Gjør OLJE & BØRS seg klar til å DØDSE ?

Hugoil
OLJE 28.07.2022 kl 15:56 56670

De har stått der oppe i hele dag.
Redigert 02.10.2022 kl 20:53 Du må logge inn for å svare
Hugoil
28.04.2024 kl 19:50 2263

Var det Jens eller Jonas som sa dette?:

"Du kan lure hele folket deler av tiden,
deler av folket hele tiden,
men aldri hele folket hele tiden."

Eller var det Erna?


Hør hva Ron Paul sier kort her: https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/why-congress-has-a-7-approval-rating-corruption/


Jeg mener Kina bør få Nobels fredspris for å devaluere valutaen sin for å unngå USAtans ønsker om mer krig. (Det er jo ikke primært derfor de vil gjøre det, men det er en meget intelligent sideeffekt.) På forhånd har Kina lastet opp råvarelagrene sine.
De er noen skikkelig sleipe jahvler, spesielt jøden Jack Schumer som Ron Paul omtaler.

USAtan going down

--

https://youtu.be/yT7tIA1RMrw Tenke sjæl
Redigert 28.04.2024 kl 21:04 Du må logge inn for å svare
Abu
28.04.2024 kl 20:32 2156

Med KS(kunstig stupiditet) blir det snart enkelt for monopolmedia å hjernevaske oss alle, bestemme over oss, gjere til skamme Abraham Lincoln sine ord, demokratiet berre ei øving i å telje sauer, slik Ian Smith sa om val i Rhodesia om afrikanarar fekk stille opp!
Stakkars oss alle!

Og nopetter, kvifor skal vesten kjøpe dyr russisk olje når dei heller kan hærta russiske oljekjelder, det er då mykje billegare?
Redigert 28.04.2024 kl 21:12 Du må logge inn for å svare
Hugoil
03.05.2024 kl 17:23 1947

Godt gammalt lunka pisspreik?:

"
DN med Jens Stoltenberg til Ukraina: – Jeg føler en utilstrekkelighet

REPORTASJE
TEKST Tore Gjerstad
FOTO Mikaela Berg
VIDEO Mikaela Berg
3. MAI 2024 KYIV
På sin siste tur til Ukraina som Nato-sjef forteller Jens Stoltenberg om hvor smertefullt det har vært å vite hvor mange liv som er gått tapt på grunn av Vestens manglende støtte. Og hva som skal skje nå.

Jens Stoltenberg tilbrakte hele mandagen i Ukraina, landet han er blitt glad i etter mange reiser hit de siste ni årene. Nå samler han støtte for at Nato skal forplikte seg et langvarig og mer omfattende bidrag.

– Det hadde vært mye bedre å reise herfra og vite at vi hadde oppfylt det vi har lovet. Jeg føler en utilstrekkelighet både personlig og på vegne av Nato ved at vi ikke har gjort det vi sa vi skulle gjøre.

Jens Stoltenberg har satt seg på toget igjen etter ett kort døgn i Ukraina, men lengre enn det som normalt er for verdensledere i et krigspreget land.

Les hele saken med abonnement
"

Jaja, okei da, 1 døgn.

.....vi bare skjønner at i dette intervjuet blir endelig jahvel-Jens virkelig stilt kritiske spørsmål av Dagens Krigsavis, tima&tilrettelagt av NATO-mannen Sverre Stranhagen i DN - Norges eneste synlige neocon.


rrrrrrrrrrressspekkt!

liksom


degenerrt



.........for andre formåls skyld.



(når de ikke nevner dødstallene, så lyger de så det oooooooooser)


"PRESSEN - den 4. statsmakt"


---

"Det tar 2-3 år før det blir stuerent å trykke sannheten i media - etter at profitten er innkassert og makta opprettholdt":
(Jens&Jonas skulel selvfølgelig vært gitt gevær, uniform og transport til frontlinja)

Hvem ville du kansellert, og hvorfor?
– Jeg er veldig imot dette, jeg har stått i bresjen for at man skal kunne tåle hverandre litt. Dette er en brannfakkel, men hvis jeg skulle velge noen så måtte det blitt Jens Stoltenberg. Jeg synes han burde forsøkt å ha mer dialog med våre naboer i Russland.


