DOF før eller etter restruktering?

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
20.11.2022 kl 09:23
Siden denne tråden har utviklet seg til en ren krangletråd med mange og gjentagende brudd på forumreglene er den nå stengt.
Force10
DOF 28.08.2022 kl 10:16 116406

Oppretter en ny tråd for saklige diskusjoner rundt refinansiering av DOF.

DOFs kreditorer og styret har blitt enige om et restruktureringsforslag etter omtrent to års fohandlinger. Forslaget som skal stemmes over på ekstraordinær generalforsamling medfører at dagens aksjonærer vil om det blir godkjent medføre at ca. 5,7 mrd gjeld blir konvertet til egenkapital, og dagens askjonærer vil sitte igjen med 4%.

På forumet er det flere som ser en oppside i DOF dersom restruktureringsforslaget blir nedstemt. Selskapets ledelse utrykte ved presentasjonen av andre kvartals resultat at om ikke restruktureringsforslaget ble godkjent ville det det være høy sannsynlighet for at dagens aksjonærer ville tape sine verdier.
Det ser allikevel ut til at kursen holdes oppe, selv om det fra både selskapet og i media har vært advart mot den kommende utvanningen.
Hva som vil skje dersom restrukteringsforslaget ikke blir godkjent er høyst usikkert.

Offshore sektoren ser ut til å kunne gå inn i en periode med god inntjening, og DOF er et godt drevet selskap med en god flåte. Med en god finansiering på plass vil selskapet kunne gjøre godt fremover.

Det store spørsmålet er: Hvorfor kjøpe DOF aksjer før restrukteringen er avklart?
Redigert 20.11.2022 kl 09:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.09.2022 kl 13:21 2663

Kjøper man ingen ting taper man heller ingen ting. Er jo bare å kjøpe aksjer i DOF til 15 kr etter refinansiering hvis man er redd. Emisjonkursen blir neppe 1 kr.
Finnes flere alternative løsning til refinansiering som ikke føre til konkurs. Inngang i DOF etter refinansering blir nok ikke billig, ikke forvent 50 øre det skjer aldri.
Og som vi har sakt 100 ganger her inne, forslaget på 100% avgjelds betaling fra aksje potten blir neppe godkjent, og ikke noe man burde satse på, dette var et nødforslag ikke et optimalt forslag på grunn av at tiden gikk. Blir neppe noe refinansiering før neste år.
Redigert 12.09.2022 kl 14:04 Du må logge inn for å svare
hifidude
12.09.2022 kl 14:28 2614

Regner med ledelsen i DOF er godt kjent med minoritetsgruppens strategi og legger sine planer deretter.
Selv tror jeg ikke denne "gruppen" klarer å mobilisere nok stemmer ril å velte selskapet, for det er jo i realiteten det de prøver på.
Slettet bruker
12.09.2022 kl 15:10 2578

Passering av ⅓ av aksjer/stemmeretter ble børsmeldt 7. januar 2022. Det er ingen som er avgjort slik du spår. Ved flertall om nedstemming av forslag, må en alternativ løsning komme på borde som ikke inkluderer konkurs, det så klart ingen som kommer til å godkjenne et alternativ som resulerer i konkurs, men at det ikke finnes alternativer er så klart helt feil. DOF har heletiden prøvet å dra ut tiden for å kunne finne en bedre løsning. Jeg er faktisk ganske overbevist om at DOF ledeslen gjerne går til et altnerativ skulle det være bedre enn "nødforslaget" som så klart er det dårligste forslaget på grunn av at tiden gikk ut med kreditorene.

syvert1
12.09.2022 kl 15:21 2574

Det som står i forslaget er dersom det blir nedstemt skal hoved interesentene komme sammen og fortsette forhandlingene. Det vil da være naturlig at representant fra små aksjonærene trekkes inn i disse forhandlingene. Det vil være naturligda at det startes sonderinger for å finne et forslag som kan få 2/3 flertall og bli vedtatt. Utfallet her er det ingen som vet.
ted46
12.09.2022 kl 18:03 2473

