PGS - Litt på sidelinjen...

PerUlv Is back
PGS 18.08.2022 kl 21:29 11713

Heia Muppet Show...

Her er vi en gjeng av litt skrullete, litt paranoide, litt schizofrene men få normale neandertalere som har byttet ut teften av Mammuter med av våre nå konserverte forfedre oljen.. Vi er i ferd med å finne våre røtter, få den opp og gi verden den energisikkerhet den trenger.. Morgendagens nyhetsoppdateringer, noe frem i tid vil lyde som følger... Og her tar vi nick for nick... Fritt inspirert av George Orwell....

Hvalross...

Vår kjære Hvalross som ble avlivet tidlig på 2022 tallet dukket plutselig opp hos byfogden med ønske om å gift seg med Diana Ross. Sammen skal de "Hval Ross" `e rundt i de norske fjorder med en super yacht visstnok kjøpt billig av en tidligere Russisk oligark på Maldivene. Prislappen var ufattelig billig USD 100.000.000,- som iht. Hvalross kun var et "kjapt besøk i foret".

På spørsmål fra journalisten om hvor pengene kom fra svarte Hvalross. "I married "Peggy Sue when she was only 3. I divorce hear when she was 50". She was a rich bitch"..

Så dagens spørsmål blir da.. Var vår kjære Hvalross pedofil? Hvar Peggy Sue en hund? Var ekteskapet arrangert?... eller ble Peggy Sue bare en våt drøm og Hvalross` en overlevert Eyvind Hellstrøm som grill meny på neste episode av Truls og Hellsrøm?

I neste kapittel får vi høre om Long... før ganske mange i denne fortreffelige galskapen skal til pers, he he.. (Inklusive meg selv)
Redigert 18.08.2022 kl 21:31 Du må logge inn for å svare
Pentad
09.09.2022 kl 22:03 5329

🤣😂 Herregud, Rå. Jeg sa jo at de der i Rep sin lomme var kondomer, IKKE ballonger til Hvalross sin fredags party.
Og Peggy gravid nå og greier. 🙈
geezus kristus....

https://youtu.be/1jabplD_idk
Redigert 09.09.2022 kl 22:05 Du må logge inn for å svare
Longline
09.09.2022 kl 22:10 5300

Herlig😂😂God helg til dere🛥⚓️🍻🍻
10.09.2022 kl 03:03 5119

Hooooly maccaroni😵! Peggy på tjukkern og Rep med kondom!😂😋.. Jaja, vel, sist k fra Rep gjorde susen 👍🤪.. BTW , was in Shanghai, men det gjelder det å komme seg heim , for nå er det party og ballonger , nå som hammeren til Tor, unnskyld PU, er banket ⛏😎🎈🎉.. God helg 🥳
Blutus
10.09.2022 kl 11:26 4921

Takk for en god latter😂 flink du regner med at Peggy er gravid med femlinger🤗

Siden 7 juni er Pgs aksjen ned 10 øre

I rotte reiret på Oslo børs handler det meste om svindel og bedrag.
Ikke fortvil, ingen kan stoppe det unngåelige,ingen kan svindle kalkulatoren, den vinner bestandig over tid.
Redigert 12.09.2022 kl 13:48 Du må logge inn for å svare

NORGE: OED MOTTATT SØKNADER FRA 26 SELSKAPER FOR TFO 2022
13.9.2022 16:20 • TDN Finans •
Kopier link
Oslo (Infront TDN Direkt): Olje- og energidepartementet har mottatt søknader fra 26 selskaper i forbindelse med utlysningen av TFO 2022.
Det fremgår av en melding tirsdag.

— Vi trenger leting og nye funn for å opprettholde produksjonen av olje og gass over tid noe som er viktig både for Norge og Europa. Søknadene i TFO 2022 viser svært god interesse blant de aktive selskapene på norsk sokkel for å lete etter nye petroleumsressurser. Dette er svært gledelig, sier olje- og energiminister Terje Aasland.

Tildeling i forhåndsdefinerte områder (TFO) er den årlige konsesjonsrunden for de best kjente leteområdene på norsk sokkel, og omfatter størstedelen av de tilgjengelige leteområdene.