FÅR KRITIKK: Yousef Hadaoui mener NATO-generalsekretær Jens Stoltenberg kunne gjort mer for dialogen med Russland. Foto: Heiko Junge (NTB) / Andrii Nesterenko (AFP)
Og … Hva syns du om kanselleringskulturen?
– Jeg synes den er helt jævlig. For meg handler norske verdier om at vi skal kunne tåle å høre andres meninger uten å stenge ute folk, og vi kommer ingen vei uten dialog. Det er jeg veldig, veldig imot.

https://www.nettavisen.no/kjendis/arlig-talt-yousef-hadaoui-43/s/5-95-1781838
Redigert 03.05.2024 kl 20:02 Du må logge inn for å svare
Hugoil
03.05.2024 kl 21:24 1846

Skjedde mye i dag. Hun sier det rett ut, NRK-sjefen:

"Krig setter mediene på hardere prøve enn noe annet, og sannhet blir et knapphetsgode, skriver kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen."
«Pressefrihet er en nødvendighet i et demokratisk samfunn, men ingen selvfølge.»

Dette gjelder ihvf. ikke i USA og i Ukraina:
"Norske medier bruker store redaksjonelle ressurser på bakken i konfliktområdene. Våre kameraer og mikrofoner er på plass så nær begivenhetene som mulig.

Vi kommer til å fortsette med det."
....da har det sannelig vært mer helhetlig framstilling på HO - hvis vi inkl. slettede trådwer og innlegg.

Videre sier hun:
"Vi må ta oss tid til å verifisere bilder fra krigssonen og andre steder, for metodene som brukes til å vri på virkeligheten blir stadig mer raffinerte. Derfor må mediene utvikle nye metoder og kompetanse for å skille sant fra usant og kvalitetssikre materiale vi ofte ikke kjenner opphavet til.


- saten vil aldri innrømme noe, dermed har man løgn gående som del av sannheten -
(den norske saten kom rett nok til å ville rette en unnskyldning til ....samene etter X*Y år)

Dette er ressurskrevende, men her kan norske medier ha god nytte av å samarbeide."
>>Her har de nok fortrengt dypt fake-framstillingen av Bucha-massakren med bilde før og etter som begge var identiske - bare det ene dobbelt så stort som det andre. (presiserer at det som er fake er bildebruken til NRK her og ikke nødvendigvis massakren -som jeg selv har sjekkt ut til å være mest trolig fant sted. Russerene kan i beste fall kalle det for svært utidig skyting fra dem gatelangs.)

«Metodene som brukes til å vri på virkeligheten blir stadig mer raffinerte.»
>>Ja det får`n si. jfr. bilde-montasjen ovnefor.

Fortrengt har de også gjort den helt feilaktige tidlige artikkelen NRK hadde om Slangeøya. Den var helt feil og det ble beskrevet på UYkraina-tråden, men slettet av forumadm.)

"Vårt oppdrag er å vise krigens brutalitet og konsekvenser for sivile gjennom tilstedeværelse, og gjennom troverdig og faktabasert journalistikk der vi tar nødvendige forbehold, får frem ulike perspektiver, er kildekritiske og transparente."
Spørs om de kalrer så høye mål når det er meget PK krefter både innad og utenfor NRK.

"
En sentral oppgave er å avsløre maktmisbruk, og i dette arbeidet følger journalistikken presseetiske regler og redaksjonelle retningslinjer.
"
>> Uttalelsen er til å le av, når det gjelder Zelensky-styrets understrykking av ryussere i årene forut og under krigen.

"Det øverste ansvaret for det som publiseres ligger hos redaktøren. Derfor er redaktørstyrte medier grunnleggende annerledes enn sosiale medier og teknologiplattformer. Disse styres av andre prinsipper og målsettinger."
>> Ja det får`n si, igjen.


"Norge har i flere år ligget øverst på listen over land med mest pressefrihet. For NRK er denne friheten en forutsetning for å kunne utføre det som er kjernen i vårt oppdrag: Å oppfylle demokratiske, sosiale og kulturelle behov i samfunnet."
>> Her er det minst 2 svært stygge saker å trekke fram for korona-furora og krigen............ med svæææært mangelfull norsk pressedekning til fordel for internasjonal vestlig tospann-gange.

