Ultimovacs - derfor vil UV1 fungere

Ultimovax
ULTIMO 03.08.2022 kl 12:48 145865


Hvilket grunnlag har vi for å si at UV1 vil fungere?

Neppe har noen selskap bedre datagrunnlag enn Ultimovacs for å kunne si før fase2 resultatene at dette trolig vil lykkes.
Som eneste selskap i verden har Ultimovacs blodprøver helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet som utgangspunktet for sin forskning og optimalisering.
Det første forsøket het GV1001, det var aldri meningen at denne vaksinen skulle være den «endelige» vaksinene, men en del av en to trinns rakett. Gjennom to studier av GV1001 klart man å mobilisere immunforsvaret til henholdsvis 55 og 80 prosent av dem som har fått vaksinen vi kaller GV1001. Noen av de dødssyke lungekreft pasientene har fått gjentatte doser av vaksinen gjennom over 15 år og er fortsatt symptomfrie.

Med utgangspunkt i pasienter som disse langtids overlevende, undersøkte Gaudernack og de andre forskerne i laboratoriet nærmere hvor årsaken ligger til at vaksinen er livsforlengende for enkelte, mens andre hadde liten effekt.
De fant ut at svaret ligger i tre proteinbiter, peptider, som de fant i immunresponsen til pasienter med lang overlevelse.

Basert på disse tre peptidene og 30års erfaring utviklet de det vi i dag kaller UV1.

Videre har det blitt gjennomført fire fase 1 studier med alle meget gode resultater og uten bivirkninger.

I tillegg elsker klinikerne UV1, i motsetning til feks Nano som slet med rekrutteringen er Ultimovacs meg bekjent eneste kraftselskapet i Skandinavia som ikke har hatt stopp i rekrutteringen igjennom pandemien. Hvorfor? Klinikerne har tro på UV1. Det samme har professor Gustav Gaudernack som eier aksjer for rundt 40 millioner.

Fungerer UV1 sitter man på en universal kreftvaksine.

Som investor har man da først og fremst vært med på å gi pasienter og påførende en bedre fremtid, samtidig vil man bli økonomisk belønnet.
heilo888
05.10.2022 kl 00:42 3151

Nå var det vel ikke kr 200 ved positive resulter jeg skrev.
Men kursen vil være helt avhengig av hvor gode resultatene vil være. Og spesielt om de vil være så gode at man kan søke om betinget godkjenning basert på disse.

Ellers vil selvsagt den videre aksjekursutviklingen være avhengig av innholdet i en partneravtale.
SirJohnny
05.10.2022 kl 07:16 3254

Ja, der spørs hvor gode - jeg tror ikke de vil være meget gode, det sagt så tror jeg kursen vil gå svært godt selv om resultatene skulle være middels+ Forventningene om partneravtale/oppkjøp/utlisensiering vil også kjøre kursen kraftig. Eventyret begynner nå!
Fljo
05.10.2022 kl 07:26 3228

Hva er grunnen til at du ikke har tro på at de kan bli meget gode?
peaf
05.10.2022 kl 07:48 3267

Denne haussingen minner om mange andre på farmatråderne, med høgevis av påstand om vad fantastisk UV1 er. Det er jo nevnt at det er i en kombistudie med Keytruda til Merck. Som deltar i mange kobinasjonsstudier med andre medisiner rundt om i verden. Der Merck har full kontroll med resultaten underveis i studierne, og de ser snart om noe produkt utmerker seg bedre en andre. Og gjør en analyse av potensiale og sannsynlige muligheter for godkjennelse, og handler etter det. Jeg kan ikke se at det har vart noen reaksjon på noen mulighet for en 100 mrd vaksine, så sannsynligtvis er det ikke det heller.
Det virker ikke som de ser noen annen mulighet for en klar økonomisk suksess som de vill ta del av. Nå blir de vel automatisk eiere til halve kombinasjonsbehandlingen med sitt keytruda om den blir godkjent. Men de har nok full kontroll på vad UV1,s muligheter er generellt, og virker ikke ville komme andre selskaper i førkjøp med att sikre seg rettigheterne. Sen får tiden vise vad som er riktigt, men haussere og selskapets beskrivelse skall man ta med en klype salt.
Fljo
05.10.2022 kl 08:07 3252

Du virker å ha null peiling på hvordan medisinstudier gjennomføres. Hvis du tror noen underveis kan sitte løpende og følge med og dermed også handle på innside-info før andre i markedet så er du helt på jordet
Sydney
05.10.2022 kl 08:20 3257

