⚠️ Arribatec 0,37 Når kommer oppturen/oppkjøpet ?


Folkens !!! Husk at moderne virksomheter må ha et kontinuerlig fokus på innovasjon for å være konkurransedyktige og effektive. Nye IT-løsninger tas i bruk daglig world vide i et marked hvor utviklingen går i en rasende fart. Brukerne stiller krav til tilgjengelighet og brukervennlighet. IT blir i større og større grad en strategisk differensiator som skiller de selskapene som lykkes fra de som stagnerer og forsvinner. Arribatec utforsker nye forretningsmuligheter knyttet til cloud, ERP,
maritime løsninger, hospitality programvare, EA & BPM og business intelligence.
Arribatec består av 400+ svært kompetente fagfolk
med lang erfaring fra programvare og rådgivning for bedrifter. På sikt kan dette bli svært bra :)husk at moderne virksomheter må ha et kontinuerlig fokus på innovasjon for å være konkurransedyktige og effektive. Nye IT-løsninger tas i bruk daglig world vide i et marked hvor utviklingen går i en rasende fart. Brukerne stiller krav til tilgjengelighet og brukervennlighet. IT blir i større og større grad en strategisk differensiator som skiller de selskapene som lykkes fra de som stagnerer og forsvinner. Arr utforsker nye forretningsmuligheter knyttet til cloud, ERP,
maritime løsninger, hospitality programvare, EA & BPM og business intelligence.
Arribatec består av 400+ svært kompetente fagfolk
med lang erfaring fra programvare og rådgivning for bedrifter. På sikt kan dette bli svært bra og inngang under emi kurs må vel være en trigger ?
Redigert i går kl 09:13 Du må logge inn for å svare
Burobeng
21.09.2022 kl 10:51 2233

Arriba Invest eier nå 7,89% av selskapet. Dette er en nedgang siden juli hvor andelen var 9,93%.

5.7.2022 15:11 • TDN Finans •
Oslo (Infront TDN Direkt): Per Ronny Stav, gründer og tidligere Group CEO i Arribatec Group ASA (ARR), solgte gjennom sitt kontrollerte selskap Arriba Invest AS 16. juni 2022 1.264.743 aksjer i ARR.

Det fremgår av en flaggemelding tirsdag.

Etter salget av aksjene kontrollerte Stav 9,93 prosent av stemmene i selskapet, og han eier i dag 65.685.000 aksjer i selskapet, tilsvarende 9,59 prosent av totalt utestående aksjer i selskapet.

TDN Direkt finans@tdn.no Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70
LykkeTreff
21.09.2022 kl 15:20 2148

Tigerstaden som skal kvitte seg med de siste 5 mill. aksjer tro?
En del av dem ble mine.

Merk at sovjetdoktrinen er å eskalere for å deeskalere.
De holder "folkeavstemning" i russiskokkupperte områder samtidig som det varsles delvis mobilisering.
Her blir det snart fredsforhandlinger, tror jeg nok. Men vanskelig å spå.
Redigert 21.09.2022 kl 21:56 Du må logge inn for å svare
JaWest
22.09.2022 kl 09:36 2003

Er det slik at dette selskapet ikke har noe positivt å melde? Jeg mener det er grovt uaktsomt av selskapet å ikke melde kontrakter, selv om de ikke er store nok til at det er krav om at de skal meldes. Meldinger om kontrakter har alltid påvirket aksjekursen positivt, det viser at det skjer noe i selskapet. Styret har et ansvar for aksjonærenes verdier, noe det virker som de totalt neglisjerer. Det virker nesten som om målet er å torpedere aksjekursen mest mulig, slik at småaksjonærene blir mest mulig utvannet ved emisjoner.

Kanskje nettop det er strategien ja....derfor lar jeg mine stå, til det er betimelig og endre på den strategien, da skjer det nemlig raskt i en så torpedert aksje. Arribatech kan etter noen år i negativt terreng, fort bli en meget lønnsom investering her nede. Bunnen er svært nær, kanskje er den nådd nå.
Burobeng
23.09.2022 kl 09:45 1809

Jeg tror dette blir bra, men det kan ta tid. Arriba Invest sitter på over 53 millioner aksjer, og så lenge de selger seg ut til stadig lavere kurser er det ikke sannsynlig med noen kraftig kursoppgang. 7,84% er siste tall.

Oppkjøp av hele selskapet er vanskelig å se for seg. Mange har fått aksjene for 2,10 kr og vil nok heller vente til at drifta forsvarer en slik kurs enn å godta et bud på halvparten. Et bud på hele selskapet med en oppkjøpspremie på flere hundre prosent i dagens børsklima virker ikke særlig realistisk.

Hadde ikke skadet med en liten oppdatering fra selskapet mellom kvartalene. Det skjer mye selv om det ikke er meldepliktig.

Tror det sitter noen å vurderer å kjøpe opp ARR nå. God timing.
Joppe
26.09.2022 kl 09:48 1393

Ja her kommer det nok et bud bare å holde seg fast nå :-)
Odi.1
26.09.2022 kl 18:00 1255

Lite på salg opp til 50 øren nå, kan det være noe på gang?

Kjenn deres besøkelsestid folkens :)

Da tenker du på hvor mye man får for pengene nå selvsagt?

Jepp ! ! Fremover kan vi forventer å se en omsetningsvekst for tjenester, primært i SaaS /gjentakende inntekter, ettersom pipelinen er sterk og at de har et tettere samarbeid med programvarepartnere som vil gi resultater, både i form av økt suksessrate og en forkorting av salgssyklusene !!
Odi.1
30.09.2022 kl 10:27 795

Ville bli *betydelig* økning i Revenue fremover i følge CEO på presentasjonen med dårlig lyd. Da får en håpe dem har god kostnadskontroll og at det blir peng på konto etter endt periode , osv...
Liten og betydelig omsetnings volum på aksjer, dog er en litt forundret over denne ekstremt lav kursen her, tror nok mest på at det er short spill fra flere aktører som er mindre en hva en må oppgi på Registeret, kombinert med denne som har solgt og solgt på aksjene sine av en eller annen grunn.
Hvorfor noen kjøper mye dyrere og selger billig nå når dette begynner for alvor med omsetning, er forunderlig :)
Redigert 30.09.2022 kl 10:29 Du må logge inn for å svare

Bare snakk om en liten gnist og litt volum så bykser den langt over 0,50. Håpløst lavt priset, om de skulle fortsette positiv trend på driften.

Så på Linkedin i går hadde de hadde vunnet en eller annen pris også. Det går rette veien nå.

Nedsalget fortsetter, det gjenstår bare 53 197 000 aksjer eller 7,73 %. Noen som vil sette opp en prognose for når Arriba Invest har realisert hele posten?

Forrige flaggemelding kom for ca 3 måneder siden. Med det tempoet vil Arrival invest være ferdig solgt om et drøyt år.