelasjon(årsak-virkningsforhold) og siste observasjon er:
--
Volum
95
INSIDER
2t
Har North bare investert i blinde da eller vet de noe ?

>Kick-back fra Carnage finansierer kjøpet av Nano-aksjene? Det vi forstår er at ting er ganske nøye planlagt fra tiden forut Carnage-analysen. Trolig basert på lekket info om ståa i Nano og børsmeldingen 2 dager etter Carnage-analysen.

SKAL VI AKSEPTERE DETTE?????!!!!!!

Og HCs styremedlem stikker av kort tid forut, Og Skulkerud sier styret ikke vet noe om resultatene. Det er det bare CRO som vet. Hvem er CRO, hvem er deres eiere????
--

En forferdelig uheldig seriekorrelasjon.
Til og med styret har vært en fadese, satt opp med klar overvekt av HC - som eroderer og rømmer skuta som rotter.black box
Redigert 19.08.2022 kl 13:11 Du må logge inn for å svare
Rule
19.08.2022 kl 13:18 2119

Puha - jeg har tabt stort på Nanov. Og nu er tabet også realiseret. :-(
Fra gårdagens melding:

"Nordic Nanovector does not intend to make any further public comment regarding the review until it has been completed or the Company determines that disclosure is required or appropriate."

er der meget grufuld genkendelse af det "review af paradigme" der førte til lukning af samme. Føj, føj, føj.
Nanov står i en uhyggelig ekstrem dårlig forhandlings position - enhver kan se de ingen fremtid har - nul zip, med mindre en stor fisk sluger dem.

Skullerud har brugt termet shareholder value og value inflection point osv. Pøj.
I gårdagens melding ligger man positivt ladet ord ind "explore" / "strategic" / "options", hvilket jeg er sikker på er ren vildledning. Der er ik noget strategisk, ikke noget at explore, ikke nogle options...

Alle har gitt opp. Beste tiden å kjøpe veddemål på. De største har avskrevet hele som tap, de gidder selvfølgelig ikke å selge nå for å redde stumpende. De tar veddemålet. Bare småinvestorene som har kjøpt høyt som tar sure tap nå, forståelig nok.
Hugoil
19.08.2022 kl 16:00 1942

Carnage i denne jobben for Nano kan bli sett på som en bruktbilselger, med tattoveringer.
En ting er at de sparket bein for Nano for snaut 3mnd siden. En annen ting er at de deretter "eier" 7-8% av Nano på ikke helt armlengdes avstand med North. Dermed er Carnage litt ute og selger sin egen syke mor/North-andelen. Kanskje må North svelge unna mer mens arbeidet pågår. Hvor mye de klarer å gape over forteller også litt om deres conviction. Begynner det å smerte på to måter, kan Norths andel bli bakt inn i en Carnage-deal som noe 3.part får kjøpt for lik pris som konverteringskurs på en obligasjon de yter, f.eks. 2,2. Da har North en fortjeneste på ca 25% på investeringen før evt. kick-backs/konsulenthonorar. Det er nesten bare prostituerte i denne senga, selv om Hallik-HC har stukket av. seriekorrelasjon

Sluttet avgitt BEAR ENGULFING i dagchartet og formert BEAR DARK CLOUD COVER i ukechartet. Kan bli mye aksjer på bruktbilselgeren neste uke.
Redigert 19.08.2022 kl 16:37 Du må logge inn for å svare

Han noen forklare hvorfor NORTH ENERGY har økt beholdningen voldsomt siste uken til 8.5 millioner, MORGAN STANLEY & CO. INTERNATIONAL øker også, Det er faktisk en god økning blant TOP 50 siste uken. SOCIETE GENERALE er akkurat kommet INN. Hva skjer??? Hvorfor laster TOP 50???