Ved søknadsfristens utløp 12. september hadde departementet mottatt søknader fra til sammen 26 selskaper om nye tildelinger. Av konkurransemessige hensyn offentliggjør ikke departementet det totale antall søknader.

TFO 2022 ble utlyst 14. juni 2022. Det tas sikte på tildeling av nye utvinningstillatelser i de utlyste områdene i begynnelsen av 2023.

Listen over selskaper som har søkt:

A/S Norske Shell

Aker BP ASA

Chrysaor Norge AS

Concedo AS

ConocoPhillips Skandinavia AS

DNO Norge AS

Equinor Energy AS

INPEX Idemitsu Norge AS

KUFPEC Norway AS

Lime Petroleum AS

Longboat Energy Norge AS

LOTOS Exploration and Production Norge AS

M Vest Energy AS

Neptune Energy Norge AS

OKEA ASA

OMV (Norge) AS

Pandion Energy AS

Pandion Energy Norge AS

Petrolia NOCO AS

Source Energy AS

PGNiG Upstream Norway AS

Sval Energi AS

TotalEnergies EP Norge AS

Vår Energi ASA

Wellesley Petroleum AS

Wintershall Dea Norge AS

Lars Henrik Bjerke Lars.Henrik.Bjerke@tdndirekt.com Infront TDN Direkt


Her er vel kjernen i problematikken.
Investorer nekter å ta innover seg det vi å Pgs definitivt tror på, at dette ikke er et kort blaff, men en syklus som vil vedvare i flere år.
Derfor har en enda svært under prisede olje service aksjer,
https://www.finansavisen.no/nyheter/energi/2022/09/14/7929722/pareto-topp-ingen-supersyklus-priset-inn
Redigert 14.09.2022 kl 19:22 Du må logge inn for å svare
PU Is back
24.11.2022 kl 20:36 3138

R.I.P Peggy Sue….

Etter en tids stillhet rundt Peggy har ulike konspirasjonsteorier igjen dukket opp. Attentatet mot Peggy som startet mandag 07 november har nå pågått i lang tid. Seilviet som hun var begynte damens åndedrett å svikte sammen med flere indre organer når vekten viste 62. Slankeopperasjonen fra 170 som har pågått over flere år har tatt på og til tross for flere fetekurer tok anoreksien igjen overhånd. Så hvem tok livet av Peggy Sue? Og… Er hun egentlig død?

En av teoriene som er lansert er at «Faenihelvete» står bak et av attentatene og det hevdes at kampen rundt 6,666 skal frembringes som et av bevisene i Espedalen tingrett. Det ryktes også at «Oppturen» skal representere Peggy Sue og at tiltalen kun lyder på attentatforsøk da Peggy Sue heves å være i live. Et noe tvilsomt vitne hevder å ha sett damen torsdag luskende rundt i OHS. Okkulte Herskaps Hus) Per Ulv som sies å være vitne hevdes fra aktoratets side å være noe upålitelig da han for tiden går rundt med nye glassøyne i påvente av at «Blåveispiken» vil avslutte sitt forføreriske opptreden. Rettsaken skal starte fredag hvor aktoratet består av en gjeng algoritmediserte svensker tidligere kjent for sanghitten «Bom,Bom,Bom,»

Det rettes seg selvfølgelig mange spørsmål i denne «Nå så noe morbide historie». Er Peggy Sue død eller bare skinndø?. Bor egentlig «Faenihelvete» i Espedal? Og har han inngått en pakt med «Fyrbøteren» siden tallet 6,66 til stadighet dukker opp. Er PerUlv blind som ikke ser tegninga? Eller er han en dyslektiker i «blindeskrift»? Eller er det så enkelt at han nå «krabber rundt med øya på stilker»? Hvem er TonyB?.. Står B en for bever og er han da i slekt med Hvalross?.. Er Platinum365 synsk og er 365 vekta på Peggy Sue i 2025?... Er «Unikum» egentlig vakuum som bommet på tastaturet da han egentlig mente 200% oppgang og med dette kommer oss alle i forkant?... Er «Bullen» egentlig bull eller en forkledd bjørn??? Eller bare en hybrid isbjørn med is i magen stål i bjellene og en av oss andre i denne nokså overfylte «Noas Ark»?..