Du henger fremdeles ikke med i den virkelige verden. Ingen kommer til å velte selskapet,Ad hoc gjengen truer med konkurs hvis de ikke får viljen sin. De er de siste som önsker en konkurs ,sammen med aksjonörene . De er usikret å har alt å tape på lik linje med aksjonörene. Dette kommer til å löse seg,for i dagens situasjon er det liv laga for selskapet.Men det er lov å pröve seg på et ran,men da tror jeg ad hoc gjengen blir sittene alene . Det er faktisk mange som kommer til å leve godt på rentene her fremover. Om et år er nok dette historie,bortsett i fra hos hifi med hakk i plata.
Offshore OBS
12.09.2022 kl 18:58 2453

Hifidude hadde rett i diskusjonen som gikk forut for 22 juni meldingen. Og han har litt hakk i plata. Det samme hakk i plata som ledelsen av selskapet.
Jeg vet ikke hvilke bein å stå på, men synes tidsforbruket nå indikerer økte ods til dagens aksjonærer.
Osvaldsen
12.09.2022 kl 19:07 2445

Ved nedstemming kommer det nok et nytt alternativ ja, men som Hilde sa i webcast så er dette tilbudet som ligger på bordet nå trolig det beste tilbudet dere aksjonærer får. Om DOF bli begjært konkurs er ikke dette et alternativ noen skal stemme over, da er de nok bare konkurs.
De har forhandlet i 2år og du kaller dette et "nødforslag"? Hva begrunner du det med?

Osvaldsen
Slettet bruker
12.09.2022 kl 20:16 2393

Her har du ikke ting korrekt. For det første har ikke Hilde sagt det er det beste tilbudet totalt sett, du har jo selv sagt at DOF har flere år jobbet for en bedre avtale. Du må lese børsmeldingene korrekt. Tiden gikk ut 22.juni. Børsmelding = https://postimg.cc/PprDswsM. Videre ble det sakt på sist webcast at ingen alternativer vil bli godkjent som leder til konkurs, konkurs er totalt ute av bilde nå. Det er snakk om hvordan refinanseringen skal implementeres. Siden du ikke leser børsmeldinger skal jeg sitere hva Hilde sier " In the event that the requisite majorities at such meetings do not grant the necessary consents and approval, the Restructuring Agreement requires its parties to negotiate in good faith and seek to agree alternative implementation steps to implement the Restructuring. "

Forhandlingsperioden 22.juni gikk ut på overtid, og en nødløsning ble å bruke aksjene til å kutte i gjelden. Dette er selvfølge ikke ideelt for noen parter og vil neppe gå igjennom slik det kommer fram nå. Videre er din retorikk litt merkelig. Du skriver at Hilde sa dette var et "tilbudet" til aksjonærene? Dette er jo ikke tilbudet til aksjonærer, dette handler om kreditorer som skal ha sitt nå tiden har gått ut. Kilde = http://www.dof.no/en-GB/Investor-Center/Story?Action=1&NewsId=6387&M=NewsV2&PID=16840
Redigert 12.09.2022 kl 20:34 Du må logge inn for å svare
Osvaldsen
12.09.2022 kl 21:12 2366

Om de vil slå DOF konkurs så gjør de det, det er ingen som kan gjøre noe fra eller til bortsett fra DOF må betjene gjelden! Det er långivere og kreditorer som styrer skuta nå. Om de krever pengene betalt og DOF ikke kan gjøre opp for seg så er de konk, det er ingen som kan eller skal stemme over noe sånt.
Hilde sier i webcast at dette er trolig det beste tilbudet aksjonærene kommer til å få, så om du ikke har fått med deg det får du høre den på nytt. Jeg har aldri påstått at Hilde sier dette er det beste tilbudet totalt sett, det må du vise link til for der skriver du usannheter.

Det er ingen nødløsning, det er sånn det gjøres :)

Foreslå at du leser gjennom mine kommentarer en gang til så slipper du å dikte opp ting :)