For å si det sånn. Er kursen under 100 ved en positiv avlesning tviler jeg på 100% oppgang dagen etter. Det kan skje men det psykologiske på børs stritter ofte imot. Det kan hende at de har en mcap på rundt 10 -15milliarder på godkjent produkt. Men det er mange eksempler på godkjente produkter i svenske selskaper som ikke har en slik verdi. På positive resultater er jeg fornøyd med 200 i kurs det er nesten 200% opp fra idag. Men det finner vi jo ut uansett så det spiller ikke så stor rolle. Jeg har bare lært at forventningene til aksjonærer ofte er mye større enn hva markedet er villig til å prise ett selskap. Ett lite hint får vi om en uke. Men det er altså keytruda og ikke Nivo ipi som brukes i initium. Men det gir jo en pekepinn. Nå er jeg litt skeptisk men det blir vel sell on news da også som alt annet av news jeg har vært borti.
peaf
05.10.2022 kl 08:39 3221

Vi på jordet vet at eieren av en studie er pliktet at følge opp resultater etterhand og har ansvaret om det oppstår komplikasjoner. Og om du tror Merck holder med Keytruda uten at de for informasjon om resultaten underveis så vet du lite. Det er ikke innside innformasjon om hvordan deres produkt virker i en studie, men en plikt at følge med.
Redigert 05.10.2022 kl 08:44 Du må logge inn for å svare
heilo888
05.10.2022 kl 08:46 3211

Nå er det flere ting enn fremleggelsen av resultater fra kombistudien med Keytruda som vil drive kursen fremover så tviler på at så mange våger å selge på gode nyheter her.
Det er på TI gjort ganske så seriøse beregninger på at gode resultater fra Initium-studien allerede kan foreligge om 6 dager og utover dersom pasientpopulasjonen i studien har vært mindre frisk enn normalt (som følge av bla. Covid).

Med hensyn til sammenligningen med noen svenske kreft-selskaper bør man huske på at Ultimovacs tar mål av seg til å ha en universell kreftvaksine som vil virke på 80-85% av alle kreftindikasjoner.

Til peaf: Ta deg en bolle, får du kommer stort sett med vrøvl!
SirJohnny
05.10.2022 kl 08:57 3182

Ved positive resultater vil en macap på 10-15 mrd bare å glemme. Algeta ble solgt for 17mrd, noe flere av vi som var investert den gangen var helt i mot og når man ser hva medisinen omsettes for - er alle enig i at selskapet gikk på billig salg. Merk, Algeta var en enkel indikasjon, Ultimo består av uendelig mye mer. Hadde Ultimovacs blitt solgt for under 50mrd ved svært positive resultater, blir jeg skuffet. Men det viktigste er at det blir medisin og kommer flest mulig pasienter og pårørende til gode.
peaf
05.10.2022 kl 09:46 3112

Til peaf: Ta deg en bolle, får du kommer stort sett med vrøvl!. Jeg minns godt din superhaussing av PCIB, og dine meninger om meg og mine innlegg. De har samme verdi nå.
Men om noen tror at Merck later noen drive forskning på Keytruda som en del i en behandlingsprosess uten de stiller vilkår hvordan det skall føregå og vilken informasjon de ønsker. Så har de ikke peiling hvordan det føregår. Og en godkjenning på en kombinasjonsbehandling kan ikke brukes uten Mercks tillatelse Så de vet nok like mye som Ultimovacs vad som skjer i studien. Og konklusjonen er at de per dags dato ikke ønsker kjøpe eller bli partner på UV1 rettigheterne generellt.
heilo888
05.10.2022 kl 11:20 3040

peaf,
Er egentlig umulig å diskutere med noen som overhode ikke har satt seg inn i tingenes tilstand. Dette som er meget elementært er det eneste jeg vil kommunisere med deg siden du er kjent for å ødelegge mange tråder med spam, løgn og unøyaktigheter.

Den studien med Keytruda som du trolig referer til er i utgangspunktet en liten fase 1 studie som for lengst er avsluttet med tanke på rekruttering av pasienter men hvor man nå bare med jevne mellomrom referer blant annet OS-resultater. Dette er resultater åpne for alle.

