DOF før eller etter restruktering?

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
20.11.2022 kl 09:23
Siden denne tråden har utviklet seg til en ren krangletråd med mange og gjentagende brudd på forumreglene er den nå stengt.
Force10
DOF 28.08.2022 kl 10:16 103501

Oppretter en ny tråd for saklige diskusjoner rundt refinansiering av DOF.

DOFs kreditorer og styret har blitt enige om et restruktureringsforslag etter omtrent to års fohandlinger. Forslaget som skal stemmes over på ekstraordinær generalforsamling medfører at dagens aksjonærer vil om det blir godkjent medføre at ca. 5,7 mrd gjeld blir konvertet til egenkapital, og dagens askjonærer vil sitte igjen med 4%.

På forumet er det flere som ser en oppside i DOF dersom restruktureringsforslaget blir nedstemt. Selskapets ledelse utrykte ved presentasjonen av andre kvartals resultat at om ikke restruktureringsforslaget ble godkjent ville det det være høy sannsynlighet for at dagens aksjonærer ville tape sine verdier.
Det ser allikevel ut til at kursen holdes oppe, selv om det fra både selskapet og i media har vært advart mot den kommende utvanningen.
Hva som vil skje dersom restrukteringsforslaget ikke blir godkjent er høyst usikkert.

Offshore sektoren ser ut til å kunne gå inn i en periode med god inntjening, og DOF er et godt drevet selskap med en god flåte. Med en god finansiering på plass vil selskapet kunne gjøre godt fremover.

Det store spørsmålet er: Hvorfor kjøpe DOF aksjer før restrukteringen er avklart?
Redigert 20.11.2022 kl 09:23 Du må logge inn for å svare

hifidude skrev Innlegget er slettet
Du kjører MP3 når vi kjører FLAC

Ja det er det. Du vet det forskjell på Børskommentator og Børsekspert ? E24 har vel ikke akkurat rett spor på saken. De tok jo feil om 4% ..

viva1

Du skriver:
"Jeg antyder ikke 30 november som en absolutt frist, jeg spekulerer at siden at selskapet og kreditorene ikke umiddelbart har gått videre med annonserte trinn 2, så er det en eller annen grunn til det."

Siden du skriver så godt og informativt, å åpenbart har innsikt i kreditor tenking:

Hvordan vurderer du det faktum at det er 2 uker til restruktureringsavtalen går ut på dato. Og at det ennå ikke er innkalt til EGF?
hifidude
19.11.2022 kl 16:15 2390

Sabrefury skrev Innlegget er slettet
Egentlig litt lei det personlig ;-)