"
3. mai er Pressefrihetens dag. Det er 31 år siden FNs generalforsamling erklærte at nettopp denne dagen skulle markeres for å understreke viktigheten av en fri presse.

«For å forstå hva som skjer, trengs uavhengig journalistikk.»
"
>> Her tror jeg det er verdt å huske på kvantemekanikken - for den som har forstått den på den helt grove/store verdslige skalaen. Så gjenstår det bare å ønske NRK og vestlig massemedia lykke til (det gjelder selvsagt østlig mm også, det er bare det at NRK-sjefen glemmer seg selv opp i det viktigste.....)


- saten innrømmer aldri noe (til det er egoet for stort), dermed har man løgn gående so mdel av sannheten -

saten innrømmet rett nok urett mot ....krigsseilerene, samene og norsjøarbeiderene etter X, Yog Z år, hvilket ligner dette - som er basert på deklassifiserte engelske dokumenter etter X=80 år:
https://www.voltairenet.org/article187508.html
Anglo-American Money Owners Organized World War II
(Og tror NRK-sjefen hun får lest om dette på NRK.no?)


......Hallo i luken!
Redigert 03.05.2024 kl 21:34 Du må logge inn for å svare
Hugoil
07.05.2024 kl 14:55 1630

Hei og hå! Så bra med vekst i offentlig sektor: https://imgur.com/IoAniBB


Her er vi ved den lenger opp nevnte situasjonen - hvor det kan bli en underdrivelse å si relativt når man sier at det er relativt stor sjangs for at ordleggingen er en vestlig forfining av den reelle situasjonen: https://imgur.com/iGdmCMg
Hugoil
12.05.2024 kl 14:55 1529

hahaha, joda vi er vel flere som har tatt feil på dette en tidlig morgen, men sjefsøkonomen til Biden da! Er han også en cherrypicked pappfigur som Biden selv?

During the Presidential Third Debate of 1960, the question about the outflow of gold from the USA reserves arose. This sparked a Gold Panic in the London gold market, whereby gold rallied to $40 for the first time, showing that the Bretton Woods System was beginning to collapse. The United States’ outflow of gold was not really from a trade deficit but from the fact that the USA was defending the world with its military establishing bases everywhere. That meant capital was leaving. Gold rallied again to $40 in the late 1960s, and finally, it forced the collapse of the convertibility of gold under the Bretton Woods System in 1971. Kennedy’s words were: https://www.armstrongeconomics.com/markets-by-sector/bonds/why-does-the-government-borrow-its-own-currency/

Fortsatt like forvirret som Bidens sjefsøkonom? Les hele artikkelen vel. Skal si Armstrong har oversikt.
Hugoil
16.05.2024 kl 12:41 1110

Olja er halvveis i sin trippel OHS til 90 30-31. juni. Jaa, det var kanskje litt raskt, men se opp for 18. juni, sankthans, 17. 24. og 29. juli, samt
Redigert 16.05.2024 kl 13:09 Du må logge inn for å svare
Hugoil
20.05.2024 kl 17:38 989

Så dere Norsk RikskringKasting sin 17. mai reportasje enten direktesendt på dagen eller i opptak på kvelden?

Jeg tenker spesielt på innslaget med venezulianerene på Bryggen i Bergen som feiret 17. mai med FN-flagget.
Et spesielt innslag. Hvem innplasserte FN-flagget der - hodlt opp med hender som om det var flaggbrenning av det amerikanske eller israelske flagget i Bagdads gater? Agitasjon? Jaja, NRK vet å få det med seg og klippe og redigere så godt som det lar seg gjøre for den politisk korrekte agendaen. For vi skal vel ikke være oss selv nok eller nasjonal? Vi må åpne grensene og være humane og ta imot følgene av REDNINGSOPERASJONEN AV FORMELL og UFORMELL MAKT.. Og disse maktene er internasjonale. Så slik sett så tar vi del i og synger INTERNASJONALEN også på 17. maien..

