Halvårs rapport


Vedlagt link til Pryme sin halvårsrapport.

https://newsweb.oslobors.no/message/570161

Kort oppsummert:

- Kaldstart i Desember(tidligere annonsert i November)
- Varmstart i Mars 2023
- Shell avtalen dekker inn store deler av økte energikostnader. Ny Shell avtale er med økte volumer, regner med Amsterdam fabrikk er sikret av Shell. I tillegg jobbes det med gass løsning ved produsksjon av olje. De forventer at energipriser også er forbigående, EU jobber med å skille el fra gasspriser etc.
- I løpet av kort tid vil de annonsere avtale med langsiktig leverandør av plast inn til fabrikken.
- De jobber med strategiske partner for å utvikle forretningskonseptet til Pryme i 2023 , deriblandt finansiering av bygging fabrikk i Amsterdam(kansje det mest spennede punktet i halvårs rapporten) . Blir det Shell?
- De mener teknologien de har utviklet skiller seg ut fra andre konkurrerende selskaper ved at de kan kjøre lavere grad sortert plast i sine reaktorer.
Redigert 31.08.2022 kl 08:18 Du må logge inn for å svare
Niel
31.08.2022 kl 08:56 343

Beit meg merke i denne. Jeg hadde håpet at vi klarte oss uten en emisjon før vi trenger en vekst emi til å finansiere Amsterdam fabrikken. Men igjen er det vanskelig å være sjokkert over at det må til grunnet verdens økonomien. Ellers en hyggelig lesning, forsinkelsen viste vi om og dette tyder på et strategisk valg for å bygge fabrikken billigst mulig. Forhåpentligvis klarer de å sikre penger til de operasjonelle kostnadene gjennom en rettet emisjon. Melder de om en god feedstock avtale før jul så skal alt være på plass.

"Through the funding activities to date, Pryme secured the necessary liquidity to
design, execute and finalize the build of Europe’s largest plastic waste pyrolysis
plant. Looking ahead, the challenging current geopolitical situation and resulting
economic environment will require the company to secure additional funding to
ensure smooth operations through 2023. Discussions are being held with several
potential strategic investors."
Redigert 31.08.2022 kl 08:59 Du må logge inn for å svare
Manon1
13.09.2022 kl 09:15 211

Kan være interessant å lese litt om Circular Plastic som kjøper seg opp i Pryme. Økte sin beholdning med noen hundre tusen aksjer i forrige uke. De har store ambisjoner i resirkulert plast. Om jeg skal gjette blir de nok med på en stor andel av investeringen når fabrikk 2 skal bygges.

https://circular-plastics.com/en/contact-en/