Osvaldsen
Slettet bruker
12.09.2022 kl 22:10 2317

Dette må være den mest tåpeligste innlegg her inne noen sinne. Du fornekter linker og kilder jeg poster... Ingen ting av hva du sier har med DOF å gjøre, du dikter opp ting. Er ingen som har tenkt å slå DOF konkurs verken aksjonærer eller DOF selv. Du er helt på villspor. Det står faktisk svart på hvit at ingen forslag som fører til konkurs vil gå igjennom. Du må forholde deg til virkeligheten slutte å dikte opp story som ikke finnes. Nei dette var ikke noe "tilbud" men en nødløsning for å refinanserere lånet for å møte kreditorenes krav. Hadde dette vært et så fantastisk flott tilbud som du skal ha det til, hadde det blitt avgjort lenge før standstill avtalen gikk ut 22.juni. igjen du er på virkelighetsflukt. Forhold deg til børsmeldingen 22.juni.. Tiden rant ut og nødløsningen reddet DOF fra konkurs. Status i dag er at DOF har god tid til å implementere kravet. Det er implemeteringen det handler om, ikke om DOF går konkurs eller ikker (den biten ble ferdig i Juni) .
Redigert 12.09.2022 kl 22:21 Du må logge inn for å svare
Osvaldsen
12.09.2022 kl 22:28 2315

En aksjonær kan ikke slå DOF konkurs uten at DOF står i gjeld til vedkommende. Jeg tror ikke du helt skjønner hva du selv skriver. Om noen velger å slå DOF konkurs så gjør de bare det. Det er ikke sånn at det skal stemmes over.
Jeg sier ikke at det er et fantastisk godt tilbud. Tilbudet er helt rævva for eksisterende aksjonærer, men alternativet kan være verre :) Men i følge Hilde så er dette trolig det beste tilbudet dagens aksjonærer kan forvente.
Jeg skal ikke begi meg inn på diskusjonen om mitt forrige innlegg her er det mest tåpelige noen sinne, det kan godt hende, men jeg føler meg inhabil til å mene noe om den saken ;)
DOF kan fortsatt gå konkurs jo, så den biten er ikke ferdig :)

Osvaldsen
Slettet bruker
12.09.2022 kl 23:06 2286

Si fra når du får bena på bakken så kan vi diskutere. Du bare fantaserer. Nei ingen forslag som ender med konkurs kommer til å bli godkjent. Du får gå å lese kildene og webcast på nytt.
Osvaldsen
12.09.2022 kl 23:13 2276

Dette var et godt og stabilt svar som oser av kunnskap ;) Jaggu godt DOF har en aksjonær som deg ;)

Osvaldsen
syvert1
12.09.2022 kl 23:31 2259

Det er riktig som Du sier at en kreditor som ikke har fått oppgjør i. h. t avtale kan levere inn en konkurs begjæring til tingretten. Dette betyr imidlertid ikke at Dof slåes konkurs, først er det vanlig med forhandlinger, og det kan inngåes et forlik. Om ikke det er mulig å dekke fordringen som retten må stadfeste er korrekt ved forhandlinger kan retten slå selskapet konkurs. Det blir da en prosess hvor en må få oversikt over boets verdier = antatt salgs verdi - gjeld. Dette trenger ikke være negativt for aksjonærene da fordringen må dekkes i penger og ikke aksjer. Med andre ord kan det skje ved enten salg av Dof sin 50% anndel i DofCon eller ved at Dof styre tvinges til å bruke av bank innskudd og kontant strøm til å dekke fordringen evnt. i kombinasjon med at noen banker tar over noe av gjelden. Når boet er ferdig medsitt arbeide vil vi også få vite hva EV til selskapet er eller markedsverdi i dagens situasjon. Det hadde vert greit om obligasjonseierne leverte en konkurs begjæring slik at selskapet tvinges til å betale obligasjons gjeld og annet som er forfalt og kreditorer ikke ønsker å fornye lån selv om betalings evnen skulle bli betraktelig styrket fremover.
Slettet bruker
13.09.2022 kl 00:08 2241

Det er ingen ting som er stabilt i det du sier, du prater om en konkurs. Jeg kan garantere deg 100% at DOF ikke går konkurs. Hvordan vet jeg det? Jo for jeg har faktisk lest avtalen, samt alle børsnoteringene gjennom året, noe du tydeligvis ikke har gjort, du viste ikke engang om tidsfristen på standsstil avtalen i juni (noe som var vesentlig for nødløsningen), hvordan kan vi ta noe av det du sier troverdig? Avtalen er alt i boks, det som står igjen er implementeringen (slik jeg linket kilde og refererte til deg på sølvfat). Du får ta på briller så kanskje du kan følge med du også. Du er på samme nivå som Hifidude her og antagelig samme alder.
Redigert 13.09.2022 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Force10
13.09.2022 kl 01:12 2241

