Journalist i FA har fått sin artikkel slettet av REC menigheten!

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
05.08.2022 kl 09:30
Slettet bruker
RECSI 03.08.2022 kl 21:50 25976

Hva var poenget med artikkelen rett før børsluttt med særdeles negativ vinkling om Rec hvis denne senere skulle slettes? Det ble også løftet en rekke Rec tråder uten grunn også ikveld.

"Finansavisen - REC Silicon er aksjen norske investorer aldri glemmer, men det bør du snart gjøre – for aksjen går mot en mørk høst. +"

https://finansavisen.no/nyheter/kommentar/2022/08/03/7908520/aksjen-skylder-meg-penger?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3Vtod6C_nMlNyzgtEWZUtcV6BbqhXrFac_4IYI_SxhenVce2mWKdNIHZw#Echobox=1659543421

https://twitter.com/Finansavisen/status/1554832827618713608
Redigert 05.08.2022 kl 09:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.08.2022 kl 22:09 11844

For det første har journalisten valgt å bruke bilde av Kjell Inge Røkke, som ikke lenger har noe som helst med REC å gjøre, dette er direkte misvisende.

Jeg vil faktisk gå så langt å si at journalisten har brutt alle reglene for vær-varsom plakaten.

https://presse.no/pfu/etiske-regler/vaer-varsom-plakaten/
Redigert 03.08.2022 kl 22:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.08.2022 kl 22:16 11678

Bryr meg ikke om de fjernet artikkelen. De kan ikke spre feil informasjon på denne måten i forsøk på å manipulere kursen ned. Redaktøren som godkjente dette (Steinar Grini) fortjener å få mye pes for avgjørelsen sin. Skribenten som skrev dette (Karl Johan Molnes) sin posisjon i REC bør undersøkes av Finanstilsynet. REC skylder meg penger, med bilde av Røkke, som har tjent milliarder på REC? Får det til å fremstå som Røkke gleder seg til en ny emisjon? Hvor har han dette fra?

Jeg er ikke så aktiv her på daglig basis lengre. Henger litt bak deadline med andre ting, men dette fikk meg provosert. Som om vi REC aksjonærer ikke møter på nok dritt og pin i hverdagen pga. kursen, så skal media begynne med falsk informasjon? Som skrevet i min tråd, journalister ignorerer nesten alt som utvikler seg i USA i dag. VG gir mer dekning av tilfellet enn Finansavisen.

De skrev ikke om helomvendingen til Manchin før slutten på dagen. Jeg sendte dem til og med en mail og gjorde jobben gratis for dem, ved å informere hva slags fordeler REC får om denne pakken går gjennom (og dette ble skrevet til slutt - antar at mange flere enn meg skrev til dem), men hvorfor skal vi gjøre jobben for udugelige journalister? De får betalt for dette her. Det er levebrødet deres. Er ikke mye å be om når vi sier at vi ønsker nøytral dekning av alle selskaper - og ikke bare selskaper hvor «ekspert» vennene til FA hausser livet ut av olje og rigg og ignorerer alt annet.

Jeg ønsker å sette ned streken her. Nok er nok. Kanskje jeg valgte feil yrke, fordi virker som man tjener rått ved å jobbe for Finansavisen uten å møtte løfte en finger eller gjøre jobben man blir betalt for.

Admins, driter i om dere banner meg. Da vil Uchi bare bli synlig på et annet plattform. Dette er inkompetanse på høy nivå og jeg setter et spørsmålstegn under hvorfor alle trådene til REC skal klikke på FA, men de andre segmentene virker helt fine.

Jeg håper virkelig at vi ser den samme CEO’en jeg hadde et privat møte med på Q2. Gleder meg til han får alle klovnene til å holde kjeft og spise sine ord for all dritten som har blitt slengt vår vei alle disse årene - og nå skal de gjøre narr av aksjonærer og kalle oss for en menighet som er lik en pyramide lureri?

Sagt det før og sier det igjen;

Jeg bryr meg ikke om du har tapt masse på REC. Jeg taper mye penger annenhver uke og har brent meg hardt tidligere, betyr ikke at jeg skal hate et selskap for alltid. Slutt å bruke den jævla fortiden til å snakke om fremtiden. Når REC ble børsnotert ble du sett på som en fanatiker hvis du trodde på fornybart. I dag blir du sett på som en fanatiker hvis du nekter fornybart. Verden omstiller seg, fornybart er fremtiden og REC sitter midt i blinken. De skal være med på å bygge disse verdikjedene i USA og EU og sitter med teknologi, kunnskap og patenter som skiller dem fra alle konkurrentene. Kina får ikke dominere denne verdikjeden uten konkurranse. REC er et helt annet selskap i dag. Snakk om nåtiden, snakk om fremtiden. Slutt å snakke om fortiden. Dere er ikke historikere.