Vi ser samhold og oppslutning i USA reduseres.
https://inyheter.no/28/04/2024/professor-sier-vestlig-menn-til-slutt-far-nok-og-at-det-gar-mot-borgerkrig-det-er-riktig-sier-musk/
https://www.aftenposten.no/verden/i/7Kz2k9/franske-soldater-risikerer-straff-etter-borgerkrig-utspill

Likeså i Ukraina https://inyheter.no/18/05/2024/zelenskyj-innrommer-problemer-med-kampmoralen-i-den-ukrainske-haeren/
Hvor lenge vil ukrainere dø for vestlig profitt? Da er det langt bedre å gjøre som 8 millioner av de 42 opprinnelige i landet - flykte vestover for egen profitt og vekst i norsk off. sektor, få bolig og dagpenger og kanskje etterhvert en jobb eller føde barn så folk flest i Norge fortsatt får stigende priser, knappere goder og alt hva fedrene har kjempet for og hardne samfunnet.
(kommuneøkonomien her er nylig meldt i sterk utforbane - men skal visstnok halvveis reddes av en nasjonal endring i statens kommuneoverføringer (forslag til statsbudsjett) slik at systemet blir mer "rettferdig" ift. "hvilke utfordringer kommunen står i". Det er klart INTERNASJONALEN og REDNNGSOPERASJONEN koster.


Hva med NORGE? Skal vi nøye oss med å SE HVA SOM SKJER?

https://inyheter.no/28/04/2024/23-norske-aktorer-ber-eu-presse-norge-omgaelse-av-det-norske-folkestyre/

https://www.aftenposten.no/verden/i/7Kz2k9/franske-soldater-risikerer-straff-etter-borgerkrig-utspill

https://www.uia.no (de skifter framside etter noen måneder, den forrige var et litt lesbete bilde av en afrikansk jente som ble klemmet av en norsk, tipp hvordan den før derigjen var - det er overrepresentasjon langt utover det naturlige, slik som med krimstatistikken for ungdom i Oslo og Dagsrevyen under korona-furoraen, mao. påvirkning er hensikten mer enn opplysning - vi vil ha deg i DEN retningen)


Et par av versene i Internasjonalen er at man kan regne med at det ikke blir tryggere i Norge og at terskelen for etterforskning/antall henleggelser økes. https://www.nrk.no/vestland/ein-mann-i-20-ara-blir-framstilt-for-varetektsfengsling-etter-valdshending-i-bergen-17.-mai-1.16888563
Hva er det politikerene gjør feil? Er de for kortsiktige? Er de for dumme? Tar de på seg/oss for mye? Er de illojale? Er det bare noe som skjer, virkeligheten som er slik? Det er mye der i siste bisetning det butter. Og det er der i usikkerheten det spilles - argumenteres for det ene og det andre, kjøpe eller selge. Aksjekursen blir som den blir, liksom. AS Norge...........................................................................................
Men vi har det godt vi som eier KOG. Det skulle bare mangle.

I 2020 - året uten 17. mai, så kom det opp at det var bestemt at det kan flagges med EU-flagget på norske kommunale bygg; samt at det vurderes endringer i det norske flagget.

OM norske statsborgere bruker utenlandske flagg for å feire Norges nasjonaldag, er det ikke bare upassende og uhøflig, men også splittende. Det er politisk feil, en støtte til stormaktene, mot demokrati og velferd.

Det knepper på 17. mai i år - også dette i Dagsrevyen, her fra VG:
– I dag skinner solen i Norge. Alt er fredelig og stabilt. Det er på solskinnsdagene vi må forberede oss på de urolige tidene, sier Høyres Peter Frølich til VG.

Han har de siste par årene sett med sterk bekymring på de stadig mørkere skyene som henger over domstolene i land som Polen, Ungarn og USA.

Frølich har derfor foreslått fem endringer i Grunnloven for å sikre domstolenes uavhengighet i Norge.

– Er dette laget for å stoppe en norsk Donald Trump?

– Det er laget for å stoppe opportunister, populister og kuppmakere.