Syvert1, det er mange kreditorer, og mange ulike selskap i Dof. Det er nok ikke uten grunn at forhandlingene tok over 2 år.
Konkurs i et selskap lengre nede i strukturen kan dra med seg Dof og ødelegge verdier for aksjonærer. Jeg kan ikke se noen scenarier der det er bedre for Dofs aksjonærer med konkurs enn med utvanning. Ved konkurssalg forventer vel de fleste å få kjøpt noe til nedsatt pris?
Redigert 13.09.2022 kl 01:18 Du må logge inn for å svare
Offshore OBS
13.09.2022 kl 05:05 2218

Kalkylen
Synes ikke du er nødt å være så skråsikker, annet enn om du er en del av offiserkorpset som børsmeldte 33 prosent av stemmene som en gruppering for å tilse en hensiktsmessig restrukturering. Regner med denne grupperingen har plan klar for en juridisk holdbar handlingsplan etter nedstemming.
Konkurs er uhensiktsmessig for alle, men det man kan håpe på er at Møgster etter en nedstemming kommer opp med andre planer enn frem til nå.
Slettet bruker
13.09.2022 kl 07:35 2179

Selvf kan ikke slike ´grupper´ ivaretas i slike prosesser, da alternativet som ceo sier er konkurs, så finnes der ikke alternativer pdd.
Vi ser stadig slike ´grupper´ i diverse restrukturerings prosesser påstår de sitter med makt,
Gjerne en gjeng med små spekulanter som backer hverandre opp på et forum noe de self ikke gjør,
vi så det i Sdrl, Sioff osv osv, resultatet blir at de taper alt gang på gang på gang.

Stay away,
Redigert 13.09.2022 kl 07:44 Du må logge inn for å svare
Osvaldsen
13.09.2022 kl 08:40 2140

Avtalen er ikke i boks, det er avtalen det skal stemmes over på EGF.
Du gav linker til standstill og avtalen om konvertering av gjeld til aksjer, men når du samtidig sier du skal stemme ned avtalen og at den aldri blir godkjent hvordan kan du da si at avtalen er i boks?
Klart DOF kan gå konkurs! Det er derfor de har fått en standstill avtale for å forhandle. Det har de nå gjort men det er ikke godt nok for aksjonærene synes de, så når Hilde da sier på webcast at dette trolig er det beste tilbudet dagens DOF aksjonærer kommer til å få, så blir det naturlig å dra inn konkurs da DOF ikke kan betjene gjelden som har forfalt.
Og igjen, en begjæring om konkurs er ikke et forslag det kan eller skal stemmes over.

Osvaldsen
syvert1
13.09.2022 kl 09:57 2071

Ved et konkurs salg er det markedet som altid bestemmer prisen, det er heller ikke ofte en kan kjøpe en 50% anndel av et selskap som DofCon der det hvert år genereres betydelige verdier og som sitter på lange kontrakter. Det er også svært sentralt at et evnt. salg vil skje i et oppadgående marked i Brasil som blomstrer og fremtidsutsiktene er meget lyse. Tror nok det vil være en del selskaper, fond som kan tenke seg dette om det blir lagt ut for salg. Vi vet også at "proffene" i Nordea beregnet verdien av denne anndelen i 2019 til over 7 mrd. siden den gang har nok EBITDA økt noe, en del gjeld er betalt ned. Et salg vil i svært liten grad påvirke Dof sin betalingsevne da det meste av inntektene har gått til å betale gjeld. Det kan også tenkes en løsning der Technip kjøper Dof sin anndel og kjøper heller tjenestene av Dof som tidligere ut fra en gitt rate, da får ikke innvirkning på drift av prosjektene. Dette blir da opp til retten å ta stilling til ved en eventuell konkurs begjæring der obligasjonseierne får rettens kjennelse til å drive inn fordringen.
Slettet bruker
13.09.2022 kl 11:38 2030

Avtalen er at lånet skal reduseres med 5,6 milliarder slik at DOF kan betjene lånet på 13 milliarder. (Du må lese avtalen, det var den jeg ga link til).. Også står det følgende: " In the event that the requisite majorities at such meetings do not grant the necessary consents and approval, the Restructuring Agreement requires its parties to negotiate in good faith and seek to agree ****alternative implementation***** steps to ***implement the Restructuring***. "

Det skal altså ikke stemmes over om restrukturering skal skje eller ikke slik du dikter opp i hode ditt.