De 5 fase 2 hovedstudier er lukkede studier hvor det enda ikke er avlest resultater og hvor verken de 3 BP Merck, AstraZeneca, BMS, som er involvert med sine sjekkpunkthemmere, eller Ultimovacs har noen innsyn i resultatene så langt. De 2 første studiene Initium og Nipu vil mest trolig bli data-avlest og publisert første halvår 2023, men det kan også skje allerede i år siden studiene er basert på antall tilfeller av sykdomsforverring eller død.

Ved gode resultater fra f.eks. Initium vil det ta 6-12 måneder for å få fremforhandle en avtale med et BP. Altså ingen slutt-forhandlinger eller oppkjøp før resultatene fra fase 2 foreligger.
Redigert 05.10.2022 kl 12:31 Du må logge inn for å svare
peaf
05.10.2022 kl 13:07 2972

Bare så du vet det finns det blinde studier der pasienter ikke vet vad de får, og dobbelt blinde der verken lege eller pasient vet vad de får. Men sponsor må utstede en sikkerhetskommite som følger resultaten kontunerligt og lededs av sponsor. En studie må kunne avbrytes på dagen vid oønskade hendelser eller om effekten uteblir. Det viste vel Nanos Paradegime studie. Det eksisterer ikke studier der eier ikke er innformert underveis, og om Merck vil kjøpe rettigheterne til UV1 kommer de med ett bud når det passer dem. De venter ikke på resultater om de ikke ønsker det.
Og du skrev dette igår om det er minnet som mangler eller den vanlige førsøken til bortforklaring.(Ellers bare et par uker til vi får meget viktige resultater fra studien med UV1 i kombinasjon med verdens mestselgende kreftlegemiddel Keytruda.)
heilo888
05.10.2022 kl 15:39 2871

Ja stemmer at det kommer resultater fra den lille fase 1 studien i kombo med Keytruda om et par uker. Viktig nok, men langt fra så viktig som de 5, og langt større, fase 2 studiene som pågår.
Ellers som vanlig bare vås det du skriver om innsikt i studiene fra eierne under studie-forløpet.
peaf
05.10.2022 kl 16:59 2828

Den lille med keytruda var avslutet for lenge siden påstod du sist. Trur du virkeligen at noen får forske og drive studier på alvorligt syke mensker uten at ha full kontroll hele tiden. Jeg vet ikke hvem du trur du kan slå så blå dunster i hodet på noen. Og keytruda er innblandet i to fase to studier, og har ikke imponert noen til at kjøpe rettigheterne til UV1.
Gullit
05.10.2022 kl 19:33 2770

Se her!!!!


05.10.2022 19:26:17: Ultimovacs Announces Positive Three-Year Results of 71% Overall Survival Rate in Cohort 1 of UV1-103 Study in Metastatic Malignant Melanoma

Malignant melanoma patients treated with immunotherapy combination UV1 and pembrolizumab in phase I clinical trial
Consistently high overall survival (OS) rate: 71% at three-year follow-up of patients in first cohort
UV1 and pembrolizumab combination continues to demonstrate strong signals of clinical efficacy, including prolonged patient survival
Oslo, 5 October 2022: Ultimovacs ASA ("Ultimovacs") (OSE ULTI), a clinical stage leader in immune stimulatory vaccines for cancer, announced continuing positive efficacy data in its ongoing U.S.-based phase I clinical trial, UV1-103. The study evaluates the Company's universal cancer vaccine, UV1, in combination with the anti-PD-1 checkpoint inhibitor pembrolizumab, as first-line treatment in advanced non-resectable and metastatic malignant melanoma patients.


Given the historic trajectory for patients with metastatic malignant melanoma, this three-year 71% OS rate is very positive, said Carlos de Sousa, CEO of Ultimovacs. Overall, these promising data support our continuing belief that UV1 can play a transformative role in treating solid tumors in combination with checkpoint inhibitors, providing long-term clinical benefits for patients with unmet medical needs.

After the study ended at two years follow up, the protocol was amended to follow patients for overall survival for up to five years. Three of the patients, all in cohort 1, did not consent to further follow up, changing the number of participating patients in cohort 1 from 20 to 17 after two years. In addition, one patient died within the past year.

At the three years cut-off date for patients in the first cohort the three-year overall survival (OS) rate was 71% (12/17). The trial has shown a consistently high OS rate; in this patient cohort it was 85% (17/20) after one year and 80% (16/20) after two years follow-up. Having already reached its primary endpoint of safety and tolerability, the UV1-pembrolizumab combination continues to demonstrate strong signals of clinical efficacy in both response rates and extended survival.