Dette er det man i statistikk kaller TYPE 1 FEIL (jeg tenker da ikke på lovendringen, men "opportunister, populister og kuppmakere"). Type 1 feil er det værste, det er derfor den kalles 1. Men et studiedesign som bolstres for å minimere type 1 feil øker sjangsen for TYPE 2 FEIL. Hva nå det enn er.....(jeg tenker da på et evt. behov for en endring av f.eks. et manipulert regjeringsvalg ....eller en aksje)? VG sin artikkel avslutter på en måte/video som utelukker Type 2 feil i siste presidentvalg i bipartisane USA.

"Frølich leder Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite, hvor alle partiene denne uken stilte seg bak forslaget." Dettte øker TYPE 2 FEIL, men økningen er mindre dess enklere og mer forståelig endirngene/forslaget er. Noe annet kunne være tegn på lav ytringsfrihet (som forøvrig er under press i Norge og forsterket av korona-furoraen og krigen, sistnevnte hvor også alle paritene var enig, ja også førstnevnte om vi ser bort fra "skjønnhetsfeil" med gule lapper fra Erna - som forøvrig også ønsket å endre grunnloven da.).

Er det noen brist i logikk her - om en slik vica versa formulering skulle være tillatt?:
--
Per Ardua
for 3 dager siden
"Hvilke politikere i Norge kan mistenkes for slike planer?"
Det har vist seg å være ganske mange. Et klart eksempel så vi under rettssaken mot ABB hvor Regjeringen Stoltenberg ikke kunne akseptere at mannen er sinnlidende. Domstolen ble instruert til å finne frem nye "sakkyndige" som erklærte ham tilregnelig slik at det kunne gjennomføres et politisk medieshow i rettssalen. Dommeren som ordnet dette ble belønnet med et sete i Høyesterett. I Norge er det Regjeringen som oppnevner dommere. Det Frølich frykter er folket.
--

Tjaa, hva er et uAVHENGIG ORGAN ift. folket?

....anbefaler å lese videre herifra via DNB-tråden og til KINA-tråden og innleggene som kommer der.
.....for å se virkninger på dollaren (krona, men hva kommer Kina til å gjøre.....d d d devaluere? før eller etter USAtans refinansiering av 10bill dollar før året er omme? FED tar trolig mindre - hvilket BLIR kritikk mot pappfiguren Biden og USAtan og seg selv i stor grad, tjaa kanskje det er det som trengs for å få "personlig" utvikling av jahvlene) og ...aksjemarkedet ......og deg selv(!?).
Hugoil
22.05.2024 kl 11:43 803

Ukraina-krig patrioten FRØLICH (og leder av Stortingets undersøkelseskommisjon og Ukraina-farer med utlevering av utstyr på bakken der) setter større lit til en "tids-vandrende" uavhengig kommitte som skal velge dommere, enn han stoler på folket og folkebevegelser. Herre Yemeni! (selv om de 5 endringene han nå foreslår ikke er spesielt oppsiktsvekkende, dog bør folket velge dommere og ikke det som for enhver tid kalles for "uavhengig kommitte".)

NRK er en sløv kniv, det er dokumentert flere ganger på trådene og skuta går med slagside siden USAtan sitter på rekka - se bare NRK-serien MAKTA, som i seg selv er oppsiktsvekkende ble akseptert og sendt; men det var jo vare deler av enkelte episoder som innholdt noe som produsetnen måtte safe seg inn på ved å tilføre underlineren «Basert på løgn, sannhet og dårlig hukommelse».

https://www.armstrongeconomics.com/products_services/products/the-2020-coup-will-they-do-it-again-in-2024/
This is a special investigation into the truth behind the rigging of the 2020 election that has nothing to do with voting machines and double counting. That gets you nowhere, and it was a master distraction from the core of everything – the manipulation of the January 6th count that was in direct conflict with the Constitution as Pelosi used COVID rules to prevent the gathering of the Senate and the House as specified in the Constitution and the suppression of any challenge to six states. Here is the documented evidence that even covers the FBI admitting that they had so many people in the crowd they could not even say how many. The storming of the proceeding was NOT to benefit Trump but to benefit Biden by ensuring that there would be no objections when all the studies confirmed that neither masks nor social distancing reduced COVID. Still, it was used by Pelosi to hold the most unprecedented count of any president in the history of the United States.
Hugoil
22.05.2024 kl 11:44 802