Forhandling med kreditorene er ferdig da tiden gikk ut" Det var link til børsmelding" Igjen du er helt avkoblet fra virkeligheten..
Det som skal stemmes over er implementeringen. Er det så vanskelig for deg å forstå? Du sherry picker utsagn uten sammenheng, Mons sa klart og tydelig at ingen alternativer som fører til konkurs blir godkjent.. Gå til webcast http://www.dof.no/en-GB/Investor-Relations/Webcast/Webcast?Action=1&NewsId=6398&M=NewsV2&PID=13013 Tid 00.45 "The board can look for alternativ that will not lead to any bankrupsy" Det blir ingen konkurs her uansett hvor mye du ønsker dette. Du skaper bare noe som ikke finnes.. Blir det ingen alternativer blir utvanningsforslaget gjennomført og DOF kan kjøpe aksjer tilbake når baklog er utført. Men jeg har god tro på at det vil komme flere alternativer som ikke fører til total utvanning, noe utvanning er heller ikke en dårlig løsning på kort sikt.

Skulle HELE restrukeringsforslaget kastes må hele lånet refinansieres som er på 25 milliarder av andre kreditorer, da snakker vi en helt annen sak. Da snakker vi andre kreditorer som løser ut dagens.

Det kan også skje at DOF blir kjøpt opp av et firma som har mulighet til å finansiere lånet. Her det mange ting som kan skje fram til neste år. Et selvskap med så stor baklog går ikke konkurs det sier seg selv. Løsning med dagens kreditorer er alt godkjent.


Redigert 13.09.2022 kl 11:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.09.2022 kl 11:47 2031

Hvorfor at noen overhode velger å sette pengene sine i et rederi med 25 milliarder i gjeld, når det f.eks finnes rederier som tjener inn sin egen mcap på 2-3 år, ja det er en uforståelig ting
Stay away
Slettet bruker
13.09.2022 kl 11:57 2020

Hvorfor har selskap gjeld? Vil du satse på et firma som ikke har noen eiendeler til å drive business? Vil du kjøpe aksjer i et selskap som har nådd toppen? Hvordan kan du tjene noen som helst penger som aksjonær?. DOF har en baklog på godt over 22 milliarder og som øker. Hvis man heller vil investere i et selskap uten gjeld og lav inntekt så ja gjør du det. Men ikke regn med at det blir den store avkastningen. Jeg sier ikke at folk skal verken kjøpe eller holde seg unna DOF (jeg driver ikke med manipulasjon slik du gjør). Men grunnregelen er at man kjøper aksjer når de er på bunn og selger når de er på topp. Er DOF på bunn eller topp nå? Det er spørsmålet man må stille seg.
Redigert 13.09.2022 kl 12:05 Du må logge inn for å svare
hifidude
13.09.2022 kl 12:04 2026

DOF sitt potensiale er utelukkende på nedsiden.
ted46
13.09.2022 kl 12:35 1994

Det er vel en grunn til at STORE selskaper i samme skiktet har hvert å banket på dören,å prövd å kjöpe selskapet. Det siste året.Hvorfor ble de avvist når ting er så dårlig ? Skal vel ikke se bort i fra at de kommer med et bud etter q3 og at ting er stemt ned.Da kan de starte med blanke ark.Pluss de har egne penger å sette inn. Til 10 kr pr aksje så får de 33% av dof til 1 milliard,er ikke dårlig.Du kan jo pröve å få bygd noen båter til samme pris.Obs så var det ett annet spill.
Slettet bruker
13.09.2022 kl 12:37 2022

DOF er underpriset med hele 96% med en fair value på hele 30kr. Solid baklog på over 22 milliarder+ og en refinanseierinsavtale som sikrerer DOF en framtid https://simplywall.st/stocks/no/energy/ob-dof/dof-shares. DoF sitter på en stor flåte i et marked er som er på solid opptur. http://www.dof.no/en-GB/Fleet
Osvaldsen
13.09.2022 kl 13:02 2009

Jeg kan skjønne at det kan være ord og begreper som kan være vanskelig å forstå, men jeg håper for din del at du gjør deg til nå, for maken til du vrir på ting tror jeg man skal lete lenge etter. Hvor har jeg skrive at de skal stemme over restrukturering? Det er avtalen det skal stemmes over. Den skal stemmes ned sier du, da må andre alternativer på plass. Samtidig sier Hilde i webcast at dette tilbudet(avtalen) som nå ligger på bordet trolig er det beste tilbudet dagens aksjonærer kan forvente.

