$$$PPPGGGSSS$$$ PARTY-TIME "Are you ready 4 the launch?" 🚀🚀🚀

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
08.09.2022 kl 09:01
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)

https://newsweb.oslobors.no/message/570707

PGS på hovedlista.

Oppgangen kan begynne for alvor. Nå med fond som sårt trenger pynte på resultatene med det som tegner til å bli årets vinner 🤑🤑🤑.

Obxserver sa det best:

Situasjonen nå er som å ha en Mentos drops inne i en Cola flaske🥳

Redigert 07.09.2022 kl 20:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.08.2022 kl 20:58 5433

1100 på Facebook siden nå
oslo0407
23.08.2022 kl 20:59 5452

Og der kom Evjen og følger i stort sett samme spor som sin forgjenger. Dnb med kursmål 4, -

Since 2014, PGS has done limited deleveraging of its balance sheet. While an improving seismic market is beneficial, we see several headwinds that should make PGS unable to generate enough cash flow to meet its debt obligations. Thus, we believe the refinancing risk remains elevated, with possible further equity needs by mid-2023e or a balance sheet restructuring. Following a change of analyst, we reiterate our SELL, but have raised our target price to NOK4 (1) on higher estimates.

Ja timing var nok viktig i det overgangsvinduet 😅 Solgte på 3,95 turte ikke vente lenger. Gjennomsnitt på 1,60 så det ble en fin pott til slutt. Neste fine reise er pgs og der er vi jo godt i gang 🦅🦅😎
Slettet bruker
23.08.2022 kl 21:08 5416

Ja ja...

I fare for å gjenta meg selv...

En vandrer gikk på skinnen langs og hørte toget ule...
Og så kom konduktøren fram og skrapa`n vekk fra hjulet...

Noen er bare "litt tykkere i hode" en andre.. Skyldes resirkulerte hjerneceller som nå har blitt sagflis... Derav tre skalle...
Redigert 23.08.2022 kl 21:09 Du må logge inn for å svare

He,he resirkulerte treskaller, det kan det bli billig sagflis av ….. Følte meg forresten lenge som en treskalle i IOX. Uansett av og til kan erfaring også gi god læring. Får se hva innholdet etterhvert kan betegnes som i peggy sue ☺️

Ny dri**pakke?
Skal hegnar skrive om dette i 3 dager for å prøve og holde igjen kursen som de gjorde med seb sitt håpløse kursmål?
Det er vel for ille at mange småaksjonærer skal tjene krons
china
23.08.2022 kl 22:32 4781

Hvor står det?
HP17
23.08.2022 kl 22:42 4682

Det er bare å skrive om det for denne gangen tror jeg effekten blir minimal og markedet kommer til å ta det med et skuldertrekk. Alle vet nå at en slik «anal-lyse» er bare svada i dagens marked som er på vei inn i en supersyklus en neppe har sett maken til.
TRD73
23.08.2022 kl 23:15 4374

Har DNB fortsatt hamstringen av PGS-aksjer? Mener noen for stund siden skrev at de daglig kjøpte 2 millioner aksjer.

Da blir det å hive ut et snøre i morgen; spennende å se hvor mye algopakket kjører den på grunnlag av enda en svadasynsing fra De Norske Banditter
oppturen
23.08.2022 kl 23:27 4300

Problemet med slike analyser er at de mangler totalt perspektiv.
Du kan sammenligne det med å kjøpe bolig, skulle en følgt logikken til disse broilerne så hadde de fraråder boligkjøp med mindre du kunne betale hele boligen innen 3 år.
PGS kommer til å tjene inn igjen invisteringen på skipene mange ganger,
Men bare vent til Q3, da får vi se litt konturer ( men bare litt 😀)
Slettet bruker
23.08.2022 kl 23:28 4320

china skrev Hvor står det?
EQUITY RESEARCH 23 August 2022 Research report prepared by DNB Markets, a division of DNB Bank ASA Energy Update This report was completed and disseminated at 20:24 CET on 23 August 2022
PGS
This time is no different but have raised our target price to NOK4 (1) on higher estimates.
Hvalross
23.08.2022 kl 23:33 4277

DNb og SEB har vært de 2 negative. SEB 7-doblet til fremdelses stusselige 3,5. DNB 4-doblet til 4. SEBs nedsabling forsinket oppgangen vesentlig. Men mer enn kursmålet i seg selv var det det bastante helslakten av selskapet hvor Ugg mer eller mindre påsto ledelsen løy om markedsutsiktene, og fikk komme til gjentatt med sitt dommedagsbudskap som var ødeleggende.

