Triggere -mellomlang siktTriggere fram mot Q1:

1. Oppkjøp
Skriften har stått på veggen en stund og nå er jeg sikker på det kommer. Jethro virket faktisk sliten da han innrømmet å bruke mesteparten av tiden på prosjektet. Det står klart og tydelig at oppkjøpet blir mot biomanufacturing segmentet. Kan det tankes RNA therapeutics? En besnærende tanke siden det er et uttalt mål å dreie inn på det området.

2. Organisk vekst
Revers transkriptase og TAQ polymerase er antakelig gresk for de fleste. Men dette er to ensymer som brukes innen PCR. Disse to ensymene vil komplettere tilbudet innen PCR. Det kan komme andre overraskelser også.

3. Sharelab
Jeg synes dette er noe av det mest spennende som skjer i AZT. Og jeg håper de publiserer noe etter hvert. Applikasjons utvikling kan virke som kjedelig, men jeg kan tenke meg at innsalg vil bli forferdelig mye enklere med støtte til implementering.

4. Apekopper
Nylig anerkjent som epidemi også i Norge. Det blir nok ikke like stor cash-ku som covid, men noe blir det nok. Ellers kommer Tools salget å gå opp når influensa sesongen er i gang.

5. Sigma aldrich (90% sikkert)
White-label kunden driver og karaktriserer og klargjør AZT produkter for distribusjon. Dette kan det bli betydelige summer av etter hvert. Jeg regner med det begynner å veie inn nå.


Noen som kommer på mer?
Redigert 26.08.2022 kl 12:00 Du må logge inn for å svare
bj111
23.09.2022 kl 21:40 388

Å hvor finner du at noen har det travelt med det? De fleste kommenterer andre ting med AZT mens du er meget opptatt av kursen om ikke daglig så ukentlig. Indikerer kortsiktighet og da burde du benyttet muligheten når kursen var bedre. Trolig skal markedet mye mer ned i vinter og det kan og bety AZT. Hvis det er plagsomt er burde valget være enkelt. Er du langsiktig og tror på selskapet er det lite interessant hva kursen er nå. For veldig mange er skatt et massivt element man tenker over og som er til hinder for å trade ukentlig.
Fünke
23.09.2022 kl 22:46 354

Jeg har et livslangt perspektiv på azt. Dvs ca 40 år igjen før min tid er over. Statistisk sett. Jeg tror azt er et selskap som ikke går av moten de neste 40 årene. Heller mer moteriktige. Så ja, jeg tror på deres business og "driter" i aksjekursen. Merk at det er i klammer.
Indrid_Cold
24.09.2022 kl 00:24 311

Du behøver ikke føle dig truffet, kommentaren var ikke rettet mod dig ;)