Hvorfor er denne under 4 kr nå?

trani
15.09.2022 kl 09:55 932

Godt med tyngdekraft fra rapporten.
Tror denne skal duppe under kr.2 fremover.
Knfo
15.09.2022 kl 17:31 852

Ingen overraskelse. Dobler salget av hydrogen, men dobler samtidig underskuddet. Dette sier det meste om Ulf Hafseld & Co. Alt denne mannen tar i går dit høna sparker til tross for sugerør ned i Enova sine støttepakker. Kontantbeholdningen er snart tapt, så her lukter det en snarlig emisjon.
Redigert 15.09.2022 kl 17:32 Du må logge inn for å svare

Det hele er ikke så ringe som det tager sig ud i halvårs rapporten

Hynion har fået vel i omegnen af 100mio kr i støtte

https://www.hynion.com/news/all-time-high-sales-of-hydrogen-at-h%C3%B8vik-fuelling-station
Redigert 16.09.2022 kl 08:31 Du må logge inn for å svare
zool
16.09.2022 kl 09:21 724

torsken skrev Innlegget er slettet
Jeg kjenner litt til hydrogenindustrien i Norge som ekstern investor, så kan gi deg litt bakgrunn når det gjelder Hynion, dets historie og hvorfor jeg selv er inne i selskapet.

Knfo tenker nok på det vesle selskapet Hyop som Ulf Hafseld hadde på 2010-tallet. Det ble startet opp hydrogenstasjoner i Norge før 2010 men de store aktørene trakk seg etterhvert ut, da det var for tidlig. Ulf Hafseld sluttet i et av disse selskapene og startet Hyop for å holde hydrogenstasjonene i Norge i live inntil etterspørselen tok seg opp, mens det da kun var et fåtall hydrogenbiler på veiene.

På mange måter holdt Ulf Hafseld ideen om hydrogen som drivstoff i Norge i live på egen hånd på 2010-tallet, og jeg tror at endel av selskapene på børsen i dag ikke hadde eksistert om det ikke hadde vært for Hyop. Ulf Hafseld kan vel sies å være Norges grand-old-man når det gjelder hydrogen.

På slutten så kom det inn svenske investorer i Hyop. Hyop ble lagt ned og så ble Hynion startet av de samme svenske investorene, sammen med Ulf Hafseld og endel andre eksterne investorer som så en mulighet til å komme seg inn i en voksende del av hydrogenindustrien. Deretter gikk Hynion på børs.

Mens Hyop fokuserte på privatbilister i en liten del av Norge, så er det i dag tungtransporten som hydrogenstasjonene bygges ut for, spesielt hydrogenkorridoren Tyskland-Danmark-Sverige-Norge, hvor kommersielle aktører vil fylle på hydrogen mens de kjører denne ruten oppover og nedover 24/7. Jeg ser for meg at det er spesielt hydrogenstasjonene her hvor selskaper som Everfuel og Hynion kommer til å få større inntekter fra grunnet kontinuerlig tungtrafikk og derigjennom tanking av hydrogen. Inntil da så kommer offentlige institusjoner slik som EU, den svenske og den norske stat til å bidra med midler for at infrastrukturen blir bygget ut.

Presset på å få bygget ut denne infrastrukturen øker fram mot bensinbilene fases ut og blir forbudt å kjøpe. I mellomtiden har for eksempel Renova i Sverige testet ut elektriske kjøretøy og har besluttet at det ikke fungerer for dem, slik at de skal starte med hydrogenkjøretøy. Så vi ser at det finnes et marked for hydrogenkjøretøy innen tungtransport, såvel som andre områder slik som taxier hvor time-is-money og de må fylle på drivstoff raskt og ikke har tid til å vente.

Så er du investor i Hynion så vil det offentlige bidra til økt verdi på Hynion gjennom disse bidragene til utbygging av infrastruktur, du kan si at de sponser din investering. Mens du som investor nok kan måtte bli med på et par emisjoner når det gjelder selve driften, fram til Hynion går med overskudd noen år fram i tid. Utbytter fra disse hydrogenstasjonenes framtidige inntekter er gulroten som investor i Hynion.

Så får vi også se om det vesle vekstselskapet Hynion underveis blir snappet opp av en eller annen større aktør som tar over og bygger videre ut selv, før Hynion kommer fram til de store inntektene.
Redigert 16.09.2022 kl 09:23 Du må logge inn for å svare

Tak for en fin indføring i historien til Hynion!

Fin gjennomgang zool. Jeg tipper de blir kjøpt opp. Det er ikke mye suksess priset inn i dag i alle fall :)
Bracon
19.09.2022 kl 18:17 508

Hadde aldri trodd at denne skulle ned på dette nivået. Med millionene som har kommet inn i kassen, så er dette hinsides med god hjelp av roboter.
Bracon
22.09.2022 kl 15:50 343

Atter en dag i minus. Skal bare ikke opp. Begynner å bli møkk lei! Presses ned på lite volum. Tragikomisk.
Bracon
27.09.2022 kl 09:39 260

Lurer på når denne galskapen tar slutt. Utrolig!

Ingen tvil på at Hyn blir kjøpt opp..

Da kommer 1000 kr spørsmålet. Om det blir oppkjøp... Til hvilken pris. Hvordan kommer aksjonærene ut ?
Redigert i dag kl 16:54 Du må logge inn for å svare

Vanskelig å si, men tror ikke den blir kjøpt opp for over kr.4..