Det som er helt snudd på hodet er psykologien i markedet. Når sebbe-gubben var ute med sablene hadde det i ukesvis vært slik at de som sikret etter oppgang på 3-4% tjente på det i et hypernervøst marked.

PGS har den siste tiden feks sluppet synke når oljeprisen faller, men blitt drevet opp når oljeprisen stiger. Mange nye har kommet til, som kun har opplevd oppgang. Den fundamentale situasjonen med energikrise lyser hele Verden rett i øynene, vi våkner nå.

Men vi får vel bare se. Har for en gang skyld 1/4 cash så gjerne for meg om de klarer manipulere frem en midlertidig dipp. Magefølelsen er likevel at oppgangen fortsetter direkt.
PGS toget er vanskelig å bremse nå. Heldigvis hjelp fra oljepris og PHLX i morgen. Og på torsdag ... Vel, håper Pedersen stopper kjeften på tåpene en gang for alle!

Jeg er så d..... lei all makt disse analytikerene har, spesielt når de spår selskaper nord og ned. Nå var vi endelig på vei og så skal en ny møkka analyse ødelegge dette. Dette var synd men jeg selger helt klart ikke

Morgendagen blir vel kanskje :
1. Kontraktsforlengelse i middelhavet? Ukjent for meg noen som har noe mere info?
2. Oljepris. Steget siden børs close, og steget siden. 100 blank ved posten her.
3. 2 kontrakter som skal offentligjøres for 4D fra Perobas. Dette er nok 20% triggeren om de vinner en eller begge. Etter børsstengning OSEBX.
4. PHLX, såkalt OSX index, stiger 4+%,idag følger nok oljeprisen, men styrer veldig ofte oljeservice på OSEBX og.
5. Fremtidsutsikter generelt.

Disclaimer: jeg er 8 sifret investert i PGS så ta optimismen med en klype salt.
Rull79
24.08.2022 kl 06:24 3819

Det er noe med Timingen som stinker. Olje, makro og avklaring om kontrakter står å banker på døren nå. Da reagerer jeg på at analysen kommer samme dag som kursen har steget 12%. Dnb har vel tidligere sagt de bommet grovt på sin analyse å at den skulle gjøres noe med. Vi ser her at de har ganske lik konklusjon, bare forhøyet kursmål. Det er vanskelig å si noe om hvordan markedet reagerer på analysen, noen vil nok bli skremt. Antagelig småaksjonærer. Det er riktignok ikke småaksjonærer som er kjøper i pgs i går. Den går 10% på meget høyt volum. Viktig å poengtere at disse kjøperne har analysert helt annerledes en DNB. Det ville gledet om PGS vil svare opp for disse negative analysene. Jeg syns de slipper svært lite informasjon. Vi får håpe det kommer en positiv avklaring ang petrobas ila dagen, disse kontraktene er nok svært viktig for selskapet.
Rull79
24.08.2022 kl 06:41 3795

Jeg er også ganske sikker på at om PGS hadde sett at de må hente inn kapital i 2023 så hadde de gjort det i dagens positive marked. Kurs 4kr gir en verdi på selskapet på under 3 milliarder. Det er latterlig. Det fine for oss som vet at DNB tar feil er at i løpet av de 2 neste mnd vet alle det. Jeg kan garantere at PGS står et sted mellom 10-12kr før Q3 tallene kommer så lenge det ikke blir Atomkrig.

