Podcasten poLight-podden

Myrabakk
PLT 26.08.2022 kl 14:56 565

poLight-podden starter sesong 2 av podcastserien om poLight. Episode 1 i sesong 2 slippes i dag.
Podcasten finner man ved å søke på poLight-podden i for eksempel Spotify.

I episode 1 tar vi opp tråden i hva som har skjedd siden forrige sesong, der vi avsluttet sesong 1 med fysisk besøk i poLights lokaler på Capital Marked Day. Det er flere store gjennombrudd som er kommet i denne tiden. Det er blant annet kommet Design Win i enda et barcodeprodukt, det er kommet info om at medical med stor sannsynlighet kommer med et meget spennende TLens-produkt i debut i medicalsegmentet (i år!), det er kommet info om at Design-Win i første AR-produkt skal lanseres om ikke så lenge, og vi diskuterer halvårsrapporten. Ut fra Q&A ser vi også et par interessante punkter som kan være verdt å legge merke til om man abonnerer på børsmeldinger utover høsten fra poLight.

Vi håper vi kan bidra til interessant informasjon og en god poLight-diskusjon for både eksisterende og fremtidige aksjonærer.

NB! Sesong 1 ligger fortsatt ute om noen har misset denne. Vi har mye spennende i sesong 1 også, og kanskje de to episodene med CEO Øyvind Isaksen, den første episoden med gjennomgang av teknologien, og episoden som er spilt inn på HQ til poLight kan anbefales først for eventuelle nye lyttere.
Redigert 26.08.2022 kl 15:25 Du må logge inn for å svare
Kraamz
26.08.2022 kl 18:08 520

Kjekt å fortelle/diskutere om dette selskapet🙂
Her har man en link som fører til podden🙂

Vi er alle aksjonærer og bruker masse tid på å bygge et bilde av selskapet vi mener kommer til å bli kjempe stort🙂

https://open.spotify.com/show/7LmxuvKSfmzdslwRKDK1In?si=76xQsTorT0SxhwjC-X5OLg&utm_source=copy-link