Spørsmålene bare hoper seg opp denne «Julekalenderen» har mange kommende luker å åpne.. Det er fortsatt lenge til jul selv om vi i øyeblikket opplever «kakelina».. Snart kommer ROP eller POR på banen… Porno Rune legger nok et «parr stive» i Julestrømpa.. Og bare husk «Kråka». En julestrømpe henges opp tom før den fylles, hehe
Redigert 24.11.2022 kl 20:37 Du må logge inn for å svare

👽

Hahaaahahhahahahhaahahahahaha!

Skål!

Du er gæren ass!

Jeg har engasjert Elden for å skrive forsvarstale i håp om å få renvasket mitt gode navn og rykte
Ferbanna
26.11.2022 kl 14:58 2202

😀😀😀 artig
PU Is back
06.12.2022 kl 22:42 1847

Muppet Show... Ja det lever...

I neste episode vil vi belyse en del påstander som i den senere tid har blitt belyst og dermed skaper ny frustrasjon om den egentlige sannhet om Peggy Sue, hennes elskere, barn, drapsbeskylte og aborter..

Er det virkelig slik at Rune er "tause Birgitte" eller er drøvelen solgt på auksjon på ebay?... Går han til logoped for å lære?... eller er det så enkelt at han har skrivevedring og ikke tørr å signere?... Eller er han allergist mot blekk?..

Ja i denne 100 meters skogen fylles det stadig opp med nye dyr. Vi ønsker velkommen til skogens konge "Elgen" og nattens detektiv "Ugla".. Om sistnevnte har egenskaper til å se "mørketall" er utvist. Er dypdykkeren "Tosha" "Tore på spore"?... Mye kan tyde på det.. Vil "Oppturen" snart gi opptur i bytte mot ned tur?.. Og ikke minst... Er "Hydra(e)nga" egentlig beite området til "Hvalross"?.. Ja alt dette vil vi nok ikke få svar på før Jul.. Men...

Alt har sin ende... mMn den er ikke her, ikke nå og neppe snart...
Redigert 06.12.2022 kl 22:43 Du må logge inn for å svare
PU Is back
26.12.2022 kl 10:54 1402

Andre juledag sprang den grufulle nyheten ut….

Peggy Sue lider av kreft. Kreftbyllen som er under utvikling fra DNB og Gulltider er visstnok rammet Peggy etter en voodoo seanse hvor analytikerne Steffen Evje og Martin Huseby Karlsen på et nachspiel ble servert Apsint… Stakkars Gulltider som ikke var invitert måtte nøye seg med smuglersprit kjøpt billig av Erik Fallo… Det kunne gått verre, men stakkars Gulltider studerer nå blindeskrift og fikk Hvit stokk av julenissen dette året.. Igjen dukker det opp en rekke ubesvarte spørsmål i denne nå tilspissede historie…

Har Peggy Sue kreft?... Og er den i så fall godsinnet?... Vill kreft-ene da vokse og spre den gode medisin ut til folket?... Er Gulltider blind?.. Og hvor mye av spriten til Erik Fallo drakk han?...

Edvart Munck malte etter sigende «Skriket» etter et større inntak av Absint… Var Edvart Munck så foran sin tid at dette nå blir portrett av Steffen Evje forkledd som en kvinne etter at PGS kursen stiger til NOK 12,-???

Ja mysteriet rundt Peggy Sue fortsetter, og nye rykter skal ha det til at Jule nissen er en kvinne. Er det derfor Peggys skrog er rødt?... Og er egentlig Ramford båtene julenissens flytende sleder trukket av Hvalross da Rudolf endte sine dager som Finnebiff.. Nei dette mysteriet er langt fra løst…

Fortsatt god jul…
Hvalross
26.12.2022 kl 11:02 1366

🧞‍♂️🧐Betimelige spørsmål🥴😂
Pentad
26.12.2022 kl 12:56 1141

God Jul, PU! ✨️🎄✨️
Myra2
26.12.2022 kl 16:18 918

Vilken dato er kvartal 4