Det med at det er en kommende refinansiering er jo kjent info og selvfølgelig en medvirkende årsak til at prisen på aksjen ikke er det dobbelte. Men når man klarer å få til en rettet emisjon med kun 3 prosent rabatt og boka mer eller mindre fylte seg selv er jeg ikke et sekund i tvil om at dette blir en smal sak å fikse. I det markedet som er under oppseiling er jeg helt sikker på at PGS ikke trenger å være bekymret for å få jobb og kunne bedt om forskudd om så måtte være. Så enten er disse analysene slett arbeid eller skjult agenda slik jeg ser det. Kun kortsiktig støy. Uansett dere; ha en god PGS-Onsdag om det blir muligheter for akkumulering eller om ferden går videre oppover!


Utfordringen med et selskap som slipper ut såpass lite info som PGS gjør mellom kvartalspresentasjonene, er at aksjekursen blir mye lettere påvirkelig av utspill fra besserwissere og personer som titulerer seg som analytikere eller finansjournalister. Dette er også personer som får tilgang til talerstoler som E24, DN og FA, noe som gir ekstra tyngde til deres forskjellige utspill.

Min erfaring er at til tross for at disse aktørene får slippe til i de nevnte fora, så er det skjelden de har rett i alt de kommer med. Ja, i flere tilfeller er det skremmende å se hvor mye faktafeil man kan finne i deres utspill. Da sier det seg selv at aksjekursen gjerne blir feilaktig når markedsaktørene akter på informasjon som ikke er i overensstemmelse med virkeligheten.

Et annet moment er at disse meget synlige aktørene kan ha et helt annen oppfatning av situasjonen og vektlegge de forskjellige faktorene annerledes enn det personer med inngående kjennskap til selskapet ville gjort. Det er derfor viktig at den enkelte investor setter seg selv inn i situasjonen rundt det aktuelle selskap og stiller seg kritisk til kilder, selv om disse titulerer seg som analytikere eller finansjournalister. De er tross alt ikke noe annet enn helt ordinære mennesker med varierende kompetanse og innsikt, bare med den forskjell at de har adgang til « talerstoler» med relativt sterk påvirkningskraft på markedsaktørene og derigjennom aksjekursen.

Dette blir nok forsidestoff om en liten time,
Og da vet vi alle grunnen..
Gjerne ett par 3 dager på rad æv:p
Slettet bruker
24.08.2022 kl 07:36 3477

DNB er så flau over å ha bomma med 1 kr målet sitt, så de høyner det til 4 kr - men nekter innse nederlaget.
Er vel en grunn for at når man har vært en stund i dette gamet at man ikke gidder lese hva analytikere sier, alt er et spill.
Når DNB hauser- sånn ca etter aksjen står i rundt kr 30,- er vel heller da man skal passe seg og komme seg ut til de har solgt unna sitt..ref mpcc
Redigert 24.08.2022 kl 07:36 Du må logge inn for å svare

Helt korrekt. Tro aldri at en analytiker har anledning til på fritt grunnlag å utarbeide en analyse. De fleste analytikere jobber for et meglerhus/ finanshus med sine tilhørende/ betalende kunder. Enhver analyse som sendes ut er et verktøy for å forme markedet slik at meglerhusets største og viktigste kunder skal tjene penger.
Hvalross
24.08.2022 kl 07:58 3243

Så du sier det blir atomkrig? ...

Spøker selvsagt. Kunne ikke vært mer enig.
Slettet bruker
24.08.2022 kl 08:14 3095

Hva er eventuelt problemet?

Borr drilling har hentet kapital 4 ganger siste 2, 5 år henter på stadig høyere nivå, og aksje er opp fra 2 kr til 40 kr

At en ny guttunge i Dnb er kompis med UGG i DALEN dri..r da jeg lang masj i, jeg klarer å tenke selv.
Ja timingen her ser selvfølgelig eller ikke tilfeldig.tenker dere Magnus Halvorsen blir livredd nå og selger alle aksjene:-) not.