Det blir ingen alternativer som inkluderer konkurs har jeg presisert flere ganger, om noen vil slå DOF konkurs så gjør det det uten noe mere om og men. Det vil ikke bli noe avstemming eller forslag rundt det. Jeg ønsker ingen konkurs i DOF bare så det er sagt, det har jeg sagt tidligere også, men man må være realistisk. Skulle forslaget som ligger på bordet bli nedstemt vil en konkurs bli aktuelt. Långivere, kreditorer og bondholders og you name it skal ha pengene sine uansett og de kommer til å bruke de virkemidler de har for å få de.

Refinansiering kommenterte Hilde på webcast, det var ikke aktuelt da ingen var villig til å refinansiere så skjønner ikke at du drar frem det i det hele tatt. Det har de nok prøvd å få til fra starten av, men ikke lykkes derfor inngikk de avtale om standstill.

Backlogen er ingenting verdt slik ståa er nå, først må DOF overleve det gjør de ikke på inntekter av fra neste år og videre i fremtiden. DOF gikk i brudd med lånebetingelsene som betyr at de ikke kunne gjøre opp gjelden da den forfalt. Håper dette var enkelt og greit forklart :)

Osvaldsen
syvert1
13.09.2022 kl 13:19 2016

Vi er nå kommet til 13.09 og som det ble sagt på. Q2 presentasjonen hadde ikke styre og Ledelse vært involvert i utformingen av dette forslaget. CFO sa vel før ferien at innkallingen til EGF skulle komme etter ferien. Det begynner nå og bli 1 mnd siden ferien nå. Mange venter å få dette i posten slik at vi kan ta stilling til dette som etter all sansynlighet vil bli nedstemt og det blir spennende om de får 50% av stemmene. Hvorfor drar dette ut i tid, når skal ADHOC gruppen stemme over dette? Det har vel lenge vert klart at et flertall av obligasjonseiere, banker ønsker ikke konvertering da de vil ha tilbake pengene sine som er forståelig.
Slettet bruker
13.09.2022 kl 13:21 2086

Calculation, I love your posts, very informative and from what I see they are analytical and correct. But there is one thing that greatly confuses me is what the hell are hifidude and a few others that are so extremely negative to DOF ? I understand it's not ALL positive with DOF but I don't understand why they are here ?? It sounds like they hold no shares in DOF and if they do, then the question would be why ?
Slettet bruker
13.09.2022 kl 13:27 2083

Uffa meg, det du som har problemer med begreper og ikke minst børsmeldinger som bekrefter det jeg sier, du fornekter det som står rett foran nesen din. Du driver med direkte trolling her inne nå. Alle selskaper kan gå konkurs, det kan også komme en meteoritt og treffe alle båtene, men det er lite sannsynlig. Merkelig hvordan du nå trekker tilbake alt du sier, det er ikke positivt for dine argumenter, jeg foreslår at du stopper å kommentere for å ikke dumme deg ut ytterligere. Backlogen er ikke verdt noe? Altså du påstår at 22 milliarder i ordre ikke er verdt noe? Hvor gikk du på skolen? Her mister du all troverdighet.. Disse smile fjesene dine forteller alt om deg..
Redigert 13.09.2022 kl 13:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.09.2022 kl 13:48 2200

Hva var låne betingelsene har du lest dette eller bare noe du fant et sted? Betaler man på lån under standstil avtale? Kom gjerne med bevis på dine påstander om brudd på standstil avtalen. Kom også med bevis på at DOF ikke har nok inntekter i framtiden med baklog på godt over 22 milliarder. Hvis ikke er alt du sier 0 verdt.. Nå skal du få lov å svare for deg..
Osvaldsen
13.09.2022 kl 14:37 2174

Jeg vet ikke om dine misforståelser skyldes sykdom eller annet, så der må du bare ha meg unnskyldt. Men kan du vise meg hvor jeg har skrevet at DOF kom i brudd med standstill avtalen? Etter du har gjort det så skal jeg svare på alle dine spørsmål :) Igjen så vrir du på det jeg skriver og må bare beklage om dette skyldes faktorer som ikke du kan kontrollere.