Amatører.
DjTao
03.08.2022 kl 22:26 11459

Takk for kloke ord som vanlig Uchi. Helt enig!
Snart på tide å møtes å skåle når ting materialiserer seg og potensialet til REC ikke kan ignoreres lenger. Det hadde vært gøy og på sin plass :)

Slettet bruker skrev Innlegget er slettet
I allefall ingen grunn til å slette innlegg fra HO hvis dette er standarden. Bør vel egentlig komme noe info mht what happened - why?
Redigert 03.08.2022 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Tanjiro
03.08.2022 kl 22:29 11373

De fikk nok mye backlash for den artikkelen. Har aldri sett makan til en artikkel, så lite research og forarbeid som er gjort…

Hva var argumentasjonen i artikkelen?
jokke
03.08.2022 kl 23:03 11013

Ser ut som artikkelen kommer i morgendagens papirutgave av FA, ligger synlig for abonnenter der fremdeles.
jokke
03.08.2022 kl 23:10 10913

Det positive er at Røkke kjøper seg inn i gjen: REC Silicon-aksjen er ned 99 prosent fra toppen, og alle privatinvestorer føler at aksjen skylder de penger. Da er det godt at Røkke er kommet inn som eier. Han har gjort mange investorer rike. 😂🤣🥲
SO88
03.08.2022 kl 23:11 10875

De bør legge seg flate og skrive en artikkel om at de dreit på draget øverst i nettavisen, og i avisen om artikkelen også dukker opp der. Her kan potensielt mange ha solgt på bakgrunn av FA sin misvisende informasjon i artikkelen. Er det en menneskelig tabbe så si unnskyld offentlig, og ta støyten.

FA sletter artikkelen og later som dette aldri skjedde. Ikke innafor for fem flate øre! Tabbe eller med overlegg så bør det uansett komme frem i media hva som skjedde.
Slettet bruker
03.08.2022 kl 23:12 10842

Haha/ men stakkars Molnes - han har gjort et skikkelig sleivspark og faller for egen uvitenhet og ignoranse.

Fint at FA har fjernet artikkelen / nå blir det spennende å se hvilke følger det vil få😂😂

RECsi 🥂
bel68
03.08.2022 kl 23:16 10753

Artikkelen om Recsi kommer i papiravisen i morgen på side 16

Den ligger i morgendagens papirutgave. Så den er ikke slettet. Leste den nå. Håpløst dårlig.
SO88
03.08.2022 kl 23:19 10678

Da er det bare å tipse all annen media om propaganda fra FA👍
Onmyway
03.08.2022 kl 23:26 10579

Du glemte noe:

«Hanhwa og REC Silicon er selskaper med felles skjebne til felles trøst. De har begge kjøpt eiendeler innen verdikjeden for sol, som nesten er verdiløse, fordi pengene i sektoren tjenes av integrerte kinesiske selskaper, med polysilikon og solparker, samt de selskapene i vesten som bare eier solparker. 

Når en ikke har noe av verdi, er det jo bare å late som at det har stor verdi og bygge en menighet. Gjenta budskapet mange ganger. Akkurat samme oppskrift brukes ved utstedelse av kryptiske pyramidedrømmer.»
Stabukk
03.08.2022 kl 23:26 10559

Ved faktafeil i artikkelen bør vel IR-kontakt Kjerstad informerast, og ta kontakt med FA for å få inn ei beklaging/korrigering.
Kven er forresten denne Molnes. Ein privatperson eller ein som uttaler seg på vegner av eit meglarhus?
Onmyway
03.08.2022 kl 23:27 10541

Og kanskje det viktigste:

«Finansavisen er ikke ansvarlig for eventuelle tap som måtte oppstå som følge av investeringer foretatt på basis av denne kommentaren.»
Mortis
04.08.2022 kl 00:37 9960

Dette er så useriøst at jeg velger å si opp mitt abonnement på FA
Slettet bruker
04.08.2022 kl 00:48 9879

Jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor noen skribenter sine innlegg på HO blir slettet. Når dere har lov til å publisere svada artikler som er fullstendig basert på feil og utdatert informasjon, så bør individer på forum ha lov til å ytre sine meninger, uten å bli sensurert.

Finansavisen har valgt å publisere dette i papirutgave versjonen sin i morgen tidlig. Admins, lykke til med å bruke hele dagen til å sensurere våre meninger. Dere kommer til å se en reaksjon i morgen. Dere kan ikke holde oss alle stille ved å slette våre innlegg eller redigere andre tråder, sånn at de dukker opp øverst. Blir vi bannet herifra, så tar vi med bare oppmerksomheten videre til et annet plattform. Ikke tro at vi skal sitte stille og akseptere at deres redaktør skal godkjenne og publisere en artikkel som inneholder flere essensielle faktafeil. Dette er så nærme kursmanipulasjon en kommer.

Og det værste er at skribenten rakker ned på "menigheten" - mao. oss aksjonærer? Virkelig? Etter å ha skrevet så mye feil, så er konklusjonen på siste avsnitt å rakke ned på oss aksjonærer?