Redigert 24.08.2022 kl 08:18 Du må logge inn for å svare

Fordelen er at da er vi ferdig med disse to analytikerne som prøver å redde sitt skinn med dårlig analyser men økte kursmål. Så vidt jeg har lest har han Uggedal snudd i synet på Borr drilling og er nå positiv etter å ha slaktet Borr ved flere anledninger tidligere. Jeg kan love at for all fremtid jeg aldri skal høre på et kvitter disse gutta kommer med. Håper på noen gode fakts fra selskapet snart
Hvalross
24.08.2022 kl 08:32 2876

Hvis DNB lykkes med å stjele penger fra meg i dag er det ikke de jeg blir sint på: man kan neppe bli sint på rotten for å være vemmelig eller løven fordi den vil spise deg. DNB har klart og tydelig sagt fra at de er vår fiende. Men det ville skuffe hvis VI PGSere midt i en stor oppgangsbølge lånte øre til fienden slik at noen få Hyperrike skulle få kjøpe mer til ytterligere rabatt. Og det når oljepris og sentiment er grønn og en av to gigantiske kontrakter er sannsynlig meldt vunnet klokka 12 Rio tid (dvs 17 i Norge).
Tror ikke det blir slik, men har heldigvis mulighet denne gangen til da å kjøpe mer.

Orker ikke gottingen til de vi da vet tyter frem i kommentarfeltet med sitt fryktevangelium ispedd besserwisskhet

Skal vi være sånne små redde gråteunger som
han her som gråter og er støtt fordi han føler seg stigmatisert av uttrykket "som fulle sjømenn?" https://www.dagbladet.no/nyheter/slaktes-for-fulle-sjomenn/76951116

Eller skal vi kun Le, og det Høyt, og si "Nice Try Fucktards!" Tror vi på Fienden, eller våger vi stole på oss selv?

La oss danne Mur, le av Rottens lille bitt, - desinfisere oss, og marsjere videre!

https://tenor.com/view/carebear-carebears-cute-care-bear-stare-gif-5570640
Redigert 24.08.2022 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Hvalross
24.08.2022 kl 08:38 2792

Oljeprisen 😊 $$$
Slettet bruker
24.08.2022 kl 08:39 2794

Ja, var negativ fra 2 til 40, men på 40 vil han anbefale alle å kjøpe Borr Drilling.

Er slik disse svin peisene opererer vet du, ren skjær kapital frarøvelse.
Bruk hue og tenk sjæl, er kun dårer som lytter , de som ikke lytter blir rike
Hvalross
24.08.2022 kl 08:44 2814

A 1 Oslo Skadedyrkontroll AS > DNB/SEB
Hvalross
24.08.2022 kl 08:48 2763

Ergra meg fælt over å sitte med endel cash i går (solgte en tert på 7,86, og så noe EMGS aksjer etter en sveip. Dyrt å ikke bare holde seg til all in strategien i Vinneraksjen PGSi et sånt bullmarked). De gryna brenner i lomma, og tenker vel litt som deg. Mulig Kjøpsmulighet på open, og så ved Overskrift i FA.

Men hvem vet, kanskje toget bare kjører direkt. Tror de fleste ønsker å være inne ved open i morgen ...
Redigert 24.08.2022 kl 08:54 Du må logge inn for å svare

Det som er helt sjukt er at det aldri får noen konsekvens når analytikere bommer grovt men stjerne status om noen analytikere treffer på en analyse. Må være en fantastisk jobb å ha

Det som er helt sjukt er at det aldri får noen konsekvens når analytikere bommer grovt men stjerne status om noen analytikere treffer på en analyse. Må være en fantastisk jobb å ha

Slapp av folkens. Kan ikke se at gårsdagens idioterklæring av DNB, som selv kjøper/har kjøpt i PGS i stor stil i det siste, er omtalt i finanspressen.

Og en ting til: Oljeprisen har PASSERT 100 dollar. DET er bull i seg selv.
Helsko
24.08.2022 kl 08:55 2663

Vurderer DNB analysen positiv! For hva forteller den meg? Jo, at DNB er på kjøperen og ønsker å holde kursen tilbake så lenge de kan.
Slettet bruker
24.08.2022 kl 09:02 2605

De er på kjøperen, ja.

DNB Markets øker kursmål med 400 prosent. Sjelden har mange tatt så mye feil på så kort tid og disse analytikere har ingen troverdighet ....