Ukraina-krig patrioten FRØLICH (og leder av Stortingets undersøkelseskommisjon og Ukraina-farer med utlevering av utstyr på bakken der og med forrige runde i Stortingets undersøkelseskomm med spørrerunde om Stortinget hadde handlet for sent ifm. krigen og dets flyktninger til Norge, HALLO? ) setter større lit til en "tids-vandrende" uavhengig kommitte som skal velge dommere, enn han stoler på folket og folkebevegelser. Herre Yemeni! (selv om de 5 endringene han nå foreslår ikke er spesielt oppsiktsvekkende, dog bør folket velge dommere og ikke det som for enhver tid kalles for "uavhengig kommitte".)

NRK er en sløv kniv, det er dokumentert flere ganger på trådene og skuta går med slagside siden USAtan sitter på rekka - se bare NRK-serien MAKTA, som i seg selv er oppsiktsvekkende ble akseptert og sendt; men det var jo vare deler av enkelte episoder som innholdt noe som produsetnen måtte safe seg inn på ved å tilføre underlineren «Basert på løgn, sannhet og dårlig hukommelse».

https://www.armstrongeconomics.com/products_services/products/the-2020-coup-will-they-do-it-again-in-2024/
This is a special investigation into the truth behind the rigging of the 2020 election that has nothing to do with voting machines and double counting. That gets you nowhere, and it was a master distraction from the core of everything – the manipulation of the January 6th count that was in direct conflict with the Constitution as Pelosi used COVID rules to prevent the gathering of the Senate and the House as specified in the Constitution and the suppression of any challenge to six states. Here is the documented evidence that even covers the FBI admitting that they had so many people in the crowd they could not even say how many. The storming of the proceeding was NOT to benefit Trump but to benefit Biden by ensuring that there would be no objections when all the studies confirmed that neither masks nor social distancing reduced COVID. Still, it was used by Pelosi to hold the most unprecedented count of any president in the history of the United States.
Hugoil
26.05.2024 kl 22:00 642

Herre yemeni! Tenk at noen kan tenke selv! Og det i vesten!! Fra i kveld: https://imgur.com/Vo9oB4h
Hugoil
27.05.2024 kl 11:56 444

Synes du det blir for lite aksjerelatert?
Vel, ....det er det største bildet som setter rammene/føringene.
Vel anvendte minutter mens du sitter og stirrer: https://www.armstrongeconomics.com/armstrong-in-the-media/interview-timeline-for-world-war-iii-us-debt-default/
Hugoil
30.05.2024 kl 09:23 236

olja driver med en bunning type ohs og OSEBX følger med på det samt US-indeksene som trolig også nå kommer til å gå for en bunning etter siste dagers korreksjon. Et nytt legg opp for ath. Skulle tro det skal bli mer krig. Jens er jo på tuppa.
Hugoil
I dag kl 09:45 60

Er det noen av dere, foruten Erik Must og Øyvin Brøymer, som har vært så lure at dere har kjøpt aksjer i denne krigen?
Fyller dere 60 før året er omme, så får dere nok nyte profitten.

Macron faces a serious collapse in confidence among the French and he too desperately need to create war. He is pushing NATO to send in troops. They already have “advisers” there and Russia knows that the Brits are in Ukraine firing the missiles for Ukrainians are not competent. Likewise, Ukraine is incapable of sinking Russian ships in the black sea without US satellite intelligence.

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/geopolitical/world-war-iii-by-1st-week-of-september-2024/

The ONLY hope we have is that RFK joins Trump either as health-czar and/or head of the DOJ. That would be an overwhelming ticket. This is the only shot we have at reducing the destruction on the horizon from this insane march into World War III.

Our staff in Germany have personally confirmed that a friend who is 59 years old was just drafted. Throughout Europe, the draft age will be up to 60 and that is coming to the USA no matter what BS the press tells you. They also intend to draft girls this time.




Redigert i dag kl 09:47 Du må logge inn for å svare