Pembrolizumab is a standard of care for patients with unresectable or metastatic melanoma, based on data from the KEYNOTE-006 trial*. Follow up of first-line patients with metastatic melanoma in that trial showed an overall survival rate of 51% at 36 months.**

The high survival rate after three years for metastatic malignant melanoma patients is very encouraging and reinforces the positive data we have consistently observed throughout the UV1-103 trial, said Jens Bjørheim, Chief Medical Officer of Ultimovacs. As previously reported, the combination of UV1 and pembrolizumab has a strong safety and tolerability profile. These three-year data also signal that UV1 continues to mobilize the immune system providing patients with a long-term, effective clinical response. We are very pleased to see the positive results for these patients.

UV1-103 (Cohort 1) Overall Survival Rate % (Patients alive/total):

12 months: 85% (17/20)

24 months: 80% (16/20)

36 months: 71% (12/17) 3 patients declined follow-up post 24 months, 1 patient died

Further data from the UV1-103 study will be presented at the International Congress of the Society for Melanoma Research, October 18, 2022.

*For reference only; not a head-to-head comparison

**Robert C, Ribas A, Schachter J, et al. Pembrolizumab versus ipilimumab in advanced melanoma (KEYNOTE-006): post-hoc 5-year results from an open-label, multicentre, randomized, controlled, phase 3 study. Lancet Oncol. 2019;20(9):1239-1251. Doi:10.1016/S1470-2045(19)30388-2. Supplementary table S6: Overall survival in patients receiving first-line treatment combined pembrolizumab arms: 36-month rate (%).
SirJohnny
05.10.2022 kl 21:07 2655

Så herlig!! Svært gode tall og det kom nok en dråpe som viser at UV1 absolutt fungerer. Her er det bare å glede seg til neste avlesning. I morgen går vi i over 100kr, mine damer og herrer - ta plass og nyt turen, med kaptein Carlos er neste stopp månen!
Redigert 05.10.2022 kl 21:35 Du må logge inn for å svare
SirJohnny
05.10.2022 kl 21:38 2620

Keytruda som UV1 her bedrer resultatene kraftig til, selges for ufattelig $4.5 billion, bare i Q3 i 2021..
Gitarhelt1
05.10.2022 kl 22:17 2612

Ja hvorfor i all verden har denne ramlet ned fra 140 til 70??
Caset er jo sterkere enn noen gang
Gullit
05.10.2022 kl 22:19 2629

Nå var jo kursen over 165 for ikke lenge siden, burde vel passert den etter dagens tall. Blir en spennende dag imorgen.
SirJohnny
05.10.2022 kl 22:25 2603

Personlig betyr kursen i morgen eller om en uke, ingenting. Jeg er med hele veien og for vært drypp som kommer blir jeg sikrere på at UV1 blir medisin, og skal man virkelig tjene penger på Ultimo må man se fremover og sitte på aksjene sine.
peaf
06.10.2022 kl 04:05 2483

Pembrolizumab er en standardbehandling for pasienter med ikke-opererbart eller metastatisk melanom, basert på data fra KEYNOTE-006-studien*. Oppfølging av førstelinjepasienter med metastatisk melanom i denne studien viste en total overlevelsesrate på 51 % etter 36 måneder.**
Men i kombinasjon med UV1 var overlevelse.
36 måneder: 71 % (12/17) 3 pasienter avviste oppfølging etter 24 måneder, 1 pasient døde.
Det skiller 20 % og det betyr at 3 personer av 17 levde lengre en standardbehandling etter 36 mnd. Det er så klart positivt, men inget som gir klare konklusjoner om noen større effekt. Og hvorfor avviste 3 personer vidare oppfølgning, det kan i alle fall ikke bero på at de var spesielt fornøyd med behandlingen.
Og som sagt dette er resultater fra en studie der behandlingen først skulle avleses etter 24 mnd. Og de resultaterne har garantert Merck uten at de hoppe i taket av glede når de såg dem.
Men lykke til, vidare studier må nok til før man skall tru på noen partner eller oppkjøp, dette innebær studier som tar mange år at gjenomføre. Og man får regne med noen emisjoner underveis.
SirJohnny
06.10.2022 kl 08:47 2369

Det har du helt rett i, videre studier må til - det er jo det selskapet holder på med, anbefaler at du leser deg opp. Ultimovacs rapporterer 71%, som altså er hele 40% bedre enn keytruda alen - om noen skulle lure, så er det knall sterkt og nok et signal på at UV1 virker.