Dette er en åpen invitasjon til alle dere amatør journalister og "analytikere", kom og ha en åpen diskusjon med meg i Podcast format som er uredigert, så skal jeg få hele Norge til å innse at alt med dere kun er fasade. Dere kan litt om alt, men ingenting spesielt om noe spesifikt. Flinke til å påvirke amatører, men vi som har litt kunnskap ser gjennom dere fra hundre mil´s avstand.

Dere snakker ned om oss og gjør narr av selskapet vi investerer i og bruker fortiden som grunnlag, blander mellom eierne og gjør narr av Hanwha konsernet, som er et av verdens største innenfor sitt segment, men nevner ingenting om nåtiden eller alt som har utviklet seg i det siste? Ingenting om politikken som berører REC positivt? Ingenting om multi milliard investeringene Hanwha skal gjøre, hvor Project Riser er en av disse? Også forventer dere at vi skal ta i mot dritt fra dere, når vi allerede er lei av at dere ikke gjør jobben deres ordentlig? Nei, la folket snakke fritt. La våre stemmer bli hørt. Tål kritikken og konsekvensene av deres handlinger, fremfor å forsøke å skjule det under teppet.

Redigert:

I likhet med mange andre har jeg også tatt kontakt med IR-representant for REC, Nils Kjerstad for noen timer tilbake. Jeg håper at ledelsen i REC gjør noe med dette. Jeg bryr meg ikke om påvirkning dette har på kursen og tror at i morgen blir en fin dag, men dette er en prinsipp sak. Du kan ikke sitte og lyve offentlig og rakke ned på oss andre - uten å forvente en reaksjon tilbake. Jeg håper at det blir mer enn en reaksjon. Jeg håper at det blir konsekvenser. Hadde jeg gjort noe så alvorlig feil i min jobb, så hadde jeg mistet jobben min - og jeg er en grunder som ansetter andre, ikke omvendt. Hadde en buss sjåfør spyttet på sine passasjerer, så hadde de mistet jobben sin. Hadde en lege nektet å operere en pasient, fordi de har hatt dårlig fortid og minner sammen, så hadde de mistet jobben sin. Hvorfor skal ikke dere holdes til samme standard?

Mener at jeg allerede har sagt det flere ganger i dag, men jeg sier det igjen;

Amatører.
Redigert 04.08.2022 kl 01:09 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2022 kl 00:57 9820

Hegnar bør vel og kontaktes ? Er dette noe han vil stå bak ? Tviler på det , Trygve Hegnar fremstår som en redelig mann .
Redigert 04.08.2022 kl 00:59 Du må logge inn for å svare

Finnes det ingen yrkesstolthet der ute lengre innen journalistikk ?
Hva med sensur, sjekking av fakta og kilder før artikler postes/trykkes ?

Jeg gir FA ut dagen i morgen med å beklage offentlig «makkverket» de snekret sammen.
Hvis dette ikke skjer, trekker jeg meg fra forumet da dette tydeligvis er en arena jeg ikke kan stå inne for å være en del av!

Men Recsi den kommer ikke som 👍🚀


Kan det være et hacker angrep på FA? Trolig ikke men veldig merkelig at en slik artikkel kan passere korrekturer og komme seg inn i papiravisen.

Nå er vel REC på US børs i løpet av 2-3 år, så bekymrer meg ikke for bittelille FA som har lille Norge som nedslagsfelt.

Færre innbyggere i Norge enn i staten Washington.
Hvor REC holder hus i Moses Lake i Grant County.
Slettet bruker
04.08.2022 kl 09:03 8486

Oppfordrer alle til å være synlige i dag. Oppfordrer til at vi deler våre meninger. Helt uakseptabelt at slike drittpakker skal bli servert når de inneholder så mange faktafeil. Helt uakseptabelt at vi aksjonærer skal bli stilt frem som en useriøs menighet og blir rakket ned på.

Ta din plass. Ikke la disse amatør journalistene, redaktørene, eller analytikerne rakke ned på oss. Sammen er vi langt sterkere enn dem.
Slettet bruker
04.08.2022 kl 09:04 8468

Artikkelen er fjernet på facebook også. Da er det vel bare papirutgaven igjen. De sletter ikke på denne måten uten at de innrømmer en tabbe.
Dølle
04.08.2022 kl 09:11 8358

manman01 skrev Innlegget er slettet
Med slike innlegg, er det ivertfall garantert høyt opp på taperlista idag. Nok av de som sluker hvert eneste innlegg med touch av negativt uten å reflektere på annet enn selg. Skaden har skjedd, uansett.
Marand
04.08.2022 kl 09:17 8262

Til info:
Vet ikke om dette er nevt tidligere i dag, men de har ikke slettet den fra papirutgaven.
Hemsen
04.08.2022 kl 09:19 8259

Bare å si opp abonnementet sitt og la det bli slik for fremtiden. Man rakker ikke ned og latterliggjør en en potensiell kundegruppe, er man blitt så stor da er resultatet gitt.