Osvaldsen
Slettet bruker
13.09.2022 kl 14:47 2172

nei nei... du skal svare på dine tomme påstander nå, uansett om du har sykdom eller ikke, du prøver å manipulere kursen (det er straffbart). Du skrev "DOF gikk i brudd med lånebetingelsene ".. => https://www.finansavisen.no/forum/post/4863028

Standstill avtalen har vært siden 2020. Fakta om dette er her = https://www.finansavisen.no/nyheter/oljeservice/2020/06/30/7542950/dof-kreditorene-gar-med-pa-standstill-avtale
Redigert 13.09.2022 kl 14:50 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.09.2022 kl 14:54 2204

Videre skal du også dokumentere at DOF ikke har inntekter i framtiden med en backlogg på 22 milliarder. Her er det bare å sette i gang å hente kilder og tall som matcher dine påstander. Ellers blir du rapportert for trolling og løgner samt forsøk på kurs manipulasjon.
Redigert 13.09.2022 kl 14:55 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.09.2022 kl 15:03 2223

La meg gjøre dette veldig enkelt for deg så du slipper å misforstå avtalen. Lånebetingelsene: " Avtalen går ut på at selskapet ***IKKE betaler renter og avdrag*** til sikrede lånegivere ".. Forstår du dette eller er det vanskelig for deg? Så jeg ber deg komme med kilder som beviser at DOF har brutt lånebetingelsene.. Ellers tar jeg deg direkte på løgn og du blir rapportert..
Redigert 13.09.2022 kl 15:33 Du må logge inn for å svare
Osvaldsen
13.09.2022 kl 15:17 2200

Jeg som trodde du var inne på noe så kommer du med dette oppgulpet! Ja helt riktig, jeg sa lånebetingelsene ikke standstill avtalen som er noe helt annet. Vet du forskjellen på de to tingene?

Edit: Når jeg leser innlegget ditt kl 15.03 så ser jeg jo det at du ikke vet forskjellen på lånebetingelsene og standstill avtalen....


Osvaldsen
Redigert 13.09.2022 kl 15:22 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.09.2022 kl 15:32 2186

Er det mulig? Hva sier Lånebetingelsene under en standstill avtale? Hallo? Du har enda ikke kommet med kilde og begrunnelse. Tenker du ikke har dette så da går dette snart til rapportering.
Osvaldsen
13.09.2022 kl 15:46 2157

Det er ikke lånebetingelsene under standstill avtalen jeg snakker om! De kom i brudd med lånebetingelsene og måtte inngå standstill avtale. Hvorfor trodde du DOF måtte inngå en standstill avtale? Fordi de hadde for mye penger å kunne cashe ut lånene ved forfall?
Jeg må bare beklage igjen, dette er på et nivå som ikke hører hjemme på FA forum engang så foreslår at du bare rapporterer i vei :) Å ha en saklig diskusjon med noen som ikke skjønner noen ting viser seg å være komplett umulig. Så, rapporter gjerne i vei :) Lykke til med "invisteringer" din ;)

Osvaldsen
Slettet bruker
13.09.2022 kl 15:54 2158

Osvaldsen Er du seriøs??? Du er den siste person her inne som burde prate om saklig diskusjon.. Vi snakker om 2022 og lånebetingelsene som er nå, ikke avtale for mange årsiden (de gjelder jo ikke lenger). Du driver samme tidsmaskineri på helt like linje som mr. Hifidude her.. Roter i gammel søppel som er utgått og for å finne løgner... Det bullshite der kan du bare kutte ut..
. Rapporterer deg nå for å drive med løgner og dra fram avtaler som ikke lenger er gjeldene.. Du virker jo ikke overasket heller at du blir rapporter, du har jo ikke lov å holde slik her. Du bryter forum reglene samt Norsk Lov om aksje manipulasjon.
Redigert 13.09.2022 kl 15:57 Du må logge inn for å svare
Osvaldsen
13.09.2022 kl 16:00 2186

Hehe, okeeeei ;) Det er det som er, lånene er ikke borte selv om det er ei stund siden det var til forfall, derfor er DOF i skvis nå. Satser på du connecter med virkeligheten snart, forhåpentligvis. Regner med disse innleggene blir slettet uansett om du rapporterer eller ei, for jeg nekter å tro at admin kan ha samvittighet å bare sitte å se på at du driter deg så loddrett ut som du gjør! Som sagt, lykke til :)

Osvaldsen