King


Spennende hvilke tall som kommer i september får se om analysen holder mål med spådd 50-60% økning av inntektene. Siste tall har vært meget bra. Hanstret godt på kurs til rett rundt 20. Tenker denne ligger på 35-40 kanskje 50 til jul eller i 2023 og vil bare fortsette og øke når produksjonen i Usa er på gli.

Nye rekorder ryker i morgen vil jeg tro. Tipper de vil ta enorme steg i retailmarkedet de neste årene når produksjonen økes kraftig. USA nærmer seg. Er det fare for at Wtitzøe tar over hele butikken? Eller er det bare en styrke finansielt? Burde lagt rundt 30-35, men gode tall i morgen så kan vi være der på no time.

Mer enn dobler salg, høyere slaktepriser og null fiskedød siden de startet opp produksjonen for fire år siden. Ny fasilitet i Holland og USA rykker nærmere. At den vil bli dyrere enn først beregnet er ingen overraskelse med dagens inflasjon. De klarer tross økt kapasitet fortsatt ikke å levere etterspørselen, så potensialet for denne fisken er enormt. Den billigste og beste oppdretteren du kjøper på børs nå. Hvor lenge får de holde på før en av gigantene svelger Kingfish?
https://www.the-kingfish-company.com/post/the-kingfish-company-solid-progress-in-first-half-2022
Igjr
02.09.2022 kl 08:19 342

DNB nevner king i morgen rapporten og skriver kjøpsanbefaling med kursmål 26: https://www.dnb.no/portalfront/nedlast/no/markets/analyser-rapporter/norske/aksjemorgen/AD220902.pdf

Dette er gitt en omsetning på 8,6 mill EUR og EBIT på -4,3 mill Eur.

Det viktigeste jeg leser ut fra dagens rapport er at det har positiv EBITDA for sin nederlandske fasilitet i drift. God store utviklingsplaner og et konsept som de beviser fungerer med positivt EBITDA på "pilot" anlegget lover godt.

Anbefaler alle som er glad i penger, bærekraft og god fisk og ta en titt på dette selskapet. Kjøp på dagens nivå kan fort bli meget god butikk. Barnesykdomperioden over uten så mye som en eneste fiskedød, og de leverer på alle områder. Meget lys fremtid.
https://www.the-kingfish-company.com/_files/ugd/bc044d_fe87b6582e6a47f891c4940fa2a948d3.pdf

Men DN fokuserer selvsagt på økte kostnader, det er jo sjokkerende nyheter i dagens marked, at prisene har gått opp.....https://investor.dn.no/#!/Oversikt/Direkte/118957
Igjr
02.09.2022 kl 09:12 289

Det var en relativ negativ vinkling på et oppstartsselskap i vekst ja.

@utmothavet, legg til ticker på innlegget.

Sjømat blir enormt fremover. Kingfish er perfekt posisjonert og langt foran konkurrentene. på dagens nivå gjør du en kule i Kingfish om du er på jakt etter langsiktig sparekasse.
https://e24.no/boers-og-finans/i/69wBoL/tror-paa-enorm-vekst-for-sjoemat-her-ville-ekspertene-investert

Fra Finansavisen 19.10.22..

The Kingfish Company landet en omsetning på 5,4 millioner euro i tredje kvartal 2022, noe som nesten er en dobling fra 2,8 millioner samme periode året før, går det frem av en oppdatering fra selskapet onsdag.

I tredje kvartal hadde selskapet en produksjon på 374 tonn, opp fra 334 tonn i samme periode i fjor.

Produktiviteten var 0,73 kilo vekst pr. kubikkmeter pr. dag i tredje kvartal 2022, tilsvarende en forbedring på 11 prosent fra tredje kvartal 2021.

Toppsjef Ohad Maiman karakteriserer kvartalet som «solid.»

– Vi har stabilisert oss på full kapasitets «run-rate» for fase 1, og er nå klare for å lansere kapasitet for fase 2, som nærmer seg fullføring, sier han i en kommentar.