Det kan være mange grunner til pasientene ikke møter, et familiemedlem som jeg har, orket ikke reisen feks. Poenget her er at vi har fått nok en indikasjon på at UV1 fungerer og at det øker effekten av verdens mest solgte legemiddel betydelig.

Vi får se når markedet en dag våkner.
Alset
06.10.2022 kl 08:53 2379

Prosentpoeng og prosent!
heilo888
06.10.2022 kl 09:08 2336

Fortsatt helt på jorde peaf!
Dette er ingen studie hvor man vil søke om godkjennelse, eller gå i forhandlinger om partnerskap med BP.
Dette kommer først med resultatene fra de større 5 fase 2 studiene hvorav 4 av de er tenkt avlest i 2023.

Her rapporteres det 71% som er 40% bedre enn Keytruda alene. Om dette gjentas i Initium har man møtt primærendepunktet.

Vedrørende frafall av paienter.
I vår studie får pasienten pembro i totalt 2 år. At frafallet skjer etter at aktiv behandling er ferdig er således ikke så overraskende. Det blir ihvertfall i overkant pessimistisk å tro at disse umiddelbart etter at behandling er over progredierte og døde, det er langt mer sannsynlig at pasientene tenkte at det å være inkludert i studien var mer til bry enn gevinst
peaf
06.10.2022 kl 09:18 2578

Ikke vet jeg hvordan du regner, men om 51 % overlever etter 36 mnd. Så betyr det 5 av 10 pasienter. Men om 71 % overlever etter 36 mnd, så betyr det at 7 av 10 pasienter overlever. Hvordan du får 2 pasienter til at bli 40 % er en gåte og en teign på oberettigad haussing. Og du kan ikke konkludere med resultater fra 17 pasienter.
SirJohnny
06.10.2022 kl 09:18 2589

Fint oppsummert. Selskapet er fremdeles upopulært og under analysert, dette kommer til å endre seg drastisk fremover.
Rassen
06.10.2022 kl 09:25 2649

Rart kursen i dag er så rævva….? Hadde tro på en grei økning i dag…
kntfn
06.10.2022 kl 09:29 2634

Jeg tror det må mer til enn en ganske positiv delrapport fra et studie før denne upopulære aksjen fyker i været. For lav omsetning og oppmerksomhet enda. MEN, det er på riktig vei.
Rassen
06.10.2022 kl 09:32 2652

Rart resultatet ikke blir kommentert i finansavisen eller investor i det hele tatt vel??
Slettet bruker
06.10.2022 kl 09:41 2708

Skal huskes ned dette. Avisene skal plukke litt skjer først.
Uansett hyggelig å se att trolig vaksinen også virker på lengere sikt.
Gjesp, skal sitte til dem blir solgt eller går hele veien selv til mål. For dem har sagt att dem er villige og har ressurser til å gå hele veien selv hvis dem vil.
Gjeldsten er en hedersmann, nå har jeg begynt å handle på Intersport også, ble 100 ganger bedre etter att hedersmannen kom inn på eiersiden.
SirJohnny
06.10.2022 kl 10:17 2696

Om en aktør av litt størrelse ønsker 200k aksjer så spretter kursen kraftig, her vil nok skje en gradvis posisjonering, og når markedet først tar potensialet innover seg - vil det bli en eventyrlig oppgang.
Rassen
06.10.2022 kl 12:11 2632

Da var den i minus 😂😂😂 Er det mulig!?
heilo888
06.10.2022 kl 12:15 2667

Er nok en naturlig korreksjon etter 30% på et par dager.
Rassen
06.10.2022 kl 12:31 2693

30%? 😂 Nei, men 20.
heilo888
06.10.2022 kl 12:53 2712

Fra 60 til 78 bli 30% på 2 dager. Egentlig enda mer om man regner med toppen på 81,90.
peaf
06.10.2022 kl 17:22 2748

Ja Edison er bra ingen kjøper aksjer på deres anbefallning som kjenner til dem. De tar betalt for sine analyser som er direkte bestillningsverk.
heilo888
06.10.2022 kl 17:37 2761

Virker som at samtlige analytikere som følger Ulti mener kursen nå bør ligge rundt kr 200.
200% opp til kr 209 fra nåværende kurs kr 70.
Redigert 06.10.2022 kl 17:42 Du må logge inn for å svare