Oversikt for NANOV (NORDIC NANOVECTOR). Oppdatert 22.08.2022

01 FOLKETRYGDFONDET 8.35% 22.97m 9 694k
02 NORTH ENERGY ASA 7.33% 20.15m 8 500k 100k
03 OM HOLDING AS 3.26% 8 957.40k 3 779k
04 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 1.98% 5 432.50k 2 292k 41 008
05 VERDIPAPIRFONDET KLP AKSJENORGE IN 0.98% 2 702.80k 1 140k
06 RO INVEST AS 0.87% 2 393.70k 1 010k
07 NORDNET BANK AB 0.81% 2 214.20k 934.30k -22 400
08 J.P. MORGAN SE 0.77% 2 128k 897.90k
09 LINUX SOLUTIONS NORGE AS 0.73% 2 002.80k 845.10k
10 SUNDT AS 0.69% 1 896k 800k
11 DANSKE BANK A/S 0.64% 1 762.70k 743.70k 10 000
12 VERDIPAPIRFONDET NORDEA AVKASTNING 0.61% 1 667.20k 703.50k
13 MUST INVEST AS 0.60% 1 659k 700k
14 RADFORSK INVESTERINGSSTIFTELSE 0.60% 1 650.50k 696.40k
15 LUCELLUM AS 0.56% 1 540.50k 650k
16 SCIENCONS AS 0.54% 1 481.30k 625k
17 ASMYR JON MAGNE 0.52% 1 422k 600k
18 VERDIPAPIRFONDET NORDEA KAPITAL 0.49% 1 350.90k 570k
19 INVEN2 AS 0.47% 1 282.80k 541.20k
20 MORGAN STANLEY & CO. INTERNATIONAL 0.44% 1 210.40k 510.70k 4 721
21 OPEDAL EIVIND KJELLMAN 0.43% 1 186.20k 500.50k
22 BIRK VENTURE AS 0.43% 1 185k 500k
23 MAX INVEST AS 0.41% 1 137.60k 480k
24 VERDIPAPIRFONDET NORDEA NORGE PLUS 0.39% 1 075.90k 454k
25 BÆKKELAGET HOLDING AS 0.38% 1 042.80k 440k
26 KOMMUNAL LANDSPENSJONSKASSE GJENSI 0.37% 1 012.40k 427.20k
27 CLEARSTREAM BANKING S.A. 0.36% 990.21k 417.80k
28 MULTITAINMENT AS 0.34% 948k 400k
29 NORDBY RUNE 0.32% 888.75k 375k
30 TRACK AS 0.30% 830.36k 350.40k
31 AHLBOM HOLDING AS 0.30% 829.50k 350k
32 WALLCROSS AS 0.28% 779.13k 328.70k
33 DØRUM THOMAS 0.26% 720.48k 304k
34 ARNE HELLESTØ AS 0.26% 713.27k 301k
35 DOVREFJELL AS 0.26% 711k 300k
36 FREBERG GUNNAR 0.26% 711k 300k
37 HELLESTØ ARNE FREDRIK 0.26% 711k 300k
38 SUNDET KJETIL 0.25% 679.64k 286.80k
39 MOE LARS-PETTER 0.24% 668.18k 281.90k
40 CLIPPER TRADING AS 0.24% 667.39k 281.60k
41 CITIBANK, N.A. 0.24% 655.03k 276.40k
42 SAXO BANK A/S 0.24% 651.24k 274.80k -1 900
43 WERGELAND RUNE MØRCK 0.23% 644.64k 272k
44 SOCIETE GENERALE 0.23% 643.49k 271.50k -9 057
45 STRAND TORE 0.22% 616.22k 260k
46 SÅRHEIM HELGE BJARTE 0.22% 616.20k 260k
47 BOBRON TROND DYRE 0.22% 592.50k 250k
48 ALGHASI SHARAM 0.21% 587.76k 248k
49 JOHANSEN THOR HENRIK 0.21% 573.90k 242.20k
50 MERRILL LYNCH, PIERCE, FENNER & SM 0.21% 571.83k 241.30k
51 Other investors 60.20% 165.60m 69.89m

Redigert 22.08.2022 kl 10:12 Du må logge inn for å svare

NORTH ENERGY har faktisk økt beholdningen med 2. 5 millioner aksjer fra 6 - 8.5 MILL. Hva er det de vet som gjør at de laster så voldsomt?? Er de involvert i en partner / fusjon / oppkjøps prosess?? Detter er jo super dyktige personer som ikke kaster penger ut vinduet. https://northenergy.no/north-energy/board-management/
Redigert 22.08.2022 kl 10:56 Du må logge inn for å svare

Så siden 15 juli har NORTH ENERGY lastet 2. 50 millioner flere aksjer på kurser som flere ganger er godt høyere enn dagens: https://finance.yahoo.com/quote/NANOV.OL/history?p=NANOV.OL
Redigert 22.08.2022 kl 11:22 Du må logge inn for å svare